GetBride Kiinalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1084 Näkymät

Treffit kiinalaisia naisia

Kerran treffit olivat mahdollisia vain tosielämässä, mutta viimeiset kymmenen vuotta osoittivat, että tämäntyyppinen sosiaalinen vuorovaikutus voidaan menestyksekkäästi toteuttaa online-maailmassa. Vuodesta 2010, syntyi monia treffisovelluksia tyydyttämään ihmisten tarpeet, jotka haluavat löytää kumppanin toiselta puolelta maailmaa tai ovat vain ujoja päästäkseen koteistaan tapaamaan morsiamet baareissa tai klubeissa.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1877 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit kiinalaisia naisia

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3635 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3200 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1560 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3006 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2799 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuumat kiinalaiset naiset haluavat sinut tänne

Uuden koronaviruspandemian aikaan, online-treffistä on tullut pelastuslinja monille ihmisille, jotka eivät voineet rikkoa itsensä eristämistä koskevia sääntöjä ja karanteenitoimenpiteitä tavatakseen rakastajiaan tai mahdollisia päivämääriä offline-tilassa. Siksi päätimme päivittää oppaan, joka koskee kuumien kiinalaisten tyttöjen treffailua COVID-19-todellisuudessa, jotta voisit kiinnittää erityistä huomiota tiettyihin aiheisiin ja välttää muiden suosittuja virheitä miehiä.

Miksi kiinalaiset naiset ovat niin suosittuja?

Kiinalaiset naiset-2

Epätavallinen ulkonäkö

Ensimmäinen syy siihen, miksi länsimaiset miehet valitsevat Kiinan morsiamet, on se, että jälkimmäisillä on erilainen ulkonäkö kuin länsimaisilla naisilla. Kiinalaiset naiset ovat muodoltaan lyhyempiä ja pienempiä kuin eurooppalaiset ja amerikkalaiset tytöt. Heillä on mustat kiiltävät hiukset ja keltainen sävy. Heidän silmänsä ovat mustia ja pieniä ja heidän kasvonsa ovat pyöreät. Yleensä kiinalaiset morsiamet avioliittoon näyttävät nuorilta 50-vuotiaisiin asti, joten tuskin koskaan arvaat kiinalaisen morsiamen ikää kerralla. Oletko aina haaveillut naisesta, joka tuntee iankaikkisen nuoruuden salaisuuden? Löydät heidät kuumien kiinalaisten naisten joukosta.

Perhearvot

Toinen asia, joka saa kiinalaiset postimyynti morsiamet houkuttelemaan muiden kansakuntien miehiä, on heidän asenteensa perhesuhteisiin. Kiinassa perhesiteet ovat arvostetuimpia ja arvostetuimpia. Vanhemmat kouluttavat lapsiaan nuoresta iästä lähtien rakastamaan sukulaisiaan, seuraamaan perheen perinteitä ja olemaan kiitollisia vanhemmilleen. Kun kiinalaiset tytöt avioliittoon kasvavat, he voivat elää vanhempiensa kanssa, kunnes he naimisiin, ja kun he tekevät sen, he muuttavat pois talostaan, mutta käyvät silti usein vanhempiensa luona. Eikö haluaisi olla niin välittävä vaimo?

Halu muuttaa Kiinasta

Kolmas syy tavata kiinalaisia naisia on heidän halu asua muussa maassa kuin Kiinassa. Jos etsit ulkomaista vaimoa, joka muuttaa mielellään kotiisi asumaan yhdessä, sinun tulee mennä päivämäärään kiinalainen morsian. Näillä tytöillä on erilaisia syitä muuttaa muihin kansakuntiin, mutta enimmäkseen he seuraavat:

 • he haluavat tutkia ympäröivää maailmaa ja oppia uusia kieliä;
 • he haluavat saada ammatillisen koulutuksen ja työkokemuksen Kiinan ulkopuolella;
 • he rakastuvat helposti ulkomaalaiseen ja matkustavat paikkaansa asettuakseen sinne.

Etsitkö joku uusi? Kokeile kiinalaisia naisia täältä

Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei

Kiinalainen treffikulttuuri

Kiinalaiset naiset ovat viehättävimpiä naisia. Lisäksi kiinalaiset naiset ovat korkeiden kauneusstandardien ansiosta todella houkuttelevia ulkonäöltään. Selaamalla heidän profiilejaan näet helposti kuinka upea ja nuori näköinen he voivat olla. Entä heidän treffikulttuurinsa? Tässä on asioita, jotka on tiedettävä:

 • Käytännöllisten suhteiden kulttuuri. Elämäkumppanin etsiminen on yksi miesten ja naisten päätavoitteista Kiinassa. Tässä tapauksessa ei ole merkitystä ulkonäöllä. Kyse on molemminpuolisista eduista, jotka heidän on voitava varmistaa paremman ja onnellisemman elämän toisilleen.
 • Järjestäytyneen avioliiton kulttuuri. Koska heidän kulttuurinsa on melko käytännöllistä, naisten vanhempien on tavallista löytää parempi ehdokas. Vaikka se oli todella suosittu kauan sitten, on olemassa joitain käytäntöjä jo nyt.
 • Vakavien suhteiden kulttuuri. Kiinan naisille on tärkeää löytää kumppani avioliittoon. Kiinalaiset naiset ovat siis enemmän avioliittoon suuntautuneita. Siksi rento treffit Kiinassa eivät ole aivan yleisiä.
 • Perheiden rooli. Monilla Kiinan alueilla naiset elävät edelleen vanhempiensa kanssa, joten vanhempien osallistuminen tyttärensä suhteisiin on melko yleinen ilmiö. Sinun on parasta saada heidän hyväksyntänsä ennen kuin kirjoitat oman rakkaustarinan.

Millaiset ovat kiinalaiset morsiamet?

Kiinalaiset naiset

He ovat hauskoja

Yksi Kiina postimyynnissä morsian on, että heillä on hauskaa olla lähellä. Ne ovat rento ja positiivinen, joten tuskin koskaan kyllästy heidän yritykseensä. He rakastavat kertoa vitsejä jopa verkossa, ja siksi online-treffisi heidän kanssaan on täynnä iloa ja naurua jopa Coronan aikaan.

He ovat koulutettuja

Kuten jo huomautimme, kiinalaiset perheet rakastavat lapsiaan paljon, joten he omistavat paljon aikaa ja vaivaa heidän kouluttamiseen. Täällä suurin osa Kiinalaiset morsiamet saada korkealaatuista koulutusta paikallisissa yliopistoissa ja korkeakouluissa. Etsitkö älykästä Kiinalainen tyttö avioliittoon? Kiire löytää heidät treffisovelluksesta!

He ovat hyvätapaisia

A: n toinen suuri piirre Kiinalainen postimyyntivaimo on, että hänellä on todennäköisesti täydelliset käytöstavat. Etiketti on välttämätön tyttöjen kasvattamisessa Kiinassa, ja kasvaessaan he tietävät kuinka käyttäytyä missä tahansa tilanteessa. Heidät koulutetaan toimimaan asianmukaisesti kollegoiden, ystävien, professoreiden, rakastajien ja heidän perheidensä kanssa. Näin ollen sinun ei tarvitse hävetä heidän käytöksestään julkisesti.

He ovat ystävällisiä

Jos haluat löytää kiinalainen vaimo, sinun on tiedettävä, että he ovat ystävällisimpiä naisia maailmassa. Heillä on positiivinen asenne muukalaisiin, lapsiin ja lemmikkeihin, eivätkä he koskaan jätä heitä ilman apua tarvitsevia käsiä. Jos et välitä siitä, että kumppanisi on avuksi jokaiselle, jonka kanssa he tapaavat, harkitse suhteen aloittamista a postimyynnissä morsian Kiina.

He eivät kadehdi tai levitä huhuja

`Kiinan morsiamen keskuudessa huonojen sanojen levittäminen ystävistä tai exesistä ei ole suosittua eikä sitä rohkaista. Täällä ihmiset mieluummin unohtavat kielteisen kokemuksen kuin muistavat sen ja kostavat. Siksi sinun ei pitäisi olla huolissasi maineestasi Kiinassa edes sen jälkeen, kun olet hajottanut kanssasi Kiinalainen postimyyntivaimo.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9469
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9654
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9480
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Kuinka mennä päivämäärään kiinalaiseen morsiamen?

Katsotaanpa nyt, minkä käytöksesi verkossa pitäisi olla, jotta sinulla olisi paras treffikokemus a: n kanssa Kiinalainen morsian COVID: n aikana:

 • Älä stereotyyppi. Ensinnäkin, jätä kaikki ajatuksesi kiinalaisista, jotka levittävät uutta koronavirusta, taakse, jos haluat mennä päivämäärään postimyynnissä morsian. Kiina on väsymättä työskennellyt löytääkseen uuden rokotteen COVID-19: tä vastaan, joten satunnaisten ihmisten syyttäminen maailman pandemiasta voi olla loukkaavaa ja heikentyvää mahdollisen suhteen suhteen suhteen;
 • Ole kohtelias. Muista, että kiinalainen morsian on tyttö, jolla on täysin erilainen kulttuuri ja tausta. Älä odota hänen pitävän tavasta, jolla voit noutaa amerikkalaisia tyttöjä ja kiirehtiä heitä nukkumaan muutaman rivin jälkeen. Muista myös ympärillä oleva karanteeni: nyt on aika kaukaiseen viestintään tapaamatta paljon uusia ihmisiä henkilökohtaisesti;
 • Älä kiirehdi siirtymään videokeskusteluun. Kiinalaiset morsiamet ovat usein ujoja muukalaisten kanssa, joten sinun tehtäväsi on tehdä hänestä ensin mukava ympärilläsi. Keskustele verkossa muutaman päivän ajan, keskustele erilaisista asioista ja vältä henkilökohtaisia ongelmia, ja vasta sitten tarjoa ottaa askel lähemmäksi toisiaan ja soittaa hänelle;
 • Kysy oletusten tekemisen sijasta. Älä sano tai kirjoita mitään, kuten “ Olen kuullut, että kaikki Kiinassa olevat ihmiset ovat kuin … ” ja vastaavat käsitykset. Etsit kiinalaista morsiamaa löytääksesi rakkautesi, ei itsevakuutuksen. Kun yrität näyttää miksi olet parempi kuin kiinalaiset, hän aloittaa keskustelun koulutetumman miehen kanssa ja jättää sinut;
 • Kuuntele paljon. On tärkeää tuntea potentiaalinen tyttöystäväsi paremmin ja valmistautua tuleviin videopuheluihin. Jos kiinnität erityistä huomiota hänen ajattelutapaansa ja paljastaa hänen ajatuksensa, sinun on helpompaa paitsi ymmärtää häntä myös huomata hänen ei-sanalliset merkit;
 • Kun tuntuu luottamuksen vakiintuneelta, soita hänelle tai aloita videopuhu. Kun olet kommunikoinut kiinnostuksistasi, harrastuksistasi, arvoistasi ja maailmankatsomuksestasi, jatka keskustelua videokeskustelun kautta. Tämä on välttämätöntä online-treffissa, koska se auttaa tuntemaan toisensa paremmin, lähentymään ja pelastamaan itsesi koronaviruksen leviämisestä.

Kiinalaiset naiset-3

Kuinka viettele kiinalaista morsiamaa?

On vielä muutamia asioita, joista sinun on huolehdittava tehdäksesi vaikutuksen online-tyttöystäväsi. Varmista, että kaikki nämä seikat ovat paikoillaan, ennen kuin aloitat tapaamisen kiinalaisten naisten kanssa:

 1. Profiilikuvasi. Sen pitäisi olla kirkas ja luettavissa, jotta naiset näkevät miltä näytät. Sen ei pitäisi olla vanhentunut ja satunnainen. Sen sijaan sen on paljastettava persoonallisuuttasi ja luotava hyvä vaikutelma sinusta. Tavoitteesi on houkutella kiinalaisia morsiamet, älä pelätä niitä, eikö niin?
 2. Muut valokuvat. Lähettämäsi kuvien on sanottava jotain merkityksellistä sinusta, oltava erilaisia ja näytettävä parhaat puolet. Älä julkaise joukko samanlaisia selfiejä, valtavia kuvia koirastasi tai autoa. Treffisovelluksen naiset haluavat tutustua sinuun, ei lemmikkisi tai omaisuutesi. Muuten, kuvien lähettäminen kiinteistöistäsi ja autoistasi voi vahingoittaa turvallisuuttasi tosielämässä, joten pidä se mielessä ennen uuden sisällön julkaisemista;
 3. Viestejä. Jos et tiedä mitä lähettää tai kuinka päivittää tilaasi, pidättäydy siitä. Lyhyt itseesittelylinja profiilissasi riittää tekemään kiinalaisista naisista kiinnostuneita sinusta;
 4. Bioosi. Yritä täyttää se kokonaan tai niin paljon kuin mahdollista. Tietojesi perusteella sinulle tarjotaan vastaavuuksia, joten tarkista kiinnostuksen kohteesi, treffiasetukset ja niin edelleen varmistaaksesi, että vastaavat tulokset ovat tarkkoja;
 5. Online-käyttäytymisesi yleensä. Päivitä profiilisi säännöllisesti, älä lähetä typeräjä vitsejä tai tarjouksia, jotka vain ymmärrät, käy treffisovelluksessa usein, ja löydät morsiamen Kiinasta nopeasti jopa COVID: n aikana.

Kuinka löytää luotettava kiinalainen treffisivusto?

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä löytääksesi hyvä verkkosivusto treffailuun Kiinalaiset morsiamet COVID-pandemian aikana:

 1. Asiakastuki. Ensinnäkin sen pitäisi olla käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta voit ratkaista kaikki palvelua koskevat ongelmat tai riidat. Jos sinulla on ongelmia palvelun käyttämisessä tai jos tietty käyttäjä vaatii sinulta rahaa, asiakastuen tulee huolehtia sinusta ja auttaa sinua pyyntöissäsi;
 2. Hinnat. Karanteenin aikana suurin osa treffisovelluksista käynnisti ilmaisia kokeiluja premium-paketeistaan tai teki joitain poikkeuksellisia ominaisuuksia ilmaiseksi. Tämän vaiheen avulla parhaat treffisivustot voivat houkutella uusia asiakkaita ja saada vanhat poistumaan palvelustaan. Jos et näe muutoksia hinnoissa tai erikoistarjouksissa COVID: n vuoksi, verkkosivusto on todennäköisesti huijaus;
 3. Palvelut. Videopuheluista ja äänipuheluista on tullut paljon suositumpia viimeisen puolen vuoden aikana. Koska verkkokeskusteluja kestää nyt kauemmin, koska kyvyttömyys tavata offline-tilassa, luotettavat treffisivustot lisäsivät lähettiläilleen uusia hymiöitä, reaktioita ja muita työkaluja. Muista tarkistaa, onko valitsemallasi treffisovelluksella paljon tarjottavaa palvelujen suhteen;
 4. Profiilien laatu. Jos Kiinalainen postimyynnissä morsian ovat todellisia, heidän sivuillaan on paljon kuvia, henkilökohtaisia tietoja ja ehkä jopa videoesitys. Väärennetyillä profiileilla on todennäköisesti yksi kuva ja vähän bio. Kiinnitä huomiota näihin asioihin, koska ne osoittavat, voitko luottaa henkilöön verkossa vai ei;
 5. Asiakas arvostelut. Lue viimeisimmät suositukset saadaksesi kuvan siitä, millainen treffisivusto on. Mitä uudempi arvostelut on, sitä tarkempia voit pitää niitä;
 6. Sovelluksen käytettävyys. Monet treffisovellukset paransivat nopeuttaan, jotta ihmisille olisi mukavaa pitää yhteyttä COVID-aikana. Siksi, jos käytät hidasta sovellusta, poista se ja löydä toinen, joka sopii tarpeisiisi paremmin.

Yhteenveto: Kiinalaiset VS-amerikkalaiset naiset

Koska tiedät jo paljon kiinalaisista morsiameista, ehdotamme, että tutkit heidän ja amerikkalaisten naisten nopeaa vertailua tämän oppaan tiivistämiseksi. Pidä nämä ominaisuudet mielessä, kun aloitat tapaamisen ja tapaamisen kiinalaisia naisia verkossa:

 1. Kiinalaiset morsiamet ovat ystävällisempiä kuin amerikkalaiset naiset. Kuten aiemmin huomautimme, nämä naiset eivät levitä huhuja ja vihaavat exejään hajoamisen jälkeen. He eivät myöskään sano mitään negatiivista ystävilleen. Jos jonkun käyttäytyminen on heille sietämätöntä, hän vain lopettaa viestinnän, mutta ei koskaan kritisoi;
 2. Kiinalaiset naiset arvostavat perhettä enemmän. Kiinassa naiset ovat vähemmän urakeskeisiä kuin Yhdysvalloissa, ja siksi he voivat omistaa enemmän aikansa aviomiehilleen ja lapsilleen. Kiinalaiset morsiamet mieluummin pysyvät kotona jonkin aikaa sen jälkeen, kun heillä on vauva hoitaa heitä ja kasvattaa heitä hyvin;
 3. Kiinalaiset postimyynnissä morsian ovat kuuliaisempia miehille kuin amerikkalaiset tytöt. He kunnioittavat miehiään paljon ja pitävät heitä johtajina suhteissa ja perheasioissa. Päätöstä ei voida tehdä ilman aviomiehen hyväksyntää, joten jos etsit älykästä, mutta tottelevaista vaimoa, kiinalainen nainen sopii sinulle täydellisesti.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet