GetBride Kuumat filippiinalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1105 Näkymät

Kuumat filippiinalaiset naiset

Aasian morsiamet etsivät ovat monia vaihtoehtoja, mutta filippiinit ovat huomion arvoisia jopa enemmän kuin muiden alueiden naiset. Nämä tytöt ovat hengähdystaukoa raikkaasta ilmasta vieraalle miehelle vastustamattomien ominaisuuksiensa vuoksi. Et tuskin löydä ystävällisempää ja kauniimpaa naista kuin tyttö Filippiineiltä. Lisäksi nämä naiset ovat ystävällisiä ja kommunikatiivisia. He eivät välitä treffailusta ulkomaisten kavereiden kanssa verkossa. Joten voit katsoa 15 parasta kuumaa filippiinalaista naistamme ja alkaa etsiä kaunista paikallista tyttöä ottelualustalla.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1464 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat filippiinalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3111 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2271 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1970 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2718 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2062 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Miksi Filipina-tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kuuma Filippiininaiset ovat kuin hellä eksoottisia kukkia – niiden ulkonäkö viehättää helposti kaikkia. Monet paikalliset tytöt ovat siro, mikä tekee heistä uskomattoman söpöjä. Heidän kauniit kasvot eivät vaadi meikkiä luonnollisen kauneuden takia. Itse asiassa filippiinalaisen tytön ei tarvitse edes yrittää näyttää upealta, koska hänellä on kaikki mitä useimmat miehet pitävät naisista. Lisäksi paikalliset naiset ikääntyvät kauniisti. Monet 50-vuotiset naiset näyttävät 30-vuotiset naiset. Ehkä he tietävät, että jokin salainen tai paikallinen ympäristö vaikuttaa positiivisesti heidän terveyttään, mutta nämä naiset onnistuvat säilyttämään houkuttelevuutensa myös vanhetessaan.

Tapa, jolla kuumat filippiinalaiset morsiaa kävelevät, puhuvat ja käyttäytyvät, saa miehet hulluksi heistä. Vaikka paikalliset naiset ovat ujoja tapaamalla uusia ihmisiä, filippiinalainen tyttöystäväsi on valokeilassa missä tahansa juhlissa, koska hän säteilee erityisiä energiaa magnetoivia ihmisiä. Yhdistelmä erinomaisia fyysisiä ominaisuuksia ja henkilökohtaisia ominaisuuksia tekee filippiinista täydelliset naaraat:

kauneus

Filippiiniläisillä naisilla on ihastuttavimmat hymyjä. Jos paikallinen tyttö hymyilee sinulle, rakastu ehdottomasti häneen. Kuumilla filippiiniläisillä tytöillä on vietteleviä, lihavia huulia ja napin nenää. Heidän kauniita tummia silmiään korostavat pitkät, mustat ripset. Monilla Filippiinien naisilla on pitkät hiukset. Se paistaa auringonvalossa ja näyttää silkiltä. Joten jos pidät tytöistä, joilla on pitkät, mustat hiukset, sinut kiehtovat kuumat filippiinalaiset naiset.

Fyysiset ominaisuudet

Vaikka paikalliset naiset ovat siroja, on vaikea sanoa, että he ovat ohuita. Heillä on naisellinen muoto. Filippiiniläisillä naisilla on terveellinen elämäntapa, joka auttaa heitä näyttämään upeilta. Monet naiset käyvät kuntosalilla, tekevät aamuharjoituksia, juoksevat ja uivat kehonsa muokkaamiseksi.

kulttuuri

Suurin osa paikallisista ihmisistä on katolisia, joten filippiinit ovat hyvin perinteisiä treffailussa ja perheen rakentamisessa. Sinun ei tarvitse odottaa paikallisen naisen suudella sinua ensimmäisellä päivämäärällä tai mennä paikkaan. Älä ole yllättynyt, jos kaunis filippiinalainen ei edes salli sinun ottaa häntä kädestään. Sinun on oltava kärsivällinen ja siirryttävä hieman eteenpäin houkutellaksesi paikallista naista. Hänestä tulee sinun vain, jos osoitat kunnioittavan hänen persoonallisuuttaan ja haluat luoda vakavia suhteita hänen kanssaan.

Perhesuhteet arvostetaan suuresti Filippiineillä. Jos päiväilet kaunista filippiinaa, hän ilmaisee halua esitellä sinulle vanhempansa. Hän seuraa heidän neuvojaan riippumatta siitä, ja siksi sinun on todella tehtävä hyvä ensivaikutelma hänen perheenjäsenistään.

Tyypillisesti mies on Filippiineillä perheen pää. Joten, filippiinalainen kultaseni ei välitä ottamasta vastuuta askareista. Paikallinen nainen mieluummin omistaa elämänsä lapsilleen ja aviomiehelleen kuin urallaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että menet töihin, ja se riittää. Sinun on autettava filippiinalaista ladysi opettamaan ja kasvattamaan lapsia ja jakamaan joitain askareita hänen kanssaan.

Miesten suosio

Epäilemättä jokaisella miehellä on joitain mieltymyksiä tytöistä, mutta seksikkäät filippiinalaiset naiset ovat kaikkien ulkomaisten kaverien unelma. Länsimaiset, itäiset ja eurooppalaiset miehet rakastavat näitä naisia sisäisen ja ulkoisen kauneutensa vuoksi. Kauniit filippiinit eivät ole vain uskomattoman toivottavia, vaan myös tyylikkäitä, vaatimattomia, ystävällisiä, tukevia ja positiivisia. Vaikka monet amerikkalaiset ja eurooppalaiset naiset omistautuvat urallaan, Filippiineillä olevat naiset keskittyvät perheisiin. He ovat suvaitsevaisempia, kunnioittavampia ja tarkkaavaisempia miehensä suhteen.

Kuumat filippiinalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

15 kuumin filippiinalainen tyttö

1. Julia Montes

Julia Montes

Tämän naisen hymy voi saada minkä tahansa miehen sydämen sulamaan. Julia Montes on filippiinalainen näyttelijä, jolla on saksalaiset juuret. Hän syntyi maaliskuussa 19, 1995. Julia aloitti yhteistyön mallitoimistojen kanssa, kun hän oli vain viisi vuotta vanha. Hän teki myös yhteistyötä eri yritysten kanssa ja esiintyi heidän ilmoituksissaan. Julia aloitti näyttelijäuransa 2001. Hän näytteli Filippiinien televisio-ohjelmissa, mukaan lukien “ Magpakailanman ” ja “ Sana ay Ikaw Na Nga.

Julia Montes saavutti todellisen menestyksen ja tunnustuksen pelatessaan Claran roolia saippuaoopperassa “Mara Clara.” Tunnistettavimpia elokuvia ja TV-sarjoja hänen kanssaan ovat “Walang Hanggan, ” “ Muling Buksan Ang Puso,” “Ikaw Lamang,” ja “Hetki ajassa.” Tämä kaunis tyttö voitti muutaman palkinnon, kuten Filippiinien prinsessapalkinnon, Gawad Tanglaw -palkinnon ja FAMAS-palkinnon.

2. Jessy Mendiola

Jessy Mendiola

Jessy Mendiola on kuuluisa näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja yksi kuumimmista filippiinalaisista naisista, kun hän sai jumalattaren ruumiin. Tämä kaunis tyttö syntyi joulukuussa 3, 1992. Hänen isänsä juuret ovat libanonilaiset ja brittiläiset, kun taas äitinsä on filippiinalainen. Jessy Mendiola alkoi esiintyä televisiossa 2004.

Hän pelasi pääroolia “Maria Mercedes, ” “ On päivämäärä Playboy,” ja “Olet kotini.” Suosittu FHM Philippines -lehti nimitti Jessyn Filippiinien seksikkäimmäksi tytöksi 2016. Hän sijoittui neljänneksi tässä luettelossa 2017.

3. Jennylyn Mercado

Jennylyn Mercado

Jennylyn Mercado on yksi seksikkäimmistä filippiiniläisistä kuuluisuuksista. Syntynyt 15th toukokuun 1987, hän aloitti uransa laulajana vuonna 1999. Jennylyn voitti kykynäyttelyn ensimmäisen kauden, StarStruck.

StarStruckin voitto toi Jennylynille halutun maineen. Hänet kutsuttiin tähtiin erilaisissa TV-sarjoissa, kuten “Encantadia, ” “ Super Twins, ” “ Ikaw Sana,” ja “Dangal.” Jennylyn näytteli myös lukuisissa elokuvissa koko näyttelijäuransa ajan. Voit nähdä tämän kauniin edustajan kuumista filippiinalaisista naisista “Morsiamen ja rakastajan, ” “ Rhodora X, ” “ Vain englanti, kiitos, ” ja “Prenup.” FHM Philippines -lehti nimitti hänet seksikkäimmäksi naiseksi 2015. 

4. Maja Salvador

Maja Salvador

Maja Salvador on toinen upea nainen kuumien filippiinalaisten naisten luettelossa. Hän on menestyvä näyttelijä, tuottaja ja laulaja. Maja syntyi lokakuussa 5 sisään 1988. Hän on uskomattoman lahjakas näyttelijä, kun hän sai ensimmäisen ehdokkuutensa parhaan uuden naispuolisen TV-persoonallisuuspalkinnon pelattuaan ensimmäisen pienemmän roolinsa TV-sarjassa “Se voi olla sinä.”

Maja Salvador sai lukuisia palkintoja ja ehdokkaita koko näyttelijäuransa ajan. Hänen menestyneimmät elokuvansa ja TV-sarjansa sisältävät “ Thelma, ” “ Nagsimula sa Puso, ” “ Kapatid, ” “ Laillinen vaimo, ” ja “Villikukka.” Maja on perustanut äskettäin lahjakkuusyrityksen Crown Artist Management.

5. Marian Rivera

Marian Rivera

Marian Rivera on kuuluisa näyttelijä ja malli. Hän syntyi elokuussa 12 sisään 1984 espanjalaiselle isälle ja filippiiniläiselle äidille. Marian aloitti mallinnuksen, kun hän oli koulutyttö. Kaupalliset mainokset toivat hänelle tunnustusta, joten hänet kutsuttiin tähdellä muutamassa TV-sarjassa, mukaan lukien “Kung Mamahalin Mo Lang Ako” ja “Pinakamamahal.

Marian Rivera sai kunnianosoituksen useilla palkintoilla. Joitakin hänen palkinnoistaan ovat paras uusi naispuolinen TV-persoonallisuuspalkinto, draamapalkinnon paras näyttelijä, Primetime Teleserye -palkinnon paras näyttelijä, paras naispuolinen TV-isäntäpalkinto. Marian oli ensimmäinen sija FHM: n kuumimpien filippiinalaisten tyttöjen luettelossa kolme kertaa.

6. Anne Curtis

Anne Curtis

Anne Curtis on toinen upea nainen kuumien filippiinalaisten naisluettelossamme. Hän syntyi helmikuussa 17, 1985 australialaisen ja filippiinalaisen perheessä. Anne on merkittävä filippiiniläinen näyttelijä, malli, laulaja ja TV-isäntä. Hänen tunnetuimpiin rooliinsa kuuluvat hahmot “ Hiram, ” “ Häät, ” “ Dyosa,” ja “Vihreä ruusu.”

Anne nimitettiin eri palkinnoiksi useita kertoja näyttelijäuransa aikana. Hän voitti Metro Manila -elokuvafestivaalin palkinnon, PMPC-tähtipalkinnon televisiosta ja Famas-palkinnon. Lisäksi Annen debyyttialbumi “Annebisyosa” nimettiin platinaksi. Tämä kaunis tyttö ei ole vain lahjakas, mutta myös ihana hänen karismansa ja häntä ympäröivän erityisen auraansa vuoksi.

7. Enkeli Locsin

Enkeli Locsin

Angel Locsin on hurmannut elokuva-, musiikki- ja mallimaailman vaikuttavalla kauneudellaan ja kykyillään. Hänellä on miljoonia faneja kotimaassaan ja muualla maailmassa. Syntynyt 23rd huhtikuussa 1985, Angel aloitti osallistumisen kaupallisiin ilmoituksiin jo varhaisessa iässä. Näyttelijänä hän saavutti todellisen menestyksen roolinsa ansiosta TV-sarjassa “Mulawin.

Rooli TV-sarjassa “Lyka” toi hänelle ehdokkaan kansainvälisessä Emmy-palkintojenjakotilaisuudessa. Angelista tuli monien palkintojen haltija, kuten elokuvien Star Award, Box-Office Entertainment Award ja FAMAS Award.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9119
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8986
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8912
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

8. Coleen Garcia

Coleen Garcia

Coleen Garcia on kuuma filippiinalaisten naisten kirkas edustaja. Hänen magneettinen kauneutensa viehätää jokaista miestä ja saa kaikki naiset kateuttamaan tätä seksikästä tyttöä. Coleen syntyi syyskuussa 24, 1992. Hän aloitti yhteistyön eri tuotemerkkien kanssa lapsena. Hän esiintyi Johnson & Johnsonin ja Nestean mainoksissa. Coleen alkoi vastaanottaa kutsuja tähtiä elokuvissa ja TV-sarjoissa vuonna 2011. Nykyään hän on menestyvä näyttelijä. Hän pelasi pääroolia “Ex eduilla, ” “ Sinisaari,” ja “ Rakasta minua huomenna.”

Coleen Garcia nimitettiin useaan otteeseen eri ehdokkaiksi. Tämä kaunis, lahjakas tyttö voitti parhaan näyttelijän kouluttajien, mentorien ja opiskelijoiden killan. Hän oli myös rankattu 12th FHM Filippiineillä 100 Seksikkäimpien naisten luettelo.

9. Kathryn Bernardo

Kathryn Bernardo

Kathryn Bernardo on suosittu filippiiniläinen näyttelijä, joka syntyi 26th maaliskuun, 1996. Hän esiintyi erilaisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa näyttelijäuransa aikana. Kuuluisimpia TV-sarjoja ja elokuvia ovat “Mara Clara, ” “ Prinsessa ja minä, ” “ Uskoa, ” “ Takaisin kotiin, ” “ Hän treffoi gangsteria, ” “ Kolme sanaa ikuisesti,” ja “Hei, rakkaus, hyvästi. ”

Kathryn Bernardo tuli FHM: ään 100 Seksikkäimpien naisten luettelo 2015 ja miehitetty 17th paikka. Tämä kaunis tyttö sai tähtensä myös Hollywood Walk of Fame -sarjan – paikallisessa versiossa Eastwood Walk of Fame. Hänen lukuisiin palkintoihinsa kuuluvat Phenomenal Box Office Queen Award, Camera Obscura Award ja PMPC Star Award for Movies.

10. Liza Soberano

Liza Soberano

Liza Soberano ansaitsee todella olla seksikkäiden filippiinalaisten tyttöjen luettelossa. Katso häntä, etkä koskaan unohda hänen ihanaa hymyään ja vietteleviä muotojaan. Liza on tammikuussa syntynyt amerikkalainen filippiiniläinen näyttelijä ja malli 4 sisään 1998. Näyttelijäuransa alussa hän esiintyi sellaisissa elokuvissa ja TV-sarjoissa kuin “ Wansapanataym, ” “ Hän on yksi, ” ja “Täytyy olla … Rakkaus.” Päähenkilön rooli TV-sarjassa “Ikuisesti” toi hänelle todellisen maineen ja menestyksen.

Liza Soberano allekirjoitti sopimuksen Maybellinen kanssa vuonna 2016 tulla brändin uusi kasvot. Näyttelijänä hän sai muutamia tärkeitä ehdokkuuksia ja palkintoja, kuten GMMSF Box-Office Entertainment Award ja Edukcircle Award. YouGov nimitti hänet ihastuttavimmaksi filippiiniksi 2018.

11. Kim Chiu

Kim Chiu

Kuumien filippiinalaisten naisten luettelo ei olisi täydellinen ilman tätä kaunista enkeliä. Kim Chiulla on kiinalaiset juuret, joten hän on toinen upea esimerkki kansallisuuksien sekoituksesta. Syntynyt huhtikuussa 19, 1990 hän alkoi esiintyä erilaisissa televisio-ohjelmissa ja sarjoissa ollessaan 16. Voit nähdä Kimin johtavana näyttelijänä monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa, kuten “Tyttöni, ” “ Binondo-tyttöni, ” “ Tarina meistä,” ja “Rakasta naistasi.

Tämä upea tyttö todella osaa tehdä vaikutuksen ja viehätyksen ihmisille kauneudellaan ja näyttelijäkyvyllään. Hän voitti useita palkintoja, kun taas merkittävimmät palkinnot ovat PMPC-palkinto, FAMAS-palkinto ja Filippiinien elokuvan ja TV: n prinsessa. Kim Chiu tekee myös yhteistyötä eri tuotemerkkien kanssa ja esiintyy heidän mainoksissaan. Hän näytteli esimerkiksi promo-videoissa H&M: lle.

12. KC Concepcion

KC Concepcion

KC Concepcion on yksi Filippiinien show-liiketoiminnan kauneimmista naisista. Hän on näyttelijä, tanssija, TV-isäntä, laulaja, yrittäjä ja filantropisti. KC Concepcion syntyi huhtikuussa 7, 1985. Hän esiintyi useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa päänäyttelijänä. Ne sisältävät “Ensimmäistä kertaa ” “ Kun tapasin U: n, ” “ Rakastajat Pariisissa,” “Ikaw Lamang.” Hänet tunnetaan myös humanitaarisesta toiminnastaan – KC Concepcion osallistui Yhdistyneiden Kansakuntien ’ maailman ruokaohjelmaan ja teki yhteistyötä World Wide Nature Fund -rahaston kanssa.

KC Concepcion esiintyi japanilaisen Shiseido-tuotemerkin mainoksissa 2019. Hän oli ensimmäinen filippiiniläinen julkkis, joka teki yhteistyötä tämän yrityksen kanssa. Näyttelijänä KC Concepcion sai lukuisia palkintoja. Hän julkaisi myös kaksi studioalbumia.

13. Sarah Geronimo

Sarah Geronimo

Sarah Geronimo on Filippiinien laulava lintu. Hänen äänensä ja kauneutensa ovat unohtumattomia, joten ei ole ihme, miksi hänellä on armeija faneja kotimaassaan ja muualla maailmassa. Syntynyt 25th heinäkuun 1988, Sarah tunsi mitä kuuluisuutta on voitettuaan laulukilpailun Tähti yöksi 2012. Hänen albuminsa tulivat Billboard-listat ja saivat korkean tason. Esimerkiksi hänen albuminsa “Hajotussoittolista” sijoittui 9th Billboard World Albums -taulukossa.

Sarah Geronimo on yksi menestyneimmistä filippiiniläisistä. Hänet palkittiin useilla palkinnoilla, kuten World Music Award, MTV Europe Music Award ja Classic Rock Roll of Honor Award. Hänen diskografia sisältää 13 albumit.

14. Bea Alonzo

Bea Alonzo

Bea Alonzo on yksi Filippiinien TV: n menestyneimmistä näyttelijöistä, ja hän ansaitsee ehdottomasti maininnan Filippiinien naisten hor-luettelossamme. Entinen laulaja, malli ja näyttelijä, hän syntyi 1987 brittiläiselle isälle ja filippiiniläiselle äidille. Hän näytteli lukuisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, kuten “ Rakastan Betty La Fea, ” “ Mistress, ” “ Eerie,” ja “Särkymätön.

Bea Alonzo voitti suuren määrän palkintoja koko näyttelijäuransa ajan. Niihin kuuluvat PMPC Star Award, GMMSF Box-Office Entertainment Award ja FAMAS Award. Hänet nimitettiin myös Vuoden ihmiset -palkinnolle.

15. Rhian Ramos

Rhian Ramos

Et tuskin usko meihin, mutta tämä hellä tyttö on näyttelijä, malli ja kilpa-auton kuljettaja. Aluksi autokilpailu oli harrastus Rhianille, mutta pian hänen intohimonsa kasvoi ja hän aloitti osallistumisen kilpailuihin. Hänen näyttelijäuransa on kuitenkin myös tärkeä osa hänen elämäänsä. Syntynyt lokakuussa 3, 1990 Rhian debytoi TV-sarjassa “Kapteeni Barbell.” Hänen filmografiaansa sisältyy “Lupaus, ” “ Ainoa rakkauteni, ” “ Rikkaan miehen tytär, ” ja “Voin nähdä sinut. ”

Rhian Ramos nimitettiin eri palkinnoiksi. Hänet kunnioitettiin 42nd Metro Manila -elokuvafestivaali, GMA Bloggers -tyylileiri, 5th Golden Screen Awards- ja Golden Screen Awards -seremoniat. Rhian Ramos esiintyi FHM-lehden, Speed Magazine, Cosmopolitan, METRO Magazine jne. Kansissa.

päätelmä

No, näin näyttää kuuma Filipina-naisluettelomme. Toivottavasti nautit artikkelistamme. Kuten huomaat, filippiinit ovat uskomattoman houkuttelevia, älykkäitä ja lahjakkaita. Siksi monet ulkomaiset kaverit matkustavat Filippiineille tai käyttävät online-treffipalveluita tavatakseen nämä kauniit vauvat. Sinusta tulee maailman onnellisin mies, jos onnistut voittamaan kuuman filippiinan sydämen.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet