GetBride Filippiinien naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1059 Näkymät

Filippiiniläisten naisten treffailu

Filippiinit on saari ja pääosin vuoristoinen valtio Kaakkois-Aasiassa. Näille saarille saapuneet espanjalaiset nimittivät maan “ Filipinas ” prinssi Philipin jälkeen, josta tuli myöhemmin Espanjan kuningas 1500-luvulla. He perustivat myös Filippiinien pääkaupungin Manilan. Tällä hetkellä se on monikansallinen maa, jossa on kymmeniä kansoja ja kansallisuuksia, jotka puhuvat 400 kieltä ja murteita.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2198 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Filippiiniläisten naisten treffailu

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3581 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3219 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1611 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3628 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2027 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat filippiiniläiset haluavat sinut tänne

Filippiineillä on yli seitsemäntuhatta saarta suuresta Malaijin saaristosta. Se on koti tulivuorille, megakaupungeille, surffauspaikoille ja fantastisille rannoille. Se on myös yksi Aasian eurooppalaisimmista maista, jolla on suuri kristitty väestö. Se on maailman kolmanneksi suurin englanninkielinen maa. Toinen maan todellinen ylpeys on filippiiniläiset naiset eksoottisella ja upealla kauneudellaan.

Pitäisikö sinun päivämäärää filippiiniläinen nainen?

Pitäisikö sinun päämäää filippiiniläinen nainen

Tämän maan tytöillä on luonteeltaan sellainen luonnollinen ja ihana ulkonäkö. Filippiiniläiset morsiamet eivät näytä thaimaalaisilta, vietnamilaisilta, malesialaisilta ja muilta Kaakkois-Aasian tytöiltä. He eivät tarvitse erityisiä keinoja korostaa kauneuttaan. Nuoret filippiiniläiset naiset käyttävät harvoin kosmetiikkaa, ja heidän vaatteensa ovat yksinkertaisia — useimmiten he käyttävät T-paitoja ja shortseja. Ne ovat yleensä hoikka, hyvällä figuurilla ja pitkillä jaloilla. Luonnon mukaan swarthy, heillä ei ole tapana ottaa aurinkoa. Voit harvoin nähdä filippiiniläisiä tyttöjä kauniilla rannoilla, ellei ehkä auringonlaskun aikaan.

Filippiiniläiset tytöt ovat usein kansainvälisten kauneuskilpailujen voittajia. Tämä maa on toisella sijalla maailman tunnetuimpien kauneuksien joukossa. Kuten useimmat aasialaiset naiset, filippiiniläiset tytöt eivät ole korkeita. Heidän siro ja hauras hahmo on heidän ylpeytensä. Suurimmalla osalla heistä on miellyttäviä ja säännöllisiä kasvoominaisuuksia. Heillä on hienovarainen aasialainen silmämuoto, siisti nenä, kiiltävät mustat hiukset, upea hymy ja lumivalkoiset hampaat. Ilmeisesti he ottivat parhaat ominaisuudet eri rotujen ja kansojen sekoituksesta.

Fiesta on olennainen osa maan kansallista kulttuuria. Kaikki paikalliset vapaapäivät ja festivaalit pidetään laajassa mittakaavassa. Jos vierailet tässä maassa jonkin kansallisen vapaapäivän aikana, pystyt arvostamaan täysin maan musiikillisia, teatraalisia ja gastronomisia perinteitä. Jos haluat sukeltaa pitkään tähän moitteettoman kauneuden ja erottamattoman ilon uima-altaaseen, sinun pitäisi käydä Filippiineillä toukokuussa, kun värikkäitä ja hauskoja festivaaleja järjestetään vuosittain. Se on unohtumaton show, jossa voit nähdä tuhansia filippiiniläisiä kaunottareita kirkkaissa kansallisissa mekkoissa.

Filippiinien treffailukulttuuri

Filipinaa ajatellessaan voi olla vaikea vastustaa sellaisia viehättäviä naisia, ja he ovat suosituimpia valintoja kansainvälisten morsiamen maailmassa. He ovat hienoja melkein kaikessa keittiöstä sänkyyn. Jos aiot päivittää Filipinaa, sinun on tiedettävä seuraava:

  1. He eivät tee ensimmäistä liikettä. Naisten ei ole tapana lähestyä miehiä treffikulttuurissaan. Sitä pidetään sopimattomana, joten usein miehet tekevät ensimmäisen liikkeensä. Joten jos olet kiinnostunut heistä, sinun pitäisi tehdä ensimmäinen siirto.
  2. Miehen on otettava johtava rooli. Vaikka länsimainen feminismi sanelee, että naisten ja miesten tulisi jakaa roolinsa suhteessa, filippiiniläinen treffikulttuuri on vähemmän tasa-arvoista. On tavallista, että miehet ovat johtavassa asemassa.
  3. Seurantapäivä on tärkeä. Vaikka ensimmäinen päivämäärä on tärkeä, on vielä tärkeämpää olla seuraava päivämäärä. Seurantapäivämäärä osoittaa, että filippiinalainen nainen on todella kiinnostunut sinusta ja haluaa viettää enemmän aikaa kanssasi.
  4. Uskonto on heille tärkeä. Filippiiniläiset naiset arvostavat taustaa ja kulttuuria, ja ennen kaikkea he arvostavat uskoaan. Siksi sinun on osoitettava kunnioitusta heidän uskontoaan kohtaan, koska he ottavat sen melko vakavasti.

Kuinka elää Filippiineillä?

Villieläimet ja viehättävät koralliriutat tekevät Filippiineistä yhden monimuotoisimmista ja silmiinpistävimmistä maista koko Aasiassa. Luonnolliset, historialliset ja kulttuuriset nähtävyydet muodostavat Filippiinien merkittävät virkistysresurssit. Paikalliset parantajat, jotka tunnetaan ympäri maailmaa, yllyttävät monia ihmisiä tulemaan tähän maahan hoitoon. Nämä parantajat suorittavat monimutkaisimmat kirurgiset toimenpiteet ilman työkaluja mystisten kykyjensä ja tehokkaan biokentänsä ansiosta.

Filippiiniläiset ovat hyväntuulisia ja rauhallisia ihmisiä. He harkitsevat helposti aineellisia arvoja, olivatpa ne sitten taloja, autoja tai vaatteita. Kuuma sää ja kukkiva luonto ympäri vuoden vaikuttivat tähän asenteeseen. Paikalliset ihmiset katsovat, että elämä annetaan vain kerran eikä kukaan voi ansaita kaikkia rahaa. Heille työ on tapa ansaita toimeentulo. Koska filippiiniläiset ovat välinpitämättömiä kaiken materiaalin suhteen, he ovat kuitenkin erittäin ylpeitä omista saavutuksistaan. He voivat tuntea olonsa paremmaksi kuin ne, jotka ovat heidän alapuolellaan sosiaalisilla tikkailla.

Monet filippiiniläiset menevät ulkomaille töihin, mutta he pyrkivät palaamaan takaisin. Filippiiniläiset eivät yleensä halua olla kaukana koteistaan ja perheistään. Usein, jopa aikuisina, paikalliset ihmiset elävät edelleen vanhempiensa kanssa. Filippiinien ihmisillä on kuitenkin käyttäytymisominaisuutensa. Joten purukumia pidetään suurimpana epäkunnioituksen ja säädyllisyyden osoituksena. Pureskelua ei voida täysin hyväksyä julkisissa paikoissa. Se voi aiheuttaa paikallisten ihmisten järkytyksen myrskyn.

Tee elämästäsi parempia kauniiden naisten kanssa täältä

Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

Opas filippiiniläisistä naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Filippiiniläisten kauneuden kasvojen piirteet ovat niin houkuttelevia, että yksinäiset miehet ympäri maailmaa tulevat tänne ihailemaan heitä. Heidän hoikka ja parkittu jalkansa voivat valloittaa miehet ensi silmäyksellä. Taistellessaan valkoisille eurooppalaisille naisille ominaista aristokraattista kalpeutta filippiiniläiset tytöt käyttävät naamioita kalkin ja papaijan kanssa, ja heidän vartalokosmetiikkansa sisältävät tyypillisesti valkaisuaineita. Katsomalla kuvia millä tahansa treffisivustolla, löydät filippiiniläisen postimyynnissä morsian, joka näyttää kuumilta espanjalaisilta tytöiltä, siro kiinalaisilta naisilta ja intohimoisilta afrikkalaisilta naisilta.

Tämän maan tytöt eivät ole vain kauniita, vaan myös upeita vaimoja. Kuuliaiset ja konfliktittomat filippiiniläiset morsiamet ovat todellinen aarre perhesuhteille. Monet filippiiniläisistä avioliittoa harjoittavista naisista eivät ole hyvin koulutettuja, ja tämä tosiasia antaa heille mahdollisuuden olla missään suhteessa miestensä edessä ja lisäksi väittää heidän kanssaan. Tällaisista naisista tulee ihanteellisia vaimoja, jotka ihailevat aviomiehiään ja tottelevat heitä ilman kysymyksiä. Filippiiniläinen nainen on aina valmis rakkauteen. Hän ei kerro tarinoita päänsärkystä tai väsymyksestä. Filipina-morsiamen on aina hieno, ja hän haluaa intohimoa ja läheisyyttä miehensä kanssa.

Filippiiniläiset vaimonsa vastustavat kategorisesti avioeroa ja yrittävät välttää sitä kaikin tavoin. Halutessaan pelastaa perheensä he pelkäävät eniten häpeää ja juoruja muilta ihmisiltä. Asia on, että Filippiineillä erittäin vahvojen kansallisten perinteiden mukaan tytön tulisi mennä käytävältä ehjänä. Avioeron jälkeen hänen mahdollisuudet mennä uudelleen naimisiin vähenevät huomattavasti. Siksi monet eurooppalaiset ja amerikkalaiset miehet haaveilevat filippiiniläisen vaimon saamisesta. Nämä tytöt eivät myöskään välitä naimisiin ulkomaalaisen kanssa. He eivät ole erityisen huolissaan sulhanen taloudellisesta tilanteesta tai hänen iästään.

Filippiineillä voi nähdä monia pariskuntia, jotka koostuvat vanhuksista eurooppalaisista tai amerikkalaisista miehistä ja nuorista paikallisista kauneuksista. Filippiiniläisten morsiamenten perhearvoilla on ensiarvoisen tärkeä merkitys. Nämä kauniit vaimonsa pitävät ja tietävät kuinka tehdä kotitöitä eivätkä koskaan valita siitä. Filippiiniläinen nainen ei koskaan jätä miehensä nälkäiseksi, koska hän valmistaa herkullisia ruokia joka päivä. Kun tarkastellaan aviomiehensä silmiä, tottelevainen filippiiniläinen vaimo rakastaa nöyrästi häntä ja ylläpitää perheen tulisijaa erityisen innokkaasti.

Miksi filippiiniläisistä naisista tulee postimyynnissä morsian?

Miksi filippiiniläisistä naisista tulee postimyynnissä morsian

Löydät monia erikoistuneita treffisivustoja ja mobiilisovelluksia tapaamaan kauniita filippiiniläisiä naisia avioliittoon ja kehittämään suhteita heihin. Tätä varten sinun ei tarvitse matkustaa Filippiineille ja mennä päivämäärään monille paikallisille morsiameille valitaksesi yhden niistä. Voit aloittaa online-tiedustelun etukäteen. Monet yksittäiset eurooppalaiset ja amerikkalaiset miehet toimivat tarkasti tällä tavalla. Kaksi ihmistä voi tutustua toisiinsa verkossa, keskustella jonkin aikaa ja siirtyä sitten henkilökohtaiseen viestintään Filippiineillä.

Miksi filippiiniläiset kaunottaret pyrkivät naimisiin vieraan prinssin kanssa? Itse asiassa kaikki filippiiniläiset tytöt unelmoivat ikästä ja sosiaalisesta taustasta riippumatta naimisiin ulkomaalaisen kanssa. He kiinnittävät vain vähän huomiota miehen ikään, ulkonäköön ja varallisuuteen. Unelma merentakaisesta prinssistä viljellään elokuvissa, TV-sarjoissa ja erilaisissa puheohjelmissa. Siksi on taloudellisia syitä, joilla on suuri merkitys filippiiniläisille morsiamenille ja heidän vanhemmilleen. Yleensä kunnolliset filippiiniläiset miehet ovat usein kihloissa, eivätkä he ole niin varakkaita ja houkuttelevia kuin ulkomaiset poikamies.

Suurin osa paikallisista tytöistä suorittaa vain julkisen peruskoulun. Koulutuksen jatkaminen maassa tai ulkomailla on usein heidän perheilleen kohtuuhintaista. Tällaisella taustalla on haastavaa saada heille hyvin palkattu työ. Menestyvä avioliitto ulkomaalaisen kanssa on paras ratkaisu, koska se antaa paikalliselle tytölle olla tekemättä töitä matalapalkkaisessa työssä. Lisäksi ulkomailta tuleva mies hoitaa usein morsiamensa perheen taloudellisesti. Se on yleinen käytäntö, ja lukuisat paikalliset virastot ovat aina valmiita auttamaan kaikissa oikeudellisissa muodollisuuksissa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8645
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9108
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8886
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Miksi filippiiniläiset ovat niin suosittuja?

Erinomaisten ulkoisten ominaisuuksien lisäksi Filippiineillä postimyynnissä morsian on monia muita etuja. Heistä tulee upeita vaimoja ja äitejä. He ovat alttiita puhtaudelle, kokkivat täydellisesti ja kasvattavat lapsia omistautuneesti. Filippiineillä perheet ovat suuria ja ystävällisiä. Paikallisilla perheillä on yleensä neljä tai viisi lasta. Siksi ole valmis, että filippiiniläisellä morsiamenne on paljon sukulaisia. Vanhimpia kunnioitetaan ja he saavat kaiken tarvittavan hoidon. Vanhempia ihmisiä ei koskaan hylätä täällä, ja kaikki sukulaiset auttavat toisiaan.

On vaikea kuvitella, että naimisissa oleva filippiiniläinen nainen etsisi miesyhteiskuntaa perheensä ulkopuolelta. Tämä nainen ei koskaan edes ajattele uskottomuutta miehensä suhteen. Lisäksi hän ei epäile miehensä, ole kateellinen hänelle ilman syytä ja tarkista hänen matkapuhelimensa. Jos hänen aviomiehensä on myöhässä yritysjuhlissa, filippiiniläinen vaimo odottaa rauhallisesti häntä ja tapaa hänet hymyillen ja halauksin. Siksi monet miehet pitävät filippiiniläisten morsiamen ominaisia ominaisuuksia erittäin sopivina onnelliseen naimisissa olevaan elämään.

postimyynnissä morsian Filippiinit ovat enimmäkseen katolisia, ja uskonto merkitsee paljon heidän elämässään. Yli 90% Filippiinien väestöstä on kristittyjä. Se ilmenee paikallisissa tapoissa, perinteissä ja kulttuurinormeissa. Täältä löydät muutaman kirkon jokaisesta pienestä kaupungista ja kylästä. Kristittyjä vapaapäiviä vietetään laajasti. Joskus rannoille asetetaan vaiheita pappien saarnoille. Hyvät talojen naiset järjestävät kotonaan nurkan pyhien hahmoille.

Filippiinien naisten vinkkejä

Filippiinien naisten vinkkejä

Ole herrasmies

Aivan kuten muutkin tytöt, filippiiniläiset morsiamet arvostavat miesten rakkautta ja kohteliaisuutta. Herrat eivät koskaan lakkaa olemasta kysyttyjä, mutta nykyään kunnollisia miehiä on vaikeampi löytää. Herrasmiehenä oleminen tarkoittaa yleensä naisen kunnioituksen osoittamista, kohteliaisuutta hänelle, kohtelua hänelle ja huolimattomien lausuntojen kieltämistä. Siksi miehen tulisi kunnioittaa uskonnollisia vakaumuksiaan, paikallisia perinteitä ja perhettään. Hänen perheensä mielipide voi olla ratkaiseva avioliiton suhteen. Joten on aina parasta olla kiltti ja osoittaa todellista kiinnostusta perheenjäseniinsä koko ajan.

Ole antelias ja kärsivällinen

Filippiiniläisen tytön silmissä miehen tulisi aina olla valmis miellyttämään häntä. Siksi hän arvostaa lahjoja, kukkia ja tilaamalla ruokia, joita hän haluaa tällä hetkellä. On myös hyvä idea auttaa hänen perhettään tavalla tai toisella. Yleensä filippiiniläiset ovat konservatiivisia ja vievät aikaa tottuakseen miehiinsä. Älä odota helppoa voittoa filippiiniläisestä tytöstäsi ja ole kärsivällinen. Todennäköisesti hän ei pidä kosketuksista ja suudelmista ensimmäisellä päivämäärällä. Kun hän tuntee rakkautensa, et koskaan tule katumaan kaikkia ponnistelujasi huolehtiessasi hänestä.

Osoita huumorin ja optimismin tunnetta

Tytön nauraminen tai ainakin hymyileminen on aina yksi parhaista strategioista kasvotusten tapahtuvassa viestinnässä. Hänen pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi kanssasi. Muista hauskoja tarinoita elämästäsi ja kerro hänelle elämästäsi ja työstäsi. Filippiiniläiset tytöt haluavat keskustella. Joten, he ovat ymmärtäviä ja ennakkoluulottomia viestinnässä. Samanaikaisesti älä unohda kysyä hänen mielipiteitään tästä tai toisesta tilanteesta. Tämä auttaa sinua tuntemaan toisensa paremmin ja siirtymään seuraavalle suhteiden tasolle.

Yhteenveto: Filippiinien VS-amerikkalaiset naiset

Yhdysvalloilla on ollut merkittävä vaikutus Filippiineihin, jotka olivat aiemmin olleet amerikkalainen siirtomaa 50 vuotta. Tähän päivään mennessä filippiiniläiset kohtelevat amerikkalaisia kunnioittavasti. Monet filippiiniläisten juurten naiset asuvat ja työskentelevät Yhdysvalloissa. Helposti alttiita amerikkalaiselle assimilaatiolle, heitä pidetään edelleen aasialaisina joillakin aloilla, kun taas heidän piirteillään on pääosin espanjalaisia ja katolisia vaikutteita. Filippiiniläisten tyttöjen sosiaaliset ja kulttuuriset ominaispiirteet ovat huomattavasti ristiriidassa valtavirran amerikkalaisen kulttuurin kanssa.

Filippiineille lomalla tulevat amerikkalaiset naiset ovat melko rento ja ilmaisia. Filippiiniläiset naiset ovat vilpittömästi yllättyneitä siitä, että amerikkalaiset naiset vierailevat kotimaassaan solariumissa ja tulevat sitten Filippiineille aurinkoa rannalla. Vaatimaton on välttämätöntä nuorten filippiiniläisten tyttöjen ’ käyttäytymiselle. Shortsit ja T-paidat sopivat paikallisille naisille missä tahansa, mutta bikinit ovat vain rannalle. Filippiineillä pidetään väärin vaeltaa bikinien ravintoloiden ja kauppojen ympäri peittämättä vartaloa.

Filippiiniläiset naiset ovat ainutlaatuisia tavalla, jolla he kommunikoivat muiden kanssa ja kunnioittavat muiden kansojen ’ päätöksiä. Heille ei ole merkitystä vain lähisukulaisten terveydellä ja hyvinvoinnilla. He hoitavat myös kaikki heimoonsa, klaaniinsa ja ihmisiin kuuluvat sukulaiset ja sukulaiset. Toisin kuin amerikkalaiset naiset, filippiiniläiset tytöt kunnioittavat vilpittömästi ja ehdoitta miehiä ja myöntävät voimansa ja olennaisen roolinsa kaikessa. Jälkimmäiselle perheellä on erittäin tärkeä merkitys. He rakastavat keittää erilaisia ruokia ja huolehtivat jatkuvasti aviomiehistään.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet