GetBride Blogiviestit Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
9103 Näkymät

Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme. Eurooppa on yksi suosituimmista kohteista morsiamet etsiville yhdysvaltalaisille yksinäisille miehille. Vaikka Atlantin valtameri erottaa nämä kaksi maailman osaa, amerikkalaiset tytöt eivät eroa paljon eurooppalaisista ikäisensä. 

Monilla meistä on tiettyjä kuvia amerikkalaisista ja eurooppalaisista tytöistä, mutta emme yleensä ymmärrä heidän erojaan ennen kuin opimme tuntemaan heidät. On haastavaa verrata amerikkalaisia naisia naisiin, jotka asuvat eri Euroopan maissa, koska vanhassa maailmassa asuvat eri kansallisuudet ja heidän kulttuurinsa. Lisäksi Yhdysvallat on monikansallinen maa verrattuna useimpiin Euroopan maihin. Siksi kysymys amerikkalaisista naisista vs. eurooppalaisista liittyy ensisijaisesti kulttuurieroihin.

Amerikkalaisten ja eurooppalaisten naisten erot

Löydät joitain samankaltaisuuksia eurooppalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä, koska Uudessa maailmassa asuivat pääasiassa Euroopasta tulevat maahanmuuttajat. Tähän asti Euroopasta Yhdysvaltoihin oli monia maahanmuuttoaaltoja. On kuitenkin tuskin mahdollista jättää huomiotta eroja näiden kahden tyyppisten nykyaikaisten morsiamenten välillä. Tässä ovat tärkeimmät piirteet, jotka erottavat ne, samoin kuin merkittävimmät erot amerikkalaisten ja eurooppalaisten tyttöjen välillä.

Ulkonäkö

On reilua sanoa, että amerikkalaisten naisten ulkonäkö on monimuotoisempaa, koska paitsi eurooppalaiset ovat tottuneet muodostamaan amerikkalaisen kansakunnan. Samaan aikaan eurooppalaiset tytöt ovat paljon samankaltaisia toistensa kanssa ryhmässä maita. Hiusten väri tai ihon sävy voivat vaihdella hieman, mutta yleensä yhden Euroopan maan naiset eivät eroa paljon naisista toiseen. Suhteessa Eurooppaan on mahdollista hahmotella vain eteläisten, pohjoisten, länsimaiden ja itäisten maiden tyypillisiä naisten ulkonäön yleisiä piirteitä.

Amerikassa ei ole kauneuskulttia, kuten esimerkiksi Itä-Euroopan maissa. Amerikkalaiset naiset välittävät enemmän mukavuudestaan, mukavuudestaan ja hyvästä tunnelmastaan. He eivät kilpaile ystäviensä kanssa, jotka näyttävät paremmalta. Samaan aikaan valkoinen hymy on erittäin tärkeä jokaiselle amerikkalaiselle tytölle. USA: n naiset pyrkivät yleensä tarkemmin poistamaan kasvojen ja vartalon hiukset, kun taas solariumin parkitseminen ei ole yhtä suosittua Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Amerikkalaiset naiset mieluummin matkustavat aurinkoa valtameren rannalla kuin käyttävät rahaa solariumiin.

Kulttuuriarvot

Yhdysvaltain naiset tunnistavat itsensä amerikkalaisiksi ja ovat ylpeitä Yhdysvaltain kansalaisuudestaan. Eurooppalaisilla naisilla on maidensa kansalaisuus, joista noin 50. Euroopan kansalaisuutta ei ole. Yhdysvalloilla on enemmän tai vähemmän homogeeninen kulttuuri, kun taas Euroopan maiden kulttuurit voivat olla hyvin erilaisia toisistaan. Toisin kuin eurooppalaiset, amerikkalaiset naiset priorisoivat uratavoitteensa ja taloudellisen riippumattomuutensa. Eurooppalaiset naiset keskittyvät usein mukavuuteen suhteissa kumppaneihinsa, kun taas amerikkalaiset mieluummin elävät itselleen.

Amerikkalaisilla naisilla vs. eurooppalaisilla naisilla on merkitystä huomata, että amerikkalaiset tytöt ilmaisevat avoimempia ja vilpittömiä tunteita ja tunteita. Tällä on sekä hyviä että huonoja puolia suhteille vastakkaisen sukupuolen kanssa. Huono uutinen on, että amerikkalainen nainen kohtaa avoimesti miehensä joka kerta, kun hän on tyytymätön johonkin. Toisaalta amerikkalaiset tytöt eivät pelkää tai ujo ilmaisemaan mielipiteitään. He voivat helposti kommunikoida miesten kanssa, joita he tapaavat satunnaisesti, ja jopa kutsua heidät päivämäärään. Eurooppalaisille tytöille todellisten tunteiden näyttäminen ei ole aina tarkoituksenmukaista.

Tyypillisesti eurooppalaiset naiset ovat hienostuneempia, koulutettuja ja hyvätapaisia. Amerikkalaiset naiset voivat usein puhua ja nauraa äänekkäästi. Ne ovat vakuuttavampia ja tarkoituksenmukaisempia. Amerikkalaiset tietävät arvonsa ja haluavat tavata miehiä, jotka vastaisivat heidän tarpeitaan ja odotuksiaan sen sijaan, että olisivat tyytyväisiä jonkun kanssa vain siksi, että eivät olisi yksin. Eurooppalaiset naiset etsivät miehiä, joiden kanssa he tuntevat olonsa hyväksi koko elämänsä ajan. Heidän ihanteellinen suhde eurooppalaisille tytöille on rakkaus, hoito ja keskinäinen ymmärtäminen.

Etsi ja tapaa elämäsi kuumimmat naiset täällä

Uskonnolliset uskomukset

Vastoin yleistä käsitystä, amerikkalaiset naiset ovat paljon uskonnollisempia kuin eurooppalaiset naiset. Yhdysvalloissa hallitseva uskonto on kristillinen protestantismi, jolla on yli 2500 kirkkoa. Suurin osa Länsi-Euroopan naisista on kristillisiä katolisia, ja itäeurooppalaiset ovat yleensä ortodoksisia. Islam on levinnyt pääasiassa Euroopan eteläisissä maissa. Yhdysvalloissa naiset käyvät todennäköisemmin kirkossa ja heillä on korkeampi uskonnollinen suvaitsevaisuus kuin eurooppalaisilla. Uskonto on huomattavasti tärkeämpi amerikkalaisille kuin eurooppalaisille. Naiset mieluummin naimisiin kirkossa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Vaatteiden tyyli

Jos vertaamme eurooppalaisia ja amerikkalaisia naisia pukeutumismuotoon, niin amerikkalaiset mieluummin mukavuutta kuin tyyliä. Nämä naiset pukeutuvat kuitenkin kauniisti ja tehokkaasti vain erityistilaisuuteen. Amerikkalainen nainen ei käytä kalliita vaatteita työhön, kävelylle tai piknikille. Naiset Yhdysvalloissa kunnioittavat merkkituotteita, mutta ottavat ne rauhallisesti. He eivät osta merkkituotteita 100% kustannuksistaan, he yleensä odottavat myyntiä. Yhdysvaltain tytöt, jopa pohjoisista osavaltioista, käyttävät harvoin sukkahousuja. Euroopassa on tapana käyttää eri tiheyden nylon sukkahousuja vuodenajasta riippuen.

Eurooppalaiset tytöt yrittävät myös näyttää hyvältä tilanteen mukaan. Samanaikaisesti he mieluummin mukavat ja käytännölliset vaatteet. Eurooppalaiset naiset rakastavat kalliita tuotemerkkejä, mutta he mieluummin, vaikkakaan eivät arvostettuja tavaramerkkejä, mutta yksinkertaisia ja mukavia vaatteita. Arkielämässä he rakastavat pukeutua hyvin istuviin asusteisiin, jotka osoittavat paitsi muodinsa myös hahmonsa. Tyylikkäiden fashionistien määrä Pariisin ja Lontoon kaduilla on kuitenkin paljon suurempi kuin esimerkiksi New Yorkissa ja Los Angelesissa.

naisellisuus

Naisellisuuden eettinen luokka tarkoittaa, että miehet odottavat naisten osoittavan emotionaalisuutta, eleganssia, viehätysvoimaa jne. Jotkut ajattelevat, että naisellisuus on tyylikäs leikkaus ja hauraus, ja toiset ovat varmoja, että se on pitkät hiukset ja kurvikas lantio. Nykymaailmassa monet naiset ovat menettäneet parhaat naisominaisuutensa. Kyselyjen mukaan 90% amerikkalaisista ja länsieurooppalaisista naisista on feministejä. Kaikki heidän naisellisuutensa menetetään urakehityksessä ja vaatii miehiä tasa-arvoon. Nämä naiset eivät tunne tarvetta käyttäytyä ja etsiä tapaa houkutella miehiä.

Vertaamalla eurooppalaisia ja amerikkalaisia naisia voimme huomata, että Itä-Euroopan tytöt ovat naisellisempia. Niissä on pehmeitä kasvoominaisuuksia, naisellinen hahmo ja siro liike. Lisäksi nämä naiset hyväksyvät edelleen miesten määräävän aseman perheessä. Samanaikaisesti uskotaan, että onnellisimmat naiset asuvat Pohjois-Euroopan maissa. Kun monet amerikkalaiset naiset lopettavat itsensä hoitamisen 40-vuotiaana, eurooppalaiset naiset uskovat, että toinen nuori tulee 40-vuotiaana. Eurooppalaisten naisten motto ei ole olla laiska, elää nautinnolla ja vanheta kauniisti.

Eurooppalaisen tytön ja amerikkalaisen tytön koulutus

Eurooppalaisen tytön ja amerikkalaisen tytön koulutus

Korkeakoulutus on laajalti saatavana Euroopassa. Miljoonat Euroopan kansalaiset valmistuvat yliopistosta vuosittain, ja 54% heistä on naisia. Kaiken kaikkiaan 45% eurooppalaisista naisista saa vähintään yhden asteen 30-vuotiaana. Yhdysvalloissa noin 36 prosentilla naisista on vähintään korkeakoulututkinto. Vaikka korkea-asteen koulutus Yhdysvalloissa on tunnetusti kallista, akateemisten tutkintojen saamiseksi jatkavien amerikkalaisten naisten määrä kasvaa edelleen vuosittain. Eurooppalaiset morsiamet ovat siis paremmin koulutettuja ja heillä on paremmat uranäkymät, mikä puolestaan vaikuttaa heidän taloudelliseen asemaansa ja itsenäisyyteen.

Treffit Amerikassa vs. Euroopassa

Romanttiset suhteet ovat sekä amerikkalaisille että eurooppalaisille naisille merkittävä osa heidän elämäänsä. Amerikkalaiset tytöt eivät kuitenkaan tarvitse vakavia tunteita seksiäkseen haluamiensa miesten kanssa. Ennen kuin amerikkalainen tyttö on valmis menemään naimisiin, hänellä on yleensä useita pysyviä seksuaalisia kumppaneita ja vielä enemmän satunnaisia juonittelua. Treffityöntekijöiden suhteen eurooppalaiset tytöt mieluummin kaverit ovat ensimmäiset, jotka tekevät ensimmäisen askeleen ja voittavat suosionsa. Eurooppalaisilla naisilla on tapana olla useita kuukausia ennen avioliittoa, ja heillä on yleensä muutama poikaystävä siihen mennessä, kun he tapaavat tulevia aviomiehiään.

avioliitto

Tilastojen mukaan vain 51% amerikkalaisista naisista on naimisissa, ja avioero Yhdysvalloissa on noin kolme tapausta tuhatta naista kohden. Amerikkalaisille tytöille avioliitto on nyt kaukana ainoasta vaihtoehdosta suhteisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kumppanuudet ja yhdessä eläminen ilman avioliittoa ovat erittäin suosittuja. Monet amerikkalaiset naiset ovat myös haluttomia saamaan monia lapsia. Noin 7% amerikkalaisista naisista päättää pysyä lapsettomina.

Naiset tukevat Euroopassa enemmän avioliittoa ja perheen luomista. Yli 55% yli 20-vuotiaista eurooppalaisista naisista on virallisesti naimisissa, ja 15% 20–29-vuotiaista tytöistä asuu siviili-avioliitossa. Myös avioerojen määrä Euroopassa on vähemmän, avioeroja on vain kaksi tuhatta asukasta kohti. Koska vähemmän eurooppalaisia naisia on halukas olemaan lapsettomia, on turvallista olettaa, että monet eurooppalaiset tytöt eivät ole vielä tavanneet miehiään saadakseen lapsia yhdessä.

Treffisuositukset

Mitä voimme sanoa eurooppalaisista naisista vs. amerikkalaisista naisista treffailusta? Treffisäännöt ja perinteet ovat erilaisia amerikkalaisille ja eurooppalaisille naisille. Yhdysvalloissa ihmiset tuntevat toisensa ja tapaavat yleensä ja luonnollisesti. Juoman voi olla tapaaminen ravintolassa tai kahvilassa. Lisätapahtumien kehitys riippuu keskinäisestä sopimuksesta. Sekä miehet että naiset voivat tehdä aloitteen. Lisäksi amerikkalaiset naiset pitävät normaalina olla suhteita jonkun kanssa, jolla on eri uskonto, rotu tai etnisyys.

Eurooppalaiset naiset ovat yleensä hillitympiä. He ovat haluttomia tapaamaan täysin tuntemattomia miehiä. Usein ihmiset Euroopassa tapaavat henkilökohtaisesti usean päivän ’ -viestinnän jälkeen verkossa tai ystävien esittelyn jälkeen. Euroopassa ei ole yleisesti hyväksyttyjä treffisääntöjä. Ensinnäkin he haluavat tarkkailla miesten käyttäytymistä ja heidän sanojaan. Sitten nämä naiset luottavat tunteisiinsa eivätkä kiirehdi avaamaan sydäntään miehille. Eurooppalaiset tytöt odottavat yleensä suhteiden kehittyvän hitaasti ja vähitellen.

itsenäisyys

Vahvan feministisen liikkeen ansiosta amerikkalaiset naiset ovat itsenäisempiä, rentoutuneempia ja kunnianhimoisempia. Eurooppalaisiin naisiin verrattuna amerikkalaisilla naisilla on enemmän mahdollisuuksia menestyä uralla, ja tietysti monet heistä hyödyntävät tätä. Amerikkalaiset naiset eivät myöskään odota apua miehiltä, mutta yrittävät tehdä kaiken itse. Tällä itsenäisyydellä on myös kielteisiä puolia. Nainen Yhdysvalloissa voi ryhtyä oikeustoimiin, jos hänen mielestään mies häiritsee häntä.

Euroopassa perinteiset ideat miehestä perheen suojelijana ja leipomona eivät täysin vastaa todellisuutta. Viime vuosikymmeninä eurooppalaisista naisista on tullut itsenäisempiä ja omavaraisempia. He ovat oppineet yhdistämään opiskelua, uraa ja äitiyttä, vaikka he ovatkin naisellinen ja houkutteleva. He haluavat olla tasavertainen kumppani ja auttaja vierellään. Samalla he haluavat miehen olevan vahvan luonteen perhejohtaja. Tämä tilanne on usein hämmentävä nykyajan miehille.

Amerikkalaiset ovat vähemmän kypsiä

Monet amerikkalaiset nuoret naiset käyttäytyvät usein kuin tytöt. Tämä ilmenee siitä, kuinka he saavat inspiraatiota elokuvista ja kiiltävistä lehdistä. Monet sosiaaliset rajoitukset Yhdysvalloissa vähentävät nuorten ’ vapautta 21-vuotiaana. Eurooppalaiset naiset ovat erilaisia. Ne kasvavat nopeasti eivätkä uskalla ottaa vastuuta. Teini-ikäisenä eurooppalaiset tytöt voivat tehdä vakavia päätöksiä elämästään. Ehkä siksi eurooppalaiset tytöt ovat valikoivampia valitsemalla elämäkumppaneita.

Kuinka tavata naisia Euroopasta?

Nykyään monet amerikkalaiset miehet löytävät onnellisuuden eurooppalaisten morsiamen kanssa, mutta otamme huomioon myös kasvavan määrän länsimaisia miehiä, jotka rakastavat amerikkalaisia tyttöjä. Internetin ja online-treffien ansiosta sellaisilla tekijöillä kuin kaukomatka, samoin kuin kieli- ja kulttuuriesteillä, ei ole enää merkitystä. Mikä tekee eurooppalaisista naisista niin houkuttelevia amerikkalaisille miehille?

  1. Tämän mantereen eri maissa asuvat eurooppalaiset naiset ovat hyvin erilaisia. Jokaisella maalla on omat piirteensä, jotka johtuvat sen historiallisesta, taloudellisesta ja kulttuurisesta taustasta. Siksi Länsi-, Itä-, Pohjois- ja Etelä-Euroopassa asuvat naiset voivat olla hyvin erilaisia temperamentin, perinteiden ja uskonnon asenteiden suhteen.
  2. Yleensä eurooppalaiset tytöt jakavat amerikkalaisten miesten arvot ja odotukset. Monet nykyajan amerikkalaiset naiset ovat liian itsenäisiä, materialistisia ja urakeskeisiä. Siksi eurooppalaisista tytöistä voi tulla parempi vaihtoehto joillekin amerikkalaisille pojille.
  3. Useimmat eurooppalaiset naiset kohtelevat amerikkalaisia miehiä positiivisesti. Näitä naisia houkuttelee amerikkalaisten miesten huumorintaju, iloisuus ja taloudellinen hyvinvointi. Ehkä jotkut eurooppalaiset tytöt eivät löydä sellaisia miehiä maistaan. Siksi amerikkalaisten kaverien parhaat ominaisuudet voivat suuresti myötävaikuttaa tehtävään voittaa eurooppalaisten morsiamen sydämet.

Ovatko eurooppalaiset tytöt kuin amerikkalaiset kaverit?

Huolimatta amerikkalaisten miesten houkuttelevuudesta eurooppalaisiin tyttöihin edellä mainituista syistä, nämä naiset ovat tässä suhteessa harvoin aktiivisia. Perinteisesti tytöt Euroopassa kiinnittävät huomiota ensinnäkin niihin ikäisensä, joiden kanssa he opiskelevat, työskentelevät ja pitävät hauskaa. Verkkovierailut ovat kuitenkin yhä suositumpia eurooppalaisten morsiamen keskuudessa. Siksi nämä tytöt voivat eri syistä asettaa itselleen tavoitteen tavata amerikkalaisia miehiä perheen perustamiseksi.

Joillekin eurooppalaisille tytöille amerikkalaiset kaverit pidetään viehättävinä prinsseinä, jotka voivat viedä heidät Yhdysvaltoihin ja pelastaa heidät monista ongelmista, kuten Hollywood-elokuvissa. Kaikkien eurooppalaisten tyttöjen ei kuitenkaan ole helppoa jättää rakkaitaan ja muuttaa Yhdysvaltoihin. Joskus nämä naiset jopa vaativat amerikkalaisten miestensä muuttamista kotimaahansa. Nämä ongelmat ratkaistaan yleensä yhteisellä sopimuksella.

Kuinka miellyttää tyttöjä Amerikasta?

Lähes kuka tahansa eurooppalainen mies voi ostaa lentolipun ja tulla Yhdysvaltoihin. Voit tavata ja tutustua amerikkalaiseen tyttöyn missä tahansa kaupungissa. Uskotaan kuitenkin, että New York on oikea paikka tavata yksinäisiä naisia. Voit tehdä sen ns. Noutoliitoksissa. Voit esimerkiksi käydä Le Bar Bat -kadulla 58. kadun ja 8. avenuen kulmassa, El Rio Grandessa, joka löytyy 38. kadulta ja 3. kadulta, tai Life Bait, sijaitsee Broadwayn ja Lexington Avenuen välissä. Sinun ei pitäisi tulla sinne aikaisemmin kuin klo 23, mutta et välttämättä pääse sisään perjantai-iltana.

Kun olet kirjoittanut baariin, sinun ei tarvitse olla kiire. Ota juoma ja etsi tulevia yksinäisiä tyttöjä. Monet amerikkalaiset tytöt ovat kyllästyneitä sosiaaliseen oikeellisuuteen, joten he ovat villisti iloisia, kun mies lähestyy heitä eikä noudata yleisesti hyväksyttyjä sääntöjä. Nämä naiset pitävät siitä, kun mies lähestyy ja ilmaisee selvästi aikomuksensa. Maakunnissa sinun on kuitenkin oltava hieman varovaisempi tässä. Ensin sinun on testattava vedet, tarkkailtava ja sitten toimittava päättäväisesti. On tärkeää olla liioittelematta sitä eikä osoittaa itsesi huonolta puolelta.

Sinun on tuotettava hyvä ensivaikutelma. Useimmat amerikkalaiset tytöt pitävät eurooppalaisten miesten aksentista. On turvallista sanoa, että amerikkalaiset naiset ovat hyvin käytännöllisiä ja uteliaita. Tyttöystäväsi yrittää selvittää oletko naimisissa, ja jos eronnut, miksi näin tapahtui. Sinua ei suositella olemaan ujo tai tiukka. Päinvastoin, sinun pitäisi olla avoin ja suoraviivainen. Kuka tahansa amerikkalainen tyttö voi arvostaa sitä oikein. Lisäksi nämä suositukset ovat merkityksellisiä myös online-treffien yhteydessä.

Lopulliset ajatukset

Olemme tarjonneet sinulle vain muutamia perusteluja keskustelussa eurooppalaisista naisista vs. amerikkalaisista naisista. Valinta on sinun —, kaikki riippuu ominaisuuksista, jotka haluat nähdä potentiaalisessa morsiamassasi, ja siitä, kuinka pitkälle voit mennä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Sekä eurooppalaisilla että amerikkalaisilla naisilla on tiettyjä etuja ja haittoja. Sinun tulisi hyväksyä jokainen henkilö sellaisena kuin se on, eikä noudattaa vallitsevia stereotypioita.

Projektin kirjoittaja

Tony DiLorenzo - kuva
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet

Lähetä arvostelu

1
Menestynyt!
Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa löytämään heidän todellisen rakkautensa.
Siirry pääsivulle