GetBride Dominikaaniset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1021 Näkymät

Treffit Dominikaanisen naisen kanssa

Dominikaanisessa tasavallassa tapaat paljon ihmisiä turisteista paikallisiin, jotka etsivät rakkautta. Saarella on yli 10 miljoonaa asukasta, ja se on suosittu kauniista rannoistaan ja musiikistaan. Voit käydä maassa ja vain potkaista takaisin ja rentoutua, tai voit taivuttaa lihaksia tekemällä vaelluksen yhdelle maan vuoristoalueista.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2876 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit Dominikaanisen naisen kanssa

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2082 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2012 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1383 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2353 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3363 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat Dominikaaniset naiset haluavat sinut tänne

Maa on ainutlaatuinen etenkin treffikulttuurinsa vuoksi; naiset vaikuttavat tähän kulttuuriin. Entä Dominikaaniset naiset ja mikä tekee heistä niin erityisiä? Ensinnäkin Dominikaaniset naiset ovat upeita, ainutlaatuisia ja lähteviä. Musiikki ja urheilu ovat heille paljon, joten jos olet aktiivinen mies, sinun ei tarvitse kestää kauan löytääksesi elämäntyyliisi sopivan naisen. Loput tästä artikkelista on omistettu kertomaan sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näistä naisista, joten tartu istuimeen.

Dominikaaniset naiset: täydellisyyden salaisuus

Dominikaaaniset naiset

Voit kutsua näitä kauniita ja ainutlaatuisia naisjumalattareita, koska he varmasti toimivat osan. He ovat erittäin varovaisia esittäessään itseään ja ovat eleganssin ruumiillistumia. Dominikaanisilla tytöillä on seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät heistä erilaisia kuin naiset muusta maailman osasta:

Armo ja kauneus

Dominikaaniset naiset ovat erittäin siro asenteessaan. Ne saattavat olla lähteviä, mutta tuskin koskaan löydä heitä käyttäytymään väärin, koska he rakastavat kunnioitusta. Heidän vaaleanruskea iho ja pitkät hiukset tekevät niistä niin houkuttelevia, älkäämme unohtako heidän kauniisti muotoiltuja vartalojaan. Kuten odotetaan, ei ole vaikea löytää kuumaa Dominikaanista naista, joka on erittäin tyylikäs askeleineen ja asenteineen.

Täydelliset vaimot

Ensimmäinen asia, joka on huomattava, on se, että Dominikaaniset naiset ovat henkeäsalpaavasti kauniita. Ilo naimisiin Dominikaanisen morsiamen kanssa uusitaan joka aamu, kun heräät hänen kauneudellesi vieressäsi. Toinen laatu, joka näillä naisilla on, on intohimo. He osaavat olla yhteydessä ihmisen kipuun ja ilmaista myötätuntonsa ja olla empatiaa. Nämä ominaisuudet tekevät heistä sekä täydellisiä vaimoja että hyviä äitejä.

Sen lisäksi, että he ovat emotionaalisesti saatavissa olevia kumppaneita, he ovat myös uskollisia ja luotettavia kumppaneita. Dominikaaninen kulttuuri on pääosin patriarkaalista. Tätä kulttuuria heijastaen Dominikaaniset tytöt ovat yleensä hyvin alistuvia, taipuvaisempia keittämään, hoitamaan ja asettamaan perheensä etusijalle. Ne ovat täydellisiä esimerkkejä vaimoista, jotka eivät valitse uraa perheistään, ja he käytännössä palvovat myös aviomiehiään.

Positiivinen ajattelu ja iloisuus

Riippumatta siitä, kuinka huono tilanne on, Dominikaaniset naiset eivät koskaan anna periksi. He tietävät vain kuinka piristää sinua, kun sinulla on ollut huono päivä. He ovat ystävällisiä, täynnä lämpöä ja keskinäistä ymmärrystä. He rakastavat nauraa ja kun sinulla on huono päivä, heillä on rohkaisevia sanoja sinulle. Jos menet naimisiin Dominikaanisen naisen kanssa aina, kun sinulla on pitkä päivä töissä, voit olla varma siitä, että menet kotiin naisen kanssa, joka saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi.

Jos olet ulkomaalainen Dominikaanisessa tasavallassa, tiedät, että maa on täynnä turisteja. Monet ulkomaalaiset sekoittuvat paikallisten kanssa päivittäin. Tämä voi vaikeuttaa Dominikaanisten tyttöjen löytämistä joukosta. Jos olet kiinnostunut löytämään Dominikaanisia morsiamet, tässä on 3 Dominikaanista kaupunkia, joissa voit käydä:

 • Santo Domingo
 • Santo Domingo Oeste
 • Santo Domingo Este
 • Santiago de Los Caballeros

Pitäisikö sinun pitää Dominikaanista naista hyvänä vaihtoehtona vaimolle?

Tässä yksinkertainen vastaus on kyllä, ja tämä johtuu monista syistä. Ensinnäkin, monet Dominikaanisen alueen naiset ovat ahkera ja erittäin tehokas kotiäiti. Hyvin hellästä iästä lähtien heille opetetaan olemaan vieraanvaraisia, pitämään talo puhtaana ja organisoituna sekä käyttämään ruoanlaitto-taitojaan kaikkien talon tyydyttämiseen.

Dominikaaniset naiset ovat myös uskollisia ja nöyriä vuorovaikutuksessa aviomiehensä ja vanhempiensa kanssa. He eivät taistele yhtäläisten oikeuksien puolesta eivätkä koskaan saa aviomiehiään tuntemaan toista valintaa heidän mieltymyksensä asteikolla. Nämä edellä mainitut piirteet edistävät rauhaa kotonaan ja missä on rauhaa, edistystä tapahtuu.

Näiden luontaisten piirteiden lisäksi muita huomioitavia tekijöitä ovat tosiasiat, jotka:

Dominikaaninen nainen osaa pukeutua

Tyyli on olennainen osa Dominikaanisen tasavallan kulttuuria. Dominikaaniset tytöt rakastavat tutkia naisellisuuttaan ja ovat myös erittäin muodikkaita. He rakastavat näyttää hyvältä aina. Muoti on yksi niistä asioista, jotka pitävät heidät erillään musiikista ja tanssimisesta. Seksikkäät Dominikaaniset naiset rakastavat osoittaa vartaloaan, koska he tuntevat olonsa erittäin mukavaksi ihollaan.

Dominikaanisesta tasavallasta tulevalla naisella on hienot käyrät

Dominikaanisilla naisilla on erittäin hyvät geenit. On helppoa löytää Dominikaanisesta tasavallasta nainen, joka urheilee suosittua tiimalasimuotoa todella sävyisillä käsivarsilla ja paksuilla reideillä. Keskimääräinen Dominikaaninen nainen on seksikäs ja kuuma, eikä epäröi näyttää sitä.

Se ei kuitenkaan ole kaikki heidän geeniensä alaista. He osaavat myös pitää painonsa, koska syövät hyvin ja harjoittavat urheilua. Yhdessä rakkautensa kanssa urheiluun he nauttivat myös treenaamisesta, mikä pitää heidät kunnossa ja varmistaa samalla, että he pysyvät optimaalisessa terveydessä.

Dominikaaninen treffikulttuuri

Dominikaaninen tasavalta on hieno maa viettämään lomaasi, mutta samalla se on ihanteellinen paikka tavata kuumia Dominikaanisia naisia. He ovat suosittuja fyysisten ominaisuuksiensa ja hyvien tapojensa vuoksi. He ovat emotionaalisesti ilmeikkäitä ja halukkaita tyydyttämään kumppaninsa. Olisi virhe jättää käyttämättä mahdollisuus tavata ja tavata sellaisia viehättäviä naisia. Mutta ennen kuin yrityksesi alkaa, katso joitain tosiasioita heidän treffikulttuuristaan:

 • Perinteisempi treffit. Maassa, jossa uskonnolla ja perheellä on avainasemassa naisten elämässä, on tärkeää ymmärtää, että et voi odottaa satunnaista treffit. Naiset eivät ole kiinnostuneita minkäänlaisista suhteista, jotka eivät kestä kauan. Yleensä Dominikaaniset naiset ovat perinteisempiä treffailun suhteen, ja he näkevät sinut tulevana aviomiehenä, kun he suostuvat tapaamaan sinua. Sitoutuminen on mitä sinun on suunniteltava treffailtaessa heitä.
 • Avioliitto. Perinteisestä taustasta huolimatta seksi ennen avioliittoa on todella yleistä, vaikka avoliitto ei ole niin yleistä kuin länsimaissa. Intiimi nähdään väistämättömänä osana treffit, joten on normaalia, että odotat läheisyyttä Dominikaaniselta kumppaniltasi. Lisäksi PDA on myös toinen suosittu tapa, jolla dominikaanit ilmaisevat rakkautensa fyysisesti.

Etsitkö joku uusi? Kokeile Dominikaanisia naisia täältä

Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä

Miksi Dominikaaniset naiset naimisiin ulkomaalaisten kanssa

Dominikaaninen naiset-2

Dominikaaniset naiset houkuttelevat ulkomaisia miehiä pääasiassa paremman elämän vuoksi ulkomailla. Monet heistä haluavat poistua Dominikaanisen tasavallan rannoilta ja olla jossain uudessa. Lisäksi he haluavat miehen, joka voi antaa heille hyvän elämän. Heitä houkuttelevat myös ulkomaiset miehet, koska he uskovat, että ulkomaiset miehet ovat uskollisempia ja kunnioittavampia kuin paikalliset miehet.

Muita tekijöitä, joilla on merkitystä heidän houkuttelemisessa ulkomaisiin miehiin, ovat:

Keskinäinen luottamus ja hyvät suhteet

Dominikaaniset naiset rakastavat tehdä valintansa, mutta joskus paikalliset miehet eivät salli heidän olla kaikki mitä he haluavat olla. Dominikaaniset miehet ovat yleensä kateellisia ja kärsimättömiä. Ne voivat myös olla hallitsevia ja pomoisia, ja nämä ovat joitain ominaisuuksia, jotka merkitsevät Dominikaanisen naisen.

Naisten kohtelu länsimaissa on aivan erilainen kuin miten naisia kohdellaan Dominikaanisessa tasavallassa. Dominikaanisen tasavallan naiset tietävät tämän elokuvista, popkulttuurista ja sosiaalisesta mediasta. Siksi Dominikaaniset naiset mieluummin valitsevat ulkomaiset miehet kuin maanmiehensä.

Korkeat inhimilliset arvot

Dominikaanisen tasavallan kulttuuri muuttaa naiset alistumaan. Kehittyneissä maissa naisia kunnioitetaan ja heitä rohkaistaan menestyvään uraan ja harrastukseen. Dominikaanisessa tasavallassa monet miehet eivät kuitenkaan rohkaise vaimoitaan saamaan sosiaalista elämää tai edes kunnollista työtä. Joten Dominikaaniset naiset uskovat, että ulkomaiset miehet kunnioittavat heidän arvojaan ja heidän oikeuksiaan yhdistyä, ja siksi mieluummin naimisiin heidän kanssaan maanmiehensä sijasta.

kunnioittaa

Dominikaaniset miehet yleensä seksualisoivat Dominikaanisen naisen. Joten Dominikaaniset naiset uskovat, että ulkomaiset miehet eroavat heistä. He uskovat, että ulkomaiset miehet ovat kunnioittavia, uskollisia ja ymmärtäväisempiä. Dominikaaniset naiset etsivät muutakin kuin vain avioliiton tunnistetta. He haluavat myös olla ystävä ja sielunkumppaninsa kumppaneissaan ja uskovat, että ulkomaalaiset voivat antaa heille kaiken tämän.

Mitä Dominikaaniset naiset odottavat miehiltä?

Upeita ruoanlaitto-taitoja

Miehenä Dominikaaniset naiset odottavat sinun tietävän miten kokata. Vaikka et olekaan hieno kokki, he vain haluavat sinun tietävän tiensä keittiössä. Aina kun he tekevät ruoanlaittoa kotonaan, vähiten voit tehdä, on arvostaa heidän ruokiaan.

Suosittelemme, että opit myös tekemään joitain noista ruokia. Astiat, kuten plátanos maduros fritos, kiviä ja mangua, ovat yleisiä aterioita kulttuurissaan. Mielenkiinnon osoittaminen ja heidän tekeminen hänelle pyyhkäisee hänet jaloistaan.

miehellisyys

Dominikaaniset naiset odottavat sinun olevan mies sanan perinteisessä merkityksessä. He eivät kuvittele naisellinen miehiä; he haluavat macho-miehen. He eivät kuitenkaan etsi kuntosalin bratsia tai macho-miehiä, jotka saavat muut tuntemaan olonsa vähemmän tärkeäksi.

Perinteisten arvojensa mukaisesti he odottavat sinun maksavan laskut, kun molemmat lähtevät päivämäärään. He odottavat myös sinun olevan herrasmies, kuuntelemaan heitä. He myös odottavat sinun olevan johtaja. Joten älä hämmästytä, jos he neuvottelevat aina sinua ennen henkilökohtaisten päätösten tai suhteiden päätöksentekoa.

Ole muodikas

Dominikaaniset naiset odottavat sinun olevan tyylikäs. Kuten aiemmin todettiin, tyyli on olennainen osa Dominikaanista kulttuuria. Dominikaanisilla tytöillä on jo kuva siitä, kuinka he haluavat miehensä näyttävän; he haluavat muodikkaan, siisti ja houkuttelevan miehen. Joten saat jonkin pisteen kauniin Dominikaanisen naisen kanssa, jos muotipelisi on huippuluokkaa.

Rintaliuskaa liikkeitä tanssilattialla

Dominikaaniset naiset odottavat sinun nousevan tanssilattialle heidän kanssaan. Musiikki ja tanssi ovat myös olennainen osa heidän kulttuuriaan. Vaikka et olekaan kunnollinen tanssija, he odottavat silti kokeilevan sitä. Joten älä ole järkyttynyt, jos hän vetää klubin keskelle tanssimaan salsaa hänen kanssaan.

Rehellisyys

Sinun on oltava suoraan eteenpäin, jos haluat, että Dominikaaninen tyttö pysyy uskollisena sinulle. Dominikaaniset morsiamet rakastavat miehiä, jotka tietävät mitä haluavat ja ovat valmiita seuraamaan sitä. Se on heitä merkki valvonnasta, ja kuten aiemmin totesimme, vastuuhenkilö on mies, joka vetoaa Dominikaanisiin naisiin.

Jos olet kiinnostunut avioliitosta, he arvostavat sitä, jos sanot sen. Jos etsit vain yhden yön seisontapaikkaa, sinun tulisi silti kertoa heille. Dominikaanisen treffikulttuurin ei ole saranoitu parille, jotka menevät paljon päivämääriä ennen seksiä. Joten tule ulos puhdasta äläkä anna hänelle vääriä toiveita.

Taloudellinen riippumattomuus

Kuumat Dominikaaniset naiset rakastavat taloudellisesti vakaita miehiä. He haluavat miehen, joka ajaa hienoa autoa, käyttää mukavia asioita, vie heidät hienoihin päivällispäiviin ja jolla on vakaa työ. Jos he ovat kanssasi, he odottavat sinun ansaitsevan hyvän elantonsa ja pystyvän tukemaan heitä taloudellisesti. He tuskin valitsevat miehiä, jotka kamppailevat taloudellisesti.

Dominikaaniset naiset odottavat myös sinun olevan antelias. He eivät pidä niukkoja miehiä. He haluavat miehen, joka on halukas käyttämään heitä ilman toisia ajatuksia.

Huumorintaju

Dominikaaniset naiset odottavat sinun olevan huumorintaju. He ovat erittäin iloisia ihmisiä, jotka nauttivat jatkuvasti onnellisuudesta, ja siksi he isännöivät paljon tansseja, juhlia ja karnevaaleja. Joten jos hän aikoo asettua kanssasi, hänellä olisi hyvä huumorintaju.

Kunnioitus heidän kulttuurilleen

Dominikaaniset naiset odottavat sinun kunnioittavan heidän kulttuuriaan ja vakaumustaan. Sinun ei tarvitse hyväksyä tätä kulttuuria tai tehdä siitä sinun; älä vain tee siitä hauskaa. He ovat hyvin kiinni perinteissään, ja et tee sinulle mitään hauskaa niistä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9282
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8823
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8650
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Morena - kuva
Morena, 32
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Kosmetologiklinikan omistaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Kannatan ruoanlaittoa paljon enemmän kuin ruokaa, se on intohimoni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole suurin osa henkilökohtaisista vahvuuksistani. Olen tietoinen monista tavoista kasvattaa kaverin sielua. Koska minulla on pieni mysteeri, en esittele tätä lyhyttä artikkelia kohti yhteiskunnallista. ei, ilmoitan mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, kun olet innokas keskustelemaan pienistä salaisuuksista.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Dominikaaniset tytöt kunnioittavat miehiä paljon

Dominikaaniset naiset ovat erittäin lempeitä, ystävällisiä ja rakastavia. He eivät odota liikaa miehiltä. He omaksuvat naisellisuutensa ja pelaavat rooliaan naisina vaivattomasti.

Patriarkaalisesta yhteiskunnasta lähtöisin olevat he uskovat, että heidän aviomiehensä tulisi palvoa ja priorisoida. He ovat hyvin nöyriä ja avoimia korjauksille erehtyessään. Julkisten vastakkainasettelujen suhteen, vaikka oletkin väärässä, ne eivät koskaan haasta älyäsi julkisesti.

Dominikaaniset naiset ovat alistuvia ja kunnioittavia, mutta he eivät ole heikkoja. He ovat alistuvia, koska he haluavat sinun johtavan, kun he nauttivat naisellisuudestaan. Ne ovat emotionaalisesti vahvoja, mutta se ei tee niistä häiritseviä.

Kuumat Dominikaaniset naiset ovat myös erittäin hyviä kommunikoimaan tunteitaan olematta kovia sinulle tai kuulostamatta armahtavalta. Koska he ovat herkkiä ihmisiä, he eivät halua sanoa sinulle vahingollisia asioita. He saattavat olla eri mieltä sanomiesi asioiden kanssa, mutta eivät koskaan tavalla, joka saa sinut tuntemaan, että auktoriteettiasi haastetaan.

Nainen Dominikaanisesta tasavallasta osallistuu suhteeseesi

Dominikaaniset tytöt eivät koskaan ole taakka sinulle. Sen sijaan ne ovat tukijärjestelmä sinulle; joku, johon voit nojata, kun olet surullinen, ja joku jakaa onnellisuutesi, kun hyviä asioita tapahtuu. Ne parantavat elämäsi laatua vähentämällä tekemäsi kotityön määrää.

Dominikaaniset naiset edistävät aktiivisesti rauhaa. Kun olet suhteessa Dominikaaniseen naiseen, sinulla on todennäköisesti jatkuva mielenrauha, koska hän ei jatkuvasti vikaisi sinua. Toisinaan hän voi jopa mennä pois tieltään myöntääkseen riitoissa vain rauhan hallitsemiseksi. Hän ei kuitenkaan haluaisi sinun hyödyntävän tätä aiheuttamaan jatkuvia ongelmia kotona.

Viimeinkin Dominikaaninen nainen tekee talostasi viihtyisän paikan. Hän varmistaa, että sinulla ei ole hellyyttä ja hoitoa. Jos hän rakastaa sinua, hän voi myös osallistua taloudellisesti, kun asiat menevät etelään, koska hän haluaa todistaa olevansa myös paras ystäväsi.

Dominikaanisella tytöllä on korkeat perhearvot

Dominikaaninen naiset-3

Sen lisäksi, että Dominikaaniset naiset ovat seksikkäitä, he tietävät kodin ja perheen johtamisen perusteet. Perhe on ensisijaisten tavoitteiden luettelossa. Jos aiot asettua Dominikaanisen naisen kanssa, sinun pitäisi valmistautua tutustumaan suureen perheeseen.

Nämä naiset eivät ole vieraita pitkäaikaisissa suhteissa, ja tämä käy ilmi heidän maansa alhaisesta avioerosta. Jos avioitit Dominikaanisen morsiamen, hän ei todennäköisesti valitse avioeroa jossain vaiheessa. Koska he uskovat ulkomaalaisen miehen päivittävän sosiaalisen asemansa, he mieluummin työskentelevät suhteessa esiin nousevien asioiden läpi kuin kävelevät ulos.

He kunnioittavat perhearvoja, joten avioliittojen yleinen kysymys, joka syntyy, kun toinen osapuoli jatkaa uraa muiden asioiden vahingoksi, ei todennäköisesti ole ongelma. Hän kunnioittaa sinua etsiessään jatkuvasti tapoja tehdä sinut onnelliseksi. Ne todistavat arvot, jotka Dominikaaninen vaimo tuo kotiisi.

Dominikaaninen nainen on erittäin tarkkaavainen ja herkkä

Dominikaaniset naiset kiinnittävät huomiota pienimpiin yksityiskohtiin. Jos jotain on vialla, he huomaavat ja yrittävät selvittää sen. Ne ovat emotionaalisesti herkkiä, ymmärtäviä ja tarjoavat sinulle jatkuvaa tukea.

Sen lisäksi, että Dominikaaniset naiset ovat seksikkäitä ja kauniita, he ovat myös erittäin älykkäitä ja älyllisesti kykeneviä. He ovat hyviä keskustelukumppaneita ja pitävät huomionne älykkäillä perusteilla. Joten jos sinulla on ongelmia ja tarvitset jonkun puhuaksesi, Dominikaaninen morsiamenne ei ole vain siellä kuuntelemassa, hän voi jopa tarjota älykkäitä ratkaisuja.

Naimisiin Dominikaanisen naisen kanssa on sen arvoista

Naimisiin meneminen Dominikaanisen naisen kanssa voisi olla iloa ja rauhaa kotona, kun näet olevansa suuri ystävä ja rakastaja. Hän helpottaa jatkuvasti taakkaasi kantamalla ne mukanasi. Hän saa sinut myös nauramaan usein ja kunnioittaa sinua aina.

Dominikaanisten naisten kanssa, kun kyse on rakkauden tekemisestä, olet kirjaimellisella matkalla. Nämä naiset ovat erittäin aistillisia. Jos olet naimisissa yhden kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia hänen kyvystään tyydyttää sinut.

Dominikaaniset vaimonsa ovat myös erittäin rentouttavia ja voivat ruokailla ja vastaanottaa vitsejä. He nauttivat kevyistä keskusteluista ja osaavat pitää ihmisen koukussa. Et todennäköisesti koskaan lopu sanottavista asioista, jos treffit Dominikaanista naista, koska he pyrkivät pitämään tulen suhteissaan palavana.

Päätelmissä

Tässä on vinkkejä, joiden avulla voit tehdä vaikutuksen Dominikaaniseen tyttöyn:

 • Pyydä häntä opettamaan sinulle kielensä (espanja tai portugali). Dominikaaniset tytöt rakastavat jakaa aktiviteetteja kumppaneidensa kanssa, joten tämän tekeminen tekee heistä onnellisia. Se on myös vahva osoitus hänelle, että olet kiinnostunut hänen kulttuuristaan.
 • Osoita kunnioitusta perheelleen ja perinteilleen ja pidä heitä suuressa arvossa.
 • Älä rajoita häntä sosiaalisesta elämästä, jos hän lopulta suostuu tapaamaan sinua. Yksi syy siihen, että he valitsevat ulkomaalaisia miehiä maanmiehensä suhteen, johtuu siitä, kuinka epävarmat heidän maanmiehensä ovat. Anna hänen olla vapaus, koska jos Dominikaaniset tytöt päättävät olla uskollisia sinulle, melkein mikään ei voi muuttaa sitä.
 • Kerro hänelle suunnitelmasi; se osoittaa hänelle, että olet vastuussa ja että sisällytät hänet elämääsi. Älä kuitenkaan kiirehdi asioita. Ota se hitaasti ja anna hänen nauttia virtauksesta.
 • Dominikaaniset tytöt rakastavat lahjoja, joten sinun pitäisi suihkuttaa päiväsi harkittuilla lahjoilla, jos ja milloin voit.

Naimisiin Dominikaanisen naisen kanssa avataan sinulle uusia näköaloja. Alat todennäköisesti nähdä elämän hyvän puolen, kun pysyt heidän luonaan. He ovat hauskoja, ymmärtäviä ja sataprosenttisesti sitoutuneita avioliittoihinsa. Parasta on, että he etsivät jatkuvasti länsimaisia miehiä naimisiin. Kun olet avioliitossa Dominikaanisen naisen kanssa, hän on valmis muuttamaan kanssasi ja perustamaan perheen.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet