GetBride Belgia naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
937 Näkymät

Treffit belgialaisia naisia

Belgia ei todellakaan ole romanttisin maa. Se on kuitenkin yksi mielenkiintoisimmista paikoista Euroopassa, ja sillä on paljon tarjottavaa intohimoisille turisteille. Belgialla ei ole ainutlaatuista kieltään, mutta se tunnustaa kolme virallista kieltä: hollanti, saksa ja ranska.
Best of month - UkraineDate
Kuukauden paras
UkraineDate
9.4/10
3201 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit belgialaisia naisia

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3126 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1613 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3365 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1408 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2540 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuuma Belgia naiset haluavat sinut tänne

Hämmästyttävän maukkaan suklaan ja vohvelien lisäksi Belgia on kuuluisa kauniista naisistaan. Tuntematon ja jonkin verran varattu, belgialaiset morsiamet muistuttavat usein Snow Queensia – houkuttelevana ja houkuttelevana, mutta täysin koskemattomana. Tällainen käyttäytyminen voi helposti viedä suurimman osan kavereista. Mutta yritä olla luopumatta potentiaalisesta belgialaisesta vaimostasi, koska kun olet valloittanut hänen sydämensä, hän avautuu ja näyttää sinulle, mikä on todellinen rakkaus.

5 Tietoja naisten oikeuksista Belgiassa

5 Tietoja naisten oikeuksista Belgiassa

Huolimatta siitä, että belgialaiset naiset ovat saaneet enemmän oikeuksia ja tarpeeksi vapautta vuosien varrella, parannukselle on vielä joitain näkymiä. Koska Belgia on moderni ja vapautunut maa, se ei ole aina kohdellut miehiä ja naisia tasa-arvoisesti. Katsotaanpa viittä tosiasiaa Belgian naisten oikeuksista saada lisätietoja feminististen periaatteiden taustasta ja muodostumisesta maassa:

 1. Belgia oli viimeinen mutta yksi eurooppalainen maa, joka on tunnustanut naisten äänioikeuden. Tällainen viivästyminen tämän lain hyväksymisessä selittyy nykyajan aktivistien, Isala Van Diestin ja Marie Popelinin toiveella, keskittyä pääasiassa koulutukseen ja naisten tasa-arvoiseen oikeudelliseen asemaan. Belgian naisten äänioikeuksien käyttöönottoa lykättiin illuusion vuoksi, että naiset äänestäisivät liian varovaisesti ottaen huomioon heidän uskonnolliset vakaumuksensa. Tämä teoria epäonnistui kuitenkin heti, kun belgialaiset naiset äänestivät ensimmäisen kerran.
 1. Huolimatta siitä, että belgialaisille naisille myönnettiin joitain äänioikeuksia jo vuonna 1919, vuoteen 1948 saakka, nämä ns. Vapaudet olivat olemassa, ja niillä oli paljon rajoituksia. Vuonna 1919 vain jotkut naiset voivat hyödyntää äänioikeuttaan. “ kunnialuetteloon ” sisältyi ensimmäisen maailmansodan armeijan äidit ja lesket sekä vihollisten tappamat tai vangitsemat. Vuonna 1920 melkein kaikki belgialaiset naiset, paitsi huonosti kuuluisat naiset, voivat äänestää kunnallisvaaleissa. Vuonna 1948 belgialaiset naiset saivat oikeuden osallistua parlamentin vaaleihin tasa-arvoisin ehdoin miesten kanssa. Vuonna 1949 tämä oikeus toteutettiin ensimmäistä kertaa.
 1. Belgian naisten määrä kansallisessa hallituksessa kasvaa jatkuvasti. Vuonna 1994 Belgian viranomaiset ottivat käyttöön kiintiölain, joka merkitsi 50/50 -kiintiötä kaikille vaaleille, kunnallisille tai kansallisille. Tämä tarkoittaa, että ehdokkaat, jotka ovat kunkin vaaliluettelon kärkipaikoissa, eivät voi olla saman sukupuolen edustajia. Luetteloita, jotka eivät täytä kiintiölain vaatimuksia, pidetään mitättöminä. Tällainen lähestymistapa antoi naisille miehittää melkein 50% Belgian parlamentin paikoista. Muuten, Belgian palveleva pääministeri Sophie Wilmè on ensimmäinen nainen, joka onnistui ottamaan niin korkean virkaan Belgian historiassa. Belgialaisten naisten määrä politiikassa kasvaa jatkuvasti, mikä myötävaikuttaa huomattavasti naisten oikeuksien laajentumiseen maassa.
 1. Globaalin sukupuolten välisen kuilun raportin tietojen mukaan Belgia käyttää nyt 27th asema 153: sta luettelossa, joka selvittää maiden menestyksen pyrkiessään vähentämään sukupuolieroja neljällä suosituimmalla ammattialueella: taloustiede, koulutus, politiikka, ja terveydenhuolto. Miesten ja naisten työntekijöiden palkkatuottoissa sekä belgialaisten yritysten hallituksen jäsenten tehtävien hoitamisessa on kuitenkin edelleen eroja.
 1. Yhdistyneiden Kansakuntien vuonna 1995 hyväksymä Pekingin julistus sisältää joukon sääntöjä, joilla pyritään poistamaan miesten ja naisten oikeuksien ja vapauksien epätasa-arvoisuus. Vuonna 2015 Belgia esitti yhteistyössä YK: n naisten kanssa uuden ja nopeutetun lähestymistavan annetun julistuksen normien ja oppien täytäntöönpanoon. Annetun lähestymistavan pääkohdat kattavat:
 •  sukupuolten tasa-arvoon tehtävien investointien lisääminen;
 • uusien tekniikoiden ja strategioiden kehittäminen sukupuolten epätasa-arvon torjumiseksi;
 • naisten sitoutumisen parantaminen kaikilla sosiaalisilla aloilla ja heidän johtajuuden edistäminen, sukupuolten tasa-arvon edistäminen;
 • uusien sukupuolten tasa-arvoa koskevien lakien käyttöönotto;
 • muutosten käyttöönotto voimassa olevaan lainsäädäntöön sukupuolten tasa-arvon varmistamiseksi.

Etsitkö joku uusi? Kokeile belgialaisia naisia täältä

Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Varsova, Puola
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei

Belgian treffikulttuuri

Naiset Belgiasta tunnetaan kauneudestaan. Lisäksi heidät tunnetaan myös viehättävistä ruumiistaan. Internet-treffien ansiosta voit tavata helposti sielunkumppanisi Belgiasta. Mutta mitä tiedät heidän treffikulttuuristaan? Löydä seuraava:

 • Konservatiivinen luonne. Treffit ovat tärkeä osa belgialaisia naisia. He ovat kiinnostuneempia miehistä, jotka voivat olla heidän kumppaninsa pitkäaikaisessa siteessä tai avioliitossa. He haluavat muuttaa kumppaneita, mikä selittää, miksi rento treffit eivät ole trendissä tässä maassa.
 • Itsenäiset naiset. Naiset tässä maassa ovat melko itsenäisiä, joten sinun on parempi jakaa lasku treffailun yhteydessä. Laskujen maksamisen katsotaan olevan töykeää. Kysy siis naiseltasi ennen laskun jakamista.
 • Työ- ja sosiaalinen elämä. Rakastajana ja urakeskeisenä naisena on kyse belgialaisista naisista. Siksi sinun on ymmärrettävä, että näiden naisten treffailun tarkoituksena on hyväksyä, että hän voi olla kiireinen henkilö, joka yrittää tasapainottaa sosiaalista ja ura-elämäänsä.
 • Intiimi. On melko yleistä, että pari nauttii läheisyydestä ennen avioliittoa. Tämä selittyy myös naisten haluttomuudella mennä naimisiin aikaisin. Pariskunnille on tavallista muuttaa sisään ennen kuin he päättävät mennä naimisiin.

Kuinka tavata ihmisiä Belgiassa

Kuinka tavata ihmisiä Belgiassa

Vaikka belgialaiset ovatkin varattuja individualisteja, he arvostavat läheisiä suhteita ja voivat tulla hyviksi uskollisiksi ystäviksi. Jos pakkaat laukkujasi Belgiaan etkä halua pysyä yksin tällä kauniilla, kuitenkin omituisella maalla, yritä ystävystyä belgialaisten kanssa. Niiden löytäminen ei ole niin vaikeaa kuin voisi ajatella.

Kysy ystävältäsi, onko heillä joku Belgiassa asuva. Jää on paljon helpompaa murtaa muukalaisten kanssa, kun sinulla on jo keskinäinen ystävä.

Älä ohita paikallisen kielen oppimista. Tietenkin, useimmissa tapauksissa englanti riittää. Tunnet kuitenkin itsesi varmemmaksi Brysselissä puhuen hollanniksi tai ranskaksi. Hyvä idea on käydä joissain kielitunneilla saapuessaan Belgiaan. Tämä auttaa sinua löytämään uusia ystäviä ja integroitumaan paikallisyhteisöön nopeammin.

Käytä sosiaalisia verkostoja. Tämä on universaali tapa löytää ystäviä ympäri maailmaa, ei vain Belgiassa. Liity yhteisöihin, jotka kiinnostavat sinua löytämään samanhenkisiä kavereita.

Liity työpajoihin tai klubiin. Tällä on vielä parempi vaikutus kuin sosiaalisilla verkostoilla, koska tapaat ihmisiä henkilökohtaisesti ja saat ystäviä nopeammin.

Älä unohda hymyillä. Vaikka belgialaiset ovatkin jonkin verran suljettuja ja varautuneita, persoonallisuutesi ja ystävällisen asenteesi houkuttelevat ehdottomasti belgialaisia. Saatat olla peloissasi tai hämmentynyt, mutta yritä rentoutua. Se vaatii jonkin verran vaivaa, jos olet introvertti. Uudet belgialaiset ystävät ovat kuitenkin ehdottomasti yrittämisen arvoisia tutustua!

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9029
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9384
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8911
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Joanna - kuva
Joanna, 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, jos sinulla on suuri paska aika. Henkilö, joka yleensä piristää sinua, kun asiat näkevät hulluja. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei jaa blogejasi määränpäähän, laittaa aina kun olemme reaaliaikaisesti samassa katossa. Olen kotiäiti, ripaus perfektionistia ja rakastan puhtautta. Valmistettu tekemään sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa olevat ja omistautuneet suurten suhteiden rakentamiseen. En kuitenkaan ehkä aio kiirehtiä yhtä asiaa ja että en perääntyisi, vaan rakennan todella nimiä tuleville ihmisillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain keskustelemaan vähän.

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Etiketti belgialaisten naisten kanssa

Treffisäännöt Belgiassa eivät eroa paljon kaikkialla Euroopassa noudatetuista normeista. Kuten missä tahansa maassa, on joitain keskeisiä kohtia, joita on noudatettava, jos et halua tuntea hyppäämistä ensimmäisellä päivämäärälläsi yhden belgialaisen tytön kanssa.

Ensimmäisen siirron tekeminen

Belgialaiset naiset eivät ole sellaisia naisia, jotka hyppäävät syvältä, kun kyse on treffailusta tai rakkaussuhteista. Joskus he tarvitsevat liian paljon aikaa tutkiaksesi persoonallisuuttasi ja ymmärtääksesi aikomuksiasi. He voivat tavata sinut useita kertoja keskinäisten ystävienne yrityksissä ennen kuin lähtevät kanssasi tête-à-tête. Älä kiirehdi ilmaisemalla kiinnostuksesi belgialaiseen naiseen. Anna hänelle aikaa katsoa sinua hyvältä.

Tyypillinen treffiskenaario Belgiassa

Kun kyse on päivämääristäsi Belgian morsiamen kanssa, sinun ei tarvitse keksiä pyörää. Kaikki on tyypillistä – -elokuvateatteria, teattereita, kahviloita ja ravintoloita. Voit käydä pienellä kävelyllä kaupungin läpi tai käydä lukuisissa museoissa, jos olet Brysselissä. Tietysti voit ilmaista luovuutesi ja järjestää romanttisen illallisen jossain kaupungin katselupisteessä nauttiaksesi kaupunkimaisemasta. Belgialaiset naiset ovat kuitenkin hiukan konservatiivisia ja mieluummin perinteisiä treffit kuin jotkut poikkeukselliset harrastukset.

Muutto suhteisiin belgialaisten naisten kanssa

Käyttäytyminen Belgian naisten kanssa

Jokaisella valtiolla, mukaan lukien belgialaiset, on stereotypiat käyttäytymisestä ensimmäisenä päivänä. Nämä ovat perussäännöt, joita olisi noudatettava, jos et halua syventyä epämiellyttävään tilanteeseen ja pilata päivämäärääsi belgialaisten naisten kanssa.

täsmällisyys

Et ehkä kirjoita belgialaiselle ladyllesi laulua tai pilaa häntä ruusupalkilla, mutta sinun ei pitäisi koskaan saada häntä odottamaan sinua. Täsmällisyys on yksi Belgian arvostetuimmista piirteistä. Täsmällisyys on osoitus kunnioituksesta ihmisen ajalle ja elämälle. Jotta yksi belgialaisista morsiameista putoaa puolestasi, on parempi tulla 15 minuuttia ennen sovittua aikaa.

esitys

Kun treffit yhden belgialaisen naisen kanssa, varmista, että ulkonäkösi on moitteeton päästä varpaisiin. Unohda kuluneet farkut ja löysä t-paita. Niiden käyttäminen ei auta sinua houkuttelemaan ketään belgialaista naista. Suunnittele ulkonäkösi etukäteen, huolehdi kampauksestasi ja kynsistäsi ja varmista, että sinulla on hyvä hajuvesi tällaiseen erityistilaisuuteen.

organisaatio

Belgialaisten naisten elämä on suunniteltu useita vuosia eteenpäin. Puhumattakaan lyhytaikaisista suunnitelmista ja perusteellisesti suunnitelluista päivistä. Tämä tarkoittaa, että sinun on ponnisteltava lävistääkseen hänen esityslistaansa. Äkilliset päivämäärät eivät ole täysin hyvä idea, samoin kuin kokouksen viime hetken peruuttaminen. Belgialaiset morsiamet arvostavat henkilökohtaisia rajojaan ja mukavuusvyöhykettä paljon, joten heille ei tehdä vaikutusta päivämäärästäsi.

Hyvät käytöstavat

Belgialaiset ovat hyvätapaisia eivätkä usein pysty sietämään huonoa käyttäytymistä tai epäkohteliaisuutta. Huolimatta feministisistä periaatteista ja vapautumisesta, jotka ovat onnistuneesti integroituneet Euroopan yhteisöön 2000-luvulla, Belgialaiset herrat nousevat, kun nainen tulee huoneeseen, eivätkä koskaan istu julkisella liikenteellä ennen kuin kaikki naiset istuvat. Yritä ensimmäisenä päivämääränäsi olla puhumatta suuasi täynnä, laita kädet taskuihisi tai haukottele liian selvästi. Tällainen kevytmielinen käyttäytyminen ei tee sinulle mitään hyvää. Etiketin perusperiaatteiden tunteminen ja käyttö tekee ehdottomasti vaikutuksen kaikkiin belgialaisiin naisiin ja saat muutaman lisäpisteen maineeseesi.

Flirttailu ja kehon kieli

Muodollisia ja varattuja belgialaisia morsiamet voidaan tuskin pitää intohimoisina tunteiden ja tunteiden ilmaisemisessa. Kädenpuristus on ainoa oikea tervehdys, jota voit käyttää tapaamalla belgialaista miestä tai naista. Kun belgialaiset naiset ovat läheisiä tuttavia, voit antaa heille suudelman poskelle. Tällainen fyysisen kontaktin puute ei tarkoita, että belgialainen nainen ei pidä sinusta. Se on vain kunnianosoitus paikallisille perinteille ja sosiaalisille normeille.

Ei aikaa peleihin

Kuten jo mainittiin, belgialaiset naiset ja miehet eivät ole niitä, jotka pelaavat kanssasi. He eivät pidä juonittelusta, ympyröissä puhumisesta tai viittauksista. Tuskin voi olla yhden yön seisonta belgialaisen naisen kanssa, koska suurin osa belgialaisista tytöistä suosii rehellisiä ja selkeitä suhteita ilman piilotettua esityslistaa. Aluksi tällainen lähestymistapa voi tuntua tylsältä eikä kovin romanttiselta; se on kuitenkin ainoa oikea vaihtoehto, jos haluat rakentaa kypsän ja luotettavan suhteen.

Yleinen keskustelu

Sinun tulisi olla erittäin varovainen valitessasi aihetta pieniin keskusteluihin belgialaisten naisten kanssa. Henkilökohtaisista asioista, uskonnosta, politiikasta ja rahasta puhumista pidetään aina huonona mauna ja kohteliaisuuden puutteena. Yritä välttää arkaluontoisia aiheita ja valitse jotain neutraalia. Esimerkiksi ruoka: Belgiassa on fantastisia ruokia. Miksi et keskustele siitä yhden kauniiden belgialaisten morsiamen kanssa?

Sekin jakaminen

Belgialaisilla naisilla ja miehillä on yhtäläiset oikeudet, joten voit tarjota jakaa sekin ensimmäisellä päivämäärälläsi ja tarjouksesi täytetään myönteisesti. Belgia morsiamet arvostavat vapauttaan ja ansaitsevat tarpeeksi tunteakseen voimansa ja taloudellisesti itsenäisyytensä. Jos kuitenkin haluat esitellä itsesi todellisena herrasmiehenä, voit kysyä herkästi häneltä, tuntuisiko hän hyvältä, jos maksat koko summan.

Ritarikunnan teot

Huolimatta siitä, että ne ovat edistyksellisiä kansakuntia, belgialaiset naiset ovat edelleen innostuneita ritarillisista teoista ja söpöistä lahjoista. Kohtele belgialaista tyttöystävääsi pienenä tytönä, joka tarvitsee huomionne ja avuksesi. Älä kuitenkaan yritä edes pienintäkään yrittää viedä hänen vapauttaan. Hemmottele häntä odottamattomilla lahjoilla, suklaalla ja kukilla. Mutta ennen kuin valitset joukon kukkia rakkaallesi, tarkista jokaisen kukan välittämä symboli. Esimerkiksi Belgian krysanteemit symboloivat kuolemaa, joten sinun tulisi välttää antamasta niitä tyttöystävällesi.

Muutto suhteisiin belgialaisten naisten kanssa

Belgiassa ei ole vakiintuneita normeja siitä, milloin voit nimetä naisen viralliseksi tyttöystäväksi tai kutsua hänet perheen illalliselle. Kuten jo mainittiin, belgialaiset kohtelevat kaikenlaista suhdetta vakavasti ja voivat siirtyä eteenpäin parina melko pian useiden viikkojen treffin jälkeen. Pääsääntöisesti he ilmoittavat selvästi suhteidensa tyypin eivätkä pelkää tuomitsemistaan.

Tapaaminen perheen kanssa

Perhe tarkoittaa paljon jokaiselle belgialaiselle naiselle. Joten jos sinut on kutsuttu perheen illalliseen, varmista, että kultaseni on valmis myöntämään sinut hänen luottamuspiiriinsa. Älä odota mitään pompoosista – todennäköisesti, se on epävirallinen illallinen lämpimässä ilmapiirissä pienillä keskusteluilla. Älä unohda ottaa mukanasi makeisia tai pulloa hyvää viiniä ilmaistaksesi kunnioitukseni hänen sukulaisilleen.

Naimisiin

Koska belgialaiset naiset ovat erittäin edistyneitä ja vapautuneita, he eivät pidä avioliittoa elämäntavoitteenaan. He haluavat löytää oikean henkilön sitomaan solmun ja jakamaan elämänsä. Siten keskimääräinen ikä, kun Belgian morsiamet naimisiin, on 32 – 37. Tällä tavoin avioliittoaste maassa on melko vakaa ja avioerojen tilastot ovat melko alhaiset. Homoseksuaaliset avioliitot laillistettiin vuonna 2003. Kuten huomaat, Belgia kohtelee kaikenlaista rakkautta kunnolla. Joten, sinulla ei ole ongelmia naimisiin yhden kauniin belgialaisen naisen kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet