GetBride Islantilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1055 Näkymät

Treffit islantilaisten naisten kanssa

Kuvaamme Islantia usein Gunnarsonien ja Sigurdsonien maana. Jotkut meistä yhdistävät Islannin viikinkien pettämiseen, kun taas toiset ajattelevat vain jäällä peitettyjä maa-alueita. Mutta Islannissa avoimimmin pidetty salaisuus on kauniita islantilaisia naisia.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2536 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit islantilaisten naisten kanssa

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2508 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1804 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2829 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2382 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1468 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuumat islantilaiset naiset haluavat sinut tänne

Se on pohjoismainen maa, joka sijaitsee Euroopassa. Saari on yksi vulkaanisesti aktiivisimmista alueella. Lisäksi Islannin topografiassa on enimmäkseen kauniita vuoria, kristallinkirkkaita vesiä ja jäätiköitä. Koska saari sijaitsee kaukana Euroopan mantereesta, voidaan ymmärtää, miksi se ei ole suositun kulttuurin eturintamassa.

Islannin epäselvyys on kuitenkin häipymässä vähitellen viimeisen vuosikymmenen aikana. Ja ainakin yhden kesän (vuonna 2018) suurin osa jalkapalloharrastajista teki Viking-laulua. Tämä laaja kattavuus maasta toimi porttina Islannin upeisiin naisiin. Tämän seurauksena miehet ympäri maailmaa kaipaavat nyt palaa kirkkaan silmän kauneudesta.

Tämä kattava opas käsittelee perusteellisesti Islannin kauniita naisia ja sitä, kuinka voit voittaa heidät.

Treffit islantilaisten naisten kanssa

Treffit islantilaisten naisten kanssa

Islantilaisen tytön treffailu tuo ainutlaatuisen esteettisen vetovoiman, joka saa ystäväsi kateuttamaan sinua. Mutta se ei ole kaikkea mitä he voivat tarjota: Islannin naisilla on muita erinomaisia ominaisuuksia, jotka voivat voittaa minkä tahansa miehen sydämen. Katsotaanpa joitain niistä.

He ovat kauniita

Islantilaiset tytöt ovat upeita kaunottareita. Heillä on upeat suhteelliset ruumiit, eivätkä he ole ujoja näyttämään niitä. Suurimmalla osalla Islannin morsiamet ovat vihreät tai siniset silmät, jotka voivat lävistää minkä tahansa ihmisen sydämen. Vaikka ne ovat enimmäkseen valkoihoisia blondeja, islantilaiset tytöt saattavat muistuttaa ulkonäöltään muita eurooppalaisia etnisiä ryhmiä.

Islantilaisilla naisilla on erinomainen työ- ja kotitase

Suurin osa Islannin naisista keskittyy perheen ylläpitämiseen ja uransa edistämiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia vaimosta, joka on keskittynyt pelkästään heidän ammattiinsa. Et myöskään yritä vakuuttaa häntä jatkamaan uraa perheen tulojen täydentämiseksi.

He ovat urheilullisia

Islantilaiset naiset arvostavat kuntosalin kulttuuria. Kylmästä säästä huolimatta he rakastavat pysyä kärjen muodossa aina. Islantilaiset tytöt ovat myös erinomaisia ‘ lumiurheilussa ’, kuten hiihto, lumilautailu, luistelu. He ovat myös innokkaita retkeilyn ja kalliokiipeilyn ystäviä, jotka molemmat vaativat paljon kestävyyttä ja urheilullisuutta.

Islantilaiset naiset ovat sitkeitä

Kuvittele asuvansa lumen peittämällä saarella ympäri vuoden: se on Islannin naisten todellisuus. Heillä on tämä juurtunut sitkeys kauneuden viilun alla ja havaittu hauraus. Nämä naiset ovat viikinkien jälkeläisiä itkien ääneen.

Lisäksi Islannin tytöt voivat huolehtia itsestään luottamatta miehiin. He arvostavat itsenäisyyttään eivätkä suvaitse ketään ihmistä, joka polkee heidän perusoikeuksiaan.

Islannin tytöt ovat hyvin koulutettuja

Koulutus on pakollista ja välttämätöntä jokaiselle Islannin kansalaiselle, ja naiset eivät ole poikkeus. Itse asiassa kaikkia Islannin morsiamet kannustetaan hankkimaan korkeakoulututkinto, koska se antaa heille taloudellisen vakauden ja riippumattomuuden.

Lisäksi sinun ei tarvitse oppia islanniksi — luultavasti yksi vaikeimmista germaanisista kielistä oppiaksesi englanninkielisille. Jokainen Islannin kansalainen osaa keskustella täydellisellä englannilla. Jotkut naiset oppivat jopa muita eurooppalaisia kieliä vain hauskanpitoon.

Islantilaiset tytöt ovat rauhallisia

Islantilaiset morsiamet eroavat muista morsiamet, jotka heittävät karkeaa tantriaa milloin tahansa. Kulttuuri ei sovi aggressiiviseen käyttäytymiseen. Seurauksena on, että islantilainen morsiamenne lähestyy kaikkia epäkohtia kunnioituksella ja ehdottomalla rauhallisuudella.

Tee elämästäsi parempia kauniiden naisten kanssa täältä

Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei

Islannin treffikulttuuri

Naisten tapaaminen jää- ja tulimaasta voi olla jotain uskomatonta. Ei aina ole niin, että voit tavata naisen Islannista, ottaen huomioon heidän pienen väestönsä. Voit silti kokeilla onneasi verkossa, missä monet islantilaiset singlet ovat valmiita tapaamaan sinua. Mutta mitä tiedät heidän treffikulttuuristaan? Tässä on asioita, jotka on tiedettävä:

 • He voivat olla hermostuneita. Ei ole yleistä nähdä jonkun pyytävän naista menemään virallisesti ulos. Se ei koske Islantia. He pitävät treffailusta ilman painostusta ja muodollisuuksia, ainakin treffin alussa.
 • He ovat avoimia seksin kanssa. On normaalia keskustella tästä aiheesta. Sitä ei pidetä tabu kuten muissa kulttuureissa. Jos treffit islantilaista naista, läheisyydestä puhuminen on väistämätöntä, joten sinun on oltava siitä hankala.
 • He ovat liberaaleja. Yhteyksien luominen islantilaisten naisten kanssa voi olla hienoa, mutta sinun pitäisi tietää, että he ovat liberaaleja ja arvostavat yksityisyyttä paljon. He ovat itsenäisiä naisia, ja he saattavat haluta viettää aikaa yksin. Tätä sinun on lähestyttävä ymmärtämällä.

Ja ei, Islannin hallitus ei maksa miehille naimisiin islantilaisten naisten kanssa

Treffit islantilaisten naisten kanssa-2

Useat myytit islantilaisista ovat siirtyneet popkulttuuriin. Yksi yleisimmistä näistä myytteistä on, että Islannin hallitus tarjoaa rahaa miehille, jotka päättävät mennä naimisiin islantilaisten naisten kanssa.

Tämä huhu johtui vuonna 2016 ilmestyneestä väärennetystä uutisartikkelista, jossa väitettiin, että Islannin ulkoministeriö tarjosi maahanmuuttajille $ 5000 palkkiota kannustimena naimisiin islantilaisten tyttöjen kanssa. Tämän lainsäädännön ilmeinen syy oli lisätä maan miesväestöä.

Vastauksena artikkeliin muutama toimija otti yhteyttä hallitukseen, joka on sittemmin kiistänyt väitteet. Joten, se on huono uutinen sinulle, jos etsit ‘ nopeaa palkkapäivää ’ Islannista.

Ja miksi edes tekisit niin? Miksi et naimisiin todellisen, häpeämättömän rakkauden vuoksi?

Loppujen lopuksi islantilaiset naiset todella kuvittelevat ulkomaalaisia. Älä anna saaren huijata sinua: he ovat avoimia suhteille ja avioliittoille ulkomaalaisten miesten kanssa. Edes kielellinen este ei voi estää heitä, koska he osaavat puhua englantia.

Lisäksi he voivat mukautua mihin tahansa säähän. Puhumme naisista, jotka elävät kylmiä kuukausia ympäri vuoden. He uivat kirjaimellisesti lumessa. Ja luuletko, että lämmin sää heikentää heitä? Ei mahdollisuutta!

Joten ota vain aikaa ja tutustu yhteen näistä houkuttelevista islantilaisista kauneuksista. Aloita suhde ja anna sen kukoistaa. Ajan myötä asut kotona unelmiesi vihreän silmän morsiamen kanssa.

Kuuluisat islantilaiset naiset | Naiset, joista sinun pitäisi tietää

Jos kuvaat Islantia miesten hallitsemana kansakuntana ottamatta huomioon naisia, et ole yksin. Se ei tarkoita, että olet joka tapauksessa oikeassa, mutta tämä väärinkäsitys on melko yleinen.

Luulet todennäköisesti viikinkien ja kuinka he juoksivat ympäri Eurooppaa. Joten kuinka tällainen barbaarinen kulttuuri olisi paratiisi naisille?

No, tässä on asia: Islanti on yksi edistyneimmistä maista Euroopassa, koska se on hyväksynyt aiemmat moraaliset epäonnistumiset. Vaikka maa arvostaa edelleen viikinkiperintöä, se on luopunut kulttuurin kielteisistä puolista.

Islantilaiset naiset ovat 1900-luvulta lähtien olleet sidoksissa miehiinsä kaikilla pyrkimysalueilla. Huolimatta kolmen Miss World -voittajan tuottamisesta Islanti tunnetaan enimmäkseen vahvan tahdon naisista.

Katsotaanpa joitain kuuluisia nimiä, jotka soivat, kun keskustellaan islantilaisista naisista:

 1. Björk Guðmundsdóttir (tunnetaan yleisesti nimellä Björk) on luultavasti Islannin tunnetuin persoonallisuus. Reykjavikissa syntynyt palkittu muusikko voitti faneja epätavallisella lähestymistavallaan musiikin tekemiseen. Björkin muusikkouran alku alkoi hänen ryhmästään, Sugarcubesista. Mutta suurin osa hänen kuuluisuudestaan tuli hänen yksinjuoksunsa aikana Lontoossa ja muissa Euroopan kaupungeissa.
 2. Hildur Yeoman on maailmanluokan muotisuunnittelija Islannista. Hänestä on tullut kuuluisa vuosien varrella työskentelemällä A-listereiden, kuten Taylor Swiftin, kanssa. Hildur on myös tehnyt yhteistyötä Bjorkin kanssa. Hänellä on myös Yeoman-niminen muotilinja, jonka toimisto on välttämätön muotiharrastajille.
 3. Hildur Guðnadóttir on muusikko, joka loi pisteet palkitulle TV-minisarjalle Tšernobylille. Hänestä tuli ensimmäinen islantilainen, joka pussi oscarin. Hildur voitti parhaan alkuperäisen pisteet Oscar-palkinnon liittymällä hyvin lyhyeen luetteloon oscar-palkittuista soolo-nais säveltäjistä.
 4. Vigdís Finnbogadóttir on Islannin ensimmäinen naispuheenjohtaja. Vigdis on sitkeän islantilaisen naisen ruumiillistuma, jolle on tyypillistä hänen taistelunsa 90-luvun miesten hallitsemaa hallitusta vastaan. Hänen 16-vuotinen hallituskautensa aloitti lukuisia uudistuksia, mukaan lukien naisten oikeuksien parantaminen Islannissa.
 5. Jóhanna Sigurðardóttir on islantilainen poliittinen juggernaut, joka palvelee yli 35 vuotta parlamentissa peräkkäin. Hän toimi kahdella toimikaudella sosiaaliministerinä ja tuli myöhemmin pääministeriksi vuonna 2009. Tärkeintä on, että hän on historian ensimmäinen avoimesti homo pääministeri. Se on yksi kova eväste!
 6. Katrín Jacobsdóttir on Islannin nykyinen pääministeri ja innokas feministi. Hän on myös massiivinen avustaja ja vasemmisto-vihreä-liikkeen jäsen ja puhuttu ympäristönsuojelija.

Islannin naiset ja tasa-arvo – Sukupuolten välinen aukko ja enemmän

Toisin kuin useimmissa maailman osissa, joissa naisilta evätään perusoikeudet, Islanti on suuntauksen asettaja sukupuolten tasa-arvon suhteen. Ajattele sitä: Islanti on yksi niistä maista, joka ei suhtautu feminismiin negatiivisesti.

Saatat väittää, että heillä on etumatka patriarkaation torjunnassa. Mutta tosiasia, että Islanti on yksi naisten menestyneimmistä paikoista. Sen jälkeen kun naiset saivat äänioikeutensa vuonna 1915, he ovat tuottaneet ensimmäisen naispuheenjohtajan ja avoimesti homojen pääministerin. Se ei muutu edistyneemmäksi!

Tarkastellaan naisten tilannetta eri alueilla.

politiikka

Kuten jo olet jo voinut ajatella, Islanti tarjoaa tasapuoliset toimintaedellytykset naisille politiikassa. Islantilaiset naiset käyttävät noin 48% parlamentin paikoista, mikä on maailman ennätys.

koulutus

Valtava enemmistö Islannin yliopisto-opiskelijoista on naisia. Tämä sopii yleiseen kertomukseen, jonka mukaan islantilaiset naiset arvostavat koulutusta. Naisten määräävä asema akateemisella sektorilla ei kuitenkaan ota huomioon sukupuoleen perustuvia uravalintojen eroja. Islantilaiset tytöt mieluummin jatkavat uraa terveydenhuoltoalalla tai journalismissa, kun taas naisten edustus STEM-aloilla on edelleen alle parin.

Sama palkka

Naisten osuus Islannissa on yli 40% koko Islannissa rekisteröidystä työvoimasta. Äskettäisen Islannin finanssikriisin jälkeen väestö menetti uskonsa johtajuuteen ja rohkaisi naisjohtajia ottamaan valta-asemat. Sittemmin sukupuolten palkkaerot ovat vähentyneet noin 18 prosenttiin, mikä on yhtä suuri kuin Euroopan keskiarvo (15%). Asiantuntijoiden arviot osoittavat, että Islannin naiset alkavat ansaita saman verran kuin miehet noin vuonna 2070.

Terveys ja turvallisuus

Islantilaisilla naisilla on samat terveyshyödyt kuin miehillä. Heille sallitaan kolmen kuukauden vanhempainloma, kuten heidän mieskollegoilleen. Tärkeintä on, että terveydenhuoltoala hoitaa naisia hyvin, etenkin raskauden aikana.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8881
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8994
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9623
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

Joanna - kuva
Joanna, 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, jos sinulla on suuri paska aika. Henkilö, joka yleensä piristää sinua, kun asiat näkevät hulluja. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei jaa blogejasi määränpäähän, laittaa aina kun olemme reaaliaikaisesti samassa katossa. Olen kotiäiti, ripaus perfektionistia ja rakastan puhtautta. Valmistettu tekemään sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa olevat ja omistautuneet suurten suhteiden rakentamiseen. En kuitenkaan ehkä aio kiirehtiä yhtä asiaa ja että en perääntyisi, vaan rakennan todella nimiä tuleville ihmisillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain keskustelemaan vähän.

Linda - kuva
Linda, 26
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Kendra - kuva
Kendra, 28
Sijainti: Toronto, Kanada
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat mehukkaita ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan ilahduttamiseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ruokaa, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat pitkään kiinnostaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi hämmentää ruoanlaitto-mestariteoksiani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki kykyjäni. Ymmärrän lukuisia tapoja kasvattaa ihmisen sielua. Koska haluan aina hypätä pienen salaisuuden, en esittele tätä artikkelia yleisölle. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta tapahtumastani yksityisesti. Siksi tekstiviesti itse, kun olet innokas puhumaan ehdottomasti mitään aarteistani.

Kuinka tehdä islantilaisista naisista kuten sinä

Islantilaisen naisen kiintymyksen voittaminen on Herkulesin tehtävä. Et voi vain flaunt rahaa hänen kasvonsa ja odottaa hänen laskevan hurmaasi. Islantilaiset naiset ovat ylpeitä feministejä ja tapaavat vain miehen, joka pitää heitä tasa-arvoisina. He eivät koskaan palaa erimielisyydestä, vaikka lähestyvät asiaa kohteliaasti.

Älä tee virhettä; Islantilaiset naiset eivät puhu kanssasi, jos yrität soittaa heille. He vaativat kunnioitusta ja potkaisevat sinut jalkakäytävälle, jos käytät työkaluna. Pohjimmiltaan sinulla on paljon käsissäsi, jos yrität vietellä islantilaista morsiamaa.

Tässä on vinkkejä, joiden avulla voit voittaa minkä tahansa Islannin tytön kiintymyksen:

Laki sivistynyt

Islantilaisia naisia ei houkuttele miehet, joilla on hankaava luonne. He katsovat näitä miehiä patriarkaation edustajiksi ja torjuvat heidät sydämessä. Kun olet menossa päivälle islantilaisen tytön kanssa, hän tutkii hahmosi kaikkia näkökohtia varmistaaksesi, että olet todellinen juttu. Periaatteessa olet työhaastattelussa, kun lähdet päivälle islantilaisen morsiamen kanssa.

Ole varovainen ritarillisuuden suhteen

Älä kiire avaa ovea islantilaiselle morsiamenellesi. Hän saattaa helposti loukkaa tätä elettä. Samanaikaisesti et voi antaa hänen taistella kantapäällään antamatta apua. Ja jos lasku tulee, älä kiirehdi maksamaan kaikesta. Ota vihjeitä täältä ja anna hänen osallistua päätöksentekoon.

Kunnioita hänen kulttuuriaan

Saarella on elinvoimainen ja enimmäkseen väärentämätön kulttuuriperintö johtuen heidän suhteellisesta eristyneisyydestään muusta maailmasta. Islantilaiset naiset suhtautuvat islantilaiseen taiteeseen ja runoon suuresti. Viikinkistä puhuminen ei ehkä vaikuta häneen, mutta mainitsemalla minkä tahansa islantilaisen ’ Sagas ottaa yllätyksenä islantilaisen morsiamenne.

Sinun tulisi myös olla varovainen keskustellessaan LGBT- ja sukupuolten oikeuksien liikkeistä islantilaisten tyttöjen kanssa. Islanti on liberaali maa, ja useimmilla kansalaisilla on asteittainen näkymä elämään.

Salli hänen itsenäisyytensä

Älä yritä hallita islantilaisen tytön liikkeitä. Hän tulkitsee huolenne väärin hallitsevana. Anna hänen tehdä mitä haluaa. Anna morsiamen jatkaa unelmiaan ja elää parhaansa. Älä yritä pakottaa uskonnollisia vakaumuksiasi häneen, koska hän jättää sinut paikalle.

Osta hänelle lahjoja

Vaikka islantilaiset naiset ovat kovia evästeitä, he arvostavat aina ihailijoidensa hyvin muotoiltua lahjaa. Älä tarjoa hänelle holhoavaa lahjaa, kuten käteistä. Yritä selvittää, mistä tyttösi todella pitää, ja yllättää hänet.

Treffit islantilaisten naisten-3 kana

Miksi Islanti on täydellinen paikka naissoolomatkailijoille + Vinkkejä

Islanti on naisten paratiisi, koska poliittinen ilmapiiri edistää kaikkia uskontoja ja seksuaalista suuntautumista. Tärkeintä on, että rikollisuus on alhainen.

Muita syitä siihen, miksi naissoolomatkailijat nauttivat Islannista, ovat:

Maalla on monia kauniita paikkoja

Voit käydä Sinisessä laguunissa tai Gullfossin vesiputouksessa. Voit myös käydä Myrdalsjokull-jäätikköpuistossa ja ihmetellä satojen mailien yli ulottuvaa lumen peittämää maisemaa. Maassa on monia paikkoja, joissa voit ottaa upeita kuvia, ja tunnelma on aina rento.

Ihmiset ovat hienoja

Islantilaisilla on syvä yhteisöllisyys maan pienen väestön vuoksi. Lisäksi ne ovat erittäin vieraanvaraisia kaiken taustan ulkomaalaisille.

Miehet eivät ole aggressiivisia

Toisin kuin muissa länsimaissa, Islannin miehet kunnioittavat naisia erittäin hyvin. He lähestyvät naisia aina kunnioittavasti.

Islannissa on naisystävällinen järjestelmä

Kaiken kaikkiaan Islannin järjestelmä palvelee naisia. Terveydenhuollon kokoonpano palvelee sinua, jos sairastut matkan aikana.

Pohjimmiltaan Islanti on naismatkailijan unelmakohde. Naiset kävelevät Reykjavikin kaduilla yöllä ilman henkilökohtaista turvallisuutta koskevia huolenaiheita.

Kuinka löytää luotettava islantilainen treffisivusto?

Nyt kun olet kerännyt kaikki tarvittavat tiedot islantilaisista naisista, on aika aloittaa muutto. Saaren vierailu on tietysti yksi luotettavimmista tavoista tavata islantilainen morsiamenne. Islannin treffisivustot auttavat kuitenkin säästämään matkakulut. He tarjoavat sinulle myös laajan valikoiman upeita naisia. Mutta sinun on silti oltava vartijana etsiessäsi Islannin morsiamet. Jos ei, joudut huijareiden uhriin.

Ennen kuin aloitat islantilaisen treffisivuston käytön, sinun tulee aina etsiä seuraavia:

 1. Suotuisa liittymissuunnitelma tai luottopohjainen järjestelmä
 2. Asiakastukitiimi käytettävissä ympäri vuorokauden
 3. Oikeat profiilit, joissa on useita kuvia
 4. Useita maksutapoja
 5. Suojattu maksuportaali laskutustietojen käsittelemiseksi
 6. Kaksivaiheinen varmennusmenettely rekisteröinnin aikana
 7. Viestintäkanavat, jotka sisältävät videopuhelut
 8. Suojattu verkkosivusto (https http) sijasta
 9. Positiivinen asiakas arvostelut ja valitukset
 10. Lisäpalvelut, kuten virtuaaliset lahjat ja mustat luettelot

Näiden ominaisuuksien läsnäolo auttaa todistamaan treffisivuston luotettavuuden. Tarkista aina niiden saatavuus jo ennen tilin luomista mille tahansa treffialustalle.

Yhteenveto: Islantilaiset naiset VS American Women

Islantilaiset naiset ovat vain täydellisiä avioliittoon. He ovat erittäin älykkäitä, he ovat koulutettuja ja ahkera. Islantilaiset morsiamet ovat myös vakavia feministejä —, jotka ovat motivoituneita parantamaan ikäisensä elämää. Mutta ne eroavat raivoisimmista amerikkalaisista feministeistä.

Vaikka amerikkalaiset naiset keskittyvät uraansa, islantilaiset naiset mieluummin yhdistävät työelämänsä perheen kasvattamiseen. Lisäksi islantilaiset naiset ovat sitkeitä ja selviävät ankarista olosuhteista. Amerikkalaiset naiset ovat usein vähemmän pysyviä, koska heitä kasvatetaan suhteellisen mukavasti. Yleensä naimisiin islantilaisen morsiamen kanssa lisätään ehdottomasti valoa elämääsi.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet