GetBride Intialainen morsian
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1099 Näkymät

Treffit intialainen morsian

Intiaa pidetään sosiaalisten ja uskonnollisten periaatteiden kannalta melko konservatiivisena maana. Vaikka patriarkaalinen järjestelmä juurtuu syvästi hindujen ja muslimien oppiin, nykyaikaisilla intialaisilla on liberaalimpi ja edistyneempi lähestymistapa elämään. Nämä kulttuurimuutokset ovat muuttaneet intialaiset morsiamet täydelliseksi länsimaisille miehille.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2167 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit intialainen morsian

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3097 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1676 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2544 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1709 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2342 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat intialaiset naiset haluavat sinut tänne

Intialaiset naiset sattuvat olemaan upeita morsiamet, vaikka heidän elämänperiaatteensa voivat silti olla erilaisia kuin sinun. Ennen rakkausseikkailun aloittamista sinun tulisi yrittää löytää heidän sisäinen kauneutensa verkossa. Tässä viestissä opit tärkeimmät asiat, jotka sinun pitäisi tietää Intiasta ja intialaisista tytöistä avioliittoa varten.

Miksi intialaiset naiset ovat niin suosittuja?

Intialaiset naiset-3

Brittiläiset tutkijat paljastivat intialaisen kulttuurin kauneuden länsimaille 18–18-luvulla. Intialaisista naisista on tullut nykyään olennainen osa kansainvälistä yhteisöä. Mutta mikä tekee heistä niin vastustamattomia ulkomaalaisille?

 • He saivat erinomaisen kasvatuksen. Intialaisia naisia opetetaan kohtelemaan vanhempiaan suurella kunnioituksella. He eivät saa käyttää alkoholia tai polttaa savukkeita. Et tuskin näe heidän käyttäytyvän töykeinä tai sopimattomina kotona tai kadulla. Vaikka XXI-luvun vapautumisliike vaikutti Intiaan, intialaiset naiset pysyvät naisellisina.
 • He ovat hyvin koulutettuja. Vanhemmat rohkaisevat intialaisia tyttöjä saamaan yliopistotutkinnon. Suurin osa kaupungeissa asuvista tytöistä on suorittanut lääketieteen, filologian tai tekniikan tutkinnon. Siksi intialainen morsiamenne on todennäköisesti koulutettu henkilö, jolla on ammatillinen pätevyys jollakin tieteenaloilla. Hienosti, sinulla on aina jotain puhuttavaa käymällä mielenkiintoinen keskustelu.
 • He ovat hyviä äitejä ja vaimoja. Varhaisesta lapsuudesta lähtien intialaiset tytöt alkavat ajatella rakastavaa aviomiestä ja terveitä lapsia. Perinteet ovat tehneet intialaisista naisista perhekeskeisiä, säilyttäen vahvat suhteet aviomiehiinsä ja lapsiinsa. Avioliitossa ollessaan he voivat käsitellä kaikkia talon rutiineja tasapainottaen sitä uraharrastuksiinsa.
 • He tuntevat erilaisia käsitöitä. Intialaiset naiset tekevät hyvää käsintehtyä henkilöstöä, koska se on edelleen suosittu koko maassa. Paikalliset ihmiset ovat myös erittäin taiteellisia, rakastavia tanssimaan ja laulamaan. On vaikea löytää henkilöä, joka ei tunteisi Bollywoodia, nimittäin maan tavaramerkkiä.
 • He arvostavat kulttuurisia ja uskonnollisia perinteitä. Intialaiset ovat onnistuneet pitämään perinteensä vuosisatojen ajan. He seuraavat useita rituaaleja ja seremonioita ja osoittavat valtavaa kunnioitusta ainutlaatuiselle kulttuurilleen. Samanaikaisesti et voi tuskin kutsua heitä puolueellisiksi. Intialaiset naiset avioliittoon ovat suvaitsevaisia eri uskontojen ja kulttuurien suhteen. Avioliitto paikallisen naisen kanssa on siis todennäköisesti kestävä ja menestyvä.
 • He ovat kauniita. Intialaisten naisten kauneus on poissuljettu. Jos tarkistat pari Bollywood-elokuvaa, huomaat kuinka kauniit paikalliset naiset ovat. Parkittu iho, kurvikas ihonväri, hasselisilmät ja jet-mustat hiukset tekevät niiden näyttämään täydellisiltä. Paksujen kulmakarvojen ansiosta heidän kasvojensa piirteet korostetaan vielä enemmän.
 • Heillä on korkeat moraaliset arvot. Intialainen kulttuuri kannustaa vanhanaikaisia perhearvoja sekä yhteiskunnallisia normeja. Intialaiset morsiamet ovat melko kuuliaisia kumppaneilleen. Sillä välin, älä ihmettele, jos hän hylkää kaikki seksuaaliset mieltymyksesi. Hän rakastaa sinua, mutta hänen kasvatus tekee täältä hieman varatun kaikelle uudelle.

Intialainen treffikulttuuri

Intia on yksi monimuotoisimmista paikoista maan päällä. Se on valtava maa, joka on täynnä erilaisia perinteitä, uskontoja ja kulttuureja.  Lisäksi se on maa, jossa kastijärjestelmä on edelleen yleinen joillakin alueilla. Mutta intialaiset naiset ovat todella viehättäviä, mutta heidän treffikulttuurinsa on melko monimuotoista. Tässä on intialaisesta kulttuurista tiedettävä asia:

 • Eri arvot. Intialaisen naisen treffailu pohjoisesta ja etelästä voi olla erilainen. Vaikka pohjoiset naiset voivat olla nykyaikaisempia, eteläiset naiset ovat todella konservatiivisia. Molemmissa tapauksissa uskonto tulee toimimaan.
 • Erilaiset uskonnot. On vaikea löytää maata, jolla on niin paljon uskontoja. Intialaiset naiset voivat tulla eri uskonnollisista taustoista. Kristityillä, muslimeilla, buddhalaisilla tai hindulaisilla on erilaiset näkökulmat treffailuun ja avioliittoon.
 • Avioliitto. Tässä asiat voivat muuttua monimutkaisiksi. Tämä on jälleen erilainen alueittain. Lisäksi paljon riippuu myös kastista, jota nainen edustaa. Siksi tiedät paremmin enemmän naisestasi ennen kuin aloitat treffailla heitä.

Etsitkö joku uusi? Kokeile intialaisia naisia täältä

Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei

Millaiset ovat intialaiset morsiamet

Intialainen morsian on loistava valinta länsimaiselle miehelle, joka etsii välittävä perhe ja vakaa elämä. Se, että perhearvot ja kulttuuriperinteet ovat tärkeitä paikallisille naisille, on jo tiedossa. Tässä on joitain tärkeitä tosiasioita avioliitosta intialaisen naisen kanssa, jotka sinun pitäisi tuntea:

 • He ovat vahvoja. Elämä ei ole niin helppoa Intian ihmisille. Hindin ja muslimien näkemysten vaikutus ja patriarkkaopin ylläpitäminen tekevät paikallisista naisista paljon alhaisemman kohtelun kuin miehet. Tilanne on vielä huonompi pienissä kaupungeissa ja kylissä, joissa intialaiset morsiamet ovat täysin vanhempiensa ja / tai aviomiehensä hallinnassa. Siksi he eivät voi ilmaista mieltään tai tehdä päätöstä. Siitä huolimatta intialaiset naiset onnistuvat pysymään hyväsydämisinä ja hyväntuulisina. Suurissa kaupungeissa asiat ovat parantuneet, vaikka paljon vanhoja perinteitä on vielä noudatettava.
 • He ovat älykkäitä. Sen lisäksi, että intialaiset naiset ovat erinomaisia avioliittomateriaaleja, he haluavat saada hyvän koulutuksen ja rakentaa menestyvän uran. Heillä on yleensä tarpeeksi kykyjä, taitoja ja tietoa esittelemään. Voit olla varma, että nautit toistensa seurassa, kun sinulla on yhteinen aihe keskusteluun.
 • He ovat keskittyneet vakaviin suhteisiin. Ennen kuin tapaat yhden viehättävän intialaisen postimyynnissä morsian, kysy itseltäsi, millaisista suhteista olet kiinnostunut. Jos vakava kumppanuus avioliiton näkökulmasta ei ole lähimmissä suunnitelmissa, sinun tulee luopua intialaisen morsiamen löytämisestä. Paikallisten sinkkujen on tärkeää tietää, että heitä kohdellaan vakavasti.
 • He tukevat. Miehet etsivät yleensä tukevia naisia. Tämä koskee vain intialaisia naisia, jotka osaavat auttaa aviomiehiään kaikissa kysymyksissä.

Usko tai nyt, Intian perinteet ja kulttuuri opettavat paikallisia naisia olemaan uskomattomia elämänkumppaneita. Nykyaikaiset taipumukset tekevät kuitenkin liiketoimintaansa. Vaikka intialainen morsian voi olla itsenäinen ja omavarainen, hän pysyy omistautuneena kumppanina. Intialaisen tytön naimisiin menemisen edut ovat siis enemmän kuin vakuuttavia.

Intialaiset naiset-2

Kuinka mennä intialaiseen naiseen?

Ennen kuin jatkat, sinun pitäisi tietää, että kaikki treffisivustojen naiset eivät todellakaan asu Intiassa. Monet kuumista intialaisista naisista asuvat tosiasiassa yhdessä länsimaissa! Siten yksittäiset naiset eri puolilta maailmaa käyttävät tärkeimpiä morsiamen sivustoja löytääkseen täydellisen ottelun. Joten mitä sinun pitäisi tehdä tavataksesi intialaisia naisia missä he asuvat?

 • Lisätietoja hänestä. Sinun pitäisi tietää niin paljon kuin mahdollista henkilöstä, jonka aiot kutsua päivämäärään. Tällä tavalla varmistat, että potentiaalinen kumppanisi todella täyttää kaikki odotuksesi.
 • Puhu hänelle niin usein kuin mahdollista. Sinun tulisi varmistaa, että potentiaalinen morsiameni pitää myös sinusta. Tekemällä kohteliaisuuksia, sanomalla joitain vitsejä ja esittämällä henkilökohtaisia kysymyksiä, voit oppia millainen henkilö hän on.
 • Kutsu häntä henkilökohtaiseen tai online-päivämäärään. Kun kyse on intialaisen tytön treffailusta toisesta maasta, sinun pitäisi keskustella verkossa jonkin aikaa. Kun aloitat treffin intialaisen tytön kanssa, joka asuu lähelläsi, voit pitää mukavan päivämäärän vain useassa päivässä. Asioita ei myöskään suositella ottamaan hitaasti, koska se saattaa vähentää kiinnostustasi toisiinsa.
 • Ole rehellinen. Sinun pitäisi tehdä todelliset aikomuksesi ilmeisiksi heti alussa. Jos et ole vielä valmis osallistumaan johonkin vakavaan, ole rehellinen intialaisen poikasen kanssa. Voit tietysti menettää hänet sanomalla, että et etsi vakavaa suhdetta. Mutta hän arvostaa rehellisyyttäsi enemmän kuin mitään muuta.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8478
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8457
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8961
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Kuinka viettele intialainen nainen?

Intialaisen morsiamen houkutteleminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä näyttää. Jos etsit intialaista postimyynnissä morsian, sinun on vain mentävä verkkosivustolle ja aloitettava keskustelu. Tässä on asioita, jotka auttavat sinua houkuttelemaan yhtä paikallisista kauneuksista:

 • Näytä huumorintaju. Se ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä typerys itsestäsi, jotta minkään huumorintavan ei tulisi puuttua heidän uskomuksiinsa ja arvoihinsa.
 • Näytä kiinnostuksesi häneen. Sinun pitäisi näyttää hänelle, että haluat tuntea hänet paremmin. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa esittämällä kysymyksiä hänen elämästään, perheestään, harrastuksista jne. Hän arvostaa esimerkiksi kielen kauneutta, joten voit oppia muutamia runoja sydämestäsi tehdäkseen hänelle vaikutuksen. Jos intialainen nainen saa selville, että aikomuksesi rajoittuvat lyhytaikaiseen flirttailuun, hän menettää kiinnostuksensa heti.
 • Tee lahjoja miellyttääkseen häntä. Spontaanit lahjat tekevät hänestä taipuvaisimman sinuun. Varmista vain, että kiinnität huomiota häntä kiinnostaviin asioihin ja tee lahjasi osoittamaan nämä edut. Jos lahjan lähettäminen osoittautuu ongelmaksi, voit ainakin tehdä hänelle joitain kohteliaisuuksia. Mutta sinun tulee olla varovainen sanojesi suhteen, jotta et kuulosta liian suloiselta.
 • Näytä rehellisyys. Keskimääräinen intialainen nainen odottaa potentiaalisen kumppaninsa ja erityisesti aviomiehensä olevan rehellinen. Hän arvostaa yritystäsi pysyä rehellisenä hänen kanssaan. Tässä tapauksessa yksi rehellinen tunnustus ei voi ylittää joukko vinkkejä.
 • Ole kunnioittava hänen kansallisia perinteitään. Intialaiset morsiamet avioliittoon haluavat länsimaisten miesten kunnioittavan maansa perinteitä ja kulttuuria. On paljon syitä ihailla niitä. Voitat paikallisen kauneuden sydämen, jos osoitat hänen kunnioitustaan.
 • Piilota liiallinen epävakautesi ja huolimattomuutesi. Täydellisen aviomiehen tulisi olla luotettava. Jos ongelmia ilmenee, intialainen morsiamenne haluaa sinun selvittävän ne etsimällä oikea ratkaisu.

Nykyään yhä useammat intialaiset naiset etsivät elämän onnellisuutta ulkomailta. Jos pystyt tarjoamaan hänen perheelleen mukavuutta ja asettumaan elämään, hän on sinun ikuisesti.

Intialaiset naiset

Kuinka löytää luotettava intialainen treffisivusto?

Onneksi melkein kaikki intialaiset puhuvat englantia maan siirtomaa-aikaisemman takia. Se tarkoittaa, että löydät varmasti yhteisen kielen yhden paikallisten naisten kanssa. Mutta täytyykö sinun käydä maassa löytääksesi intialainen morsian? Ei, et. Sinun ei tarvitse selvittää mahdollisia riskejä, kun niitä voidaan välttää. Paras vaihtoehto on löytää intialainen postimyynnissä morsian -alusta, jolla on hyvä maine. Tässä on lyhyt selitys tällaisten sivustojen toiminnasta:

 • Luotettavalla treffisivustolla on vahva varmennusjärjestelmä kaikille käyttäjille. Siksi sinun tulisi keskittyä paikallisten profiilien laatuun. Ihannetapauksessa sivustolla tulisi olla merkki pätevyydestä, jonka hallinto on myöntänyt online-käyttäjälle.
 • Luotettava treffisivusto sisältää muutaman suojakerroksen. SSL-tietoturvaohjelmiston ansiosta sivuston on sisällettävä virustorjunta- ja haittaohjelma.
 • Luotettava treffisivusto luo monia tapoja ottaa yhteyttä intialaisiin naisiin. Sinun tulisi tarkistaa vaihtoehdot lähettää viesti sähköpostitse, lähettää online-teksti live-chatin kautta ja käydä videopuhelu.
 • Suositeltava treffisivusto voi tarjota sinulle jotain muuta kuin yksinkertaista viestintää. Hyvä antaa lahjojen lähettämisen ja tapaamisten järjestämisen houkuttelevien naisten kanssa.
 • Kunnollisella treffisivustolla on oltava laaja kokoelma kuumia morsiamet intialaisille. Voit aina tarkistaa aktiivisten profiilien määrän, jos suurin osa ehdokkaista on lähtöisin Intiasta.

Muista, että tietyn treffilähteen suunnittelun laatu, asiakaspalvelu ja luottamuksellisuuskäytännöt ovat myös ratkaisevia tekijöitä lopullisessa valinnassa. Pääasia on arvioida kaikki kriteerit kompleksissa.

Yhteenveto: Intialaiset naiset VS American Women

Online-treffit tulivat suosituksi Intiassa kauan sitten. Länsimaissa, myös Yhdysvalloissa, on yhä enemmän paria, jotka aloittavat suhteensa Internetissä. Eri elämäntavat ovat määritelleet sosiaaliset prosessit, mukaan lukien flirttailu, treffit ja avioliitto. Vaikka amerikkalaiset naiset voivat mennä päivämäärään ja löytää miehiä itse, intialaiset naiset saivat valinnanvapauden jonkin aikaa sitten. Tämän seurauksena intialaisilla naisilla on konservatiivisempi lähestymistapa elämään verrattuna amerikkalaisiin naisiin. Länsimaiset miehet etsivät usein perinteisiä naisia, koska he ovat kyllästyneitä feministeihin. Yrittäessään tavata naista, joka haluaa tulla hyväksi vaimoksi ja äidiksi, he viittaavat intialaisiin online-treffiresursseihin. Haluatko kokeilla onneasi? Jos sitä haluat, löydät pian intialaisen postimyynnissä morsian, joka muuttaa sinut onnelliseksi mieheksi.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet