GetBride Kuumat Costa Rican naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1362 Näkymät

Kuumat Costa Rican naiset

Costa Rica, pieni maa, jossa on vain kolme miljoonaa ihmistä, sijaitsee Keski-Amerikassa Nicaraguan ja Panaman välillä. Costa Rica, joka tarkoittaa espanjaksi “ rikas rannikko ”, löytyy kapeasta kantapäästä, joka yhdistää kaksi maanosaa. Maata pestään toisella puolella Karibianmerellä ja toisella puolella Tyynellämerellä —. Costa Rica on rauhallinen, puolueeton ja melko vauras maa.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2089 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Costa Rican naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1862 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1602 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3236 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2476 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3477 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Maan tärkeimmät nähtävyydet ovat kansallispuistot, vuoret, vesiputoukset, tulivuoret ja viehättävät jokilaaksot. Maan väestö on sekoitus alkuperäiskansoja, aasialaisia, eurooppalaisia ja afrokaribialaisia. Vuotuisen kansainvälisen onnellisuusindeksin mukaan Costa Rica nimitettiin monta kertaa onnellisimmaksi maaksi. Siksi ei ole yllättävää, että Costa Ricassa asuu monia upeita ja kauniita tyttöjä.

Miksi Costa Rican tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Costa Ricassa on pääosin valkoinen väestö. Vain noin 20% on mestizoja ja mulattoja, ja hiukan yli 1% on afrikkalaisia jälkeläisiä. Kuumat Costa Rican naiset ovat yleensä reilun nahan kauneuksia, joilla on säteileviä hymyjä. Lähinnä Costa Rican tytöt ovat yksinkertaisia, hyväntahtoisia ja optimistisia. Musiikki, tanssit ja juhlajuhlat seuraavat aina kaiken ikäisiä Costa Rican naisia. Heillä on avoin, ystävällinen ja vieraanvarainen luonto — he eivät pelkää avata ovia matkustajille ja uusille ystäville.

Henkilökohtaisten ominaisuuksiensa ja ystävällisyytensä vuoksi Costa Rican morsiamet voivat ylpeillä valtavasta suosiosta miesten keskuudessa ympäri maailmaa. Kuumat Costa Rican naiset pitävät rakkautta ja suhteita todellisena kutsumuksena elämässä. Nämä naiset ovat erittäin intohimoisia, mutta he eivät kiirehdi tuhlaamaan rakkauttaan jokaiseen satunnaiseen mieheen. Jokainen Costa Rican tyttö odottaa ainutlaatuista prinssiään Charmingia paljastamaan kaikki aistillisen luonteensa puolet. Jos sinun täytyy kuvata seksikäs, ystävällinen ja viehättävä nainen, tämä on ehdottomasti yksi kuumista Costa Rican naisista.

Huolimatta länsimaiden ylivoimaisesta vapautumisesta, Costa Rican naiset ovat onnistuneet pitämään perinteiset näkemykset sukupuolirooleista. He eivät välitä ottamasta tukiroolia ja antamalla miesten hallita. Tällaisten naisten kanssa miehet voivat tuntea olonsa vahvaksi, voimakkaiksi ja kaikkivoipaksi. Jokainen Costa Rican nainen osaa käyttäytyä miehen kanssa heidän liitonsa hyväksi. Tämä ominaisuus tekee Costa Rican morsiamet entistä toivottavammiksi ja houkuttelevammiksi.

Kuumalla Costa Rican naiset, voit puhua kaikesta. Nämä naiset ovat loistavia ja viisaita. Lisäksi heillä on elävä huumorintaju, mikä tekee vuorovaikutuksesta heidän kanssaan niin upean kokemuksen. On tuskin mahdollista olla onneton ja synkkä henkilö niin kauniissa maassa kuin Costa Rica. Siksi tämän maan naiset ovat aina hyvällä tuulella ja hyväksyvät vain kirkkaan puolen. Kuumat Costa Rican naiset ovat niin onnellinen ja optimistinen, että he voivat nopeasti saada miehensä toivomaan vain parasta.

kauneus

Costa Ricaa kutsutaan usein kauneuden maaksi. Tässä maassa asuu joitain viehättävimmistä ja seksikkäimmistä naisista maailmassa. Kuuman ulkonäkönsä vuoksi ne ovat suosittuja ja toivottavia eri kansallisuuksien miesten keskuudessa. Kuumat Costa Rica -naiset yhdistävät parhaat ominaisuudet Euroopan ja Latinalaisen Amerikan maailmoista. Costa Rican tytöt ovat luonnollisesti kauniita. Heidän ei tarvitse käyttää paljon meikkiä tai muuttaa kasvojen piirteitä plastiikkakirurgialla.

Kuumat Costa Rica -naiset ovat upeita, mutta he eivät ole liian eksoottisia verrattuna muihin Latina-tyttöihin. Näillä naisilla on monia tuttuja piirteitä, jotka voit nähdä maassasi asuvilla naisilla. Seksikkäillä Costa Rican tytöillä on tummat hiukset, oliivin iho, ilmeikkäät silmät, täydet huulet ja viettelevät kehon muodot. Lähes ihanteelliset kehon mittasuhteet tekevät niistä erittäin naisellinen ja houkutteleva. Heillä on lumivalkoisia hymyjä saadakseen vaikutelman, että he ovat aina onnellinen.

Fyysiset ominaisuudet

Monet ihmiset uskovat virheellisesti, että kuumilla Costa Rica -naisilla on tumma iho. Useimpien tässä maassa asuvien naisten iho on kuitenkin kevyt ja oikeudenmukainen, mutta se on parkittu auringon runsauden vuoksi. Costa Rican tytöt rakastavat aurinkoa ja rentoutua ulkona. He rakastavat erilaisia urheilulajeja ja alkavat usein päivä lenkillä puistoissa ja aukioilla. Seurauksena on, että useimmat kuumat Costa Rican naiset ovat hoikka ja kunnossa. Ei ole mikään salaisuus, että monet Costa Rican tytöt pitävät ulkonäköään korkeimpana ansiona houkutella ketään miestä.

Seksikkäät Costa Rican naiset tuntevat muodin hyvin. Costa Rican naisten perinteinen asu on matala leikkauspusero, jossa on pitsihihansuut, pitkä täysi hame ja huivi kaulassa. Nykyaikaiset tytöt mieluummin urheilujalkineita, farkkuja, T-paitoja, toppeja ja puseroita, joissa on kaikki värit. He yleensä käyttävät seksikkäitä ja mukavia vaatteita samanaikaisesti. Kuuman ilmaston vuoksi kuumat Costa Rican tytöt voivat pukeutua melko provosoivasti, mutta he yleensä muuttavat pukeutumisasetuksiaan naimisiin mennessä.

Jotkut Costa Rican naiset eivät kiinnitä paljon huomiota ikäänsä, painoonsa tai lukuunsa. Heidän shortsit ovat niin ohuita, että ne ovat täysin näkymättömiä tankkitopiensa alla. Kuitenkaan kaikki naiset eivät pukeudu niin ylenmääräisesti. Toisin kuin muut maat, kuumien Costa Rican tyttöjen tyyli ei korosta heidän kuulumistaan tiettyyn sosiaaliseen ryhmään. Siksi tuskin voi arvata ketä tyttö arvioi pukeutumistyylinsä perusteella. Voit vain huomata hänen luonnollisen kauneutensa.

kulttuuri

Kuumat Costa Rican tytöt ovat ylpeitä historiastaan ja kulttuuristaan. Costa Rican virallinen kieli on espanja. Vuonna 1821 Costa Rica saavutti itsenäisyyden Espanjasta. 44 päivän sisällissodan jälkeen vuonna 1948 siitä tuli ensimmäinen maa maailmassa, joka hylkäsi armeijan. Costa Rica on ainoa Latinalaisen Amerikan maa, joka ei ole kärsinyt laaja-alaisista siviilikonflikteista ja on pysynyt demokratiana 70 vuotta. Verrattuna moniin muihin Latinalaisen Amerikan maihin, nykyaikainen Costa Rica on melko vauras.

Monet kaupungeissa asuvat tytöt puhuvat englantia hyvin. Kuten kaikki latinalaiset amerikkalaiset, seksikkäillä Costa Ricans -naisilla on helppo ja iloinen asenne ja kyky iloita jopa pienistäkin. “ Tenga Paz! ” mikä tarkoittaa “ Ole hiljainen! ” voidaan kuulla koko maassa mistä tahansa syystä. Lisäksi Costa Rican naiset ovat erittäin puhelias. He haluavat tietää kaiken kaikista. Lisäksi he haluavat jakaa tunteensa läheisten ihmisten kanssa. Kuumat Costa Rican naiset rakastavat melodrameja ja saippuaooppereita. He voivat katsella niitä koko päivän.

Suosio miesten keskuudessa

Costa Rica on taloudellisesti, sosiaalisesti ja koulutuksellisesti hyvin kehittynyt maa. Siksi tämän maan tytöt eivät yritä ratkaista aineellisia ongelmiaan naimisiin ulkomaalaisten kanssa. Länsimaiset miehet houkuttelevat kuumia Costa Rican tyttöjä, koska nämä naiset haluavat tyydyttää seikkailunhaluisen luonteensa etsimällä uusia mahdollisuuksia. Nämä tytöt rakastavat myös eurooppalaisia, etenkin espanjaa puhuvia, koska kielellinen este ei voi olla tässä tapauksessa. Epäilemättä nämä naiset ovat jumalallinen kaikille kansallisuuksille vahvoille miehille.

Ihmiset sanovat, että mies, joka on saavuttanut paljon elämässä, haluaa nähdä naisellinen ja iloinen nainen vierellään. Vaikean päivän jälkeen hän haluaa palata kotiin rentoutuakseen ja levätä. Kuumilla Costa Rican naisilla on luonnollinen kyky saada miehet tuntemaan olonsa mukavaksi missä tahansa tilanteessa. Nämä naiset voivat motivoida miehiään tekemään heistä menestyviä. Lisäksi sellaiset naiset tietävät aina käyttäytyvänsä korkeatasoisessa yhteiskunnassa ja tukevat mitä tahansa keskustelua pysyen samalla hymyillen ja spontaanina.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä

15 parasta kuumin Costa Rican tyttöä

Niin pienessä maassa kuin Costa Rica on paljon kauniita naisia. Seksikkäät Costa Rican tytöt ovat hyvin koulutettuja, taiteellisia ja erittäin motivoituneita. Heidän kauneutensa on syy siihen, miksi Costa Rican tytöt kilpailevat usein kansainvälisissä kauneuskilpailuissa, ja heidän parhaat ominaisuutensa auttavat heitä tulemaan kuuluisiksi malleiksi, laulajiksi ja näyttelijöiksi. Katso luettelo menestyneimmistä ja kuumimmista Costa Rican naisista, jotka ovat saavuttaneet suurta menestystä sekä kotimaassaan että ulkomailla.

1. Brenda Castro

Brenda Castro

Yksi kuumimmista Costa Rican tytöistä, Brenda Castro syntyi vuonna 1992. Hän on kuuluisa Costa Rican malli. Ensin hän esiintyi sellaisissa kauneushaastajissa kuin Señorita Expo-Pococí 2008, Miss Teenager Costa Rica 2011, Miss Latinoamérica Costa Rica 2014 ja Señorita Verano Costa Rica 2015. Hänen merkittävin saavutuksensa oli kruunu ja Miss Costa Rican otsikko vuonna 2015. Myöhemmin hän osallistui Miss Universe 2015- ja Miss Grand International 2019 -kilpailuihin, mutta ei saanut yhtään huipputasoa.

2. Carolina Coto Segnini

Carolina Coto Segnini

Carolina Coto Segnini (syntynyt vuonna 1973) on Costa Rican malli ja näyttelijä. Hänestä tuli kuuluisa kuvistaan kiiltävien lehtien kansissa. Lisäksi hän esiintyi Niken, Adidasin ja Clairolin kampanjoiden edistämisessä. Vuonna 2009 hän edusti maataan Miss Global Beauty Queen -kilpailussa, joka pidettiin Kiinassa. Hän osallistui Mercedes-Benz Fashion Week -tapahtumaan vuonna 2010 ja Mercedes-Benz Fashion Week -tapahtumaan vuosina 2011 ja 2012. Nykyään Coto on luomutuotteita tarjoavan EcoMercado-yhtiön perustaja.

3. Charlyn López

Charlyn López

Charlyn López Bermudezin (sensaatiomainen kauneus, syntynyt vuonna 1987), on voittanut kuningattaren tittelin Lady Universe Costa Rica 2017 -kilpailussa. Myöhemmin hän edusti maataan International Lady Universe -kilpailussa, mutta hän on onnistunut vain seitsemänneksi. Charlyn nimitettiin kuitenkin yhdeksi parhaimmista kilpailijoista, ja hänellä oli silloin suuri kysyntä kansallisessa ja kansainvälisessä muotiliiketoiminnassa. Mallinnustoimintansa lisäksi hän on erinomainen kotiäiti ja yrittää omistaa kaiken vapaa-ajan perheelleen.

4. Fabiana Granados

Fabiana Granados

Fabiana Granados Herrera (syntynyt vuonna 1990) on Costa Rican malli- ja kauneushaastaja, joka sai kruunun Miss Costa Rica 2013 -kilpailussa. Myöhemmin hän edusti maataan Miss Universe 2013 -sarjassa. Aikaisemmin Fabiana voitti myös Miss Photogenic-, Best Body & Best Swimsuit Body -kilpailut ja muut kansainväliset kilpailut. Hänellä on pätevyys useimmissa heistä. Nykyään Fabiana pidetään yhtenä tunnetuimmista Miss Costa Ricasta kotimaassaan ja ulkomailla.

5. Fátima Pinto

Fátima Pinto

Fátima Pinto Jirón (syntynyt vuonna 1999) on Costa Rican malli- ja muotisuunnittelija sekä poplaulaja ja lauluntekijä. Hän oppi soittamaan pianoa vasta kolme-vuotiaana ja aloitti kappaleiden säveltämisen yhdeksän vuotiaana. Kun Fátima oli 17-vuotias, hänestä tuli malli riippumattomalle mallinhallinnalle, joka oli yksi Costa Rican arvostetuimmista virastoista, ja hän osallistui Mercedes Benz Fashion Weekiin. Samanaikaisesti hän suunnitteli monia muotiasuja. Nuoresta iästään huolimatta Fátima on jo tehnyt merkittävän jäljen Costa Rican muotiin ja musiikkiin.

6. Jale Berahimi

Jale Berahimi

Jale Berahimi (, syntynyt vuonna 1985) on yksi kuumimmista Costa Rican naisista ja suosittu malli. Hän opiskeli journalismia yliopistossa ja mallitsi erilaisia vaatteita. Jale valittiin lopulliseksi kilpailijaksi Teletican kolmannella kaudella Bailano Con Las Estrellas. Hän debytoi TV-toimittajana ja tuli virukselliseksi maailmancupin aikana. Jalkapallofanien tuki auttoi häntä aina saavuttamaan pitkän aikavälin uratavoitteet. Jale Berahimi näytteli useissa televisio-ohjelmissa ja suunnitteli omat uimapukujensa.

7. Jessica Perez

Jessica Perez

Jessica Perez (syntynyt vuonna 1984) on menestyvä Costa Rican malli. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Sports Illustrated Swimsuit Issue -kansissa vuosina 2012 ja 2013. Hänen mallinnusuransa sisälsi mainoskampanjoita tunnetuille tuotemerkeille Levi’s, Victoria’s Secret, Sephora ja American Eagle. Hänen valokuvansa julkaistiin monien aikakauslehtien, kuten Nylon, Cosmopolitan, Elle, Glamour ja muiden, kansissa. Jessica on suorittanut psykologian tutkinnon Hunter Collegessa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka auttavat ja kuntouttavat hylättyjä ja laiminlyötyjä eläimiä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8630
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8898
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9485
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Sarah - kuva
Sarah, 23
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vaiheet oman vatsasi tyytyväisyyden tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin ravintoloita, se on minun hyvinvointini ja voit pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisten kulinaaristen mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia vahvuuksiani. Olen varma, että sielun parantamiseksi on erilaisia tapoja. Koska pääsen pois pienestä salaisuudesta, en paljasta tätä viestiä sosiaalisella tavalla. ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle kaikesta tapahtumastani itsenäisesti. Kirjoita teksti itse, kun haluat tutkia henkilökohtaisia pieniä salaisuuksiani.

8. Jessica Umana

Jessica Umana

Jessica María Umaña Solís (syntynyt vuonna 1988) on tunnettu Costa Rican malli. Vuonna 2009 hänet kruunattiin Miss Costa Rica 2008 -kilpailuun ja hän sai oikeuden osallistua Miss Universe 2009 -kilpailuun. Tällaisen menestyksen jälkeen hän sai monia kutsuja työskennellä tunnetuimmista lehdistä ja osallistua kansainvälisiin muotitapahtumiin. Jessica on aktiivisen elämäntavan, terveellisen ravitsemuksen ja matkojen rakastaja. Hän etsii jatkuvasti tasapainoa ja sisäistä rauhaa.

9. Johanna Solano

Johanna Solano

Johanna Solano López (syntynyt vuonna 1990) on yksi kuumimmista Costa Rican tytöistä. Hän on malli, näyttelijä ja TV-isäntä. Ensin hän osallistui kansainväliseen kahvisiveihin ja sai kruunun Miss Latin America 2009 -kilpailuun. Sitten hän edusti maataan Miss Universe 2011 -sarjassa ja tuli yhdeksi kymmenestä parhaasta osallistujasta. Vuoden 2011 jälkeen Johanna keskittyi triatloniin ja tuli palkinnonsaajaksi urheilukilpailuissa 2017 Meksikossa. Vuonna 2018 hän voitti Dancing with the Stars -sarjan viidennen kauden.

10. Karina Ramos

Karina Ramos

Karina Ramos Leiton (syntynyt vuonna 1993) on kuuluisa Costa Rican malli, TV-isäntä ja kauneushaastajan otsikko. Hän edusti kotimaataan Miss Universe 2014 -kilpailussa ja sai Miss Costa Rican kruunun. Tapahtuman jälkeen hän oli mukana kansainvälisessä mallinnusliiketoiminnassa ja osallistui muotinäytöksiin New Yorkissa, Los Angelesissa ja Miamissa. Nykyään Karina on kauneuskilpailuehdokkaiden valmisteluun osallistuvan mallitoimiston Imagination Agency S.A. omistaja ja toimitusjohtaja.

11. Leonora Jiménez

Leonora Jiménez

Leonora Jiménez Monge (syntynyt vuonna 1983) on suosittu Costa Rican malli. Hän oli kauneushaastajan tittelinhaltija ja Miss Asia Pacific International 2005 -voittaja. Sen jälkeen Leonora työskenteli mainoksissa ja näytteli televisio-ohjelmissa. Hän on tehnyt valokuvia Loevelle, Ellelle, Chanelille ja Telvalle. Lisäksi Leonora työskenteli suurten kansallisten tuotemerkkien ja suunnittelijoiden kanssa. Tällä hetkellä hän harjoittaa edelleen karatea ja omistaa Allure-kauneussalongin ja Tiffi-kaupan.

12. María González

María González

María González Roesch (syntynyt vuonna 1992) on Costa Rican julkkis. Hänet tunnetaan näyttelijänä, mallina, TV-juontajana ja sosiaalisen median aktivistina. Teini-ikäisinä hän teki uran mallinnuksessa valokuviensa ja muotinäytöksiin osallistumisen ansiosta. Samanaikaisesti hän näytteli useissa TV-ohjelmissa. Vuonna 2017 María näytteli Buscando a Marcos Ramirezissa, romaanipohjaisessa elokuvassa, joka sai julkisen tunnustuksen kotimaassaan.

13. Melissa Mora

Melissa Mora

Melissa Mora (syntynyt vuonna 1988) on kuuluisa malli ja laulaja Costa Ricasta. Hän esiintyi ensimmäisen kerran 15-vuotiaana uimapukumallina valokuvaominaisuuksissa Protecto- ja Glidden-tuotemerkeille. Laulajana hän esitti useita kappaleita Billboard Latin Music Awards -palkinnossa. Mallissa hänet tunnustetaan yhdeksi Costa Rican suosituimmista ja rikkaimmista malleista. Vuonna 2018 hän julkaisi kalenterin kuuluisan valokuvaajan Mauricio Gonzálezin tekemien kuvien kanssa.

14. Nasaretilainen Cascante

Nasaretilainen Cascante

Maria Nazareth Cascante Madrigal (syntynyt vuonna 1990) on kaunis Costa Rican malli. Hän debytoi Miss Teen International 2009 -kilpailussa ja nimitettiin voittajaksi. Nazareth tunnetaan menestyksestään Miss Costa Rica 2012 -kauneusnäyttelyssä. Saatuaan Costa Rican kauneuskruunun hän edusti maataan Miss Universe 2012 -tapahtumassa. Myöhemmin hän sai lääketieteen tutkinnon Alajuelan El Tamborista. Tällä hetkellä hän jatkaa mallinnusuransa.

15. Verónica González

Verónica González

Verónica María González Quesada (syntynyt vuonna 1983) on upea Costa Rican ammattimalli ja TV-isäntä. Vuonna 2004 Verónica osallistui Miss Costa Rica -kilpailuun ja löydettiin finalistien joukosta. Samana vuonna hän meni Kanadaan osallistumaan Miss World Latino Internationaliin, missä hän voitti ensimmäisen sijan. Vuonna 2007 hän päätti liittyä uudelleen Miss Costa Rica -kilpailuun ja tuli palkinnon voittajaksi. Samana vuonna hän osallistui Miss Universe -tapahtumaan Meksikossa. Myöhemmin hän oli malli eri tuotemerkeille ja työskenteli televisio-ohjaajana.

päätelmä

Costa Rican naiset tunnetaan luonnollisesta kauneudestaan, ja monet ovat voittaneet kansainvälisiä kauneushaastajia, kuten Miss Universe ja Miss International. Heillä on usein sekoitus etnistä taustaa, mikä johtaa monenlaisiin fyysisiin ominaisuuksiin ja ihonväriin.

Costa Rican naiset tunnetaan myös lämpimistä ja ystävällisistä persoonallisuuksistaan. He arvostavat perhettä, yhteisöä ja rentouttavaa elämäntapaa, ja niitä kuvataan usein ennakkoluulottomiksi ja rentoiksi.

On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet