GetBride Blogiviestit Kuinka saat postimyynnissä morsian
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Kuinka saat postimyynnissä morsian

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
8476 Näkymät

Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa. Mutta mitä tehdä, jos olet ujo tai et vain löydä kumppania sosiaalisesta piiristäsi? Pitäisikö sinun luopua ajatuksestasi tavata tämä erityinen sinulle? Tietysti ei. Suosittelemme, että kokeilet toista tapaa tavata naisia: online-treffit. ‘ Mistä saan postimyynnissä morsian sitten? ’, Kysyt. Vastataksesi kysymykseesi loimme tämän oppaan ja keräsimme tehokkaimmat treffivinkit vuonna 2023. 

1. Valitse postimyynnissä morsian -sivusto huolellisesti 

Ensinnäkin, jotta saat postimyynnissä morsian, sinun on löydettävä yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa tällä alalla. Karanteenirajoitusten ansiosta kaikkialle maailmaan tällaisia palveluita tarjotaan nyt kokonaan verkossa. Sinun on vain löydettävä luotettava verkkosivusto treffailuun ja otettava heihin yhteyttä. 

Mutta kuinka tunnistaa oikea postimyynnissä morsian -sivusto ja havaita huijausympäristö tai sovellus? On joitain asioita, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota: 

  • Verkkosivuston yleinen laatu. Näyttääkö postimyynnissä morsian -sivusto kunnolliselta paikalta tavata ihmisiä? Onko se suunniteltu hyvin ja toimiiko se oikein? Voit arvioida sen vierittämällä sitä muutaman minuutin ajan;
  • Asiakas arvostelut. Jos googletat verkkosivuston nimeä, sinun pitäisi saada lukuisia arvostelut ja mielipiteitä palvelusta. Jos et saa yhtään, se on huono merkki; 
  • Hinnat ja palvelut. Hinnasto sekä luettelo palveluista ja ominaisuuksista tulee julkaista avoimesti treffisivustolla. Jos joudut viettämään muutaman tunnin yrittäessään arvata, mitä verkkosivusto tarjoaa tarkalleen ja kuinka paljon se maksaa, tällainen verkkosivusto ei ole huomion ja rahan arvoinen;
  • Menestystarinoita. Ihmiset, jotka löysivät rakkautensa maapallon toiselta puolelta, jakavat mielellään kokemuksensa, joten yritä löytää heidät verkosta tai postimyynnissä morsian -sivustolta. 

2. Valitse postimyynnissä morsian -tyyppi

Kun olet löytänyt postimyynnissä morsian -sivuston, joka sopii tarpeisiisi ja taloudellisiin kykyihisi, mieti, minkä tyyppisen naisen haluat tavata. Tämä vaihe on pitkällä tähtäimellä melko tärkeä, koska se voi auttaa sinua lisäämään mahdollisuuksiasi tavata unelma-nainen. 

Kuinka saada postimyynnissä morsian olet tyytyväinen? Ota aikaa, istu muutama minuutti ja anna mielikuvituksen toimia. Fantasize hänen ulkonäöltään (hiusväri, silmien väri, kasvojen piirteet, vartalon tyyppi, muoto, korkeus jne.), merkki (ujo tai hauska, ennakkoluuloton tai konservatiivinen, uskonnollinen tai itse uskova, vaikea tai helppo saada, humoristinen tai vakava), taidot (taito englanniksi tai muilla kielillä, kyky kokata ja siivota talo, ansaita rahaa kuin pomo, tai olla kotiäiti jne.) ja niin edelleen. Haluat ehkä jopa kirjoittaa kaikki nämä ominaisuudet unohtaaksesi ne, kun aloitat otteluprosessin verkkosivustolla.

Etsi ja tapaa elämäsi kuumimmat naiset täällä

3. Luo totuudenmukainen profiili 

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on kirjautua ilmaiseksi tiliksi postimyynnissä morsian -sivustolle ja työskennellä profiilissasi. Sinun on tehtävä se saadaksesi naiset huomaamaan ja kiinnittämään heidän huomionsa: on monia sinkkuja postimyynnissä morsian, jotka ovat valmiita aloittamaan ensimmäisen yhteydenpidon haluamiinsa miehiin. 

Sinun on luotava profiili, joka tekee kaiken työn puolestasi: 

  • valita laadukas kuva itsestäsi. Se on ensimmäinen asia postimyynnissä morsian kiinnittää huomiota, kun he selaavat profiilisi. Siksi valitse valokuva, joka heijastaa persoonallisuuttasi parhaiten; 
  • luoda mielenkiintoinen bio. Tämä on lyhyt kenttä itsestäsi, jossa voit kertoa muutamia tosiasioita, joiden pitäisi kiinnostaa potentiaalisia morsiamet. Ne voivat olla hauskoja, epätavallisia tai järkyttäviä, mutta varmista, että ne ovat vaikuttavia ja saavat sinut näyttämään mielenkiintoiselta naisilta ennen lähettämistä; 
  • päivittää tilaasi usein. Tämän on oltava päivitysosassa postimyynnissä morsian -sivustolla ja suosittava nopeammin; 
  • tehdä kiinnostuksesi ja harrastuksesi selväksi. Kun postimyynnissä morsian tarkastelee profiilisi, he yrittävät arvata millainen mies olet, joten auta heitä lisäämällä profiiliisi niin monta harrastusta ja kiinnostusta; 
  • mainita mieltymyksesi ja odotuksesi naiselle, jonka haluat mennä päivämäärään. Älä unohda tehdä postimyynnissä morsian -tyyppistä selkeyttä treffisivustolla: voit kirjoittaa sen vapaassa muodossa tai vastata kysymyksiin treffisivuston tarjoamaan tiettyyn vastaavuuskyselyyn. Vastauksesi ovat tärkeitä, koska verkkosivusto valitsee automaattisesti postimyynnissä morsian ’ profiilit, jotka sopivat vastauksiisi. 

4. Ota yhteyttä postimyynnissä morsian

Ota yhteyttä postimyynnissä morsian

Kun profiilisi on valmis, olet valmis treffailuun. Nyt sinun on tutkittava postimyynnissä morsian -sivusto ja otettava yhteyttä naisiin. 

Todennäköisesti sinulla on suositeltuja käyttäjiä -välilehti treffiprofiilissasi. Suosittelemme, että aloitat treffikokemuksesi sieltä. Katso naisten profiilit ja valitse muutama niistä, joista pidät eniten. Tässä vaiheessa voit tallentaa tai painaa ‘ like ’ tai ‘ suosikki ’ -painiketta sivuillaan tallentaaksesi profiilinsa myöhempää käyttöä varten. Aloita sitten naisten tekstiviestien lähettäminen suosikkeihisi valitsemiesi luettelosta. Voit aloittaa ‘ hello ’ tai tyylikkäällä kohteliaisuudella tarttuaksesi postimyynnissä morsian ’ huomio: sinun on päätettävä, mikä viestinnäsi tulee olemaan. 

Voit myös käyttää erityisiä kiinnostuksen merkkejä, jotka hyväksytään treffisivustolla. Niitä kutsutaan usein ‘ -pokes ’, ‘ winks ’ tai ‘ woofs ’. Napsauttamalla vastaavaa painiketta, et kirjoita viestiä postimyynnissä morsian, mutta kerro hänelle, että olet kiinnostunut hänestä. Siksi, jos hän pitää myös profiilistasi, hän kirjoittaa sinulle ensimmäisenä. 

5. Ole suoraviivainen

Tämä on yleinen vinkki kaikille, jotka haluavat saada kaiken irti online-treffistä ja välttää turhautumista. Vaikka monet ihmiset rakastavat flirttailua ja aikomustensa piilottamista muilta ihmisiltä, tällaisella strategialla voi olla huono rooli pitkällä tähtäimellä. Voit esimerkiksi etsiä vakavia suhteita, mutta kumppanisi haluaa päinvastaista. Jos jotkut teistä valehtelevat todellisista tavoitteistasi, toinen henkilö on lopulta murtunut. 

Lisäksi sinulla on todennäköisesti monia konflikteja suhteidesi aikana, jos treffitavoitteesi ovat erilaisia. Haluat ehkä mennä naimisiin ja suhtautua vakavasti tyttöystäväsi, kun hän voi vain pitää hauskaa ja satuttaa tunteita, joten taistelet hänen kanssaan melko usein loukkaantuneen egoasi yli. 

6. Näytä itseluottamus

Seuraava ominaisuus, joka sinun on kehitettävä onnistuneelle postimyynnissä morsian -treffille, on terveellinen itsetunto ja itseluottamus. Kukaan nainen ei saa tuntea epäileväsi tekojasi tai sanojasi. Käyttäytymisesi tulisi olla johdonmukaista ja luottavaista riippumatta siitä, missä vaiheessa treffit ovat: ensimmäinen yhteyshenkilö, ensimmäinen offline-päivämäärä jne. 

Itsevarmuuden kehittämiseksi voit lukea muutamia oppaitamme, kuten ymmärtääksesi kuinka saat postimyynnissä morsian, kuinka valloittaa ne ja mitä tehdä, jos sinut hylätään. Menestys tulee niille, jotka eivät anna periksi, ei niille, jotka ovat onnekkaita saamaan mitä haluavat ensimmäisestä yrityksestä. 

7. Kysy häneltä maansa kulttuurista 

Valmistaudu kuuntelemaan enemmän kuin puhumaan ensimmäisten keskusteluidesi aikana. Erityisesti sinun on ilmaistava kiinnostuksesi postimyynnissä morsian ’ taustasta (ura, koulutus, lapsuus, alkuperä, kulttuuri jne.). Samanaikaisesti sinun ei pitäisi muuttaa päivämäärääsi työhaastatteluksi, jossa kysyt hankalia kysymyksiä ja postimyynnissä morsian tuntuu olevan paineessa hylätä. 

Kun puhut morsiamen kulttuurista, osoita todellista kiinnostusta älä keskity eroihin, vaan yritä löytää samankaltaisuuksia molemmissa. Se auttaa tyttöystävääsi tuntemaan olonsa mukavammaksi yrityksessäsi eikä ole huolissasi siitä, pidätkö hänestä. 

8. Tuo lahjoja 

Toinen asia, josta sinun tulisi muistaa, on lahjojen ja kukien tuominen tyttöystävällesi. Tämä käytäntö on merkityksellinen, kun aloitat todellisten päivämäärien ja tapaat usein. 

Jotta tyttöystäväsi olisi onnellinen, kysy vapaasti häneltä satunnaisesti asioita, jotka hän haluaisi saada lahjaksi. Kuuntele tarkkaan, mutta älä lupaa tuoda heitä seuraavan kerran kun näet toisianne. Sen sijaan voit antaa hänelle heille, kun sinulla on tietty treffailun vuosipäivä. 

9. Saa hänet nauramaan 

Usko tai älä, mutta naiset rakastuvat miehiin, jotka voivat saada heidät nauramaan helpommin kuin ne, jotka ovat liian vakavia ja mielialaisia. Siksi oppia olemaan positiivinen joka kerta kun tulet päivälle ja lähdet hyvällä tuulella. Kerro vitsejä ja tarinoita, jotka tapahtuivat sinulle, älä pelkää nauraa itsellesi. Henkilö, joka on avoin ja hilpeä, voittaa paljon enemmän sydämiä kuin se, joka haluaa olla varautunut ja hiljainen. 

10. Älä puhu vanhoista suhteistasi

Vain muutama nainen haluaisi tietää kuka oli viimeinen tyttöystäväsi ja miksi hajotit. Siksi ensimmäistä ja jopa toista päivämäärääsi ei tarvitse aloittaa puhumalla exeistäsi. Sama pätee tyttöystäväsi: hän ei ehkä halua jakaa viimeisen romanssinsa yksityiskohtia, joten älä pakota häntä avautumaan ja puhumaan tästä aiheesta. Et koskaan tiedä mitä nainen on käynyt läpi viimeisessä suhteessa ja kuinka paljon viimeinen kumppani loukkasi häntä. 

11. Ole positiivinen

Tämä on toinen asia, jonka sinun tulisi muistaa tehdä vaikutelma postimyynnissä morsian, etenkin ensimmäisinä päivinä. Tee parhaasi saadaksesi positiivisen asenteen saapuessasi kommunikoimaan uuden henkilön kanssa, mutta älä liioittele: jos sinulla oli todella vaikea päivä tai joitain ongelmia työssä, ei tarvitse laittaa vääriä hymyjä ja yrittää pelata maan onnellisinta miestä. Muista, että sinun ei pitäisi olla vain positiivinen, vaan vilpitön, jos haluat heidän luottavan sinuun. 

12. Osoita kunnioitusta

Moraalisen ja kunnioittavan luonteen mies voi viedä sinut pitkälle. Tämä pätee myös treffailutarkoituksiin: naiset rakastavat miehiä, jotka toimivat arvokkaasti ja tekevät vain hyvin harkittuja toimia. Siksi muista osoittaa kunnioitusta kaikkialla, missä tulet postimyynnissä morsian -kahvilan, ravintolan, hotellin jne. Kanssa. Ole suvaitsevainen paitsi ladysi suhteen, myös kohtelias tarjoilijoiden, taksinkuljettajien, hotellityöntekijöiden ja tietysti hänen perheensä kanssa. Ei ole väliä pidätkö hänen vanhemmistaan vai ei, kunnioituksen osoittaminen heille on välttämätöntä. 

13. Ole rehellinen 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on vilpittömyys ja rehellisyys suhteissasi. Naiset arvostavat miehiä, jotka eivät valehtele tai piilota todellisia ajatuksiaan heiltä. On mahdotonta olla mukava henkilön ympärillä, joka sanoo asioita, jotka eroavat heidän toiminnastaan. Älä myöskään usko, että postimyynnissä morsian ei huomaa epäselvyyttäsi: naiset ovat erittäin intuitiivisia olentoja, joten he huomaavat muutokset miestensä käyttäytymisessä helposti. 

Lopulliset ajatukset 

Nyt tiedät kuinka tilata postimyynnissä morsian ja kuinka pitää hänet kiinnostuneena sinusta. Sinun on nyt löydettävä luotettava postimyynnissä morsian -sivusto vinkkiemme mukaan, kirjauduttava ilmaiseen tiliin siellä ja ryhdyttävä toimiin. Luo profiili, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tavoitteitasi, äläkä ole ujo aloittamaan kommunikointia naisten kanssa. Muista, että naiset, jotka ilmoittautuvat postimyynnissä morsian -sivustoille, etsivät kumppaneita pitkäaikaisiin suhteisiin, joten sinulla on suuret mahdollisuudet löytää rakkautesi sieltä. 

Projektin kirjoittaja

Dashka Slater - kuva
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet

Lähetä arvostelu

1
Menestynyt!
Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa löytämään heidän todellisen rakkautensa.
Siirry pääsivulle