GetBride Ecuadorin naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1101 Näkymät

Opas Ecuadorin naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ecuador on maa, jossa on kuumimmat, eksoottiset naiset. Jos pysyt Ecuadorissa, löydät melkein aina nämä naiset aurinkoa. Huomasit heti heidän hohtavat ruskeat nahat ja lähes täydelliset hammasproteesit. Nämä ovat vain joitain tyttöjen ominaisuuksia Ecuadorissa.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3285 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Opas Ecuadorin naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2365 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1991 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2087 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3562 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2238 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuumat Ecuadorin naiset haluavat sinut tänne

Jos asut puolivälissä ympäri maailmaa, älä huoli. Sinulla on edelleen mahdollisuus näihin naisiin, ja juuri tämä artikkeli on täällä näyttää sinulle. Annamme sinulle syvällisen tiedon Ecuadorin naisista, treffailusta heistä ja siitä, mitä heiltä voidaan odottaa suhteissa.

Annamme myös vinkkejä parhaista tapaamispaikoista, jos vierailet koskaan Ecuadorissa, ja jos et, niin kerromme sinulle Ecuadorin postimyyntivaimoista. Kaiken kaikkiaan, asuinmaastasi riippumatta, jos etsit asettumista yhden kanssa, tämä artikkeli on vain sinulle.

Miksi Ecuadorin naisista tulee postimyynnissä morsian?

Miksi Ecuadorin naisista tulee postimyynnissä morsian

Maan kulttuurin ja Ecuadorin miesten asenteen vuoksi monet Ecuadorin naiset haluavat mennä naimisiin vieraan miehen kanssa ja poistua kotimaastaan. Ecuadorin tytöt tuskin pitävät maanmiehiä, jotka heidän mielestään ovat aggressiivisia, uskottomia ja joilla ei ole kunnioitusta. Joten he mieluummin valitsevat länsimaisen kaverin, jonka he uskovat olevan uskollinen, rauhallinen ja välittävä.

Jotkut Ecuadorin tytöt näkevät naimisiin ulkomaalaisen kanssa keinona paeta köyhyydestä, joka pelastaa heidän maansa. He näkevät naimisiin ulkomaisen miehen kanssa keinona lopettaa –, joka päättyy taloudelliseksi vakaudeksi.

Toinen syy siihen, miksi Ecuadorin naisista tulee postimyynnissä morsian, on jättää perinteinen yhteiskunta, joka tukahduttaa heidän potentiaalinsa ja päästä vapaaseen maailmaan. Heidän on melkein mahdotonta tehdä niin olematta kapinallisia vanhempiaan kohtaan tai naimisiin ulkomaalaisen kanssa. He mieluummin valitsevat jälkimmäisen kuin entisen.

Viimeinen syy siihen, miksi joistakin Ecuadorin tytöistä tulee postimyynnissä morsian, on vähän outo. Monet Ecuadorin tytöt ovat kehittäneet huonon omakuvan, ja tämä johtuu rasismista, jota he näkevät suositussa mediassa, ja rasistisista hyökkäyksistä, joita he kärsivät verkossa. Nämä tytöt pyrkivät suojelemaan itseään mieluummin sijoittamaan profiilinsa mihin tahansa valitsemaansa Ecuador-treffisivustoon ja antamaan virastoille mahdollisuuden mainostaa heitä.

Ulkomaisena miehenä toisessa maassa voit tavata nämä kauniit Ecuadorin naiset näiltä postimyyntialustoilta. Voit luoda ystävyyden yhden tai kahden kanssa, ja jos kaikki menee hyvin, voit löytää Ecuadorin naisia avioliittoon verkossa. Mutta jos olet ulkomaalainen mies Ecuadorissa ja ajattelet asettua Ecuadorin tytön kanssa, jatka lukemista.

Ecuadorin treffikulttuuri

Mitä mieltä olet ajatellessasi Ecuadorin naisia? Tietysti sinun pitäisi kuvitella seksikkäitä naisia, joilla on kurvikas kehon muoto ja söpöt kasvot. Itse asiassa voi olla vaikea vastustaa sellaisia viehättäviä naisia. Treffit, kuten Constanza Baez, Domenica Saporiti, Lisseth Naranjo jne., Voivat tuntua mahtavilta, mutta mitä tiedät heidän treffikulttuuristaan? Opi seuraava:

 • Unohda satunnaiset paisutukset. Kun aiot treffata näitä viehättäviä naisia, sinun pitäisi olla valmis sitoutumaan. Naisenne odottaa sinun tekevän hänestä elämäsi kumppaniksi. Siksi sinun on parempi ajatella sitä ennen kuin lähestyt heitä. He eivät halua olla tekemisissä suhteiden kanssa, jotka eivät johda johonkin vakavaan ja pitkäaikaiseen.
 • Ole valmis tapaamaan heidän perheitään. Perhesuunnittelu Latinalaisessa Amerikassa on aivan erilainen. He vastaavat siitä, että auttavat tyttärensä tekemään hyvän valinnan kumppanin valitsemisessa. Siksi sinun on pidettävä ja hyväksyttävä tulevan tyttöystäväsi perhe. Sen jälkeen voit odottaa suhteesi intohimoisemmaksi ja seikkailunhaluisemmaksi.

Etsitkö joku uusi? Kokeile Ecuadorin naisia täältä

Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Ana, 25
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Juliana, 26
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei

Miksi Ecuadorin naiset ovat niin suosittuja?

Tämä on ajatus, joka on hämmentänyt monia miehiä. Kuinka hiljaisen maan naiset voivat olla niin suosittuja. Ecuadorin naiset ovat suosittuja monista syistä. Voisiko heidän pitkät hiuksensa ja suuret, kauniit silmänsä visualisoida termiä ‘ Ecuador kauneus? ’ Voisiko se olla jotain muuta? Kuumimpien eksoottisten naisten fyysisten ominaisuuksien lisäksi mikä muu voisi olla syy Ecuadorin morsiamen suosioon?

Ecuadorin tytöt ovat alkuperäisiä. He eivät näe mitään syytä toimia kuten jotain mitä he eivät ole. Jos lähdet päivämäärään Ecuadorin yksinäisten naisten kanssa, he eivät epäröi kertoa sinulle, kun jotain on vialla. He ovat hyvin suoraan eteenpäin. Ecuadorin naiset ovat erittäin tunnepitoisia ja avoimia tunteistaan.

Ecuadorin naiset ovat hienoja kuuntelijoita. Kuunteleminen on erittäin tärkeä viestintätaito, joka on tarpeen minkä tahansa suhteen etenemiselle, ja heillä on tämä taito. He ovat herkkiä, ja se tekee heistä luonnollisia kuuntelijoita. Kun tapaat Ecuadorin naisia, sinun ei pitäisi pelätä näyttää tunteitasi. He arvostavat sitä.

He ovat aina syvästi kiinnostuneita miehistä, joiden kanssa he ovat. He haluavat tietää jokaisen ajatuksesi, se auttaa heitä tuntemaan olonsa turvalliseksi ja yhteydessä sinuun. Herkkyys on avainasemassa treffailussa Ecuadorin tyttöjen kanssa. Ecuadorin naisille perhe on heidän tärkein prioriteettinsa. He pitävät aina perheenjäsenten tarkastamisesta. Sukupolvessa, jossa kaikki etsivät itseään, on hyvin harvinaista löytää perhekeskeisiä naisia. Mutta Ecuadorin naisille perhe on numero yksi. Ecuadorin naiset ovat myös suosittuja vieraanvaraisesta, ystävällisestä ja välittävästä luonteestaan. He ovat erittäin intohimoisia rakastajia. He ovat erittäin romanttisia miestensä kanssa; se juoksee heidän veressään.

Ecuadorin naiset

Millaiset ovat Ecuadorin morsiamet?

Kaikista Latinalaisen Amerikan maista Ecuadorin vaimoja pidetään yleensä parempana. Voimme sanoa, että se johtuu heidän kauneudestaan, mutta heillä on muita ei-fyysisiä ominaisuuksia, jotka jätetään helposti huomiotta. Tämä artikkelin osa puhuu näistä ominaisuuksista.

Ecuadorin yksinäisille naisille, vaikka he eivät menetä mahdollisuutta mennä naimisiin, he yrittävät myös rakentaa itsensä ammattimaisesti ja ansaita tarpeeksi rahaa ollakseen omavaraisia. Ecuadorin naiset osaavat etsiä itseään ja muita ympärillä olevia ihmisiä. Tuo vieraanvarainen henki ulottuu heidän suhteisiinsa.

He ovat kotoisin miesten hallitsemasta yhteiskunnasta, jossa mies on talon ainoa auktoriteetti, ja heidän äitinsä ovat roolimalleja. He ovat yleensä todella hyviä kotiäidit. Ecuadorin morsiamet eivät korvaa kotiensa hoitamista uralla. Jos pelkäät kullan kaivamista, sinun tulee hengittää. Ecuadorin morsiamet houkuttelevat henkilökohtaista kasvua, joten avioliitto ei estä heitä olemasta omavaraisia. He ovat hienoja monitehtäviä, joten he tasapainottavat kaiken unohtamatta mitään yksityiskohtia.

Ecuadorin vaimot ovat lahja Latinalaisen Amerikan kansalaisille, he ovat hellävaraisia ja erittäin luotettavia. Kun sinulla on ollut huono päivä tai asiat ovat synkkää tai olet vain masentunut yleensä, Ecuadorin vaimoilla on aina oikeat sanat mielen nostamiseksi. Heidän kuuntelukykynsä tekee heistä todella hyviä kumppaneita. Viimeinkin Ecuadorin morsiamet menevät mihin tahansa pituuteen kanssasi, riippumatta siitä, kuinka naurettavaa se voi näyttää ulkomaailmalle.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
7230
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
7531
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
7194
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Juliana - kuva
Juliana, 26
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Gina - kuva
Gina, 26
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Anisha - kuva
Anisha, 25
Sijainti: Merida, Venezuela
Ammatti: Juhlien järjestäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan onnelliseksi tekemiseksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on intohimoni ja harrastat pitkään. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja nostaa miehen henkeä. Koska haluan hypätä pienen mysteerin, en esittele näitä tietoja julkisesti. Vaikka ei, ilmoitan sinulle iloisesti kaikista henkilökohtaisista taitoistani yksityisesti. Joten kirjoita itselleni aina, kun olet epätoivoisesti puhunut henkilökohtaisista lahjoistani.

Nicki - kuva
Nicki, 24
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän heidän vatsansa olevan tyytyväinen. Tykkään valmistaa jopa enemmän kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia kulinaarisia mestariteoksiani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on tarkoitus päästä pois pienestä salaisuudesta, en aio laatia tätä artikkelia henkilökohtaisesti. Ilmoitan kuitenkin mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle, kun huomaat innokkaasti puhua ehdottomasti mitään aarteistani.

Vinkkejä Ecuadorin naisten tapaamiseen

Aivan kuten jokaisen naisen, sinun on tiedettävä, kuinka kohdella heitä ja mitä odottaa suhteesta heihin. Nämä naiset ovat täynnä paljon uskomattomia ominaisuuksia, ja sellaisenaan niiden käsittely ja niiden putoaminen nopeammin vaatii muutamia vinkkejä prosessin nopeuttamiseksi. Ecuadorin naiset ovat hyvin koulutettuja ja rakastavat älykkäitä miehiä. Ecuadorin naiset ovat erittäin kiinnostuneita joistakin asioista, ja tämä artikkelin osa auttaisi mieltäsi valmistautumaan.

Kysy vain häneltä, ovatko aikomuksesi vakavia

Ecuadorin naiset ovat suoraviivaisia, tunnepitoisia ja erittäin herkkiä. He eivät odota sinulta mitään vähemmän, etenkin ulkomaisena kaverina. Älä tapaa Ecuadorin naisia paitsi, että aiot olla uskollinen ja olet varma mitä haluat.

Ecuadorin naiset kärsivät alhaisesta itsetuntoa siitä, miten heidän miehensä kohtelevat heitä, joten älä ota toiveitaan, jos sinulla ei ole vakavia suunnitelmia heistä. He eivät mene naimisiin maanmiehensä kanssa näistä syistä; älä toista sitä heidän kanssaan.

Pidä asiat yksinkertaisina

Älä mene kaikki vaikuttamaan Ecuadorin naisiin, he ovat jo vaikuttuneita siitä, että olet ulkomaalainen. Pidä asiat tarkkoina eikä monimutkaisina. Vältä draamaa niin paljon kuin mahdollista ja mene suoraan pisteeseen.

Vältä myös liian macho. He ovat nähneet paljon siitä paikallisilta miehiltään. Tavoitteesi näiden naisten kanssa pitäisi olla syrjäyttää maanmiehensä, jotta he välttäisivät niin paljon.

Anna hänelle aikaa avautua sinulle

Ecuadorin naiset ovat aluksi luonnollisesti ujoja, joten vältä olemasta tylsää. Anna hänelle aikaa tulla mukavaksi kanssasi, ja se voi olla mahdollista vain, jos olet tarpeeksi herkkä hänen tunteilleen. Hän on myös avoin kanssasi vain, jos olet myös rehellinen hänen kanssaan. Siksi, jos haluat hänen avautuvan sinulle, sinun on myös avauduttava hänelle.

Ole valmis tapaamaan perhettään varhain

Ecuadorin naiset jäävät yleensä vanhempiensa ’ taloon naimisiin asti. Joten odota tapaavansa koko perheen perheen varhaisessa vaiheessa. Ja kun kuulet koko perheen, laaja perhe on mukana. Joten jos sinulla on fobia tavata tyttöystäväsi setät, tädit ja serkut, niin ehkä nämä naiset eivät ole sinulle.

Ecuadorin naiset-3

Missä tavata Ecuadorin naisia?

Paras paikka tavata kauniita Ecuadorin naisia on Ecuadorin treffisivustoilla. Ole kuitenkin varovainen. Jotkut näistä treffisivustoista ovat huijauksia ja välittävät vain käteisvarojen pumppaamisesta taskustasi heidän omilleen.

Jos olet epätoivoinen tapaamaan Ecuadorin kauneutta, saatat joutua helposti pettämään, koska nämä huijarit saalistavat epätoivoasi ja käyttävät naiivisuuttasi sinua vastaan. Jotta et joutuisi yhden näistä typeräistä online-temppuista, sinun tulisi yrittää niin paljon kuin pystyt seuraamaan näitä vinkkejä, jotka esitetään.

 1. Jos sivustolla on 4000 + jäsentä, se on aito.
 2. Jos sivusto ei yleistä sitä, millaisia tyttöjä siinä on, se on aito. Huijaussivustoilla on taipumus yleistää naisia siinä.
 3. Aitolla treffisivustolla on erityinen osio Ecuadorin naisille.

Älä joudu minkään sivuston uhriin, joka ei noudata edellä mainittuja ohjeita.

Kaupungit ja alueet

Tapaamalla Ecuadorin naisia sinun on oltava herkkä. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi osoittaa kiinnostusta asioihin, joita he rakastavat. Yksi niistä asioista on heidän yhteisönsä.

Ecuadorissa asuu paljon kauniita maisemia ja paikkoja viettää aikaa. Voit jopa pitää täydellisen päivämäärän Ecuador-morsiamen kanssa rikkomatta pankkia, ja se on erittäin romanttinen. Ecuadorin naiset nauttivat kahvin päivämääristä, päivällispäivämääristä ja jopa kylpyläpäivämääristä. Sukellamme joihinkin kauniisiin kaupunkeihin, maamerkkeihin ja myös Ecuadorin hangout-paikkoihin.

Banos

Banosissa asuu yksi parhaimmista ja suositeltavimmista lämpömineraalialtaista – Las Piscinas de la Virgen. Sitä lämmittävät yleensä tulivuoret, mutta se on silti kaunis näky ja upea hangoutipaikka. Jos haluat ottaa aurinkoa Ecuador-morsiamen kanssa tai jos haluat vain rentoutua, lämpöallas on suositeltavaa.

Joitakin ulkoiluaktiviteetteja, joita ihmiset tekevät hauskanpitoon Banosissa, ovat koskenlasku ja pyöräily luonnonkauniilla poluilla.

Tässä on joitain paikkoja, joissa haluat vain viettää aikaa ja pelata;

 • Pailon del Diablo (Paholaisen pata)
 • La Casa de Arbol (Treehouse)
 • Ruta de las cascadas (Vesiputousreitti)
 • Tungurahua (Tulitakki)

Tässä on joitain paikkoja, joissa haluat potkaista takaisin ja rentoutua vain saamalla todennäköisesti jalkapesua tai koko vartalohierontaa;

 • La Villa del Penon Hotel & Spa
 • Samarin kylpyläkeskus
 • Sangay spa-hotelli

Tässä on joitain paikkoja, joissa haluat hyvää ruokaa;

 • Gringos Cafe
 • Sher E Punjab RINCON DE LA INDIA
 • Arte Cafe & Te

Saadaksesi melko halpaa ruokaa, sinun pitäisi käydä;

 • Alto Caribe -ravintola Bistrot
 • Leoni Pizzeria
 • Ponche Suizo -kahvila

Nämä ovat joitain vierailukohteita Ecuador-naisen kanssa Banosissa.

Ecuadorin naiset-2

Mantanita

Kaunis Mantanitan kylä, joka on suosittu rannoistaan, surffaustaukoistaan ja boheemisista aalloistaan. Täydellinen käyntipaikka, jos Ecuador-nainen rakastaa yleensä uintia ja vettä.

Tässä on joitain vierailukohteita, jos haluat pelata ja vain viettää aikaa;

 • Playa Mantanita
 • Monumento del Surfista

Tässä on joitain vierailukohteita, jos haluat rentoutua, rentoutua ja halata Ecuador-naista;

 • ME Hotel sijaitsee Montanita Estates
 • Alkuperäinen Bamboo Ecolodge

Tässä on joitain käyntikohteita, jos haluat hyvää ruokaa;

 • Grillattu meren antimet Amor Infinito
 • Pigro kotitekoinen italialainen ruoka

Tässä on halpoja ravintoloita, jos budjetti on todella pieni;

 • Munchies (heillä on hienoja ja maukkaita voileipiä)
 • Ezzion (pizza on huippuluokan halpa ruokaravintola)

Guayaquil

Koko Ecuadorin maan suurin kaupunki, Guayaquil. Yksi sen tärkeimmistä kohteista on 465-vaiheinen kiipeily Santa Ann Hillin huipulle. Sieltä tuleva näkymä sisältää kaupungin syntymäpaikan monien muiden maamerkkien joukossa, joita voit havaita mäen yläosasta.

Tässä on joitain käyntikohteita, jos haluat pelata tai hangout;

 • Porque Historico Guayaquil
 • Malecon 2000

Tässä on joitain käyntikohteita, jos olet väsynyt ja sinun täytyy levätä Ecuadorin morsiamen kanssa sylissäsi;

 • Hotelli Del Parque
 • Radisson Hotel Guayaquil

Tässä on joitain käyntikohteita hyvää ruokaa varten suurkaupungissa;

 • Pizza Alta
 • Mercado del Rio

Tässä on joitain paikkoja, joissa voit käydä halpojen ruokien parissa, varsinkin jos budjetti on (muista, että Ecuadorin naiset rakastavat pitävänsä sitä yksinkertaisena);

 • Naturissimo
 • Don Chuzo

Ecuador on kaunis kaupunki, jossa on kauniita naisia, jotta voit voittaa minkä tahansa Ecuadorin naisen sydämen, sinun on ponnisteltava.

päätelmä

Ecuadorin naiset ovat erittäin älykkäitä naisia. Vaikka he rakastavat tietoa ja itsensä parantamista, he ovat edelleen romanttisia ja ovat monella tavalla kokonaisia kotiäidit. He osaavat tehdä moniajoja ja löytää tasapainon elämässään. He eivät anna perheensä kärsiä jahtaaessaan uraa, koska perhe on heille ensimmäinen.

Joten jos aiot silti leikkiä naisten kanssa vähän kauemmin tai jos et ole perhekeskeinen mies, sinun tulisi todennäköisesti välttää Ecuadorin naisia. Mutta jos aikomuksesi ovat selkeät ja totta, kokeile sitä ja saatat löytää itsesi tekevän elämäsi parhaan liikkeen.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet