GetBride Kuumat indonesialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1128 Näkymät

Kuumat indonesialaiset naiset

Indonesia on hieno maa, joka sijaitsee Manner-Kaakkois-Aasian rannikolla Intian ja Tyynenmeren valtamerellä. Saaristo sijaitsee päiväntasaajan poikki ja ulottuu etäisyyteen, joka vastaa kahdeksasosaa maapallon kehästä, joten se on Kaakkois-Aasian suurin maa.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2216 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat indonesialaiset naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1560 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2204 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3480 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2602 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3006 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Eri saarilla, kulttuureilla ja uskonnoilla Indonesialla on niin paljon monimuotoisuutta. Mielenkiintoista on, että jokaisella saarella on kieli ja tavat, jotka eroavat muista. Tästä huolimatta ihmiset ovat yleensä yhtenäisiä.

Naisilla on joitain yhteisiä piirteitä, nimittäin kohteliaisuus ja kauneus. Indonesialaiset naiset ovat Aasian hienoimpia naisia. Heidän fyysinen vetovoimansa ja oppimisuutensa houkuttelevat ihmisiä heihin. Kuumat indonesialaiset naiset ovat nähtävyys, ja he parantavat mielialaa vaivattomasti positiivisella aurallaan.

Miksi indonesialaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Sen lisäksi, että niillä on kauniit kasvot ja herkkä vartalo, kuumilla indonesialaisilla tytöillä on paljon tarjottavaa. Tässä on joitain syitä, miksi he ovat niin herättäviä.

kauneus

Indonesialaiset naiset ovat upeita, hauskoja olla ja ovat parantaneet tasapainoa konservatiivisuuden ja liberaalin välillä.

seksikäs Indonesian naiset on ulkonäkö, jota voidaan luonnehtia arabian ja kiinan fuusioksi, joka on sidottu joihinkin Latina-ominaisuuksiin.

Indonesialaiset naiset tunnetaan innokkaista hahmoistaan, jotka ovat Aasian hienoimpia. Toinen silmiinpistävä ominaisuus on heidän ihana iho, joka ei tarvitse paljon meikkiä. Silti he käyttävät vain tarpeeksi kosmetiikkaa täydentääkseen ominaisuuksiaan. Jälleen seksikäs Indonesian naiset vetoavat moniin ihmisiin, koska heillä on mukava luonne. Kasvatuksensa kautta seksikkäistä indonesialaisista tytöistä kasvaa hyveellisiä naisia. Heidän eleganssinsa ei poista suurta luonnetta, joka on rakennettu kiinteiden arvojen ytimen ympärille. Vaatimaton on yksi tärkeä hyve, jonka he oppivat nuoruudestaan.

Kuumat indonesialaiset naiset ovat melkein aina pukeutuneita. Silti heidän kauneutensa säteilee. Indonesialaiset naiset näyttävät niin nuorekkaalta, ja heidän muodonsa ja ruumiinsa eivät muutu paljon vanhetessaan. Se johtuu heidän elämäntapoistaan ja geeneistään. Yläluokan tytöt osaavat englantia ja ovat juhlia kuin kaikkein liberaalimmat, länsimaiset naiset. Mitä korkeampia taloudellisilla tikkailla he ovat, sitä persoonallisempi ja vähemmän konservatiivinen naiset ovat.

Fyysiset ominaisuudet

Kasvokauneus syrjään, kuumilla indonesialaisilla naisilla on tyylikkäimpiä fyysisiä ilmeitä. Kaikki ominaisuudet korostetaan luonnollisesti. Katsaus näihin naisiin on kaikki mitä tarvitaan huomaamaan heidän upea, silkkinen musta hiuksensa usein istuen vyötäröllä. Kuumien indonesialaisten naisten lämpimät, tummat silmät lumoavat ja pitävät ihmisten huomion kiinnittyneenä heihin. Tyypillinen kaikille aasialaisille naisille, indonesialaiset naaraat ovat siro, ohut ja niiden keskimääräinen korkeus on noin 5,2 jalkaa (1,58 m).

Monilla kuumimmista Indonesian naisista on täydellinen oliivin iho. Vaikka jotkut haluavat käyttää hijabia, toiset eivät. Ihmiset eri puolilta maailmaa tunnustavat kauneutensa ja luonnollisesti houkuttelevan ulkonäkönsä. Indonesian naiset rakastavat pitämään ihonsa pehmeänä pysymällä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista käyttämällä sateenvarjoja tarvittaessa.

kulttuuri

Keskimääräinen indonesialainen vihaa konfliktia. Tämä asenne on tyypillinen myös kuumimpien indonesialaisten tyttöjen keskuudessa. Vaikka se voi olla vain hahmojen rakentamista muille ihmisille, indonesialaisilla on kulttuuri kasvojen pelastamiseksi. Tämä tarkoittaa, että he tuskin tekevät vihaisia purskeita. Vaatimaton ihminen ei arvosta ihmisiä, jotka pyrkivät hämmentämään muita tarkoituksella. Vaikka monet heistä tunnistavat muslimiksi, heidän menetelmänsä eroavat muista Lähi-idän muslimista.

Suosio miesten keskuudessa (länsi, eurooppalainen, itäinen)

Jos rakastat romanssia, voit tutkia sitä perusteellisesti Indonesian naisten kanssa. Indonesiasta tulevilla naisilla ei ole juurikaan tai ei lainkaan ongelmia, jotka ovat peräisin ulkomailta tulevista miehistä. Heidän kauneutensa ja eksoottisuutensa ovat tehneet heistä yhä suositumpia avioliittovaihtoehtona monille yksinäisille länsimaisille miehille, niin monille miehille. Vaikka Indonesia on konservatiivinen maa, monet länsimaiset miehet arvostavat silti naisia. Kuumat indonesialaiset naiset ovat rauhallisia, ystävällisiä ja näkevät kaikki matkustajat vieraiden tavoin, joten lämmin vastaanotto. Monet miehet eri kansallisuuksista rakastavat vaatimatonta luonnettaan, joka eroaa useimpien naisten elämästä lännessä. Euroopan alueiden miehille kuumat indonesialaiset naiset ovat eksoottinen rotu. Tärkein syy siihen, miksi ulkomaiset miehet rakastavat heitä, on se, että seksikkäät indonesialaiset tytöt rakastavat miehiään koko sydämestä. Heille aviomiehet ovat heidän pääpainonsa. Indonesialaiset naiset pyrkivät jatkuvasti saamaan avioliitonsa toimimaan; ei ihme, että avioero on Indonesiassa suhteellisen alhainen. Indonesialaiset naiset ovat erittäin välittävä ja intohimoinen rakastaja, eivätkä he salaa kiintymystä miehiinsä. Niin kauan kuin he pitävät sinusta, he hyväksyvät sinut koko sydämestä ja rakkaudella ilman tuomiota. Jos haluat asettua perheen saamiseksi, indonesialaiset naiset ovat valmiita menemään tuolle tielle kanssasi. Heillä on taipumus mennä naimisiin aikaisin ja he ovat kiinnostuneita länsimaisista miehistä. Seksikkäät indonesialaiset naiset tekevät kaiken, mitä he ajattelevat pitääkseen rakastajansa onnelliseksi ja tyytyväiseksi. Seurauksena on, että miehet mieluummin kestävät näiden korvaamattomien jalokivien uskonnollisen konservatiivisuuden ja rakentavat kestäviä suhteita. Joistakin kuumimmista Indonesian naisista on tullut kauneuskuningattareita, näyttelijöitä ja malleja. Jotkut ovat saavuttaneet tunnustusta valitsemassaan uralla. Tässä on luettelomme 15 erittäin menestyvästä ja seksikkästä indonesialaisesta naisesta, jotka sinun pitäisi tietää.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei

15 parasta kuumin Indonesian naista

Dinda Hauw

Dinda Hauw

Dinda Hauw syntyi 14. marraskuuta 1996. Nuorena 11-vuotiaana tytönä, joka oli matkalla viihdemaailmaan, hän aloitti saippuaoopperalla nimeltä Monyet Cantik vuonna 2007. Vuonna 2011 Dinda esiintyi Surat Kecil Untuk Tuhan. Hän pelasi syöpäpotilaina näyttelijöiden, kuten Alex Komangin ja Esa Sigitin, rinnalla. Hahmon ruumiillistamiseksi hänen piti mennä kaljuksi ja saada kriittinen suosiota roolista. Dinda oli kotikoulussa ja on ansainnut itselleen paljon tunnustusta rooleistaan, etenkin ensimmäisen elokuvan erinomaisella esityksellä. Hänen nimelleen on neljä palkintoa, mukaan lukien Indonesian elokuvapalkinnot parhaalle näyttelijälle.

Yuki Kato

Yuki Kato

Yuki Kato syntyi 2. huhtikuuta 1995. Vaikka hän on sekalaista alkuperää, hän on indonesialaisen äidin ja japanilaisen isän tytär, mutta hän on oikeutettu kuulumaan Indonesian kuumimpien naisten luetteloon. Yukin nousu kuuluisuuteen tuli sen jälkeen, kun hän esiintyi saippuaoopperassa PrimataCantik. Hän esiintyi yhdessä Eisa Sigitin ja Irshadi Bagasin kanssa. Maineen korkeus saavutettiin, kun hän oli osa Heart-sarjaa Ranty Marian kanssa ottaessaan päähenkilön roolin.

Toinen mahdollisuus kasvaa suureksi teollisuudessa tuli, kun hän työskenteli Raffi Ahmadin ja LaudyaChintya Bellan kanssa Ariettan taloissa. Tämä lahjakas nainen on voittanut useita palkintoja näyttelötaidoistaan. Näyttelyn lisäksi hän esiintyy myös laulajana debyyttiään Sydämeni OST.

Sekar Sari

Sekar Sari

Sekar Seri syntyi 23. joulukuuta 1988 Java-saarella ja Indonesian pääkaupungin Jakartan kotona. Sekarin matka elokuvamaailmaan johti hänen kuuluisuuteensa, kun hän näytti pääroolia kiistanalaisessa elokuvassa “Siti.” Elokuvassa hän näytteli miehensä ja äitinsä kanssa asuvan 24-vuotiaan äidin hahmoa. Elokuva näyttää traagiset tapaukset, joissa onnettomuuslaiva on velkaa koko perheelleen. Toinen syy hänen kuuluisuuteensa on hänen kauniit kasvot ja hyvä sydän. Tämän naisen innokas kasvu näkyy hänen päätöksessään suorittaa kansainvälisten asioiden opinnot UGM: ssä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuoden 2014 Singaporen kansainvälisen elokuvasadon aikana Sekar voitti parhaan suorituskyvyn palkinnon hopeanäytöstä.

Natasha Wilona

Natasha Wilona

Natasha Wilona syntyi 15. joulukuuta 1998. Wilona syntyi Jakartassa, vaikka hän on kotoisin Kiinasta. Hänen näyttelijäuransa alkoi tarjouskilpailussa 8-vuotiaana.

Natasha tuli kuuluisaksi hienon esiintymisensä jälkeen TV-sarjassa Anak Jalanan RCTI: ssä. Hän saavutti tämän saavutuksen usean vuoden ajan teollisuudessa. Natasha on esiintynyt monissa saippuaoopperoissa, kuten Rajawali ja Yang Masih Di BawahUmur. Hänen ensimmäinen televisioelokuva, Hadiah Terindah, esitettiin SCTV: ssä.

Hän on pakattu useita vuosittaisia palkintoja, kuten vuoden 2016 naisten pop-palkinnot ja “ suosikki näyttelijä ” -palkinto näyttelijäesityksestään. Muita elokuvia, joita hän on esittänyt, ovat Rumah Pasang, Relationshit, ja Kesä Breeze.

Ratna Kharisma Adzana

Ratna Kharisma Adzana

Ratna Kharisma Adzana syntyi 16. helmikuuta 1993. Tämä kuuma indonesialainen nainen on kotoisin perheestä, jolla on rikas historia. Ratnaa kutsutaan usein ‘ Adzana Bing Slamet ’ suositun sarjakuvan isoisänsä Bing Slamet vuoksi. Monet hänen perheenjäsenistään ovat elokuvateollisuudessa, ja hänen isänsä Adi Bing Slamet on tunnettu.

Ratnan tie kuuluisuuteen alkoi saippuaoopperasta Putih Abu-Abu. Muita elokuvia, joihin hän on esiintynyt, ovat Kamar207 ja Cermin Penari Jaipong. Ratna ja hänen isänsä Adi Bing Slamet tekivät singlen yhdessä, Untuk Selamanya.

Acha Septriasa

Acha Septriasa

Acha Septriasa syntyi 1. syyskuuta 1989. Tämä kuuma indonesialainen tunnustetaan hänen salanimellä Acha, vaikka hänen oikea nimensä on Jelita Septriasa. Acha on kuuluisa tyypillisestä tyttö-vieressä-tyylistään. Koska hän on erittäin kaunis, hän on ollut aktiivinen viihdessä jo teini-ikäisenä laulajana ja näyttelijänä. Hän erehtyy usein taiteilija-sisarensa heidän silmiinpistävän samankaltaisuuden vuoksi.

Acha aloitti mallina Gadisissa, teini-lehdessä. Myöhemmin hänen roolinsa elokuvassa Apa Artinya Cinta toi hänelle huomattavan maineen, jota seurasi hämmästyttävä esitys H: ssäeart. Hän annettiin osa yhdessä poikaystävänsä kanssa tuolloin. Kun hän meni naimisiin, hänen miehensä tuotti ensimmäisen albuminsa. Kun tarkastellaan hänen musiikkiuransa menestystä kahdella double-platinum-albumilla ja tekemällä kansainvälistä myyntiä, voidaan nähdä kuinka lahjakas hän on.

Hänen portfolionsa osumaelokuvat sisältävät Rakkauden nimessä, rakkaustarina (2012). Indonesian tiedotusvälineet mainitsivat hänet yhdeksi eniten palkattuista Indonesian näyttelijöistä, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus teollisuudesta.

Manda Cello

Manda Cello

Manda Cello syntyi 16. joulukuuta 1994 Bandungissa. Kauniilla ulkonäöllä siunattu hän aloitti mallinnuksen 15-vuotiaana ja oli finalisti suositussa Indonesian kauneuskilpailussa vuonna 2008. Yleisö ja järjestäjät houkuttelivat hänen ulkonäköään ja osallistuivat pian moniin mainoskeikkoihin. Tämä johti lisääntyneisiin esiintymisiin televisiossa tekemällä ilmoituksia kauneustuotteista. Enemmän varastossa tälle naiselle, hän lopulta esiintyi saippuaoopperassa CintaFitri Dan Mawar Melati.

Edistymisen jälkeen Indonesian elokuvateollisuudessa hän sukelsi musiikkiin. Hän viihdytti yleisöä kuumalla ulkonäöllään ja loistavalla äänellä. Mandalla on paljon sinkkuja, mukaan lukien Ga Sayang, yksi suosituimmista kappaleista Bandungin ja Surabayan radioasemilla.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
07.03.2023
9366
Ovatko postimyynnissä morsian laiton?
postimyynnissä morsian -palveluista on tullut helppo tapa päästä naisiin avioliittoon eri puolilta maailmaa. Se on verkkopalvelu, joka luetteloi miehiä ja naisia, jotka haluavat löytää puolisoja. Naiset ovat vuosien varrella käyttäneet Internetiä hyväkseen etsimällä miehiä alueensa ulkopuolelta avioliittoon useista syistä.
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8493
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8905
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Alexa Key

Alexa Key

Alexa Key syntyi 26. lokakuuta 1994. Alexa on kuuluisa musiikistaan Indonesiassa ja Saksassa. Hänen kappaleidensa genreihin kuuluvat räppi, pop, hip hop ja rock. Maineen nousu oli hidasta. Hänen oli osallistuttava ja voitettava monia kilpailuja tiellä tunnustamiseen ja menestykseen.

Mutta hänen kauneutensa, lumoavat silmänsä houkuttelivat häntä melko harvoille ohjaajille, ja he antoivat hänelle pisteitä useissa musiikkivideoissa. Huolimatta siitä, että hän oli luonnollinen laulaja, Alexa tarjosi aina parhaan esityksen kaikissa musiikkivideoissa, joille hänelle annettiin mahdollisuus. Yksi hänen suosituista kappaleistaan, Dulu, on onnistunut voittamaan jokaisen sitä kuunnellut indonesialaisen sydämen.

Laulamisesta lähtien hän yritti mallintaa. Menestys ei ollut liian kaukana, koska hänellä oli jo vaaditut kauniit ulkonäöt, eikä hänen kestänyt kauan vaikuttaa teollisuuteen. Alexalla oli myös muutama elokuvarooli joissakin Indonesian elokuvissa, kuten Garuda Superhero ja Romeo ja Rinjani.

Anggika Bolsterli

Anggika Bolsterli

Anggika Sri Bölsterli syntyi 21. kesäkuuta 1995. Anggika on osa indonesialaista ja osa sveitsiläistä. 21-vuotiaana tämä kuuma indonesialainen nainen on jo veistänyt itselleen markkinaraon Indonesian elokuvateollisuudessa.

Hän on yksi Indonesian kauneimmista Indonesian naisista ja halutuin nainen. Anggikan uskomaton kauneus havaittiin valtavasti, kun hän debytoi Lennä kanssasi, saippuaooppera. Hän on esiintynyt myös joissakin videoissa, kuten Älä ota mieheni ja So Blue Pupils. Toinen hieno elokuva hänen on Acha Aku Jatuh Cinta

Pevita-päärynä

Pevita-päärynä

Pevita Pearce on luonnonkauneuden ruumiillistuma. Tämä Indonesian britti syntyi 6. lokakuuta 1992. Pevita Cleo Eillen Pearce liittyi elokuvateollisuuteen näyttelijänä yliopistossa debyyttielokuvan roolina enkelinä Senandung di Atas Awanin onnistuneessa ohjelmassa. Tämän jälkeen hänen kauneutensa ja karismansa saivat monet ohjaajat heittämään hänet elokuviinsa. Elokuvien lisäksi hän on tehnyt useita maailmanlaajuisia mainoksia. Pearce on nyt New Yorkissa, yrittäen viedä uransa korkeammalle tasolle Hollywoodissa.

Anindya Kusuma Putri

Anindya Kusuma Putri

Anindya Kusuma Putri syntyi 3. helmikuuta 1992 Semarangissa, Keski-Jaavassa. Anindya voitti Puteri Indonesian kruunun vuonna 2015 ja edusti maataan Miss Universumin kauneushaastattelussa. Hän oli 15 parhaan joukossa.

Diponegoron yliopistossa hän oli kaupunkisuunnittelun opiskelija ja AIESECin Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales -yhdistyksen presidentti. 29-vuotiaalla on myös temppu elokuvateollisuudessa. Joitakin elokuvia, joita hän on esittänyt, ovat Ku Kejar Cinta Ke Negeri Cina ja Sultan Agung: Tahta, Perjuangan, Cinta

Elvira Devinamira

Elvira Devinamira

Elvira Devinamira syntyi 28. kesäkuuta 1993, ja hänet tunnettiin yhtenä kuumimmista Puteri Indonesiasta, joka on kruunattu. Vuonna 2014 hän voitti Miss Indonesian tittelin ja sijoittui lopulta 15 parhaan joukkoon Miss Universe 2014 -tapahtumassa.

Elvira osallistui Airlangga-yliopistoon Surabayassa, missä hän opiskeli lakia. Lakimiehestä huolimatta hän on jatkanut aktiivista viihdeteollisuutta, ja hänellä on useita elokuvarooleja.

Whulandary Herman

Whulandary Herman

Whulandary Herman syntyi 26. kesäkuuta 1989 Pariamanissa, Länsi-Sumatrassa. Vuonna 2013 hän voitti Puteri Indonesia-tittelin. Lisäksi hän osallistui Miss Universumin kauneushaastajaan samana vuonna, missä hän oli osa välierät.

Herman uskalsi lopulta näyttelemään ja isännöimään televisio-ohjelmia. Hän voitti Tuti Indra Malaon -palkinnon parhaasta uudesta näyttelijästä

Maria Selena

Maria Selena

Maria Selena syntyi 24. syyskuuta 1990 Palembangissa, Etelä-Sumaterassa. Vuonna 2011 hän voitti Puteri Indonesian tittelin ja kilpaili Miss Universe -sarjassa samana vuonna. Maria osallistui ITB Bandungiin, pussittaen tutkinnon liiketoiminnasta. Vuosina 2014 – 2020 hän on esiintynyt yhdessä elokuvassa Danau Hitam ja kahdessa TV-sarjassa, Kesempurnaan Cinta ja Aku Hanya Ingin Dicintai. Näyttelyn lisäksi Maria on myös lahjakas koripalloilija.

Qory Sandioriva

Qory Sandioriva

Qory Sandinova syntyi 17. elokuuta 1991. Qory voitti Puteri Indonesian ja on kruunun nuorin voittaja (18 vuotta). Qorylla on etuoikeus olla ensimmäinen nainen Nanggroe Aceh Darussalamista, joka voitti tittelin. Qory opiskeli ranskalaista kirjallisuutta Indonesian yliopistossa. Hän on esiintynyt elokuvissa, joihin kuuluvat purppurarakkaus (2011), äiti Keder: Emakku Ajaib Bener (2012) ja tanssiminen sateessa (2018).

päätelmä

Indonesialaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on tummat hiukset, silmät ja sekoitus Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren saaristolaisia. Indonesialaiset naiset tunnetaan myös lämpimistä ja ystävällisistä persoonallisuuksistaan. He arvostavat perhettä ja yhteisöä, ja niitä kuvataan usein vieraanvaraisiksi ja vieraanvaraisiksi.

Muodin suhteen indonesialaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä värikkäillä ja elinvoimaisilla vaatteilla, jotka heijastavat maan monipuolista kulttuuriperintöä. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet