GetBride Egyptiläiset naiset 
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1114 Näkymät

Tietoja egyptiläisistä naisista - miltä egyptiläiset naiset näyttävät 

Egypti sijaitsee Koillis-Afrikassa Siinain niemimaalla, ja sen väkiluku on keskimäärin 80 miljoonaa ihmistä. Egyptilla on pitkä historia, kulttuuri, uskonto ja monipuolinen maantiede. Sillä on enemmän historiaa kuin pyramidit, monumentit ja muumioituneet faaraot. Egyptilla on yli kuuden tuhannen vuoden historia ja se on yksi maan vanhimmista sivilisaatioista.
Best of month - DateRussianGirl
Kuukauden paras
DateRussianGirl
9.4/10
2639 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Tietoja egyptiläisistä naisista - miltä egyptiläiset naiset näyttävät 

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1430 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2720 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1884 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3661 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2998 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat egyptiläiset naiset haluavat sinut tänne

Salaperäiset temppelit, suuret pyramidit ja rikkaat museot ovat muinaisten sivilisaatioiden jäänteitä, jotka houkuttelevat ulkomaalaisia maahan. Egypti on kuiva maa, ja 95 prosenttia maan massasta on Saharan autiomaassa. Suurin osa Egyptin väestöstä asuu 5 prosentilla hedelmällisestä maasta Niilin joen rannoilla.

Egyptiläisillä morsiamet omistavat salaperäiset silmät ja tunnetaan hienosta kauneudestaan. Heidän lempeät hahmonsa viehättävät miesmatkailijoita ja ajavat heidät hulluksi. Ulkomaiset miehet etsivät ja rakastivat aina egyptiläisiä naisia houkuttelevien persoonallisuuksiensa vuoksi. On syytä huomata, että kaksi egyptiläistä naista eivät ole samanlaisia.

Heidän viehätys ja persoonallisuus riippuvat siitä, asuvatko he kaupungeissa tai maaseudulla, koulutustasostaan ja sosioekonomisesta tasostaan. 90% egyptiläisistä naisista on verhoja ja heidät erotetaan miehistä työssä, virkistyksessä ja koulussa.

Egyptiläiset naiset eivät ole yhtä liberaaleja kuin muut länsimaailman naiset. Egyptin kulttuuristen käsitysten, etenkin uskonnon, takia naiset tapaavat harvoin treffailun vuoksi. Egyptiläiset vanhemmat odottavat lastensa päivämäärien naimisiin. Joten kun treffit egyptiläistä naista, älä odota tapaavansa vanhempiaan, ellet ole valmis naimisiin hänen kanssaan.

Egyptissä perheen eheydellä on paljon merkitystä ja perheen pää ottaa vastuun perheen johtamisesta keskittyen käyttäytymiseen. Egyptiläiset morsiamet kunnioittavat erityisesti perhearvoja ja suhteita. Egyptiläiset vanhemmat hemmottelevat tyttöjään, kunnes he naimisiin ja vakiintuvat elämään. Lisäksi 90% Egyptin väestöstä on muslimeja, ja heidän naistensa on yleinen käytäntö käyttää huiveja, mikä on konservatiivisuuden islamilainen hyve.

Egyptiläisten naisten ominaisuudet

Egyptiläiset naiset-3

kauneus

Egypti on kuuluisa historiallisesta menneisyydestään ja egyptiläisten morsiamen eleganssista. Egyptiläiset naiset ovat hyvin erilaisia, koska egyptiläinen verilinja on sekoittunut tuhansien vuosien ajan muiden kulttuurien kanssa – arabimaiden, eurooppalaisten, turkkilaisten – kanssa. Kaunis egyptiläinen nainen näyttää siltä, että hän olisi ollut auringon liotettu.

Egyptiläiset morsiamet ovat itämaisen ja eksoottisen kauneuden ruumiillistumia. Kuten muinaisen Egyptin kuningatar Cleopatra, söpöillä egyptiläisillä naisilla on ilmeikkäitä kasvoominaisuuksia, joiden avulla he voivat näyttää näyttäviltä ilman meikkiä. Egyptiläisen naisen luonnollinen viehätys on kiehtova ja salaperäinen.

Tunnemme monia egyptiläisiä naisia ympäri maailmaa hienosta kauneudestaan ja saavutuksistaan mallinnuksessa, laulamisessa ja tanssimisessa. Useimmat nykyajan egyptiläiset morsiamet mieluummin länsimaisia vaatteita, etenkin kaupungeissa, kuten Luxor, Kairo ja Alexandria. Suurimmalla osalla egyptiläisiä naisia on kaunis tumma ja kultainen rusketus, vaikka joillakin naisilla on oikeudenmukainen tai valkoinen ihonväri.

Heidän hiuksensa ovat mustia tai punaisia ja ne seisovat keskimäärin noin 5 jalan korkeudessa. Ruskea ja musta ovat egyptiläisten morsiamen suosittuja silmävärejä, mutta joillakin egyptiläisillä morsiamenilla on sinisilmäinen väri.

Ominaisuudet

Tyypillinen egyptiläinen nainen osaa puhua arabiaa ja harjoittaa sunnimuslimia tai kristinuskoa. Egyptin maailmankuva on muuttunut viime vuosisatojen aikana, mutta egyptiläisillä naisilla on edelleen vahvat perinteiset arvot. Suurin osa naisista ympäri maailmaa pyrkii saavuttamaan uratavoitteensa, egyptiläisen naisen painopiste on avioliitossa ja perheessä.

Fyysiset ominaisuudet

Egyptiläiset morsiamet ovat anteliaita – riippumatta siitä, onko heidän rahoillaan tai ajallaan egyptiläisillä naisilla aina kädet avoinna avuksi. Myös egyptiläiset naiset ovat vieraanvaraisia ja energisiä. Heillä on pyöreä kasvot, hypnoottiset hasselruskeat silmät, täydet huulet, tummat hiukset ja parkittu sileä iho, joka hehkuu auringon alla.

Egyptiläisten morsiamen virtaava liike ja naisellinen hahmo houkuttelevat miesten ulkonäköä jopa verhoillaan. Heidän sileät, hitaat liikkeet ja ilmeikkäät katseensa luovat salaperäisyyden ja viehätysvoiman auraan heidän ympärillään.

persoonallisuus

Egyptiläinen nainen on kaunis, iloinen, uskollinen, ahkera ja vastuullinen. Egyptiläisillä naisilla, jotka noudattavat islamilaisia perinteitä, on lämmin käyttäytyminen ja epätavallinen ulkonäkö. Egyptiläiset tytöt kasvavat perinteisissä perheissä ja heillä on korkeat perhearvot. Vanhemmat kouluttavat egyptiläisen naisen olemaan hyvätapainen, kohtelias ja tottelevainen miehille.

Egyptiläiset morsiamet ovat nöyriä ja heillä on uskomattomia persoonallisuuksia. Egyptiläiset ovat vieraanvaraisia eivätkä epäröi toivottaa mitään turisteja kotiinsa. Egyptiläisillä on hyvä huumorintaju ja miellyttävä persoonallisuus. Egyptiläiset naiset ovat varmoja itsestään ja ovat erittäin ylpeitä historiastaan.

asenteet

Monet Egyptin tavat ja perinteet säätelevät egyptiläisiä naisia muslimimaailmassa. Hijab-huivin pakollisen käytön ohella naimaton nainen ei voi tulla ilman huoltajaa olevaan mieheen tai puhua sen kanssa. Suurin osa Egyptin naimisissa olevista naisista ei toimi, koska todellisten musliminaisten on huolehdittava perheistään ja suoritettava kotitöitä.

Egyptiläiset naiset välttävät stressiä ja elävät rauhallisesti pyrkiessään harmoniaan itsensä ja maailman kanssa. Egyptiläiset musliminaiset noudattavat tiukasti tapojaan ja perinteitään, erityisesti rukousaikoja ja uskonnollisia vapaapäiviä.

Etsitkö joku uusi? Kokeile egyptiläisiä naisia täältä

Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei

Kuinka houkutella egyptiläinen nainen?

Egyptiläiset naiset-2

Egyptiläiset morsiamet arvostavat ja kunnioittavat miehiä, jotka kunnioittavat heidän perinteitään, kulttuuriaan ja sosiaalisia normejaan. Jos et voi kunnioittaa hänen kulttuuriaan ja perinteitään, ei ole mitään mahdollisuutta, että hän kuuntelee sinua. Egyptiläisen naisen houkuttelemiseksi onnistuneesti sinun on saatava hänet tuntemaan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi valitsemalla sopiva paikka tavata.

Kätevimmät paikat tavata egyptiläisiä naisia ovat ostoskeskukset tai kahvilat. Nämä paikat ovat sopivin paikka tavata ja puhua egyptiläisten morsiamen kanssa, koska he eivät halua puhua kaduilla olevien muukalaisten kanssa. Suurin osa egyptiläisistä naisista ei välitä tapaamisesta ulkomaalaisten miesten kanssa, koska he ymmärtävät, että ulkomaiset miehet eroavat egyptiläisistä miehistä.

Paikalliset miehet aliarvioivat paikallisia tyttöjä eivätkä osta heille lahjoja tai maksa heille kohteliaisuuksia. Houkuttaaksesi egyptiläistä naista, ole valmis kohtelemaan häntä ja esittämään hänelle pieniä lahjoja osoittaaksesi, että huomaat hänen kauneutensa. Viimeiseksi, maksa laskut ravintoloissa ja kahviloissa, kun vietät aikaa egyptiläisen naisen kanssa. Hän arvostaisi ystävällistä elettäsi.

Missä tavata egyptiläisiä tyttöjä?

kaupungit

Egyptiläiset ovat ystävällisiä turisteille, mutta sinun on tiedettävä oikeat paikat tavata yksinäisiä naisia. Nykyaikaiset egyptiläiset tytöt ovat yhä halukkaita tapaamaan ja naimisiin ulkomaalaisten kanssa.

Kairo

Kairo on ensimmäinen kaupunki, johon haluat käydä, jos haluat tavata kauniita egyptiläisiä naisia. Voit tavata söpöjä egyptiläisiä naisia Kairon ja Khan El Khalilin keskusmarkkinoilla. Voit myös käydä pienissä ravintoloissa tai aulatiloissa ja kahviloissa. Tässä on luettelo ravintoloista ja oleskelutiloista, joissa voi käydä ja tavata kauniita egyptiläisiä naisia Kairossa ollessa:

 • El Fishawi -kahvila
 • Baari Oro
 • Tupakointi
 • ZEN-kahvila ja oleskelutila.

Luxor

Kaupunki on Niilin joen itärannalla. Tällä kaupungilla on kaksi valtavaa arkkitehtonista maamerkkiä – Karnak-kompleksi ja Luxor-temppeli –, joihin sinun pitäisi käydä. Myöhemmin käy paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa aitoja egyptiläisiä ruokia varten ja tapaa viehättäviä egyptiläisiä naisia. Tässä on luettelo ravintoloista ja oleskelutiloista, joissa voi käydä ja tavata kauniita egyptiläisiä morsiamet Luxorissa ollessa:

 • Nubian talo
 • Wannasin taidekahvila
 • Aisha-ravintola.

Yöelämä

Egypti on konservatiivinen maa, mutta liian monilla ihmisillä on hauskaa yöllä. Kuten monet muut maat, Kairo – Egyptin pääkaupunki – tarjoaa parhaat vaihtoehdot yöelämään. Paras paikka vierailla ja tavata söpöjä egyptiläisiä naisia Kairossa on Zamalek, joka on Kairon mukavin ja trendikkäin alue.

Täällä tapaat egyptiläisiä tyttöjä rikkaiden vanhempien kanssa, jotka nauttivat yöelämästä. Siellä on paljon paikkoja juhlia ja pitää hauskaa egyptiläisten naisten kanssa – vain varmista, että löydät heidät. Toinen Kairossa käyvä alue on Talaat Harb -kadun keskusta. Mutta jos päätät suunnata pohjoiseen, Amman on toinen kaupunki, josta löydät vähän yöelämää. Joitakin parhaimmista ravintoloista ja yökerhoista tavata rikkaita egyptiläisiä naisia ovat:

 • Kairo Jazz Club
 • 3 AM Club
 • Venue Lounge Club.

Daygame

Voit löytää kauniin egyptiläisen naisen, jonka kanssa voit puhua ja pitää hauskaa, kokeile päiväpelaamista. Kairossa päiväpeli on tuottavampaa, kun kävelet puistossa lähellä valtion eläintarhaa. Monet Kairon yliopiston tiedekunnat ovat tällä alueella, ja opiskelijat käyvät usein puistossa. Zamalek on toinen erinomainen alue päiväpeleihin, kun naiset, joilla on rikkaat vanhemmat, viettävät aikaa tällä alueella.

Jos osoitat egyptiläiselle naiselle, että aikomuksesi ovat aitoja, hän hyväksyy sinut hyväksi tuttavaksi. Sitten voit viedä hänet joihinkin näistä kahviloista ja ravintoloista keskustelemaan treffista tai avioliitosta:

 • Kahvila Corniche
 • Kairon keittiö
 • Keramiikkakahvila.

Online-treffisivustot

Online-treffisivustojen käyttö on loistava tilaisuus tuntea egyptiläinen nainen ennen kuin suunnittelet ensimmäisen päivämäärän. Monet egyptiläiset morsiamet liittyvät online-treffisivustoihin löytääkseen oikeat elämäkumppanit. Tapaamaan nämä kauniit naiset liittymällä treffisivustoihin ja valitsemalla kaunis nainen, jonka haluat mennä päivämäärään.

Verkkosivustojen jäseniin liittyvät egyptiläiset morsiamet ovat lähteviä, älykkäitä ja viehättäviä. He ymmärtävät mitä haluavat ja tuntevat olonsa mukavaksi juttelemaan ulkomaalaisten kanssa. Joitakin suosittuja treffisivustoja ovat:

 • Mingle2.com
 • BuzzArab.com
 • LoveHabibi.com
 • Bahebik.com
 • AsianDating.com ja
 • Mobiilisovellukset, kuten Tinder, Bumble ja Hawaya.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8913
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8945
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9112
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Linda - kuva
Linda, 26
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

Tärkeimmät säännöt, joita noudatetaan, kun treffit egyptiläisiä naisia

Egyptiläiset naiset

Ole oma itsesi ja osoita todellista kiinnostusta häneen

Jos olet onnekas puhumaan egyptiläisen tytön kanssa ja saamaan hänet sopimaan päivämäärästä, se on ensimmäinen merkki menestyksestä. Ole oma itsesi ja älä sekoita sitä. Muista, että egyptiläisillä naisilla on vahvat perinteiset ja perhearvot. Siivota itsesi ja älä unohda ostaa hänelle kukkia. Ole varovainen, ettet huijaa häntä tarinoilla aikaisemmista saavutuksistasi.

Saavutuksesi eivät ole tärkeitä egyptiläiselle naiselle. Mitä hän arvostaa, on persoonallisuuttasi ja hahmosi –, joten älä kerskaa. Turvallisimpia aiheita ovat matka, musiikki ja elokuvat. Voit myös kysyä hänen unelmistaan, harrastuksistaan ja toiveistaan.

Kerro hänelle hyviä ja loukkaamattomia vitsejä

Egyptiläiset naiset rakastavat miehiä, joilla on hyvä huumorintaju. Jos haluat treffata egyptiläistä tyttöä, opi kertomaan hauskoja ja taitavia vitsejä. Mutta ole varovainen, ettet sisällytä loukkaavia kommentteja. Älä kerro likaisia vitsejä egyptiläiselle tytölle. Hyvä vitsi tai ystävällinen kohteliaisuus riittää hymyillen hänen kauniille kasvoilleen.

Älä kritisoi hänen uskontoaan, maataan tai perhettään

Vain muutama nainen maailmassa rakastaa sinua jopa kritisoidessaan hänen perhettään. Egyptiläisillä naisilla on suuri ylpeys uskonnostaan, maastaan ja perheestään. Egyptiläiset uskovat, että kukaan ihminen, jolla ei ole uskontoa, ei voi kunnioittaa vanhimpia. Sellaisenaan hän ei ole luotettava. Jos et usko uskontoon, se on hienoa, mutta älä yritä kritisoida hänen uskontoaan.

Egyptiläiset naiset tunnustavat maansa puutteet verrattuna muihin maihin, mutta he ovat erittäin ylpeitä uskonnostaan, historiastaan ja perheestään. Yritä pitää hänen uskontonsa ja maansa poissa keskustelusta, jos et voi auttaa kritisoimaan heitä.

Älä aja läheisyyttä

Useimmat egyptiläiset tytöt eivät ymmärrä intiimejä merkkejä kuten muut naiset. Kasvatessaan he elävät vanhempiensa kanssa, kunnes avioliitot ja läheiset suhteet avioliiton ulkopuolella ovat heidän uskomuksensa vastaisia. Vältä tunteiden julkista näyttämistä egyptiläisen naisen kanssa. Suukot ja halaukset ovat myös sallittuja vasta kihlojen jälkeen. Joten jos tapaat egyptiläisen tytön, jonka kanssa haluat olla tosissasi, pyydä tapaamaan hänen perhettään.

Pyydä tapaamaan koko perhe

Jos päätät mennä naimisiin Kairossa tavanneen kauniin egyptiläisen tytön kanssa, tarjoa tavata hänen perheenjäsenensä todistaaksesi tyttöystävän vanhemmille, että olet tosissasi heidän tyttärensä suhteen. Perhe on erittäin tärkeä egyptiläisille naisille ja he kuuntelevat aina vanhempiensa mielipiteitä. Siksi sinun on yritettävä parhaasi saadaksesi hyvän vaikutelman hänen vanhemmistaan.

päätelmä

Egyptiläiset naiset ovat salaperäisiä ja kauniita. He ovat viehättäviä ja konservatiivisia, ja suurin osa heistä tapaavista miehistä rakastaa heitä. Heillä on täysin epätavanomainen kasvatus ja arvot, joten he tekevät hyviä tyttöystäviä ja vaimoja, koska heillä on vahvat perhearvot. Jos luulet heidän kasvattamisensa olevan heikkous, uskomme sen olevan vahvuus, joka antaa vain vakaville miehille mahdollisuuden treffata heitä.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet