GetBride Kuumat haitilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1138 Näkymät

Kuumat haitilaiset naiset

Haiti on yksi salaperäisimmistä maista Karibian alueella. Haiti on ainoa valtio, jolla on vallitseva ranskan kieli, jota puhutaan Amerikassa, ja se on itsenäinen maa Haitin saaren länsipuolella.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1973 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat haitilaiset naiset

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2460 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2698 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2397 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1706 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2001 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Haiti on yksi salaperäisimmistä maista Karibian alueella. Haiti on ainoa valtio, jolla on vallitseva ranskan kieli, jota puhutaan Amerikassa, ja se on itsenäinen maa Haitin saaren länsipuolella. Se on täynnä viehättäviä maisemia, henkeäsalpaavia aamunkoittoja ja auringonnousuja, mutta nämä eivät ole ainoita asioita, joista pidämme Haitia. Se on myös sen kansa: vilkas, hymyilevä ja optimistinen ja erityisesti Haitin naiset. Ne ovat hengellisesti kuumia, positiivisia ja murtumattomia. Kuka ei haluaisi olla sellaista kumppania? Jos et voi vastustaa heidän kauneuttaan ja tunnelmaansa, älä epäröi lukea tätä arvostelu kuumimmista Haitin naisista.

Miksi Haitin tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Ulkonäkö. Ensimmäinen asia, jonka haluaisimme sinun tietävän kuumista Haitin tytöistä, on heidän ulkonäkönsä. Ne eivät ole samanlaisia kuin naapurimaiden naiset: heidän ihonväri on tummempi ja kasvojen piirteet ovat lievempiä.

Keskimääräisellä haitilaisella naisella on pitkät mustat kiharat hiukset, syvät ruskeat silmät, iso nenä ja paksut huulet. Hänen ruumiinsa ei ole ollenkaan laiha, vaikka hän tanssii paljon ja pitää fyysisen aktiivisuutensa korkeana. Hänellä on erittäin havaittavissa olevat tissit ja mutta kämmenet ja jalat ovat silti pienet.

Merkki. Kun tutustuit ensin kuumiin haitilaisiin naisiin, yllätykset heidän hahmonsa keveydestä: nämä tytöt ovat hauskoja, rento ja erittäin ystävällisiä. Heillä on hyvä huumorintaju ja karisma, joten et edes huomaa, että ne eivät näytä Victoria’s Secret Angels -tapahtumilta. Tämä johtuu siitä, että heidän ajatuksensa ja vitsinsä heijastavat heidän kirkkaita persoonallisuuksiaan parhaimmillaan ja tekevät heistä sellaisia kuin he ovat. Jos etsit kumppania, johon et koskaan kyllästy, sinun tulee harkita seksikkäiden haitilaisten naisten treffailua.

maailmankuva. Jokainen haitilainen tyttö on ystävällinen ja optimistinen olento, joka haluaa muuttaa maailmaa hyvillä toimillaan. Seksikkäät haitilaiset tytöt uskovat, että vilpittömyys kaikille, joita he tapaavat, on avain hyvään elämään, joten he elävät tämän mielipiteen mukaisesti. He eivät myöskään koskaan kieltäydy auttamasta vaikeuksissa olevia. Kuinka voimme sanoa, että he eivät ole kauniita?

Fyysiset ominaisuudet

Haitin morsiamet ovat kurvikas. Kuten jo mainitsimme, seksikkäillä haitilaisilla tytöillä on erinomaiset naisellinen muoto. Ne eivät ole hoikkaita eivätkä vaivaudu alentamaan painoaan. Haitin naiset ymmärtävät heidän ainutlaatuisuutensa ja syntymänsä kauneuden, joten heidän ei usko, että heidän on sovittava 90-60-90 -standardeihin. Siksi, jos pidät täysimittaisista Karibian vauvoista, löydät helposti yhden kuumimmista Haitin tytöistä.

Ne ovat suhteellisen siro. Se ei tietenkään koske Haitin malleja, mutta suurin osa Haitin tytöistä ei ole korkeita. Niiden korkeudet vaihtelevat petiteistä keskimääräisiin, ja jos et ole pitkä mies, näytät hyvältä Haitin morsiamen kanssa.

He eivät ole urheilussa. Haitin naisilla on monia asioita, joista huolehtia Haitin vaikeiden elinolojen takia, joten he eivät voi viettää paljon aikaa urheiluun; he kuitenkin pitävät rantalentopallojen pelaamisesta, lenkkeily satunnaisesti ja tenniksen pelaaminen. Joten jos aloitat treffailun kuumien haitilaisten naisten kanssa, voit opettaa heille ammattilaisurheilua ja kouluttaa tyttöystäväsi pelaamaan haluamiasi urheilupelejä. Kun hän on koulutettu tarpeeksi, voit kutsua hänet leikkimään ystävien tai kollegoidesi kanssa jne.

He pitävät mieluummin juhlia kuin jäähdyttämistä sängyssä Netflixin kanssa. Koska Haitin morsiamet ovat yleensä kiireisiä työ- ja kotitalousvelvoitteisiin, he mieluummin vaihtavat ympäristöä ja menevät yökerhoihin juhlimaan ystäviensä kanssa kuin jäädä kotiin ja passiivista lepoa. Siksi, jos ajattelet treffailua Haitin morsiamet, sinun on oltava valmis usein yötä varten kotona olevien rauhallisten iltojen sijasta.

kulttuuri

Perheen arvot ennen kaikkea. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä Haitin naisten kulttuurisista erityispiirteistä, on heidän korkea kunnioitus perhearvoille. Perhesiteet ovat Haitilla erittäin vahvat, joten paikalliset tytöt kasvavat suurissa perheissä isovanhempien, vanhempien ja sisarusten kanssa yhdessä. Nuoresta iästä lähtien he näkevät, kuinka perheen suhteet rakennetaan, ja pyrkivät kehittämään saman avioliiton jälkeen. Jopa silloin, kun heillä on oma perhe, he käyvät usein vanhempiensa luona tai elävät edelleen yhdessä huolehtiakseen heistä. Jos isovanhemmat eivät ole vanhoja, he auttavat lapsiaan hoitamaan vauvojaan ja opettamaan heille asioita.

Halu paeta köyhyydestä. Haiti on upea, mutta köyhä maa, jossa ihmisiltä puuttuu työpaikkoja, oikeudenmukaisia palkkoja ja mahdollisuuksia lapsilleen. Tämän seurauksena he etsivät mahdollisuutta muuttaa valtiosta pois paremman elämän elämiseksi. Suurin osa heistä muutti Yhdysvaltoihin asettuakseen sinne. Jos mietit, missä tavata kuumia haitilaisia naisia heidän maansa lisäksi, voit tavata heidät helposti Yhdysvaltojen suurimmissa kaupungeissa: New Yorkissa, Los Angelesissa, Miamissa ja Chicagossa.

Pyrkimys onnelliseen suhteeseen. Kuten edellisestä kappaleesta olet voinut arvata, kuumat haitilaiset naiset haluavat olla onnellinen suhde ja perhe osana parempaa elämää ulkomailla. Joten he etsivät treffata ulkomaalaisia ja mennä naimisiin heidän kanssaan. Haitin naiset ovat valmiita antamaan aviomiehilleen paljon rakkautta, kunnioitusta ja hoitoa, joten harkitse heidän treffailuaan tulevaisuudessa.

Miesten suosio (Länsi, Eurooppa, Itä)

Ulkomaalaiset valitsevat kuumia haitilaisia tyttöjä, koska he etsivät seuraavia asioita: kunnioitusta, ymmärrystä, kuuliaisuutta ja lapsia. Ensinnäkin länsimaiset miehet arvostavat Haitin naisia kohteliaasta ja kunnioittavasta asenteesta, jota he näkevät heissä. Haitin naiset eivät koskaan toimi töykeästi kumppaneilleen, koska he näkevät heidät köyhyyden pelastajina. Toiseksi ulkomaalaiset löytävät paljon ymmärrystä ja hyväksyntää seksikkäissä haitilaisissa tytöissä. Jälkimmäiset ymmärtävät, että kaikilla ihmisillä on erilaisia mielipiteitä eivätkä tuomitse muita heidän toiminnastaan. Kolmanneksi, Haitin morsiamet ovat kuuliaisia aviomiehilleen: tämä johtuu siitä, että heidän mielestään miehet ovat johtajia suhteissa ja perheasioissa. He tuskin koskaan väittävät miesten päätöksiä ja mieluummin hyväksyvät ne ilman keskusteluja. Viimeinkin miehet ympäri maailmaa valitsevat Haitin morsiamet, koska he ovat valmiita saamaan monia lapsia. Kuumat haitilaiset naiset haluavat saada elämänsä aikana vähintään kolme lasta, joita myös monet perinteisten näkemysten miehet haluavat.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä

15 parasta kuumin haitilaista tyttöä

Jodelle Duverseau

Jodelle Duverseau

Ensimmäinen nainen, jonka haluaisimme esiintyä kuumimpien haitilaisten tyttöjen arvostelu -sarjassa, on Jodelle Duversaeu. Hän on malli ja esiintyvä taiteilija, joka osallistuu taideprojekteihin valokuvaajien kanssa sen sijaan, että mallinnettaisiin kohtaukselle. Et tuskin koskaan näe häntä jossain kaupallisessa mainoskampanjassa, mutta voit tavata hänet taidelehden sivuilla. Mallin lisäksi hän on FemmeDuSoir-tuotemerkin toimitusjohtaja, jossa hän omaksuu kaikkien aistillisten naisten kauneuden. Jodelle on diasporan ylpeä haitilainen, joka rakastaa etnistä isänmaaansa paljon.

Enide Edourin

Enide Edourin

Enide, joka tunnetaan myös nimellä prinsessa Eud, on yksi Haitin showbusiness-liiketoiminnan merkittävimmistä naisista. Tämä johtuu hänen lahjakkuudestaan ja kapeasta, jonka hän päätti ottaa: naisten hip-hop. Tällä hetkellä hän on tunnustettu Haitin rapping kuningatar, jota koko kansa rakastaa. Enide syntyi ja kasvoi Haitissa, joten hän laittaa kaiken sielunsa musiikkiin, jota hän tekee koko uransa ajan: ensin hän esiintyi osana Tribu De Job -bändiä, ja sitten tauon jälkeen hän palasi vuonna 2007 soololaulajana. Vuonna 2009 hän ilmoitti päättäneensä liittyä Mystik 703 -bändiin, mutta onnistui ylläpitämään äänensä eikä menettänyt itseään bändiesityksissä. Enide uskoo, että jokainen laulaja on lähettiläs, joten hän pyrkii inspiroimaan naisia olemaan sellaisia, jotka he haluavat olla kappaleidensa kanssa.

Ayiiti Coles

Ayiiti Coles

Ayiiti on toinen merkittävä laulaja ja haitilainen kauneus. Vaikka hän syntyi Pariisissa, hän on sidoksissa Haitiin, jossa hän on asunut kahden vuoden ikäisenä. Haitin lisäksi hänellä on ranskalainen ja chileläinen laskeutuminen (voit vain kuvitella kuinka kaunis tämä nainen on). Kansallinen kuuluisuus tuli Ayiitille sen jälkeen, kun hän esitteli ensimmäisen ‘ Schizo ’ -albuminsa. Myöhemmin maailma näki hänen EP: n ‘ No Heartbreak ’, albumin monipuolisista ja epätavallisista kappaleista, joissa oli runsaasti ääntä ja sanoituksia. Tämä levy osoitti, kuinka syvä Ayiitin kyky on ja kuinka hän voi olla erilainen jokaisessa musiikkikappaleessa. Levyn tyylilajien sekoitus sai Ayiitin fanit näkemään, että heidän suosikkilaulajansa ei halua rajoittua vain yhteen musiikilliseen suuntaan.

Clara Luce Lafond

Clara Luce Lafond

Clara Luce Lafond on ensimmäinen nimeltään malli, jonka mainitsemme luettelossamme. Hän on kotoisin oleva haitilainen, joka on syntynyt 5 lapsen perheessä. Nuoresta iästä lähtien hänen vanhempansa huomasivat kuinka lahjakas ja kaunis heidän tyttärensä oli, joten he eivät rajoittaneet häntä taiteellisissa harrastuksissa. Ajan myötä hänen lahjakkuutensa ja kova työnsä kannattivat: hän voitti ‘ Miss Haiti International ’ -mestarin vuonna 2013.

Clara näkee ammatillisen tavoitteensa Haitin todellisen kauneuden edistämisessä, joten hän päätti tulla meikkitaiteilijaksi auttamaan muita naisia korostamaan heidän luonnollista kauneuttaan.

Aube Jolicoeur

Aube Jolicoeur

Toinen malli, jonka mainitsemme kuumimmassa Haitin naisluettelossamme, on Aube Jolicoeur. Hän syntyi ja kasvoi Haitissa ja muutama vuosi sitten hän aloitti näyttelijäuran. Hänen viimeiset esiintymisensä TV-ruuduilla olivat ‘ Afrimericans ’ -sarjassa ja ‘ Project Runway ’ -sarjassa. Tämän lisäksi hän osallistui New Yorkin muotiviikolle, joka esitteli Kate Spaden kevät-kesä 2019 -mallistoa.

Saskya Sky

Saskya Sky

Saskya on merkittävä laulaja, joka syntyi Haitissa. Hänen musiikkinsa puhaltaa jatkuvasti Yhdysvaltojen ja muiden Amerikan maiden kaavioita. Saskya kuvaa musiikkiaan iloisena, hauskana ja ajattelevana. Hän uskoo, että hänen kykynsä ja kauneutensa voivat näyttää maailmalle kuinka loistavat Haitin ihmiset ovat.

Sarodj Bertin Durocher

Sarodj Bertin Durocher

Sarodj syntyi vuonna 1986 Haitissa ja tunnetaan kauneuskilpailujen voittajana ja hänen ammatillisina pyrkimyksissään lakimiehenä. Hän syntyi kahden rakastavan vanhemman perheessä, mutta heidän onnellisuutensa ei kestänyt kauan: hänen äitinsä ammuttiin, kun Sarodj oli pieni tyttö. Sen jälkeen hänet lähetettiin kasvamaan Dominikaaniseen tasavaltaan. Tässä maassa hän opiskeli vielä muutama kieli ja opiskeli lakia. Valmistuttuaan yliopistosta hän osallistui muutamiin kauneuskilpailuihin ja voitti seuraavat nimikkeet: Miss Haiti Universe ja Reina Hispanoamericana.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
9020
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8911
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9111
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Nicki - kuva
Nicki, 24
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän heidän vatsansa olevan tyytyväinen. Tykkään valmistaa jopa enemmän kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia kulinaarisia mestariteoksiani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on tarkoitus päästä pois pienestä salaisuudesta, en aio laatia tätä artikkelia henkilökohtaisesti. Ilmoitan kuitenkin mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle, kun huomaat innokkaasti puhua ehdottomasti mitään aarteistani.

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Melissa - kuva
Melissa, 33
Sijainti: Meksikon kaupunki, Meksiko
Ammatti: Mainostaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruuasta, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Nautin ruoanlaitosta jopa muutakin kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja voit kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvi, rapea peruna, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakkuja – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia taitojani. Olen tietoinen erilaisista tavoista kasvattaa ihmisen sielua. Koska kirjaudun pois pienestä palapelistä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia sosiaaliseen. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta tiedostani itsenäisesti. Hyvin tekstiviesti minulle aina, kun olet epätoivoisesti tutkimassa mitään salaisuuksiani.

Rebecca Zama

Rebecca Zama

Rebecca on toinen upea laulaja, jonka halusimme mainita arvostelu -sarjassa. Hän on haitilainen, mutta asuu tällä hetkellä Bostonissa, missä hän luo hauskaa musiikkiaan. Hänen tyylinsä on kehittynyt nuoresta iästä lähtien. (Rebecca on laulanut kolmevuotiaanaan), mutta nyt hänen tyylinsä voidaan luonnehtia R&B: ksi ja hip-hopiksi. Rebecca tunnetaan enimmäkseen alkuperäisenä haitilaisena laulajana, joka luo musiikkia ja sanoituksia yksinään.

Stichiz

Stichiz

Luultavasti et odottanut näkevänsä häntä kuumien haitilaisten naisten luettelossa, mutta tässä hän on, uskomaton laulaja Stichiz. Hän syntyi Floridassa haitilaisten maahanmuuttajien perheelle, joka asettui Yhdysvaltoihin. Stichiz alkoi kehittää laulamiskykyään lapsuudesta lähtien, joten hänen varttuessaan hänellä oli armeija faneja ympäri Amerikkaa. Hänen musiikkinsa, mausteinen yhdistelmä reggaea, soulia, hip-hopia ja R&B: tä kreolissa, ranskaksi ja englanniksi, ajaa ihmiset hulluksi joka kerta, kun he kuulevat sen, joten jos etsit musiikkia saadaksesi vihjeen kuumista haitilaisista tytöistä, Stichizin kappaleet ovat mitä tarvitset.

Phyllisia Ross

Phyllisia Ross

Phyllisia syntyi Haitissa ja lapsuudestaan asti hän tiesi haluavansa tulla laulajaksi. Vaikka hänen vanhempansa odottivat hänen tulevan lääketieteen ammattilaiseksi, hän vaati pianoa viiden vuoden ikäisenä ja alkoi oppia soittamaan sitä. Ajan myötä hänen lahjakkuudestaan on tullut jotain, jota kukaan ei voi sivuuttaa: hän osallistui erilaisiin nuorten musiikkikilpailuihin ja kokeili itseään musikaaleissa. Hän on kuuluisa matkoistaan Yhdysvaltoihin, Jamaikaan ja muutamiin Karibian saariin sekä yhteistyöstä NeYon ja Young Jeezyn kanssa.

Anastagia Pierre

Anastagia Pierre

Anastagia syntyi vuonna 1988. Hän vietti teini-ikäiset Floridassa, missä hän osallistui kauneuskilpailuihin ja voitti Miss Florida Teen-tittelin. Myöhemmin hän voitti Bahamian Miss Universe -mestarin vuonna 2011. Hän on kuuluisa siitä, että hän on ensimmäinen musta nainen, joka voitti Miss Florida USA-tittelin.

Steph Lecor

Steph Lecor

Steph on haitilaista alkuperää oleva laulaja, syntynyt Yhdysvalloissa. Hän aloitti soolouransa vuonna 2009 työskennellessään jonkin aikaa varalaulajana. Mainostaakseen kappaleitaan hän lähti kiertueelle ja teki yhteistyötä Jasen ja City Boin kanssa, jotka etsivät tyttölaulajaa perustamaan yhtyeen nimeltä Kulture Shock. Allekirjoitettuaan heidän ja Poe Boy Entertainmentin kanssa hän aloitti esiintymisen vasta perustetussa bändissä. Steph uskoo, että hänen kykynsä voi kiinnittää ihmisten huomion runsaaseen Haitin kulttuuriin ja historiaan.

Riva Nyri -esi-

Riva Nyri -esi-

Vaikka Riva syntyi Brooklynissa, NY, yhdysvaltalaisen toimittajan ja haitilaisen lakimiehen perheessä, Riva muutti äitinsä kanssa Haitille yhdistyäkseen isänsä kanssa. Vasta Haitille muuttamisen jälkeen Riva tunsi, että hänellä oli paljon lahjakkuutta: hän aloitti maalaamisen, tanssimisen, laulamisen ja helmen. Kaikki nämä toiminnot auttoivat häntä selvittämään, kuka hänestä tulee tulevaisuudessa. Siksi muutettuaan takaisin Brooklyniin 15-vuotiaana hän aloitti musiikkiuransa. Hän esiintyi paikallisilla tapahtumapaikoilla, musiikkifestivaaleilla ja tanssilattioilla Haitin kulttuurin edistämiseksi. Hänen esiintymisensä New Orleansin jazz- ja perintöfestivaalilla oli menestys, joka toi monia uusia faneja ympäri maata.

Anie Alert

Anie Alert

Toinen merkittävä laulaja luettelossamme, Anie Alert syntyi Haitissa. Hänen laulamisdebyytinsä tapahtui, kun hän oli vain kuusi vuotta vanha. Sen jälkeen hän jatkoi laulamistaitojensa kehittämistä ja sai muutaman palkinnon työstään: toisen sijan Digicel Stars -kilpailussa, voitto ‘ koulupoikapodium ’ ja ‘ lukion opiskelijoiden haaste ’ kilpailuissa ja niin edelleen. Lukion valmistuttuaan hän aloitti ensimmäisen musiikkialbuminsa nauhoittamisen, joka myöhemmin ansaitsi faneilleen monia kiitoksia.

Rutshellle Guillaume

Rutshellle Guillaume

Viimeinen luettelossamme kuumimmista haitilaisista tytöistä on kuuluisa haitilainen laulaja Rutshelle Guillaume. Hän aloitti laulamisen lapsena ja jatkoi sitten uransa Fantomin ja Barikadin miehistön projekteissa. Suoritettuaan musiikilliset opinnot hänestä tuli suosittu kaikkialla Haitissa. Hänen ensimmäinen singlensä ‘ Kite’m Krye ’ toi hänen maineensa ensimmäisen albuminsa ‘ Emotions ’ kanssa.

päätelmä

Haitin naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on tumma iho, kiharat hiukset ja afrikkalaiset piirteet. Haitin naiset tunnetaan myös joustavuudestaan ja voimastaan vastoinkäymisissä. Heillä on rikas kulttuuriperintö ja historia taistellen oikeuksiensa ja itsenäisyytensä puolesta.

Muodin suhteen haitilaiset naiset käyttävät usein eläviä värejä ja rohkeita tulosteita, jotka heijastavat maan vilkasta kulttuuria ja historiaa. On tärkeää huomata, että Haiti on yksi läntisen pallonpuoliskon köyhimmistä maista, ja monilla naisilla on merkittäviä haasteita köyhyyden ja sukupuoleen perustuvan väkivallan suhteen, sekä pääsy koulutukseen ja terveydenhuoltoon. On tärkeää kunnioittaa ja tukea kaikkien yksilöiden oikeuksia ja hyvinvointia sukupuolesta tai taustasta riippumatta.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet