GetBride Kambodžan naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1039 Näkymät

Kambodžan naisten treffailu

Vaikuttaa siltä, että kaikki ihmiset ovat erilaisia, etkä voi kyllästyä tapaamaan tai edes treffailemaan uusia naisia, mutta se ei ole. Riippumatta siitä, mitä kukaan sanoo, eri kansakuntien ja etnisten ryhmien ihmisillä on omat piirteensä ja piirteensä. Jos luulet, että kaikki tapaamasi tytöt ovat liian samankaltaisia ja se hermostuu, älä epätoivo.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3052 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kambodžan naisten treffailu

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1939 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1612 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2891 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2378 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1724 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat kambodžalaiset naiset haluavat sinut tänne

Pitäisikö sinun päivämäärää Kambodža-naisia?

Voit silti tavata naisia muista maista, jopa poistumatta talostasi. Internetin avulla voit muodostaa yhteyden muilla mantereilla asuviin ihmisiin. Joten esimerkiksi miksi et tapaa kambodžalaisia naisia?

Monet miehet ovat pakkomielle eksoottisista naisista, ja aasialaiset tytöt ovat yksi länsimaisten miesten suosituimmista. Jos kysyt itseltäsi, pitäisikö sinun mennä Kambodžassa naisiin vai et, etkä löydä vastausta, et todennäköisesti tiedä mitään näistä naisista. Voimme kuitenkin sanoa, että vastaus on liian ilmeinen. Tietysti sinun pitäisi. Jätä ulkonäkö ja keskustelemme siitä myöhemmin, koska se ei ole ensimmäinen ja tärkein syy, miksi sinun pitäisi mennä päivämäärään näille naisille, vaikka he todella näyttävätkin erityisiltä.

Kambodžalaiset naiset voivat ylpeillä monista muista ominaisuuksista, jotka saattavat olla hyviä syitä heidän tähän mennessä. Ensinnäkin suurin osa Kambodžassa olevista naisista on luonteeltaan romanttisia. Nykyään romanssia arvostavan tytön löytäminen on hyvin harvinaista, mutta samalla se on suuri onnellisuus. Kambodžalainen tyttö tekee parhaansa pitääkseen asiat mausteisina, ja jokainen päivämäärä on erityinen. Hänen pitäisi kuitenkin tuntea, että annat jotain takaisin pitääksesi tulen hengissä pitkään.

Mainitsemisen arvoinen on myös se, että tytöt Kambodžassa arvostavat yksinkertaisuutta. Toisin kuin suurin osa länsimaisista kulttuurisista naisista, jotka jahtaavat valtaa ja vaurautta, kambodžalaiset naiset mieluummin sydäntä sulavia romanttisia eleitä ja toimia kuin kalliita lahjoja. Ahneus ei koske heitä. Eikö se kuulosta pakottavalta syyltä yrittää treffailla heitä? Se on aivan uusi kokemus sinulle, jos olet tottunut treffailemaan länsimaisia tyttöjä. Ja takaamme, että et tule katumaan tätä päätöstä.

Kukaan ei halua treffata liian yksityistä tyttöä. Jos kuulut tähän miesryhmään, tapaa vapaasti kambodžalaisia naisia, koska he ovat viehättäviä ja ystävällisiä. Nämä naiset löytävät helposti yhteisen kielen kaikkien kanssa, joten et ehkä ole huolissasi: hänestä tulee läheinen henkilö kaikille ystävillesi ja hänet hyväksytään perheessäsi. Syyttömä viehätys auttaa heitä houkuttelemaan ihmisiä. Ei ihme, että saatat rakastua kambodžalaiseen tyttöyn ensi silmäyksellä.

Jos päätit löytää oppaan kambodžalaisten naisten treffailusta, sinun on todennäköisesti aloitettava pitkäaikainen suhde; muuten heidän luonteensa ja luonteensa tutkiminen ei ole mitään järkeä. Jokaisella miehellä on erilainen käsitys ihanteellisesta vaimosta, mutta useimmat miehet ovat yhtä mieltä siitä, että vaimon tulisi olla myötätuntoinen ja ymmärtäväinen. Onneksi kambodžalaiset naiset voivat ylpeillä siitä, että heillä on nämä piirteet. Suhteet yhden Kambodzan naisen kanssa auttavat sinua ymmärtämään, kuinka on tuntea rakastetun naisen tuki. Jos onnistut naimisiin kambodžalaisen naisen kanssa, ongelmien ja vaikeuksien pitäisi pelätä sinua, koska vaimosi on uskollinen sinulle, ja hän tukee sinua kaikissa olosuhteissa.

Kambodžan treffikulttuuri

Kambodžalaiset naiset ovat Aasian viehättävimpiä naisia. Miesten on tavallista valvoa tällaisia naisia. Silti, jos olet törmännyt heihin, on vaikea keskittyä muihin naisiin. Miksi et siis löydä lisää näistä ainutlaatuisista naisista. Kun treffit heitä, sinun tulee harkita seuraavaa:

  • Uskonnollinen tausta. Uskonnolla on avainasemassa yhteiskunnassa, jossa buddhalaisuus on edelleen yleistä. Kambodžasta peräisin olevien naisten kanssa sinun tulisi kohdella heitä vastaavasti, koska sellaiset asiat kuin julkiset kiintymyksen osoitukset eivät ole yleisiä.
  • Avioliittoihin keskittyneet suhteet. Jos et ole kiinnostunut menemään naimisiin kambodžalaisten naisten kanssa, voi olla vaikea kiinnittää heidän huomionsa. Siksi sinulla on oltava vakavia aikomuksia ennen kuin lähestyt näitä viehättäviä naisia.
  • Perheen arvot. Kambodžalaiselle naiselle on tärkeää saada vanhempiensa hyväksyntä ennen kuin hän menee naimisiin kenenkään kanssa. Siksi sinun on parasta olla valmis tapaamaan hänen perhettään ennen kuin aloitat treffin heille.
  • Ryhmä treffit. Kambodžalainen ladysi alkaa treffailla sukulaisiaan ja ystäviään. Se on täynnä alussa. Kestää aikaa, ennen kuin voit tavata hänet ilman mitään seurakuntaa. Ennen kuin tämä tapahtuu, sinun tulee olla tarpeeksi kärsivällinen.

Kuinka elää Kambodžassa?

Kambodža Naiset

Uuteen maahan muuttaminen on aina stressaavaa kokemusta. Kun muutat naapurimaihin, et ehkä näe eroa. Mutta samaa ei voida sanoa muuttavan kaukaiseen maahan esimerkiksi Kambodžasta. Ero ihmisten elämäntavassa ja mentaliteetissa on valtava. Riippumatta siitä, mikä saa sinut muuttamaan tähän maahan: kambodžalaiset naiset, työmatka, uteliaisuus uudesta kokemuksesta tai halu aloittaa uusi elämä. Haluamme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen, joten tässä on nopea yleiskatsaus Kambodžassa asumisesta.

Ensimmäinen sinun pitäisi päättää missä sinun pitäisi asua. Kambodža on kehitysmaa, joten saatat jopa asua kaupunkialueella; se ei tule olemaan liian kallista. Tietyt kaupungit, kuten Sihanoukville ja Phnom Penn, ovat täydellisiä ihmisille, jotka ovat äskettäin muuttaneet Kambodžaan. Pysy hotellissa tai majatalossa, kun löydät kiinteistön vuokrattavana tai ostettavana.

Saatat olla kiinnostunut elinkustannuksista Kambodžassa. Yleensä se on halpaa, mutta älä unohda, että se riippuu ihmisen tottumuksista ja elämäntavoista. Sinun on käytettävä rahaa asuntoon ja ruokaan. Lisää viihdekulut tähän, jos haluat. Jos olet tottunut valitsemaan ylellisyysvaihtoehtoja kaikkialta, saatat tuntea rahan puutteen jopa niin halvassa maassa kuin Kambodža, joten arvioi tulosi ja päätä kuinka paljon rahaa voit käyttää.

Tulot riippuvat ammatistasi. Suurin osa Kambodžaan muuttaneista ihmisistä voi ansaita 4000-6000 dollaria kuukaudessa. Sinun on oltava itse motivoitunut ja päättäväinen. Tämä ajattelutapa auttaa sinua löytämään hyvän työn, sopeutumaan uuteen maahan asumiseen ja vuorovaikutukseen uusien ihmisten kanssa ilman kohtuutonta stressiä. Koska Kambodža sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, ilmasto on täällä melko kuuma. Joskus on sadekausia, mutta ne eivät kestä kauan.

Kambodžassa asumisella on tiettyjä haittoja, mutta emme voi luetella niitä kaikkia täällä. Lue lisää heistä ennen muuttoaan tähän maahan ja elämäsi muuttamista.

Tee elämästäsi parempia kauniiden naisten kanssa täältä

Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei

Opas kambodžalaisista naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Olemme vakuuttaneet sinut aloittamaan treffin kambodžalaisten naisten kanssa ja kertoneet sinulle avaintiedot Kambodžassa asumisesta, joten sinun on oikea aika tutkia heidän luonnettaan. Koko historian ajan tämän maan naisia pidettiin kotona. Perinteet ja tavat vaativat heitä olemaan hiljaisia, nöyriä, hyvin leivottuja ja uskollisia aviomiehilleen. Nykyaikaiset kambodžalaiset naiset avioliitossa kunnioittavat edelleen heidän perinteitään, mutta he tulivat entistä aktiivisemmiksi työaloilla, jotka perinteisesti oli varattu miehille.

Tämä lyhyt, mutta kattava opas antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot Kambodžan naisten treffailusta.

3 inspiroivaa kambodžalaista naista, jotka sinun pitäisi tietää

Kambodža Naiset-2

Ennen kuin pääsemme asiaan, haluamme kertoa sinulle kolmesta inspiroivasta kambodžalaisesta naisesta, jotka tulivat kuuluisiksi. Nämä tiedot laajentavat horisonttia ja ehkä jopa auttavat sinua yllättämään kambodžalaista postimyynnissä morsian ensimmäisen keskustelun aikana.

Thavry Thon

Monet kambodžalaiset naiset kasvatetaan tiukoissa perheissä, jotka seuraavat kambodžalaisen yhteiskunnan perinteitä. Kuten ymmärrät, tämä yhteiskunta on pääosin patriarkaalinen. Useimmat kambodžalaiset naiset kohtaavat järjestetyn avioliiton, perheväkivallan, köyhyydessä elämisen ja tarpeen työskennellä maatiloilla koko elämänsä ajan. Thavry Thon on inspiroiva esimerkki kaikille naisille, jotka kohtaavat tällaisia esteitä. Hän julkaisi kirjan, jossa hän kertoi tarinansa ja vakuutti kaikki naiset haastamaan normit ja perinteet kaikilla kertoimilla.

Vannary San

Tämä nainen on kuuluisa kambodžalainen suunnittelija, mutta hänen erityistehtävänsä erottaa hänet muista suunnittelijoista tässä maassa. Vannary San pyrkii palauttamaan Kambodžan silkkiteollisuuden. Muuten, kambodžalainen silkkikudonta on yksi maan maamerkeistä. Hän ponnisteli muinaisen taiteen elvyttämiseksi ja edistämiseksi. Lisäksi Vannary San yrittää auttaa ihmisiä voittamaan köyhyyden palkkaamalla paikallisia ihmisiä.

Rachana Chhoeurng

Rachana Chhoeurng on avainhenkilö Kambodžan LGBT-yhteisössä. Kuten ymmärrät, LGBT-ihmiset Kambodžassa yrittävät olla paljastamatta kuulumistaan siihen. Yhteiskunta on puolueellinen tätä yhteisöä vastaan, eikä se ole yllättävää, koska samanlainen tilanne havaitaan monissa muissa kehitysmaissa. Rachana Chhoeurng uskalsi tulla lesboksi, hän kohtasi ennakkoluuloja ja syrjintää, mutta nyt hän työskentelee tiettyjen sosiaalisten järjestöjen kanssa auttaakseen LGBT-yhteisöä Kambodžassa selviytymään.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9662
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9291
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9488
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Morena - kuva
Morena, 32
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Kosmetologiklinikan omistaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Kannatan ruoanlaittoa paljon enemmän kuin ruokaa, se on intohimoni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole suurin osa henkilökohtaisista vahvuuksistani. Olen tietoinen monista tavoista kasvattaa kaverin sielua. Koska minulla on pieni mysteeri, en esittele tätä lyhyttä artikkelia kohti yhteiskunnallista. ei, ilmoitan mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, kun olet innokas keskustelemaan pienistä salaisuuksista.

Anisha - kuva
Anisha, 25
Sijainti: Merida, Venezuela
Ammatti: Juhlien järjestäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan onnelliseksi tekemiseksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on intohimoni ja harrastat pitkään. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja nostaa miehen henkeä. Koska haluan hypätä pienen mysteerin, en esittele näitä tietoja julkisesti. Vaikka ei, ilmoitan sinulle iloisesti kaikista henkilökohtaisista taitoistani yksityisesti. Joten kirjoita itselleni aina, kun olet epätoivoisesti puhunut henkilökohtaisista lahjoistani.

Miksi kambodžalaiset naiset ovat niin suosittuja?

Jos avaat jonkin online-treffisivuston ja yrität löytää täältä kambodžalaisen naisen, huomaat, että kambodžalaisen postimyynnissä morsian määrä on riittävän suuri. Se osoittaa näiden Kaakkois-Aasian kauneuksien suuren suosion länsimaisten miesten keskuudessa. Mutta mitkä ovat syyt näiden naisten tekemiseen niin suosituiksi?

Ne ovat erittäin kauniita

Miehet rakastavat eksoottisen ulkonäön naisia, ja kambodžalaiset naiset ovat sellaisia. Voit huomata kambodžalaisten naisten aasialaisia kasvoominaisuuksia, mutta ne ovat silti ainutlaatuisia. Naisia ei voida sekoittaa muiden kansallisuuksien naisiin. Tummat hiukset ja tummat silmät ovat ominaisia jokaiselle kambodžalaiselle tytölle. Suurimmalla osalla heistä on hoikka figuuri. Kysytkö edelleen heidän suosionsa? Sinun ei pidä unohtaa, että kauneudella on vähäinen merkitys, kun valitset naisen tähän mennessä. Kiinnitä enemmän huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.

He ovat perhekeskeisiä

Kambodžan perinteet ovat tehneet tempun. Jopa ne tytöt, jotka näyttävät olevan tulevaisuudennäkymiä ja moderneja, ovat edelleen riittävän konservatiivisia. Mutta sikäli kuin etsit vakavia suhteita, tämä ominaisuus on etuna sinulle. Kambodžalainen postimyynnissä morsian haaveilee perheen perustamisesta ja tekee sen rakastamansa kanssa. Lähes kaikki kambodžalaiset naiset vastustavat pitkäaikaisia suhteita ja yhden yön seisontapaikkoja, ja he paljastavat nopeasti miesten aikomukset.

He puhuvat erinomaista englantia

Joskus miehet eivät suostu tapaamaan ulkomaisia naisia kielellisen esteen vuoksi. Kambodžalaiset naiset avioliittoon ovat erilaisia: he osaavat englantia hyvin, joten sinulla ei ole vaikeuksia kommunikoida. Yhä useammat nuoret Kambodžassa yrittävät oppia englantia mahdollisimman pian, koska se tarjoaa heille paremman tulevaisuuden, ja kambodžalaiset naiset eivät ole poikkeus.

He rakastavat lapsia

Länsimaiset kulttuuriset naiset keskittyvät itseensä ja uraansa, ja perhe ottaa usein takapenkin. Kambodžan morsiamet ovat erilaisia. Perheestä ja lapsista tulee heidän elämäntapansa, ja nämä naiset ovat siitä erittäin ylpeitä. Aloita perhe kambodžalaisen naisen kanssa tunteaksesi rakkauden ja hoidon, jonka he voivat antaa sinulle ja lapsillesi. Vaikka kambodžalainen vaimosi työskentelee jossain, lapsesi eivät tunne äidin huomion puutetta, ja se on uskomatonta.

Kambodža Naiset-3

Kambodžan naisten treffailun vinkkejä

Erilainen ajattelu ja erilaiset mentaliteetit tuntuvat, kun aloitat treffin kambodžalaisten naisten kanssa. Teidän kahden ei aina ole helppoa ymmärtää toistensa ajatuksia ja aikomuksia, mutta se ei tarkoita, ettet voi voittaa haluamasi naisen sydäntä. Tässä on useita tehokkaita treffivinkkejä, jotka auttavat sinua rakentamaan onnellisen suhteen:

  • Järjestä romanttisia iltoja joskus. Tiedät jo, että kambodžalaiset naiset rakastavat romanssia. Jos tapaat naista Kambodžasta ja haluat voittaa kiintymyksensä nopeammin, noudata tätä neuvoa. Löydä hyviä ideoita romanttiseen päivämäärään Internetistä ja toteuta haluamasi todellisuus nähdäksesi hänen loistavat silmänsä.
  • Ole kohtelias. Sinun on tiedettävä, että kohtelias on avain menestykseen kaikessa, etenkin kun kyse on kambodžalaisten naisten treffailusta. Nämä naiset kärsivät usein sopimattomista asenteista; siksi sinun on tehtävä parhaasi osoittaaksesi hänelle, että olet kunnollinen mies.
  • Kunnioita paikallisia tapoja ja perinteitä. Länsimainen kulttuuri vaikuttaa nykyaikaisiin kambodžalaisiin naisiin, mutta he ovat edelleen sitoutuneita paikalliseen kulttuuriinsa. Sinun on muistettava se ja et koskaan sano mitään pahaa kambodžalaisista perinteistä.
  • Puhu enemmän perheestä. Yksi hänen sydämensä avaimista on osoittaa kambodžalaiselle tyttöystävällesi, että olet perhekeskeinen mies. Mainitse perhe niin usein kuin mahdollista keskustelun aikana. Kysy häneltä sukulaisiltaan, kerro hänelle omasta perheestäsi tai jopa ilmaise halu tutustua vanhempiinsa. Se lyö hänet sulka.

Yhteenveto: Kambodžan naiset VS American Women

Jos päätit lukea tämän oppaan, et ollut vakuuttunut siitä, millaisesta naisesta voi tulla koko elämäsi rakkaus. Tiedämme hyvän tavan ymmärtää sitä: verrata kambodžalaisia naisia amerikkalaisiin tyttöihin, koska nämä kaksi kansallisuutta ovat melko suosittuja miesten keskuudessa. Amerikkalaiset naiset ovat itsenäisempiä ja suoraviivaisempia.

Heillä ei ole ennakkoluuloja, joten voit ilmaista avoimesti aikomuksesi. Jos haluat löytää naisen lyhytaikaiseen suhteeseen, mene Amerikkaan eikä Kambodžaan. Amerikkalaisia tyttöjä eivät ympäröi perinteet ja tavat, joten mikään ei estä heitä tekemästä mitä haluavat. Tapaaminen amerikkalaisella tytöllä, jolla on vahvat perhearvot ja halu perustaa perhe, on hyvin harvinaista, koska he mieluummin elävät vapaata elämää ja omistautuvat uransa edistämiseen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että amerikkalaiset naiset eivät etsi herroja. He rakastavat kohteliaita ja hyvätapaisia miehiä, jotka osaavat voittaa naisen sydämen.

Kambodžalaiset naiset eivät voi ylpeillä siitä, että niillä on ominaisuuksia, joita amerikkalaisilla naisilla on, mutta se ei tee heistä pahempaa. Päinvastoin, ne miehet, jotka ajattelevat pitkäaikaisen suhteen aloittamista, naimisiin naisen kanssa ja perheen perustamista, löytävät onnellisuuden Kambodžan morsiamen kanssa. Ennakkoluulot ja perinteiden kunnioittaminen eivät estä kambodžalaisia naisia elämästä hyvää elämää ja nauttimasta siitä. Älkäämme unohtako, että myös länsimaisen kulttuurin vaikutus tekee työn. Kambodžalainen postimyynnissä morsian sopii hyvin kaikenlaisiin miehiin.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet