GetBride Kuubalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
999 Näkymät

Treffit kuubalaisia naisia

Pysyvän kumppanin löytäminen, joka kannattaa sijoittaa aikaasi ja ansaitsee rakkautesi, ei ole kovin helppo tehtävä. Hahmosi, kiinnostuksen kohteidesi ja monien muiden ominaisuuksien tulisi olla samat, ja se on vaikein asia. Kaikki on kuitenkin mahdollista, jos tiedät ketä etsiä ja mistä etsiä niitä. Ehkä täydellisellä ottelulla on piirteitä ja se jakaa arvot, joita et ole toistaiseksi löytänyt kotimaasi naisista? Entä jos tarvitset jonkun kuubalaisen naisen kaltaisen, jotta elämäsi olisi täydellinen?
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2224 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit kuubalaisia naisia

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1816 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2914 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1739 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2134 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3412 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuumat kuubalaiset naiset haluavat sinut tänne

Pitäisikö sinun päivämäärää kuubalainen nainen?

Kuubalaiset naiset

Kauniit kuubalaiset naiset ovat kuuluisia ympäri maailmaa. Heidän epämiellyttävä kauneutensa, sisäinen tuli ja energia saavat miehet putoamaan heidän puolestaan. Kyllä, he ovat kotoisin eri yhteiskunnasta. Todennäköisesti, jos asut Euroopassa tai Yhdysvalloissa, yhteisö, jossa kuubalaiset naiset asuvat, on vastakohta sinun. Mutta vaikuttaako se Kuuban naisten persoonallisuuteen ja tekeekö he heistä vähemmän houkuttelevia ja älykkäitä? Mitä tulee jälkimmäiseen – ehdottomasti ei. Mitä tulee ensimmäiseen – tai (tai vain positiivisella tavalla). Joten sinun pitäisi mennä Kuuban tytöille? Jos odotat merkkiä ylhäältä, se vakuuttaa sinut ajan tasalle nämä enkelit – tässä se on. Jotkut pätevimmistä syistä kuubalaiseen naiseen ovat seuraavat:

  • Heillä on erittäin lämmin sydän ja he tietävät kuinka saada miehensä tuntemaan olonsa paremmaksi
  • hän tukee sinua mistä tahansa
  • heistä tulee maailman parhaita äitejä ja vaimoja
  • he ovat ennakkoluulottomia konservatiivisesta kasvatuksesta huolimatta

Ovatko nämä kohdat kiinnittäneet huomionne? Nämä ovat vain muutama kiusanhenki. Paljastamme kaikki vaikuttavat totuudet seuraavissa kohdissa.

Kuinka elää Kuubassa?

Internetin käyttö on eräänlainen utopia 

Kyllä, Internet ei ole enää ongelma kehittyneelle maailmalle. Jos Internet-kahvilat hallitsivat maailmaa 2000-luvun alussa, meillä on tänään wifi melkein jokaisessa asunnossa. Ja pidämme sitä itsestään selvänä. Elämän kuvitteleminen ilman Internetiä on turhaa, joten ajattelemme sitä harvoin. Käännytään takaisin Kuubaan. Internet on harvinainen löytö Kuubassa vuodesta 2017, jolloin pääsy Internetiin rajoitettiin tiukasti. Turistina pääset Internetiin, mutta vain jos maksat siitä. Nimittäin sinun pitäisi ostaa ennakkomaksukortti, joka tarjoaa sinulle pääsyn Internetiin tietyksi ajaksi. Useimmille kuubalaisille Internet-yhteys on mahdotonta sen suhteen, mitä he ansaitsevat elantonsa: Internetin hinnat ovat useimmiten sietämättömiä.

Kommunistinen yhteiskunta 

Mitä me toistaiseksi tiedämme kommunismista? Onko se huono vai onko hyvä? Kaksi asiaa, jotka sinun on ehkä tiedettävä, on, että sen tavoitteena on rahan, yksityisen omaisuuden poistaminen ja yritetään tehdä kaikista kommunistisen yhteiskunnan ihmisistä tasa-arvoisia. Tällainen ideologia riistää Kuuban kansalaisilta monia oikeuksia ja estää heitä ansaitsemasta rahaa ja saavuttamasta suuria tavoitteita. Siitä huolimatta hallitus takaa kuubalaisille yleismaailmalliset vapaudet, kuten koulutus, terveydenhuolto ja elinikäinen työllisyys. Mutta näiden yleismaailmallisten vapauksien laatu on aivan eri aihe, joka herättää monia kysymyksiä.

Lopullinen 50 ’ -ääni 

Ensimmäinen asia, jonka turisti näkee saapuessaan Kuubaan, on maan vanhanaikainen, mutta uskomattoman tyylikäs tunnelma. Enimmäkseen tämä on seurausta ainutlaatuisesta ilmapiiristä, jota kuubalaiset autot edistävät. Kun olet löytänyt itsesi Kuubasta, tunnet heti 50-luvun elokuvassa. Tämä ei ole kultti; sen sijaan tämä on seurausta Yhdysvaltojen kauppasaarrosta. Mutta vaikka autot ovat ainakin 80 vuotta vanhoja, ne näyttävät aivan kuin vanhojen mallien uudet toisinnot.

Ihmiset 

Tärkein syy Kuubaan on puhua uusien ihmisten kanssa. He voivat jakaa oivalluksia, joita et koskaan löydä Internetistä! Kuuban yhteiskunta on erittäin hienostunut ja integraalisesti kehittynyt. He ovat kiinnostuneita taloustieteestä ja politiikasta, jotta he voivat olla täydellisiä keskustelukumppaneita. Mutta he ovat myös niitä, joiden kanssa pitää hauskaa. Itse asiassa he osaavat viettää vähän laatuaikaa, jopa rajoituksissa ja ulkonaliikkumiskieltoissa. Joten voimme varmasti sanoa, että Kuuba saa sinut tuntemaan uskomattoman tervetulleeksi.

Tee elämästäsi parempia kauniiden naisten kanssa täältä

Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei

Kuubalainen treffailukulttuuri

On vaikea löytää joku, joka ei ole kuullut kuubalaisista naisista. Lisäksi on vielä vaikeampaa löytää henkilö, joka ei ole kiinnostunut heidän viehätyksestään. Naiset Kuubassa saattavat näyttää Claudia Sampedrolta. Lisa Morales tai Cindy Prado. Jos olet kiinnostunut treffailusta, sinun on tiedettävä enemmän Kuuban treffikulttuurista, ja tässä on tiedettävä:

  • Kuubalaisten naisten konservatiivinen luonne. Kuubassa naiset eivät tapaa rentoutua, mutta he ovat kiinnostuneempia kumppaneista vakavampien suhteiden suhteen. Tämä johtuu siitä, että he ovat melko konservatiivisia, etenkin kun kyse on treffailusta. Jos olet kiinnostunut kuubalaisista naisista, sinun on ensin otettava vakavasti löytää kumppani sitoutuneelle suhteelle.
  • Kiinnostus ulkomaalaisiin. Toisin kuin monissa muissa maissa, ulkomaalaisten treffit ovat todella yleisiä Kuubassa. Se on trendi, josta on tullut osa heidän treffikulttuuria. He pitävät ulkomaalaisia parempina avioliittoehdokkaina, joten jos olet ulkomaalainen, on etuna tehdä vaikutelma Kuuban naisista.
  • Perinteinen kohteliaisuus. On vaikea sanoa, että kuubalaiset naiset ovat melko moderneja, etenkin kun kyse on treffailusta. He pitävät parempana vanhan koulun lähestymistapaa, kun miehet kohtelevat heitä erityisesti, ostavat heille kukkia ja lahjoja sekä maksavat laskut.

Opas kuubalaisista naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kuubalaiset naiset-2

Perhearvot juurtuneet syvästi

Kuubalainen postimyynnissä morsian asetti perheensä etusijalle. Jos luot perheen yhdessä, hän pysyy ikuisesti omistautuneena lapsille ja sinulle. Puolellasi hän odottaa samaa omistautumista. Ole valmis ottamaan vastuun, huolehtimaan perheen budjetista, kasvattamaan lapsia yhdessä morsiamen kanssa ja luot kaikkien aikojen onnellisimman perheen.

Hän odottaa sinun oppivan espanjaa

Espanja on itse asiassa yksi seksikkäimmistä kielistä maailmassa. Tämä ei johdu vain siitä, miltä se kuulostaa. Pohjimmiltaan se, mikä tekee tästä kielestä niin uskomatonta, on sen rikkaus. Se sisältää lukuisia sanontoja, joita ei voida kirjaimellisesti kääntää mille tahansa muulle kielelle. Tapa, jolla kuubalaiset naiset voivat ilmaista rakkautensa ja kiintymyksensä, on ainutlaatuinen, ja tämä johtuu suurelta osin kielestä. Joten jos haluat ymmärtää kumppaniasi paremmin ja päinvastoin, valmistaudu oppimaan espanjaa. Älä huoli; tämä kieli on kieliopin kannalta helppo. Lisäksi se, että joku voi puhua vieraalla kielellä, tekee oppimisprosessista jännittävän ja nopean. Mikä erinomainen tilaisuus hallita uutta kieltä!

Kuubalaisten naisten on helppo ratkaista väärinkäsitykset

Impulsiivisen ja emotionaalisen luonteensa ansiosta kuubalaiset naiset eivät koskaan piilota todellisia tunteitaan. Jos suurin osa tytöistä haluaa pitää tunteensa hyvin yksityisinä eikä ilmaista pettymystä, et koskaan tarkkaile tätä kuubalaisten naisten keskuudessa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että he hulluutuvat nopeasti. Mutta jos jotain ei mene niin kuin hän odotti –, huomaat sen. Tällainen arvokas käyttäytymisominaisuus mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen tiukasti niiden ilmestymisen jälkeen. Niiden impulsiivinen luonne tekee myös selväksi estää konfliktien kärjistymisen ja globaalit ongelmat, jotka purkautuvat pienistä väärinkäsityksistä.

Ei salaisuuksia 

Sinun on odotettava, että toinen puoliskosi ei suvaitse salaisuuksia ja yrittää salata totuuden. Kuubalaiset naiset eivät voi piilottaa salaisuuksia sisällä, ja he jakavat ne aina rakkaansa kanssa. Joten kun jokin menee pieleen tai sinulla on jotain sanottavaa naisellesi, mutta pelkäät hänen reaktionsa – mennä siihen. Hän arvostaa sitä, jos tunnustat, ja hän antaa sinulle anteeksi, jos teit jotain väärin.

Huomiota rakastava 

Nämä tytöt rakastavat kohteliaisuuksia. Jos hänellä oli kova päivä –, kerro vain kuinka kauniit hiukset näyttävät. Tai huomaa kuinka tyylikäs hän on. Jokainen nainen kukoistaa, kun hänen miehensä kertoo kohteliaisuuksistaan, joten älä ole kiitosta.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8625
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9470
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8647
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Anisha - kuva
Anisha, 25
Sijainti: Merida, Venezuela
Ammatti: Juhlien järjestäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan onnelliseksi tekemiseksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on intohimoni ja harrastat pitkään. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja nostaa miehen henkeä. Koska haluan hypätä pienen mysteerin, en esittele näitä tietoja julkisesti. Vaikka ei, ilmoitan sinulle iloisesti kaikista henkilökohtaisista taitoistani yksityisesti. Joten kirjoita itselleni aina, kun olet epätoivoisesti puhunut henkilökohtaisista lahjoistani.

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Sarah - kuva
Sarah, 23
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vaiheet oman vatsasi tyytyväisyyden tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin ravintoloita, se on minun hyvinvointini ja voit pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisten kulinaaristen mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia vahvuuksiani. Olen varma, että sielun parantamiseksi on erilaisia tapoja. Koska pääsen pois pienestä salaisuudesta, en paljasta tätä viestiä sosiaalisella tavalla. ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle kaikesta tapahtumastani itsenäisesti. Kirjoita teksti itse, kun haluat tutkia henkilökohtaisia pieniä salaisuuksiani.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Miksi kuubalaisista naisista tulee postimyynnissä morsian?

Jos kysyt keneltä tahansa naiselta, miltä täydellisen avioliiton tulisi näyttää –, saat todennäköisesti melko suoraviivaisen, melko odotetun vastauksen. Keskimääräinen nainen haluaa kaksi asiaa: kehittyä jatkuvasti yksilöksi ja olla rakastava henkilö puolellasi, joka hyväksyy hänet sellaisena kuin hän on, tukea häntä, ja sijoita henkisesti suhteeseen. Kuuban naiset eivät halua muuta kuin samaa. Ongelmana on, että heidän naistensa suorittaminen ei ole Kuubassa niin helppoa kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa tai Euroopassa.

Huolimatta Kuuban miesten ja naisten julistetusta sukupuolten tasa-arvosta, machismo-kultti on edelleen tilanne. Tämä johtaa väistämättä siihen, että miehet saavat hallussaan tässä maassa. Erityisesti se tarkoittaa, että naisten rooli on kavennettu kotiäidiksi riippumatta siitä, kuinka ahkera hän on. Hänen kunnianhimonsa ja tiukka työaikataulu eivät myöskään lasketa: miehet katsovat, että naiset puhdistavat, kokkivat ja kasvattavat lapsia. Samaan aikaan miehet voivat mennä ulos ja nauttia ‘ maskuliinisesta etuoikeudestaan ’. Jos kaikki tämä kuulostaa sinulle erittäin häiritsevältä, tiedät mitä nämä naiset tuntevat ja tulevat läpi. Näkökulma olla vain miehen taloudenhoitaja ei kuulosta unelmalta, joten heistä tulee postimyynnissä morsian.

Miksi kuubalaiset naiset ovat niin suosittuja?

Kuubalaiset naiset-3

Latina-maltti

Näiden naisten tyypillinen malttinsa on kuuluisa kaikkialla maailmassa. Tunnettu ‘ Latina ’ kuvaus kertoo meille paljon ja aiheuttaa paljon assosiaatioita. Kuubalaiset naiset ovat syvästi intohimoisia ja seksikkäitä; samaan aikaan he ovat uskomattoman fiksuja, ahkera ja vakava. Mikä täydellinen sekoitus. Kuvittele vain tuo sisäinen tuli!

Silmiinpistävä kauneus

Nyt olemme tulleet kohtaan, jota kukaan ei voi kiistää: Kuubalaisilla naisilla on epämiellyttävä kauneus. Mitä näet ensin, ovat syvät ruskeat silmät, kiharat hiukset, oliivin iho ja vaikuttava kurvikas vartalo. Heidän ulkonäkönsä on niin harmoninen, että meidän on vaikea uskoa näiden naisten olevan totta.

Taitavimmat tanssijat maailmassa 

Kuuba on uskomattoman kuuluisa ihmistensä tanssitaidoista. He tietävät täydellisesti kuinka liikuttaa vartaloaan ja mitä tehdä niille kurvikas lantio! Tanssiminen on yksi Kuuban upeimmista viihteistä, joten ihmiset kokoontuvat ja tanssivat koko yön. Bachatasta merengue-ryhmään he voivat hallita mitä tahansa tyyliä.

Tanssi on kieli. Kuubalaiset kommunikoivat tanssin kautta, joten saatat odottaa paljon kehon kieltä ja kosketuksia, jotka kaikki ovat osa mestariteosta, jota he kutsuvat tanssiksi.

Ystävällinen ja uskomaton viettää aikaa 

Monet ihmiset rakastavat paitsi kauneutta myös kuubalaisten naisten persoonallisuutta. Ne ovat hämmästyttäviä sisällä yhtä paljon kuin hämmästyttäviä ulkokuoressaan. He tekevät ystäviä helposti ja voivat antaa sinulle auttavan käden tarvittaessa. Lisäksi ne ovat aina hauskoja ja voivat parantaa mielialaasi aina kun tunnet olosi alas.

Kuubalaisten naisten vinkkejä

Muutaman kuubalaisen tytön treffailuvinkin tunteminen ja niiden soveltaminen käytännössä on pitkä matka. Alla on joitain olennaisia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä.

Tarjoa hänelle matkustaa toiseen maahan 

Mahdollisuus poistua Kuubasta ainakin hetkeksi saattaa kiinnostaa häntä ja herättää hänen kiinnostuksensa. Kuten jo tiedät, kuubalaisilla ei ole paljon mahdollisuuksia elämässään, etenkin matkoilla. Voit tarjota hänelle matkustaa kotimaasi tai viettää lomaa muualla. Muista, että saatat avata aivan uuden maailman tarjoamalla hänelle sellaisen, joten hän arvostaa tätä tekoa.

Ole tietoinen kuubalaisten ’ taloudellisesta tilanteesta

Se, mitä ihmiset ansaitsevat Kuubassa, on melko pettymys ja jopa vaikea uskoa. Kyllä, keskimääräinen kuubalainen mies tai nainen ansaitsee noin 20 dollaria kuukaudessa. Vaikka he saavat ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon, heillä ei ole varaa useimpiin asioihin. Joten sinun pitäisi maksaa hänestä paremmin päivämäärän aikana. Unohda tapa, jolla eurooppalaiset tai amerikkalaiset tytöt maksavat jokaisesta pienestä asiasta osoittaakseen taloudellisen riippumattomuutensa. Valmistaudu maksamaan kuubalaisista naisista, jos ihailet heitä ja haluat suhteesi kasvavan jotain suurempaa.

Kunnioita hänen perhettään ja tarpeitaan 

Kuuba on perhearvojen maa. Siksi, jos haluat Kuubalainen vaimo rakastaa ja kunnioittaa sinua, sinun on luotava läheinen suhde hänen perheensä kanssa. Tämä johtuu siitä, että kun julistat suhteesi Kuubassa, sinusta tulee automaattisesti osa hänen perhettään. Paras tapa saada hänen vanhempansa ihailemaan sinua heti on olla tarkkaavainen heille ja heidän tarpeilleen. Voit auttaa heitä ratkaisemaan ongelmansa, auttamaan heitä heidän tehtävissään tai ostamaan heille tarvitsemansa. Jälkimmäinen ei tarkoita, että joudut toimittamaan heille kaiken tarvitsemansa; kyse on pienistä asioista, jotka osoittavat vastuusi ja parhaat aikomukset.

Älä ota sitä liian hitaasti

Helvetti kyllä, tämä kuulostaa vakavasti hämmentävältä. Tiedät ehdottomasti, että treffit eurooppalaisilla tai amerikkalaisilla tytöillä ovat täysin erilaisia: ensinnäkin sinun on mentävä lukemattomalle määrälle päivämääriä ennen kuin voit siirtyä. Mutta tämä sääntö ei pidä Kuubassa: jos otat sen liian hitaasti, Kuuban morsiamet pitävät sitä negatiivisena merkkinä. On täysin hyvä ehdottaa morsiamenne Kuubassa yhden kahden kuukauden kuluttua siitä, kun aloitat treffin. Todennäköisesti, jos vietät kuukausia päättäessään, onko sinulla tunteita kuubalaisesta kauneudestasi vai ei, hän saattaa jättää sinut ja mennä naimisiin jonkun muun kanssa.

Yhteenvetona: Kuubalaiset VS-amerikkalaiset naiset

Kuubalaiset naiset ovat monin tavoin uskomattomia. Ne kaikki ovat uskomattoman erilaisia; heillä on erilainen tausta, vastakkaiset arvot ja kasvatusolosuhteet. Mutta kaikilla heillä on jotain yhteistä: lämmin sydän, omistautuminen, uskollisuus ja uskomaton naisellinen energia. Jos vertaamme amerikkalaisia naisia kuubalaisiin, saatamme havaita muutamia ilmeisiä eroja, nimittäin:

  • Kuubalaiset naiset ovat tunnepitoisia ja ilmeikkäitä, kun taas amerikkalaiset naiset yleensä salaavat tunteensa
  • Kuubalaiset naiset ovat suuntautuneet enemmän perhearvoihin, kun taas amerikkalaiset naiset korostavat enemmän uraa
  • Kuubalaiset naiset ovat erittäin uskollisia ja aitoja, ehkä yksi vilpittömistä kansakunnista.

Joten jos kaikki tämä kuulostaa houkuttelevalta sinulle, tämä arvostelu auttoi sinua muodostamaan yleiskuvan kuubalaisista naisista, älä epäröi tavata heitä. Ehkä tämä on aika aloittaa elämäsi tyhjästä ja jakaa elämän suloisimmat hetket rakastavan kumppanin kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet