GetBride Blogiviestit Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
8799 Näkymät

Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset. Joskus amerikkalaiset tekevät hauskaa joistakin Kanadan erityispiirteistä ja osoittavat jopa lievää paremmuutta. Kanadalaiset naiset eivät kuitenkaan ymmärrä ylimielisyyttä ollenkaan, koska he ovat erittäin ylpeitä ainutlaatuisuudestaan.

Kanadan sinkut ja amerikkalaiset miehet: Miksi he pitävät toisistaan?

Kanada tunnetaan kylmästä ilmastostaan, vaahterasiirappistaan ja kauniista naisista. Monet amerikkalaiset miehet haluaisivat tavata kanadalaisia tyttöjä. Molempien maiden asukkaat ylittävät vapaasti yhteisen rajan, ja tämä ei aiheuta paikallisten aggressiota. Amerikkalaisia miehiä ja kanadalaisia naisia yhdistää paitsi heidän asuinpaikkansa Pohjois-Amerikan mantereella, myös yhteiset etniset, historialliset ja kulttuuriset juuret. Englannilla Kanadassa ja Yhdysvalloissa ei käytännössä ole eroja.

Kuinka kanadalaiset naiset eroavat Yhdysvaltain naisista?

Jos vertaamme kanadalaisia naisia verrattuna amerikkalaisiin naisiin, kanadalaiset ovat suvaitsevaisempia, rentoutuneempia ja rauhallisempia henkilöitä. Kuten tiedämme, maahanmuuttajat Englannista, Espanjasta ja muista maista muuttivat uuteen maailmaan etsimään uutta elämää. Tuolloin nykyaikaisen Kanadan alueet asettuivat pääasiassa ranskalaisten toimesta. Englanti ja Ranska pitivät vuosisatojen ajan jatkuvasti sotia Euroopassa. Siksi brittien ja ranskalaisten välillä Kanadassa oli kireät suhteet. Niinpä kun treffit kanadalaista naista, amerikkalaisen miehen on osoitettava kunnioitusta maalleen.

Ulkonäkö

Kanadalaiset naiset ovat yleensä keskimääräistä korkeampia, eivätkä yleensä ole ylipainoisia. Kanadalaisilla tytöillä on myös melko leveät hartiat ja kapeat lonkat. Yleensä tämä selitetään maan ankarilla ilmasto-olosuhteilla. Toinen kanadalaisten naisten ominaisuus on heidän kallojensa rakenne, jonka vuoksi heidät erotetaan selvästi määritellyistä poskiluista ja hieman ulkonevasta leuasta. Heidän nenänsä ovat siisti, pieni ja kapea.

Ehkä kanadalaisten naisten silmiinpistävin visuaalinen aksentti on heidän silmänsä. Heidän silmänsä ovat kirkkaat ja erittäin ilmeikkäät. Niiden suhteellisen pieni koko kompensoidaan kirkkailla väreillä sinisestä ja harmaasta hasseliin. Tyypilliset kanadalaiset tytöt ja naiset, toisin kuin amerikkalaiset naiset, rakastavat huolehtia ulkonäöltään ja kiinnittää siihen paljon huomiota. Jokaisella kanadalaisella tytöllä on viehätys ja kuori.

tavat

Kanada liittyy yhtä kohteliaisuuteen kuin Saudi-Arabia — öljyyn. Kanadalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten suhteen kanadalaisten naisten kohteliaisuus ja kohteliaisuus ovat täysin luonnollisia ja joskus jopa liiallisia. Jotkut kanadalaiset naiset saattavat ensi silmäyksellä tuntua kylmältä ja ankaalta, mutta heidän ulospäin pääsy on petollista. Nämä naiset ovat enimmäkseen rauhallisia, lähteviä ja erittäin ystävällisiä. He rakastavat kiittää läheisiä ihmisiä. He arvostavat perhettä ja ovat valmiita tekemään kaiken säilyttääkseen suhteet kumppaneihinsa. Avioerot ovat harvinaisia Kanadassa.

Koulutus ja uskonnolliset uskomukset

Noin 77% kanadalaisista pitää itseään uskovina. Heistä yli 50% kanadalaisista on roomalaiskatolisen uskonnon kannattajia, 30% on protestantteja ja loput 20% ateisteja. Kanadalaiset kristityt käyvät harvoin kirkossa, ja amerikkalaisiin verrattuna he ovat vähemmän innokkaita uskossa. Kanadassa esiin nousevat liberaalit suhteet saman sukupuolen avioliittojen ja muiden vapaiden maailmankatsomusten tukemiseen, etenkin Quebecissä.

Yhdysvalloissa hallitsevat uskonnot ovat kristillinen protestantismi (yli 51%) ja katolisuus (yli 23% uskovista). Noin 1,6% Yhdysvaltain kansalaisista, lähinnä nuoria, tunnistaa itsensä ateisteiksi. Eri maista tulevien ihmisten massiivinen maahanmuutto on tarjonnut poikkeuksellisen monimuotoisen uskonnollisen vakaumuksen. Valtaosa Yhdysvaltojen asukkaista kunnioittaa uskontoa suuresti. Tässä maassa on tapana, että koko perhe käy kirkossa ja kutsuu pappeja hautajaisiin, häihin ja yhteisöihin.

Etsi ja tapaa elämäsi kuumimmat naiset täällä

Jos vertaamme kanadalaisia ja amerikkalaisia naisia koulutuksen suhteen, näissä kahdessa maassa on joitain eroja. Ensinnäkin Kanadassa pääsykilpailuun liittyy alhaisempi kilpailu kuin amerikkalaisissa korkeakouluissa. Toiseksi Kanadan kansalaiset maksavat koulutuksestaan useita kertoja vähemmän kuin amerikkalaiset tytöt. Kolmanneksi Kanadan koulutusjärjestelmä on joustavampi ja monipuolisempi. Tämän ansiosta kanadalaiset naiset voivat olla monipuolisempia asiantuntijoita ja monipuolisia henkilöitä.

vapautuminen

1900-luvulla naiset Yhdysvalloissa ja Kanadassa osallistuivat syvästi feminismiin. Halu olla itsenäinen ja pyrkimys sukupuolten tasa-arvoon Yhdysvalloissa on edelleen mittakaavassa. On joitain järjettömiä tapauksia vakavista skandaaleista, joissa syytetään seksismista, kun mies piti oven naiselle. Ystävällinen kosketus voidaan nähdä väkivallantekona. Feminismin takia monet naiset Yhdysvalloissa ja Kanadassa ovat lakanneet välittämästä ulkonäöltään, koska ihmisten tulisi hyväksyä heidät sellaisinaan kuin ne ovat, ts. Ilman meikkiä, hiuspuku, ja manikyyri.

Asenne perhe-elämään

Nykyaikaiset kanadalaiset tytöt eivät kiirehdi naimisiin ja saamaan lapsia. Nämä naiset, kuten amerikkalaiset kollegansa, haluavat yleensä saada hyvän koulutuksen ja rakentaa menestyvän uran ennen perheen perustamista. Amerikkalaisten naisten lähestymistapa avioliittoon on käytännöllisempää ja järkevämpää. Varhaisessa iässä amerikkalaiset tytöt lopettavat leikkimisen nukkeilla ja siirtyvät kypsiin huvipuistoihin. Monet amerikkalaiset tytöt odottavat viehättäviä prinssejään ja asettavat poikaystävilleen ajattelemattomia, lähinnä taloudellisia vaatimuksia.

Kanadalaiset tytöt, etenkin Quebecissä asuvat, voivat elää siviili-avioliitossa useita vuosia. Monet heistä mieluummin muodollista avioliittoa. Tyypillinen kanadalainen perhe on aviomies, vaimo ja kaksi tai kolme lasta. Perheet asuvat yleensä kotonaan ja heillä on useita autoja. Kanadan vaimot yrittävät työskennellä perheen budjetin vuoksi. Kun lapset syntyvät, naiset lopettavat usein työpaikkansa ja huolehtivat kasvattamisestaan. Internet-tekniikan ansiosta monilla kanadalaisilla naisilla on mahdollisuus työskennellä kotoa.

Kanadalaiset tytöt vs. amerikkalaiset tytöt: mitä odottaa treffailun aikana?

Mitä odotta treffailun aikana

Jos haluat tavata yhden kanadalaisen tai amerikkalaisen naisen, täällä ei ole todellista salaisuutta. Sinun on matkustettava Kanadaan tai Yhdysvaltoihin. Jos haluat tavata tytön tietystä osavaltiosta tai maakunnasta, sinun on matkustettava kyseiselle alueelle. On myös mahdollista tavata kanadalaisia ja amerikkalaisia naisia ulkomailla. Havaijin saaret, Tenerife ja Dominikaaninen tasavalta ovat heille suosittuja lomakohteita. Kanadalaiset naiset ovat kuitenkin vähemmän taipuvaisia matkustamaan ulkomaille, koska he rakastavat kotimaansa luonnollista kauneutta.

Tapaamisessa kanadalaisten naisten kanssa on parempi olla yrittämättä pilkata heitä jäljittelemällä heidän aksenttiaan, keskustelemaan kulttuurinsa erityispiirteistä ja Quebecin itsenäisyydestä. Älä myöskään valita Kanadan viileästä ilmastosta. Tämä voi ärsyttää kanadalaista naista, jonka kanssa treffit. Jos haluat miellyttää amerikkalaista naista, sinun ei pitäisi kritisoida hänen aksenttiaan, kieliopin noudattamatta jättämistä tai haluamaansa ruokaa. Hänen kapeisiin näkymiin ja korkea-asteen koulutuksen puuttumiseen ei myöskään tarvitse kiinnittää huomiota.

Voit tavata myös kanadalaisia ja amerikkalaisia naisia yhdellä treffisivustoista. Voit esimerkiksi ilmoittautua InternationalCupid-, Match-, EliteSingles-, eHarmony-, OurTime- ja moniin muihin kansainvälisiin treffialustoihin ja saada kokemusta juttelusta ihanan postimyynnissä morsian kanssa Amerikan mantereelta. Kehittyneet sovitusalgoritmit auttavat sinua löytämään ne naiset, jotka ymmärtävät sinut parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tavata verkossa tuhansia kuumia yksinäisiä naisia, jotka etsivät rakkautta. Jos sinusta tuntuu, että olet tavannut oikean henkilön, vaaditaan treffailu henkilökohtaisesti.

Kanadan mentaliteetti vs. amerikkalainen mentaliteetti

Aivan kuten amerikkalaiset, myös kanadalaiset naiset ovat itsenäisiä ja omavaraisia. He ovat myös tavoitteellisia, ahkera ja intohimoinen. He tietävät mitä haluavat elämästä. Amerikkalaiset naiset eivät useimmiten pysähdy mihinkään tavoitteidensa saavuttamiseen. Kanadan naisilla on myös todennäköisemmin korkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto. Myös amerikkalaiset naiset pyrkivät saamaan koulutuksen, tekemään uran ja olemaan harmoniset suhteet kumppaneihinsa. Kysymys on, millä kustannuksella tämä voitaisiin saavuttaa.

Lain noudattaminen

Sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa on lausumaton sääntö olla tuomitsematta ihmisiä heidän toimistaan, koska näissä maissa on vapaa yhteiskunta ja jokainen voi toimia omalla tavallaan. Kaiken on kuitenkin oltava voimassa olevan lainsäädännön puitteissa sekä Yhdysvaltojen että Kanadan asukkaille. Tilastojen mukaan rikollisuus on laskenut jyrkästi viime vuosikymmeninä. Naiset Yhdysvalloissa ja Kanadassa ovat joka tapauksessa lainkuuliaisin ja suvaitsevaisin sukupolvi, jota koskaan on ollut.

Kohteliaisuus ja hymy

Kanadalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten vertailu on merkityksellistä tässä asiassa. Amerikkalainen kulttuuri vaatii hymyä ja positiivista asennetta jokaisessa tilanteessa. Amerikkalaisten naisten kohteliaisuus rajoittuu kuitenkin usein tekopyhyyteen. Amerikkalaiset naiset voivat hymyillä jonkun edessä, jota he todella vihaavat. Amerikkalaisia naisia opetetaan säteilemään positiivisia tunteita riippumatta siitä, mitä he todella tuntevat. Päinvastoin, kanadalaiset naiset hymyilevät osoittaakseen olevansa onnellinen ja positiivinen. Kanadassa hymy on kohteliaisuuden ja ystävällisyyden symboli.

yksityisyys

Jokaisella Yhdysvalloissa ja Kanadassa on oikeus yksityisyyteen, ja sitä suojaa hallitus ja lait. Amerikkalaiset ja kanadalaiset naiset ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Siksi henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen, käyttö ja vuotaminen ovat tällä hetkellä merkityksellisiä. Voimme sanoa, että amerikkalaiset naiset suojaavat innokkaammin yksityisyyttään ulkopuolisilta kuin kanadalaiset naiset. Ehkä tämä johtuu jälkimmäisen suuremmasta avoimuudesta.

sielunmukaisuus

Kanadassa sentimentaalisuus on naisten kansallinen piirre. He eivät tunne elokuvahahmojen lisäksi myös oikeita ihmisiä. Ei ole yllättävää, että kaikki kanadalaiset naiset rakastavat eläimiä, huolehtivat heistä ja ostavat heille kalliita ruokia ja jopa vaatteita. Jos eksyt, kuka tahansa kanadalainen nainen auttaa sinua. Hän kertoo mielellään kuinka päästä oikeaan paikkaan. Maahanmuuttajien kohtalo käskee myös amerikkalaisia naisia auttamaan muita, mutta Yhdysvalloissa epäitsekkäällä avulla on joitain rajoituksia.

Asenne kohti rahaa

Monet ajattelevat, että kanadalaiset naiset ovat yleensä hieman käytännöllisempiä kuin amerikkalaiset. Kanadalaiset eivät yleensä tuhlaa rahaa tarpeettomiin asioihin. Aineellisesta hyvinvoinnista ja henkisestä mukavuudesta Kanadan naiset kuuntelevat yleensä tunteitaan. Eli kun he valitsevat elämäkumppaninsa, rakkaus ja tunteet ovat heille tärkeämpiä kuin heidän tulevien aviomiehensä ’ rahat.

Kanadan naisten kulttuuri

Kanadalainen kulttuuri sisältää suvaitsevaisuuden, keskinäisen kunnioituksen ja yhteisöllisyyden. Kanadalaiset naiset arvostavat jonkun panosta yhteisöihinsä. Jos Yhdysvalloissa individualismi ja välinpitämättömyys muukalaisten suhteen ovat kansallisia piirteitä, niin Kanadan ihmiset ovat ystävällisempiä ja tukevampia. Kanadalaiset naiset mieluummin kommunikoivat tiukasti määritellyn ihmisryhmän kanssa, johon kuuluvat perheenjäsenet, ystävät ja työtoverit.

He naimisiin aikaisin

Kanadan lainsäädäntö antaa tytöille mahdollisuuden mennä naimisiin 16-vuotiaana. Se on kuitenkin mahdollista vain vanhempien ’ suostumuksella. Tyttö voi itsenäisesti päättää avioliitosta 17–19-vuotiaana asuinmaakunnasta riippuen. Tällä hetkellä kanadalaisten naisten keski-ikä, kun he menivät naimisiin, nousee vähitellen. Jos viime vuosisadan puolivälissä kanadalaiset tytöt naimisiin keskimäärin 25-vuotiaana, tämä luku on nyt 29 vuotta vanha.

Sukupuoliroolit

Kanadalaiset ja amerikkalaiset parit jakavat edelleen suurimman osan kotitöistä perinteisesti. Nämä sukupuoliroolit kotitaloudessa ovat melko vakaat. Amerikkalaiset ja kanadalaiset naiset pesevät, puhdistavat ja valmistavat todennäköisesti ruokaa, kun taas miehet työskentelevät kotiensa ulkopuolella ja tekevät korjauksia. Naiset ovat myös enemmän mukana lasten kanssa. Kanadalaisilla miehillä on kuitenkin taipumus viettää enemmän aikaa lapsilleen.

Kielen este

Kanadan kansakunnan selkäranka on anglosaksit, joiden osuus väestöstä on lähes 40. Kanadan viralliset kielet ovat sekä englanti että ranska. Noin neljäsosa maan väestöstä on ranskalaisia kanadalaisia, jotka asuvat pääasiassa Quebecin maakunnassa. Ranskankieliset naiset pyrkivät säilyttämään ainutlaatuisen kulttuurinsa, joten Quebecin tyttö ei todennäköisesti ole kiinnostunut puhumaan kanssasi, ennen kuin opit ranskaa.

Kanadan persoonallisuus vs. amerikkalainen

Amerikkalainen ajatus mallien puutteesta on kiistatta kunnioituksen arvoinen. Monet USA: n ihmiset näkevät sen kuitenkin väärin. Urheilu, terveellinen ravitsemus ja aktiivinen elämäntapa eivät yleensä ole suuressa arvossa monien amerikkalaisten naisten keskuudessa. Monet amerikkalaiset naiset eivät voi sietää, kun joku syö lihaa heidän läsnä ollessaan. Vegaanismin ja kasvissyönnin kultit ovat niin yleisiä Yhdysvalloissa, että jokaisessa vaiheessa voit nähdä aiheesta julisteita, ja monet naiset yrittävät pakottaa nämä ideat muille ihmisille.

feminismi

Kanadalaiset naiset taistelivat myös yhtäläisten oikeuksien ja vapauksien puolesta. Kanadasta on virallisesti tullut neljäs maa maailmassa, joka laillistaa saman sukupuolen avioliiton vuonna 2005. Hallitus tarjoaa merkittäviä etuja kanadalaisille naisille, jotka tarjoavat pitkää ja palkattua äitiyslomaa, erilaisia etuuksia, ilmaisia lastentarhoja jne. Suurin osa kanadalaisista naisista on sosiaalisesti paremmin suojattuja kuin naiset Yhdysvalloissa. Tämä myötävaikuttaa syntyvyyden jatkuvaan kasvuun Kanadassa.

Itseluottamus

Kanadassa hallitseva brittiläinen kulttuuri ilmenee kanadalaisten naisten perinteinä, elämäntapana ja käytöksenä. He pyrkivät saavuttamaan täyden potentiaalinsa, saavuttamaan akateemisen menestyksen ja tekemään uran työssä. Lisäksi naimisiin naisesta Kanadasta ei ole helppoa, koska hän valitsee huolellisesti tulevan aviomiehensä eikä mene naimisiin ensimmäisen tapaamansa henkilön kanssa.

Ensimmäinen vaihe

Yritettäessä tavata nuori tyttö Kanadassa voi muuttua kiusallisuudeksi ja jopa hylkäämiseksi ikään kuin rikkoisit joitain rajoja. Kanadalaisilla tytöillä on joitain ennakkoluuloja muukalaisia kohtaan, vaikka mies olisi hyvännäköinen ja käyttäytyisi hienosti eikä vakuuttavasti. Voittaakseen kanadalaisen tytön sydämen miehen on otettava aikaa, koska hän todennäköisesti suosii suhteiden kehittymistä vähitellen.

Kuinka erottaa Kanadan tytöt amerikkalaisista?

Kanada ja Yhdysvallat ovat kaksi maahanmuuttajien muodostamaa maata. Yhdysvalloissa on enemmän maahanmuuttajia kuin missään muussa maassa. Samaan aikaan joka viides Kanadassa asuva nainen on maahanmuuttaja. Kanadan ja amerikkalaisten naisten erottamiseksi sinun tulisi ottaa huomioon yhteiskunta ja perheet, joissa he kasvoivat. Siten kaikki erot kanadalaisten ja amerikkalaisten tyttöjen välillä ovat samat kuin kanadalaisten ja amerikkalaisten miesten välillä.

Mitä kanadalaiset naiset ajattelevat amerikkalaisista miehistä?

Kanadalaiset naiset vitsailevat, että amerikkalaiset miehet on jaettu tiukasti kahteen tyyppiin — jazzia rakastaviin ja sitä vihaaviin. Jos mies kuuluu ensimmäiseen tyyppiin, se tarkoittaa, että hän on hienostunut älymystö ja toinen tyyppi on mukava kaveri, ei niin hienostunut, mutta vahva ja terve mies.

He ovat komeita

Kanadan kylmä ilmasto on muokannut tiettyjä luonteenpiirteitä kanadalaisten keskuudessa. Kanadan miehillä on yleensä leveät hartiat ja nopea kasvu. Toisaalta amerikkalaiset eroavat miehistä, joita voimme nähdä Hollywood-elokuvissa. Useimmat amerikkalaiset miehet ovat kuitenkin huolissaan ulkonäöltään, hygieniastaan ja mieluummin mukavista vaatteista. Kanadalaiset naiset rakastavat sellaisia kavereita.

He ovat romanttisia

Amerikkalaiset miehet ovat hellä, välittävä ja ymmärtäväinen naisten kanssa. He eivät ole ujoja osoittamaan tunteitaan ja puhumaan kokemuksistaan.

He ovat hyviä sängyssä

Kanadalaiset naiset uskovat, että amerikkalaiset mieluummin toimivat rohkeasti saadakseen naiset vaikuttamaan myönteisesti. Urheilu, terveelliset elämäntavat ja säännöllinen hymy ovat tärkeimmät tekijät, joiden ansiosta amerikkalaiset miehet ovat sijoittuneet ensimmäiseksi Kanadan naisten viiden seksikkäimmän miehen joukossa maailmassa.

He ymmärtävät naisten uran ja kiinnostuksen kohteet

Amerikkalaiset kaverit kasvatetaan sekä naisten että miesten yhtäläisten oikeuksien ilmapiirissä, joten he yrittävät auttaa naisiaan ja tukea heitä kaikessa, olipa kyse sitten perheestä, elämästä, tai työskennellä. Lisäksi amerikkalaiset miehet asettavat harvoin erityisiä vaatimuksia naisilleen.

Projektin kirjoittaja

Sally Thorne - kuva
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet

Lähetä arvostelu

1
Menestynyt!
Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa löytämään heidän todellisen rakkautensa.
Siirry pääsivulle