GetBride Aasialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1018 Näkymät

Ovatko aasialaiset naiset parhaita vaimoja?

Monet länsimaiset miehet haaveilevat salaa aasialaisista naisista. Nämä eksoottiset kauneudet osoittautuvat upeiksi vaimoiksi ja äideiksi. Heillä on perinteisiä näkemyksiä avioliitosta ja perheestä, ja heistä on tullut kiintymyksen painopiste ulkomaalaisia kohtaan. Yksittäiset aasialaiset naiset päättävät usein etsiä rakkausmahdollisuuksia ulkomailta, koska he eivät näe kirkkaita elämänäkymiä paikallisten miesten kanssa.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1816 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Ovatko aasialaiset naiset parhaita vaimoja?

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2951 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3578 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2426 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1438 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1467 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Kuumat aasialaiset naiset haluavat sinut tänne

Aasia kattaa monia maita, mutta Kiinasta, Thaimaasta ja Filippiineistä on tullut suosituimpia kohteita ulkomaalaisille, jotka etsivät aasialaisia kumppaneita. Joten jos päätät aloittaa rakkaushaun siellä, varmista, että tiedät lisätietoja paikallisista naisista.

Ostatko todella aasialaisen vaimon

Olet ehdottomasti kuullut, että aasialaiset naiset tekevät parhaat vaimot. Mistä se tulee? Selvittääksesi sinun on syvennettävä Aasian maiden kulttuurisia erityispiirteitä. Vaikka voit kirjoittaa valtavan tutkielman siitä, mikä tekee aasialaisista naisista niin houkuttelevia, voit keskittyä myös kolmeen pääkohtaan. Tässä he ovat:

 • He ovat omistautuneita äitejä ja vaimoja. Aasialaiset naiset osoittavat täydellistä omistautumista perheelle ja lapsille, joten on täysin normaalia, että he antavat sinun rakentaa uran, kun he hoitavat kotitaloutta. Vaikka he haluavat työskennellä, he eivät anna uratavoitteidensa vaikuttaa heidän perheeseensä.
 • He antavat sinulle niin paljon tukea kuin pystyvät. Paras suhde aasialaisiin naisiin on heidän ehdoton tuki. Naisen tulisi kulttuurissaan suojella miehetään tarjoamalla hänelle rakkautta ja hoitoa. Hänelle poikaystävänsä tai aviomiehensä hyvinvointi on erittäin tärkeää. Joten, hän tulee puolustukseesi mitä sinun täytyy käydä läpi. Tällainen nainen länsimaista puuttuu nykyään.
 • He ovat ahkera. Aasialaiset naiset työskentelevät tasa-arvoisesti miesten kanssa. He eivät aseta taloudellisia asioita onnistuneen suhteen ensisijaiseksi tavoitteeksi. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että aasialainen nainen on kanssasi taloudellisten etujen saamiseksi. Itse asiassa hän todennäköisesti päättää työskennellä, vaikka hänellä olisi lapsia sinusta.

Ostatko todella aasialaisen vaimon?

Lyhyt vastaus on “ Ei. ” 21st luvulla, et voi ostaa ihmisiä. Mutta voit maksaa mahdollisuudesta tavata joitain aasialaisia naisia verkossa. postimyynnissä morsian -palvelut vievät rahaa, kun annat päivämäärän jollekin eri maasta tai jopa eri mantereelta. Aasialaiset tytöt, jotka ilmoittautuvat tällaisille treffialustoille, tekevät tämän omalla valinnallaan. Joten jos olet yksi niistä miehistä, jotka pitävät tytöistä Kiinasta, Koreasta tai muusta Aasian maasta, ja jos et pelkää kaukomatkoja, sinun ei pitäisi tuntea olonsa epämukavaksi maksaaksesi online-treffipalveluista. Joillekin ihmisille tämä on ainoa tapa toteuttaa heidän itäinen unelmansa!

Asian Dating Kulttuuri

Kun ajattelet aasialaisia naisia, sinun pitäisi tietää, että he ovat sitoutuneimpia, uskollisimpia ja viehättävimpiä naisia maailmassa. Yhä enemmän ihmisiä houkutellaan heihin, koska heillä on paljon tarjottavaa. Feminismin puuttuminen monissa Aasian maissa tekee niistä vielä houkuttelevampia länsimaisille miehille. Jos aiot treffata aasialaisia naisia, tässä on asioita, joista on hyödyllistä tietää:

 • Perinteiset arvot. Monissa Aasian maissa perheet ovat edelleen konservatiivisia, mikä heijastuu naisten mentaliteetteihin. Siksi et odota aasialaisten naisten tapaavan rennosti. Vakavat aikomukset ovat mitä tarvitset.
 • Taboos. Jokaisella aasialaisella kulttuurilla on tabu. Esimerkiksi joissakin maissa ei ole asianmukaista keskustella politiikasta. Toiset eivät ole halukkaita avaamaan läheisyyden aihetta. Joten sinun pitäisi tietää, mitä tabuja heillä voi olla, ennen kuin aloitat treffin.
 • Ongelmia läheisyydessä. Avioliittoa edeltävä sukupuoli on yleistymässä, mutta joissakin maissa tällaista asiaa pidetään sopimattomana. Jotkut Aasian maat ovat siis melko tiukkoja sukupuolen suhteen.

Yleisimmät myytit aasialaisista naisista

Ylivoimainen päiviasista naisista

Jokaisella valtiolla on tiettyjä stereotypioita. Aasian maat eivät tee poikkeusta. Jotkut Kiinalle, Japanille tai Korealle osoitetut piirteet liittyvät usein naurettaviin negatiivisiin stereotypioihin, jotka vääristävät paikallisia ihmisiä. Aasialaiset naiset eivät myöskään ole onnistuneet välttämään tällaista kunniaa.

Myytti 1: Aasialaiset naiset eivät osaa vieraita kieliä. On yleisesti uskottu, että aasialaiset kaunottaret tuntevat vain äidinkielensä kielitaidon puutteen vuoksi. Näin ei ole. Useimmat Aasian maat ovat suosittuja turistikohteita, mikä saa paikalliset ihmiset oppimaan englantia sekä muita vieraita kieliä. Paikallisilla ihmisillä on tietysti vahva aasialainen aksentti, joka saattaa kuulostaa ulkomaalaisilta hyvin epäselvältä, mutta se ei kiellä kielitaidon olemassaoloa heissä. Sen sijaan, että kuulisin “ Anteeksi, en ymmärrä, ” Aasian tytöt yrittävät puhua kanssasi kielelläsi lukuisista virheistä huolimatta.

Myytti 2Aasialaiset naiset ovat alistuvia ja tottelevat. Jos odotat löytävän palvelijan Aasiasta, olet pettynyt. Aasialaiset naiset eivät ole niin heikkoja kuin miltä näyttää. He osaavat työskennellä kovasti ja kuinka suojella oikeuksiaan ja etujaan. Lisäksi jokaista naista on pidettävä ainutlaatuisena persoonallisuutena. Vaikka jotkut aasialaiset naiset näyttävät melko avuttomalta ja liian herkältä, se ei tarkoita, että he kaikki olisivat samat.

Myytti 3: Aasialaiset naiset ovat kiinnostuneita vain rahasta. Heitä kiinnostaa enemmän miehen ansaintakyky kuin lompakonsa koko. Loppujen lopuksi millainen nainen haluaa nähdä köyhän miehen ilman mitään kunnianhimoa hänen vieressään? Joten se ei tee aasialaisista naisista petollisia ja salakavala olentoja.

Etsitkö joku uusi? Kokeile aasialaisia naisia täältä

Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei

Mikä on niin erityistä aasialaisten naisten esiintymisessä?

Eri Aasian alueiden naisten ulkonäöllä voi olla joitain eroja. Mutta heillä on yksi yhteinen ominaisuus — he ovat kauniita. Yritetään olla tarkempia täällä!

Heillä on eksoottisia ja ainutlaatuisia kasvoominaisuuksia

Aasialaisilla naisilla on luonnonkauneus, jonka muodostaa ainutlaatuinen yhdistelmä mantereella eläviä eri kansallisuuksia. Kuumien aasialaisten naisten iho näyttää posliinilta, joka on myös erittäin pehmeä ja lempeä. Ne näyttävät aina nuorilta herkkien kasvojensa ominaisuuksiensa ansiosta: pieni nenä, upeat silmät, sileät tummat hiukset ja siro poskipäät. He eivät ole kiinnostuneita muuttamaan jotain kasvoissaan tai kehossaan leikkauksen avulla. Aika ei ole valtaa aasialaisten tyttöjen suhteen. Jo 40-vuotiaana he näyttävät nuorilta 20-vuotiailta naisilta.

Heillä on kuumat ja sopivat elimet

Aasian juuret määräävät aasialaisten naisten luonnollisen viehätysvoiman. Heidän ainutlaatuinen genetiikka ja terveelliset elämäntavat antavat heidän pysyä erinomaisessa kunnossa koko elämänsä ajan. Joten jos olet huolissasi siitä, että tyttöystäväsi tai vaimosi Aasiasta muuttuu parin vuoden kuluttua, niin ei tapahdu. Ne eivät ole koskaan ylipainoisia, mutta aina hoikka ja istuva. Niiden keskimääräinen korkeus jopa 160 cm, ne onnistuvat olemaan erittäin naisellinen. Jos pidät laihoista naisista, jotka näyttävät söpöiltä nukkeilta, kiinalaiset naiset voivat olla oikea valinta sinulle.

Ne ovat luonnollisia ja rento

Ulkomaalaiset pitävät pehmeän puhumisesta, tyylikkäästä luonnosta, josta on tullut synonyymi aasialaisille naisille. He osaavat pysyä kunnossa ja näyttää hyvältä viettämättä siihen paljon aikaa ja vaivaa. Lisäksi he eivät tarvitse kirkkaita vaatteita ja meikkiä todistaakseen seksuaalisuutensa miehille. Luonnollisen ilmeen kautta he ilmaisevat yksilöllisyytensä. He ajattelevat, että rento tyyli ja luonnonkauneus sopivat heille parhaiten. Tämä tosiasia voi olla todella tärkeä miehille, jotka etsivät aasialaisia morsiamet verkosta. He voivat olla varmoja, että valokuvien kauneus näyttää enemmän tai vähemmän samalta tosielämässä. Keskimääräinen aasialainen tyttö etsii miestä, joka haluaisi hänet joko tonnilla meikkiä tai ilman. Muuten, sinun ei tarvitse huolehtia kehon muutosten pitkäaikaisista vaikutuksista. Aasialaiset naiset ikääntyvät hyvin, joten onnistut pitämään raikkaan ilmeen myös vanhetessaan!

Vinkkejä aasialaisten naisten treffailuun

Etsitkö aasialaista naista aloittamaan vakava suhde hänen kanssaan? Sitten voit saavuttaa tavoitteesi seuraamalla parhaita vinkkejä.

 • Osoita kiinnostusta maastaan. Ennen kuin aloitat treffin aasialaisen naisen kanssa, sinun tulee muistaa yksi asia –, että te kaksi olette eri maailmoista. Siksi on hyvä, jos osoitat molemminpuolisen kiinnostuksen paikallisiin kulttuureihin. Vaikuttaakseen häneen, voit löytää pari tosiasiaa Kiinasta tai oppia joitain kiinalaisia lauseita. Toisin sanoen on sinun etuasi sukeltaa vieraaseen kulttuuriin niin paljon kuin mahdollista. Voit olla varma, että hän arvostaa uteliaisuuttasi.
 • Kunnioita häntä ja hänen perhettään. Jokainen nainen haluaa, että hänen miehensä kunnioittaa sitä. Kun etsit aasialaisia naisia, älä odota heidän pitävän sinusta tai tullaksesi kumppaniksi vain siksi, että valitset heidät. Ei väliä mitä, älä käytä väärinkäyttävää kieltä tai huuta heitä. Muuten se voi olla viimeinen keskustelu.
 • Tutustu hänen maansa kauneustrendeihin. Jokaisessa maassa on joitain kauneusstandardeja. Naiset haluavat yleensä saada jotain mitä heillä ei voi olla. Useimmat aasialaiset naiset haluavat näyttää pitkiltä. He myös haaveilevat isoista silmistä ja lihavista huulista. Jos haluat ansaita lisäpisteitä, varmista, että sanot jotain mukavaa joistakin näistä ominaisuuksista. Älä kuitenkaan liioittele liikaa.
 • Ole varovainen tavanomaisen treffitaktiikan suhteen. Vaikka sinulla on erilaisia mentaliteetteja, sinulla voi olla vaikeuksia ymmärtää toisiaan. Se, mikä kuulostaa suloiselta, voi kuulostaa hänelle mautonta. Siksi sinun pitäisi oppia kuinka pitkälle voit mennä flirttailemalla askel askeleelta ennen kuin teet ilkeitä kohteliaisuuksia ja likaisia vitsejä.
 • Vältä puhumasta aiemmista kumppaneistasi. Suurin osa aasialaisista naisista ei etsi yhden yön seisontaa tai nopeaa paisuttamista. Aivan ensimmäisenä päivänä he yrittävät arvioida potentiaalisi. Aasian kaunottaret eivät anna toista mahdollisuutta niille miehille, jotka epäonnistuvat ensimmäisessä testissä. He eivät yksinkertaisesti halua tuhlata aikaa sinuun.
 • Unohda suositut stereotypiat. Stereotyyppien muotoilu voi olla vaarallinen asia, kun se alkaa vaikuttaa mielipiteesi muista ihmisistä. Jos seuraat suosittuja myyttejä aasialaisista naisista, et koskaan saavuta menestystä heidän kanssaan. Sen sijaan sinun tulee kunnioittaa heidän ainutlaatuisuuttaan ja yksilöllisyyttään luokittelematta niitä tiettyihin tyyppeihin.
 • Tee aikomuksesi selväksi hänelle. Aasian kaunottaret ovat melko herkkiä olentoja, jotka ovat taipuvaisia luottamaan muihin ihmisiin. Jos he saavat selville, että valehtelet, he hajottavat suhteen sinuun lopullisesti. Älä yritä pelata peliä heidän kanssaan. Jos sinulla on vakavia aikomuksia, tee ne selväksi aasialaiselle tytöllesi mahdollisimman pian.
 • Keskity hänen persoonallisuuteensa eikä ulkonäköön. Riippumatta siitä kuinka kuuma hän on, sinun tulisi kiinnittää ensin huomiota hänen persoonallisuuteensa. Ainakin varmista, että hän ajattelee niin. Kysymällä häneltä perheestään, koulutuksestaan, työstään ja harrastuksistasi osoitat kiinnostuksesi häneen.

Aasialaiset naiset eivät yleensä ole niin monimutkaisia kuin miltä ne saattavat näyttää. He etsivät miestä asettumaan. Jos aikomuksesi ovat vakavia, treffailu Aasian naisten kanssa on suuri seikkailu elämässäsi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kohdella heitä kunnioittavasti, älä stereotypioita, osoita kiinnostusta heidän taustoihinsa ja ole rehellinen heille. Niin yksinkertaista kuin se voi olla!

Kauniiden aasialaisten naisten edut

Aasialaiset naiset osoittautuvat loistavaksi vaihtoehdoksi avioliittoon. Rakkauteen ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuvan harmonisen suhteen kehittäminen heidän kanssaan ei ole vaikeaa. Hyvän luettelon ansiosta nämä naiset voivat parantaa elämääsi.

Aasialaiset tytöt ovat hienostuneita ja siro

Aasian kaunottaret voivat voittaa miesten sydämet ensi silmäyksellä. Kuinka he onnistuvat tekemään sen? Heillä on pieni koko ja viehättävä hoikka hahmo. Heillä on myös synnynnäinen tyylitaju, jonka avulla he voivat aina näyttää hyvältä. Itse asiassa he eivät tarvitse hienoja vaatteita tunteakseen seksikkäitä. Heidän aseensa piiloutuu luonnollisessa kauneudessaan. Heidän herkkä iho, pitkät hiukset ja tummat silmät ovat vain hienostuneisuuden ja armon ruumiillistuma. On hyvä, että aika ei voi hallita näitä naisia. Vietettyäsi useita vuosia avioliitossa kiinalaisen tai japanilaisen naisen kanssa, voit silti ihailla hänen kauneuttaan. Joten aasialaisen naisen naimisiin meneminen on paras sijoitus, jonka voit ajatella!

He ovat tarjouskilpailu ja potilas

Aasialaiset naiset ovat tunnettuja miellyttävästä ja rauhallisesta luonteestaan. Tämä tekee heistä niin viehättäviä ja upeita länsimaisten miesten silmissä. Ajatus siitä, että vaimo ei tee riitoja tai skandaaleja joka kerta, saa heidät innostumaan. Todellakin, kuinka ilahduttavaa voi olla löytää todellinen sielunkumppanisi, joka kunnioittaa kiinnostuksen kohteitasi ja jakaa arvosi! Lisäksi aasialaiset naiset tietävät, että on tärkeää tarjota poikaystävälleen tai aviomiehelleen henkilökohtainen vapaus ja tukea häntä hyvinä ja huonoina aikoina. Tällaisen naisen kanssa jokaisella miehellä on helpompi elää, työskennellä ja saavuttaa uusia tavoitteita.

Ne ovat täynnä optimismia ja heillä on hyvä huumorintaju

Jos harkitset treffailua aasialaisten naisten kanssa, sinun pitäisi tietää, kuinka pitää hauskaa näiden kauneuksien kanssa. Kyllä, olet kuullut sen oikein. Vaikka suurin osa aasialaisista kauneuksista on peräisin köyhistä perheistä, he tietävät silti kuinka nauraa vilpittömästi. Jos pidät vitseistä, voit olla varma, että tyttösi kuuntelee sinua, kunnioittaa mielipiteesi ja jakaa mielensä kanssasi. Aasialaiset tytöt näyttävät usein ujoilta ja varatuilta, mutta he ovat itse asiassa erittäin seurallisia ja ennakkoluulottomia ihmisiä. Joskus ne saattavat tuntua hiukan passiivisilta, mutta he vain yrittävät ottaa kaikki elämän haasteet huolellisesti. Optimismin ja huumorintajunsa ansiosta he onnistuvat suorittamaan vaikeimmatkin kokeilut helposti. Jos olet vaikeuksissa, ne auttavat pitämään itsesi hallinnassa. Jos aasialainen morsian on todellinen sielunkumppanisi, hän tekee ilmeisesti elämästäsi kirkkaamman ja rauhallisemman samanaikaisesti.

He voivat olla toinen puoliskosi

Kaikista stereotypioista huolimatta aasialaiset morsiamet eivät ole pakkomielle rahaa. Tietenkin he haluavat miehellään hyvät tulot ja tukevat heitä taloudellisesti. Mutta tämä ei ole heidän prioriteettien luettelossa perheen ja lasten suhteen. He tarvitsevat vain turvallisen kodin, jossa he voivat olla onnellinen. He eivät unelmoi tapaavansa sponsoria. He haluavat löytää sielunkumppanin, jonka kanssa he voivat rakentaa harmonisen suhteen, joka perustuu luottamukseen ja keskinäiseen ymmärrykseen. Lisäksi tyttöystäväsi tai vaimosi Aasiasta haluaa todennäköisesti löytää työpaikan tuodaksesi ylimääräistä rahaa perheellesi. Suunnittelemalla kulut, ne tekevät perhebudjetistasi mahdollisimman hyvän.

He osoittavat uskollisuutta ja arkuutta

Suurin osa naisista Kiinasta, Japanista, Thaimaasta tai Filippiineiltä herättää miesten huomion ulkonäöltään ja käytökseltään. Mutta tämä ei ole jotain kateellista. Paikallisia tyttöjä kasvatetaan suhteessa perinteisiin perhearvoihin. Paikallinen uskonto vaikuttaa myös heidän asenteisiinsa elämään. Samanaikaisesti heidän ei tarvitse huolehtia siitä, että heidät pakotetaan noudattamaan uskoaan. Aasialaiset naiset seuraavat perinteisiä uskomuksia jokapäiväisessä elämässään, jolla on suora vaikutus heidän sanomiinsa ja tekemiinsä. Siksi he tietävät, kuinka tärkeää on osoittaa rakkautta miehelleen ja huolehtia lapsistaan. He ovat valmiita antamaan sinulle kaiken arkuuden ja lämmön. Lisäksi he yllättävät sinut energiallaan kääntämällä kaikki fantasiat todellisuudeksi.

Heillä on korkea koulutustaso

Vaikka vanha järjestettyjen avioliittojen perinne on edelleen laajalti harjoitettu joissakin Aasian maissa, yhä useammat naiset yrittävät jättää sen taakse. Uusi sukupolvi haluaa mennä naimisiin rakkauden vuoksi. Lisäksi he haluavat tulla hyvin koulutettuiksi ja rakentaa menestyvää uraa. Kuten voit arvata, aasialaisten naisten arvo ei rajoitu kauniiseen ulkonäköön. Nämä kauneudet ovat myös fiksuja. Suurin osa heistä yrittää saada akateemisen tutkinnon paikallisessa yliopistossa, vaikka se on vähemmän arvostettu kuin länsimaiset instituutiot. Monet aasialaiset tytöt osaavat sujuvasti englantia, joten sinulla ei todennäköisesti ole kieliestettä heidän kanssaan. He ovat hyviä keskustelukumppaneita, jotka kuuntelevat, ymmärtävät kumppania ja ilmaisevat näkemyksensä. He löytävät aina hyvän aiheen keskusteluun, jostakin yksinkertaisesta jotain vaikeampaa. Siksi yhdessä viettäminen on aina jännittävää ja nautinnollista.

Ne tarjoavat perheen mukavuuden

Aasialaiset naiset kasvavat konservatiivisessa ympäristössä, jossa he oppivat olemaan vaimoja ja äitejä. Tämä on eräänlainen vanha perinne, joka on olemassa jo pitkään. Vaikka naiset saavat akateemisia tutkintoja ja rakentavat menestyvää uraa, heidän on silti hoidettava kotitalousvelvoitteet. Siksi aasialainen tyttöystäväsi tai vaimosi näkee sinut todennäköisesti leipomona ja itse — talon pitäjänä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän ei mene töihin. Keskimääräinen aasialainen tyttö osaa taistella useita tehtäviä kerralla. Kun tulet kotiin joka ilta, rakastava ja välittävä vaimosi odottaa sinua. Hän osaa keittää hyvin ja luoda mukavuutta kotona. Lapsesi kasvavat rakkauden ilmapiirissä. Ja tästä syystä aasialaiset naiset ovat hienoja vaihtoehtoja avioliitolle.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9289
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8910
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8807
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Tee aasialaisista morsiameista päivämäärä täydellisesti

Tee aasialaisista morsiamesta päisärä tädimysti

Vaikka mukavan ja houkuttelevan aasialaisen morsiamen löytäminen verkosta ei ole enää haaste, hänen sydämensä voittaminen voi olla vaikea tehtävä. He eivät kuulu maailman vaativimpiin tyttöihin, mutta he tietävät mitä haluavat elämältä. Jos he näkevät, ettet ole tosissasi treffailusta ja avioliitosta, he poistavat sinut heti ehdokasluettelosta. Siksi sinun täytyy saada heidän kiintymyksensä ja todistaa, että olet aviomies, josta he haaveilevat tuttavuutesi alussa. Jotta tämä olisi mahdollista, sinun on noudatettava joitain yleisiä vinkkejä. Ne eivät tietenkään ole yleismaailmallisia, mutta ne voivat toimia suurimmalle osalle aasialaisia naisia.

 • Tee kohteliaisuuksia hänelle ja yllätä hänet pienillä lahjoilla. Hänen positiivinen reaktio on merkki siitä, että voit aloittaa keskustelun hänen kanssaan.
 • Ole oma itsesi, kun puhut aasialaisen tyttösi kanssa, ja hän arvostaa ehdottomasti kykyäsi toimia luonnollisesti.
 • Kysy häneltä henkilökohtaisia kysymyksiä osoittamalla kiinnostuksesi häneen. Kun haluat treffata jotakuta, sinun on varmasti tiedettävä jotain hänen elämästään, kotimaastaan, perheestään, kiinnostuksenkohteistaan ja unelmistaan. Varmista samalla, ettet ole liian tunkeileva.
 • Vältä tuskallisia aiheita, joissa sinun on kiisteltävä hänen uskonnostaan, kulttuuristaan ja politiikastaan. Aasialaiset naiset kunnioittavat heidän taustaansa, joten he haluavat myös kumppaninsa kunnioittavan sitä, kuka he ovat ja mistä he ovat kotoisin.
 • Tule toimeen hänen perheensä kanssa, koska siitä tulee myös perheesi. Aivan ensimmäisen kerran tapaamalla hänen vanhempansa, sinun pitäisi tehdä heille hyvä vaikutelma. Heidän mielipiteensä on hänelle erittäin tärkeä.
 • Älä hukutta häntä ongelmillasi, koska se osoittaa heikko puoli. Sen sijaan, että puhuisit ongelmista, sinun tulisi keskittyä mahdollisiin ratkaisuihin. Tämä on eräänlainen asenne, jota hän odottaa sinulta.

Ja muista, että alkuperäinen tavoitteesi on rakentaa onnellinen suhde. Se tarkoittaa, että sinun tulee korostaa luottamusta ja uskollisuutta. Jos olet väärä, hän haisee sen heti.

Miksi miehet mieluummin aasialaisia naisia avioliittoon kuin muita?

On jo mainittu, että aasialaiset naiset ovat kauniita, älykkäitä, ahkera ja kuuma. Maailma on alkanut seurata Aasian kulttuurien muotisuuntauksia, koska ne piilottavat paljon arvokkaita salaisuuksia. Ei ihme, että länsimaiset miehet kuuluvat usein paikallisten kauneuksien viehätysvoimaan. Mutta mitä muuta miehet pitävät aasialaisista naisista?

 • Ne ovat eksoottisia. Epätavallisen ulkonäön ansiosta ne näyttävät länsimaisten miesten ulkomaalaisilta. Kun näet yhden heistä, harkitset vakavasti naimisiin hänen kanssaan ilman toisia ajatuksia. Loppujen lopuksi tämä on ihmisen luonne, joka haluaa saada jotain, mitä harvoilla on. Aasialaisen vaimon löytämisessä sen katsotaan olevan erittäin kaunis ja seksikäs pokaali.
 • He ovat herkkiä. Aasialaiset tytöt ovat usein niin viattomia kuin pienet enkelit. Sinun ei ole vaikea koskettaa hänen tunteitaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän olisi heikko tai typerä. He ovat aivan liian lempeitä. He todella haluavat miellyttää miehetään, mikä on ominaisuus, joka löytyy hyvin harvoista kansallisuuksista. Usein herkkyys tekee aasialaisista naisista niin houkuttelevia ulkomaalaisille.
 • He ikääntyvät hitaasti. Avioliiton suhteen et pidä mielessäsi vaimoa, joka on ikuisesti nuori. Aasialaiset naiset ovat onnekkaita ikääntymään hitaasti. Ne näyttävät upeilta jopa 50-luvun lopulla. Sen sijaan, että heillä olisi plastiikkakirurgia, he vain nauttivat uskomattomista geeneistään, jotka pitävät heidät nuorena niin kauan. Tämä ei tietenkään ole mahdollista ilman urheilua ja terveellistä ruokavaliota.
 • Heillä on eheys. Aasialainen nainen ei nukku kanssasi ensimmäisen päivämäärän jälkeen. Itse asiassa tämä ei tapahdu myöskään toisen ja kolmannen päivämäärän jälkeen. He eivät tee sitä lentämisen vuoksi, vaan asioiden saamiseksi oikein suhteissasi. He haluavat sinun saavan heidät oikeudenmukaisin keinoin, kuten kohteliaisuuksin, rehellisyyteen, kunnioitukseen ja niin edelleen.
 • He rakastavat koko sydämestä. Jos aasialainen tyttö rakastaa sinua, hän antaa sinulle kaikille rakkautta ja hoitoa tällä planeetalla. Yhdistämällä hänen eksoottiset, epätavalliset ja viehättävät ominaisuutensa saat täyden paketin, joka vastaa näkemystäsi ihanteellisesta naisesta.

Kuinka avioliitto vaikuttaa elämääsi Aasiassa?

Kuinka aviolitta vaikuttaa elämäsi Aasiassa

Yhden Aasian maan vierailu voi olla todellinen haaste, varsinkin jos olet kotoisin länsimaista. Se riippuu myös maasta, jossa olet käymässä. Kiina ja Japani ovat hyvin kehittyneitä maita, mutta Mongolia ja Vietnam ovat edelleen kehitysprosessissa. Samanaikaisesti ne kaikki ovat suosituimpia turistikohteita ympäri maailmaa. Joten kun aloitat treffin yhden seksikkäistä aasialaisista naisista, sinut esitellään uudessa yhteisössä, jolla on täysin erilainen sosiaalinen elämä. Tämä laajentaa näkymiäsi. Saamalla paremman käsityksen eri kulttuureista syventät omien perinteiden tuntemusta. Joten vaikka romanttisten suhteiden kannalta saattaa tuntua merkityksettömältä, se on tapa, joka on tärkeämpi kuin olet odottanut.

Kuinka aasialaiset naiset ratkaisevat avioliitto-ongelmat?

Kun kyse on erityisestä asenteesta elämään, aasialaiset naiset yrittävät toimia viisaasti. He tietävät paikkansa perheessä, jossa heidän on tarkoitus rakastaa ja hoitaa miehensä ja lapsensa. Jos jotain menee pieleen, he eivät koskaan aloita kiistelyä kumppaninsa kanssa. Sen sijaan he yrittävät käydä rauhallista keskustelua ja löytää kohtuullisen ratkaisun ongelmaan.

Mielenkiintoista on, että jopa Aasian yksinkertaisimmilla tytöillä on hienostunut, mutta loistava henki, jota monilla länsimaista hyvin koulutettuilla tytöillä ei ole. Usko Jumalaan on vahva osa heidän optimistista asennettaan elämään. Aasialaiset naiset hyväksyvät itsensä ja muut ihmiset tavalla, jolla Jumala loi heidät. Joten rakastat varmasti heihin luottamusviivaa, joka määrittelee heidän rento ja ennakkoluuloton persoonallisuutensa.

Yhteenvetona: American Brides VS Asian Brides

Yhä useammat miehet ovat alkaneet kääntää päänsä aasialaisten naisten puoleen. Paikallisen tyttöystävän tai morsiamen saaminen on jännittävä kokemus, joka saattaa muuttaa koko elämäsi lopullisesti. Mutta se vaatii jonkin verran suunnittelua ja opiskelua matkalla harmoniseen suhteeseen. Aasialaisilla naisilla on eksoottista kauneutta, karismaa ja monia muita mukavia ominaisuuksia ihailla. Verrattuna itsekeskeisiin amerikkalaisiin naisiin, aasialaiset kaunottaret tietävät kuinka luoda viihtyisän pesän parille. Heidän kanssaan sinulla on täytetty elämä, joka on täynnä positiivisia tunteita ja unohtumattomia hetkiä.

Ei ole liioittelua sanoa, että amerikkalaiset naiset ovat itsekeskeisiä ja urakeskeisiä. He eivät aina näe aviomiestä ja lapsia tärkeimpänä prioriteettina elämässä. Lisäksi he asettavat henkilökohtaiset etunsa usein perheen hyvinvoinnin yläpuolelle. Amerikkalaiset naiset osaavat ansaita rahaa ja rakentaa menestyvän uran samalla tasolla kuin heidän miehensä. Emme aio paheksua naisia, jotka asettavat perheen etusijalle uran sijaan. Tämä on heidän valintansa, eikä siinä ole mitään pahaa.

Mutta jos se ei ole sitä mitä etsit, aasialaiset naiset antavat sinulle hyvän vaihtoehdon. Aasian kaunottaret ovat luotettavia ehdokkaita onnellisen perhe-elämän aloittamiseen. Itsekkäiden suhteiden sijasta, joissa molemmat kumppanit taistelevat johtajuudesta, he ovat valmiita tarjoamaan sinulle rauhanomaisen kumppanuuden, joka perustuu keskinäiseen kunnioitukseen. He eivät aio ottaa johtoasemaa. He todella haluavat sinun tekevän sen. Jos tämä on eräänlainen vastuu, johon olet valmis, seuraa sydäntäsi tavataksesi rakkautesi. Pitämällä mielessä edellä mainitut tiedot, sinulla on kaikki mahdollisuudet tavata hänet matkalla pian.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet