GetBride Kuumat argentiinalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1613 Näkymät

Kuumin argentiinalainen nainen

Argentiina on yksi Etelä-Amerikan suosituimmista maista. Se tunnetaan kauniista luonteestaan, kukoistavasta TV-teollisuudestaan ja intohimoisesta tanssikulttuuristaan. Tänään haluamme sinun löytävän toisen syyn rakastaa Argentiinaa — paikallisia naisia. Näillä intohimoisilla ja kuumakarkaisuilla olentoilla on kaikki, jotta elämäsi olisi kirkkaampaa. Jos epäröit edelleen, ovatko seksikkäät argentiinalaiset tytöt sinulle hyviä vai eivät, tarkista alla olevat tiedot.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3574 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumin argentiinalainen nainen

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2068 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3183 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3352 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3006 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2589 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Miksi Argentiinan tytöt ovat niin kuumia?

Jos pidät kuumista, viettelevistä ja intohimoisista naisista, sinun pitäisi aloittaa haku Argentiinasta. Tässä maassa on eniten kauneutta neliömetriä kohti. Ei ole liioittelua sanoa, että suurin osa heistä näyttää supermalleilta. Tarkistetaan, mikä tekee paikallisista seksikkäistä argentiinalaisista naisista niin houkuttelevia miehille:

kauneus

Argentiinalaiset tytöt näyttävät aina hyvältä. Samoin kuin muut latinalaiset naiset, heillä on erittäin tunnistettava ulkonäkö, jossa latinalaiset ja eurooppalaiset piirteet osoittautuvat erinomaiseksi yhdistelmäksi. Suurimmalla osalla heistä on hiukan parkittu iho, mustat tai ruskeat hiukset, tummat silmät ja herkät huulet. Melko silmiinpistävien ominaisuuksien ansiosta argentiinalaiset naiset eivät tarvitse meikkiä näyttääkseen viettelevältä. Mutta jos he haluavat näyttää sensaatiomaiselta, he voivat käyttää huulipunaa ja ripsiväriä. Sama koskee vaatteita. Nämä latinalaiset poikaset tietävät kuinka saada miehet kääntämään päänsä heidän luokseen. Siksi heillä on paljon lyhyitä hameita ja avoimia toppeja vaatekaappeissaan. Yleensä heidän ei tarvitse käyttää paljastavaa vaatekappaletta näyttääkseen seksikkäiseltä. Argentiinalaiset naiset korostavat parhaiten puoliaan, mutta tietävät varmasti rajat. He tietävät eron seksikkäisyyden ja mauton välillä.

Fyysiset ominaisuudet

Kuumia argentiinalaisia naisia pidetään Latinalaisen Amerikan kauneimmista naisista. Ne ovat melko korkeita, mikä antaa monille mahdollisuuden tulla menestyviksi malleiksi. Hienovaraisten käyrien ansiosta ne ajavat miehet helposti hulluksi. Argentiinalaiset tytöt rakastavat urheilua. Tällä tavalla he pitävät ruumiinsa vielä viettelevämpänä kuin todellisuudessa ovat.

kulttuuri

Argentiina on yksi Etelä-Amerikan rikkaimmista maista. Sekä miehillä että naisilla on yhtäläiset mahdollisuudet järjestää elämänsä. Siksi he eivät ole nopeasti naimisiin ottaen aikaa itsensä kehittämiseen. Kun argentiinalaiset tytöt ovat valmiita avioliittoon, heistä tulee omistautuneimpia kumppaneita. Länsimaiset miehet rakastavat tätä asiaa heistä.

Argentiinan hääkulttuuri on kehittynyt vuosisatojen ajan. Huolimatta siitä, että sillä on joitain katolisia jälkiä, se eroaa hiukan länsimaissa näkemästämme. Esimerkiksi kihlasormusta ei ole, kun taas häät ovat puhtaasti perhesuhde. Kaikki sukulaiset osallistuvat valmisteluihin. No, se ei ole niin pelottavaa kuin miltä näyttää. Nautit erityisesti hääjuhlista, joka kestää usein vähintään 10 tuntia.

Monet argentiinalaiset naiset kasvavat veljiensä ja siskojensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden oppia lastenhoidon hyvät puolet. Samalla heillä on synnynnäinen laatu rakastaa ja hoitaa muita. Ja tämä tekee heistä erinomaisen avioliittomateriaalin.

Miesten suosio

Länsimaiset miehet rakastavat argentiinalaisia naisia kauneudestaan, älykkyydestään ja arvoistaan. Tätä lopullisten ominaisuuksien yhdistelmää ei ole niin helppo löytää naisten keskuudessa Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Jotain puuttuu aina. Länsimaiset naiset ovat usein itsehavaittuja ja huolimattomia. Monet heistä eivät välitä esiintymisistään tai fyysisistä olosuhteistaan. He ovat pakkomielle urastaan, jättäen kumppaninsa ja lapsensa taakse. Seurauksena on, että argentiinalaisista naisista tulee raikasta ilmaa amerikkalaisille ja eurooppalaisille, jotka haluavat sitoa solmun välittävä ja rakastava kumppani. Nämä kaunottaret antavat heille kaiken, mitä he ovat koskaan unelmoineet.

15 kuumin Argentiinan tyttöä

Argentiina on hieno maa, jossa on uskomattomia naisia. Sen lisäksi, että ne ovat fyysisesti houkuttelevia, ne ovat myös älykkäitä ja nokkela. Jos luulet, että et ole koskaan nähnyt argentiinalaisia naisia elämässäsi, olet todennäköisesti väärässä. On paljon näyttelijöitä, laulajia, malleja ja TV-persoonallisuuksia, jotka ovat kuuluisia ympäri maailmaa. Annetussa arvostelu -tuotteessa tarjoamme sinulle luettelon Argentiinan houkuttelevimmista naiskuuluisuuksista. Nämä kuumimmat argentiinalaiset naiset ansaitsevat huomion ja arvostuksen. Joten aloitetaan!

1. Rocío Guirao Díaz

Rocío Guirao Díaz

27. kesäkuuta 1984

Näyttelijä ja malli

Rocío Guirao Díaz nousi tähtiin osallistumalla onnistuneeseen televisio-ohjelmaan Bailando por un sueño. Lopulta hänelle tarjottiin isännöidä televisio-ohjelmaa El Garage. Hän oli mukana myös erilaisissa teatteri- ja taideesityksissä. Yksi niistä oli Anibal Pachanon näytelmä Pour La Galleryssa. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on ollut osa televisio-ohjelmaa nimeltä Los Ángeles de la Mañana. Hänen muihin TV-projekteihinsa kuuluvat Winternews, Bailando Por Un Sueño, ja Los Ángeles de la Mañana.

2. Liz Solari

Liz Solari

18. kesäkuuta 1983

Malli ja näyttelijä

Liz Solari aloitti mallinnusuransa voitosta Dotto Models Agencyn järjestämässä kansainvälisessä kilpailussa. Hänelle tarjottiin yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien, kuten Roberto Cavalli ja Jean-Paul Gaultier, kanssa. Hän oli myös Zaran, Ripleyn, Taftin, Pantenen ja Sedalin kauneuden suurlähettiläs. Vuonna 2008 Solaru kokeili mahdollisuuksiaan elokuvateollisuudessa. Hän liittyi näyttelijöihin El Desafio, argentiinalainen versio lukion musikaalista. Sitten hän esiintyi TV-sarjassa Champs 12 joka lähetettiin Espanjassa, Italiassa, Turkissa ja Israelissa. Hän näytteli myös elokuvissa kuten Ensimmäinen lakiAmapola, ja luvalliset.

3. Soledad Fandiño

Soledad Fandiño

7. huhtikuuta 1982

Näyttelijä

Soledad Fandiño debytoi näyttelijänä televisiosarjassa Rebelde Way ja Ricos y Mocosos. Vuonna 2009 hän keskittyi lavalle, elokuviin ja minisarjoihin. Hän esiintyi Astral Theatren Wonderland-tuotannossa. Hän näytteli komediasarjassa Todos contra Juan ja draamasarjassa Maltratadas. Hänen ulkonäkönsä toi hänelle useita sopimuksia paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa. Hänen kasvonsa näkyvät usein arvovaltaisten lehtien, kuten Women’s Health ja Cosmopolitan, kansissa.

4. Julie Gonzalo

Julie Gonzalo

9. syyskuuta 1981

Näyttelijä

Julie Gonzalo debytoi WB-komedia-sarjassa Terveisiä Tucsonilta. Useiden epäonnistumisten jälkeen hän nousi kuuluisuuteen esiintyessään useissa onnistuneissa elokuvissa, kuten Freaky perjantai, Cinderella Story, ja DodgeBall: Todellinen alakoiran tarina. Hänen muut hyvityksensä sisältävät elokuvat Täytyy rakastaa koiriaKirsikkamurska, ja Vamp U. Jossain vaiheessa hän päätti palata televisioon. Hän esiintyi paljon enemmän ja vähemmän suosittuja sarjoja. Veronica Mars, ensimmäinen päivä, CSI: Miami, Greyn anatomia, ja Lucifer ovat vain joitain heistä.

5. Sabrina Garciarena

Sabrina Garciarena

18. heinäkuuta 1983

Näyttelijä

Sabrina Garciarenasta tuli menestyvä näyttelijä muutettuaan Espanjaan. Hänen uransa alkoi sarjasta Cuestión de sexo ja elokuvassa Pagafantas. Saavuttuaan tietyn menestyksen hän palasi Argentiinaan esiintymään elokuvassa Felicitas joka toi hänelle parhaan näyttelijän hopea Condor -palkinnon. Sitten hänellä oli useita rooleja televisiosarjoissa Los ricos no piden permiso ja Golpe al corazón. Vuonna 2009 hän osallistui hyväntekeväisyyshankkeisiin, kuten hyväntekeväisyysalbumi Saharan kouluille.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei

6. Luisana Lopilato

Luisana Lopilato

18. toukokuuta 1987

Näyttelijä ja malli

Luisana Lopilato tuli kuuluisaksi debyytinsä jälkeen televisiosarjassa Mi familia es un dibujo ja Chiquititas. Hänen suuri läpimurto tuli Mía Colucci -roolilla televisiosarjassa Rebelde Way. Hän oli myös osa musiikkiryhmää Erreway joka julkaisi kolme studioalbumia ja esiintyi elokuvassa Erreway: 4 Caminos se oli laatikko – toimiston menestys. Jaon jälkeen hän jatkoi näyttelijäuransa pääosissa vuoden 2008 telenovelassa Encandilados ja Atracción x4. FHM lisäsi Lopilato Las 100 mujeres más sexys del mundo -sarjaan monta kertaa. Hän työskentelee paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien, kuten 47 Street, John Foos, Susana, BlackBerry, Pent Ten, Riley S, kanssa. A., Coca-Cola, McDonald’s, L’Oréal ja Gillette.

7. Emilia Attias

Emilia Attias

20. maaliskuuta 1987

Näyttelijä, malli ja laulaja

Yksi mallinnusagenteista löysi María Emilia Attiasin kadulta. Ja tämä oli hetki, jolloin hänen elämänsä muuttui lopullisesti. Teini-ikäisenä hän esiintyi monissa TV-mainoksissa. Vuonna 2003 Attias aloitti uransa televisiossa esiintymällä sarjassa Rebelde Way. Vuonna 2005 hän debytoi elokuvan suurella näytöllä Matar a Videla. Lopulta hän jopa kokeili itseään TV-isäntänä Reef Classic Pilsener Light Montañita -tapahtumassa. Mutta hänen suurimmat vahvuutensa olivat keskittyneet hänen näyttelijäpyrkimyksiinsä. Hänen viimeaikainen filmografia sisältää Días de vinilo, Lucían salaisuus, ja El muerto cuenta su historia.

8. Sofia Zamolo

Sofia Zamolo

21. maaliskuuta 1983

Näyttelijä ja TV-emäntä

Sofia Zamolo on suosittu TV-emäntä ja malli. Hänen siniset silmänsä ja vaaleat hiuksensa eivät ole jotain mitä voit usein nähdä Argentiinassa. Nämä tarkat ominaisuudet auttoivat Zamoloa rakentamaan menestyvän uran. Hän on tunnettu rooleistaan Número 8, laita Francella, ja Leviatan. Hän isännöi pari televisio-ohjelmaa ja työskenteli mallina useille muotimerkeille Argentiinassa.

9. Maria Eugenia Suarez

Maria Eugenia Suarez

9. maaliskuuta 1992

Näyttelijä ja malli

Suárez debytoi sarjassa Rincón de luz, joka oli uskomattoman onnistunut Argentiinassa. Vuosina 2007–2010 hän pysyi TV-sarjan pääosassa Casi Ángeles, joka rohkaisi muodostamaan musiikillisen ryhmän Teen Angels. Vuonna 2011 Suárez lähti bändistä jatkaakseen soolouransa. Hän esiintyi komediassa Solamente vos ja telenovela Camino al amor. Lopulta vakavat tuottajat huomasivat hänen kykynsä, jotka alkoivat kutsua häntä suuriin hankkeisiin. Hänen läpimurto tuli kirjan elokuvan mukautuksella Abzurdah. Esityksestään Suarez sai Premio Surin parhaaksi uudeksi näyttelijäksi.

10. Araceli González

Araceli González

19. kesäkuuta 1967

Malli ja näyttelijä

Araceli González on vielä yksi malli Argentiinan hotties-luettelossamme. Hän nousi tähtiin nuorena, kun hän voitti tanssikilpailun “ el Globo Rojo ” -teatterissa Buenos Airesissa. Hän aloitti yhteistyön Cohen-viraston kanssa, joka asetti hänet lukuisiin kaupallisiin kampanjoihin televisiossa ja painotuotteissa. Lopulta hän aloitti siirtymisen kohti muotiteollisuutta, tullessaan muotituotteiden suurlähettilääksi ja esiintymään monissa muotinäytöksissä ympäri maailmaa. Hän osallistui Llonguerasin ja Caro Couren massiiviseen hiuskampanjaan. Eri tavaramerkit käyttivät Gonzálezin fysiikkaa 1980-luvun lopulla ja 1990-luvulla.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8484
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9265
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8902
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Ana - kuva
Ana, 26
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukkaita ravintoloita, ymmärrän kuinka tehdä heidän vatsa onnelliseksi. Rakastan paljon muutakin kuin syömistä, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja saatat pitkään harrastaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse olisi hämmentynyt kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikkia taitojani. Ymmärrän monia tapoja parantaa miehen sielua. Koska minun on kirjauduttava pois pieni mysteeri, en esitä tätä artikkelia henkilökohtaiseksi. Annan kuitenkin iloisesti tietää kaiken henkilökohtaisen kokemukseni yksityisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat keskustella pienistä aarteistani.

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Sarah - kuva
Sarah, 23
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vaiheet oman vatsasi tyytyväisyyden tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin ravintoloita, se on minun hyvinvointini ja voit pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisten kulinaaristen mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia vahvuuksiani. Olen varma, että sielun parantamiseksi on erilaisia tapoja. Koska pääsen pois pienestä salaisuudesta, en paljasta tätä viestiä sosiaalisella tavalla. ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle kaikesta tapahtumastani itsenäisesti. Kirjoita teksti itse, kun haluat tutkia henkilökohtaisia pieniä salaisuuksiani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

11. Nicole Neumann

Nicole Neumann

31. lokakuuta 1978

Malli, liikenainen ja TV-isäntä

Nicole Neumannilla on ensimmäinen kokemus televisiosta mainoksissa. 12-vuotiaana hänestä tuli suosittu teini-malli. Nuoren ikänsä vuoksi häntä kutsuttiin usein “ Lolita ” Vladimir Nabokovin kirjan jälkeen. Hän teki yhteistyötä Pancho Dotton, Roberto Giordanon, Versacen ja Nina Riccin kanssa. Hän esiintyi useilla kävelykaduilla Pariisissa ja Milanossa. Vuonna 2001 hän poseeraa alastomuutta Gente-lehdelle. Hän on myös aktiivinen Instagram-vaikuttaja, jolla on lähes kaksi miljoonaa tilaajaa. Neumannilla on paljon jaettavaa yleisölle kauneusvinkistä elämäntarinoihin.

12. Zaira Nara

Zaira Nara

15. elokuuta 1988

Malli

Zaira Naraa pidetään yhtenä Argentiinan tunnetuimmista malleista. 10-vuotiaana hän aloitti yhteistyön mallitoimiston kanssa, joka toi hänelle useita mainossopimuksia. Hänestä tuli arvostettujen tuotemerkkien, kuten Herbal Essences, McDonald’s, Promesse, Gillette ja Pantene, kasvot. Hän esiintyi myös kosmopoliittisen ja naisten terveyden kannessa Argentiinassa. Hänen kiistaton kauneutensa ja seksuaalisuutensa ansiosta hänet maailman seksikkäimpien naisten luettelon 47. sijalle vuonna 2010. FHM lisäsi Nara myös useita kertoja kuumien argentiinalaisten tyttöjen luetteloon.

13. Valeria Mazza

Valeria Mazza

17. helmikuuta 1972

Malli ja liikenainen

Valeria Mazza tuli kuuluisaksi 1990-luvulla ilmestyessään Sports Illustrated -uimapuvun kanteen. Muotiuransa aikana hän työskenteli huippumuotisuunnittelijoille, kuten Gianni Versace, Valentino ja Roberto Cavalli. Hän esiintyi arvovaltaisimpien lehtien kansissa, mukaan lukien Vogue ja Cosmopolitan. Mallinnusuransa päätyttyä hänestä tuli menestyvä liikenainen julkaisemalla kolme hajuvettä, esittelemällä omaa aikakauslehteään ja perustamalla oman silmälasien yrityksen. Lisäksi hän löytää aikaa edistää humanitaarisia syitä UNICEFin ja Argentiinan Australian sairaalan lastenlääketieteen yksikön kanssa.

14. Carolina Ardohain

Carolina Ardohain

17. tammikuuta 1978

Malli, TV-isäntä ja näyttelijä

Carolina Ardohain, joka tunnetaan myös nimellä Pampita, aloitti näyttelijäuransa esiintymällä telenovelan ensimmäisellä kaudella Rebelde Way. Vuonna 2009 hän debytoi ensimmäisen kerran suurella näytöllä pääosassa vuoden 2009 Chilen elokuvassa Súper, todo Chile adentro. Kaunien kasvojen piirteidensä ja viettelevän fyysisyytensä vuoksi hänet valittiin Citroën- ja Citroën DS -linjojen kasvoiksi. Osallistuttuaan tanssivaan todellisuusnäyttelyyn Bailando tuomariston jäsenenä, hän palasi näyttelemään. Hänen viimeaikaisiin rooleihinsa kuuluvat televisiosarja Familia moderna ja elokuva Desearás al hombre de tu hermana.

15. Belén Rodríguez

Belén Rodríguez

20. syyskuuta 1984

TV-isäntä, malli ja näyttelijä

Monet näkevät Belén Rodríguezin 2000- ja 2010-luvun seksisymbolina. Hän nousi näkyvyyteen kuumien valokuviensa jälkeen Playboy Italiassa. Tämä ei ollut hänen ainoa provosoiva valokuvaistunto. Hän poseeraa myös alastomuutta Ferille ja Maxim Calendarsille. Menestyneen mallinnusuransa vuoksi Rodríguezille tarjottiin tulla Fabio Castellin kanssa Imperfect-vaatelinjan stylistiksi. Vuonna 2013 hänestä tuli muotisuunnittelija Chiara Biasi kehittämän Bikini Lovers -risteilyvaatteiden linjan edustaja. Rodríguez isännöi paljon televisio-ohjelmia ja -ohjelmia sekä musiikkifestivaaleja. Vuonna 2011 hän isännöi Sanremon musiikkifestivaaleja. Televisiossa hänet voitiin nähdä Circo Massimo Showssa, Scherzi a parte -tapahtumassa, tietokilpailuesityksessä Sarabanda ja monissa muissa. Samaan aikaan hän osoitti näyttelijäkykyään esiintymällä elokuvissa kuten Natale Sudafrica, Rooman gladiaattorit, ja Ei c’è 2 senza te.

päätelmä

Kuumin argentiinalainen tyttö on viehättäviä ja karismaattisia olentoja, joilla on söpöt kasvot ja viettelevät ruumiit. Heistä tulee intohimoisia rakastajia ja omistautuneita vaimoja. Heidän luonnollinen magneettisuus ja syntymän älykkyys voivat voittaa jokaisen miehen sydämen. Yhden niistä löytäminen ei ole ongelma. Voit käydä Argentiinassa tai keskittää haun treffisivustoihin.  Lopulta löydät etsimäsi.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet