GetBride Ashley Madison
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1513 Näkymät

Ainoa Ashley Madison arvostelu Tarvitset koskaan

Ashley Madison - kuva 1
Sivustosta
Aktiivinen yleisö 7 miljoonaa Helppokäyttöisyys 9.6
Laatuottelut 75% Suosio 9.4
Suosittu ikä 20-40 Petokset Harvoin
Profiilit 9 miljoonaa Luokitus 9.6
Vastausaste 82% Rekisteröinti Ilmainen

Tuoreet naisprofiilit

Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Alina, 24
Verkossa
Pietari, Venäjä
Ei
Ana, 25
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei

Hyvät ja huonot puolet

 • Voit löytää nopeasti ja helposti käyttäjäkunnan naimisissa olevia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita yhden yön kytkemisestä tai pidemmästä pakenemisesta.
 • Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä, joka tekee navigoinnin otteluiden läpi Ashley Madison -profiilissa erittäin helppoa ja vaivatonta.
 • Pidä se salassa ja yksityisenä: Monet ihmiset haluavat pitää liiketoimintaan liittyvät asiat yksityisinä, ja tämä treffialusta antaa sinulle parhaan kokemuksen pitäen asiat hienovaraisina.
 • Yhteisö on turvallinen paikka – kaikki käyttäjät ovat tosielämän ihmisiä, joilla on sama näkökulma paisuntaan naimisissa ollessaan.
 • Jotkut tilit, joilla ei ole profiilikuvia ladattu Ashley Madison -profiiliinsa, mutta ne saattavat vain kuulua vasta liittyneisiin Ashley Madison -käyttäjiin; voit ohittaa ne, jos se toimii sinulle. Vääriä tilejä koskeva hälytys.
 • Hinnoittelu saattaa tuntua hiukan jyrkältä verrattuna Tinderiin ja muihin online-treffisivustoihin, ja saatat tarvita jonkin aikaa ymmärtääksesi kuinka ostaa hyvityksiä ja valita oikea tilauspaketti; huomaat kuitenkin, että se on täysin sen arvoista.
 • Saatat kohdata tilit, jotka ovat aluksi ujoja (naiset enimmäkseen) etkä ole varma kuinka aloittaa keskustelu; anna heille minuutti, murtaa jää ja kerro heille mitä etsit.

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Ashley Madison on paikka, jossa voit olla salainen kytkentä pitäen asiat hienovaraisina tarvitsematta huolehtia siitä, että puolisosi saa selville siitä. Jos tunnet olosi mukavaksi avioliiton ulkopuolella ja tarvitset online-paratiisin sen tekemiseen, sitä ei käytännössä ole parempaa online-paikkaa. Toimitusryhmämme, jolla on yli tuhansia verkkosivustoja, arvioi Ashleyn asioiden pääsivuksi ja naimisissa ihmisiä, jotka etsivät koukkuja. Ja takana on hyvä syy. Opit:

 • Mitkä ovat sovelluksen edut ja haitat
 • Mitä ominaisuuksia siellä on ja kuinka niitä voidaan käyttää täysimääräisesti
 • Kuinka Ashley Madison vertaa muihin sivustoihin
 • Demografiset tiedot, turvallisuus ja paljon muuta!

Onko Ashley Madison sen arvoinen?

Ashley Madison on täysin sen arvoista. On tiettyjä asioita, jotka voit tehdä ilmaiseksi, mutta olet hyvin rajallinen, jos olet mies. Naispuolisella joukkueellamme oli niin hauskaa sovelluksen tarkistamisessa, koska he pystyivät tekemään mitä tahansa ilmaiseksi. Urokset, ei niin paljon (, meidän piti maksaa joitain ominaisuuksia, mutta se oli hauskaa ja melko onnistunut). Naiset voivat lähettää tekstiä ilmaiseksi, kun taas miesten on tilattava. Suunnitelmia on 3 ja ne perustuvat luottojärjestelmään. Joten periaatteessa sinulla on täysi määräysvalta kuinka monta opintopistettä käytät. Testasimme sitä tuntikausia, emmekä voineet käyttää kaikkia hyvityksiä. Ellet ole kokopäiväinen naimisissa olevien metsästäjä, kuukauden ajan on riittävästi hyvityksiä nauttiaksesi kaikista eduista tilaamassasi suunnitelmassa. Luottojen ostaminen lisää yksinkertaisesti uskottavuuttasi (naiset puhuvat todennäköisemmin kanssasi, koska huijarit eivät maksa) ja parantavat onnistumisastetta valtavasti.

Joten onko se sen arvoista? Pisteet todennäköisesti koukkuun ensimmäisen kuukauden aikana liittyessään Ashleyyn. Sivusto on käytännössä tehty sitä varten. Tietenkin, pieni viehätys ei satuta, mutta ellet kysy tytöltä, voitko suudella heitä vai ei, olet hyvä mennä.

Hyvä

 1. Huijarit, seikkailijat, ihmiset, jotka etsivät koukkuja
 2. Lyhyet lennot
 3. Niille, jotka etsivät suojattua yksityisyyttä
 4. Ihmiset, joilla on salaisuuksia
 5. Vain vakavat ihmiset, jotka ovat valmiita maksamaan vähän sovelluksesta
 6. Naiset (vapaa)

Huono

 1. Ihmiset, jotka eivät halua viettää senttiä treffisovellukseen
 2. Ihmiset, joilla ei ole aikaa 20 minuuttiin, ilmoittautuvat
 3. Vakavat suhteet
 4. 65 +

Ominaisuudet Ashley Madison

Tässä on vain joitain asioita, jotka tekevät tästä sivustostamme parhaan valinnan seikkailijoiden, ihmisten, jotka eivät usko monogamiaan, ja herrasmiesten, jotka vain rakastavat naisia.

 • Voit käyttää Ashley Madison -tiliäsi sekä Android- että iOs-mobiilisovellusten kautta tai yksinkertaisesti selaimesi työpöydänäkymän kautta.
 • Löydä suuri joukko naimisissa olevia ihmisiä, sekä miehiä että naisia, jotka etsivät uutta seikkailunhaluista kokemusta pitäen asiat yksityisinä ja hienovaraisina.
 • Älä ole huolissasi yksityisyydestäsi, koska sovellus voi varmistaa upeimman kokemuksen tarvitsematta huolehtia siitä, että kaikenlainen tieto vuotaa tai altistuu kolmansille osapuolille.
 • Yhteisö on vuorovaikutuksessa paljon, ja käyttäjät ovat usein verkossa, mikä varmistaa sinulle mahdollisuuden löytää ihanteellinen ottelu itsellesi nopeasti ja helposti.
 • Hinnoittelu on jonkin verran korkeampaa, kun vertaat sitä muihin treffisovelluksiin, mutta huomaat nopeasti, että jokainen kuluttamasi penni on syytä tavata nämä uudet uskomattomat ihmiset, jotka haluavat saman.
 • Asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja se voi auttaa sinua ratkaisemaan kaikenlaiset ongelmat riippumatta siitä, onko kyseessä pieni häiriö tai sinulla on vain vaikeuksia sovelluksen joidenkin osien käyttämisessä.
 • Yleinen käyttöliittymä on erittäin miellyttävä, ja vaikka se saattaa aluksi tuntua paljon tietoa, saat sen ripustettavaksi nopeasti.

Kuinka sitä verrataan muihin treffisovelluksiin

Verrattuna moniin muihin online-treffisivustoihin, jotka melkein takaavat, että löydät onnellisen aina, Ashley Madison tarjoaa sinulle mahdollisuuden oikeaan otteluun lyhyelle (tai pitkäaikaiselle, jos saatat) paeta. Ihmisiä, jotka etsivät vähän jotain häävalauksensa ulkopuolella tai jopa avoimissa avioliitto-tilanteissa, rohkaistaan pitämään hauskaa silloin tällöin. Joten miten Ashley vertaa muihin sivustoihin ja onko tässä tilassa todella kilpailua? Ashley on ehdottomasti ainutlaatuinen avioliiton ulkopuolella. Lähin Ashleylle on lämmitetyt asiat, AdultFrientFinder (, vaikkakaan ei täysin sama “ niche ”), ja mahdollisesti BeNaughty. Silti nämä 3 eivät ole läheskään lähellä kohderyhmän suosiota () _1307_ {. Tietenkin sen vertaaminen Matchiin tai eHarmony ei ole oikea vertailu. Joten verrataan vain yhtä asiaa suurimpaan kilpailijaan (Lämmitetyt asiat):

Nämä ovat joitain lämmitettyjen asioiden tilastoja:

Ashley Madison - arvostelu -3

Kuten huomaat, käyttäjiä on kuukausittain noin miljoona. Luokkajärjestys ei ole kovin suuri (hyvä indikaattori). Toisella puolella….

Ashley Madison kustannukset ja hinnoittelu

Puomi. 7X enemmän liikennettä, mikä tarkoittaa paljon parempia mahdollisuuksia löytää jotain mitä haluat. Ja varmasti, AdultFriendFinderillä saattaa olla enemmän ihmisiä, jotka käyttävät alustaa yleisesti, mutta meidän on otettava huomioon yleisö, johon molemmat alustat ovat kohdistuneet. Joten tätä silmällä pitäen Ashley on ehdottomasti # 1 -suhteiden treffisivusto. Hinnoittelussa Ashley on hiukan hinnoiteltumpi (, mutta ei niin paljon) kuin kilpailijansa, mutta kaiken kaikkiaan se johtuu onnistumisasteesta, joka on Ashleylle paljon korkeampi, yksinkertaisesti siksi, että on ihmisiä, joilla on sama intressi (-asiat). Rajapinta on moitteeton jokaiselle näistä sivustoista, käyttäjäystävällisistä kojetauluista ja loputtomasta profiilimerestä, joka on käytettävissäsi “ -laitteellasi pyyhkäisemällä ” näytön kosketuksella.

Ashley Madison kustannukset ja hinnoittelu

Alkuperäisen rekisteröintiprosessin avulla voit yrittää käyttää Ashley Madison -tiliäsi ilmaiseksi ilman maksua. Tässä vaiheessa sinulla on oikeus lisätä tietosi ja täyttää joitain perustietoja itsestäsi sekä käyttää aikuisen ystävän etsijää, alias hakupalkki ja selaa Ashley Madison jäseniä. Naiskäyttäjäkanta on suuri, koska naiset voivat tällä hetkellä käyttää koko sovellusta täysin ilmaiseksi. Miehet, jotka käyttävät tätä online-treffipalvelua, saavat aluksi käyttää sitä ilmaiseksi, mutta jonkin ajan kuluttua, heillä on mahdollisuus ostaa hyvityksiä jatkaakseen keskustelua naisyleisön kanssa. Verrattuna perinteisiin tilausmalleihin Ashley Madison sovelluksen käytön kustannukset ovat hyvityksiä. Miesten on ostettava luottoja, ja he voivat ostaa niitä irtotavarana. Hienoa on, että mitä enemmän luottoja ostat kerralla, sitä halvemmat ne ovat!

On olemassa kolme erilaista suunnitelmaa, joiden avulla voit ostaa luottoja:

 • Mene Perussuunnitelma, tällä tavalla voit saada 100 opintopistettä $ 59: llä, mikä vastaa $ 0,59 luottoa kohti.
 • Valitse Klassinen suunnitelma, joka antaa sinulle 500 opintopistettä $ 169 tai $ 0,34 luottoa kohden.
 • Valitse Elite Plan, josta voit saada mahtava 1000 opintopistettä $ 289 tai $ 0,29 / yksittäinen luotto.

Älä epäröi valita kahden maksutavan välillä: luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa vuorovaikutuksista maksetaan ja maksaa hyvityksiä. Riippumatta siitä, aloitat yhteydenpidon vinkkien avulla tai lähetät virtuaalisia lahjoja.

Top 3 -vaihtoehtoiset verkkosivustot

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2683 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2259 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3483 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3545 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1608 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Uskottavuus ja käyttäjäkunta

Paikat ja käyttäjän demografiset tiedot ovat välttämättömiä tietoja, jotka on tiedettävä treffisivustolla.

Se on erityisen tärkeä Ashley Madison: lle, koska se on tarkoitettu koukkuihin, avioliiton ulkopuolisiin asioihin, yhden yön osastoihin ja muun tyyppisiin ryöstöihin.

Ashley Madison - arvostelu -2

Yllä olevat tiedot ovat osoitteesta lisongweb.com, joka seuraa väestötietoja ja luokittelee verkkosivustot käyttäjäanalyysin mukaan.

Yleisömaantiede käyttäjien prosenttiosuuden mukaan:

 • Yhdysvallat – 63,10%
 • Brasilia – 8,13%
 • Kanada – 7,72%
 • Yhdistynyt kuningaskunta – 3,84%
 • Meksiko – 2,24%

Yksi hieno asia on, että jopa väärennettyjen profiilien luomisen harvoin mahdollista avulla ne voidaan ja poistetaan heti, kun niistä ilmoitetaan. Asiakaspalvelu ja moderaattorit ovat erittäin reagoivia, ja heti kun heille ilmoitetaan huijareiden tai robottien mahdollisesta olemassaolosta, ne reagoivat erittäin nopeasti eivätkä jätä aikaa huijauksen tapahtumiseen. Ashley Madison -sovellus on kytkentäsivusto, johon liittyy paljon ihmisiä päivittäin.   Naimisissa olevat miehet ja naiset voivat tavata nopeasti oikeita ihmisiä, jotka haluavat mausteta sukupuolielämäänsä lyhytaikaisella tai pitkäaikaisella paisutuksella, ja sokeri-isä voi myös löytää sokerivauvan täältä.

Kun selaat profiileja AshleyMadison.com -sivustolla, huomaat, että käyttäjät jakavat yksityisiä valokuvia jokapäiväisestä elämästään, mikä yksinkertaisesti tekee Ashley Madison legit vielä toisessa näkökulmassa. Voit käyttää myös hakusuodatinta, joten voit löytää etsimäsi erityisesti potentiaalisesta kytkentästäsi. Mahdollinen haittapuoli on, että miehiä on enemmistö, joten on pieni epätasapaino, kun 75% on miehiä ja 25% on naisia. Ikäjakauman suhteen 25–34-vuotiaista on noin 24%, ja se on suurin luokka. 18% 18–24-vuotiaista ja suunnilleen sama prosenttiosuus 35–44-ryhmästä. Seuraava kaavio näyttää tarkat prosenttimäärät, joten periaatteessa olet täällä enemmän kuin tervetullut iästä riippumatta.

Ashley Madison - arvostelu

Onko Ashley Madison turvallinen käyttää?

Spoilerihälytys: Ashley Madison on erittäin turvallinen. Ei ole mikään salaisuus, että Ashley Madison yhdessä satojen muiden sivustojen kanssa rikkoi tietoja melkein kymmenen vuotta sitten. Ashley Madison käytti tonnin rahaa ja lisäsi turvallisuuttaan, joten tällainen tietorikkomus ei voisi koskaan toistua. 8 vuotta myöhemmin, tähän päivään mennessä, he eivät ole kokeneet minkäänlaista verkkohyökkäystä, ja jäsenten ’ tiedot ovat turvallisia. Loput negatiivisuudesta johtuvat siitä, mistä sivusto on kyse.

Se edistää suhdetta tai huijaamista, joka hieroo monia ihmisiä väärin. Suurin osa siitä, mitä luet Ashley Madison: stä, on joko vääriä tai koristeellisia, rehellisesti. Ihmiset ovat vain järkyttyneitä siitä, että se on paikka suhteelle. Mutta sivustoa ei käytetä vain merkittävän muun (huijaamiseen, enimmäkseen se on, mutta ei vain siihen). Ashley Madison tarjoaa turvallisen ja hienovaraisen paikan tarpeidesi tyydyttämiseen. Kokemus Ashley Madison vaihtelee kaikilla, mutta kaikki riippuu sivuston käytön tarkoituksesta. Koska olimme tietoisia siitä, mihin sivustoa tulisi parhaiten käyttää, arvioimme sen tarkoituksen mukaan. Joten totean, että heillä oli rikkomus, mutta he oppivat oppituntinsa, investoivat paljon siihen, ettei se koskaan toistu, ja uskomme todella, että se ei tapahdu.

Tietosuoja Ashley Madison

Onneksi sinulle kaikki käyttäjät tietävät, kuinka tämä sivusto toimii, ja ymmärtävät ja arvostavat käsitettä pitää hienovaraiset suhteet ja flings, ja odottavat sinun tekevän saman. Jotain, joka on sinulle merkittävää tietää, on olla hyvin etukäteen ja kommunikoida tarpeesi ja odotuksesi, joten löydät sopivan toisen puolueen, joka haluaa tulla mukaan samoihin tai vastaaviin pyrkimyksiin. Aivan kuten minkä tahansa muun treffisovelluksen tai tosielämän päivämäärätilanteen kanssa, sinun ei pitäisi asettaa odotuksiasi selvittää kaikki kerralla. Ota solmio ymmärtääksesi mitä henkilökohtaisesti todella haluat löytää, ja yritä puhua useamman ihmisen kanssa tällä treffisivustolla. Sinun ei tarvitse välttämättä olla tekemisissä ensimmäisen henkilön kanssa, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa ensimmäisen – kanssa. Asia on pitää hauskaa ja nauttia jännityksestä.

Faq

Toimiiko Ashley Madison yksin ihmisille?

Joo. Tämän sovelluksen päätarkoitus on antaa naimisissa oleville ihmisille mahdollisuus muodostaa yhteys ja saada sovittua, jos he haluavat avioliiton ulkopuolisen suhteen. Olet tervetullut liittymään ja tutkimaan sovellusta, ja saatat nauttia siitä täällä sekä yksin että naimisissa.

Onko Ashley Madison turvallista käyttää?

Joo. Vuonna 2015 tapahtui pieni tietorikkomuksen muodossa, joka on jo kauan sitten. Tällä hetkellä sovelluksen käyttö on enemmän kuin turvallista, eikä ongelmista ole syytä huolehtia.

Onko Ashley Madison legit?

Kyllä, Ashley Madison on legit-asioiden treffisivusto, jonka todelliset käyttäjät ovat kiinnostuneita kiinnittämään avioliiton ulkopuolisia asioita.

Voinko löytää todellisen naisen Ashley Madison?

Joo. Kaikki naiset, joita saatat tavata tässä sovelluksessa, ovat tosielämän naimisissa olevia naisia, jotka ovat kiinnostuneita pakenemaan avioliitonsa ulkopuolella ja haluavat pitää hauskaa, luultavasti yhtä paljon kuin sinä tai jopa enemmän.

päätelmä

Kokonaispistemäärä on 9,6. Ashley Madison -sovellusta voidaan suositella ihmisille, jotka mieluummin tällaista treffisovellusta, ja se on loistava paikka tavata ihmisiä, jotka haluaisivat kokeilla asioita ja mausteta sukupuolielämäänsä avioliiton ulkopuolella.

Oikean tyyppisen ravintolan löytäminen päiväysyöksi puolisosi kanssa on helppoa, mutta sopivan tyyppisen henkilön löytäminen sivupalalle voi myös sujuvasti. Ashley Madison treffisovellus on ehdottomasti ainutlaatuinen ja voi auttaa sinua löytämään juuri tarvitsemasi. Selaa erilaisia Ashley Madison jäseniä ja nauti flingistäsi. Tee hauskanpidosta etusija. Hyvää koukkua!

Ali Hazelwood - kuva

Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.