GetBride Kuumat aasialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1596 Näkymät

20 parasta kuuminta aasialaista naista: Tapaa upeita kuuluisuuksia

Aasiassa asuu joitain planeetan hienoimmista ja kuumimmista tytöistä. Saapuvat vain Kiinaan, Japaniin, Etelä-Koreaan, Thaimaahan jne., Ja silmäsi räjähtää jännityksestä kiinni seksikkäitä aasialaisia naisia, jotka vaeltavat täällä. Aasian morsiamet ovat todella kuumia ja uskomattoman söpöjä samanaikaisesti.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
3590 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

20 parasta kuuminta aasialaista naista: Tapaa upeita kuuluisuuksia

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3178 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3372 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3302 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3206 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1675 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Luetteloimme 20 kuumin Aasialaiset naiset. Huomaa, että emme järjestäneet heitä luettelon kauneimmista vähiten seksikkäisiin. Kaikki nämä kuumat aasialaiset naiset ovat erittäin mukavia ja yhtä viehättäviä. Joten lue lisää tarkistaaksesi nämä 20 alla olevaa aasialaista kaunottarta.

1. Ming Xi

Ming Xi

Ming Xi on kiinalainen malli, joka syntyi 18. maaliskuuta 1989. Ming Xi yritti mallintaa heti yliopiston jälkeen. Siksi hän osallistui Elite Model Look -näyttelyyn, kansainväliseen kauneuskilpailuun. Ming Xi ei voittanut ohjelmaa, mutta se oli silti erinomainen alku hänelle. Pian tämän tapahtuman jälkeen mallitoimistot huomasivat hänet ja alkoivat tarjota tarjouksia.

Ming Xi aloitti ammattiuransa vuonna 2011. Siitä lähtien hän on osallistunut erilaisiin Victoria’s Secret -näyttelyihin. Lisäksi Xi on hyväksynyt tarjouksia kuuluisilta muotisuunnittelijoilta, kuten Michael Korsilta.

2. Fei Fei Sun

Fei Fei Sun

Sun Feifei (syntynyt 20. maaliskuuta 1989) on yksi menestyneimmistä kiinalaisista malleista. Models.com tunnisti hänet supermalliksi. Fei Fei Sun on aina ollut kiinnostunut mallinnuksesta. Hän yritti itseään tällä kapealla kouluvuosinaan, mutta aloitti ammattiuransa vuonna 2008 Elite Model Lookissa, aivan kuten Ming Xi. Toisin kuin Xi, Sun voitti näyttelyn.

Tästä voitosta tuli hänen lippu kansainväliseen mallintamispaikkaan. Pian näyttelyn jälkeen Fei Fei Sun alkoi vastaanottaa tarjouksia muotisuunnittelijoilta, korkean muodin taloilta ja aikakauslehdiltä. Siksi hän työskenteli Voguessa, Pradassa, Louis Vuittonissa, Calvin Kleinissä jne. Kaiken kaikkiaan Fei Fei Sun on mallinnusteollisuuden kuvake ja yksi menestyneimmistä naisista tällä kapealla.

3. Angela Yeung Wing

Angela Yeung Wing

Angela Yeung Wing on kiinalainen malli, laulaja ja näyttelijä. Hän syntyi 28. helmikuuta 1989 kiinalaisen muotisuunnittelijan perheessä. Olisi ollut aika outoa, jos Angela Yeung Wing ei olisi tullut malliteollisuuteen. Innostuneena ja ylpeänä isästään, pieni Angela haki inspiraatiota mallinnuksessa ja haaveili tulla yhdeksi niistä naisista, jotka kiertävät korkean muodin näyttelyissä. Mutta kaikki tapahtui vähän eri tavalla.

Angela Yeung Wing allekirjoitti ensimmäisen mallinnussopimuksensa, kun hän oli vasta 14-vuotias. Se olisi ollut erinomainen alku. Silti hän ansaitsi suosion pelaamalla lukuisissa elokuvissa ja musiikkivideoissa.

Angela näytteli yhteensä 43 elokuvaa, TV-ohjelmaa ja TV-sarjaa, mukaan lukien itsenäisyyspäivä: ylösnousemus ja Hitman: Agent 47. Hän nauhoitti myös yli 16 kappaletta ja voitti yli 25 palkintoa koko uransa ajan.

4. Liu Shishi

Liu Shishi

Liu Shishi on kiinalainen näyttelijä, syntynyt 10. maaliskuuta 1987. Lui Shishi ilmoittautui Pekingin tanssiakatemiaan opiskelemaan balettia. Hän aikoi tulla kuuluisaksi tanssijaksi, mutta lopulta aloitti elokuva- ja musiikkiteollisuuden. Liu Shishi aloitti näyttelijäuransa vuonna 2005 pääosassa TV-draamassa Kuu ja tuuli. Tuolloin hän oli edelleen tanssiakatemiassa. Valmistumisensa jälkeen hän sai tarjouksen kiinalaiselta mediayhtiöltä.

Lui Shishi näytteli yli 25 kiinalaisessa elokuvassa ja TV-sarjassa. Lisäksi hän nauhoitti kuusi musiikkivideota. Tämä tyttö voitti useita palkintoja ja esiintyi Forbesissa yhtenä 100 menestyneimmästä kiinalaisesta kuuluisuudesta.

5. Laulu Hye-Kyo

Laulu Hye-Kyo

Song Hye-Kyo on eteläkorealainen näyttelijä, syntynyt 22. marraskuuta 1981. Song Hye-Kyo sai läpi monia haasteita ennen näyttelijälle onnistumista. Ensinnäkin tapahtui jatkuva sairaus. Hänen vanhempansa eivät uskoneet hänen selviävän. Sitten hänen perheensä hajosi. Lopulta tytön piti voittaa ujo luonteensa. Mutta hän naulasi sen. Song Hye-Kyo osallistui kauneuskilpailuun 14-vuotiaana. Hänen debyytinsä toi hänelle tunnustusta ja johti moniin sopimuksiin.

Song Hye-Kyo näytteli yhteensä yli 30 elokuvassa ja TV-sarjassa ja isännöi seitsemää televisio-ohjelmaa.

6. Bae Suzy

Bae Suzy

Bae Su-Ji (tytön oikea nimi) on eteläkorealainen laulaja ja näyttelijä, syntynyt 10. lokakuuta 1994.

Teini-ikäisenä Bae Suzy työskenteli verkkokaupoissa ja oli osa musiikkibändiä. Siksi hänellä oli jo kokemusta vaiheessa. Vuonna 2010 Bae Suzy tuli isäntänä korealaisessa musiikkitelevisio-ohjelmassa, joka kasvatti hänen suosiotaan. Myöhemmin hän jatkoi erilaisten näyttelyiden järjestämistä.

Lisäksi Bae Suzy ryntäsi kuvaamisteollisuuteen. Hänen ensimmäinen esiintymisensä näytöllä oli Unelma korkea, TV-draama. Vuodesta 2010 vuoteen 2017 hän näytteli yhteensä kymmenessä elokuvassa ja TV-ohjelmassa.

Bae Suzy on kaunis nuori seksikäs eteläkorealainen tyttö, joka aikoo perustaa startupinsa. Nykyään hän viehätää miehiä edelleen mittaamattomalla kauneudellaan.

7. Poika Ye-Jin

Poika Ye-Jin

Poika Ye-Jin on eteläkorealainen näyttelijä, syntynyt 11. tammikuuta 1982. Lapsena poika Ye-Jin oli motivoitunut näyttelijäksi: hän sai inspiraatiota draamoista ja haaveili esiintymisestä suurella näytöllä yhtenä päivänä. Vuodesta 2000 hän on soittanut yli 25 elokuvassa ja TV-sarjassa. Poika Ye-Jin aikoo tulla Hollywoodiin vuonna 2022. Tällä hetkellä hän valmistautuu tulevaan kuvaan, Risti.

Kuumat aasialaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Tsai, 24
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

8. Park Min Young

Park Min Young

Park Min Young on toinen eteläkorealainen näyttelijä, joka syntyi 4. maaliskuuta 1986. Koska nuori ja energinen teini-ikäinen, tämä tyttö aikoi toimia lavalla. Kaikki tapahtui niin kuin hän halusi. Park Min Young valmistui teatteritutkinnosta ja debytoi TV-mainoksessa vuonna 2005. Kuten monet nousevat tähdet, hän sai ensimmäisen merkittävän roolinsa Etelä-Korean tilannetoiminnassa, Korkea potku. Vuodesta 2006 vuoteen 2010 Park Min Young pelasi neljässä TV-sarjassa. Myöhemmin hän näytteli Kissa, Etelä-Korean kauhuelokuva.

Tämä kuuma aasialainen tyttö saavutti menestystä monissa genreissä, kuten draamassa, manga-sopeutuksessa, kauhussa jne. Hän isännöi myös useita korealaisia televisio-ohjelmia. Park Min Young pelasi yhteensä 19 elokuvassa ja TV-sarjassa ja ansaitsi valtakunnallisen tunnustuksen. Hänellä on myös 40 palkintoa parhaana Aasian kuuluisuutena, näyttelijänä ja mallina.

9. Han Hyo-Joo

Han Hyo-Joo

Han Hyo-Joo on merkittävä eteläkorealainen näyttelijä ja laulaja, syntynyt 22. helmikuuta 1987.

Lapsena Han Hyo-Joo oli upea urheilussa. Hänestä on saattanut tulla lahjakas urheilija. Koulun valmistumisen jälkeen hän kuitenkin harkitsi unelmiaan ja päätti yhdistää elämänsä näyttelyyn. Tytön erittäin söpö, enkeli ulkonäkö auttoi häntä tulemaan huomattavaksi mallitoimistoille ja TV-sarjojen tuottajille. Voitettuaan paikallisen kauneusnäyttelyn hänet kutsuttiin siis toimimaan sitcomissa Nonstop 5. Myöhemmin hän jatkoi roolien saamista Etelä-Korean draamissa, TV-sarjoissa ja toimintaelokuvissa. Lisäksi hän nauhoitti yli kymmenen kappaletta vuosina 2006-2016.

Vuonna 2019 Han Hyo-Joo aloitti länsimaailman valloittamisen. Siksi hän sai roolin Kulutuskivi, amerikkalainen toimintasarja. Nykyään Han Hyo-Joo on vain 33-vuotias ja viehätää edelleen kaikkia lavalla.

10. Mai Mizuhashi

Mai Mizuhashi

Mai Mizuhashi on erittäin lahjakas japanilainen malli, laulaja, lauluntekijä, pukusuunnittelija ja tanssija, syntynyt 31. tammikuuta 1992.

Tyttö aloitti musiikkiuransa osana musiikkibändiä. Hän oli vasta 11-vuotias, kun hän alkoi esiintyä lavalla. Mai Mizuhashi, joka tunnetaan myös nimellä MARiA, esitti eri anime-nimikkeiden avaus- ja pääteteemoja saaden suosion japanilaisten ja kiinalaisten animeyhteisöjen keskuudessa. Vuonna 2007 hän teki läpimurron Chix Chicksin naismusiikkibändissä.

Vuonna 2010 hän aloitti soolouran. Vuonna 2013 MARiA perusti pop-rock-duo Garnidelian yhdessä levy-tuottajan Yoshinori Aben kanssa. Duetto on nyt levyttänyt yli 40 kappaletta. Garnideliassa esiintymisen lisäksi Mai Mizuhashi kattaa muiden laulajien laulut.

11. Nanao Arai

Nanao Arai

Nanao Arai on japanilainen malli ja näyttelijä, syntynyt 28. lokakuuta 1988. Nanao aloitti ammatillisen mallinnusuransa 20-vuotiaana (paljon myöhemmin kuin muut mallit). Aluksi hän esiintyi rengastytönä. Myöhemmin Nanao esiintyi japanilaisessa muotilehdessä Pinky. Yksi hienoimmista japanilaisista tytöistä ansaitsi valtakunnallisen tunnustuksen voitettuaan Tokyo Girls Collection -kauneuskilpailun. Vuodesta 2010 lähtien häntä on esitelty säännöllisesti japanilaisissa korkean muodin lehdissä, TV-ohjelmissa ja TV-sarjoissa.

Vuosina 2011-2021 Nanao näytteli yli 20 elokuvassa ja TV-sarjassa. Nykyään hän saa edelleen sopimuksia ja haluaa pelata monissa muissa kuvissa ja TV-sarjoissa.

12. Mikako Tabe

Mikako Tabe

Mikako Tabe on lahjakas ja erittäin tuottava japanilainen näyttelijä, syntynyt 25. tammikuuta 1989. Mikako haaveili näyttelijäksi varhaislapsuudessaan. Upea ulkonäkö, luonnollinen karisma ja pysyvyys antoivat hänelle valloittaa vaiheen 13-vuotiaana.

Vuonna 2006 hän sai Blue Ribbon Awards -palkinnon uusille tulokkaille. Vuosina 2003-2020 hän näytteli 28 elokuvassa, kuudessa näytelmässä, kahdessa musikaalissa, 31 TV-sarjassa ja neljässä TV-ohjelmassa. Lisäksi Mikako Tabe pelasi anime- ja videopelihahmoja. Seurauksena hän esiintyi 71 mediaprojektissa 32. syntymäpäivänään mennessä.

13. Sayaka Isoyama

Sayaka Isoyama

Sayaka Isoyama on japanilainen näyttelijä, syntynyt 23. lokakuuta 1983. Tyttö yritti päästä viihdeteollisuuteen opiskellessaan lukiossa. Hän läpäisi koejakson vuonna 2001. Sen jälkeen Sayaka Isoyama näytteli monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.

Näyttelyn lisäksi tyttö yritti itseään urheilussa urheilu-TV-ohjelman johtajana. Siksi hän isännöi Pääskyset Baseball L! Ve, baseball-lähetysohjelma vuonna 2005.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
7236
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
7949
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
7276
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

14. Keiko Kitagawa

Keiko Kitagawa

Keiko Kitagawa on japanilainen näyttelijä ja malli, joka syntyi 22. elokuuta 1986. Keiko Kitagawa kuuluu menestyneimpiin Aasian kuuluisuuksiin, jotka nauttivat kunniasta ja kansainvälisestä tunnustuksesta.

Alun perin pieni Kitagawa unelmoi tulla lääkäriksi. Samanaikaisesti hän haki inspiraatiota lavalla olevilta loistavilta naisilta. Teini-ikäisenä hän päätti tulla yhdeksi niistä kuumista aasialaisista naisista, jotka lepäävät kunniassa, ajavat ylellisiä autoja ja vierailevat upeissa tapahtumissa.

Hänelle onneksi hän toteutti unelmansa. Keiko Kitagawa voitti ensimmäisen mallikilpailunsa vuonna 2003 17-vuotiaana. Sen jälkeen hän alkoi vastaanottaa sopimuksia mallitoimistoilta. Silti tyttö siirtyi lopulta näyttelemiseen onnistuneen roolinsa jälkeen komediaelokuvassa. Vuosina 2006-2019 Keiko Kitagawa näytteli yli 60 kuvaa ja TV-sarjaa. Hän esiintyy monissa genreissä, mukaan lukien komedia, anime, kauhu, draama ja toiminta.

15. Masami Nagasawa

Masami Nagasawa

Masami Nagasawa on japanilainen malli ja näyttelijä, syntynyt 3. kesäkuuta 1987. Menestys tulee usein vuosien ahkerasta työstä. Tämä lausunto koskee Masami Nagasawaa, samoin kuin menestyneimpiä näyttelijöitä ja malleja. Pikkutyttö aloitti näyttelijäuransa 13-vuotiaana saaden ensimmäisen roolinsa pyrokinesis, elokuva teini-ikäisestä, jolla on suurvallat.

Myöhemmin hän aloitti pelaamisen erilaisissa elokuvissa. Siksi Masami Nagasawan filmografia sisältää yli 70 elokuvaa vuosina 2000-2018.

Vuodesta 2021 lähtien Masami Nagasawa on vain 33-vuotias ja aikoo rikastuttaa filmografiaansa ja jo laajaa palkintoluetteloa.

16. Mikie Hara

Mikie Hara

Mikie Hara on yksi kuumimmista aasialaisista tytöistä, syntynyt 3. heinäkuuta 1987. Hänen uransa menestys johtuu horjumattomasta päättäväisyydestä. Lapsena hän haaveili näyttelijäksi tulemisesta. Vuonna 2003 hän haki All Japan National Bishoujo -kilpailuun, näyttelyyn, jossa tytöt voivat osoittaa kykynsä.

Mikie Hara ansaitsi Gravure Idol-tittelin. Kilpailusta tuli hänen uransa lähtökohta. Lopulta hänestä tuli syvällinen idoli ja hän oli osa siihen liittyviä naisbändejä.

Vuonna 2007 hän esiintyi ensimmäisen kerran näytöllä TV-draamassa Söpöhunaja ELÄMÄ. Siitä lähtien hän on esiintynyt useissa TV-sarjoissa säännöllisesti. Siksi Mikie Haralla on yli 40 nimikettä filmografiassaan, mukaan lukien sekä elokuvat että TV-sarjat.

17. Kasumi Arimura

Kasumi Arimura

Kasumi Arimura on japanilainen näyttelijä, syntynyt 13. helmikuuta 1993. Tyttö aloitti näyttelijäuransa 17-vuotiaana hyväksymällä sopimuksen paikalliselta sanomalehdeltä. Myöhemmin hän muutti Tokioon. Samana vuonna hän debytoi mangaan perustuvassa TV-draamassa. Myöhemmin hän alkoi hyväksyä kaupallisia kauppoja ja toimia erilaisissa TV-sarjoissa.

Vuodesta 2011 lähtien Kasumi Arimura on soittanut yli 60 elokuvassa ja TV-sarjassa, lähinnä draamassa. Hän löytää inspiraatiota muista kuumista aasialaisista naisista, jotka pelaavat näytöllä vuosittain ja voittavat miljoonien ihmisten sydämet.

18. Ella Chen

Ella Chen

Ella Chen on lahjakas taiwanilainen näyttelijä, laulaja ja TV-isäntä, syntynyt 18. kesäkuuta 1981.

Monet kuumat aasialaiset naiset ravitsevat ajatusta esiintyä lavalla vuosien ajan ja tekevät parhaansa saadakseen viihdevirastot ’ huomion. Mutta Ella Chen tuli viihdeteollisuuteen vahingossa.

Hän oli noin 20-vuotias, kun taas muut hänen ikäiset seksikkäät aasialaiset tytöt olivat esiintyneet lavalla jo useita vuosia. Ella Chen ei aio esiintyä lavalla ollenkaan. Mutta hänen sisarensa huomasi tytön potentiaalin. Hän allekirjoitti Ella Chenin laulukilpailuun. Ujo Ella, se oli katastrofi. Hänen äänensä kuitenkin tunnistettiin. Myöhemmin hän liittyi naismusiikkiryhmään S.H.E.

Nykyään Ella Chen jatkaa esiintymistä konserteissa ja nauhoittaa uusia albumeja. Laulamisen lisäksi Ella Chen toimii TV-sarjoissa ja elokuvissa: hän on soittanut yli kymmenessä elokuvassa ja TV-sarjassa. Lisäksi Ella on järjestänyt useita TV-todellisuusohjelmia vuodesta 2018.

19. Eir Aoi

Eir Aoi

Eir Aoi on japanilainen laulaja, syntynyt 30. marraskuuta 1988. Pieni tyttö oli kiinnostunut musiikista ja haaveili tulla laulajaksi. Hän lauloi ja soitti kitaraa lapsena. Lukiossa Eir Aoi perusti musiikkibändin. Samaan aikaan tyttö tunsi, että ihmisten auttaminen oli hänen kutsumistaan, ja kanavoi hänen pyrkimyksensä opiskella hoitotyötä. Silti Eir Aoi ei luopunut musiikillisista pyrkimyksistään ja onnistui japanilaisella videon suoratoistoalustalla.

Lopulta hän allekirjoitti sopimuksen Sony Music Entertainmentin kanssa ja julkaisi ensimmäisen singlensä Memoria vuonna 2011. Aoi nauhoitti teemoja anime-nimikkeille, kun taas hänen muita kappaleitaan käytettiin myös erilaisissa anime-sarjoissa.

Vuonna 2016 Eir Aoi piti tauon terveysongelmien vuoksi. Vuonna 2018 hän palasi uusilla levyillä. Nyt Eir Aoi jatkaa taiteellista toimintaansa.

20. Vivian Sung

Vivian-Sung

Vivian Sung on taiwanilainen näyttelijä, syntynyt 21. lokakuuta 1992. Tyttö ei paljasta paljon tietoa lapsuudestaan ja koulutuksestaan. Silti hänet tunnetaan pääosissa lukuisissa musiikkivideoissa ja minielokuvissa ennen merkittävien roolien saamista. Vivian Sung aloitti uransa vuonna 2012 ja ansaitsi valtakunnallisen tunnustuksen esiintyessään yli 20 elokuvassa, TV-sarjassa ja musiikkivideossa.

Lopulliset ajatukset

Jotkut seksikkäimmistä naisista asuvat Aasiassa. Kaunein asia näissä kuumissa aasialaisissa naisissa on, että heidän ei tarvitse ottaa alastomia kuvia ollakseen seksikkäitä. Heillä on luonnollinen karisma, kauniit äänet, ja jopa heidän hymynsä voivat jo viehätää useimpia miehiä. Tärkeintä on, että sadoilla miljoonilla kuumilla aasialaisilla tytöillä on yhtä upea esiintyminen kuin näillä 20 tytöllä luettelossamme. Joten jos haluat treffata uskomattoman kaunista naista, joka näyttää aina 20-vuotiselta tytöltä, olet tervetullut Aasiaan.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet