GetBride Italialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1277 Näkymät

Pitäisikö sinun päivämäärää italialainen nainen?

Suora vastaus tähän kysymykseen on kyllä – sinun pitäisi mennä italialaiseen naiseen. Italialaiset naiset ovat erittäin romanttisia ja intohimoisia ihmisiä. Italialaiset morsiamet rakastavat päivämääriä, spontaaneja suukkoja ja voimakasta rakkautta.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
2109 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Pitäisikö sinun päivämäärää italialainen nainen?

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2998 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3324 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2139 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2048 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2624 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Kuumat italialaiset naiset haluavat sinut tänne

Kun nämä naiset rakastavat jotakuta tai jotain, he eivät piilota sitä. Joskus he voivat jopa tulla aggressiivisiksi. Joten älä päästä italialaisen morsiamen hermoon vahingoittamalla jotakuta, jota he rakastavat, koska heidän kaikilla suhteillaan on merkitystä heille.

Perhe on heille ensimmäinen. He menisivät mihin tahansa pituuteen vain varmistaakseen, että heidän perheenjäsenensä ovat onnellinen. Kun tapaat italialaista naista avioliittoa varten, odota tapaavansa kaikki hänen perheenjäsenensä varhain, ja jos aiot edistyä heidän kanssaan, sinun on rakastettava perhettä.

Italialaiset naiset eivät välitä siitä, että ovat kotiäidit, eivätkä he myöskään välitä siitä, että liittyisit maksamaan talon laskut. He nauttivat itsenäisyydestään eivätkä haluaisi tulla taakkaksi. Useimmat italialaiset morsiamet ovat seksikkäitä ja fyysisesti erittäin houkuttelevia. Heillä on sellainen fysiikka, jonka päät kääntyvät kuumana päivänä. Ei ihme, että rakkauden ja kauneuden jumalatar Venus on roomalainen.

Jos rakastat huoletonta naista, sinun pitäisi ajatella naimisiin italialaisen naisen kanssa. Italialaiset naiset ovat juhla-ihmisiä, eivätkä he lähde ennen kuin musiikki pysähtyy. Italialaiset naiset ovat todella houkuttelevia askeleilla, jotka saavat sinut kantapäällesi heidän jälkeensä ja siro lantion auttamaan sinua mielialassa. Jos aiot aloittaa suhteen erittäin aktiivisen naisen kanssa, heitä verkko Italiaan. Astuessaan sinun tulisi myös harkita naimisiin italialaisen naisen kanssa.

Italialainen treffikulttuuri

Italialaiset naiset

Italia on täydellinen maa romanttisille ystäville. Täältä löydät paljon singlejä, ja arvaa mitä? Online-treffit ovat yleisiä sinkkujen keskuudessa. Mutta ennen kuin uskallat löytää italialaisia naisia, sinun pitäisi tietää enemmän heidän treffikulttuuristaan. Tässä on mitä pidät paremmin mielessä:

  • Naisen noutaminen. Italiassa kaikki ajavat kaikkialla, ja voi olla vaikea päästä jonnekin ajoissa. Siksi Italiassa on tavallista, että mieskumppanit valitsevat naisensa. Joten näin romanttinen seikkailusi voi alkaa.
  • Myöhässä. Etelä-Euroopassa on tavallista, että naiset ilmestyvät myöhään. Lisäksi Italiassa naiset voivat olla jopa tunnin. Siksi sinulla on parempi kärsivällisyys, joka kannattaa ennemmin tai myöhemmin.
  • Yritetään tehdä vaikutelma. Hyvät naiset Italiassa ovat pakkomielle ulkonäöltään. Joten on tavallista, että he esiintyvät tyylikkäissä vaatteissa. He pukeutuvat vaikuttamaan. Joten ole valmis lumoamaan päivämääräsi, kun tapaat henkilökohtaisesti.
  • Aperitivo. Illallista edeltävät juomat ja välipalat ovat yleisiä, kun päiväilet ensimmäistä kertaa. Sinun ei tarvitse aloittaa hienoista paikoista. Ylellisiin ravintoloihin käymisen pitäisi tapahtua myöhemmin, kun olet kiinni toisiinsa.

Etsitkö joku uusi? Kokeile italialaisia naisia täältä

Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Varsova, Puola
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä

Kuinka on elää Italiassa?

Italialaiset naiset-2

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuu elää toisessa maassa? Olipa kyse uuden työpaikan saamisesta, muuton perheen tai rakkaan kanssa, etsimään seikkailua tai vain päästä eroon tavallisesta tylsästä aikataulustasi.

Italia on saattanut ylittää mielesi ja mielikuvituksesi, mitä voit ajatella oli pasta, mausteiset ruuat, makea punaviini, historialliset rakennukset ja maailmankuulu museot. Mutta aivan kuten kaikella on kaksi puolta, niin myös muutto uuteen maahan, ja Italia ei ole poikkeus. Jokaisella maalla on etujaan ja haittojaan, ja nämä ovat joitain asioita, jotka on otettava huomioon ennen kuin teet tämän suuren liikkeen.

Italiassa asuvat plussat

Terveydenhuolto on taskuystävällistä ja korkealaatuista

Kuten kaikissa muissa Euroopan maissa, Italiassa on sairausvakuutusjärjestelmä. WHO (Maailman terveysjärjestö) luokitteli sen yhdeksi kymmenestä parhaasta maasta, joilla on paras terveydenhuoltojärjestelmä, ja se on myös halpa. Julkisissa sairaaloissa voi olla jonoja, mutta kaiken kaikkiaan terveydenhuolto on tehokasta ja kohtuuhintaista.

Ruoka on uskomatonta

Italialaisilla on yleensä paljon keskusteluja ruoan ympärillä. Paikalliset rakastavat hyvää ruokaa. Joitakin sellaisia ruokia, joita Italiassa voidaan odottaa, ovat pasta, leivonnaiset, espresso, gelato, pizza ja paljon muuta kuin voisit kuvitella.

Jos olet kotikaupungissasi italialaisen ruoan fani, odota, kunnes syöt sen oikeasta lähteestä. Valmistaudu lisäämään ylimääräisiä kiloja, kun muutat Italiaan. Heidän ruokia ovat niin hyviä.

Kansalaiseksi tuleminen ei ole niin monimutkaista kuin muut Euroopan maat

Jotta voit tulla kelpoiseksi Italian kansalaiseksi, tarvitset 10 vuoden oleskeluvaatimuksen. Tätä voidaan kuitenkin seurata nopeasti, jos olet italialainen. Italian kansalaisuuteen saaminen kestää vain 4 vuotta ilman asuinpaikkavaatimusta.

Yöelämä on monipuolista ja jännittävää

Italialaiset rakastavat pysyä poissa myöhään, he ovat yöpiirtäjiä. Heillä on paljon klubeja ja ruokailupaikkoja. Heillä on perinne nimeltään Passagiata tai kävely. Ihmiset käyvät yöretkillä, syövät gelatoa ja seurustelevat. Kävelyn jälkeen voit pysähtyä kahvilan vieressä kupillisen espresson kanssa ja vain ihailla ihmisiä.

Maa-alueen hankkiminen on melko helppoa

Tarvitset oleskeluluvan ennen kuin voit omistaa kiinteistön Italiassa. Mutta jos olet kotoisin maasta, jonka avulla italialaiset voivat ostaa kiinteistöjä heiltä jopa ilman oleskelulupaa, voit saada kiinteistön sinne. Tämä koskee amerikkalaisia.

Saatuaan nähdä joitain Italiassa asumisen yläpuolia, käännytään kierrekierrokseen ja siirrymme eteenpäin Italiassa asumisen alapuolelle.

Huonot puolet asumisesta Italiassa

Vuokrasopimukset ovat yleensä pitkäaikaisia

Ennen kuin asut Italiassa, sinun pitäisi tietää, että vuokrasopimuksen rikkominen on erittäin kallista ja joskus saatat juuttua. Siirtymäkauden vuokra-asunnon hankkiminen on yleensä 18 kuukautta pitkä, mutta pitkäaikaisen asuntovuokrauksen saaminen pitää sinut vähintään 3 vuotta. Joten ennen kuin saat majoitusta Italiassa, sinun pitäisi miettiä syvästi, varsinkin jos olet nirso.

Työttömyysaste on korkea

Jos aiot saada työpaikan Italiaan, sinun ei pitäisi olla kiireinen tai epätoivoinen, koska työttömyysaste on melko korkea verrattuna muihin Euroopan maihin. Tarkista taustasi ja varmista, että sinulla olevat taidot ovat erittäin kysyttyjä Italiassa.

Likaiset kadut

Graffitit ovat yleisiä suurissa kaupungeissa huolimatta siitä, että niitä koristavat kaunis arkkitehtuuri. Ylikuormitus, jonka aiheuttavat pääasiassa turisteja, on myös toinen aihe Italian kaduilla. On vaikea nähdä kaikkea kauneutta, jota Italia tarjoaa kaiken lian keskellä.

Sää ei ole tasainen

Et koskaan oikein tiedä mitä sääennusteeltasi voi odottaa, koska Italiassa on 2 aluetta. Sääolosuhteet eivät ole ennustettavissa tuolla. Pohjoinen alue saa erittäin kylmän talvella, kun taas eteläinen alue on leuto talvella, mutta erittäin kuuma ja kuiva kesällä.

Työviisumin saaminen on yrittäjille monimutkaista

Jos muutat toisesta Euroopan maasta, sinun on haettava itsenäisen ammatinharjoittamisen viisumia, eikä sen myöntämiselle ole mitään takeita. Joten yrittäjänä liikkuminen Italiaan voi olla melko monimutkaista ja vaatii paljon vaivaa ja aikaa. Muutto Italiaan on uskomatonta, mutta sillä on kohtuullinen osuus ala-alueista, joten ajattele oikein ennen kuin teet suuren liikkeen.

Opas italialaisista naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Italialaiset tytöt ovat kuumia kakkuja online-treffailun yhteydessä. Nämä naiset ovat sekoitus kauneutta, aivoja ja luokkaa. Se vaatii enemmän kuin “ macho ” tavata italialaisia tyttöjä ja saada heidät houkuttelemaan sinua. Sinun on oltava herkkä heidän vastaukselleen tilanteisiin ja oltava tietoinen muista yleisistä ominaisuuksista, joita heillä on.

Tämä artikkeli opastaa sinua läpi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää italialaisten tyttöjen treffailusta.

Miksi italialaisista naisista tulee postimyynnissä morsian?

Syy siihen, että italialaisia postimyynnissä morsian on paljon, johtuu heidän maassaan olevista miehistä. Italialaiset miehet ovat erittäin nirso ja perfektionisteja. Ne antavat paljon yksityiskohtia muotille ja pukeutumiselle, mikä saa heidät viettämään liian paljon aikaa pukeutumiseen. Tämä on merkittävä sammutus italialaisille naisille.

He ovat hyvin päihdyttäviä. He antavat paljon kohteliaisuuksia ja voivat olla romanttisten eleidensä yläpuolella. Nämä kauniit naiset ovat kyllästyneet kokemaan samoja asioita uudestaan ja uudestaan.

Italialaiset miehet haluavat pitää hauskaa ja tutkia. Joten he eivät halua sitoutua ja italialaiset naiset ovat yksinoikeudella ja intohimoisesti. He eivät halua jakaa miehetään. Heistä puuttuu myös tunteitaan.

Nämä ovat joitain syitä, miksi italialaiset naiset lataavat profiilinsa treffisivustoille. Italialaiset naiset uskovat, että ulkomaisilla miehillä on paljon tarjottavaa, ja he haluaisivat tutkia vaihtoehtojaan. Italialaista postimyynnissä morsian ei ole niin vaikea löytää. Vaikka on joitain ohjeita, jotta et joutuisi huijausten uhreiksi.

He ovat:

  • Aidot verkkosivustot jakavat naiset, jotka he ovat rekisteröineet siihen, sijaintinsa ja mieltymyksiensä mukaan. Huijaussivustot yleistävät kaikki naiset, joita heillä on siinä.
  • Aidot treffisivustot eivät kysy rahaa ennen pariliitosta. Huijaussivustot myyvät enemmän tai vähemmän potentiaalisia morsiamet, jotka he ovat rekisteröineet sivustolleen, koska he välittävät vain pumppaamasta rahaa taskustasi omilleen.

Jos treffisivustolla ei ole näitä piirustuksissaan, sinun ei pitäisi kiinnittää niihin huomiota.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8836
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9478
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9272
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Tina - kuva
Tina, 24
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä vatsasi onnelliseksi. Tykkään valmistaa paljon muutakin kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja pitkäaikaiset käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa ihmisen sydäntä. Koska haluaisin poistua pienestä palapelistä, en paljasta näitä tietoja sosiaalisesti. Vaikka ei, annan mielelläni tietää kaiken henkilökohtaisen tietoni yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua pienistä aarteistani.

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Miksi italialaiset naiset ovat niin suosittuja?

Italialaiset naiset erottuvat monista asioista. Yksi niistä asioista on heidän ainutlaatuinen muotitunnelmansa. Heidän ajatuksensa muotista on olla todella yksinkertainen, mutta silti tyylikäs; ihmiset vetoavat tähän.

Toinen syy siihen, miksi italialaiset naiset ovat suosittuja, johtuu heidän huoletonta elämäntapaansa. Heillä on ‘ En välitä siitä, mitä ihmiset sanovat ’ -tyyppinen asenne. Italialaiset naiset tulevat sovinistisesta yhteisöstä ja haluavat tulla kuulluiksi ja ovat itsenäisiä. He pyrkivät elämään yhteiskunnan normien yläpuolella.

He tekevät todella hyviä kotiäidit ja ovat erinomaisia kokkeja. Italialaisista suuvesiaterioista italialaiset naiset tekevät todella hyviä aterioita. Ruoanlaitto on heille kuin taidetta.

Italialaiset naiset ovat myös suosittuja ystävällisyydestään ja ystävällisyydestään. Italialainen postimyynnissä morsian ensimmäisestä päivästä alkaen houkuttelee sinua siitä, kuinka vieraanvaraiset he voivat olla. He ovat sekä perhekeskeisiä että suhteisiin suuntautuneita. Perhe on numero yksi heidän prioriteettiluettelossaan, joten he eivät ole tyyppiä korvaamaan mukavan kodin rakentamista menemällä urallaan pitkälle –, jos se koskaan tuli alas tuo valinta.

Italialaiset vaimonsa ovat erittäin kauniita ja eksoottisia. He jättävät päänsä kääntyvän tämän takia. Et voi nähdä italialaista tyttöä ja kävellä tuijottamatta. Se on toinen syy, että kauniit italialaiset naiset ovat suosittuja.

Italialaiset naiset-3

Vinkkejä italialaisten naisten treffailuun

Italialaisen tytön treffailu vaatii jonkinlaista teknisyyttä, koska heillä on monimutkaisia persoonallisuuksia. Esimerkiksi joidenkin italialaisten naisten mielestä on misogynististä, jos miehen pitäisi suojata naistaan, kun taas toisten mielestä se on romanttista.

Joten kun tapaat italialaisia naisia, nämä ovat joitain asioita, joita voit odottaa heiltä. On myös tekemistä saadaksesi heidät houkuttelemaan sinua ja tekemään heistä mukavia ympärilläsi.

Ole valmis roiskemaan vähän

Italialaiset naiset tarvitsevat paljon hemmottelua ja treffailu maksaa sinulle todennäköisesti paljon rahaa. Joten jos olet huolissasi menoista päivämäärillä, on suositeltavaa tarkistaa muut naiset. Voit taistella italialaisten ympärillä.

Mene hollantilaisiin päiviin

Kun menet päivämäärään italialaisen naisen kanssa, sinun ei pitäisi odottaa hänen tarjoavan jakaa lasku. Muista, että nämä naiset rakastavat hemmottelua, joten käydessäsi tapaamista italialaisen naisen kanssa sinun pitäisi kantaa tarpeeksi rahaa laskujen kattamiseen.

Johdonmukaisuus on avainasemassa

Tapaamalla italialaisia naisia sinun on oltava valmis panostamaan ja aikaa. Älä odota yhden päivämäärän tekevän temppua. Lukuun ottamatta sitä, että tapaat puhelutytön kanssa, joudut todennäköisesti panostamaan hieman enemmän pyrkimykseen.

Voita italialaisen tytön sydän keittämällä

“ Tie miehen sydämeen on vatsansa kautta ” on erittäin suosittu lause, mutta Italiassa, se koskee kaikkia, koska ruoka on olennainen osa heidän päivittäistä elämäänsä ja keskustelujaan. Italialaiset naiset ovat erinomaisia kokkeja, ja jos haluat houkutella heitä, voit voittaa heidät osoittamalla, että voit ylittää heidät ruoanlaitossa. Se osoittaa, että olet kiinnostunut jostakin, jota he luonnollisesti rakastavat tekevän.

Odottaa pieniä tunteiden näytöksiä

Italialaiset naiset ovat herkullisia tyyppejä, joten he nauttivat paljon läheisyydestä. Intiimi tekee heistä erityisen mukavia ympärilläsi. Joten odota ehkä kosketusta olkapäällä tai jopa suudelmaa poskelle, koska näiden asioiden tekeminen saa ne lämmittämään sinua.

Voita heidän ystäviensä sydän

Italialaiset ovat todella ystävällisiä ihmisiä. Joten kun haluat saada italialaisen naisen, sinun pitäisi päästä hänen ystäviensä sydämeen. Tämä temppu toimii naisille ympäri maailmaa, joten voit käyttää sitä myös italialaisten kanssa.

Ole vakava

Vakavimmin ajattelevat italialaiset naiset eivät arvosta yhden yön seisontapaikkoja. Jotkut elävät lentämistä varten, mutta paitsi että haluat altistaa itsesi siihen liittyville vaaroille, älä lähesty italialaista morsiamaa, jos et halua asettua.

Italialaiset naiset VS amerikkalaiset naiset

Jokaisella asialla on ylä- ja alamäkiä. Jos et vieläkään ole niin vakuuttunut siitä, minkä tyyppisen naisen kanssa haluat olla, hahmotellaan joitain eroja amerikkalaisten naisten ja italialaisten naisten välillä.

Amerikkalaiset naiset

Jos amerikkalainen nainen haluaa sinut, hän ei vie sinua stressin läpi. Hän voi olla jopa häpeämätön lähestymistavassaan, koska hän ei näe tarvetta piilottaa tunteitaan. Amerikkalainen tyttö ei koskaan pelkää ampua shottiaan. Hän voi jopa tehdä aloitteen ja kysyä, oletko hidas. Kääntöpuolella pysyvyys amerikkalaisen tytön kanssa tulee myrkylliseksi. Sinun ei pidä ottaa häntä ei, koska hän on hyvin suoraviivainen.

Amerikkalaiset tytöt ojittaisivat mielellään ystävänsä vain viettääksesi aikaa kanssasi. Nämä tytöt eivät joskus etsi täydellistä herrasmiestä. He tarvitsevat vain jonkun rehellisen. Siksi amerikkalainen nainen voi joskus jättää keskinkertaisuuden huomiotta.

Italialaiset naiset

Italialaiset naiset haluavat nähdä, kuinka kauan voit mennä heidän luokseen ennen kuin annat vartijansa alas. He haluavat nähdä, että olet valmis sitoutumaan. Tämä on kuin rakkauden testi heitä kohtaan. Italialaiset naiset eivät koskaan tee ensimmäistä liikettä kanssasi. Sinun on pyydettävä heidät itse. Sinun on oltava pysyvä italialaisten naisten kanssa. Sinun on panostettava työhön, aikaan ja työhön. He välittävät niin paljon muotista. Et voi päästä eroon siitä, että olet laiska pukeutuja, jos tapaat italialaista. Toinen ero tässä on, että italialaiset tytöt tulevat harvoin päivämääriksi yksin. He liikkuvat ystäviensä kanssa eivätkä ojita heitä puolestasi. Jos haluat yksityisyyttä, sinun pitäisi tuoda myös ystäväsi, jotta he häiritsisivät hänen ystäviään hänestä.

Italialaiset naiset rakastavat flirttailua. Sinun on saatava heidät tuntemaan imarreltu ja pyyhkäisemään ne kokonaan jaloistaan oikealla sanavalinnalla. Viimeinkin italialainen tyttö saa sinut tuomaan täyden potentiaalisi ja saamaan sinut jättämään keskinkertaisuuden. Suurin osa italialaisista naisista on kauniita, ovat hienoja kotiäitiä, erinomaisia kokkeja, vieraanvaraisia ja välittävä. He rakastavat uraaan, mutta myös edistävät ylläpitoa kotona. Jos aiot asettua asumaan, italialaiset morsiamet sopivat hyvin.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet