GetBride Valkovenäjän naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1219 Näkymät

Treffit Valkovenäjän morsiamet

Valkovenäjä oli kerran osa Neuvostoliittoa, ja siitä on tullut 90-luvulta lähtien itsenäinen maa. Tämä maa on salaperäinen suurimmalle osalle länsimaisia, koska se ei erotu uutissyötteestä eikä sitä voida kutsua suosituksi turistikohteeksi.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
1955 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit Valkovenäjän morsiamet

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2224 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2072 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2931 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1414 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2110 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuuma Valkovenäjä haluaa sinut tänne

Siitä on kuitenkin tullut suosittu noin kuukausi sitten viimeisten presidentinvaalien jälkeen tapahtuneiden rauhanomaisten mielenosoitusten karkean tukahduttamisen vuoksi. Aleksanteri Lukašenko, Valkovenäjän ensimmäinen ja edelleen ainoa presidentti, kieltäytyi luopumasta asemasta ja käytti asevoimia valkovenäläisiä vastaan. Videot mielenosoituksista ja osallistujia hyökkäävistä poliiseista menivät viruksellisiksi Instagramissa ja muissa sosiaalisissa verkostoissa, samoin kuin video rohkeasta naisesta, joka peitti miehen vartalollaan suojaamaan häntä pelaamiselta.

Vaikka Minskissä tapahtuu niin kauhistuttavia asioita, paikallisista naisista on tullut hauraita, mutta vahvoja persoonallisuuksia, jotka tukevat miehiään taistelussa demokratian, vapauden ja oikeudenmukaisten vaalien puolesta. Jos haluat tietää enemmän Valkovenäjän morsiamet, niiden ominaisuudet, jotka tekevät heistä täydellisiä tyttöystäviä ja vaimoja, sekä heidän treffailun salaisuudet, kutsumme sinut lukemaan tämän oppaan.

Miksi Valkovenäjän naiset ovat niin suosittuja

Miksi Valkovenäjän naiset ovat niin suosittuja?

He ovat älykkäitä

Ensinnäkin Valkovenäjän morsiamet ovat Itä-Euroopan viisaimpia naisia. Tämä johtuu maan Neuvostoliiton menneisyydestä, jossa hyvää koulutusta arvostettiin paljon, ja hyvin opiskelleet lapset voivat toivoa saavansa kunnollisen työpaikan valmistumisen jälkeen yliopistoista. Tuolloin valtio päätti, missä nuoret asiantuntijat työskentelevät tutkintotodistuksensa saamisen jälkeen, joten opiskelijat pyrkivät saamaan parhaat arvosanat ja saamaan hyvän työpaikan. Nyt nämä ihmiset ovat valkovenäläisten naisten vanhempia ja kasvattavat lapsiaan samalla tavalla: herättävät rakkautta opiskella ja jatkaa hyvää työtä tutkimuksen jälkeen.

Valkovenäjä tytöt kasvavat lukemassa paljon. He haluavat viettää aikansa koulun jälkeen perhekeskuksessa kirjojen kanssa. Lisäksi he osallistuvat muutamaan luokan ulkopuoliseen toimintaan tullakseen monipuolisiksi henkilöiksi, kun he saapuvat korkeakouluihin ja yliopistoihin. Koulussa he ovat hyviä paitsi vapaiden taiteiden lisäksi myös tieteissä: monilla Valkovenäjän morsiameilla on tutkinnot tekniikassa, fysiikassa ja matematiikassa.

Kaikilla näillä asioilla on vaikutusta Valkovenäjän naisten persoonallisuuksiin, ja siksi miehet ihailevat heitä: näillä naisilla on utelias mieli ja laaja näkymä. He ovat erittäin mielenkiintoisia puhua ja keskustella erilaisista asioista maailman asioista nykyaikaiseen kirjallisuuteen, joten et koskaan tule katumaan, että sinulla on tällainen kumppani vierelläsi.

He ovat hyvätapaisia

Hyvät käytöstavat ovat yhtä tärkeitä kuin Valkovenäjän koulutus. Tästä syystä paikalliset vanhemmat opettavat valkovenäläisiä tyttöjään käyttäytymään hyvin nuoresta iästä lähtien. Jo ennen ensimmäistä kertaa kouluun saapumista tytöt tietävät kuinka toimia erilaisissa tilanteissa ja mikä käyttäytyminen on tarkoituksenmukaista julkisissa paikoissa. He eivät koskaan huuta ja melu kahviloissa ja ravintoloissa, he ovat rauhallisia ja tarkkaavaisia luokassaan, kunnioittavat vanhuksia ja kohtelevat lapsia ystävällisesti. Valkovenäjän morsiamet ovat sellaisia naisia, joita et koskaan häpeä treffailusta.

Ne ovat houkuttelevia

Miksi Valkovenäjän naiset ovat niin suosittuja-2

“ Todellinen slaavilainen kauneus ” – nämä ovat sanat, jotka kuvaavat parhaiten Valkovenäjän naisten ulkonäköä. Useimmiten näillä tytöillä on vaaleat tai keski-tummat hiukset ja vihreät tai harmaat silmät. Heidän kasvojensa piirteet ovat hienovaraisia ja ulkonäöltään hellävaraisia ja naisellinen. Valkovenäjän morsiamen rungot ovat yleensä ohuita ja hyvin muotoisia; täältä löytyy kuitenkin myös kurvikas ja täysin kuvioitu nainen. Niiden korkeudet ovat erilaisia, mutta ne ovat yleensä keskimääräisiä.

Valkovenäjän naisilla on viehättäviä hymyjä ja tunnelmia, joita et unohda tapaamalla heitä. He voivat ympäröidä sinut älykkyyden, huumorin ilmapiirillä ja hienostuneella siteellä, jonka haluat tuntea uudelleen. Ulkomaalaisena saatat tuntea kiusausta tavata tyttöystäväsi Valkovenäjästä joka päivä, koska hän ei ole kuin amerikkalainen tyttö. Heillä on epätavallisia ajattelutapoja ja lähestyä elämäntilanteita ja haasteita, joten et koskaan kyllästy niin erinomaiseen ladyn viereen. Tapa, jolla he esittävät kysymyksiä ja pitävät keskustelua, hämmästyttää sinua ja saa sinut haluamaan viettää niin paljon aikaa heidän kanssaan kuin mahdollista. Valkovenäjän morsiamet tietävät todennäköisesti jonkin verran salaa saadakseen miehet putoamaan heti heidän puolestaan.

He ovat ystävällisiä

Valkovenäläisillä tytöillä on iloinen tunnelma ja ystävällinen asenne maailmaan ja muihin ihmisiin. He auttavat sinua hymyillen, jos tarvitset heidän apuaan jonkin paikan löytämisessä Minskiin, he tietävät kuinka ystävystyä ystäviensä kanssa, ja he ovat tarkkaavaisia ja kunnioittavia vanhempaa sukupolvea kohtaan.

Valkovenäjän naiset avioliittoon eivät ole kateellisia, vaikka heillä ei olisi jotain mitä he haluavat saada tällä hetkellä. He keskittyvät aina positiivisiin asioihin elämässään ja se auttaa heitä saavuttamaan enemmän. Ehkä tämä johtuu heidän ystävällisestä persoonallisuudestaan ja kyvystään nähdä mahdollisuus jokaisessa vaikeudessa, jota he kohtaavat, tai ehkä se on vain onnea, mutta ne eivät todellakaan näytä panostavan liikaa mitään aineellisia asioita.

He arvostavat perhettä paljon

Perhe on yksi arvokkaimmista asioista Valkovenäjän yhteiskunnan elämässä. Paikalliset ihmiset suhtautuvat tosissaan perheen luomiseen ja yrittävät tehdä parhaansa rakentaakseen luottamuksen, keskinäisen kunnioituksen ja rakkauden siteitä. Valkovenäjä morsiamet rakastavat ja kunnioittavat vanhempiaan, käyvät usein heidän luonaan ja tekevät sen jopa vuosia sen jälkeen, kun he ovat perustaneet oman perheensä. Valkovenäjän yhdistys määrää aikuisia lapsia huolehtimaan vanhoista vanhemmistaan ja tarjoamaan heille kaiken tarvittavan mukavan elämän kannalta. Siksi paikalliset naiset pitävät vanhempien hoitoa yhtä tärkeänä kuin heidän lastensa hoitoa.

Valkovenäjän morsiamet omistavat myös suuren osan ajastaan aviomiehilleen. He tukevat heitä heidän pyrkimyksissään ja unelmissaan, odottavat heitä työmatkoillaan ja kysyvät neuvoja tärkeistä perhekysymyksistä. Jos etsit morsiamaa, joka ei koskaan unohda toiveitasi ja mielipiteesi, valitse Valkovenäjästä nainen suhteesta ja avioliitosta.

He ovat ahkera

Valkovenäjän vaimonsa ovat eräitä ahkerimpia naisia maailmassa. He ovat nöyriä ja tosissaan työhönsä, joten he täyttävät velvollisuutensa huolellisesti ja vaativat pysyvyyttä. Samanaikaisesti he eivät yritä astua muiden ihmisten varpaisiin pyrkiessään korkeampaan asemaan tai palkkaan. Valitettavasti Valkovenäjän palkat eivät ole korkeita tyydyttämään edes kaikkein tarkimpien ihmisten tarpeita, joten paikallisille naisille maksetaan usein alipalkkaa edes kaikilla ponnisteluillaan.

Valkovenäjäisten naisten pysyvyys liittyy myös heidän talotehtäviinsä ja lasten jalostukseen. He tekevät kaiken parhaalla mahdollisella tavalla ja omistautuvat koko perhetoimintaansa. Näin ollen tuskin voi sanoa, että Valkovenäjän morsian kiinnittää vähän huomiota lapsiin tai ei välitä siitä, että viettää laatuaikaa miehensä kanssa.

He keittävät ässää

Ruokien valmistus ja uusien reseptien luominen ovat valkovenäläisten naisten harrastuksia, jotka saavat heidät erottumaan muista eurooppalaisista naisista. Kukaan nainen ei voi verrata valkovenäläiseen ruoanlaitossa ja tarjoilussa. Valkovenäjän morsiamet kokkivat perinteiden ja mielikuvituksen mukaan, he keräävät ystäviensä ja sukulaistensa reseptejä tehdäkseen vaikutuksen kaikille, jotka tulevat koteihinsa juhliin. Hienoa siinä, että he nauttivat viettämisestä aikaa keittiössä keksimällä uusia makuja ja ruoan kuvioita.

Olet ehkä ajatellut jotain ‘ Mitä Valkovenäjän miehet tekevät, jos heidän naisensa tekevät kaiken työn kotona? ’ Vastaus löytyy Valkovenäjän yhteiskunnan perinteistä. Miehet eivät ole tottuneet ruoanlaittoon siellä, ja he osallistuvat harvoin mihinkään kotityöhön, joten jos ilmaistat halua kokata Valkovenäjältäsi, hän hämmästyy. Naisen valloittaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa, eikö niin?

He ovat suuria kodin pitäjiä

Valkovenäjän morsiamet tekevät kaiken valitsemalla talon kunnostamisen materiaalit säännölliseen huoneiden puhdistukseen. Näillä naisilla on erittäin hyvä maku, joten he voivat kerätä tyylikkäimpiä huonekaluja ja sisustusta kotiin yksin. He pitävät myös siitä, kun heidän talonsa tai asuntonsa ovat siistit ja tilavat, joten he puhdistavat ne ja heittävät roskat melko usein. He välittävät vaatteita, joita he eivät tarvitse, hyväntekeväisyysjärjestöille, ruokia ja lautasia tulee lahjoiksi perheenjäsenille, jos niitä ei käytetä, ja niin edelleen. Valkovenäjä tytöt voivat löytää paikan kaikelle talossaan tai hyödyntää sitä. Oletko koskaan ajatellut saada niin viisas vaimo?

He eivät ole ristiriidassa

Valkovenäjän naiset ovat rauhallisia ja rauhallisia persoonallisuuksia (sama voidaan sanoa kaikista valkovenäläisistä). He mieluummin jättävät taistelukentän armosta kuin taistelevat ja osoittavat olevansa eri mieltä mistään. Ehkä joskus se ei ole oikea strategia käyttää, mutta yleensä se kannattaa usein pitkällä tähtäimellä. Valkovenäjän morsiamet ovat harvoin vihollisia tai ystäviä, jotka kadehtivat heitä. He pitävät siteet vakaina ja vilpittöminä muiden kanssa, joten sinun ei pitäisi olla huolissasi mahdollisista muutoksista Valkovenäjän tyttöystävän kanssa.

Vaikka valkovenäläinen tyttö ei pidä mistään piirteistäsi, hän ei sano niin suoraviivaisesti, ettei loukkaa sinua. Hän yrittää lähestyä tätä asiaa kohteliaasti ja pehmeästi, jotta näet hänen näkökulmansa ja olet valmis korjaamaan itsesi. Valkovenäjän tyttöjen vaikutus miehiin on vaikuttava.

He voivat tehdä moniajoja

Työ- ja perhe-elämän tasapainon löytäminen on asia, jonka Valkovenäjän naiset tekevät hyvin. He saavuttavat menestyksen tekemällä paljon aktiviteetteja samanaikaisesti. Koska he ovat stressinkestäviä, he voivat suorittaa muutamia tehtäviä työssä, puhua puhelimitse lastensa ’ opettajan kanssa ja lähettää tekstiviestejä aviomiehilleen päivällisestä. Vaikka monet ihmiset eivät pidä tästä lähestymistavasta päivittäiseen rutiiniin, Valkovenäjän morsiamet harjoittavat sitä päivittäin ja saavat hyviä tuloksia. Tietenkin on hetkiä, jolloin heidän on omistauduttava yhteen tehtävään kerrallaan, mutta yleensä he sekoittavat toimintansa saadakseen lisää asioita aikaan lyhyemmässä ajassa.

Kumppanin saaminen, joka kuljettaa työtämme monitehtävillä, voi myös laajentaa näkemystäsi päivittäisessä rutiinissa. Voit ottaa esimerkin Valkovenäjän morsiameni ja tulla tehokkaammaksi työssäsi. Ajattele sitä, jos olet edelleen epäröivä tavata Valkovenäjän naisia.

He eivät valita

Vaikka elämä Valkovenäjällä ei ole helppoa (etenkin viime viikkoina), paikalliset tytöt eivät valita. He kohtaavat elämän haasteet arvokkaasti ja sisäisesti, mikä saa ihmiset ympäri maailmaa ihailemaan heitä. Valkovenäjän morsiamet eivät etsi välittömiä muutoksia maansa elämässä, mutta he eivät myöskään ole valmiita luopumaan vapaudestaan ja onnellisesta elämästään vielä muutaman vuoden ajan nykyisestä Presidentin diktatuuri. Valkovenäjän miehet ja naiset menevät edelleen töihin, lähettävät lapsensa kouluun ja vievät heidät takaisin yöllä, mutta kun on viikonloppu, he menevät protestoimaan vallan väärinkäyttöä ja ihmisoikeuksien loukkaamista vastaan. Tällainen sitoutuminen demokraattisiin arvoihin ansaitsee koko maailman kunnioituksen.

Etsitkö joku uusi? Kokeile Valkovenäjän naisia täältä

Moskova, Venäjä
Ei
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei
Kiova, Ukraina
Ei
Lilya, 25
Verkossa
Rivne, Ukraina
Ei
Slava, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei

Kuinka tavata Valkovenäjän morsiamet?

Kuinka tavata Valkovenäjän morsiamet

Alla hahmotelimme muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tapaamaan parhaita Valkovenäjän naisia. Lue ne huolellisesti ja käytä luettelon järjestyksessä:

 • Rekisteröidy treffisovellukseen. Ensimmäinen askel kohti Valkovenäjän rakkauttasi on online-treffipisteen valitseminen ja siellä ilmoittautuminen. Kun valitset treffisovelluksen, tarkista arvostelut verkosta, käytännöistä ja takeista, joita se tarjoaa, palveluita ja tietysti hintoja. Sinun on vietettävä aikaa tutkimuksen tekemiseen, mutta se voi säästää paljon rahaa pitkällä tähtäimellä;
 • Opi venäjän kieli. Kuten olemme jo maininneet, Valkovenäjän morsiamet ovat hyvin koulutettuja ja älykkäitä, joten he osaavat puhua englantia melko hyvin. Jos kuitenkin opiskelet venäjää, voit laajentaa sosiaalista ympyrääsi paljon enemmän ja kommunikoida minkä tahansa valkovenäläisen tytön kanssa. Siksi mahdollisuudet löytää ottelu Valkovenäjän tyttöjen keskuudessa lisääntyvät dramaattisesti;
 • Kommunikoi muutaman naisen kanssa kerrallaan. Jos olet vasta aloittamassa Valkovenäjän ja sen ihmisten tutkimista online-treffailun kautta, suosittelemme keskustelemaan mahdollisimman monien tyttöjen kanssa samanaikaisesti. Näin tekemällä voit luoda muotokuvan keskimääräisestä Valkovenäjän naisesta ja ymmärtää, ovatko he mitä etsit. Viestintä lukuisten naisten kanssa auttaa sinua myös laatimaan treffistrategian, joka on tehokkain Valkovenäjän morsiamen valloittamiseen;
 • Älä aseta odotuksiasi korkealle. Valkovenäjällä naiset ovat nöyriä ja joskus jopa ujoja, joten älä odota heidän laskevan sinua heti, koska olet ulkomaalainen. Valkovenäjän morsiamet ovat myös korkeat moraalistandardit, ja he tuskin sopivat seksistä ensimmäisellä päivämäärällä. Heillä ei ole kiinnostusta myös yhden yön osastoihin. Yleensä, jos et halua vakavaa suhdetta ja pitkäaikaista sitoutumista, Valkovenäjän naiset eivät ole sinua varten;
 • Matka Minskiin. Koska maan pääkaupungissa on paljon yliopistoja, siellä asuvat älykkäimmät ja houkuttelevimmat tytöt. Valkovenäjän morsiamet opiskelevat siellä ja jäävät usein töihin Minskiin valmistumisen jälkeen, joten löydät todennäköisesti nuoria, kauniita ja älykkäitä tyttöjä tästä kaupungista. Muut kaupungit saattavat olla myös vaihtoehto, mutta muista, että et ehkä löydä sieltä englanninkielistä kauneutta;
 • Valitse tyttö, josta pidät eniten, ja ala nähdä hänet offline-tilassa. Kun olet viettänyt jonkin aikaa juttelemassa verkossa Valkovenäjän naisten kanssa avioliittoa varten, valitse se, joka näyttää olevan todellinen sielunkumppanisi, ja mene Valkovenäjään tapaamaan häntä. Odottaa tulevan muutaman viikon tuntemaan hänet hyvin, menemään eri päivämääriin ja katsomaan kuinka henkilö toimii eri tilanteissa. Jos pidät näkemästäsi, harkitse matkustamista hänen kanssaan kotimaasi vertailla kulttuureja, ruokia ja ehkä jopa esitellä häntä perheellesi. Kun asiat muuttuvat vakaviksi, älä epäröi ehdottaa hänelle ja alkaa elää yhdessä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9261
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9624
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9086
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Ella - kuva
Ella, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sijoittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Nika - kuva
Nika, 25
Sijainti: Ternopil, Ukraina
Ammatti: Joogavalmentaja
Lapset: kyllä
Minusta

Olen joitain niistä tytöistä, jotka huutavat visiota melodramien lisäksi ja nauravat lapsen sarjakuvista. Voin lopulta olla todella tunnepitoinen tai liian tunnepitoinen molemmat – Olen löytänyt haastavan pitää yhden määrän normaalisuutta, jota omat ihmiset haluaisivat etsiä. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyöty siitä, mitä rakastan, ja voit toteuttaa henkilökohtaiset tavoitteeni. Rakastan poikia ja saatat ajatella, että te olette paljon viileitä kuin tytöt. Koska olen aina suhtautunut skeptisesti tulevaisuuden lahjaehdotuksiin, olen täällä ottamassa kysymyksiä henkilökohtaisesta lahjastani ja voit nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Anna - kuva
Anna, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Toimittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka itkevät sen näkyvyyden melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan todella psykologinen, muuten hyvin psykologinen – Olen löytänyt haastavan ylläpitääkseen yhtä normaalisuutta, jonka yhteiskuntamme haluaa valita. Asun yksinkertaisesti elämää kohti täysimääräistä, hyötyisin kaikesta, mitä nautin, ja voit harjoittaa henkilökohtaisia toiveitasi. Rakastan ihmisiä ja saatat uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin vain naisia. Koska olen skeptinen lahjojen suhteen tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita omaan henkilökohtaiseen lahjaasi ja näet yhden nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Vika - kuva
Vika, 28
Sijainti: Odessa, Ukraina
Ammatti: NAIL-PÄÄTÄJÄ
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka itkee näkemyksensä melodrameista ja saatat hauskaa lasten sarjakuvia. Loppujen lopuksi olen erittäin psykologinen tai erittäin henkinen usein – Minusta on haastavaa pitää sinut ehdottomasti normaalitilassa, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa nähdä. Asun vain elämää maksimissaan, hyödynnän jotain, jota rakastan, ja seuraan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Rakastan kavereita ja saatat uskoa, että teillä on taipumus olla kylmiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä kohtalotuotteista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista henkilökohtaiseen käsiin ja voit tyydyttää yhden nauttiaksesi elämän kauneudesta yhdessä.

Valkovenäjä Dating Culture

Valkovenäjän naisten treffailun yhteydessä sinun pitäisi tietää, että he eivät ole kiinnostuneita satunnaisista flingsistä. Siksi heidän treffikulttuurinsa on aivan erilainen kuin länsimaisen. Nämä naiset ovat ihanteellisia länsimaisille miehille, jotka ovat kiinnostuneita sitoutuneista suhteista. Tässä on muita mielessä pidettäviä asioita:

 • Treffin tulisi olla mielenkiintoista. Paljon huomiota kiinnitetään yhdessä viettämiseen. Mitä houkuttelevampi tällainen kokemus on, sitä menestyvämpiä suhteesi ovat. Valkovenäjän naiset rakastavat hauskaa, ja sinun pitäisi olla siihen valmis.
 • Treffin tulisi olla rehellinen. Valkovenäjän naiset eivät suvaitse valheita. Sinun on parasta olla suoraviivainen. Ei tarvitse vihjeitä tai vaikutuksia. Suhteen tulisi perustua keskinäiseen luottamukseen, joka on tärkeä osa Valkovenäjän treffikulttuuria.
 • Treffin tulisi olla uskollista. Yksinkertaisesti sanottuna uskollisuus on toinen osa heidän kulttuuriaan. Sinun pitäisi olla valmis sitoutumaan treffailla Valkovenäjän naisia, jotka tunnetaan kateellisina ja alueellisina.
 • Treffin tulisi olla intiimi. Vaikka Valkovenäjän naiset ovat konservatiivisia, avioliittoa edeltävä sukupuoli on melko yleinen osa heidän treffikulttuuriaan. Voit odottaa intohimoisia joukkovelkakirjoja. Valkovenäjän naiset ovat hienoja läheisyyden suhteen.

Miksi Valkovenäjän naisista tulee postimyynnissä morsian?

Eri syyt ajavat Valkovenäjän naisia haluamaan mennä naimisiin ulkomaalaisten kanssa, mutta korostamme alla olevia suosituimpia. Katso:

 • Uteliaisuus. Ensinnäkin Valkovenäjän morsiamet ovat innokkaita tapaamaan uusia ihmisiä, oppimaan uusia kieliä, kokeilemaan epätavallisia ruokia ja oppimaan uusia kulttuureja. He näkevät avioliiton ulkomaalaisen kanssa mahdollisuutena sukeltaa syvästi erilaisiin tapoihin ja perinteisiin ja alkaa elää elämää, johon he eivät ole tottuneet. He pitävät sitä kiehtovana ja jännittävänä;
 • Halu itsensä kehittämiseen. Valkovenäjän morsiamet kehittyvät jatkuvasti monipuolisiksi ja joustaviksi persoonallisuuksiksi, joten he ajattelevat, että suhteet ulkomaalaisiin voivat vaikuttaa heidän henkilökohtaiseen kasvuunsa ja näkymiinsä;
 • Pyrkimys parempaan elämään. Ei ole salaisuus, että Valkovenäjä ei ole erittäin kehittynyt maa, jolla on kunnolliset palkat ja korkeat elintasot. Itse asiassa maan keskipalkka on noin $ 400, ja ihmiset eivät voi elää hyvin tällä rahalla. Siksi paikalliset naiset etsivät mahdollisuutta muuttaa maasta jatkaakseen opintojaan ja saadakseen hyvin palkatun työn Valkovenäjän ulkopuolelle.

Kuinka ne eroavat venäläisistä morsiameista?

He ovat vähemmän muodissa ja tuotemerkeissä

Valkovenäjän morsiamet eivät ole kovin kiinnostuneita muotista eivätkä yleensä seuraa suuntauksia. He käyttävät yksinkertaisia ja mukavia vaatteita eivätkä metsästä tuotemerkkien asuja ja vääriä Chanel-laukkuja kuten venäläiset naiset. Tämä johtuu alhaisista palkoista ja kyvyttömyydestä viettää paljon aikaa ostoksille.

He eivät etsi rikkaita aviomiehiä

Se voi näyttää ensi silmäyksellä kiistanalaiselta, mutta Valkovenäjän morsiamet eivät etsi varakkaita miehiä. Heillä ei ole aviomiehiään korkeita odotuksia, eivätkä he usko, että heidän on tuettava heitä ja ostettava heille autoja, asuntoja ja niin edelleen. Valkovenäjänaiset arvostavat yksinkertaisia asioita paljon enemmän kuin rahaa, joten jos haluat voittaa heidän sydämensä, tarjoa heille kunnioitus ja rakkaus luottokortin sijasta.

He eivät väärentä persoonallisuuttaan saadakseen sinut pitämään heistä

Toisin kuin venäläiset tytöt, Valkovenäjän morsiamet eivät teeskentele olevansa muita ihmisiä kuin miellyttääkseen miehiä. Nämä naiset toimivat luonnollisesti eivätkä yritä sovittaa muiden odotuksia. He ovat vilpittömiä ja arvostavat paljon rehellisyyttä, joten sinun ei tarvitse epäillä heidän sanojaan, kun he sanovat rakastavansa sinua.

He eivät anna anteeksi huijaamista ja väärinkäyttöä

Vaikka venäläiset tytöt antavat usein anteeksi miesten huonon käytöksen, Valkovenäjän naiset eivät koskaan tee niin. He eivät anna miestensä väärinkäyttää heitä tai laiminlyödä heidän mielipiteitään ja toiveitaan. Jos haluat treffata naista, jolla on vahva henki ja horjumaton tahto, Valkovenäjän morsian on täydellinen ottelu sinulle.

päätelmä

Kuten huomaat, muiden maiden miehet aliarvioivat Valkovenäjän morsiamet epäoikeudenmukaisesti. Näillä naisilla on paljon tarjottavaa miehille, jotka etsivät perheen perustamista ja pitkäaikaisten siteiden luomista. Jos etsit suhdetta, joka on täynnä luottamusta ja keskinäistä kunnioitusta, älä epäröi aloittaa treffailun Valkovenäjän naisten kanssa. Jos haluat tietää vielä enemmän Valkovenäjän morsiamet, lue vapaasti muita arvostelut verkkosivuillamme.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet