GetBride Ali Hazelwood
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Projektin kirjoittaja

Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Asiantuntemus Rakkaudesta ja neurotieteen tieteellisistä julkaisuista koostuvien kirjojen kirjoittaja
Education Ph.D. neurotieteessä
Syntymäpäivä 1. joulukuuta
Rekisteröinti päivämäärä 22. lokakuuta

Esillä:

Ali Hazelwoodesillä - kuva 1
Ali Hazelwoodesillä - kuva 2
Ali Hazelwoodesillä - kuva 3

Tietoja kirjailijasta

Ali Hazelwood ei ole kirjoittajan oikea nimi, vaan vain salanimi. Hän on kirjoittanut lukuisia romaaneja ja artikkeleita. Mutta hänen työnsä ei ole kuin tavallinen romanssiromaani. Ali näkee kaiken tieteen linssin kautta. Rakkaushypoteesi nimettiin New York Timesin bestsellereiksi. Kirjailija syntyi Italiassa. Mutta hän on myös lähellä Saksan ja Japanin kulttuuria, koska hän asui siellä ennen muuttoaan Yhdysvaltoihin. Ali on tohtori neurotieteessä. Kirjoittaminen ei ole ainoa työ. Hazelwood on yliopiston professori. Hän ei paljasta paljon henkilökohtaisia tietoja, mutta rakastaa keskustelemaan romansseista sosiaalisessa mediassaan. Hänet löytyy Instagramista, Facebookista ja Twitteristä. Hän ei kuitenkaan enää julkaise mitään uutta viimeisillä alustoilla ja kutsuu kaikki lukijansa Instagramiin. Ali on ilmoittanut uuden kirjan julkaisun Love, Theoretic, kesäkuuhun 2023.

Kirjoittajan viestit

Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
Espanjan treffisivusto - kuva
2023-03-07 15:57:50
9463
Espanjan treffisivusto
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva