GetBride Argentiinan naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1012 Näkymät

Miksi et valitettavasti naimisiin argentiinalaisten naisten kanssa

Argentiinan morsiamet ovat harvinainen aarre, joka löytyy avioliitosta. Suurimmalla osalla näistä naisista kiinnostuneita miehiä on pelko valittaa valitettuaan heidät elinikäisiksi kumppaneiksi. Tietysti jokainen mies haaveilee suhteista, jotka ovat täynnä harmoniaa ja keskinäistä rakkautta. Argentiinalaiset naiset liittyvät usein onnellisiin ja pitkäaikaisiin avioliittoihin, joissa molemmat kumppanit tuntevat luottamusta ja turvallisuutta toisiaan kohtaan.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1796 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Miksi et valitettavasti naimisiin argentiinalaisten naisten kanssa

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1626 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1824 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3089 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2191 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3378 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuumat argentiinalaiset naiset haluavat sinut tänne

Siitä huolimatta hakuprosessi voi viedä odotettua kauemmin, ja näyttää siltä, että horisontissa ei ole yhtä argentiinalaista tyttöä. Jos olet haaveillut tapaamisesta kuuman intohimoisen latinan kanssa, sinun pitäisi lopettaa etsiminen kansakunnasta, joka ei ole huomion keskipisteessä. Sinun ei tarvitse lentää ulkomaille löytääksesi heitä, eikä sinun pitäisi kävellä ympäri Amerikan kaupunkeja etsimällä niitä epätoivoisesti. Tyypillinen argentiinalainen nainen on paljon helpompi löytää verkosta ja suostuu tähän mennessä tosielämässä. Jos haluat mennä naimisiin naisen kanssa, joka huolehtii sinusta intohimoisesti kirjanpidossa kaikki yksityiskohdat, lopeta sitten argentiinalaisten naisten ja heidän ominaisuuksiensa, joita kuvaamme alla.

Kauneus ja ystävällisyys

Kuumat argentiinalaiset naiset tunnetaan kauneudestaan ja ystävällisyydestään. Nämä kaksi ominaisuutta ovat luontaisia tämän kansakunnan naisille, jotka kasvavat perheissä, joissa äidit ovat yleensä kauniita. Kirkas aurinko Argentiinan taivaan alla valaisee paikallisten kauneuksien kasvot ja merituulen, jotka toimivat luonnollisina tekijöinä, jotka tukevat kansakunnan mukavaa ilmettä. Kysytkö, miksi seksikkäitä argentiinalaisia naisia ei ole niin vaikea löytää? Tämä johtuu luonnollisista tekijöistä, jotka muovaavat tämän kansakunnan geenejä, mikä johtaa parkittuihin ja fittyihin tyttöihin, jotka tulevat maasta muihin maailman osiin. Yleensä Argentiinan naisilla on ulkonäkö, joka on pinnallisempi kuin naapurimaissa. Tummemmat ihonvärit ja hiukset, mehukas ruskehtava huulet ja ihana hymy ovat ominaisuuksia, jotka saavat jokaisen ihmisen rakastumaan ja tuntemaan pitkään.

Heidän ystävällisyytensä johtaa pehmeään persoonallisuuteen, jolla on vielä tonnia energiaa ripottua ympäri. Jokainen päivä hänen kanssaan tulee olemaan elämän seikkailu. Positiiviset tunteet ja aistilliset keskustelut ovat aina osa aikaa yhdessä. Latinalaiset eivät voi olla tylsää ja toistuvaa. He pyrkivät aina osoittamaan persoonallisuutensa lomien, juhlien tai menemään supermarkettiin ostoksille.

Intohimoinen luonto

Intohimoinen luonto saa argentiinalaiset toimimaan eri tavoin erilaisissa elämäntilanteissa katsoessaan muita kansakuntia. Nämä naiset toimivat voimakkaasti, sillä ei ole väliä, keittääkö se aamiaisen vai kiisteleekö jotain tai kahta kumppaninsa kanssa. He ovat vakuuttavia ja vaativia, kun heitä työnnetään omien etujensa ja näkemyksensä suhteen asioihin. Samanaikaisesti tämä intohimo siirtyy lempeyteen ja rakkauteen halaukseen ja suudelmiin. Argentiinan morsiamet todellakin ilmaisevat vastakohtansa toiminnassaan. He osaavat olla intohimoisia ja arka, kun tekevät niin, kun hetki on oikea. Et koskaan tiedä kuinka hän käyttäytyisi hetkessä sen jälkeen.

Innokas saamaan perheen

Perheen perustaminen on ratkaiseva askel argentiinalaisille morsiamenille tai kypsille naisille, se ei luota ikään. Itse asiassa keskimääräinen valtakunnallinen suhde viittaa siihen, että halu mennä naimisiin ei vaihtele niin paljon naisten iästä riippuen. Perhearvot kasvavat useimpien argentiinalaisten sisällä lapsuudesta lähtien, koska miehiä ja naisia opetetaan kunnioittamaan toisiaan asuessaan saman katon alla.

Heidän seksuaalisuutensa ja mukavan ulkonäkönsä eivät ole mitään kunnioittamatta pyhää sosiaalista rakennetta, joka tietysti liittyy perheeseen. Kun treffit vanhempia miehiä, kyseisen maan naiset ajattelevat perhettä ei kaukaisessa tulevaisuudessa. He haluavat tietoa ja avoimuutta kumppaneidensa aikomuksista. Jos satut olemaan mies, joka haluaa perustaa perheen naisen kanssa, jolla on kaikki täydellisen vaimon ja äidin ominaisuudet, katso tarkemmin argentiinalaisia.

Miksi kauniit argentiinalaiset naiset naimisiin

Miksi kauniit argentiinalaiset naiset naimisiin

Kun tapaat argentiinalaista naista, sinun tulee pitää mielessä, että se ei kestä ikuisesti. Ennemmin tai myöhemmin hän haluaa mennä naimisiin, nämä naiset pyrkivät perhe-elämään ja vakauteen. Jokaisella on erillisiä ajatuksia ja odotuksia avioliitosta, mutta sinun pitäisi tietää, miksi kaunis argentiinalainen nainen, jonka kanssa tapaat, haluaisi mennä naimisiin. Ei siksi, että olet rikas tai käytät kunnollisesti hänen kanssaan, syyt ovat monimutkaisempia. Alla hahmotellaan useita keskeisiä syitä, jotka johtavat argentiinalaisia avioliittoon ulkomaalaisten miesten kanssa.

Luotettavuus ja luottamus tulevaisuuteen

Argentiinalaisten naisten suhteen he haluavat seurata visiota suhteissa. He ovat huolissaan siitä, että naimisissa asioista kiinnostuneet paikalliset miehet eivät osoita suurta luottamusta tulevaisuuteen. Siksi he valitsevat ulkomaalaisia, jotka ovat heitä vanhempia. Luotettavuus ja luottamus ovat heidän luonteensa piirteitä suhteen aloittamisessa. Miksi pysyä suhteessa, joka ei takaa mitään kummallakaan puolella? Kun he sopivat tapaamisesta kanssasi, ole valmis vakaviin keskusteluihin, jotka osoittavat hänen aikomuksistaan. Jos onnistut antamaan vahvan sanan ja lupaukset, hän pysyy todennäköisesti jonkin aikaa.

Kumppani, joka haluaa saada perheen

Kun argentiinalainen nainen haluaa mennä naimisiin, hän puhuu siitä tai ympäröivistä aiheista ilman taukoa. Hän puhuu esimerkiksi vanhempiensa avioliitosta, joka oli selvästi pitkä ja onnellinen. Hänen tärkein argumentti voi olla, että hänen vanhempansa olivat jo naimisissa ikäsi mukaan. Hän kertoo sisäisistä huolenaiheistaan osoittaen, että et ole vielä naimisissa, ja se häiritsee häntä paljon. Jos olet mies, joka pelkää tällaista kevyttä painetta, sinun pitäisi ajatella muutama kerta ennen kuin treffit naisen kanssa. Intohimoisen malttinsa vuoksi argentiinalaisille on tavallista puhua ajatuksistaan ääneen, piilottamatta mitään. Joten ajattele kahdesti ennen kuin kutsut naimisissa olevia ystäviäsi juhliin, koska päädyt enemmän kysymyksiin vastaamatta kuin edellisenä päivänä.

Paikka, jossa on yhtäläinen ihmisoikeus elää

Tasa-arvo on argentiinalaisten naisten kannalta tärkeä, koska he ovat aina halunneet tulla kuulluksi miehistään. Tässä maassa naiset sijoitetaan alaisiksi kotitalouksiin patriarkaalisen kulttuurin takia. Naisilla on edelleen äänioikeus, mutta heillä on velvollisuuksia, kuten perheiden johtaminen ja lasten kasvattaminen, kun taas kaikki tärkeimmät päätökset tekevät miehet, jotka hallitsevat budjettia ja ansaitsevat suurimman osan perheen budjetista. Siksi näyttää siltä, että perinneperinteet ovat juuttuneet 1900-luvulle sanoakseen parasta. Nykyaikaiset naiset Argentiinassa haluavat päästä eroon niin vanhentuneesta tilanteesta. Heille ei tunnu oikealta, kun heidän miehensä itsepäisyys potkaisee heidän ihmisoikeutensa takaisin. Jos haluat rakentaa onnellisen elämän heidän kanssaan, mikä tekee suhteistasi arvokkaan paikan olla, sitten on hyväksyttävä hänen ihmisoikeutensa saadakseen ääni, joka kuullaan.

Rakkaus ja keskinäinen luottamus

Nämä kaksi arvoa on helppo selittää argentiinalaisten morsiamen arvojärjestelmässä. Kun hän on rakastunut sinuun, sinun on maksettava kaksi kertaa enemmän ja päinvastoin. Nämä naiset nauttivat huomiosta ja ihailusta joka kulmassa parisuhteessa ollessaan. Heidän persoonallisuutensa keskipiste on kyky rakastaa miestä, jonka he valitsevat arvoiseksi. Keskinäinen luottamus on hinta, joka joudut maksamaan pysyäksesi hänen odotustensa kanssa. Tuskin on tyytyväinen nainen, jota ei kunnioiteta ja jota kohdellaan asianmukaisesti keskustellessaan minkäänlaisista väitteistä. Vastineeksi hän rakentaa samanlaista asennetta sinuun. Kun sinulla on vaikeita aikoja työssä tai tunnepiirissä, hän on siellä sinua varten, jos hänelle maksetaan vain samalla tasolla hoitoa.

Tapaa kuumimmat tytöt parhaimmissa sivustoissa tekevät elämästäsi paremman kauniiden naisten kanssa täältä

Stefany, 25
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Juliana, 26
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

Argentiina naiset – Täydellinen sekoitus kulttuuria ja geenejä

Kulttuuri ja geenit saavat argentiinalaiset erottumaan muista Etelä-Amerikan maista. Naapurustossa on kymmeniä kansakuntia, mutta suurin osa heistä on melko sekoitettuja verrattuna argentiinalaisten puhtauteen, joilla on kahdenlaisia geenejä, joita usein tapetaan ihmisten veressä. Ne ovat intialaisia ja latinalaisamerikkalaisia geenejä, jotka johtavat paikallisten naisten parempaan kauneuteen, joilla on tummat hiukset ja iho 90%: lla tapauksista. Ilmasto on vaikuttanut myös argentiinalaisten geeneihin, mikä on tehnyt heidän naisistaan niin kuumia ja eksoottisia.

Sana heidän kulttuuristaan. Maa itse on rakennettu Espanjan valtakunnan tämän osan postkolonialistisen ajanjakson suunnitelman perusteella. Siksi täällä ihmiset ovat katolisia ja ovat syvästi uskonnollisia, ottaen erityisesti huomioon alkuperäisten uskontojen vaikutus. Siksi argentiinalaiset naiset ovat uskonnollisia ja kunnioittavat perinneperinteitä, kuten kunnioittavat kuolleita ja rukoilevat kirkossa ajoittain antaakseen Jumalan antaa heidän syntinsä anteeksi.

Argentiina morsiamet – Eurooppalainen perintö

Argentiina on tangojen, parhaiden lehmäpihvien ja kaikenlaisten festivaalien kotimaa. Silti sitä ei ole ilmestynyt tyhjästä, ja paikalliset morsiamet ovat paras todiste siitä. Eurooppalainen avioliittoperintö on keskeinen osa romanttista kulttuuria Argentiinassa. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka avioliitot tapahtuvat Argentiinan morsiamenille. Espanjalaisen perinteen mukaan perheet yleensä tekevät kaikki seremonian koristeet, koska se on halvempaa kuin ostaminen. Prosessiin osallistuvat ylimääräiset perheenjäsenet sekä sulhanen että morsiamen puolelta, mukaan lukien serkut, setät ja tädit. Se on todella lähellä sitä, mitä espanjalaiset morsiamet kokevat jo tänään. Eurooppalainen perintö on selvinnyt vuosisatojen muutoksesta, joka ei katoa milloin tahansa pian.

Argentiinan treffikulttuuri

Saippuaoopperoiden ja telenovelaiden maasta löydät helposti upeita naisia treffailuun. Sinun ei tarvitse matkustaa Argentiinaan tavataksesi tämän maan kuumimpia naisia, koska on olemassa online-treffimahdollisuuksia, jotka ovat todella yleisiä Argentiinassa. Mutta mitä tiedät tämän maan treffikulttuurista? Mitä odotetaan treffailusta näiden viehättävien naisten kanssa? Jos kiinnostaa, tässä on asioita, jotka on tiedettävä:

  • Vähemmän kytkemistä enemmän sitoutumista. On vaikea kiistää, että tässä maassa ei ole satunnaista treffikulttuuria, mutta se ei ole niin yleinen kuin länsimaissa. Argentiinassa treffit katsotaan vakavan suhteen alkamiseksi.
  • Olla suora. Argentiinassa naiset ovat melko suoria, ja voi näyttää siltä, että he ovat töykeitä. Mutta älä kiirehdi tuomitsemaan heitä. Uskotaan, että kahden kumppanin välillä ei pitäisi olla paikkaa piiloon.
  • Avioliitto. Argentiinalaiset naiset tunnetaan intohimostaan sängyssä, ja tätä sinun ei tarvitse odottaa kauan. Osana treffit, sinut hemmotellaan monien intohimoisten öiden kanssa argentiinalaisen naisen kanssa.

Perinteinen kohteliaisuus. Espanjan kulttuuri juurtuu edelleen syvästi argentiinalaiseen treffikulttuuriin. Joten perinteinen kohteliaisuus on yksi näiden viehättävien naisten tärkeimmistä odotuksista. Ole valmis olemaan heille todellinen herrasmies.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
7893
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
7312
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
7449
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Ana - kuva
Ana, 25
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukkaita ravintoloita, ymmärrän kuinka tehdä heidän vatsa onnelliseksi. Rakastan paljon muutakin kuin syömistä, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja saatat pitkään harrastaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse olisi hämmentynyt kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikkia taitojani. Ymmärrän monia tapoja parantaa miehen sielua. Koska minun on kirjauduttava pois pieni mysteeri, en esitä tätä artikkelia henkilökohtaiseksi. Annan kuitenkin iloisesti tietää kaiken henkilökohtaisen kokemukseni yksityisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat keskustella pienistä aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 25
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Gina - kuva
Gina, 26
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Sarah - kuva
Sarah, 22
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vaiheet oman vatsasi tyytyväisyyden tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin ravintoloita, se on minun hyvinvointini ja voit pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisten kulinaaristen mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia vahvuuksiani. Olen varma, että sielun parantamiseksi on erilaisia tapoja. Koska pääsen pois pienestä salaisuudesta, en paljasta tätä viestiä sosiaalisella tavalla. ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle kaikesta tapahtumastani itsenäisesti. Kirjoita teksti itse, kun haluat tutkia henkilökohtaisia pieniä salaisuuksiani.

Kymmenen argentiinalaista treffailua koskevaa sääntöä

Treffit Argentiinassa voivat olla helvetin erilaista sosiaalista peliä kuin länsimaissa, kuten Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Paikalliset naiset haluavat kuitenkin miehiltä samoja asioita kuin missä tahansa maassa, kyse on murskaamisesta sinuun ja tuntemisesta mukavaksi vieressä. Siksi loimme Argentiinassa kymmenen treffisääntöä, jotka nostavat romanttisen pelisi ja saavat naiset tuntemaan olonsa tyytyväiseksi ja ottamaan sinuun yhteyttä. Katsotaanpa tarkemmin kymmenen täydellisen treffipelin ominaisuutta, jotka voivat tapahtua sinulle tässä aurinkoisessa tilassa.

Opi rakastamaan kahvia

Kyllä, argentiinalaiset morsiamet ovat kahvin faneja. Koska argentiinalaiset ovat suuri kahvipapujen viejämaa, he rakastavat juomaan kaikenlaista kahvia. Jos maistit niin suosittuja kahvijuomia kuin cappuccino, sukellusvene ja kahvila con crema, sinun tulee pitää mielessä, että ne keksittiin Argentiinassa. Jos haluat tehdä vaikutuksen tulevaan päivämääriisi, unohda Starbucks tai muut ketjukahvikaupat. Se ei vain vaikuta argentiinalaisiin naisiin, ja he pitävät kahvin makuasi koostetun tarinan. Kukaan kahvin ystävä ei koskaan kutsuisi toista Starbucksiin. Yritä sen sijaan käydä paikallisessa kahvilassa, jossa tarjoillaan juomia, joissa on ainutlaatuinen sisustus ja tyylikkäät astiat. Älä myöskään yritä tilata hänelle makeaa jälkiruokaa kupillisella kahvia, se on myös merkki siitä, että et ole ollenkaan kahvilapelissä.

Ritarikunta ei ole kuollut

Kun kyse on jaloista, herrasmiesmaisesta käytöksestä, argentiinalaiset morsiamet mieluummin miehiä, jotka ovat kuin keskiaikaisia ritarit. Hän arvostaa sitä, jos aiot olla vakuuttava ja laulaa serenadeja hänen makuuhuoneen ikkunan alla. Tietenkin, se näyttää vähän kuin fluffi, mutta ainakin nämä naiset haaveilevat romanttisista miehistä. Jos joku loukkaa häntä, hän odottaa myös reaktiota sinulta. Hänen kunniansa puolustaminen on välttämätöntä miehelle, argentiinalaiset naiset rakastavat, kun ihminen ei pelkää konfliktia. Ritarikunta ei ole kuollut argentiinalaisten morsiamen mielessä, se on totta. Kuinka elää sen kanssa, sinun on päätettävä.

Ole joustava

Elämä Etelä-Amerikassa on kuin karnevaali, ihmiset eivät mene tylsiin töihin ja löytävät mahdollisuuksia saada erilaisia kokemuksia. Jos olet kymmenvuotisen työn fani, yksi pubi juo saman oluen ja saman elokuvan ohjaaja, niin huonoja uutisia sinulle. Argentiinalaiset naiset menettävät mielensä miehiin, joilla on laajat näkymät ja joustava ajattelutapa. He haluavat sinun vievän heidät erilaisiin ravintoloihin, joita ei rajoita yksi kansallinen keittiö. Entä heidät äkilliseen romanttiseen matkaan kaukaiseen lomakohteeseen? Joustavuus on tärkeä näille naisille sekä parisuhteessa että miehen elämäntavassa.

Latinalaiset tytöt rakastavat tanssia

Tango Argentiinassa on kuin baseball Yhdysvalloissa. Tanssikulttuuri on valtava Argentiinassa. Kaiken ikäiset ihmiset tanssivat kaduilla yhdessä ulkona esiintyvien paikallisten muusikoiden sävelmien kanssa. Siksi latinalaiset tytöt rakastavat tanssia, he eivät voi pudottaa sitä. Se on kuin oletuskäyttäytyminen heille verrattuna elokuvien katseluun tai olutiltojen pitämiseen ystävien kanssa. He tietävät, että ulkomaalaiset eivät ole niin kiinni ajatuksessa tanssia spontaanisti. Vaikuttamiseksi hänestä turvallinen veto olisi käydä tanssitunneissa, kuten tango tai salsa. Tämäntyyppiset tanssit vaativat hyvää fyysistä muotoa ja ketteryyttä. Jos sinulla on litteä vatsa, on aika mennä kuntosalille ja palata muotoonsa.

Argentiinalaiset tytöt vihaavat pelaajia

Treffitilanteessa sinun tulisi välttää rento lähestymistapa kokonaan. Argentiinalaiset eivät pidä koukkuista, koska paikalliset miehet ovat pakkomielle tästä näkemyksestä suhteista. Jos teeskentelet olevan hustler, joka ottaa tyttöjä yhdellä laukauksella, harkitse käyttäytymistäsi uudelleen, koska argentiinalaiset morsiamet eivät löydä sitä niin viileänä kuin sanotaan esimerkiksi amerikkalaiset singletit. Ole oma itsesi ja pidä kiinni vakavista lupauksista, älä tyhjistä sanoista, tehdäksesi heille vaikutuksen ja löytää tien sydämeensä.

Ota se hitaasti

Argentiinalaiset naiset eivät pidä siitä, kun asiat kehittyvät nopeasti, he pitävät kohteliaisuuden sujuvasta vauhdista. Kun kutsut hänet päivämääriin, jolloin siirryt koskettamaan hänen kättään suudella muutamassa päivässä, se on turvallinen strategia. Hitaasti ottaminen luo vaikutelman vakavasta miehestä, joka haluaa pitää asiat pitkään. Hän tapaa mielellään myös ystäväsi tuntemalla sinut paremmin ja tunteen olosi mukavaksi yöpyessäsi paikassa tai viettäessäsi pidempään aikaa yhdessä. Joten joo, oikea siirto argentiinalaisten tyttöjen kanssa on ottaa se hitaasti.

Sosiaaliset piirit ovat avainasemassa

Argentiinalaiset ovat sosiaalisia ihmisiä, jotka rakastavat laajentamaan ystäväverkostoaan. Jos sinulla on ystäviä ja hyvää perhettä, argentiinalaiset morsiamet kiinnostavat sinua todennäköisesti enemmän pitkäaikaisten suhteiden kumppanina. Kun kyse on kumppanin löytämisestä, joka on arvokas vaihtoehto vakavalle yhteydelle, nämä naiset rakastavat ihmisten lisäämistä sosiaalisiin piireihinsä. Sosiaalisista piireistäsi voi todellakin tulla avain valita sinut treffikumppaniksi.

Suukko ei ole vain suudelma

Argentiinalaiset tytöt eivät suudella minkään muukalaisen kanssa, he valitsevat tarkasti. Suukko ei ole vain suudelma heille, koska heillä on korkea itsetunto ja vaatimukset miehelle olla läheisessä suhteessa. Ei ihme, että on olemassa stereotyyppi siitä, että argentiinalaiset voivat olla kuin linna, kova pähkinä murtua jopa suudelmaan. Jos olet tiukka kaveri, joka osaa viedä omia etuja eteenpäin, kokeile parhaasi argentiinalaisen naisen kanssa.

Tee ystäviä Argentiinan tyttöystäväsi perheen kanssa

Seuraava pysäkki on tutustuminen perheeseensä. Argentiinalaiset ovat erittäin vieraanvaraisia ihmisiä uusille tulokkaille perheissään. He voivat kuitenkin olla erittäin vaativia ja tutkia sinua joka näkökulmasta ehdokkaana tyttärensä sydämeen. Sinulta kysytään työstäsi, harrastuksistasi ja siitä, mitä suunnittelet teille kahdelle. Kysymykseen vastaaminen ei ole kohteliasta, ja argentiinalaiset voivat pitää sitä loukkaavana. Yksi asia varmasti, ystävystyminen argentiinalaisen tyttöystäväsi perheen kanssa on oikea strategia antaa hänen olla varma, että olet mies, jonka hän valitsee oikein.

Pidä viestintäkanavat auki

Viestintäkanavat, kuten sosiaalinen media, lähettiläät ja puhelimesi kytketty päälle, ovat elintärkeitä argentiinalaiselle tyttöystävällesi. Nämä naiset haluavat seurata miehiään ja tehdä sitä jatkuvasti antamatta muiden naisten lähestyä. Mitä työkaluja he käyttävät tällaiseen hallintaan? He ottavat sinuun yhteyttä eri viestintäkanavien kautta ja kysyvät mitä teet. Ovatko he pakkomielle hallinnasta? Ei tarkalleen, he vain haluavat olla yhteydessä miehiinsä ja tukea samaa tasoa tunteita.

Avioliitto argentiinalaisen morsiamen kanssa

Päätös mennä naimisiin argentiinalaisen morsiamen kanssa voi olla vaikea valinta. Joskus joudut muuttamaan tietyn ajan saadaksesi viisumin ja saadaksesi kaikki tositteet Yhdysvaltain suurlähetystöltä ja Argentiinan viranomaisilta. Kyllä, muutto toiseen maahan on haaste, varsinkin jos sinulla on vakaa työpaikka ja velvoitteet, kuten pankkiluotot tai asuntolaina. Muu kuin avioliitto argentiinalaisen morsiamen kanssa voi edellyttää, että muutat toiseen maahan, ainakin jonkin aikaa.

Eläkkeelle Argentiinassa

Argentiinaan jääminen on kulttuurinen ja taloudellinen haaste. Sinun on opittava espanjan kieli perustasolla. Peruslausekkeet ja muutama kysymys riittäisivät ensimmäistä kertaa, mutta mitä kauemmin pysyt Argentiinassa, sitä parempi sinun pitäisi olla paikallisella kielellä. Asuminen Argentiinassa on halvempaa kuin useimmissa länsimaissa, mutta se maksaa silti rahaa. Pysyminen ilman työtä useita kuukausia on mahdotonta ilman pussia rahaa.

Argentiinan talous

Paikallinen talous kasvaa, mutta on kaukana kehittyneistä, kuten amerikkalaisista tai britteistä. Kiinteistöt ovat kalliita vain suurissa kaupungeissa, maaseudulla se maksaa penniä. Hinnat ovat kohtuulliset turisteille. Paikalliset myyjät saattavat kuitenkin nostaa hintoja salaa gringo-tilasi vuoksi. Työn löytäminen ulkomaalaisena saattaa silti olla mahdollisuus. Odottaa korkeampia palkkoja ja ainutlaatuisia työpaikkoja, Argentiinan taloudesta puuttuu englanninkielisiä länsimaisia asiantuntijoita.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet