GetBride Espanjalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1281 Näkymät

Espanjalaiset naiset

Heillä on sizzle ja luontainen kyky häikäistä: he ovat henkeäsalpaavia espanjalaisia naisia. Mikään määrä adjektiiveja ei pysty kuvaamaan täydellisesti näitä uskomattomia naisia. Joten ei ole ihme, että miehet muista maailman alueista ovat tainnuttaneet heitä.
Best of month - UkraineDate
Kuukauden paras
UkraineDate
9.4/10
3238 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Espanjalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2139 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2796 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2918 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1456 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3232 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Kuumat espanjalaiset naiset haluavat sinut tänne

Pelkästään kauneus ei kuitenkaan ole syy espanjalaisten naisten suosioon; heillä on muita ominaisuuksia, jotka tekevät heistä täydelliset ehdokkaat avioliittoon. Mutta ennen kuin aloitamme keskustelun näistä naisista, puhutaan heidän lähtöpaikastaan.

Espanja on kaunis Lounais-Euroopan maa, kuuluisa megapoliseista, kuten Madrid ja Barcelona. Ajattele sitä: et voi keskustella muotista puhumatta Madridista. Sää on täydellinen rentoutumiseen, etenkin kesällä. Ja ruoka on vain erinomaista!

Pohjimmiltaan Espanja on turistien suosikki kohde, joka houkuttelee miehiä kaikkialta maailmasta. Voit käydä Teneriffan rannoilla ja vuorilla tai Madridin viehättävillä kaduilla. Voit jopa päästä kauniille Katalonian alueelle. Mutta mitään ei verrata upeaan, nopeasti puhuvaan espanjaan postimyynnissä morsian.

Mutta ennen kuin aloitat lentojen varaamisen ja treffiprofiilien luomisen, vie hetki saadaksesi selville, mikä tekee näistä espanjalaisista naisista erinomaisia kumppaneita. Löydät myös treffivinkkejä viettelemään kaikkia espanjalaisia morsiamenia.

Miksi espanjalaiset naiset ovat niin suosittuja?

Espanjalaiset naiset

Oletko koskaan nähnyt espanjalaista saippuaoopperaa? Jos sinulla on, niin todennäköisesti kiinni ajele. Mutta jos olet muukalainen espanjalaisille näyttelyille, menetät todellisen. Se kuulostaa outlandishilta, mutta jotkut miehet katsovat näitä ohjelmia vain saadakseen ‘ -maun ’ espanjalaisista tytöistä näytöllä. Katsokaa vain ikuisesti nuorta Penelope Cruzia.

Kuka välittää elokuva-aiheesta, kun täydelliset 10-luvut ovat koko näytölläsi?

Mutta se ei lopu siihen: katsotaanpa muita ominaisuuksia, jotka tekevät espanjalaisista naisista kuumia globaaleja hyödykkeitä.

He ovat hyviä kodinhoitajia

Espanjalaiset ovat asiantuntijoita kodin hoidossa. Espanjalaisilla tytöillä on erittäin läheiset suhteet äitinsä kanssa, mikä auttaa heitä imboimaan perusteellisen arvion kotimaisista vastuista. On harvinaista löytää espanjalainen nainen, joka välittää enemmän uraportaistaan kuin kotitöistään.

Mutta se ei tarkoita, että hän luopuisi ammatillisesta kasvustaan huolehtiakseen kodista. Se ei ole kysymys. Espanjalainen morsiameni yrittää aina löytää terveen tasapainon ammatillisen ja kotimaisen vastuunsa välillä.

He ovat ahkera

Uran tasapainottaminen kotitekoisilla äänillä on helppoa pinnalla. Mutta se vie paljon omistautumista ja sitkeyttä, joita espanjalaisilla tytöillä on runsaasti. Mikään tehtävä ei ole heille liian pelottava.

Espanjalaiset naiset eivät ole vastoinkäymisiä. He nauttivat kaikista haasteista ja näkevät sen tilaisuutena osoittaa kykyään. Tulet usein kotiin löytääksesi vaimosi värähtelevän joillekin espanjalaisille klassikoille samalla kun huolehdit kotitöistä.

He rakastavat ulkomaalaisia

Toisin kuin jotkut naiset eri puolilla Eurooppaa, espanjalaisilla naisilla ei ole ongelmia ulkomaalaisten miesten kanssa. Ja miksi he tekisivät? Nämä miehet ovat ympäri kaupunkiaan, käyttävät kameroita ja matkavarusteita. Espanjalaiset tytöt ovat tottuneet keskustelemaan ulkomaalaisten kanssa, jotka menevät ylimääräisen mailin kerätäkseen huomionsa, vaikka hetkeksi.

Lisäksi isojen kaupunkien espanjalaiset postimyynnissä morsian sujuvat englantia ja espanjaa, mikä tekee heistä suuria keskustelukumppaneita.

Espanjalaiset naiset ovat uskollisia

Espanjalaiset naiset menevät suhteeseen vain, jos he uskovat sen kestävän. Jokainen vuorovaikutus espanjalaisen naisen kanssa antaa heille mahdollisuuden arvioida aikomuksiasi. He tietävät, että olet kiehtonut heistä; he vain haluavat selvittää, oletko pitkällä matkalla.

Samoin sinun ei tarvitse koskaan huolehtia epälojaalisuudesta ja uskottomuudesta. Kun espanjalainen tyttö rakastuu sinuun, hän ottaa vastuun vartioida kateuttasi muilta naisilta. Hän odottaa sinun päästävän eroon muista yhteystietoluettelosi naisista.

He ovat puolueen elämää

Espanjalaiset naiset ovat poikkeuksellisia, koska he arvostavat hauskaa toimintaa. Ne eroavat pohjoisemmista kollegoistaan, jotka ovat varautuneempia. Eri festivaalien ja musiikkikonserttien avulla espanjalaiset naiset voivat esitellä uusia salsaa ja flamenco-liikkeitään.

Etsitkö joku uusi? Kokeile espanjalaisia naisia täältä

Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei

Espanjan treffailukulttuuri

Jos etsit romanttisimpia naisia Euroopassa, sinun pitäisi ehkä käydä Espanjassa. Hyvät naiset, siellä on melko flirttailevia ja kiinnostuneita tapaamaan romanttisia herroja. Espanjalaisten naisten treffailu voi todellakin olla uskomaton kokemus. Tässä on asioita, jotka sinun on tiedettävä espanjalaisesta treffikulttuurista:

  • Yritetään tehdä vaikutelma. He tekevät parhaansa tehdäkseen sinulle vaikutuksen ensimmäisellä päivämäärällä. He voivat pukeutua vaikuttamaan. Ja se on yleistä. He arvostavat sitä, mitä ajattelet heistä, ja siten he voivat olla melko hermostuneita tapaamalla henkilökohtaisesti.
  • Paljon PDA: ta. On tiedossa, että espanjalaiset naiset ovat melko tunnepitoisia naisia. He eivät koskaan piilota tunteitaan, ja rakastavat osoittaa rakkauttaan fyysisesti ja julkisesti. Kun treffit heitä, ole valmis suureen osaan PDA: ta.
  • Myöhässä päivämäärään. Kuten ranskalaiset kollegansa, espanjalaisten naisten on tavallista ilmestyä myöhään. Lisäksi ladysi voi peruuttaa päivämäärän äkillisesti, minkä sinun tulee hyväksyä kärsivällisesti.
  • Tapaaminen monia uusia ihmisiä. Treffit espanjalaiset naiset treffoivat heidän ystäviään. On tavallista tavata heidät treffailun aikana. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia uusia ystäviä. Joten tämä tekee treffailusta espanjalaisia naisia melko mielenkiintoisiksi.

Millaiset ovat espanjalaiset morsiamet?

Espanjalaiset naiset

Vaikka espanjalaisilla naisilla on tiettyjä fyysisiä piirteitä, kuten naapureillaan Portugalissa, ne eroavat toisistaan huomattavasti. Espanjalaiset tytöt ovat myös samanlaisia kuin Latinalaisen Amerikan naiset, koska heillä on samanlaiset juuret. Mutta he eivät ole mitään Itä- ja Pohjois-Euroopan naisten kaltaisia, ja heillä on vähän yhteistä amerikkalaisten kanssa.

Tässä on joitain Espanjan erityisiä erityispiirteitä postimyynnissä morsian:

Espanjalaiset morsiamet ovat perhekeskeisiä

Espanjalainen morsian ei koskaan katkaise siteitä perheeseensä kokonaan. Espanjan yhteisöt ovat läheisiä, keskittyen laajennetun perheen yhtenäisyyteen. Jokainen kansallinen tai uskonnollinen loma tarjoaa mahdollisuuden perheenyhdistämiseen. Espanjalainen morsiameni esittelee sinulle serkkunsa, kunnes menetät kokonaan radan.

Ainakin voit nauttia perheen grillistä ja muutamasta laukauksesta tequilaa. Ja älä unohda tuoda tanssikenkiäsi!

Heillä on eksoottinen ilme

Kaikki espanjalaiset naiset näyttävät upeilta alkuperäpaikastaan riippumatta. Heillä on oliivin ihonvärit, jotka ovat samanlaisia kuin muilla Välimeren morsiamet. Espanjalaisilla tytöillä on myös lävistävät ruskeat silmät virtaavilla tummilla hiuksilla.

Lisäksi espanjalaisilla morsiamenilla on erittäin uhkeita lukuja, eivätkä he uskalla esitellä niitä. He pukeutuvat tiukkoihin vaatteisiin, näyttäen pitkät, äänisen jalkansa. Espanjalaiset morsiamet levittävät meikkiä myös päivämäärään mennessä tai ystävien kanssa.

Ne ovat eläviä johtoja

Espanjalaiset naiset eivät anna neljäsosaa vastakkainasetteluista. He nousevat kasvoihisi ja heittävät tantrumeita. Ja yrittäminen sovittaa hänen energiansa vain tuuleta liekit. Jäähdytä vain, kun hän lyö sinua, koska hän lopulta rauhoittuu.

He vaativat kunnioitusta

Jos et halua, että kauniit espanjalaiset naiset osoittavat malttinsa, vältä provosoivan heitä. He vihaavat jakaa huomionne muiden naisten kanssa, jopa vain murto-osan. Joten kun olet poissa päivämäärästä, kohtele häntä maailman keskuksena. Mitä tulee sinuun, muita naisia ei ole, kun hän on lähellä.

Espanjalaiset morsiamet ovat hyviä lasten kanssa

Espanjalaiset morsiamet osaavat huolehtia lapsista. He tarjoavat jälkeläisillesi asianmukaista ravintoa ja huolehtivat kasvattamisestaan.

He puhuvat espanjaa

Yksi suuri ongelma, jonka saatat kohdata treffaillessasi espanjalaisia naisia, on viestintä. Espanja on yksi yleisimmin puhutuista kielistä maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että tytöt Espanjassa eivät halua oppia englantia. Nuoremmat espanjalaiset tytöt, joilla on unelmia naimisiin ulkomaalaisten kanssa, voivat kuitenkin olla vuorovaikutuksessa englannin ja muiden kielten kanssa. Ja vaikka he eivät tiedä kieltäsi, he oppivat melko nopeasti.

He ovat jalkapallofanaatikkoja

Klubien uskollisuus on ensiarvoisen tärkeää, kun treffit espanjalaista tyttöä. Se on kuin uskonto — perinnöllinen kilpailu ja uskollisuus yhdelle joukkueelle. Et voi olla Real Madridin fani ja odottaa selviytyvänsä Barcelonan faneista. Vaikka nämä joukkuekilpailut eivät enää tee tai katkaise suhteita nykyaikaisiin tyttöihin, ne voivat silti aiheuttaa katkoksen suhteissasi espanjalaiseen morsiameni.

Mitkä ovat espanjalaisten naisten stereotypiat?

Stereotyypit voivat olla ärsyttäviä ja hauskoja samanaikaisesti. Vaikka suurin osa niistä johtuu tietämättömyydestä, toiset tulevat kyseisten ihmisten mediakuvauksesta. Ja espanjalaisia naisia ei vapauteta verosta. Olet varmasti kuullut muutamia myyttejä espanjalaisista naisista. Yritetään siis todistaa näiden väitteiden todenmukaisuus ja hylätä väärät kertomukset.

He ovat aina vihaisia ja äänekäs (True)

Ulkomaalaiset tulkitsevat usein väärin espanjalaisten tyttöjen energisen luonteen äänekkääksi. Tämä on täysin ymmärrettävää, jos olet kotoisin kulttuurista, jossa naiset eivät ole niin ilmeikkäitä.

Ei ole kuin espanjalaiset tytöt kävelisivät ympäriinsä kaikkia kadulla. Nämä naiset hymyilevät muukalaisille ja jopa lyövät konvoa. Mutta espanjalaisilla naisilla on usein hyvin lyhyt sulake. He eivät alista tunteitaan mistään syystä. Joten jos vihastut häntä, saat hiustenkuivaajahoidon.

He välittävät vain espanjalaisesta (Osittain totta)

Virallinen kieli on espanja, ja sitä puhuu enemmistö. Mutta espanja postimyynnissä morsian mieluummin keskustella ulkomaalaisten kanssa englanniksi … ja heidän aksenttinsa on kuin musiikkia korville.

Espanjalaiset naiset ovat verenhimoisia (vääriä)

Tämä stereotyyppi on aika hauska. Espanjan morsiamenne on helppo kuvata katsojana, joka hurraa matadorin härkätaistelussa. Härkätaistelu on katkottu espanjalaisesta kulttuurista, ja jotkut perheet noudattavat perinteitä uskonnollisesti. Mutta se ei tarkoita, että espanjalaiset naiset haluavat ansaita kumppaneitaan. Lisäksi härkätaistelufanit ovat enimmäkseen miehiä.

Espanjalaiset naiset ovat erittäin konservatiivisia (vääriä)

Espanja on maa, jossa on paljon harjoittelevia katolisia. Uskonto on kuitenkin pikemminkin kulttuurinen ilmiö kuin pakotettu käytäntö. Todellisuudessa suurin osa espanjalaisista naisista on maailmankatsomuksessaan liberaaleja tai ‘ lievästi konservatiivisia ’.

He osoittavat kiintymystä ulkona ilman lain vaikutuksia. Ja he ovat avoimia sukupuolen mahdollisuudelle ennen avioliittoa.

Espanjalaiset naiset ovat laiskoja (Absoluuttinen valhe)

Naiset Espanjassa tunnetaan fantastisesta työetiikastaan. He eivät istu odottamassa miestä vispiläkseen heidät linnaansa. Sen sijaan he keskittyvät korkea-asteen koulutuksen hankkimiseen ja korkeasti palkattujen työpaikkojen turvaamiseen. Espanjalaiset naiset voivat myös taistella uransa ja perhe-elämänsä välillä helposti.

Espanjalaiset naiset asuvat kotona (Osittain totta)

Jotkut kauniit espanjalaiset naiset mieluummin jäävät kotona vanhempiensa kanssa naimisiin asti. Tämä käytäntö on yleinen useimmissa perinteisissä espanjalaisissa kodeissa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8835
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8853
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9663
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Linda - kuva
Linda, 26
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Kendra - kuva
Kendra, 28
Sijainti: Toronto, Kanada
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat mehukkaita ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan ilahduttamiseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ruokaa, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat pitkään kiinnostaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi hämmentää ruoanlaitto-mestariteoksiani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki kykyjäni. Ymmärrän lukuisia tapoja kasvattaa ihmisen sielua. Koska haluan aina hypätä pienen salaisuuden, en esittele tätä artikkelia yleisölle. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta tapahtumastani yksityisesti. Siksi tekstiviesti itse, kun olet innokas puhumaan ehdottomasti mitään aarteistani.

Jos olet vakavasti kiinnostunut tapaamaan yhtä näistä upeista naisista Espanjasta, seuraa seuraavia vinkkejä ja vinkkejä auttaa sinua saavuttamaan taatun menestyksen pyrkimyksissänne

Tässä on joitain varmapalovihjeitä, jotka antavat sinulle päivämäärän kauniiden espanjalaisten naisten kanssa:

  • Aloita ilmoittautumalla espanjalaiselle treffisivustolle.
  • Käytä luotettavaa espanjalaista postimyynnissä morsian turvaominaisuuksilla.
  • Löydä naisia, jotka sopivat ajatukseesi vaimosta.
  • Älä lähetä viestejä naisille, jotka eivät ole aktiivisia verkossa.
  • Seuraa jokaista keskustelua.
  • Soita hänelle ajoittain ja kysy häneltä perhettä.
  • Kutsu hänet päivämäärään.
  • Älä valita hänen viiveistään; Espanjalaiset naiset eivät ole kovin täsmällisiä.
  • Vie hänet eksoottiseen sijaintiin.
  • Osta hänelle lahjoja tai ota hänet ostoksille.
  • Osoita kiinnostusta kulttuuriin.

Mitä tehdä, jos haluat voittaa espanjalaisen naisen sydämen

Espanjalaiset naiset

Jos olet yrittänyt voittaa espanjalaisen tytön sydämen ilman suurta menestystä, on aika vaihtaa strategiaasi. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että nämä naiset ajattelevat eri tavalla kuin amerikkalaiset naiset. Heillä on erottuvat fyysiset piirteet ja he arvostavat kulttuuria paremmin.

Toiseksi, osoita murskauksesi, että olet valmis tekemään hänestä maailmanne keskuksen. Sinun on ymmärrettävä, että kyse on hänestä. Espanjalaiset naiset eivät voi kestää miehiä, jotka eivät kiinnitä heihin jakamatonta huomiota. Lisäksi vakuuta hänelle, että haluat oppia espanjaa. Kikattaako hän säälittäviä yrityksiäsi? Se on varma veto! Mutta hän arvostaa vaivaa ja rakastaa sinua jopa siitä. Lopuksi opi tanssimaan. Espanjalaiset naiset rakastavat miehiä, joilla on hyvä koordinaatio ja lonkkaliike. Se tarkoittaa, että heillä on nyt rakastaja ja tanssipartneri.

Miksi espanjalaiset naiset ovat niin houkuttelevia verrattuna muihin kansallisuuksiin?

Ei ole mikään salaisuus, että espanjalaiset naiset ovat joitain halutuimmista kauneuksista länsipuoliskolla. Mutta miksi ulkomaalaiset menevät yli kantapään tämän alueen naisille? Miksi samaa huomiota ei kiinnitetä muihin naisiin?

Kaikki alkaa houkuttelevalta fyysiseltä ulkonäöltä. . .

Välimeren ilmasto antaa Espanjan naisille selkeän ilmeen, josta naiset muualta maailmasta voivat vain haaveilla. Vain italialaiset ja latinalaiset voivat kilpailla espanjalaisia naisia tällä alalla.

Lisäksi espanjalaiset naiset ovat virittämässä flamboyant-kulttuuriaan. He ovat ilmeisiä käyttäytymisessään ja pukeutumisessaan. Lisäksi espanjalaiset naiset rakastavat osallistua fyysiseen toimintaan ja pitää ruumiinsa kunnossa. Espanjassa on seksikkäimpiä lentopalloilijoita ja urheilijoita, kuten Marta Dominguez.

Kuinka saada espanjalainen nainen pitämään sinusta

Espanjalaisen naisen kiintymysten voittaminen on paljon helpompi tehtävä verrattuna muihin eurooppalaisiin naisiin. Espanjalaisilla naisilla on vieraanvarainen käyttäytyminen ja he ovat aina avoimia tapaamaan ulkomaalaisia. Mutta jos haluat viedä asiat seuraavalle tasolle, sinun on tehtävä seuraava:

  1. Ole totuudenmukainen aina. Espanjalaiset naiset vihaavat valkoisia valheita ja haisevaa käyttäytymistä. Yritä aina olla etukäteen hänen kanssaan. Jos valehtelet hänelle niin, että hän ei mene harhaan, kuvittele, mitä tapahtuu, kun hän löytää totuuden.
  2. Tee romanttisia eleitä. Maassa on paljon nähtävyyksiä ja kauniita maisemia. Suunnittele matka syrjäiseen sijaintiin tai mihin tahansa ylelliseen ravintolaan. Yllätä espanjalainen tyttösi kimppulla ja hienoilla koruilla. He arvostavat myös suunnittelijabrändejä.
  3. Hangout perheensä kanssa. Perhetoimintojen vierailu on edellytys espanjalaisen tytön kohtelemiselle. Kysy häneltä äidistään. Kuuntele, kun hän puhuu kolmannesta serkkustaan äitinsä puolelta.
  4. Käytä herrasmiestä. Älä yritä provosoida espanjalaista morsiamaasi ilman syytä. Kohtele häntä kunnioittavasti. Pidä ovea häntä varten, äläkä koskaan jaa lasku.
  5. Anna hänen pitää hauskaa. Älä kieltäydy hänen etenemisestä astua ulos tanssilattialle. Vaikka olet liian väsynyt tanssimaan, hemmottele häntä. Ja jos hän päättää mennä ulos ystäviensä kanssa, anna hänen tehdä asiansa.
  6. Älä keskustele politiikasta. Älä tuo esiin Baskimaata. Älä puhu katalonialaisista. Ja älä kunnioita monarkiaa.
  7. Opi espanjaa. Kielellä on joitain sanoja, jotka ovat samanlaisia kuin englanti. Voit oppia yksinkertaisia kiintymyslauseita. Soita hänelle mi amor ja ilmaista rakkautesi kieleen.

Joten miten voin ottaa yhteyttä johonkin näistä espanjalaisista kauneuksista?

Jos olet vihdoin päättänyt hypätä espanjalaisten naisten vaunuun, tässä on vinkkejä heidän ottamiseen:

  1. Vieraile maassa. Espanja on turistiystävällinen maa. Voit tavata unelmiesi espanjalaisen morsiamen aurinkoa rannalla tai ottaa pintin ravintolassa.
  2. Osallistu espanjalaiseen festivaaliin. Voit myös käydä kuuluisilla espanjalaisilla festivaaleilla, kuten Semana joulupukki Espanjassa tai kotimaassasi. Nämä festivaalit ovat magneetteja espanjalaisten kauneimmista naisista.
  3. Käytä treffisivustoa. Luotettava treffisivusto antaa sinulle valikoiman kauniita espanjalaisia naisia, jotka on räätälöity mieltymyksesi mukaan. Matkakustannuksia ei tarvita, eikä sinun tarvitse surffata väkijoukkojen ärsyttävien turistien läpi.

Yhteenveto: Espanjalaiset naiset VS American Women

Espanjalaisten naisten treffailu on nautinnollisempi seikkailu kuin amerikkalaisten naisten treffailu. Espanjalaiset tytöt ovat tunnepitoisia vuoristoratoja ja näyttävät sinulle suhteiden korkeudet ja alamäet. Espanjalaisen morsiamen kanssa ei ole tylsää hetkeä. Hän kokkii sinulle ja pakottaa sinut ottamaan yhteyttä perheeseensä. Vaikka amerikkalaiset naiset keskittyvät mieluummin uraansa, espanjalaiset naiset pitävät lasten kasvatusta välttämättömyytenä. Espanjalaiset naiset voivat myös puhua useampaa kuin yhtä kieltä, kun taas useimmat amerikkalaiset naiset tuntevat mukavasti vain englannin kielen. Yleensä naimisiin espanjalaisen hottien kanssa on mielenkiintoisempi mahdollisuus kuin naimisiin amerikkalaisen naisen kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet