GetBride Blogiviestit Saksan treffisivusto
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Saksan treffisivusto

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
8648 Näkymät

Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen! Kerromme sinulle lisää saksalaisista naisista ja tavoista löytää lähestymistapa heihin seuraavassa artikkelissa. 

Naiset saksalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? 

Naiset saksalaisilla treffisivustoilla

kauneus

Naiset saksalaisilla treffisivustoilla ovat erittäin houkuttelevia. Heillä on erittäin tyypillinen ulkonäkö, joka saa meidät helposti kertomaan eron heidän ja muiden eurooppalaisten tyttöjen välillä. Ensinnäkin tyypillisellä saksalaisella naisella on yleensä pehmeät vaaleat hiukset, joissa on luonnolliset kohokohdat. Hänen silmänsä ovat yleensä syvän sinisiä tai harmaita, ja hänen ihonsa on vaalea ja silkkisen tekstuurin. Lisäksi useimmilla saksalaisilla tytöillä on sopivat vartalo: treenaaminen on melko suuntaus Saksassa! 

Luonnollinen kauneus on jotain, jota lopulta rakastamme saksalaisissa naisissa: he eivät yleensä laita liikaa meikkiä ja viettävät harvoin tunteja päättäessään mitä käyttää. Ne ovat houkuttelevia tavallisella, luonnollisella tavalla.

Ominaisuudet 

täsmällinen 

Olet ehkä jo kuullut Saksalaiset naiset erityisen täsmällisinä. Vaikka monet ihmiset olettavat, että tämä on vain yksi stereotypioista, se on totta. Totuus on, että he suunnittelevat kummajaisia, mikä tarkoittaa, että suurin osa heistä suunnittelee vuotta eteenpäin. Hauska asia on, että he lisäävät usein jopa ystävällisiä kokouksia kalenteriinsa. Jos järjestät päivämäärän saksalaisen tytön kanssa, suosittelemme, että näytät ajoissa. Olisi myös vielä hyödyllisempää, jos tulet vähintään kymmenen minuuttia aikaisemmin. He yleensä vihaavat myöhästymistä ja saattavat joskus tuntea olevansa erittäin epävarma, jos he ilmestyvät muutamaa minuuttia myöhemmin. 

Ystävällinen ja hauskaa rakastava

Rakastamme ehdottomasti saksalaisia tyttöjä siitä, että he voivat olla jokaisen yrityksen sydän. He rakastavat ehdottomasti viettämistä illalla töiden jälkeen baarissa läheisten ystävien keskuudessa. Saksalaisilla on jopa sana iltaan työn jälkeen, Feierabend, joka tarkoittaa kirjaimellisesti ‘ juhlava ilta ’. Joten kun työ on valmis, he suuntautuvat keskustaan ja varmistavat, että tekevät parhaan mahdollisen illan. 

persoonallisuus

Älykäs ja urakeskeinen 

Saksalaiset naiset sijoittavat paljon aikaa koulutukseensa ja arvostavat sitä aina kaiken yläpuolella. He voivat viettää useita vuosia opiskelemalla bioteknologiaa ja muuttaa sitten mieltään ja valita opiskelemaan taloutta. Seurauksena on, että he saavat aina haluamansa työpaikat. Lisäksi he ovat enimmäkseen erittäin onnellinen tekemästään uravalinnoista. Tämä tarkoittaa, että he ovat rauhassa persoonallisuutensa kanssa ja ovat aina tyytyväisiä elämäänsä. 

He ovat uskollisia ja perhekeskeisiä

Yksi asia, jonka tiedämme varmasti, on, että saksalaiset naiset ovat erittäin perhekeskeisiä. Jos he tapaavat rakkaansa, he eivät tunne pettävänsä tai huijaavan heitä, ja he omistavat suhteelleen valtavan arvon. Miksi näin on? Yksi mahdollinen syy voi olla, että saksalaiset naiset ovat melko kypsiä tapaamalla erityisen ja päättäessään mennä naimisiin. Kun he menevät naimisiin 30-vuotiaana, he tietävät jo mitä haluavat elämässä ja ovat enemmän kuin valmiita perustamaan perheen.

Etsi ja tapaa elämäsi kuumimmat naiset täällä

asenteet 

Saksalaiset tytöt ovat melko suoria

Rakastamme saksalaisia naisia siitä, että he eivät ole mielessä pelejä ja valehtelua. Ymmärrät heti, jos hän ei ole tuulella tai yksinkertaisesti ei tunne puhuvansa. Aina kun jokin häiritsee heitä –, he todennäköisesti ottavat sen esityslistalle ja välttävät totuuden salaamista. Lisäksi saksalaiset naiset voivat usein kertoa sen kasvotusten, jos he uskovat, että jotain on vialla. Joten, pitkä tarina, saksalaiset tytöt eivät ole niitä, jotka pelaavat pensan ympärillä –, he kertovat heti kaiken totuuden. Uskomme, että tällainen laatu voi luoda vankan perustan pitkäaikaiselle suhteelle. 

Ne näyttävät aluksi kaukaisilta 

Totuus on, että jotkut ihmiset suhtautuvat vakavuuteensa kaukaisuuteen. Jos puhut saksalaisen tytön kanssa ensimmäistä kertaa, saatat saada vaikutelman kuin hän ei olisi keskustellut kanssasi. Tämä ei kuitenkaan ole koskaan totta. Syy siihen, miksi monet ihmiset saavat tällaisen vaikutelman, on se, että saksalaiset tytöt ovat erinomaisia kuuntelijoita ja varmistavat aina johtavansa laadukasta keskustelua. Joten on yksi asia, jota suosittelemme pitämään mielessä: jos hän näyttää kaukaiselta, se johtuu todennäköisesti siitä, että hän kuuntelee tarkkaan mitä sanot ja ottaa vuoropuhelusi vakavasti. 

Stereotyypit: Yleisten myyttien purkaminen

Ei huumorintajua

Tämä stereotyyppi on melko yleinen. Monet ulkomailta ihmiset uskovat, että saksalainen huumorintaju on asia, jota ei ole olemassa. Itse asiassa saksalaisilla on melko vakavien ihmisten maine, jotka puhuvat vain työstään, perheestään ja oluestaan. Tämä stereotyyppi on kuitenkin täysin väärä ja harhaanjohtava. Heillä on ihana huumorintaju ja he voivat saada kaikki ympärillään nauramaan. Heidän vitsinsä ovat melko suoria ja joskus rumaita, mutta tämä tekee niistä niin ainutlaatuisia ja ihania. 

He ovat kylmiä 

Toinen yleinen epäusko myöntää, että saksalaiset morsiamet ovat kaukana ja kylmiä. No, ne saattavat olla kylmiä, jos vertaamme niitä esimerkiksi Etelä-Amerikan naisiin. Vaikka jälkimmäinen on melko ilmeikäs ja joskus impulsiivinen, saksalaiset naiset ovat melko rauhallisia ja kylmiä. Se, että he eivät osoita niin paljon tunteita kuin muut naiset, ei välttämättä tarkoita, että he ovat kaukana ja vaikea lähestyä. Todellisuudessa he ovat erittäin rakastavia ja välittävät ystävien ja perheen kanssa. Sinun on vain annettava hänelle jonkin aikaa kukkia, ja saksalainen tyttöystäväsi näyttää sinulle lämpöä ja rakkautta, jota hän sydämessään kantaa. 

He ovat huonoja kokkeja

Tämä stereotyyppi on vähemmän yleinen kuin kaksi edellä; Jotkut ihmiset kuitenkin ajattelevat jotenkin, että saksalaiset naiset eivät kykene ruoanlaittoon. Päinvastoin, monet heistä ovat erinomaisia kokkeja. Heidän kulinaariset taidot ulottuvat paljon saksalaisen keittiön ulkopuolelle. – monet saksalaiset naiset ovat myös tutkimassa kansainvälistä ruokaa. 

He eivät välitä miltä ne näyttävät

Lopuksi yksi stereotyyppi viittaa siihen, että saksalaiset naiset eivät pidä riittävästi huolta itsestään. Jotkut sanovat, että paikalliset naiset tekevät harvoin hiuksiaan tai välittävät pukeutuneista vaatteista. Olemme iloisia voidessamme hylätä tämän stereotyypin, koska saksalaiset naiset tietävät tarkalleen kuinka rokkaa kaikki asut ja korostavat kaikkia heidän parhaita fyysisiä ominaisuuksiaan. 

Parhaat saksalaiset treffisivustot

Saksalaiset naiset ovat yleensä avoimia uusille kokemuksille ja nauttivat aina ajatuksesta tavata ulkomainen kaveri. Seurauksena on, että treffisivustoilta löytyy paljon tyttöjä, koska jälkimmäisten suosio kasvaa melkoisesti. Tässä on suosituimmat valintamme niille, jotka haluavat parantaa treffikokemustaan valitsemalla saksalaiset treffisivustot, jotka ovat todellakin ajan ja rahan arvoisia. 


Päivämäärä Eurooppalaiset tytöt – dateeuropeangirl.com

Date European Girls on yksi parhaimmista saksalaisista treffisivustoista. Tällä verkkosivustolla on melko helppo navigoida. Heti kun saavut kotisivulle, sinun on vain täytettävä nopea kyselylomake varmistaaksesi, että sivusto saavuttaa tavoitteesi. Jälkeenpäin voit aloittaa otteluiden etsimisen ja selaamisen niin kauan kuin tarvitset. Voimme taata, että tämä verkkosivusto on paras valinta niille, jotka eivät tunne paljastavansa yksityisiä tietojaan kolmansille osapuolille ja arvostavat heidän turvallisuuttaan. Lisäksi sivustolla on hyvä maine, mikä saa meidät menettämään kaikki epäilyt Date European Girls -yrityksen luotettavuudesta.

Tapaa European Beauty – meeteuropeanbeauty.com

Meet European Beauty on toinen sivusto, jonka uskomme olevan yksi Saksan parhaimmista. Tämä vaihtoehto Date European Girls -tapahtumalle on erinomainen alusta tavata ennakkoluulottomia saksalaisia naisia, nauttia mukavista keskusteluista ja vielä enemmän. Tämän verkkosivuston vastaava algoritmi toimii tavalla, joka takaa sinulle sopivuuden mieltymystesi mukaan. Lisäksi se tarjoaa sinulle laajan valikoiman työkaluja, jotka lisäävät treffikokemustasi. Toinen hyvä asia tällä verkkosivustolla on, että sillä on valtava valikoima naisia ympäri maailmaa. Joten jos et vastusta tapaamista tytöistä Saksasta ja myös planeetan eri kulmista, Meet European Beauty ylittää kaikki odotuksesi!

Kuinka valita luotettavia treffisivustoja Saksassa? 

Jos haluat varmistaa, että sinulla on sujuvin treffikokemus, sinun on pidettävä mielessä useita asioita. 

Lue suosituksia

Jos sinulla on vapaa-aikaa –, älä epäröi mennä verkkoon ja tehdä joitain datatutkimuksia. Lue, mitä muut käyttäjät sanovat verkkosivustosta ja sen ominaisuuksista. Viittaus todelliseen arvostelu on aina hyvä idea: sen avulla voit saada monimutkaisen käsityksen siitä, mitä tämän tai kyseisen treffisivuston käytöstä voidaan odottaa. 

Käy läpi verkkosivuston politiikka

Jotkut ihmiset laiminlyövät yksityisyytensä, kun he valitsevat treffisivustojen välillä. Emme suosittele niin tekemistä. Jos et halua varastaa yksityisiä tietojasi, yritä välttää verkkosivustoja, joilla on epäselviä, epämääräisiä tietosuojakäytäntöjä. Suosittelemme myös tarkistamaan, käyttääkö sivusto salausta –, mikä antaa sinulle tietää, tallennetaanko tietosi turvallisesti. 

Vertaa hintoja 

Budjetin asettaminen on kriittinen vaihe. Ensinnäkin sinun on keksittävä hinta, jonka olet valmis maksamaan treffipalveluista. Myöhemmin olisi hyödyllistä, jos suorittaisit perustutkimusta ja selvisit kilpailukykyiset hinnat. Kun olet oppinut yleisen trendin, sinulla on varmasti käsitys siitä, millainen keskimääräinen hinta on. Ja kun tiedät hinnat, voit kertoa eron hyvän ja ei-niin luotettavan sivuston välillä.

Joitakin vinkkejä ottelun löytämiseen saksalaisista treffisivustoista

Jotkut vinkit-on-Finding-ottelu-saksa-Dating-Sites
  • Älä maksa laskua. Kyllä, olet lukenut kaiken oikein! Saksalaiset naiset vihaavat sitä, kun miehet maksavat heistä ensimmäisenä päivänä. Syynä on, että Saksa on maa, jossa molemmat sukupuolet pyrkivät yhtäläisiin oikeuksiin. Seurauksena on, että naiset pyrkivät olemaan itsenäisiä, joten älä rajoita itsenäisyyttään eivätkä tee mitään, mikä saattaa syrjiä heitä naisena. Jaa vain lasku! 
  • Näytä hänelle, että olet aktiivinen. Yleensä suurin osa saksalaisista naisista on melko ekstravertteja; he haluavat kokeilla uusia asioita, kuten kiivetä vuorelle, käydä 10 kilometrin matkalla tai yksinkertaisesti tutkia jotain uutta. Voittaaksesi kerro hänelle, että tunnet samalla tavalla elämässä. Mitä enemmän harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita sinulla on, sitä parempi. Jos hän tajuaa, että elämäntyyli vastaa hänen omaaan, hän rakastuu varmasti sinuun! 
  • Älä pelkää tehdä vitsejä. Mies voi voittaa saksalaisen naisen sydämen vain kertomalla hauskaa vitsiä. Huumorintaju on jotain, jota nämä naiset arvostavat, joten älä epäröi tehdä hauskaa! 
  • Ole ajoissa. Kyllä, jos haluat tavata tämän naisen jälleen kerran – yritä olla myöhässä! Suurin osa saksalaisista on todella täsmällisiä, joten on aina parempi esiintyä vähintään pari minuuttia ennen järjestettyä aikaa. Mitä he sanovat, saksalaiset naiset vain rakastavat täsmällisiä miehiä!
  • Ole vastuussa päivämäärän suunnittelusta. Kuten olemme aiemmin maininneet, saksalaiset naiset haluavat suunnitella kaiken, mitä on mahdollista suunnitella. Siten, jos haluat osoittaa hänelle, kuinka vakavat aikomuksesi ovat –, päätä, mitä teet päivämäärän aikana. Tämä ei tarkoita, että naiset eivät aio suunnitella; he vain arvostavat sitä, kun miehet joskus ottavat johtoaseman. 

Lopullinen ajatus treffisivustoista Saksassa 

Treffit saksalaiset tytöt voivat olla melko jännittäviä kokemuksia! Kaikkien yllä paljastettujen vinkkien tunteminen auttaa sinua merkittävästi voittamaan ihanan saksalaisen naisen sydämen. Ainoa mitä sinun tulisi pitää mielessä on vain pitää asiat hitaina ja elää hetkessä. Keskinäinen kunnioitus, tuki ja henkilökohtainen tila tekevät suhteestasi niin vahvan kuin koskaan ennen! Jos et enää voi odottaa rakkauden lopullista vastaanottamista elämääsi, tutustu saksalaisiin treffisivustoihin!  

Projektin kirjoittaja

Sally Thorne - kuva
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet

Lähetä arvostelu

1
Menestynyt!
Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa löytämään heidän todellisen rakkautensa.
Siirry pääsivulle