GetBride Kuumat Guatemalan naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
795 Näkymät

Kuumat Guatemalan naiset

Mystinen Guatemalan tasavalta sijaitsee Keski-Amerikan pohjoisosassa Tyynen valtameren ja Karibianmeren välissä. Puolet maan alueesta on vuorten ja tulivuorten käytössä, ja loput ovat sademetsien peittämiä.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1966 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Guatemalan naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2870 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2032 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2680 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3592 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2322 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Kauan sitten Guatemala oli yksi mayojen sivilisaation keskialueista. Muinaisten kaupunkien rauniot, pyramidit, temppelit ja terassit ovat säilyneet Guatemalassa nykypäivään. Guatemalasta löytyy myös monia koskemattomia järviä, kuumia lähteitä ja kauniita rantoja.

Maassa tiheät sademetsät ovat vuorten ja savannien nurmikkojen välissä. Aivan nimi Guatemala tuli atsteekien sanoista, jotka tarkoittivat “ monien puiden paikkaa. ” Guatemalan kansallinen ylpeys on Ceiba-puu (Ceiba Pentandra tai silkkipuuvilla), joka voi kasvaa jopa 70 metriin. Paikalliset järjestävät säännöllisesti juhlia näiden jättiläisten kasvien kunniaksi. Väestön kannalta Guatemala on Keski-Amerikan alueen suurin maa. Se on koti 14 miljoonalle ihmiselle, mukaan lukien upeat, eksoottiset ja kuumat Guatemalan naiset.

Miksi Guatemalan tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Yhteiskunta, jossa kuumat Guatemalan tytöt elävät, vaikuttaa heidän ajattelutapaansa. Näillä naisilla on vahva kulttuuritausta. Kaikki tämä jättää jäljen heidän elämäntapaansa, käyttäytymiseen ja pukeutumiseen. Katolinen uskonto sanelee myös tiettyjen normien noudattamisen. Guatemalan naiset noudattavat perinteisiä perhearvoja, joten heistä tulee uskollisia ja luotettavia elämänkumppaneita avioliiton jälkeen. Kuumat Guatemalan naiset tuovat lämpöä, viehätysvoimaa ja ystävällisyyttä.

eniten Guatemalan naiset ovat syvästi uskonnollisia. Onneksi uskonnollisuus ja konservatiivisuus eivät estä kuumia guatemalalaisia naisia nauttimasta elämästä. Seksikkäät guatemalalaiset tytöt rakastavat tanssia, laulaa ja pitää hauskaa ystävien kanssa. He ovat optimistisia ja yrittävät piristää ihmisiä heidän ympärillään. Lisäksi Guatemalan naisilla on ainutlaatuinen karisma ja he ottavat kaikki vaikeudet kevyesti. Toisin kuin kehittyneissä maissa asuvat naiset, kuumat Guatemalan tytöt eivät ole käytännöllisiä ja materialistisia.

Guatemalan naisten kauneus

Monet Guatemalan tytöt ovat hämmästyttävän seksikkäitä ja kuumia. Heidän luonnollinen kauneutensa on ainutlaatuista ja eksoottista. Sekalaiset rodut ja ilmasto-olosuhteet tekevät näistä naisista houkuttelevia ja upeita. Seksikkäillä guatemalalaisilla naisilla on yleensä todella luonnollinen ulkonäkö. Nämä vaatimattomat naiset eivät halua kunnioittaa kauneuttaan. Ensi silmäyksellä voi näyttää siltä, että tietty tyttö Guatemalasta on täysin tavallinen, mutta jos tarkastellaan tarkkaan, tuskin otat silmäsi pois häneltä.

Kuumat Guatemalan morsiamet tunnetaan viehätyksestään, hienostuneisuudestaan ja luonnollisuudestaan. Heidän puhdas kauneutensa näyttää tulevan sisältä. Kuumien Guatemalan naisten luonnollinen kauneus antaa heille mahdollisuuden olla käyttämättä liikaa meikkiä ja tuntea olonsa silti itsevarmaksi. Nämä naiset ovat yleensä kiireellisiä ja käyttäytyvät arvokkaasti. On syytä huomata, että seksikkäät guatemalalaiset naiset näyttävät paljon nuoremmilta kuin heidän todellinen ikänsä. Tyypillisesti he elävät aktiivista elämäntapaa, seuraavat terveellistä ruokavaliota ja liikuttavat säännöllisesti.

Heidän fyysiset ominaisuutensa

Luonto on antanut kuumille guatemalalaisille naisille säännölliset kasvoominaisuudet, houkuttelevat kehon muodot sekä tummat ja paksut hius kiharat. Kirkas trooppinen aurinko tekee heidän ihonsa oliivista tai pronssista. Heidän hasselisilmänsä ovat erittäin ilmeikkäitä. Heidän ulkonäkönsä ja sileät liikkeensä voivat lumota ketään ihmistä. Seksikkäiden Guatemalan tyttöjen ei tarvitse teeskennellä, jäljitellä jotakuta tai pelata peliä. Jopa ilman korkeatasoista koulutusta, he osaavat käyttäytyä muiden ihmisten kanssa ja ymmärtää heitä syvästi.

Kuumilla Guatemalan tytöillä on sellaisia kasvoominaisuuksia, joita monet muista maista tulevat naiset haluavat saada, ja kääntyä tämän vuoksi plastiikkakirurgien puoleen. Vaikka länsimaisilla naisilla on taipumus parantaa ulkonäköään, guatemalalaiset naiset hyväksyvät itsensä sellaisena kuin he ovat. Tämä ei koske vain heidän kasvojensa piirteitä, vaan myös vartaloa ja ulkonäköä. Nämä naiset osaavat ylläpitää luonnollista ja puhdasta kauneuttaan käyttämällä kansanlääkkeitä ja trooppisia kasveja lapsuudesta lähtien.

Kuumin Guatemalan tytöt ovat enimmäkseen espanjalaisten siirtomaalaisten ja mestizojen reilun ihon jälkeläisiä. Hyväksyttyjen standardien mukaan tyypilliset alkuperäiskansojen naiset ovat lyhyitä eikä niitä ole rakennettu suhteellisesti. Guatemalassa asuvien intialaisten naisten keskimääräinen korkeus on vain 150 senttimetriä. Tämä tosiasia tekee heistä pienimmät naiset maailmassa. He käyttävät edelleen perinteisiä asuja ja pitävät yleensä elämäntapaa, joka ei ole muuttunut paljon espanjalaisten saapumisen jälkeen useita vuosisatoja sitten.

Kulttuurinen tausta

Nykyaikainen Guatemala on sekoitus mayoja, Länsi-Eurooppaa ja Karibian väestöä. Toisin kuin muissa Keski-Amerikan maissa asuvat kansalaiset, kuumat guatemalalaiset naiset ovat säilyttäneet huolellisesti intialaisten esi-isiensä tavat ja perinteet. Eurooppalaiset jälkeläiset ja kaupungistuneet mestizot (, joita kutsutaan Guatemalan Ladinosiksi), asuvat kaupungeissa ja niiden lähiöissä. Et todennäköisesti tapaa tyttöjä, joilla on musta iho Guatemalassa, koska Afrikasta tulevia orjia ei koskaan tuotu tähän maahan.

Muinaisen majaan jälkeläiset alkuperäiskansojen puhuvat tällä hetkellä yli 20 kieltä. Kielten ja uskonnollisten vakaumusten eroista huolimatta guatemalalaiset ovat yhtenäisiä. He ovat mayojen sivilisaation luoneet suurten esi-isiensä aitoja jälkeläisiä. He ovat ylpeitä ja anteliaita ihmisiä, jotka löytävät onnellisuuden perheistään, hyvää ruokaa ja iloista yritystä.

Maan patriarkaalisen luonteen vuoksi perinteiset sukupuoliroolit otetaan käyttöön useimmissa perheissä. Mies voidaan harvoin nähdä ruoanlaitossa keittiössä tai talon siivouksessa. Jopa kokopäiväisen työn takia naisen on tehtävä ruokaa, siivousta ja huolehdittava perheestään. Guatemalan naiset seuraavat mieluummin esi-isiensä perinteitä ja tapoja. Suurin osa heistä ei yritä olla johtajia perheissään. Ilmeisesti he pitävät vain alaisuudestaan ja myöntävät kohtalonsa huolehtia taloistaan, aviomiehistään ja lapsistaan.

Suosio miesten keskuudessa

Mahdollisista kulttuuri- ja kielieroista huolimatta monet muiden maiden yksinäiset miehet haaveilevat tapaavansa seksikkäitä guatemalalaisia tyttöjä. Nämä naiset houkuttelevat sekä amerikkalaisia että eurooppalaisia sulhanen vilpittömyydellä, lämmöllä ja iloisuudella. Lisäksi monet miehet nauttivat olemisesta hiljaisen, perinteisen ja alistuvan naisen kanssa. Siksi on vaikea kuvitella, että Guatemalan tyttö olisi ensimmäinen, joka teki aloitteen tavatakseen ulkomaalaisen.

Kauniit ja kuumat guatemalalaiset naiset etsivät ulkomaisia miehiä rakkaudesta, hoidosta ja vilpittömyydestä. He haluavat myös olla varmoja tulevaisuudessa. Siksi kaikkien Guatemalan morsiamen tulisi tietää, että hänen tulevan aviomiehensä pystyy huolehtimaan perheestään taloudellisesti. Sinun ei kuitenkaan pitäisi ajatella, että nämä naiset haluavat parantaa taloudellista tilannettaan ulkomailta tulevien miesten avulla. Kuumat Guatemalan tytöt arvostavat miesten henkilökohtaisia ominaisuuksia rahan ja sosiaalisen aseman suhteen.

Kuumat Guatemalan naiset ovat täällä oikea valinta

Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

15 kuumin Guatemalan tyttö

Seksikkäät Guatemalan tytöt eivät ole vain kauniita, vaan myös viisaita ja hyvin koulutettuja. He pystyvät seuraamaan elämäntavoitteitaan ja saavuttamaan menestystä eri aloilla, kuten muoti- ja show-liiketoiminta, taide, televisio ja radio. Monet näistä kauneuksista tunnetaan jo kaukana kotimaansa rajojen ulkopuolella. Sosiaalisen median ansiosta kuumat guatemalalaiset tytöt voivat popularisoida luovuuttaan ja kommunikoida suuren määrän käyttäjien kanssa.

Verrattuna meksikolaisiin, Puerto Ricon, Kuuban ja muihin Keski- ja Latinalaisen Amerikan naisiin, kuumilla Guatemalan naisilla on epäilemättä omat erityispiirteensä. Tämä ilmenee heidän vaatimattomasta ja hienovaraisesta ulkonäöstä sekä sitoutumisestaan perinteisiin arvoihin ja heidän suurten esi-isiensä rikkaaseen perintöön. Katso seuraava luettelo 15 kuumimmasta Guatemalan naisesta, jotka ovat kuuluisia kykyjensä, kykynsä ja päättäväisyytensä ansiosta.

1. Adria Arjona

Adria Arjona
kinopoisk.ru

Adria Arjona Torres (syntynyt vuonna 1992) on guatemalalainen ja Puerto Ricon näyttelijä. Hän syntyi Puerto Ricossa, mutta kasvoi Mexico Cityssä. Hänen äitinsä, Leslie Torres, on Puerto Ricalainen, ja hänen isänsä Ricardo Arjona on kuuluisa Guatemalan lauluntekijä. Adria asui eri maissa. Hän työskenteli ja opiskeli näyttelemistä Lee Strasberg -instituutissa Yhdysvalloissa. Hän on tunnettu siitä, että hän on pelannut monia rooleja elokuvissa, kuten Tyynenmeren reuna: Uprising (2018), puolueen elämä (2018), hyvä Omens (2019), kolminkertainen raja (2019), Maanalainen (2019) ja muut.

2. Aida Karina Estrada

Aida Karina Estrada

Aida Karina Estrada Abril de Jaén (syntynyt vuonna 1986) on upea Guatemalan malli. Hän voitti Miss Teen Guatemalassa vuonna 2004, Miss Guatemala Universumissa vuonna 2005 ja International Coffee Queen -sarjassa vuonna 2006. Samana vuonna 2006 hän osallistui Miss Universe -kilpailuun. Sen jälkeen hänen kauniit kasvot ilmestyivät monien kiiltävien lehtien kansiin. Aida käsittelee useita kansallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä sekä julkaisee aktiivisesti kuviaan Facebookissa, Twitterissä ja muissa sosiaalisissa verkostoissa.

3. Ana Luisa Montufar

Ana Luisa Montufar

Ana Luisa Montufar Urrutia (syntynyt vuonna 1993) on vaikuttava Guatemalan malli ja ympäristöaktivisti. Vuonna 2011 Ana sai kruunun Miss Teen Guatemalan kansallisessa kilpailussa ja hänestä tuli teini-ikäisten suurlähettiläs ja kauneuskuningatar. Sitten hänestä tuli nimikkeen omistaja Miss Guatemala 2014 -tapahtumassa ja hän edusti maataan Miss Universe 2014 -sarjassa. Tällä hetkellä hän työskentelee edelleen mallina ja tekee yhteistyötä monien mainostoimistojen ja tunnettujen tuotemerkkien kanssa.

4. Dannia Guevara Morfin

Dannia Guevara Morfin

Dannia Guevara Morfin syntyi vuonna 1997 Meksikossa. Hän on kuitenkin Guatemalan malli ja TV-isäntä. Hänet kruunattiin Miss Grand Guatemala 2019 -tapahtumaksi ja hän sai tilaisuuden edustaa maataan Miss Grand International 2019 -sarjassa. Hän esiintyi Sala-lehden kannessa sekä useissa TV-ohjelmissa. Hänen kirjanpidonsa sosiaalisessa mediassa ovat täynnä hänen houkuttelevia kuvia, jotka kertovat hänen karismastaan ja kauneudestaan. Tällä hetkellä Dannialla on yli 50 000 seuraajaa Instagramissa.

5. Gaby Asturias

Gaby Asturias

Gaby Asturias (syntynyt vuonna 1985) on Guatemalan malli, TV-juontaja ja radioisäntä. Hänet tunnetaan parhaiten työstään Que Chilero -näyttelyssä Azteca Guatemala -kanavalla. Hän aloitti uransa ammattimaisena mallina, kun hän oli vasta 15-vuotias. Hän voitti Miss Pacifica Guatemala 2007- ja Miss Costa Maya International 2010 -kilpailuissa. Vuonna 2017 Gaby avasi YouTube-kanavansa, ja nyt hänellä on yli 60 000 tilaajaa. Vuonna 2020 E nimitti hänet vuoden vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi Latinalaisessa Amerikassa! Viihdekanava.

6. Gaby Coronado

Gaby Coronado

Gabriela Coronado (syntynyt vuonna 1988) on guatemalalainen malli, tanssija, samoin kuin yhden veistoksellisimmista kappaleista, joilla on aistilliset liikkeet, jotka mahdollistavat yleisön kiehtovuuden. Vuonna 2014 hän liittyi Sur Caribe -tanssiryhmään ja osallistui tanssitapahtumiin ympäri maata. Samana vuonna hänestä tuli yksi ensimmäisistä todellisuusnäyttelyn Combate Guatemala osallistujista. Vuonna 2016 hän perusti Claps Dance Show -ryhmän, johon hän osallistuu edelleen. Hänen kauneutensa herätti kansallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien, kuten Pepsi, Claro, Axe, Vitatrac, jne. Huomiota.

7. Georgina Pontaza

Georgina Pontaza

Georgina Pontaza (syntynyt vuonna 1974) on guatemalalainen näyttelijä, laulaja, teatterijohtaja, koreografi ja tuottaja. 9-vuotiaana hän perusti siskonsa Silvian kanssa tanssi- ja laulavan duo, joka tunnetaan nimellä Pontaza Sisters. Georgina työskenteli sekä televisiossa että radiossa. Sitten hän oli taiteellinen johtaja useissa teattereissa. Hän opetti myös teatteritaidetta teini-ikäisille. Georgina sai akateemisen tutkinnon mainonnasta ja dramaattisesta taiteesta. Vuonna 1994 hän sai Dante Alighieri -yhdistyksen elinikäisen saavutuksen lasten teatterista.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8907
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8494
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9287
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Karla - kuva
Karla, 26
Sijainti: Montevideo, Uruguay
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät mehukas syömisestä, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on vetovoimani ja pitkäaikainen intohimo. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt kulinaaristen mestariteosteni takia. Mutta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Olen tietoinen eri tavoista lisätä henkeä. Koska minulla on pieni salaisuus, en aio perustaa tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikille henkilökohtaisista tiedoistani yksityisesti. Tekstoi siis henkilökohtaisesti, kun haluat mainita ehdottomasti mitään lahjojani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

8. Fabiola Rodas

Fabiola Rodas

Jackeline Fabiola Rodas Valladares Fabiola Roudha (syntynyt vuonna 1993) on suosittu Guatemalan laulaja ja lauluntekijä. Hän sai julkisen huomion ottamalla kolmannen sijan Codigo Fama Internacionalissa, lasten todellisuusohjelmassa. Vuonna 2008 hänestä tuli La Academian – Última Generación -sarjan sija. Sen jälkeen Fabiola nimitettiin El Gran Desafío de Estrellasin voittajaksi vuonna 2009. Vuonna 2011 hän aloitti musiikillisen konseptinsa luomisen, kappaleiden kirjoittamisen ja Fabiola Roudha -projektin julkaisemisen. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän albumia kappaleilla espanjaksi. Hänen musiikkityylinsä on sekoitus sielua, bluesia, funkia ja popia.

9. Isabella Herran

Isabella Herran

Oriana Isabel Herran Marquez on yksi kuumimmista Guatemalan tytöistä. Hän syntyi vuonna 1994 Venezuelassa. Vuonna 2015 Isabella muutti Guatemalaan, missä hän sai mahdollisuuden menestyä ammattimaisena mallina ja TV-isäntänä. Hän rakastui Guatemalaan sen fantastisista maisemista, kansallisesta ruuasta sekä ystävällisistä ja lämpimistä ihmisistä. Nykyään Isabella pitää itseään pysyvänä, rakastavana, oikeudenmukaisena ja intohimoisena naisena tekemästään toiminnasta. Hän jatkaa työskentelyä Guatemalan televisiossa isäntänä ja toimii myös mallina tunnetuille tuotemerkeille.

10. Jessica Scheel

Jessica Scheel

Jessica Maria Scheel Noyola (syntynyt vuonna 1990) on viehättävä Guatemalan malli. Nuorena hän osoitti erinomaista ammattitaitoa opiskellessaan mallinnusakatemiassa ja erikoistuneilla kursseilla. Hän on kuuluisa siitä, että hänestä on tullut kauneushaastajan otsikko. Vuonna 2010 Scheel oli kilpailija Miss Universe 2010 -tapahtumassa ja sijoittui kymmenen parhaan joukkoon. Aikaisemmin hän osallistui Miss Earth 2007 -kilpailuun, mutta häntä ei nimitetty. Hän osallistui myös Miss Guatemala 2010 -kilpailuun ja voitti Miss Guatemala International -mestarin.

11. Laura Beatriz Godoy Calle

Laura Beatriz Godoy Calle

Laura Beatriz Godoy Calle (syntynyt vuonna 1988) on yksi kuumimmista Guatemalan naisista. Hän on malli- ja kauneushaastajan otsikko. Hänet kruunattiin Miss Guatemala 2011: ksi. Sen jälkeen hän edusti maataan Miss Universe 2012 -sarjassa. Hän tiesi kuitenkin, että hänen mallinnusuransa olisi vihdoin ohi. Siksi hän päätti lopettaa toimintansa mallinnuksessa ja aloittaa työskentelyn ravitsemuksessa ja ruokavaliossa. Kun Laura opiskeli pedagogiaa, hän suunnitteli perustavansa ravitsemuskoulutuskeskuksen.

12. Maria Mercedes Coroy

Maria Mercedes Coroy

María Mercedes Coroy (syntynyt vuonna 1994) on guatemalalainen näyttelijä ja mayojen alkuperämalli. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan Ixcanul- ja La Llorona -telenoveloissa. Hän debytoi Ishkanulin tulivuori-elokuvassa. Roolistaan tässä elokuvassa hän sai parhaan näyttelijän palkinnon Montrealin kansainvälisellä uuden elokuvan festivaalilla (Kanada). Tämä elokuva on itse voittanut yli kaksikymmentä kansainvälistä palkintoa. Mallissa hänet nimitettiin Santa Maria de Jesus -kaupungin kuningattareksi ja hän sai sitten CONALFA-palkinnon Guatemalan Sacatepéquez-osastolla vuonna 2013.

13. Massiel Carrillo

Massiel Carrillo

Massiel Carrillo (syntynyt vuonna 1986) on yksi kuumimmista Guatemalan naisista. Tällä hetkellä hän on yksi menestyneistä näyttelijöistä ja suosituista TV-ohjelmien isäntistä Guatemalassa. Massielilla oli aina suuri yleisö työskennellessään Channel 3 ’ -Telediariossa ja johtaessaan Via La Manana -ohjelmaa. Hän johtaa myös omaa YouTube-kanavaa, joka houkuttelee tuhansia seuraajia. Massiel sai kaksi oikeustieteen ja yhteiskuntatieteiden akateemista tutkintoa Mesoamerican yliopistossa.

14. Paulette Samayoa

Paulette Samayoa

Paulette Samayoa (syntynyt vuonna 1990) on guatemalalainen malli. Vuonna 2013 hänet valittiin Miss Universe Guatemalaksi ja hän sai oikeuden edustaa Guatemalaa Miss Universumissa Moskovassa, Venäjän federaatiossa. Paulette on valmistunut Galileon yliopistosta liiketalouden tutkinnon. Espanjan lisäksi hän osaa sujuvasti englantia ja saksaa. Paulette ei koskaan lopeta kuviensa lähettämistä sosiaalisiin verkostoihin. Ajoittain hän esiintyy Instagramissa erittäin aistillisella ja provosoivalla tavalla.

15. Virginia Alejandra Hernandez

Virginia Alejandra Hernandez

Virginia Alejandra Argueta Hernandez (syntynyt vuonna 1994) on Guatemalan malli- ja kauneushaastajan otsikko Miss Guatemala 2016 -tapahtumassa. Hän edusti maataan Miss Universe 2016 -tapahtumassa Manilassa, Filippiineillä. Hän sai myös pääpalkinnon Miss World Guatemala 2017 -tapahtumassa ja edusti Guatemalaa Kiinan Miss World 2017 -sarjassa. Sitten Virginia osallistui Miss Universe 2017 -tapahtumaan Manilassa, Filippiineillä. Sen jälkeen hän osallistui L.A. ’ -muotiviikkoon ja Arts Hearts Fashion -tapahtumaan.

päätelmä

Guatemalan naisilla kuvataan usein luonnonkauneus ja sekoitus alkuperäiskansojen ja espanjalaisten piirteitä. Heillä on usein tummat hiukset ja silmät sekä erilaisia ihonvärejä vaaleasta tummaan.

Guatemalan naiset tunnetaan myös vahvasta perinteiden ja kulttuurin tunteesta. He arvostavat perhettä ja yhteisöä ja osallistuvat usein perinteisiin mayojen seremonioihin ja rituaaleihin. Muodin suhteen guatemalalaiset naiset käyttävät usein värikkäitä, brodeerattuja vaatteita, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä.

On tärkeää huomata, että Guatemalassa esiintyy runsaasti sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa ja syrjintää, ja naisten oikeudet ovat jatkuva aihe maassa. On tärkeää kunnioittaa ja tukea kaikkien yksilöiden oikeuksia ja turvallisuutta sukupuolesta tai taustasta riippumatta.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet