GetBride Kuumat bulgarialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1170 Näkymät

Kuumat bulgarialaiset naiset

Euroopasta tulevia naisia pidetään maailman kuumimpana, ja se on kohtuullista: he ovat fyysisesti houkuttelevia, ystävällisiä ja kunnioittavia miehiä kohtaan. Heillä on myös hyvä huumorintaju ja he voivat pitää keskustelun ulkomaalaisen kanssa epäröimättä.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
1468 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat bulgarialaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2527 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2977 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2233 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1788 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2502 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Mutta mitä sinun pitäisi tietää saadaksesi heidät haluamaan sinut? Mitkä ovat kuumien bulgarialaisten naisten ominaisuudet, jotka sinun on selvitettävä ennen saapumistaan Bulgariaan tapaamaan heitä? Ja lopuksi, kuka on näkyvin ja seksikkäin bulgarialainen nainen? Vastaamme arvostelu -kysymykseen, jotta voimme ymmärtää, sopivatko Bulgarian morsiamet sinulle oikein.

Miksi bulgarialaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Jos haluat mennä päivämäärään kuumimmista bulgarialaisista tytöistä, harkitse lukemista tarkemmin tietääksesi mitä odottaa.

kauneus

Ensimmäinen asia, jonka haluamme korostaa kuumista bulgarialaisista tytöistä, on heidän ulkoinen houkuttelevuutensa. Bulgarialaiset naiset ovat eräitä kauneimmista Euroopassa. Heillä on tummat suorat tai aaltoilevat hiukset, havaittavissa olevat kasvoominaisuudet, hieman parkittu iho ja avoimet hymyjä. Heidän ruumiinsa ovat hyvin muotoisia ja sopivia, ja tästä syystä ulkomaalaiset putoavat bulgarialaisten tyttöjen takia nopeasti.

Kirkkaan ulkonäön lisäksi bulgarialaisilla morsiamenilla on myös ainutlaatuinen vieraanvarainen ja intohimoinen tunnelma, joka saa ulkomaiset miehet haluamaan heitä vielä enemmän. He ovat nokkela, älykäs ja hyvin koulutettu, joten heidän seurassaan oleminen on todellinen ilo. Kukaan ei voi kieltäytyä tapaamasta heitä ja yrittää valloittaa heidän sydämensä.

Fyysiset ominaisuudet

Bulgarialaiset naiset ovat urheilullisia

Kuten olet voinut arvata edellisistä kappaleista, kuumat bulgarialaiset naiset omistavat paljon aikaa näyttämiselleen. He käyvät kuntosalilla usein saadakseen ruumiinsa näyttämään sopivalta ja seksikkältä. Jotkut kuumimmista bulgarialaisista tytöistä mieluummin harjoituksia, joilla on painava paino, toiset rakastavat uintia, patikointia ja venyttämistä. Ne, jotka haluavat tulla joustavammiksi ja viehättävämmiksi, valitsevat joogan. Siten melkein kaikki seksikkäät bulgarialaiset tytöt harjoittavat urheilutoimintaa pysyäkseen kunnossa.

He ovat aktiivisia

Urheilun lisäksi kuumat bulgarialaiset naiset viettävät paljon aikaa ulkona pelaamalla pelejä, uimassa, lenkkeilyssä tai maastopyöräilyssä. Kaikki nämä toiminnot edistävät bulgarialaisten naisten houkuttelevaa ilmettä ja heidän positiivista mielialaa koko päivän ajan: vaikka heillä olisi paljon kotitöitä työn jälkeen, he tekevät sen mielellään ja innostuneena. Passiivisuus ja sininen oleminen ei koske seksikkäitä bulgarialaisia naisia.

He ovat seikkailunhaluisia

Toinen ominaisuus, joka saa bulgarialaiset tytöt erottumaan, on heidän intohimonsa seikkailuihin, äärimmäisiin harrastuksiin ja uusiin asioihin. He eivät pelkää päästä pois mukavuusalueeltaan ja matkustaa uusiin kaupunkeihin, maistaa epätavallisia ruokia ja tavata erilaisia ihmisiä. Siksi Bulgarian morsiamet ovat avoimia muukalaisille ja ulkomaalaisille ja tarjoavat apuaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat epäröimättä.

He ovat ahkera

Lopuksi, kuumat bulgarialaiset tytöt eivät ole laiskoja. He työskentelevät paljon tavoitteidensa saavuttamiseksi ja suorittavat päivittäiset tehtävänsä työssä ja kotona omatuntonsa ja vaivansa avulla. Ei ole yllättävää, että he saavat korkeita tuloksia opiskeluun ja työhön: heidän haluaan kehittyä ei jää heidän professoreidensa ja esimiestensä huomaamatta.

kulttuuri

Bulgarialaiset naiset arvostavat perhettä paljon

Yksi bulgarialaisten naisten tärkeimmistä erityispiirteistä on heidän halu saada perhe. Lähes kaikki seksikäs Bulgarialaiset naiset ovat suuntautuneet enemmän perhe-elämään kuin uransa rakentamiseen. Tästä syystä ulkomaalaiset haluavat tavata ja päivättää Bulgarian morsiamet: he ovat eräitä luotettavimmista vaimoista Euroopassa.

Bulgarian morsiamet haaveilevat aviomiehen ja kahden tai kolmen lapsen saamisesta. He ovat valmiita viettämään jonkin aikaa äitiyslomalla hoitaakseen vauvojaan ja myötävaikuttaakseen heidän kehitykseen nuorena. Siksi sinun ei pitäisi olla huolissasi siitä, että bulgarialaiset morsiamet jättävät lapsesi uralle tai vaativat sairaanhoitajaa palaamaan töihin.

He tapaavat yhden miehen kerrallaan

Bulgarian treffikulttuurin mukaan sinulla ei voi olla muutama kumppani samanaikaisesti. Huijaamista ei kannusteta eikä suvaita tässä maassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia morsiamen käyttäytymisestä, vaikka hän olisi yksi kuumimmista bulgarialaisista tytöistä. Onneksi paikalliset naiset kunnioittavat miehiään niin paljon, etteivät huijaa heitä, mutta joudut sitoutumaan myös morsiamenne kanssa. Jos joudut huijaamaan kumppaniasi, hän hajoaa kanssasi heti.

He odottavat miesten olevan johtava rooli suhteissa ja perheessä

Sinun on oltava valmis olemaan johtaja suhteissasi seksikkäisiin bulgarialaisiin naisiin. He harvoin aloittavat päivämääriä tai tuttavia, joten sinun ei pitäisi odottaa heidän flirttailevan avoimesti kanssasi tai etsimään päivämäärää kanssasi; kuitenkin, voit odottaa heidän olevan melko ystävällisiä, jos aloitat pienen keskustelun heidän kanssaan. He todennäköisesti antavat sinulle numeronsa tai sosiaalisen median tilin tavoittaaksesi heidät ja kutsuaksesi sinut päivämäärään.

Kuten huomaat, kuumia bulgarialaisia tyttöjä ei ole niin vaikea saada, jos olet asettanut tällaisen tarkoituksen. Muista olla kohtelias, tarkkaavainen ja rehellinen, jotta treffikokemuksesi olisi onnistunut. Anna bulgarialaisen tyttöystäväsi puhua ja kuunnella häntä enemmän kuin puhua – tämä lähestymistapa vie sinut pitkälle.

Miesten suosio

Bulgarialaiset naiset ovat hyviä vaimoja

Seksikkäät bulgarialaiset naiset ovat kuuluisia parhaimmista vaimoista, joita voit löytää Euroopasta. Tämä johtuu heidän ominaisuuksiensa sekoituksesta: ne ovat itsenäisiä, mutta tukevia, älykkäitä, mutta eivät mielipiteellisiä ja kauniita, mutta eivät ylimielisiä. Vaimon saaminen, joka rakastaa ja kunnioittaa sinua paljon, mutta jolla on myös muita etuja perheen lisäksi, on hienoa, koska hän ei rajoita maailmaansa vain perheenjäseniin. Bulgarialaiset naiset yrittävät tasapainottaa kaikki elämän osa-alueet yhdeksi kauhaksi: hyvät vaimonsa, älykkäät äidit, luotettavat ystävät ja nöyrät työntekijät.

He ovat vieraanvaraisia kotiäidit

Tätä ominaisuutta on syytä korostaa, koska suurin osa bulgarialaisista naisista hallitsi taiteen olla täydellisiä kotiäidit. Tämä tarkoittaa, että he voivat luoda kodikkaan ja rauhallisen ilmapiirin kotona, vaikka työskentelevätkin kokopäiväisesti: bulgarialaiset naiset viettävät tunteja suunnitellessaan asuntojaan ja valitsemalla huonekaluja, koristeita ja huopia viisaasti. Siksi heidän paikat ovat aina tyylikkäitä, valoisia ja mukavia ystävilleen ja perheelleen yöpyäkseen.

Kun kyse on juhlien tai illallisten järjestämisestä lähimmille ihmisille, bulgarialaiset tytöt panevat kaiken luovuuden toimintaan: he keräävät ruokia ruokalistalle, ostavat tarvittavan ruoan, valitse juomat, jotka sopivat täydellisesti, ja tarjoile pöytä huolellisesti. He jopa tietävät, mikä musiikki luo vaaditun ilmapiirin, joten jos pidät sellaisista perhejuhlista, Bulgarian morsiamet ’ vaikuttavat sinut organisaatiotaidoista ja tällaisten juhlien laajuudesta.

He kokkivat täydellisesti

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on seksikkäitä bulgarialaisia naisia, jotka keittävät taitoja. Bulgarian keittiö on yksi Balkanin alueen maukkaimmista, ja onneksi kaikki paikalliset naiset osaavat keittää kansallisia ruokia. Siksi pyydä vapaasti uutta bulgarialaista tyttöystävääsi keittämään jotain sinulle jonkin ajan kuluttua. Rakastat ruokaa, jonka hän kokkii!

Kuumat bulgarialaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Moskova, Venäjä
Ei
Ternopil, Ukraina
kyllä
Pietari, Venäjä
Ei
Odessa, Ukraina
Ei
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Kiova, Ukraina
Ei

15 parasta kuumin bulgarialainen tyttö

Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ensimmäinen bulgarialaista alkuperää oleva nainen, josta haluaisimme puhua, on Nina Dobrev. Tunnet todennäköisesti hänet ‘ Vampire Diaries ’ -sarjasta, joka oli suosittu noin 5-10 vuotta sitten. Hänellä oli merkittävä naisen rooli Elena, teini-ikäinen tyttö, joka menetti vanhempansa auto-onnettomuudessa ja tutustui vampyyriin, josta tuli myöhemmin hänen rakkautensa. Mutta kuka on tämä näyttelijä tosielämässä ja kuinka hän pääsi maailmankuuluun TV-sarjaan? Katsotaan.

Nina Dobrev, vähemmän tunnettu nimellä Nikolina Kamenova Dobreva, on bulgarialainen näyttelijä, joka syntyi Sofiassa, Bulgariassa. Kun hän oli kaksi vuotta vanha, hänen vanhempansa päättivät muuttaa Kanadaan. Siitä lähtien he eivät koskaan muuttaneet takaisin Bulgariaan, joten Nina valmistui lukiosta Torontossa ja jopa aloitti yliopisto-opinnot Ryersonin yliopistossa, mutta epäonnistui valmistumaan näyttelijäuransa vuoksi. Hänen debyytinsä näyttelijänä tapahtui Degrassi: The Next Generation -elokuvassa. Muita teoksia olivat ‘ Seinäkukkaksi tulemisen etuisuudet ’, ‘ Olkaamme poliisit ’ ja ‘ XXX: Xander-häkin paluu ’.

Stella Angelova

Stella Angelova

Toinen kaunis nainen Bulgariasta on Stella Angelova. Hän syntyi vuonna 1993 ja oli kuuluisa monista kyvyistään: tanssimisesta, näyttelemisestä ja temppujen suorittamisesta elokuvissa. Hänen kauneutensa on epätavallista seksikkäille bulgarialaisille naisille: hän on vaalea nainen, jolla on harmaat silmät ja vaalea iho.

Geya Antonova

Geya Antonova

Geya syntyi vuonna 1989 Sofiassa, Bulgarian pääkaupungissa. Hänen kauneutensa on samanlainen kuin suurin osa kuumista bulgarialaisista tytöistä: hän on tummakarvainen nainen, jolla on syvät ruskeat silmät ja kirkkaat kasvoominaisuudet. Jos katsot hänen kuviaan kerran, et kyseenalaista miksi hän on yksi suosituimmista bulgarialaisista malleista: Geyan kauneus on henkeäsalpaava jokaiselle miehelle.

Evgeniya Radilova

Evgeniya Radilova

Toinen bulgarialainen näyttelijä, joka pääsi Hollywoodiin, Evgeniya Radilova syntyi Bulgariassa ja aloitti näyttelijäuransa siellä. Myöhemmin hän päätti, että hänen tulisi siirtyä eteenpäin paljastaakseen näyttelijäkykynsä, joten hän muutti Yhdysvaltoihin. Hänen kuuluisia teoksiaan ovat ‘ Spartacus ’, ‘ HorrorCon ’, ‘ Limitless ’ ja ‘ Sex, Drugs, Rock’n’Roll ’.

Galena

Galena

Ensimmäinen laulaja luettelossamme, Galena syntyi vuonna 1985 Smyadovossa, Bulgariassa. Hän aloitti laulamisen neljän vuoden ikäisenä, ja hänen vanhempansa ymmärsivät, että heidän tyttärellään olisi valoisa tulevaisuus. Hänen ensimmäinen albuminsa julkaistiin vuonna 2006, mutta se oli vasta hänen uransa alku. Seuraavina vuosina Galena äänitti toisen musiikkialbuminsa – muutaman kappaleen muiden tunnettujen bulgarialaisten laulajien kanssa, kuten Preslava, Boris Dali ja Malina. Hän osallistui myös ‘ Dancing with The Stars ’ -televisio-ohjelmaan ja lähti musiikkikierrokseen Yhdysvaltoihin. Vuonna 2012 hänestä tuli tv-isäntä Bulgarian kansallisella televisiokanavalla.

Nansi Karaboycheva

Nansi Karaboycheva

Yksi kuumimmista bulgarialaisista tytöistä on bulgarialainen malli Nansi Karaboycheva. Hän syntyi vuonna 1993, ja nuoresta iästä lähtien hänet pidettiin yhtenä kauneimmista bulgarialaisista naisista. Myöhemmin hän voitti Miss Bulgaria-tittelin ja edusti maataan Miss World -kauneuskilpailussa vuonna 2013. Nansi on pitkä blondi nainen, jolla on siniset silmät ja lempeät kasvoominaisuudet.

Gabriela Vasileva

Gabriela Vasileva

Toinen kuuluisa malli Bulgariasta on Gabriela Vasileva, joka voitti Miss Bulgarian tittelin vuonna 2012. Hänen ulkonäkönsä on täysin erilainen kuin Nansi Karaboychevan: Gabriela on mustakarvainen kuuma nainen, jolla on tummat silmät ja oliivin varjostettu iho. Hänen kauneutensa on kuitenkin yleisempi kuumimpien bulgarialaisten naisten keskuudessa: voit tavata monia ruskeasilmäisiä brunetteja maassa tänään.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8982
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8808
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8831
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Nina - kuva
Nina, 29
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Luova johtaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.

Nika - kuva
Nika, 25
Sijainti: Ternopil, Ukraina
Ammatti: Joogavalmentaja
Lapset: kyllä
Minusta

Olen joitain niistä tytöistä, jotka huutavat visiota melodramien lisäksi ja nauravat lapsen sarjakuvista. Voin lopulta olla todella tunnepitoinen tai liian tunnepitoinen molemmat – Olen löytänyt haastavan pitää yhden määrän normaalisuutta, jota omat ihmiset haluaisivat etsiä. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyöty siitä, mitä rakastan, ja voit toteuttaa henkilökohtaiset tavoitteeni. Rakastan poikia ja saatat ajatella, että te olette paljon viileitä kuin tytöt. Koska olen aina suhtautunut skeptisesti tulevaisuuden lahjaehdotuksiin, olen täällä ottamassa kysymyksiä henkilökohtaisesta lahjastani ja voit nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Nadya - kuva
Nadya, 31
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: Astrologi
Lapset: kyllä
Minusta

Olen sellaisia naispuolisia, jotka huutavat silmät melodramoissa ja voit tehdä hauskaa lasten sarjakuvista. Voisin päätyä todella psykologiseen tai erittäin emotionaaliseen joko –. Minulla on ollut vaikeaa pitää sinut kiinni normaalisuudesta, jonka naapurusto haluaa saada käsiinsä. Asun äskettäin elämää kohti maksimaalista, saan hyötyä yhdestä rakastamastani asiasta, ja seuraat henkilökohtaisia tarpeitasi. Suosittelen miehiä ja uskot, että kaikki olette paljon viileitä kuin yksinkertaisesti naisia. Koska minulla on epäilyksiä lahjaehdotuksista kohtalon ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita kohti omaa kättäni ja tyydyttämään miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Christina - kuva
Christina, 31
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: lentoemäntä
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka voivat huutaa näkemyksensä melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvista. Voisin saada erittäin tunteellisen muuten liian emotionaalisen mahdollisesti –. Minun on vaikea pitää sinut ehdottomasti normaalisuuden tasolla, jota naapurusto haluaa etsiä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnän mitä pidän, ja seuraat tavoitteiani. Pidän todella ihmisistä ja uskon aidosti, että kaikki olette paljon kylmiä kuin vain naisia. Koska olin epävarma tulevaisuuden tavaroista, olen täällä päättäessään ottaa asiat käsiini ja tyydyttää ihmisen nauttimaan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Silvia Dimitrova

Silvia Dimitrova

Silvia Dimitrova syntyi vuonna 1993 Plevenin kaupungissa ja on kuuluisa maalauskyvystään. Hän voitti mahdollisuuden opiskella arvostetussa taidekoulussa, Troyanin ammattikorkeakoulussa, kun hän oli 13-vuotias. Hän on erikoistunut kuvakkeiden maalaamiseen perinteisillä tekniikoilla.

Poikkeuksellisen lahjakkuutensa lisäksi meidän on korostettava myös hänen kauneuttaan: hän on vaikuttava ruskeaverikkö, jolla on paksut hiukset, syvät silmät ja hieman kreikkalaiset kasvoominaisuudet. Jos etsit naista, jolla on tällaisia piirteitä, sinun on harkittava muuttoa Bulgariaan tapaamaan paikallisia naisia.

Preslava

Preslava

Tunnettu bulgarialainen laulaja Preslava jatkaa kuumimpien bulgarialaisten tyttöjen luetteloamme. Hän syntyi vuonna 1984. Hän aloitti laulamisen 7-vuotiaana, valmistui esittävän taiteen koulusta Dobrichissa ja aloitti sitten ammattiuransa muusikkona ja laulajana. Hänen suosituimpia yhteistyötään ovat kappaleet Galenan, Rasheed Al Rasheedin ja hänen tuottajansa Milko Kaladjievin kanssa. Vuonna 2012 hänestä tuli mentori ‘ The Voice ’ -televisio-ohjelman bulgarialaisessa versiossa ja hän lähti Yhdysvaltain musiikkikierrokseen esiintymään Bulgarian diasporassa.

Diliana Popova

Diliana Popova

Diliana pidetään yhtenä Bulgarian menestyneimmistä näyttelijöistä ja malleista. Syntynyt vuonna 1981 pienessä kaupungissa Bulgariassa, hän muutti Pleveniin, kun hän oli kahdeksannessa luokassa. Täällä hän alkoi kehittää näyttelijä- ja mallintamistaitojaan. Valmistuttuaan lukiosta hän jatkoi opiskelemaan muotoilua New Bulgarian yliopistossa. Vuonna 2010 hän esiintyi Playboy Bulgarian kannessa. Hänen suosituimpia näyttelijäteoksiaan olivat Love.net, Glass House ja Revolutcia Z.

Nicoleta Bojinova

Nicoleta Bojinova

Toinen merkittävä bulgarialainen malli on Nicoleta Bojinova. Hän syntyi vuonna 1987 Plovdivissä. Hänen suosituimpia teoksiaan mallina olivat paikallisten Playboy-, Maxim- ja FHM-lehtien kampanjat. Hän on yksi kuumimmista bulgarialaisista naisista tänään, ja monet bulgarialaiset miehet haaveilevat edelleen hänen kaltaisensa naisen saamisesta. Nicoletan kauneus merkittiin vuoden Playmate-tittelillä vuonna 2006.

Silvia Ranguelova

Silvia Ranguelova

Vaikka Silvia Ranguelova on vähemmän suosittu kuin Nina Dobrev, se on bulgarialainen näyttelijä, jota rakastavat bulgarialaiset. Hän syntyi vuonna 1983 Sofiassa ja soitti useissa elokuvissa: ‘ Askel onnellisuuteen ’ ja ‘ Getaway ’. Hän osallistui myös NBC: n tuottamaan televisiosarjaan ‘ The Blacklist: Redemption ’. Tämän lisäksi hän toimii mallina, jota edustavat Wilhelmina Models ja Next Model Management. Hän toteutti mainoskampanjat Garnier Fructisille, Amourettelle, Rampagelle ja Zeki Swimwearille. Muotinäytöksiä, joihin hän osallistui, ovat Cat Swanson, Dana Buchman, Naheem Khan ja Aboete. Hän esiintyi myös Elle Argentina -lehden kannessa vuonna 2011.

Nikol Stankulova

Nikol Stankulova

Nikol syntyi vuonna 1988 Sofiassa, ja osoitti nuoresta iästään kykyään tanssia, pianoa ja balettia varten. Hän teki myös uintia ja voimistelua jonkin aikaa. Hänen vanhempansa huomasivat hänen laajat kiinnostuksensa ja yrittivät kehittää niitä parhaalla mahdollisella tavalla, joten he rohkaisivat häntä kokeilemaan mahdollisimman monta toimintaa ja harrastusta. Kun Nikol varttui, hän valitsi TV-isäntä- ja malliuran. Hän työskenteli myös muutamissa Bulgarian televisiokanavissa, kuten MM, Channel 1, Sport TV jne.

Antonia Petrova Beredin

Antonia Petrova Beredin

Mis Bulgaria 2009, Antonia Petrova Beredin on lakimies ja näyttelijä. Hän syntyi vuonna 1984 ja osallistui kauneuskilpailuihin osoittaakseen kauneuttaan ja älykkyyttä. Voitettuaan tittelinsä hän osallistui VIP Brother -televisio-ohjelmaan; hän ei kuitenkaan voittanut ja jätti sen vapaaehtoisesti 14 päivän jälkeen talossa.

Radina Kardjilova

Radina Kardjilova

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, luettelossamme on Radina Kardjilova, Sofiassa syntynyt bulgarialainen näyttelijä. Hän on yksi suosituimmista bulgarialaisista näyttelijöistä, koska hän on pelannut sellaisissa arvostetuissa elokuvissa kuin Tilt (2010), Glass Home (2010) ja The Last Soldier: Regenation (2009). Hänestä onnistui tulla elokuvatähti johtuen hänen pysyvyydestään, jonka hänen perheenjäsenensä ovat aina uskoneet hänen lahjakkuuteensa.

päätelmä

Bulgarialaiset naiset tunnetaan kauneudestaan, ja monet ovat voittaneet kansainvälisiä kauneushaastajia, kuten Miss World ja Miss Universe. Heillä on usein silmiinpistäviä piirteitä, kuten korkeat poskipäät, täydet huulet ja pitkät tummat hiukset.

Bulgarialaisilla naisilla on myös rikas kulttuuriperintö, ja he tunnetaan perinteisistä tansseistaan, musiikistaan ja ruuastaan. Heitä kuvataan usein ystävällisiksi ja vieraanvaraisiksi, ja ne arvostavat perhettä ja läheisiä suhteita.

On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet