GetBride Kuumat chileläiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
948 Näkymät

Kuumat chileläiset naiset

Chile on suhteellisen pieni maa Etelä-Amerikassa, ja sen väkiluku on 18 miljoonaa ihmistä. Viimeisen vuosikymmenen aikana siitä on tullut suosittu kohde länsimaisille miehille, jotka etsivät houkuttelevia naisia. No, on enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja valita.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2821 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat chileläiset naiset

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1909 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2015 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1717 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1464 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2835 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Seksikkäät chileläiset naiset tunnetaan avoimuudestaan, vieraanvaraisuudestaan ja vaatimattomuudestaan. Heistä tulee intohimoisia rakastajia ja uskollisia vaimoja. Lisäksi he eivät välitä treffailusta ja naimisiin ulkomaalaisista. Nämä olennot ovat avoimia maailmalle.

Etkö ole koskaan nähnyt Chilen naiset? Muista sitten tarkistaa Josefina Montanen, Melen Montillan tai Constanza Piccolin kuvat. Näillä naiskuuluisuuksilla on kaikki houkutella miehiä. Jos haluat nähdä yhden sellaisista kauneuksista vierelläsi, sinun pitäisi alkaa suunnitella matkaa Chileen. Mutta ennen kuin jatkat, varmista, että tiedät mitä odottaa näiltä latinalaisilta babeilta.

Miksi Chilen tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kuumat chileläiset tytöt ovat toivottavia lopullisten ominaisuuksien ja vahvojen arvojen vuoksi. Mutta on paljon enemmän asioita, jotka tekevät niistä niin toivottavia länsimaisille miehille. Katsotaanpa heidät!

kauneus

Chilen morsiamet ovat ainutlaatuisia, joissa yhdistyvät latinalaiset ja länsimaiset piirteet. Keskimääräinen kauneus on parkittu iho, lihavat huulet, mustat hiukset ja tummat silmät. Hänellä on yleensä ohut, mutta hieman kurvikas hahmo. Lisäksi hänellä on hyvä tyylitaju seuraamalla viimeisimpiä suuntauksia. Hän ei tarvitse minihamea näyttääkseen seksikkältä. Mutta vaikka hän käyttäisi yhtä, hän ei näytä mautonta.

Useimmat chileläiset tytöt kiinnittävät suurta huomiota ulkonäkönsä. He käyvät kuntosalilla ja vierailevat kauneuskeskuksissa manikyyrin, pedikyyrin ja joidenkin kylpylätoimenpiteiden saamiseksi. Tämän avulla he voivat näyttää hyvin nuorilta, jopa 50-vuotiaana.

Fyysiset ominaisuudet

Chilen naiset eivät ole yhtä kurvikas kuin muut latinot, mutta heidän ruumiinlinjansa ovat riittävän vietteleviä ajamaan miehet hulluksi. Suurimmalla osalla heistä on litteät tummit, täydet rinnat ja seksikkäät lonkat, jotka kaikki on kääritty mukavaan pakettiin. Nämä asiat sattuvat olemaan seurausta upeasta genetiikasta. Ei ole salaisuus, että latinoilla on suoniensa läpi espanjalaista, portugalilaista, brittiläistä ja jopa saksalaista verta. Joten heidän fysiikka on seurausta geneettisestä ihmeestä.

Chilen naiset ovat erittäin naisellinen, etenkin kun he kävelevät. Ei ihme, että monista paikallisista vauvoista tulee menestyviä malleja, koska heillä on kaikki tätä varten. Samoin kuin Venezuelan ja Costa Rican naiset, he pitävät tanssimisesta ja urheilusta. Näin pitää heidän ruumiinsa kunnossa. Lisäksi nämä toiminnot tuovat heille iloa.

kulttuuri

Jopa kuumimmat chileläiset naiset kasvatettiin konservatiivisessa ympäristössä isänsä kanssa leipomona. He tulevat yleensä isoista perheistä, joten he tietävät kuinka huolehtia muista ihmisistä. He osaavat keittää ruokaa ja hoitaa kotitalousvelvoitteita. Mutta äitiinsä verrattuna heillä on nyt mahdollisuus valita elämäntapansa itse. He voivat valita perheen tai rakentaa uran. Suurin osa heistä haluaa olla molemmat. He saavat akateemisen tutkinnon, alkavat työskennellä ja naimisiin sitten rakastamansa miehen kanssa. Kun opit tapaamaan Chilen naisia, sinun tulee tehdä aikomuksesi selväksi heti alussa. Ja älä yritä tehdä heille vaikutelmaa aineellisista asioista. Heidän mielestään se on hyvin ärsyttävää, kun miehillä ei ole muuta tarjottavaa kuin rahaa.

Perheen alkamisen jälkeen chileläisistä tytöistä tulee erinomaisia vaimoja ja välittävä äiti. Heidän perheestään tulee heidän maailmankaikkeudensa keskipiste. He omistavat kirjaimellisesti kaiken aikansa ihmisille, joita rakastavat. Samaan aikaan heidän aviomiehensä on tarkoitus ottaa vastuu taloudellisista näkökohdista. Mutta se ei tarkoita, että chileläiset naiset istuvat kotona koko ajan. Kun heidän lapsensa itsenäistyy, he palaavat mielellään takaisin töihin. He eivät menetä kipinäänsä. He ovat iloisia ja optimistisia olentoja loppuelämänsä ajan.

Miesten suosio

Länsimaiset miehet rakastavat chileläisiä naisia perinteisistä arvoistaan ja uskomattomasta seksuaalisuudestaan. Nämä kauneudet sattuvat olemaan täydellistä avioliittomateriaalia, koska he osaavat huolehtia aviomiehistään ja lapsistaan. Aasialaiset miehet ovat aina pitäneet eksoottisista asioista. Chilen naiset ovat heille eksoottisuuden ruumiillistuma. Yleensä miehet rakastavat näitä latinalaisia tyttöjä, koska heillä on loputon karisma ja viehätys, jotka saavat heidät erottumaan joukosta.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

15 kuumin chileläinen tyttö

Jos haluat tietää, mitä Chilen naisilta voidaan odottaa, tarkista tämän maan kirkkaat edustajat. Paikallisilla näyttelijöillä, laulajilla ja malleilla on suuri viehätys ja karisma. Jos et usko sitä, tarkista heidän valokuvansa Internetissä. Et tule pettymään näytöllä näkyviin. Aloitetaan!

1. Belen Montilla

Belen Montilla

24. kesäkuuta 1983

Malli

Belen Montilla on yksi Chilen näkyvimmistä kauneuskuningattareista. Hänet kruunattiin Miss Universo Chileksi vuonna 2006. Lopulta hän säilytti tämän tittelin neljä vuotta, koska Chile ei ollut Miss Universumissa useita vuosia peräkkäin. Hänen kasvonsa esiintyivät useissa kauneuslehdissä, Chilen Vogue – Elle. Hänen nimensä löytyy usein maan kuumimpien kuuluisuuksien luetteloista.

2. Vanessa Ceruti

Vanessa Ceruti

11. toukokuuta 1986

Näyttelijä

Vanessa Ceruti on malli ja näyttelijä, josta on tullut esimerkki Chilen kauneudesta. Hän voitti Elite Model Look Chilen vuonna 2004. Intensiivisen koulutuksen jälkeen virastossa Katie Pulidos, hänestä onnistui tulla Miss Universe Chile vuonna 2011. Miss Universe International -tapahtumassa hän sijoittui 17. sijalle. Ceruti esiintyi monissa TV-mainoksissa ja teki yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten muotimerkkien kanssa. Hän kokeili myös näyttelötaitojaan elokuvissa, kuten El bluffiKuolleet eloonjääneet, ja Adiós mundo julma. Kirkkaan ulkonäön ansiosta hän joutuu usein Chilen kauneimpien naisten luetteloon. Yhteistyö lukemattomien tuotemerkkien kanssa on muuttanut hänestä yhden ihailtuimmista naiskuuluisuuksista Chilessä.

3. Jocelyn Osorio

Jocelyn Osorio

27. tammikuuta 1983

Malli ja näyttelijä

Jocelyn Osorio aloitti kauneuskilpailujen voittamisen nuorena. Jossain vaiheessa hänelle tarjottiin jopa osallistuminen Miss Chile -tapahtumaan. Hänen oli hylättävä tämä tarjous, koska hän halusi jatkaa opintojaan Italia Conti -teatterikorkeakoulussa Isossa-Britanniassa. Saatuaan kandidaatin tutkinnon hän aloitti kiertueen ympäri Eurooppaa suorittaakseen rooleja klassisissa ja moderneissa näytelmissä. Lopulta hänet huomasivat TV-tuottajat, jotka alkoivat tarjota pieniä roolejaan elokuvissa ja TV-mainoksissa. Muutettuaan Los Angelesiin hän näytteli suosittujen TV-sarjojen jaksoissa, kuten Uusi tyttö, mentalisti, kuinka tapasin äitisi, ja SAF3. Hän työskentelee kuuluisilla tuotemerkeillä, kuten Herbal Essence, Hyundai, Lulu Guinness, Disaronno ja joillakin muilla. Loppujen lopuksi hänen imago julkisena persoonallisuutena on aina luottanut älykkyyden ja seksuaalisuuden yhdistelmään.

4. Constanza Piccoli

Constanza Piccoli

19. marraskuuta 1992

Näyttelijä ja laulaja

Constanza Piccoli tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten La Familia de al Lado, Aquí Mando Yo, ja Dos por Uno. Tällä kauneudella on myös hieno ääni, jonka hän on osoittanut kahdessa albumissaan. Kappaleista Joka kerta ja Mozu malusta on tullut hienoja hittejä Chilessä. He toivat hänelle parhaan uuden taiteilijan palkinnon Latinalaisen Amerikan MTV: ssä.

5. Josefina Montane

Josefina Montane

16. huhtikuuta 1988

Malli- ja televisio-näyttelijä

Josefina Montane oli yksi ehdokkaista Miss Elite Chilen tittelille. Vaikka hän ei voittanut, hän sai loistavan mahdollisuuden aloittaa mallinnusuransa. Hänellä on sopimus Chilen Elite Model Management -yrityksen kanssa yhdeksän vuoden ajan. Silloin hänestä tuli yksi menestyneimmistä malleista maassa. Hänen kasvonsa olivat Vanidadesin, Lookin, Mustiquen, Harperin basaarin, Women Healthin, GQ: n, Vogue’n ja monien muiden lehtien kansissa.

6. Kenita Larrain

Kenita Larrain

16. lokakuuta 1972

Malli, laulaja ja TV-persoonallisuus

Kenita Larrain, joka tunnetaan nimellä Kenita Larraín, on upea ulkonäkö ja synnynnäinen älykkyys. Ennen kuin hän nousi kuuluisuuteen, hän valmistui UNIACC-yliopistosta vuonna 2003. Sitten hän päätti aloittaa uransa televisiossa. Hän esiintyi useissa televisio-ohjelmissa, joihin kuuluvat Bailando por un Sueño ja Peloton VIP. Myöhemmin hän esiintyi Evailon musiikkivideossa (“ Moya E ”). Vuonna 2011 hän kokeili taitojaan musiikkiteollisuudessa. Hänen ensimmäinen singlensä Mi Mundo Sin Ti näki maailman vuonna 2011. Soraya Arnelasin kappaleen kansiversio oli valtava menestys Chilessä. Vaikka hänen musiikkiuransa ei kestänyt kauan, sillä oli silti muutama ikimuistoinen levy.

7.  Gabriela Pulgar

Gabriela Pulgar

11. heinäkuuta 1988

Laulaja, lauluntekijä ja malli

Gabriela Pulgar, joka tunnetaan myös nimellä Gabigar, nousi kuuluisuuteen edustaessaan Chileä Miss World 2011 -tapahtumassa. Myöhemmin hän osallistui Chilen lahjakkuusohjelmaan Voice. Hänen laulava kykynsä sai laajan suosiota. Hänen uransa Gabigarina alkoi vuonna 2017, kun hänen ensimmäinen singlensä “ Transparente ” näki maailman. Kappaleella “ Cobarde ” Pulgar osallistui Viña del Mar 2018 -tapahtuman kansainvälisen LIX-festivaalin kansainväliseen kilpailuun. Hän voitti parhaan kappaleen palkinnon. Hänen uransa on tällä hetkellä kärjessä. Joten tämä tyttö näyttää tietävän mitä tekee.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8622
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9104
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8884
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Melissa - kuva
Melissa, 33
Sijainti: Meksikon kaupunki, Meksiko
Ammatti: Mainostaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruuasta, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Nautin ruoanlaitosta jopa muutakin kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja voit kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvi, rapea peruna, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakkuja – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia taitojani. Olen tietoinen erilaisista tavoista kasvattaa ihmisen sielua. Koska kirjaudun pois pienestä palapelistä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia sosiaaliseen. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta tiedostani itsenäisesti. Hyvin tekstiviesti minulle aina, kun olet epätoivoisesti tutkimassa mitään salaisuuksiani.

Nicki - kuva
Nicki, 24
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän heidän vatsansa olevan tyytyväinen. Tykkään valmistaa jopa enemmän kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia kulinaarisia mestariteoksiani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on tarkoitus päästä pois pienestä salaisuudesta, en aio laatia tätä artikkelia henkilökohtaisesti. Ilmoitan kuitenkin mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle, kun huomaat innokkaasti puhua ehdottomasti mitään aarteistani.

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

8. Ignacia Allamand

Ignacia Allamand

29. elokuuta 1981

Elokuva- ja televisio-näyttelijä

Ignacia Allamand nousi näkyvyyteen esiintyessään Alberto Fuguetin elokuvassa Se arrienda. Roolien jälkeen Eloísa Solén Vivir con 10 ja Nicolás López ‘ trilogia (Qué pena tu vidaQué pena tu boda, ja Qué pena tu familia), chileläinen yleisö ihaili häntä. Elokuvateollisuuden lisäksi hän valloitti myös muodin. Hänet valittiin Parísin, Chilen suositun vähittäiskaupan ketjun, tuotemerkkinä. Hänen debyytinsä jälkeen TV-ruudulla hänen koko uransa rakennettiin Chilevisión-kanavalle.

9. Marie Ann Salas

Marie Ann Salas

1985

Malli

Marie Ann Salas Gorboi tunnetaan pääasiassa kauneuskuningattarena. Hänestä tuli Miss International Chile 2007, Miss Tourism Queen International Chile 2008 ja Miss Continentes Unidos 2008. Hänen viehättävä ulkonäkönsä ja hoikka fyysiset piirteensä antoivat hänelle mahdollisuuden aloittaa työskentely mallina arkkitehtuurin opiskelijana. Hän esiintyi myös paikallisten lehtien kannessa. Myöhemmin Chilen muotimerkit kiinnostuivat kumppanuudestaan mallin kanssa. Kun otetaan huomioon Salan näkyvä menneisyys, hänet kutsutaan usein kauneuskilpailujen tuomariston jäseneksi. Niin monien vuosien jälkeen hän on edelleen yksi kuumimmista chileläisistä tytöistä.

10. Mariana Loyola

Mariana Loyola

2. elokuuta 1975

Teatteri-, elokuva- ja televisio-näyttelijä

Mariana Loyola asettui alun perin teatterinäyttelijäksi. Lopulta hän päätti kokeilla taitojaan televisiossa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli telenovelassa Amores de mercado. Hänen ensimmäinen elokuvan debyytti oli Andrés Woodin La fiebre del locoSub Terra, ja Cachimba. Jotkut näistä rooleista toivat hänen ehdokkuutensa Altazor-palkinnolle, Pedro Sienna -palkinnolle ja Caleuche-palkinnolle.

11. Camila Stuardo

Camila Stuardo

Näyttelijä ja malli

Camila Stuardo aloitti mallinnusuransa kruunattuaan Miss Earth Chile 2011 -sarjaksi. Hän esiintyi TV-mainoksissa ja kauneuslehtien sivuilla. Vuonna 2012 hän aloitti uransa televisiossa esiintymällä Hiljainen maaAgenda Fox Sports Chile, ja Fox Fit. Hänen urheilullisesta vartalostaan on tullut vakava motivaatio naisille Latinalaisessa Amerikassa. Samaan aikaan miehet seuraavat mielellään hänen hoikka fysiikkaansa televisiossa. Supertähden asema muutti hänestä yhden maan tehokkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista.

12. Constanza Silva

Constanza Silva

Malli

Constanza Silva syntyi keskimääräisessä chileläisessä perheessä isän kanssa työskenteleen poliisina. Huolimatta siitä, että hänet oli kasvatettu konservatiivisessa perheessä, hän päätti silti kokeilla mahdollisuuksiaan mallinnukseen. Silvan ilmeisen ulkonäön ansiosta Silva valittiin edustamaan Chileä Miss World 2006 -tapahtumassa. Vaikka hän ei voittanut otsikkoa, hänestä tuli kuuluisa persoonallisuus ympäri maailmaa. Nyt voit nähdä hänen kasvonsa mainoskampanjoissa Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa. Hän osallistuu myös kansainvälisten suunnittelijoiden, kuten John Gallianon ja Valentinon, muotinäytöksiin.

13. Celine Reymond

Celine Reymond

11. elokuuta 1980

Näyttelijä

Celine Reymond on näyttelijä debyytti televisiosarjassa Uncartau. Mutta se oli rooli vuonna Daquién Te Mira de TVN joka teki hänestä kuuluisan Chilessä. Vaikka hän keskittyi pääasiassa TV-uraan, hänellä oli silti pari roolia suurella näytöllä. Näin voit nähdä Reymondin sellaisissa elokuvissa kuin Mandrill ja kaleidoskoopio. Hänen näyttelijäkykynsä yhdistettynä epätavalliseen kauneuteen määritteli hänen tulevaisuutensa chileläisenä kuvakkeena.

14. Leonor Varela

Leonor Varela

29. joulukuuta 1972

Näyttelijä ja malli

Leonor Varela aloitti näyttelijäuransa pelaamalla Anetteria Pony Trek. Mutta hänen todellinen menestys tuli hänen esiintymisensä Chilen saippuaoopperassa Tic Tac. Hän onnistui tulemaan kuuluisaksi paitsi Chilessä myös Hollywoodissa. Hänen roolinsa TV-elokuvassa Cleopatra ja Terä II toi hänet jalustalle. Hän on nyt keskittynyt perheeseensä, mutta hän esiintyy silti suosittujen aikakauslehtien kansissa. Hänen viehättävä hymy ei ole muuta kuin Chilen pohjan heijastus.

15. Renata Ruiz

Renata Ruiz

9. toukokuuta 1984

Malli

Renata Ruiz tunnetaan Chilen Elite Model Look -voittajan voittajana ja Elite Model Look World -sarjan ensimmäisenä sijana vuonna 2001. Vuonna 2005 hän edusti Chileä Miss Universe 2005 -tapahtumassa. Menestynyt kauneuskilpailuissa antoi hänelle mahdollisuuden allekirjoittaa sopimus suosittujen tuotemerkkien kanssa. Hän alkoi esiintyä muoti- ja terveyslehtien kansissa. Voit nähdä hänet myös vierastähteenä Algo esta pasando ja ääni Ciudad Rock & Pop -radioasema. Hänen suloiset kasvoominaisuutensa ja ehdoton kykynsä voittivat fanien sydämet kaikkialla Chilessä.

päätelmä

Chile on kaunis maa kaikilta mahdollisilta osin. Olipa kyse paikallisesta luonnosta, ruoasta, kulttuurista tai naisista, kauneus on väistämätöntä. Yllä oleva luettelo Chilen kuumimmista naiskuuluisuuksista ei heijasta koko tilannetta. Itse asiassa voit löytää paljon seksikkäitä chileläisiä tyttöjä käydessäsi maassa tai tarkistaessasi profiileja jollakin treffisivustoista. Yksi asia on selvä: meressä on paljon kalaa. Ole valmis, että yksi paikallisista kauneuksista voittaa sydämesi luonnollisella optimismillaan ja karismallaan ensimmäisellä silmäyksellä.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet