GetBride Jamaikan naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1451 Näkymät

Treffit Jamaikan naisia

Jamaika on pieni saari ja samanniminen maa, jonka väkiluku on alle kolme miljoonaa ihmistä. Tällä Karibialla sijaitsevalla maalla on lukemattomia nähtävyyksiä ja paratiisin rantoja. Jamaika tarjoaa viihdettä kaikille makuille ympäri vuoden, ja paikallisen keittiön ystävät voivat osallistua siellä oleviin kulinaarisiin festivaaleihin. Monet ihmiset yhdistävät Jamaikan rajoittamattomaan vapauteen, taivaansiniseen mereen ja tietysti Bob Marleyn kappaleisiin. Tällaista ystävällistä ilmapiiriä ei tuskin löydy mistään muusta maailman maasta.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1752 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit Jamaikan naisia

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2531 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1568 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2160 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3014 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3660 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat jamaikalaiset naiset haluavat sinut tänne

Kun tämä Christopher Columbuksen löytämä saari oli intialaisten asuttama, mutta Espanjan hallinnon aikana ne katosivat melkein kokonaan. Espanjalaiset toivat orjia Afrikasta tälle saarelle, joten yli 90 prosentilla jamaikalaisista on afrikkalaista alkuperää; noin 6% on mulattoja ja muiden kansakuntien osuus on noin 4%. Jamaika on myös koti joillekin houkuttelevimmista ja seksikkäimmistä tytöistä maailmassa. Jamaikan naisten silmissä monien miesten sydämet alkavat lyödä nopeammin.

Miltä Jamaikan naiset näyttävät?

Jamaikan naiset

Useimmat jamaikalaiset naiset eivät ole hämmentyneitä liiallisesta painostaan. He sanovat, että jamaikalainen nainen ei koskaan kieltäydy jälkiruokaa hahmonsa vuoksi. Tietenkin, kun paikalliset naiset kokoontuvat, he mittaavat toisiaan saadakseen selville kuka on suurempi, ja keskustelevat tavoista laihtua. Jamaikalla naisten täyteyttä pidetään terveyden merkkinä. Ylipainoiset naiset Jamaikalla eivät koskaan kuule loukkauksia tai pilkkaa sanoja osoitteessaan.

Jamaikalaiset naiset ovat erittäin itsevarmoja ja rakastavat itseään siitä, kuka he ovat. Paikalliset miehet rakastavat myös ylipainoisia naisia, ja harvoin löydät jamaikalaisia miehiä, jotka pitävät laihoista tytöistä. Tilanne on kuitenkin jonkin verran erilainen maan pääkaupungissa ja suurissa kaupungeissa. Monet kaupunkitytöt seuraavat ruokavalioita, laskevat kulutetut kalorit ja jopa käyttävät lääkkeitä laihtumiseen. Samaan aikaan jamaikalaiset naiset osaavat kokata, mutta he eivät pidä paljon. He mieluummin osallistuvat muihin mielenkiintoisempiin asioihin.

Ulkonäkö

Tällä saarella asuvat naiset ovat ulkonäöltään ja ihonväriltään erilaisia. Pääasiassa afrikkalaisen perinnön ansiosta jamaikalaisilla naisilla on rehevät huulet, ilmeikkäät hasselisilmät, suklaanvärinen iho ja kihara musta hiukset. Ne näyttävät monella tavalla Dominikaanisen tasavallan tai Belizen kauneuksilta. Jamaikan morsiamet ovat hienostuneita mulattoja tai lämminhenkisiä mustanahkaisia jumalattareita, jotka pystyvät taitavasti näyttämään kauniit ruumiinsa pukeutumalla erittäin paljastaviin ja rapeihin asusteisiin.

Lisäksi jamaikalaisilla naisilla, kuten kukaan muu, on intohimo kirkkaisiin esineisiin. Nämä kauneudet erottuvat pyrkimyksestä käyttää kauniita vaatteita, trendikkäitä kenkiä ja kirkkaita koruja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he käyttävät aina vain kirkkaita vaatteita. Jamaikan naisista löydät paljon fashionisteja riippumatta siitä, ovatko he varakkaita vai eivät. Heidän tärkeimmät menoeränsä ovat vaatteet, jalkineet ja korut. Olipa se miten tahansa, nämä tytöt toimivat usein vaatteidensa koristeena, eivät päinvastoin.

kauneus

Jamaikalaiset naiset ovat usein voittaneet Miss World-tittelin kansainvälisissä kauneushaastajissa. Jamaika on tämän parametrin kolmannella sijalla maailmassa. Asiantuntijoiden mukaan Jamaikalla on kauniimpia naisia asukasta kohden kuin missään muussa maassa. Itse asiassa monet Jamaikalla asuvat naiset ovat uskomattoman kauniita ja seksikkäitä. Kuten afrikkalaisilla puuhahmoilla, myös jamaikalaisilla naisilla on hoikka ja paju vartalo, kauniit kasvot, pitkät jalat ja mukavat kädet.

Sen lisäksi, että jamaikalaisilla naisilla on erinomaiset ominaisuudet luonnosta, he rakastavat huolehtia itsestään. Nämä naiset osaavat tehdä hiuksistaan ja ihostaan täydellisen. Lisäksi monet miehet muista maista ihailevat jamaikalaisten naisten naisellisia muotoja. Nämä naiset puolestaan ovat erittäin ylpeitä seksikkäistä ruumiistaan, etenkin alaosistaan, ja he haluavat saada kiinni ihailevista katsauksista ohi kulkeviin miehiin.

Ominaisuudet

Vaikeasta historiallisesta menneisyydestään ja todellisesta köyhyydestään huolimatta he tietävät kuinka nauttia elämästä ja suhtautua kaikkeen helposti ja positiivisesti. Samaan aikaan jamaikalaiset naiset ovat vaatimattomia ja ystävällisiä mini-shortistaan ja topistaan huolimatta. Nudistirannoilla näet enimmäkseen ulkomaisia tyttöjä, mutta harvoin paikallisia naisia. Rantaan mennessä jamaikalaiset naiset käyttävät todennäköisesti tavallisia shortseja ja T-paitoja. Tämä ei johdu siitä, että he ovat liian ujoja, vaan siksi, että he pitävät väärin olla alasti muukalaisten edessä.

Useimmat jamaikalaiset naiset ovat ystävällisiä, rehellisiä ja ennakkoluulottomia henkilöitä. He nauravat ja hymyilevät koko ajan. Enimmäkseen nämä naiset pitävät itseään onnellisina ja omavaraisina henkilöinä. Lisäksi jamaikalaisia naisia voidaan kutsua feministeiksi, mutta hyvin erikoisiksi. Itsenäisyyttä he mieluummin saavat omat rahansa eivätkä ole riippuvaisia kukaan. He eivät kuitenkaan kieltäydy helposta rahasta ja katsovat, etteivät he ole velkaa kenellekään.

persoonallisuus

Jamaikalaiset naiset rakastavat itseään eivätkä halua sitoa elämäänsä häviäjiin. Nämä naiset osaavat auttaa itseään ja selviytyä elämän vaikeuksista yksin. Jamaikalla avioliiton solmiminen on täysin kehittymätöntä. Monet parit elävät yhdessä, saavat lapsia eivätkä yritä virallistaa suhteitaan. Jamaikalaisilla tytöillä ei ole tapana mennä naimisiin aikaisin. Naisten klubit ovat yleisiä tässä maassa, missä paikalliset naiset kokoontuvat auttamaan toisiaan.

Luonnollisen vapauden ja itsenäisyyden halun ansiosta jamaikalainen nainen ei koskaan anna kenenkään laittaa häntä. Hän ei koskaan kerjää häntä, ja vielä enemmän hän ei suvaitse nöyryytystä. Pikemminkin hän vain pakata tavaransa ja lähtee. Lisäksi jamaikalainen nainen voi järjestää kovan skandaalin koko kadulla, jotta kaikki tietävät mitä tapahtui. Jamaikalaiset naiset eivät epäröi saada asioita julkisesti.

asenteet

Jamaikan naiset viettävät aikaa kotiensa ulkopuolella. Kaikki kokoukset ovat kadulla, ja kotona he vain syövät ja nukkuvat. Ei ole tapana käydä toisissaan Jamaikalla. Viikonloppuisin ja arkisin iltaisin joukko ihmisiä kokoontuu joihinkin paikkoihin keskustelemaan todellisista uutisista ja tärkeistä tapahtumista. Lisäksi aikuisten lisäksi myös lapset voivat väkijoukkoja keskellä katua. Lomilla ja viikonloppuisin paikalliset rakastavat viettää aikaa klubeilla keskustellakseen ja tanssiakseen.

Jamaikalaiset naiset voivat tanssia ja liikkua siten, että on vaikea katsoa pois. Ei ihme, että heidän plastisuudestaan ja rytmitunnostaan on legendoja. Näyttää siltä, että heidän ruumiinsa ja liikkeensä luovat musiikin rytmin ja melodian. Jamaikalaiset naiset ovat harvoin kiireisiä. He myös laulavat koko ajan riippumatta siitä missä he ovat. He puhuvat ja liikkuvat hitaasti, ja näyttää siltä, että he yrittävät nauttia elämänsä jokaisesta hetkestä.

Tee elämästäsi parempia kauniiden naisten kanssa täältä

Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei

Jamaikan treffikulttuuri

Jamaika on eksoottinen paikka tavata eksoottisia naisia. Karibialla sijaitseva se on pieni saarivaltio, ja se on melko suosittu turistikohde. Tämän maan treffit ovat aina uusi kokemus ulkomaalaisille. Jos olet kiinnostunut tapaamaan ja treffailemaan eksoottisia naisia, tiedät paremmin Jamaikan treffikulttuurista, ja tässä on mitä pitää mielessä:

 • Treffit ja matkustaminen. Jamaikalaiset naiset tunnetaan suurista matkakavereista. He rakastavat matkustamista, ja Jamaika tarjoaa laajan valikoiman vierailuja. Treffit ja matkustaminen ovat mitä odotat, kun aiot treffata Jamaikan naisia. He uskovat tietävänsä enemmän henkilöstä, kun he matkustavat yhdessä. Miksi et kokeilisi sitä?
 • Herkullinen ja hauska treffit. Sen lisäksi, että olet osa seikkailua, voit olla varma, että kumppanistasi tulee hauska henkilö, jolla on hyvä huumorintaju. Lisäksi he rakastavat ruoanlaittoa, ja sinulle tarjottu kotitekoinen ruoka on merkki siitä, että hän alkaa rakastaa sinua. Jamaikan treffikulttuuri on siis hauska ja herkullinen kokemus.
 • Upea tanssikulttuuri. Kun aloitat treffailun Jamaikan naisten kanssa, alat oppia lisää tanssimisesta. Ehkä saatat tietää, että Reggae ja Dancehall ovat osa Jamaikan kulttuuria. Joten ole valmis tanssimaan.

Jamaikalaiset naiset-3

Stereotyypit Jamaikan naisista

Jamaikasta, jolla on ainutlaatuinen ja erottuva kulttuuri, on tullut merkittävä globaali tuotemerkki 1900-luvulla. Musiikin, rastat ja urheilullisten saavutusten ansiosta maan asukkaat ovat tunnistettavissa ympäri maailmaa. Valitettavasti ihmisen taipumus yksinkertaistaa tosiasioita on johtanut monien stereotypioiden syntymiseen Jamaikan naisista. Tässä on joitain yleisimmistä stereotypioista, jotka eivät vastaa todellisuutta:

1. Kaikki Jamaikan naiset ovat rastafarilaisia, jotka tupakoivat rikkaruohoja

Rastafarilaiset ovat harjoittajia tietyssä uskonnossa ja sosiaalisessa liikkeessä, joka kehittyi tässä maassa 1930-luvulla. Kuuluisin Rastafarilainen oli muusikko ja säveltäjä Bob Marley (1945-1981). Olet ehkä nähnyt kuvia Bob Marleystä tupakoimasta marihuanaa. Tilastot osoittavat, että vain 5% Jamaikan väestöstä pitää edelleen itseään Rastafari. He elävät vastaavaa elämäntapaa ja käyttävät marihuanaa uskonnollisissa rituaaleissaan.

2. Jamaikan naisten harjoittelu Voodoo

Voodoo-uskonto ilmestyi Haitille ja sitä harjoitetaan edelleen siellä. Voodoo juontaa muinaisista afrikkalaisista kultista, kun taas Rastafarilla on paljon yhteistä kristinuskon kanssa. Useat Hollywood-elokuvat ovat edistäneet stereotypiaa siitä, että jamaikalaiset naiset herättävät kuolleet elämään ja tekevät heistä zombeja. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Monta vuotta sitten jamaikalaisilla oli Obeah-uskomusjärjestelmä, joka oli suosittu orjien keskuudessa. Tällä hetkellä Obeah on laiton, ja et todennäköisesti kuule siitä Jamaikalla.

3. Jamaikan naiset ovat aina rannalla

Vaikka Jamaika on saari, se ei ole pieni. Kaikilla ei ole pääsyä lähimmälle rannalle vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Monet jamaikalaiset eivät asu lähellä rantaa. Suuri osa paikallisista väestöstä asuu sisämaahan, ja heidän on vietettävä useita tunteja rannalle pääsemiseksi. Jopa ne jamaikalaiset naiset, jotka asuvat ja työskentelevät lähellä turistialueita, eivät käy usein rannoilla, koska heillä on paljon tärkeämpiä päivittäisiä huolenaiheita.

Treffit Jamaikan naista

Jamaikalaiset naiset vastaavat usein valkoisten ulkomaalaisten miesten kiinnostukseen. Kaikkien pitäisi kuitenkin olla luonnollista ja hauskaa näille naisille. Ensinnäkin Jamaikan morsiamen on oltava hyvä ja helppo miehen kanssa. Saadaksesi Jamaikan tyttöystäväsi hyvän suosion, harkitse seuraavia vinkkejä:

1. Ole kunnioittava ja osoita aitoa kiinnostusta häneen

Kun tapaat jamaikalaista naista, yritä käyttäytyä kuin herrasmies. Lisäksi sinun on parempi näyttää iloinen asenteesi kertomalla hauskoja tarinoita ja hyviä vitsejä. Voit osallistua häneen älylliseen keskusteluun. Ole kuitenkin varovainen, ettet loukkaa tämän maan tapoja ja perinteitä.

2. Näytä romanttinen puoli

Onnittelut ja kohteliaisuus auttavat sinua valloittamaan minkä tahansa jamaikalaisen naisen sydämen. Kuten muiden maiden tytöt, jamaikalaiset naiset rakastavat kukkia ja pieniä lahjoja. Lisätietoja myös hänen elämäntapansa ja perheensä. Todellinen kiinnostus hänen persoonallisuuteensa auttaa sinua voittamaan hänen luottamuksensa.

3. Ole vilpitön

Jamaikan naiset voivat helposti havaita, sanotko totuuden vai valehteletko. Jos valehtelet jamaikalaiselle naiselle aikomuksistasi, voit vahingoittaa hänen tunteita suuresti. Nämä naiset rakastavat luotettavia miehiä, jotka puhuvat avoimesti siitä, kuka he ovat ja mitä he tekevät.

Joitakin lisävinkkejä, jotka sinun on tiedettävä

Jamaikan virallinen kieli on englanti, ja tämä tosiasia helpottaa kommunikointia paikallisten tyttöjen kanssa. Englannin kielen paikallinen murre on kuitenkin erityinen. Karibian englannista on vuosien varrella tullut huomattavasti erilainen kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa puhuttu englanti. Lisäksi jamaikalaiset naiset puhuvat kreolia, paikallista kielisekoitusta.

Ennen matkaa Jamaikaan voit tutustua useisiin jamaikalaisiin postimyynnissä morsian eri treffisivustoilla. Monet jamaikalaiset naiset käyttävät näitä alustoja usein löytääkseen uskomattomia keskustelukumppaneita, hyviä ystäviä ja jopa elämäkumppaneita. Kuten missään muussa maailman maassa, Jamaikalla on alueita, joita ei pitäisi käydä yöllä, varsinkin jos sinulla on kalliita esineitä ja paljon rahaa mukanasi. Tällä tavoin suositellaan pitämään turistialueita etkä mene pelkästään kaukaisille alueille.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9273
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8640
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8473
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Karla - kuva
Karla, 26
Sijainti: Montevideo, Uruguay
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät mehukas syömisestä, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on vetovoimani ja pitkäaikainen intohimo. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt kulinaaristen mestariteosteni takia. Mutta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Olen tietoinen eri tavoista lisätä henkeä. Koska minulla on pieni salaisuus, en aio perustaa tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikille henkilökohtaisista tiedoistani yksityisesti. Tekstoi siis henkilökohtaisesti, kun haluat mainita ehdottomasti mitään lahjojani.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Missä tavata Jamaikan naisia?

Jamaikan naiset-2

Jos sinua houkuttelevat mielenkiintoiset tosiasiat Jamaikan morsiamet, haluat todennäköisesti tulla tähän maahan ja tutustua heihin henkilökohtaisesti. Täältä löydät varmasti monia paikkoja tavata kauniita ja ainutlaatuisia jamaikalaisia naisia. Jokaisella Jamaikan alueella on erityinen ilmapiiri. Täällä voit nähdä sademetsiä, korkeita vuoria, ruohoisia niittyjä ja vaikuttavia rannikoita. Kauniita jamaikalaisia naisia löytyy kuitenkin myös kaupungeista, joten suurten paikkakuntien tulisi olla pääkohteesi:

Kingston

Jamaikan vilkas pääkaupunki, joka sijaitsee Sinisten vuorten juurella kauniin sataman yli, on maan sydän ja suurin englanninkielinen kaupunki Miamista etelään. Täällä sijaitsevat hallintorakennusten ja suurten ostoskeskusten lisäksi myös tärkeimmät kulttuuriset ja historialliset nähtävyydet. Täällä voit käydä Bob Marley -museossa, Peter Tosh -museossa, Trench Townin kulttuurituomioistuimessa ja Devon-talossa. Kaupunkien hengen mukaan siellä olevat elinolot eroavat muun saaren hitaasta tahdista.

Montego Bay

Tämä on erittäin suosittu lomakeskus, joka sijaitsee Jamaikan luoteisrannikolla. Montego Bay tai MoBay, kuten sitä yleensä kutsutaan, on kuuluisa rannoistaan, joita ympäröivät vihreät puut ja palmujen reunustamat mäet, jotka luovat värikkään maiseman. Voit snorklata ja viettää koko päivän aurinkoa, kuunnella musiikkia tai sukeltaa kallioilla viehättävissä lahtissa. Rentouttava ilmapiiri ja upea sää ovat parhaat olosuhteet tavata upea jamaikalainen nainen.

Yöelämä

Kingstonissa ja Montego Bayssä voit nauttia vilkkaasta yöelämästä. Monet kauniit jamaikalaiset morsiamet eivät koskaan menetä mahdollisuutta juhlia ja pitää hauskaa. Tapaamaan heitä käymällä lukuisissa baareissa ja ravintoloissa sekä useissa meluisissa yökerhoissa, kuten:

 • Bronco NightClub (E Queen St, Kingston);
 • Kaunokirjallisuus Yöelämä ja viihde (67, Constant Spring Rd, Kingston);
 • Haze Lounge (1-3 Jimmy Cliff Ave, Montego Bay);
 • Taboo Night Club (B32, Alice Eldemire Drive, Fairway-ostoskeskus, Montego Bay).

Paikalliset baarit, tanssit

Upea idea on tavata monia mukavia jamaikalaisia naisia baareissa, ravintoloissa ja tansseissa Kingstonissa ja Montego Bayssä:

 • Aquamagoo Sports Bar and Lounge (14-16 Cinchona Ave, Kingston);
 • Club 88 (88 Molynes Rd, Kingston);
 • Tätin baari (Orange St, Montego Bay);
 • Coral Cliff (165 Gloucester Ave, Montego Bay).

Daygame

Jamaikalaiset naiset ovat yleensä erittäin ystävällisiä ulkomaalaisille miehille. Joten on helppo lähestyä heitä julkisissa paikoissa päivän aikana. Parhaita paikkoja tavata Jamaikan morsiamet Kingstonissa ja Montego Bayssä ovat:

 • Central Plaza (17 Constant Spring Rd, Kingston);
 • Kingston Mall (8 Ocean Blvd, Kingston);
 • Rose Hall Great House (Rose Hall Road, Montego Bay).

Viimeiset ajatukset treffailusta Jamaikan morsiamet

Huolimatta monista stereotypioista, jotka olet ehkä kuullut Jamaikan naisista, nämä naiset vaikuttavat varmasti kauniimmilta ja houkuttelevammilta sinulle. Jamaikan morsiamet ovat makeita, ennakkoluulottomia ja perhekeskeisiä. Jamaikalaisesta naisesta voi tulla hyvä kotiäiti hankkimiensa perhearvojen vuoksi. Älä siis anna vääriä tarinoita päästä sinut tapaamaan yhtä jamaikalaista naista henkilökohtaisesti ja tulemaan onnelliseksi henkilöksi hänen kanssaan.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet