GetBride Kroatian naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
737 Näkymät

Treffit kroatialaisten naisten kanssa

Kroatia on yksi maailman aurinkoisimmista maista, jolla on kaunis luonto ja arkkitehtuuri. Se isännöi kymmentä maailmanperintökohdetta. Lisäksi monia Game of Thrones -jaksoja kuvattiin kauniissa Kroatian maisemissa.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3520 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit kroatialaisten naisten kanssa

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2503 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1961 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1722 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3527 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1927 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat kroatialaiset naiset haluavat sinut tänne

Tämä maa on ehdottomasti vierailun arvoinen, mutta ei vain henkeäsalpaavien näkymien vuoksi. Kun saavut Kroatiaan, rakastu heti sen upeisiin naisiin. Tarkista tämä artikkeli, jos haaveilet treffailla Kroatian morsiamet. Opi kaikki heidän luonteestaan ja saat hyödyllisiä treffivinkkejä.

Miksi kroatialaiset naiset ovat niin suosittuja?

Kroatin naiset

Hoito luonto

Jos saat kylmän, kroatialainen tyttö kytkee äitinsä vaistoihinsa tarjotakseen sinulle mahdollisimman paljon hoitoa. Kroatian morsiamet ovat niin suosittuja länsimaisten miesten keskuudessa tukevan ja välittävä luonteensa vuoksi. Vaimosi varmistaa, että olet täysi-ikäinen, tyytyväinen ja onnellinen.

Hän kiinnittää aina mahdollisimman paljon huomiota yksityiskohtiin. Treffitessasi hän tietää ruokamaut, kiinnostuksen kohteet, harrastukset jne. Kroatian morsiamet ovat hellä suhteissa ja uhraavat usein tarpeensa auttaakseen kumppaneitaan. Kroatian morsiamen kanssa sinun ei tarvitse piilottaa huolenaiheitasi, koska hän tekee parhaansa auttaakseen sinua voittamaan vaikeudet.

Perinteisen kasvattamisen ja suuntausten sekoitus

Historiallisesti Kroatia oli patriarkaalinen maa, johon kuului perinteinen käsitys naisten ja miesten roolista. Naisia pidettiin alistuvina, tottelevaisina äiteinä. Päinvastoin, miehet olivat vastuussa perheen vauraudesta, koska he olivat leipomomiehiä ja suojelijoita. Heidät pidettiin vakuuttavina, pysyvinä ja kunnianhimoisina.

Kroatian perhe koostui alun perin aviomiehestä, vaimosta ja lapsista. Nykyään naiset ovat itsenäisempiä ja yleensä tasa-arvoisia miesten kanssa. He hyötyvät samoista oikeuksista. Naisten osuus on myös noin 46% Kroatian työvoimasta, mikä on 1%: n ero verrattuna Yhdysvaltoihin. Siksi Kroatian morsiamet ovat täysin yhtä miehiä. Samanaikaisesti he seuraavat edelleen perinteisiä normeja suhteissa. Se tarkoittaa, että kroatialainen nainen pitää sinua perhejohtajana. Hän todennäköisesti asettaa mielipiteesi etusijalle ja yrittää välttää konflikteja.

Lisäksi kroatialaisilla naisilla (jopa työskentelevillä) on taipumus tehdä suurin osa kotitöistä, kun otetaan huomioon, että miesten ei pidä keittää, silittää tai puhdistaa taloa tässä maassa. Samaan aikaan kroatialaiset morsiamet odottavat miehensä tekevän “ miesten ” osan kotitöistä, kuten kodinkoneiden korjaamisesta.

uskollisuus

Kroatian morsiamet ovat tulleet niin toivottaviksi uskollisen luonteensa vuoksi. Kroatian avioerot ovat alhaisimmat kaikkien Euroopan maiden välillä. Vain 30% parista eroaa pitkällä tähtäimellä. Asioiden näkökulmasta yli 57% avioliittoista jakautui Espanjassa. Venäjällä avioero on yksi maailman korkeimmista.

Saatat sanoa, että 30% ei ole niin pieni, mutta Intiassa avioerojen määrä on alle 1%. Monissa tapauksissa tällaiset vaikuttavat intialaiset tilastot johtuvat sukupuolten epätasa-arvosta (naiset eivät saa erota) tai järjestää avioliittoja, kun vanhemmat valitsevat kumppaneita lapsilleen. Jos oletetaan, että naiset ovat Kroatiassa yhtä miehiä, yksi Euroopan alhaisimmista avioeroista puhuu kroatialaisten ’ uskollisuudesta. Kroatian morsiamet tekevät parhaansa vahvistaakseen suhteita. Taistellessaan tiettyä miestä kroatialainen nainen puolustaa kiihkeästi rakkauttaan hylkäämällä kaikki, jotka lähestyvät häntä kadulla tai klubilla. “ Anteeksi, olen naimisissa / minulla on poikaystävä ” tulee yleisimmistä sanoista, jotka hän sanoo muille kavereille. Se johtuu siitä, että useimmat Kroatian morsiamet pyrkivät terveellisiin ja pitkäaikaisiin suhteisiin. Lisäksi rento treffit eivät ole Kroatiassa. Siksi, jos ajattelet viettelevän kroatialaista naista yhden yön seisomaan, epäonnistut suurimman osan ajasta (, vaikka olisit Brad Pittin klooni ja miljonääri kerralla).

Upea kauneus

Kroatit viettävät paljon aikaa aurinkoisilla rannoilla. Monille kroatialaisille morsiameille se tuo motivaatiota pysyä kunnossa. Lisäksi kroaatit ovat yleensä fyysisesti aktiivisempia kuin amerikkalaiset. Heillä on taipumus kävellä enemmän, etenkin ostoksilla. Paikalliseen kauppaan ajamisen sijasta tyypillinen kroatia mieluummin shoppailee ja kuljettaa laukkuja kotiin jalka. Lisäksi kroatialaiset ruokailutottumukset eroavat paljon amerikkalaisista.

Kroatit ovat tottuneet ruoanlaittoon kotona, johon kuuluu enimmäkseen mausteisia, mutta terveellisiä ruokia. He eivät myöskään syö niin paljon roskaruokaa kuin muut kansakunnat. Tämän vuoksi vain noin 24,4 prosentilla kroatialaisista on paino-ongelmia. Se on 11,8% alhaisempi kuin Yhdysvalloissa. Vaikka 12% ei näytä ensi silmäyksellä paljon, se on iso ero todellisuudessa. Seurauksena on, että sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet tavata kaunis, kurvikas, pitkä tyttö Kroatiassa.

Poikkeukselliset kotimaiset taidot

Kroatian naiset arvostavat perhearvoja ja ovat tottuneet ottamaan vastuun kotityöstä. Tilastollisesti 80% kroatialaisista morsiameista puhdistaa talon, keittää, pestä ja silittää vaatteet jopa työpäivän jälkeen. Vaikka naiset eivät pyydä miehiään tekemään joitain askareita, on parempi jakaa heidät, jos molemmat työskentelevät kokopäiväisesti.

tiedustelu

Kroatia ei voi kilpailla Länsi-Euroopan kanssa yliopisto-opiskelijoiden lukumäärän suhteen. Silti kroatialaiset tytöt ylittävät kaverien lukumäärän yliopistoissa. Lähes 60% yliopisto-opiskelijoista on naisia Kroatiassa.

Tytöt saavat kandidaatin ja maisterin tutkinnot, mikä antaa heille mahdollisuuden aloittaa menestyvä ura hyvin palkattuissa kapeissa. Suurimmalla osalla kroatialaisia naisia on erittäin terävä mieli ja he ajattelevat laatikon ulkopuolella, mikä auttaa heitä väittämään rintareppuja ja elämän nuolia melko onnistuneesti. Hyvien tapojen takia nämä naiset ovat erinomaisia kuuntelijoita ja heistä voi tulla tarinankertojia tukemaan keskustelua. Entä sitten englanti? Yleensä sinulla ei ole vaikeuksia kommunikoida Kroatian morsiamen kanssa.

Suurin osa väestöstä puhuu englantia edistyneellä tasolla tai jopa sujuvasti. Sinulla on siis suuri mahdollisuus löytää englanninkielinen kroatialainen morsian. Lisäksi hän voi jopa antaa sinulle joitain ranskan tai saksan oppitunteja. Lähes 40% väestöstä puhuu saksaa.

suoraviivaisuus

Saavuttuaan Kroatiaan huomaat, että paikalliset ihmiset ovat paljon suorempia. Kroatian tytöt eivät näytä piilottavan todellisia tunteitaan ja saattavat kuulostaa hiukan töykeltä ensimmäistä kertaa. Mutta itse asiassa se on merkittävä etu, koska nainen kertoo aina totuuden. Sen sijaan, että pidättäisi surua, hän keskustelee asioista ja ehdottaa ratkaisua, joka on hyödyllinen molemmille.

Etsitkö joku uusi? Kokeile kroatialaisia naisia täältä

Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei
Varsova, Puola
Ei

Kroatian treffailukulttuuri

Kroatian naisten treffailu on hieno kokemus, koska nämä naiset ovat taitavia lumoavien miesten suhteen. He ovat suloisia, söpöjä ja mielenkiintoisia naisia puhumaan. He ovat kotoisin EU: n jäsenmaasta, mutta samalla he ovat melko varovaisia treffailun suhteen. Kun harkitset näitä naisia treffailusta, sinun pitäisi tietää myös seuraava:

  • Pitkäaikaiset joukkovelkakirjat. On vaikea kiistää, että avioliitot vähenevät edelleen Euroopan maissa, eikä Kroatia ole poikkeus. Se ei silti tarkoita, että rento treffit ovat nousussa. Kroatian naiset ovat kiinnostuneempia pitkäaikaisista joukkovelkakirjalainoista, joilla on mahdollisuus avioliittoon. Tämä on melko yleistä Kroatian treffikulttuurissa.
  • Intohimo kaikesta. Kroatian naiset ovat todella intohimoisia naisia. Mutta se ei ole vain kun he ovat sängyssä. He ovat melko intohimoisia kaikkeen, olipa kyse sitten heidän urastaan tai suhteistaan. Siksi kiinnitetään paljon huomiota sellaisten miesten löytämiseen, jotka voivat jakaa intohimonsa. Sinulla on parempi intohimo vaikuttaa näihin naisiin.
  • Pomelo-kulttuuri Kroatiassa. Ottaa rennosti. Tätä Pomelo-kulttuuri tarkoittaa. He eivät kiire; Jos tapahtuu jotain pahaa, siitä on Pomelo. Juuri tämä tekee treffailusta kroatialaisia naisia mielenkiintoisia ja jännittäviä, mutta samalla se vaatii kärsivällisyyttä.

Kuinka tavata Kroatian morsiamet?

Kroatin naiset-2

Nyt tiedät, että Kroatian morsiamen treffailu on kokeilun arvoinen. Mutta missä voit tavata heidät? Rekisteröityminen online-treffialustalla voi olla helpoin ja nopein tapa tavata tyttö Kroatiasta.

Treffitilastot osoittavat, että vain 2% miehistä tapaa merkittäviä muita klubeilla, baareissa ja ravintoloissa. Online-treffit ovat kymmenen kertaa enemmän mahdollisuuksia aloittaa suhde. Siksi kroatialaisen naisen etsiminen verkosta on paljon tehokkaampaa.

Voit rekisteröityä treffisivustolle ja selata tuhansia kroatialaisia postimyynnissä morsian, kirjaimellisesti. Lisäksi tytöt, jotka haluavat muuttaa tai treffata ulkomaalaista, käyttävät treffisovelluksia ja verkkosivustoja useammin. Toisen maan kumppanin tapaaminen verkossa on myös heille paljon helpompaa ja edullisempaa. Verkkovierailusta voi siis tulla tehokas vaihtoehto, jos tavoitteena on kansainvälinen avioliitto.

Yhdysvalloissa

Pitääkö sinun todella käydä Kroatiassa tavataksesi Kroatian morsiamet? Itse asiassa et, koska yli 1,2 miljoonaa kroatialaista asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Suurin osa heistä asuu New Yorkissa ja Kaliforniassa. Joten jos siirryt verkkoon ja suodatat Yhdysvalloissa asuvia kroatialaisia morsiamet, sinulla on suuri mahdollisuus tavata tyttö, joka asuu muutaman mailin päässä talostasi.

Kroatiassa

Kroatialla on samat viisumisäännöt Schengen-alueen kanssa. Siksi Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian ja Uuden-Seelannin kansalaiset saavat oleskella maassa kolme kuukautta viisumittomia. Kroatia on suosittu kohde, jolla on runsaasti lomakohteita kehittyneen matkailuinfrastruktuurin vuoksi. Siitä huolimatta se on melko kallista, ja sinun on käytettävä noin $ 500 viikossa, jos matkustat yksin. Jos oletetaan tapaavasi siellä olevan naisen, sinun on kaksinkertaistettava budjetti.

Parhaat kaupungit tapaamaan kroatialaisia naisia

Kroatia on melko pieni maa, jossa on noin 4 miljoonaa ihmistä. Se on neljä kertaa pienempi kuin Coloradon osavaltio. Ensi silmäyksellä vaikuttaa turhalta etsiä tyttöjä tietyistä kaupungeista. On kuitenkin vielä parempi pyrkiä suurimpiin kaupunkeihin välttämään naisia, joilla on “ kullankaivaja ”-mentaliteetti. Se ei tarkoita, että kaikki maaseutualueiden tytöt seuraavat rahaa. Mutta jos haluat tavata unelmiesi tytön nopeammin, sinun on pyrittävä seuraaviin kaupunkeihin:

Zagreb – Kroatian pääkaupunki

Siellä asuu noin 800 000 ihmistä, ja se on merkittävä turistikohde, joka houkuttelee yli miljoona turistia vuodessa. Se on vierailun arvoinen milloin tahansa lukuisten festivaalien ja kulttuurikohteiden takia. Lisäksi sinulla on suuri mahdollisuus tavata tyttö, jolla on siellä edistynyt tai jopa sujuva englannin kielen taito.

Split – Kroatian toiseksi asutuin kaupunki

Siellä asuu yli 178 000 ihmistä. Nämä tiedot ovat kuitenkin vanhentuneita (2011), eikä laskentaa ole toistaiseksi tehty. Split on silti suosittu turistikohde ja yksi Kroatian kulttuurikeskuksista.

Se on yksi UNESCOn perintökohteista johtuen valtavasta määrästä museoita, historiallisia rakennuksia, taidegallerioita sekä ympäri vuoden järjestettäviä urheilu- ja kulttuuritapahtumia. Tässä kaupungissa et koskaan kyllästy. Lisäksi se antaa sinulle lukemattomia viihdemahdollisuuksia ja sivustoja viettää aikaa muiden merkittävien kanssa.

Dubrovnik – Unescon perintöpaikka

Tämä kaupunki sijaitsee Kroatian etelärannikolla, ja se on pakollinen kohde, jos aiot mennä tähän mennessä kuumiin Kroatian morsiamiin. Se on Kroatian tunnetuin kaupunki, ja sinne saapuu vuosittain yli miljoona turistia. Se on niin suosittu vuosittain järjestettävän kesäfestivaalin vuoksi, joka alkaa 10. kesäkuuta ja päättyy 25. elokuuta. Siksi on yli kuukauden juhla lukemattomilla näyttelyillä, musiikilla ja balettitapahtumilla.

Kroatian treffailukulttuuri ja vinkit

Kulttuurinäkökulmasta kroaatit ovat paljon lähempänä slaavilaisia. Tämän vuoksi sinun ei pitäisi kohdella kroatialaisia morsiamet kuten länsieurooppalaisia tai amerikkalaisia tyttöjä. Samanaikaisesti kroatialaisella mentaliteetilla on ainutlaatuisia piirteitä, jotka sinun on oltava tietoinen. Jos opit vähän Kroatian treffikulttuurista, teet suhteesi kroatialaiseen tyttöyn paljon vahvemmaksi.

Julkinen kiintymys on kunnossa

Vaeltaessasi Kroatian kaduilla huomaat, että monet parit pitävät käsiä, halaavat ja suudella, ja se on kunnossa. Paikalliset eivät näytä olevan ujoja osoittaessaan rakkautta julkisesti. Jopa vanhat parit tekevät tämän usein. Flirttailu on myös täysin hyväksyttävää. Sinun ei kuitenkaan pidä pilata tyttösi rintoja tai takapuolta puistossa. Sitä pidetään töykeänä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8908
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8848
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8827
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Cindy - kuva
Cindy, 28
Sijainti: Phoenix, Yhdysvallat
Ammatti: Myyntipäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisista ravintoloista, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Nautin siitä, että valmistelin paljon muutakin kuin vain syömistä, se on minun hyvinvointini ja pitkäaikainen käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki taitoni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minun on pitänyt päästä pois pienestä mysteeristä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, aion ilmoittaa sinulle iloisesti kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua mistään aarteistani.

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Tina - kuva
Tina, 24
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä vatsasi onnelliseksi. Tykkään valmistaa paljon muutakin kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja pitkäaikaiset käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa ihmisen sydäntä. Koska haluaisin poistua pienestä palapelistä, en paljasta näitä tietoja sosiaalisesti. Vaikka ei, annan mielelläni tietää kaiken henkilökohtaisen tietoni yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua pienistä aarteistani.

Mikä on henkilökohtainen tila?

Kroatit ovat suoria, mutta eivät myöskään kunnioita henkilökohtaista tilaa. Huomaat, että ihmiset pääsevät kirjaimellisesti liian lähelle toisiaan, ravistavat käsiään, koskettavat toisiaan, halaavat, suudella poskissa jne. Poskissa suuteleminen on erityisen yleistä Kroatian morsiamen keskuudessa.

Tunnettuaan sinut puoli tuntia, monet kroaatit alkavat napauttaa olkapäällesi, ravistaa kättäsi ja halata. Ne osoittavat ystävällisyyttä tällä tavalla, joten (-taskutusta) ei tarvitse huolehtia. Naiset tekevät usein samoin, joten sinun ei pitäisi epäröidä koskettaa naistasi, koska hän odottaa sinun halaavan, hyväilevän ja suudella häntä.

Kroatin naiset-3

Älä mainitse Serbiaa

Kroatia ja Serbia olivat kerran Jugoslavian osia. Kroatia ja muut Jugoslavian tasavallat aloittivat itsenäisyyden julistamisen vuonna 1991, mikä johti useisiin etnisiin konflikteihin, mikä johti Jugoslavian hajoamiseen.

Serbit yrittivät saada etuja hajoavalta valtiolta ja osallistuivat sotilaalliseen vastakkainasetteluun Kroatian kanssa. Lyhyesti sanottuna kroaateilla ei ole parhaita assosiaatioita serbien kanssa. Tämän vuoksi sinun tulisi välttää puhumasta Kroatian menneisyydestä ja suhteista serbeihin.

Kroatit ovat erittäin ylpeitä maastaan, joten Serbiaa koskevat ylistävät väitteesi voivat loukkaa heitä. Yritä siis olla puolueeton tai olla samaa mieltä tyttösi kanssa keskustellessasi politiikasta.

Mekko hyvin

Kuten aiemmin mainittiin, kroaatit kiinnittävät paljon huomiota ulkonäkönsä ja muodinsa. Muotisuuntausten seuraaminen saattaa olla yksi ensisijaisista huolenaiheista monille naisille, etenkin pääkaupungissa asuville. Lisäksi kroatialaiset arvioivat muita ulkonäkönsä perusteella.

Jos vierailet museossa, ravintolassa tai kirkossa shortseissa, sandaaleissa ja hihaton t-paita, muut eivät välttämättä kohtele sinua vakavasti. Mekkokoodin noudattaminen on tapa osoittaa kunnioitusta. Siksi sinun on vietettävä aikaa valitsemalla sopiva asu päivämääriisi. Jos tapaat ravintolassa, kroatialainen nainen ilmestyy upeaan iltapukuun. Hän on epämiellyttävän yllättynyt, jos laitat jotain tavallista.

Ei erillisiä laskuja

Et tuskin koskaan näe joku pyytävän tarjoilijaa erottamaan ravintolalaskun. Mies maksaa laskun aina. Vaikka amerikkalaiset tai norjalaiset naiset vaativat maksamaan itsensä, koska he ovat niin itsenäisiä, kroatialaiset morsiamet pitävät miehiään suojelijoina. Siihen sisältyy treffikulut. Toki, voit tavata naisen, joka ei välitä laskun jakamisesta, mikä on kuitenkin hyvin harvinaista.

Jos uskot, että parin on jaettava kaikki 50/50, voit keskustella siitä tyttösi kanssa ennen menemistä minne tahansa. Se on paljon parempi kuin päivämäärän pilaaminen.

Online-treffiprofiilin vinkkejä

Vaikka online-treffit ovat erittäin tehokkaita, monet kaverit ihmettelevät, miksi kukaan ei vastaa heidän viesteihinsä. He voivat viettää pari kuukautta etsimällä suhteita hedelmättömästi. Hyvin usein se johtuu huonosti suoritetuista treffiprofiileista. Itse asiassa houkutteleva treffiprofiili muodostaa jopa 70% menestyksestäsi. Tarkista nämä vinkit houkuttelevan treffiprofiilin luomisesta:

  • Ota mukava kuva. Lataa hyvin valaistu valokuva, jossa säteilytät ystävällisyyttä. Älä lähetä tuskallisia mustavalkoisia kuvia humalassa olevista klubiseuroista. Se on valtava sammutus henkisesti kypsille naisille.
  • Täydelliset profiilitiedot ja kyselylomakkeet. Monet ihmiset jättävät huomioimatta profiilitietojen sisällyttämisen, mikä saa heidät näyttämään väärennöksiltä. Kuulostaaksesi todelliselta ja luonnolliselta, sinun tulee kirjoittaa lyhyt kappale itsestäsi ja ihanteellisesta ottelustasi.
  • Käsittele positiivisen profiilin kuvaus. Vältä tätä valittamasta aiemmasta suhteesta tai työstä tai muusta. Hyväksy se, että muukalaiset eivät välitä ongelmistasi, joten älä kuulosta sääliä.
  • Ole hyvä kuuntelija. Keskustellessaan Kroatian morsiamen kanssa muistat asiat, jotka he kertovat sinulle, osoittavat kiinnostusta heidän elämäänsä ja yrittävät löytää jotain yhteistä.

Miksi kroatialaisista naisista tulee postimyynnissä morsian?

Ensinnäkin on syytä sanoa, että sinun ei pitäisi ajatella, että kaikki Kroatian morsiamet haaveilevat amerikkalaisesta passista tai treffoivat länsimaisia kavereita alkuperästään johtuen. Silti monet naiset haluavat sitoutua ulkomaisiin kavereihin, kuten missä tahansa maassa ympäri maailmaa. Tässä on syitä, miksi kroatialaiset naiset saattavat haluta treffata ulkomaalaisia online-treffisivustoilla:

Online-treffit ovat helppoja

Monet Kroatian morsiamet käyttävät online-treffit ovat helpoin tapa tavata kumppani. Itse asiassa treffitilastot osoittavat hyvin samanlaisia lukuja sekä miehillä että naisilla. Se tarkoittaa, että tytöillä on myös paljon enemmän mahdollisuuksia tavata ulkomainen kaveri verkossa kuin kadulla. Lisäksi vuoden 2017 tutkimus osoittaa, että pariskunnat yleensä naimisiin nopeammin ja säilyttävät tunteet paljon kauemmin online-tapaamisen jälkeen. Siksi tilastollisesti online-treffit johtavat terveellisempiin suhteisiin.

Henkilökohtaiset maut

Aivan kuten monet miehet mieluummin erityyppisiä naisia, kuten brunetteja, blondeja jne., Monet kroatialaiset morsiamet mieluummin länsimaisia kavereita ja amerikkalaisia etenkin monista syistä. Jotkut tytöt rakastuvat amerikkalaiseen aksenttiin, ulkonäköön ja mentaliteettiin.

Jotkut naiset pitävät kansainvälisen avioliiton etuja ja haittoja ja päättelevät, että ulkomaalaisen naimisiin meneminen on upeaa. He haaveilevat uppoutuvansa toiseen kulttuuriin, oppimaan uusia tapoja, matkustamaan uusiin paikkoihin jne.

Uusi kokemus

Jotkut Kroatian morsiamet ovat saattaneet olla onnettomassa suhteessa tai avioliitossa. He menettivät toivonsa tavata koskaan rakkautta maassaan (. Tällaisille äärimmäisille päätelmille) saattaa olla tuhansia syitä. Tämän vuoksi nämä naiset toivovat onnea toisen kulttuuriympäristön kaverin kanssa.

Kuinka ne eroavat venäläisistä morsiameista?

Kroaateilla ja venäläisillä on paljon yhteistä. Loppujen lopuksi nämä ovat sekä slaavilaisia kansallisuuksia että jakavat näkemyksiä perhesuhteista ja sukupuolirooleista. Kroatian ja Venäjän naiset ovat sekä uskollisia että naisellinen. Siitä huolimatta Kroatian morsiamet eroavat huomattavasti venäläisistä:

  • Suora. Kuten aiemmin mainittiin, kroatialaiset naiset saattavat tuntua vähemmän kohteliailta, koska he ovat tottuneet kertomaan totuuden ja ilmaisemaan tunteensa suoremmin. Päinvastoin, venäläiset tytöt ovat yleensä ujoja ja mitattu enemmän ilmaistakseen tunteitaan.
  • Kroatian morsiamet eivät kiirehdi suhteessa. He kehittävät myötätuntoa paljon hitaammin kuin venäläiset tytöt. Vaikka venäläinen nainen voi mennä naimisiin puolen vuoden treffin jälkeen, kroatialainen ei ole valmis pukeutumaan niin nopeasti hääpukuun. “ Miksi meidän pitäisi kiirehtiä? ” hän saattaa kysyä.
  • Kroatian tytöt ovat rentoutuneempia meren rannalla elämisen vuoksi. Rannikolla elävät ihmiset kohtelevat elämän haasteita helpommin.

päätelmä

Jos haaveilet kauniista, älykkäästä ja ymmärtäväisestä vaimosta, sinun tulisi ehdottomasti pyrkiä kroatialaisiin naisiin avioliitosta. Kroatian morsiamet ovat niin suosittuja länsimaisten miesten keskuudessa uskollisuuden, poikkeuksellisen kauneuden, välittävä luonnon ja perinteisen kasvatuksen vuoksi. Kroatian naisia ei ole niin helppo ottaa, mutta elämä palkitsee pyrkimyksesi täysimääräisesti, kun avioit kroatialaisen naisen kanssa. Mitä tulee näiden tyttöjen tapaamiseen, voit rekisteröidä tilin treffialustalla heti siirtyäksesi askeleen eteenpäin onnelliseen avioliittoon. Löydät myös muita kroatialaisia morsiamet arvostelut verkkosivustoltamme, saat lisätietoja online-treffikohtauksista ja tarkista treffisivusto arvostelut

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet