GetBride Kuumat hollantilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1633 Näkymät

Kuumat hollantilaiset naiset

Hollantilaiset naiset ovat kuin mikään muu nainen maapallolla. Toisaalta he ovat naisellinen, lempeä, rakastava ja rakastavat sitä, kun miehet tekevät heille pieniä romanttisia asioita. Toisaalta he arvostavat valtavasti tasa-arvoisten sukupuoliroolien edistämistä. He eivät koskaan odota miehiltään mitään, mutta he tuntevat uskomattoman hyvän antamisen.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1360 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat hollantilaiset naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3647 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3013 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2011 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3201 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3066 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Seksikkäät hollantilaiset naiset – kuka he ovat?

Hollantilaiset naiset ovat kuin mikään muu nainen maapallolla. Toisaalta he ovat naisellinen, lempeä, rakastava ja rakastavat sitä, kun miehet tekevät heille pieniä romanttisia asioita. Toisaalta he arvostavat valtavasti tasa-arvoisten sukupuoliroolien edistämistä. He eivät koskaan odota miehiltään mitään, mutta he tuntevat uskomattoman hyvän antamisen. Panostamme, että kaunis, tukeva ja seksikäs hollantilainen tyttö on ehdottomasti paras ehdokas miehille, jotka haluavat yksinkertaisesti puhdasta rakkautta ja onnellisuutta, joka kestää ikuisesti.

Jos tunnet positiivisen yrittäessäsi treffailla kuumimpia hollantilaisia naisia –, olet tervetullut tutustumaan oppaaseemme hollantilaiseen treffailuun. On olemassa useita asioita, jotka haluat ehkä oppia näistä uskomattomista naisista, ennen kuin lopulta kysyt yhden, ja autamme mielellämme.

Miksi hollantilaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Olisi epäreilua, jos emme sanoisi sanaa hollantilaisten naisten kauneudesta. Monet miehet ovat yhtä mieltä siitä, että hollantilaiset tytöt ovat houkuttelevimpia Euroopassa. Heillä on pehmeät kasvoominaisuudet, hoikka ja urheilullinen vartalo ja kauneimmat hymyillen heidän kasvonsa. Otetaanpa, mikä tekee hollantilaisista naisista niin upeita.

Luonnollisesti upeat kasvoominaisuudet

Ei kuulosta yllättävää, jos sanomme, että hollantilaisilla naisilla on erittäin houkuttelevat kasvoominaisuudet, koska olet todennäköisesti nähnyt kuvia joistakin ja tehnyt tämän johtopäätöksen yksin. Lyhyesti sanottuna hollantilaisilla tytöillä on vaalea iho, usein vaaleat tai vaalean inkivääriset hiukset ja siniset tai vihreät silmät. Jos olet hullu posliinin iholla olevista luonnollisista blondeista –, et koskaan tule katumaan tapaamista hollantilaisen tytön kanssa.

Fyysiset ominaisuudet

Täydelliset urheilulliset vartaloet

Useimmat hollantilaiset tytöt ovat luonnollisesti hoikkaita ja sopivia. Jos katsot keskimääräistä hollantilaista tyttöä, näet todennäköisesti korkean tytön, jolla on pitkät kauniit jalat, täydellinen vyötärö ja mukava ryhti. Tämä ei kuitenkaan ole vain puhtaasti geneettinen lahja. Pysyäkseen kunnossa, monet tytöt käyvät kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa ja tekevät kaikkensa varmistaakseen, että he tekevät upeita vartaloita. Hollantilaiset naiset uskovat, että urheilu on tavallaan ratkaisevan tärkeää paitsi seksikkäiden pysymisen lisäksi myös terveellisyyden ja pitkän onnellisen elämän elämisen kannalta.

persoonallisuus

Hollantilaisilla tytöillä on erittäin houkutteleva persoonallisuus. Riippumatta siitä, oletko ekstravertti ja rakastat hengailua ihmisten kanssa ympäri vuorokauden tai olet melko osallistava, löydät varmasti yhteisen kannan minkä tahansa hollantilaisen naisen kanssa. Rakastamme heitä heidän empatiansa ja huomionsa ihmisille, joista he todella välittävät. On kuitenkin paljon enemmän persoonallisuusominaisuuksia, joita rakastamme kuumista hollantilaisista tytöistä. Tässä on muutama heistä:

He arvostavat rehellisyyttä

On sanomattakin selvää, että rehellisyys on ominaisuus, joka useimmissa hollantilaisissa naisissa on heissä, ja he haluavat nähdä kumppaninsa. Kun he ovat ensimmäisellä päivämäärällä, he eivät yritä salata totuutta heistä tai luoda minkäänlaisia harhaanjohtavia odotuksia. Näin on, koska he eivät näe mitään järkeä valehdella tai ylpeillä asioista, joita heillä ei edes ole. Tämä voi tulla aluksi odottamattomana yllätyksenä; mutta kun tutustuit häneen vähän enemmän, arvostat varmasti hänen laatuaan.

He vievät aikaa ennen naimisiin menemistä

Yleensä suurin osa naisista odottaa miehensä esittävän kysymyksen parin vuoden treffin jälkeen. Avioliitto on todellakin suhteen looginen jatko, joten se näyttää täysin hyvältä. Mutta hollantilaiset naiset ottavat avioliiton erittäin vakavasti ja mieluummin lykkäävät naimisiin menemistä siihen pisteeseen, jossa he ovat varmoja siitä, että haluavat viettää loppuelämänsä yhdessä kyseisen miehen kanssa. Siksi he eivät koskaan tunne työntävänsä rakkaansa ehdottamaan vain siksi, että yhteiskunta sanoo niin. Näin voi olla jopa se, että hollantilaiset naiset muuttavat yhdessä, saavat lapsia ja vasta sitten päättävät mennä virallisesti naimisiin.

Älykäs ja hyvin koulutettu

Hollantilaiset tytöt ovat poikkeuksellisia keskustelukumppaneita. Jos odotat tapaamista älykkään, hyvin koulutetun tytön kanssa paitsi arvostaakseen hänen fyysistä kauneuttaan, myös saadakseen yhdessä laadukasta aikaa, hollantilaisen naisen treffailu olisi fiksu valinta. Yleensä he ovat aina kiinnostuneita monista asioista ja aiheista, mikä tekee niistä todella mielenkiintoisia keskustelukumppaneita. Tällaisen tytön kanssa et koskaan lopu aiheista ja asioista, joista keskustella, ja tunnet olosi mukavaksi, kun hän on lähellä.

kulttuuri

Hollantilaisilla tytöillä on hyvin erityinen joukko kulttuurisia erityispiirteitä. Tässä on pari heistä:

  • He eivät koskaan lyö pensaan ympärillä. Suora ja suoraviivainen asia erottaa hollantilaisen kulttuurin muista. Tämä tarkoittaa, että hän todennäköisesti kertoo sinulle, onko päivämäärä päättymässä hänen paikkaansa ja jos hän pitää yrityksestäsi. Ole valmis, että hän odottaa samaa sinulta.
  • Muiden ihmisten selän takana puhumista ei todennäköisesti suvaita. Vaikka hän ei sano niin hyviä asioita ystävästään, sinun ei pitäisi seurata häntä siinä. Ei-tuomitseva ja suvaitsevainen pysyminen on avain menestykseen, jos haluat menestyä hollantilaisessa kulttuurissa.

Miesten suosio

Kuten todisteet osoittavat, miehet eivät voi auttaa rakastumaan kuumiin hollantilaisiin naisiin. He ovat joitain rakastavimmista ja ymmärtäväisimmistä tytöistä maailmassa, jotka kunnioittavat aina henkilökohtaista tilaa. Jos tarkastelemme tilastotietoja, voimme myöntää, että kansainväliset avioliitot ovat melko yleisiä Hollannissa. Lisäksi on paljon hollantilaisia naisia, jotka asuvat Euroopassa tai Yhdysvalloissa ja ovat naimisissa ulkomaisten miesten kanssa. Näin voimme päätellä, että hollantilaiset naiset ovat melko suosittuja amerikkalaisten ja eurooppalaisten herrasmiesten keskuudessa, ja näyttää siltä, että luettelo syistä tällaiseen malliin on laaja.

Kuumat hollantilaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Varsova, Puola
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei

15 parasta kuumin hollantilainen tyttö

1. Lara-kivi

Lara-kivi 

Neiti Lara Stone on yksi maansa historian suurimmista malleista. Hän syntyi vuonna 1983 hollantilaisesta ja englantilaisesta perheestä. Kun Lara täytti 15 vuotta, hän tasoitti tiensä mallintamisen maailmaan kirjoittamalla Elite Model Look -kauneussivulle. Vaikka hän ei ollut ainoa, joka voitti kilpailun sinä päivänä, hänellä oli silti menestys, kun hän allekirjoitti sopimuksen yhden kuuluisimpien mallitoimistojen kanssa ja aloitti siten uransa mallina. Nykyään Lara Stone on yksi vaativimmista hollantilaisista malleista, koska häntä pidetään yhtenä mallinnusteollisuuden ‘ icons ’ -malleista. Hänen nimensä esiintyy myös 50 parhaan mallin luettelossa.

2. Marloes Horst

Marloes Horst 

Marloes Horst on kuuluisa hollantilainen malli, syntynyt vuonna 1989 Utrechtissa. Mallinnusuransa alkaminen juontaa juurensa vuoteen 2007, kun hän allekirjoitti sopimuksen ja aloitti yhteistyönsä Pariisin mallitoimiston IMG – kanssa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Milanon muotiviikolla Pradan kanssa. Vuotta sen jälkeen Marloesista tuli inspiraatio uudelle Valentino-tuoksulle. Hän on myös tehnyt yhteistyötä vaatemerkkien, kuten Liu Jo, Next, Goldenpoint, kanssa. Hän osallistui jopa Terry Richardsonin tilannekuvaukseen ja esiintyi myöhemmin Pirelli-kalenterissa. Nykyään tunnemme hänet yhtenä Victoria’s Secret’s Angels -tapahtumasta ja olemme varmoja, että hän ei aio pysähtyä puoliväliin.

3. Kim Noorda

Kim Noorda

Kim on hollantilainen malli, syntynyt vuonna 1986 Alankomaiden sydämessä – Amsterdam. Hän aloitti mallinnusuransa 17-vuotiaana. Nuoresta iästä huolimatta hänestä tuli helposti osa mallinnusmaailmaa ja hän edusti useita menestyviä virastoja, kuten

Wilma Wakker, Viva-mallit, DNA-mallinhallinta ja miksi ei-mallit. Lisäksi hänen kasvonsa voidaan helposti tunnistaa Bvlgari-toimituksista. Hän osallistui myös useisiin korkean muodin näyttelyihin ja edusti luksusbrändejä, kuten Prada, Chanel ja Dolce & Gabbana. Lisäksi Kim on menestynyt Marie Clairen Italiassa, Vogue Japanissa, Brasiliassa ja Venäjällä sekä Elle ja Harper’s Bazaar.

4. Patricia Van Der Vliet

Patricia Van Der Vliet

Patricia Van Der Vliet on toinen Alankomaissa syntynyt malli, joka aloitti uransa Hollannin seuraavan huippumallin kautta. Näyttelyn päätyttyä Patricia sai lukuisia sopimustarjouksia useilta kuuluisilta toimistoilta ja aloitti onnistuneen mallinnusuran. Itse asiassa mallin.com mukaan hän on yksi 50 parhaasta mallista. Mallinnuselämänsä aikana hän on menestynyt yhteistyössä muotimerkkien, kuten Nina Ricci, Kenzo, Valentino, Prada ja monien muiden kanssa. Kiitotien lisäksi hänen kasvonsa voidaan usein huomata Voguessa. Nykyään Patricialla on useita sopimuksia virastojen kanssa ympäri maailmaa.

5. Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes on yksi kuuluisimmista supermalleista paitsi Alankomaissa myös koko maailmassa. Syntynyt vuonna 1985 Ostermerissä, hän aloitti mallinnusuransa heti koulun päätyttyä. Valmistuttuaan hän lähetti salkunsa monille virastoille. Kaunien enkelin kasvojensa ansiosta hän onnistui nopeasti kiinnittämään useiden mallitoimistojen huomion. Vogue-lehti tunnisti ensimmäisenä Doutzenin lopullisen kauneuden, joten myöhemmin hän ilmestyi kansilehdelle. Rakastamme Doutzenia hänen itsenäisyydestään ja kunnianhimoisuudestaan: hän hallitsi kaiken yksin, ei valokuvaajien tai tuttavien suositusten vuoksi.

6. Famke Beumer Janssen

Famke Beumer Janssen 

Famke Beumer Janssen on kuuluisa hollantilainen näyttelijä ja malli. Syntynyt vuonna 1964, hänestä on tullut varsin menestyvä urallaan ja hän pitää asemansa yhtenä kuuluisimmista show-liiketoiminnan edustajista tähän asti. Uransa alussa Famke muutti Yhdysvaltoihin työskentelemään Yves Saint Laurentin kanssa huolimatta siitä, että hän oli edelleen opiskelija Columbian yliopistossa. Valmistuttuaan Famke esiintyi näytöllä vieraana Melrose Placessa ja Star Trekissä. Myöhemmin hän esiintyi elokuvassa ‘ Golden Eye ’, jossa hän toimi James Bondin vastustajana.

7. Sanne Nijhof

Sanne Nijhof

Sanne Nijhof on suosittu hollantilainen malli, jonka kuuluisuus ilmeni hänen esiintymisensä jälkeen yhä suositummassa Next Top Model -mallissa. Tuolloin hänestä tuli ensimmäisen syklin voittaja ja hän sai 50 000 euron palkinnon. Lisäksi hänelle annettiin mahdollisuus allekirjoittaa sopimus Max Modelin kanssa ja hän esiintyi myös Glamor-lehden kannessa. Lisäksi hän aikoi edustaa maataan Ford Models Supermodelissa. Hän onnistui voittamaan kilpailun ja saamaan sopimuksen tunnetun mallitoimiston kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8980
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9257
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8915
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Kendra - kuva
Kendra, 28
Sijainti: Toronto, Kanada
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat mehukkaita ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan ilahduttamiseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ruokaa, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat pitkään kiinnostaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi hämmentää ruoanlaitto-mestariteoksiani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki kykyjäni. Ymmärrän lukuisia tapoja kasvattaa ihmisen sielua. Koska haluan aina hypätä pienen salaisuuden, en esittele tätä artikkelia yleisölle. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta tapahtumastani yksityisesti. Siksi tekstiviesti itse, kun olet innokas puhumaan ehdottomasti mitään aarteistani.

Linda - kuva
Linda, 26
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

8. Yfke Sturm

Yfke Sturm 

Yfke Sturm on tunnettu hollantilainen malli. Hänen maineensa tuli, kun hän osallistui mallikilpailuun, jonka järjesti Elite Model Look Hollannissa. Odotetusti Yfke tuli voittajaksi. Ensisijaisen menestyksensä jälkeen hän ei lopettanut puoliväliin. Sen sijaan hän päätti osallistua toiseen kauneuskilpailuun Ranskassa, jonka järjesti International Elite Look. Hänen osallistuminen useisiin kuuluisiin kauneuskilpailuihin antoi hänelle mahdollisuuden avata uusia näköaloja mallinnusmaailmassa ja allekirjoittaa sopimuksia parin onnistuneen tuotemerkin, kuten Calvin Kleinin ja Ralph Laurenin kanssa.’

9. Daphne Deckers

Daphne Deckers 

 

Daphne Deckers on toinen kuuluisa hollantilainen malli, näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän aloitti tiensä mallina ja tuli helposti tunnustetuksi kansallisella tasolla. Vuonna 2007 Daphne voitti ensimmäisen palkinnon Holland’s Next Top Model -tapahtumassa ja tuli myöhemmin tuomariksi America’s Next Top Model -tapahtumassa. Rakennettuaan mallinnusuransa hän näytteli elokuvissa. Yksi erityinen elokuva toi hänelle mainetta ja maailmanlaajuista tunnustusta. Tämä oli jatkoa legendaariselle James Bond -jaksolle, “ Huomenna ei koskaan kuole ”. Tutkittuaan täysin mallin ja näyttelijän potentiaalin, Daphne päätti kokeilla onneaan käsikirjoittajana. Nykyään hän kirjoittaa kirjoja lapsille sekä kirjallisuutta perhe-elämästä.

10. Louise Vyent

Louise Vyent 

Louise Vyent on kuuluisa menestyneestä mallinnusurastaan sekä silmiinpistävästä muotokuvavalokuvauksesta. Ennen kuin hänestä tuli malli, hän opiskeli kovasti tullakseen muotisuunnittelijaksi. Opintojensa jälkeen hänestä tuli yksi suosituimmista malleista ‘ New Woman ’ -lehden mukaan. Hän työskenteli Revlon-kosmetiikkabrändissä ja esiintyi muutaman kerran Vogue-, Glamour- ja Harper’s Bazaar -peitteissä. 2000-luvun alussa hän siirtyi keskittymään mallinnuksesta näyttelijäksi ja valokuvaukseksi. Nykyään Louise on kiireinen uuteen valokuvaprojektiin, jossa hän tekee muotokuvia nykyisen vuosisadan merkityksellisimmistä ihmisistä.

11. Rianne kymmenen hakenia

Rianne kymmenen hakenia

Rianne Ten Haken on hollantilainen malli, joka on kuuluisa voittaessaan Elite-mallin ilmeen jo varhaisessa 15-vuotiaana. 19-vuotiaana hänestä tuli usein malli muotinäytöksissä Hollannissa ja muualla maailmassa. Samana vuonna hän onnistui pääsemään Italian Vogue -kanteen. Sen jälkeen hänen kasvonsa tulivat melko vaatimattomiksi valokuvaajien ja aikakauslehtien toimittajien keskuudessa. Monet kiiltävät lehdet pitivät hänen suloisista kasvoistaan, minkä vuoksi hän esiintyi myöhemmin suosituimpien lehtien (GQ, Numero, Vogue, W) kansissa.

12. Daniella van Graas

Daniella van Graas

Daniella van Graas on kuuluisa hollantilainen näyttelijä ja malli, syntynyt vuonna 1975 Pohjois-Hollannissa. Hän on työskennellyt Ford Modelsin, Armani Farkut, Max Factorin, Maybellinen, L’Orealin, Pantenen, Aveenon, Barely Theren ja monien muiden kanssa. Hänen lopullinen menestys tuli, kun hän työskenteli Aveenon kanssa. Valokuvaajat eivät myöskään voineet unohtaa hänen kasvojaan: hän esiintyi usein Cosmopolitan-, New Woman- ja Fitness-lehtien kansissa. Hän debytoi televisiossa esiintyessään ‘ Entourage ’ -esityksessä. Näyttelijänä hän näytteli pari episodista roolia “ Syksyllä New Yorkissa ” ja “ The Perfect Stranger ”.

13. Karen Mulder

Karen Mulder

Karen Mulder on suosittu hollantilainen malli, josta tuli tunnetuksi yksi Victoria’s Secret Angels -tapahtumista. Hän osallistui joukkoon kampanjoita tuotemerkeille, kuten Celine, 123, Calvin Klein, Chloe Escada, Armani, Jean Paul Gaultier, Swarovski, Valentino ja Yves Saint Laurent. Lisäksi hänen kasvonsa ilmestyivät tunnetuimmissa lehdissä. Karenia ovat aina palvonneet suurimmat muotikuvaajat, kuten Bruce Weber, Marco Glaviano, Peter Lindbergh, Patrick Demarchelier.

14. Lorena Ayala Van Heerde

Lorena Ayala Van Heerde

Lorena Ayala Van Heerde on malli, jolla on epämiellyttävä kauneus ja joka on seurausta espanjalaisesta ja hollantilaisesta alkuperästä. Hänen uransa ei ollut yhtä sujuvaa kuin muiden mallien kanssa: vaikka hänestä tuli Miss Spain vuonna 2001, hän ei voinut osallistua Miss Universe -tapahtumaan ikärajoitteiden vuoksi. Siitä huolimatta, että hän luopui hallituskautensa, hän on voittanut mallina Ranskassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Hän työskentelee useissa muotitoimistoissa, kuten NEXT Company, L’Agence, MC2 Model Management ja Group Model Management.

15. Tamara Slijkhuis

Tamara Slijkhuis

Tamara Slijkhuis on malli ja samalla yksi seksikkäimmistä hollantilaisista tytöistä. Syntynyt Hollannissa vuonna 1992, hän muutti myöhemmin New Yorkiin ja päätti kehittää uransa siellä. Hänestä tuli lopulta kuuluisa voitettuaan seuraavan Hollannin huippumallin. Vuonna 2013 hän osallistui Miu Miu -kampanjaan yhdessä Adriana Liman ja Doutzen Krousin kanssa, joka on toinen kuuluisa hollantilainen malli. Nykyään Tamaralla on meneillään sopimuksia English Union Modelsin, American Elite Modelin ja Dutch Future Facesin kanssa.

päätelmä

Hollantilaiset naiset tunnetaan korkeasta asemastaan, jonka keskimääräinen korkeus on 5’7 ”(170 cm), ja luonnollisesta kauneudestaan. Heillä on usein vaaleat tai vaaleanruskeat hiukset ja siniset tai vihreät silmät. Hollantilaiset naiset tunnetaan myös itsenäisyydestään ja vahvoista persoonallisuuksistaan. He arvostavat koulutusta, uraa ja omavaraisuutta, ja niitä kuvataan usein suorina ja rehellisinä. Muodin suhteen hollantilaisia naisia ihaillaan usein minimalistisesta, käytännöllisestä tyylistään. He arvostavat mukavuutta ja laatua suuntausten ja villitysten yli.

On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet