GetBride Blogiviestit Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
8940 Näkymät

Amerikkalaiset miehet uskovat, että naiset, joilla on erilaisia kulttuuriarvoja, ovat jännittäviä, ja venäläiset naiset eroavat mahdollisimman paljon amerikkalaisista naisista. Mutta tämän lisäksi mitä muut ominaisuudet tekevät Venäläiset naiset eikö amerikkalaiset miehet löydä paikallisista naisistaan? Vastaus tähän kysymykseen on johtanut Venäjän ja Amerikan naisten keskustelua.

Kuinka venäläiset naiset eroavat yhdysvaltalaisista naisista?

Venäläiset naiset eroavat amerikkalaisista naisista lukuisilla tavoilla, ja tarkastelemme seuraavia tekijöitä:

Ulkonäkö

Jokaisessa rikoselokuvassa venäläinen tyttö on hoikka, pitkä, punapää tai vaalea nainen, jolla on terävä nenä. Venäläisen naisen kasvot näyttävät täydellisiltä mittasuhteiltaan jotain suoraan fantasia-romanssielokuvasta. Venäläisen naisen poskiluut ovat täydellisesti korotettuja, suora leukaviiva, joka kulkee täydelliseen kolmionmuotoiseen käyrään hänen kasvonsa alaosassa.

Kuinka venäläiset naiset eroavat yhdysvaltalaisista naisista

Venäläiset naiset ovat hoikka ja pitkä ja heillä on täydellinen naisellinen kävely. Toisaalta, monet amerikkalaiset naiset näyttävät hieman karkealta reunojen ympäriltä, ja heidän hiuksensa eivät ole yhtä täydellisiä kuin venäläiset. Silloin ilmeisin fyysinen ero on korkeusosastolla, koska keskimääräinen amerikkalainen nainen ei ole yhtä pitkä kuin venäläinen nainen, joka toimii entisen hyväksi.

tavat

Syyttää sitä vapauteen, mutta monilla amerikkalaisilla naisilla ei ole nykyään enää perinteisiä hyviä tapoja, joita naiset odottavat. Toisaalta venäläinen tyttö kasvatetaan yhteisössä, jossa hän oppii toimimaan kuin nainen, näyttämään alkeelliselta ja käyttäytymään asianmukaisesti. Venäläisten tyttöjen muodostumisvuosina saaman koulutuksen seurauksena heistä tulee usein miellyttäviä naisia.

Amerikkalaisiin naisiin vaikuttaa kuitenkin yhteiskunta, jossa he asuvat, heille annetut vapaudet ja miehet, jotka hemmottelevat heitä. Kaikki nämä asiat saavat amerikkalaiset naiset toisinaan osoittamaan huonoja tapoja. Esimerkiksi sen sijaan, että anteeksi väärin, amerikkalaiset naiset selittävät käyttäytymisensä ja odottavat miesten ymmärtävän heitä. Sikäli kuin hyväksyttävä sosiaalinen käyttäytyminen menee, venäläiset naiset vs. amerikkalaiset naiset keskustelevat venäläisten hyväksi.

Koulutus ja uskonnolliset vakaumukset

Amerikassa tietyille vapauksille liittyy muodollinen koulutus, mikä ei ole tilanne Venäjällä. Esimerkiksi, vaikka 60% amerikkalaisista naisista saa korkeakoulututkinnon, se on enimmäkseen heidän valintansa. Samaan aikaan venäläiset suhtautuvat oppimiseen melko vakavasti.

Venäjän koulutusjärjestelmä on hiukan monimutkaisempi kuin muualla maailmassa. Joten jos venäläinen nainen päättää ohittaa yliopiston, hänen koulutustasonsa on jo melko vakio. Ei-koulutetun amerikkalaisen naisen löytäminen on helpompaa kuin venäläisen naisen löytäminen ilman tutkintoa.

Vaikka Yhdysvallat on pääosin kristitty maa, monet kansalaiset eivät ole ollenkaan uskonnollisia. Heidän päivittäinen elämänsä ei heijasta heidän pyhien kirjoitustensa opetuksia. Toisaalta Venäjä on kaiken kaikkiaan hyvin uskonnollinen maa. Löydät aina venäläisen kristillisen naisen. Ja niin, monet miehet, jotka etsivät henkisiä naisia, alkavat kiinnostaa venäläisiä naisia amerikkalaisten sijasta.

Etsi ja tapaa elämäsi kuumimmat naiset täällä

vapautuminen

Amerikkalaiset naiset taistelivat vuosia työskennelläkseen ja ansaitakseen kunnollisen elantonsa. Heidän joutuneen kamppailun seurauksena venäläisen naisen saaminen luopumaan uratavoitteistaan on melkein mahdotonta. Toisaalta monet venäläiset naiset uskovat edelleen, että kodin kasvattaminen on yhtä tyydyttävää kuin yrityksen johtaminen.

Amerikkalainen nainen voi taistella sinua vastaan, jos yrität saada hänet sopeutumaan hänen pyrkimyksiinsä nostaa koti. Jos työntö saa työntää, monet heistä eivät välitä avioerosta. Ajatus miehestä kodin johtajana ja tarjoajana kuolee hitaasti, kun yhä useammat amerikkalaiset naiset pyrkivät olemaan yhtä menestyviä kuin miehet yritysmaailmassa.

Asenne perhe-elämään

Venäläiset naiset nauttivat kokemuksesta perheen kasvattamisesta. He haluavat aina olla osa suurempaa yhteisöä vaalimaan ja hoitamaan rakkaitaan. Vaikka amerikkalaiset naiset rakastavat myös perheiden kasvattamista, he eivät pidä ajatuksesta laajasta perheestä kovinkaan paljon. Itse asiassa jotkut heistä etsivät epätavallisia kumppanuuksia tavanomaisten avioliittojen sijasta vain vapauden säilyttämiseksi. Ja tämä avioeron tarpeen tekninen kiertäminen voi olla syy siihen, että heidän avioeronsa ovat alhaisemmat kuin venäläisten.

Venäläiset tytöt vs. amerikkalaiset tytöt: Mitä odottaa treffailun aikana?

Jos koko treffikokemuksesi on ollut amerikkalaisen naisen kanssa, tarvitset merkittävää uudelleenorientaatiota ennen suhteiden solmimista venäläisen naisen kanssa. Treffit ovat erilaisia molemmissa maissa. Ja mikä toimii amerikkalaiselle naiselle, ei välttämättä toimi venäläisen hyväksi heidän muodostumisvuosiensa ja yhteiskunnallisten vaikutusten erojen vuoksi. Esimerkiksi:

Venäläinen nainen ei lyö sinua

Kyllä, hän voi antaa sinulle vihreän valon kehon kielellä ja muutamalla silmäkosketuksella täällä ja siellä, mutta venäläinen nainen ei lyö sinua suoraan. Toisaalta amerikkalaisella naisella ei ole asioita, jotka kävelevät sinuun, pudottavat kohteliaisuuden ja pyytävät sitten numeroasi. Monet amerikkalaiset naiset eivät vaivaudu siitä, kenen pitäisi lähestyä ensin, kun taas venäläisten naisten mielestä miesten tulisi tehdä kaikki wooing.

Venäläinen nainen antaa sinun ottaa johtoaseman

Haluat ehkä, että nainen keksii päiväideoita, joita molemmat voit tutkia, ja se on hienoa. Saat kuitenkin sen vain amerikkalaisilta naisilta, koska venäläiset naiset jättävät kaiken suunnitelmasi. Amerikkalaiset naiset ovat tässä suhteessa helposti ajan tasalla, koska sinun ei tarvitse stressata itseäsi selvittääksesi mitä he haluavat; he kertovat sinulle mieltymyksensä, toisin kuin passiivisemmat venäläiset naiset.

Venäläinen nainen ei jaa laskuja

Jos tuet treffailun nykyistä sosiaalista dynamiikkaa Amerikassa, et voi treffata venäläistä naista. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset vaativat laskujen jakamista ja voivat jopa tarjota päivämäärän kustannusten kattamisen. He tekevät tämän vahvistaakseen ajatusta sukupuolten tasa-arvosta.

Toisaalta venäläiset naiset istuvat kauniisti, kun pyyhkät korttia kaikesta. Patriarkaatti suosii venäläisiä naisia, ja he eivät halua vielä päästää sitä menemään, joten kiinnitä itsesi ja tilisi saldo venäläisen naisen treffailun yhteydessä. Hän haluaa viedä kauniisiin paikkoihin ja odottaa maksavasi kaikista näistä mukavista paikoista.

Sinun on pestävä venäläinen nainen kunnolla

Venäläiset naiset seuraavat perinteisiä treffitrooppeja, joissa miehen on jahdattava naista jonkin aikaa saadakseen hänelle vaikutuksen. Joten jos aiot treffata venäläistä naista, saatat joutua palaamaan vanhoihin Shakespearen kirjoihin oppiaksesi jahtaamaan naista oikein. Sinun on hankittava hänelle lahjoja ja kukkia ja soitettava tai tekstitettävä hänelle säännöllisesti saadaksesi hänet edes puhumaan kanssasi.

Amerikkalaisen naisen kanssa asiat ovat hiukan suoraviivaisempia. Jos joudut jahtaamaan amerikkalaista naista pitkään, hän ei pidä sinusta eikä luultavasti koskaan tule. Jos amerikkalainen nainen haluaa sinut, hän vastaa myönteisesti alusta alkaen olettaen, että hän ei kysy sinua ensin.

Et saa kutsua ensimmäisen päivämäärän jälkeen

Ensimmäisen päivämäärän jälkeen kutsuminen tapahtuu vain amerikkalaisissa elokuvissa. Todellisessa elämässä venäläinen nainen kutsuu sinut harvoin kotiinsa ensimmäisen päivämäärän jälkeen. Amerikkalaiset naiset ovat hiukan liberaalimpia, joten ensimmäisen päivämäärän jälkeen saatat jopa viettää yön yhdessä. Venäläiset naiset saisivat sinut menemään niin moniin päivämääriin ennen kuin hän esittelee sinulle perheen, ja silloinkin hän ei ehkä vieläkään ole läheisessä suhteessa sinuun.

Venäjän mentaliteetti vs. amerikkalainen mentaliteetti

Ymmärrämme venäläisten naisten ja amerikkalaisten naisten keskustelun paremmin, kun tiesimme, miksi he käyttäytyvät samalla tavalla kuin he. Tässä on joitain tapoja selittää ja ymmärtää heidän mentaliteettinsa:

Lain noudattaminen

Amerikkalainen järjestelmä on liberaali, ja vaikka heidän on noudatettava lakia, laiminlyöjät saavat joskus iskun ranteeseen, tai lakia kierretään tietyn ihmisjoukon suosimiseksi. Venäjällä lain noudattamatta jättämiseen liittyy ankaria seuraamuksia. Venäläisten on noudatettava maan sääntöjä, tai viranomaiset rankaisevat heitä ankarasti.

Kohteliaisuus ja hymyilee

Amerikkalaiset ovat kohteliaampia ja avoimempia hymyillen melkein kaikkien kanssa. Sillä ei ole merkitystä ympäröivässä tilanteessa; amerikkalainen ylläpitää hymyileviä kasvoja, paitsi jos osoittaa halveksuntaa. Toisaalta venäläinen ei hymyile sinulle, ellei tilanne sitä edellytä. Venäjällä ihmiset luulevat sinun olevan outo siitä, että hymyilet kasvoillasi, kun et tunne niitä. Sinun on ansaittava kohteliaisuus venäläiseltä, jota monet elokuvat ovat yrittäneet kuvata kuvaaessaan venäläisiä keskimääräisinä ja karkeina ihmisinä.

yksityisyys

Venäläinen kulttuuri on yhteisöllinen kulttuuri, joka kannustaa ihmisiä vuorovaikutukseen sosiaalisesti ja tuo ihmisiä lähemmäksi. Venäläisiä löytyy säännöllisesti perheen ja ystävien seurassa, he puhuvat toistensa yli ja antavat halauksia, jotka viipyvät liian kauan. Vaikka amerikkalaiset ovat hyvin avoimia ja iloisia, he eivät usein halua sinua henkilökohtaiseen tilaansa, elleivät he ole mukavia kanssasi. Heidän haluttomuutensa antaa sinun ylittää rajat voi saada heidät törmänmään töykeiksi ja epätoivoisiksi.

sielunmukaisuus

Amerikkalaiset naiset eivät ole salaperäisiä; he ilmaisevat mitä tahansa tuntevat milloin tahansa ja siirtyvät eteenpäin. Vaikka tämä käyttäytyminen tarkoittaa, että väitteet ja erimielisyydet amerikkalaisen naisen treffailun aikana eivät viipy, se uhkaa myös hänen kanssaan olevan suhteen pitkäikäisyyttä. Keskimääräinen amerikkalainen nainen siirtyisi nopeasti seuraavaan ihmiseen pienimmällä epämukavuudella. Venäläiset naiset ovat tässä suhteessa sielunmukaisempia, koska he tuntevat olevansa syvästi. Venäläisen naisen on paljon annettava itsensä irti ja rakastua joku, joten se ei ole ohi, kun he tekevät.

Asenne rahaan

Amerikkalaiset naiset ansaitsevat omat rahansa puolet ajasta, eikä heillä ole mitään ongelmaa ostaa koko ikuisesti 21 luettelo, jos he haluavat. Venäläisten naisten mielestä heidän tulisi aina käyttää rahaa tärkeisiin asioihin, kuten perhehoitoon ja kehitykseen. Joten venäläiset naiset ovat tietyssä määrin kurja, vain menot välttämättömiin esineisiin. Samaan aikaan amerikkalaiset naiset käyttävät rahansa samalla tavalla kuin he käyttävät omaansa; kaikkiin asioihin, joista he pitävät.

Venäjän naisten kulttuuri

Tietäen, että monet miehet pitävät venäläisiä naisia romanttisten suhteiden mahdollisesta kulttuurisesta monimuotoisuudesta, olet todennäköisesti kiinnostunut oppimaan joitain heidän kulttuurinsa näkökohtia, jotka voivat vaikuttaa suhteeseesi heihin. Joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää venäläisten naisten kulttuurista:

Avioliittoikäiset

Toisin kuin amerikkalaiset kollegansa, venäläiset naiset eivät odota kauan ennen naimisiin menemistä. Kun venäläisiä naisia on 18-vuotiaita, monet solmivat järjestetyt avioliitot eri syistä. Jos venäläinen nainen on kaunis ja hyvästä perheestä jo 18-vuotiaana, hän alkaa saada tarkastajia, ja 22-vuotiaana hän on jo naimisissa. 25-vuotiaana monet venäläiset naiset ovat jo naimisissa lasten kanssa.

Sukupuoliroolit

On rajoituksia, kuinka korkealle venäläinen nainen voi kiivetä yritysportaita ylös. Venäläiset ovat erittäin patriarkaalisia ja uskovat, että naiset ovat miesten alla ja alistuvat jopa yritystilanteissa. Joten riippumatta siitä, kuinka kunnianhimoinen venäläinen nainen on, jossain vaiheessa elämäänsä hänen ympärillään olevat odottavat hänen ottavan takaistuimen jahtaamaan kunnianhimoa ja jäämään eläkkeelle kokopäiväiseen kotitekoiseen, yleensä miehensä ja lastensa tarpeisiin.

Kielen este

Kielen este ei ole olemassa, kun treffat amerikkalaisia naisia, varsinkin jos olet sujuva englannin kielen puhuja. Toisaalta, monet venäläiset naiset eivät puhu sujuvasti englantia, joten suhteen luominen yhteen tarkoittaa, että joko opit venäjää tai kestät hänen kieliopillisia virheitä. Mutta muista, että kielellisen esteen vuoksi monet asiat menetetään käännöksessä, ja saatat lopulta loukkaa häntä paljon.

Venäjän persoonallisuus vs. amerikkalainen

Venäjän persoonallisuus vs. amerikkalainen

Seuraava askel venäläisten naisten ja amerikkalaisten naisten keskustelussa sisältää molempien ryhmien persoonallisuuksien ymmärtämisen.

feminismi

Länsimaiset naiset ovat taistelleet yhtäläisistä oikeuksista ja samasta palkasta vuosikymmenien ajan. Venäjällä naiset tietävät yhteiskuntansa antaman paikan eivätkä taistele sitä vastaan. Venäjän patriarkaalinen järjestelmä toimii naisten hyväksi, koska heidän miehensä suojaavat ja huolehtivat heistä, joten he eivät valita. Amerikkalaiset naiset mieluummin hallitsevat kertomusta mahdollisimman usein, vaikuttaen siten heidän persoonallisuuteensa.

Luottamustasot

Amerikkalaiset naiset osoittavat enemmän itseluottamuksen merkkejä kuin venäläiset naiset, luultavasti heidän muodostumisvuosiensa ja kasvamisensa vuoksi. Venäläiset naiset ovat myös itsevarmoja, mutta he eivät välitä siitä, että annamme jollekin muulle tietä rauhan vuoksi. He ovat hiljaisempia ja pitävät yleensä itsensä, elleivät he ole perheenjäseniä tai mukavia kanssasi.

Ensimmäinen vaihe

Odottaa venäläisen naisen tekevän ensimmäisen askeleen on kuin odottaa uutta Kyle XY- tai Legend of the etsijän kautta; sitä ei tapahdu. Ajan myötä venäläinen nainen on oppinut, että miesten on tarkoitus tulla hänen luokseen kohteliaisuuteen. Toisaalta amerikkalaiset naiset tekevät ensimmäisen askeleen, jos he pitävät sinusta ja näkevät, ettet tee liikettä. Niin kauan kuin heillä on nähtävyyksiä sinuun, he ottavat ensimmäisen askeleen suhteen aloittamisessa.

Kuinka erottaa venäläiset tytöt amerikkalaisista?

Venäläisten naisten erottaminen amerikkalaisista naisista on helppoa, ja tässä on muutamia tapoja tehdä se. Venäläiset naiset:

  • Ovat pitempiä kuin amerikkalaiset naiset
  • Pidä hiukset pidempään kuin amerikkalaisilla naisilla
  • Onko selkeästi määritellyt kasvot
  • Ovat kotisemmat
  • Ovat vähemmän varmoja eivätkä katso sinua silmään
  • Ovat enemmän koulutettuja kuin amerikkalaiset naiset
  • Ei välttämättä puhu sujuvaa englantia, ja he puhuvat aksentilla, kun tekevät
  • Älä puhu, ellei joku ole käskenyt heitä

Ymmärtäminen, mikä erottaa venäläiset naiset amerikkalaisista, auttaa sinua päättämään, mihin ryhmään kohdistetaan, kun käytät online-treffisivustoja. Mutta voit olla varma, että valitsemastasi ryhmästä riippumatta kykysi mukautua heidän odotuksiinsa ja käyttäytymisensä määräävät lopulta kuinka sujuvasti suhde sujuu.

päätelmä

Jos haluat treffata venäläistä naista amerikkalaisena miehenä, heistä oppiminen estää sinua tekemästä kalliita virheitä, kuten odottamasta heidän käyttäytyvän kuin amerikkalaiset tytöt, joihin olet tottunut. Hävitä pelikirja, jota käytät treffailla amerikkalaisia naisia, kun aloitat venäläisten naisten etsimisen, koska se ei auta sinua. Sen sijaan merkitse tämä artikkeli kirjanmerkiksi ja käytä sitä oppaana; sen sisältö opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää valittaessa venäläisen ja amerikkalaisen tytön välillä.

Projektin kirjoittaja

Dashka Slater - kuva
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet

Lähetä arvostelu

1
Menestynyt!
Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa löytämään heidän todellisen rakkautensa.
Siirry pääsivulle