GetBride Kuumat kambodžalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1674 Näkymät

Kuumat kambodžalaiset naiset

Monien ihmisten turistiunelmiin sisältyy matkustaminen ympäri maailmaa, etenkin maihin, joissa elämä on rauhallista ja ympäristö on rauhallinen. Thaimaan, Laosin ja Vietnamin kaltaisten maiden rajoittama Kambodža on maa ihmisille, jotka haluavat rento turistikohteen. On olemassa monia stimuloivia aktiviteetteja, kuten merenrantaurheilu, retket muinaisten temppelien ympärillä ja tietysti pääkaupungin Phnom Penhin hienot kylpylät.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1717 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat kambodžalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3201 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2467 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1988 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3385 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2110 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Kuuma Kambodžan morsiamet houkutella ihmisiä eniten. Kambodžalaisia naisia ihaillaan suuresti. Miehet houkuttelevat heitä erityisesti, koska heillä on eksoottinen aasialainen ulkonäkö, siro vartalo koristeltu välittävä sydän. Yleensä näitä naisia pidetään kuumina ja seksikkäinä. Katso, miksi tämä on totta alla.

Miksi kuumien kambodžalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Kambodžassa on kohtuullinen osuus kauniista naisista, ja tämä ei ole jotain uutta. Ihmiset, jotka ovat vierailleet tässä Kaakkois-Aasian maassa, ovat tehneet myönteisiä huomautuksia muinaisista kambodžalaisista naisten kuvista temppeleissä ja palatseissa. Aivan kuten edeltäjillään, nykyisillä kambodžalaisilla naisilla on ensisijaisesti joustava, ruskeanvärinen iho. Heidän ulkonäköään täydentävät viehättävät sielut, ystävälliset sydämet ja rauhallinen asenne. Seksikkäät kambodžalaiset tytöt ovat suloisia ja melkein aina hymyileviä, jopa muukalaisille. On harvinaista löytää kambodžalainen nainen vihamieliseksi kenellekään. Kambodžalaisten naisten vaatimattomuus saa heidät erottumaan. Seksikkäät kambodžalaiset naiset ovat kauniita sisäpuolelta; he ovat fyysisesti upeita ja heillä on houkuttelevia persoonallisuuksia. Heidän kauneutensa on myös omaperäistä.

Fyysiset ominaisuudet

Kuumilla kambodžalaisilla naisilla on tyypillisen aasialaisen naisen eksoottiset piirteet. Jotkut muut piirteet kuitenkin erottavat ne muista. Vaikka heillä on yleinen aasialainen ilme, voit silti kertoa heille paitsi intialaiset, korealaiset tai japanilaiset naiset.

Kuumimmilla kambodžalaisilla naisilla on sileä ja pehmeä ruskea väri. Ihon vaalentamistuotteet ovat kuitenkin aktiivisesti kiinnostuneita. Monet naiset haluavat keventää nahkojaan näyttääkseen houkuttelevammalta, joten ei ole yllättävää löytää niitä, joilla on uskomattoman valkaistu iho. Keskimääräisellä kambodžalaisella naisella on pitkät, paksut silkkiset hiukset ja silmiinpistävät silmät. Kambodžalaisilla naisilla on myös vaikuttavia lukuja ja ne näyttävät aina hyvältä. Heidän kuuman näköisen ruumiinsa salaisuus on heidän aktiivinen elämäntapa. Paikalliset naiset mieluummin käyvät kuntosalilla ja tekevät paljon fyysisiä aktiviteetteja kuin tekevät kehon parannusleikkausta.

kulttuuri

Kambodžassa on lukuisia kulttuurisia ja etnisiä normeja. Kansallinen uskonto on buddhalaisuus, ja siellä olevat ihmiset ovat hyvin konservatiivisia, etenkin suhteissa. Khmer on virallinen kieli. Jopa kuumimmat kambodžalaiset tytöt suhtautuvat varauksellisesti länsimaisiin treffailuun. Monet kuumat kambodžalaiset naiset eivät voi valita kumppaneitaan ilman, että heidän vanhempansa ovat merkittävässä roolissa suhteissa. Järjestetyt avioliitot ovat edelleen rehottavia.

Kambodžalaiset naiset rakastavat pysyä siveinä naimisiin asti. Phnom Penhin kaltaisten kaupunkien naiset ovat omaksuneet länsimaisuuden ja ovat itsenäisiä eikä ole niin varautuneita. Kambodžalaiset tytöt vastaavat vain kohteliaisiin herroihin, eivät miehiin, jotka tekevät vääriä vitsejä. Heistä kiinnostuneiden kävijöiden on aloitettava keskustelut heidän kanssaan, koska he ovat ujoja ja tekevät harvoin ensimmäisen liikkeen. Seksikkäät kambodžalaiset naiset rakastavat maataan ja kulttuuriaan. Jos haluat päästä lähelle heitä, sinun on arvostettava sitä.

Miesten suosio

Eri kansallisuuksista tulevat miehet päättävät olla kambodžalaisten naisten kanssa monista syistä kauneuden lisäksi. Länsimaiset ihailevat romanttista luonnettaan. Koska he ovat syvästi perinteisiä, kuumat kambodžalaiset naiset arvostavat romantiikkaa, ja miehet ovat siitä innoissaan, koska se tekee heistä onnellisia. Jokainen päiväsi, joka sinulla on hänen kanssaan, on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Kambodžalaiset naiset rakastavat sitä myös, kun heidän pyrkimyksensä luoda unohtumattomia hetkiä vastavuoroisesti. Miehet rakastavat heitä myös yksinkertaisuudestaan. Naiset eivät ole vaivautuneet vauraudesta ja vallasta, vaan mieluummin romanttisia eleitä ja rakkauden lahjoja. Kambodžalaiset naiset ovat ystävällisiä kaikille eivätkä vieroita miehiä perheestään; sen sijaan he kohtelevat kaikkia kuin perhettä.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei

15 kuumin kambodžalaista tyttöä

Mietitkö, onko siellä kauniita, kuumia ja menestyviä kambodžalaisia naisia? No, tässä on luettelo viidestätoista hienosta kambodžalaisesta naisesta, joista sinun on tiedettävä.

Kong Chansreymom

Kong Chansreymom

Kong Chansreymom syntyi 1. tammikuuta 1989. Tämä upea kambodžalainen näyttelijä on myös malli, joka nousi kuuluisuuteen voitettuaan Freshie-tytön 2001. Kilpailun jälkeen hän aloitti mallinnuksen lehdille. Elokuvat, joita hän on esittänyt, sisältävät Hävitä sydämeni ja Teini-ikäisten myrsky.

Miss Kong oli huolissaan näyttelijästään vasta, kunnes hänestä tuli Miss Kambodža vuonna 2007. Koska hän on yksi kuumimmista kambodžalaisista tytöistä, hänellä on huomattava fanbase Kambodžassa. Kong meni naimisiin vuonna 2006 ja hänellä on kaunis tytär. Hän päivittää säännöllisesti fanejaan elämäntoiminnoistaan YouTube-kanavansa kautta.

Elodie Yung

Elodie Yung

Elodie Yung on toinen kuuma kambodžalainen nainen, joka on mainitsemisen arvoinen. Hän syntyi 22. helmikuuta 1981 ranskalaiselle äidille ja kambodžalaiselle isälle. Elody kasvoi Seine-Saint-Denisissä, Ranskassa, ja aloitti toimintansa 16-vuotiaana.

Tämän kauneuden ensimmäinen näyttelijärooli oli L: ssävie Devant Nous kuten Jade Perrin, ranskalainen teini-ikäinen draamasarja. Myöhemmin vuonna 2016 Elodie näytteli amerikkalaisessa elokuvassa God’s of Egypt. Elody pelasi hahmon Elektra Natchiosin ihmeellisen elokuvallisen maailmankaikkeuden Netflix-sarjan Daredevil toisella kaudella. Netflix-miniseriaalit Puolustajat kasvatti mainetta sekä kotimaassaan että kansainvälisesti.

Pyörivä näyttelijä on myös karate-mustan vyön pidike. Tällä hetkellä hän on ottanut pääroolin elokuvan ohjaaja Camille Delamarren toimintaelokuvassa Sininen Mauritius. Hän soitti myös Southeaa Metsästäjät pimeässä, trilleri, jonka on ohjannut Simon Evans.

Sokun Nisa

Sokun Nisa

Sokun Nisa syntyi 1. toukokuuta 1983. Hän on kuuluisa laulaja ja ollut Rasmey Steung Songkae Productionsin kanssa vuodesta 2003. Yksi hänen merkittävistä julkaisuistaan on vuoden 2015 albumi “ Slolanh Bong Chea Kam Robos Oun. ” Nisan musiikki on tuonut hänen tunnustuksensa eri musiikkilevyiltä, kuten Rasmey Hang Meas ja Town Productions.

Musiikkinsa lisäksi hän on edistynyt elokuvamaailmassa esiintyessään vuoden 2010 sarjassa Vain rakkaus ja 2017 -sarja Syksy sydämessäni.

Sokunin viihdeharrastukset ovat ansainneet hänelle erilaisia palkintoja, kuten Anachak Dara -palkinnon vuonna 2012. Kun äänilapsien Kambodža ensimmäinen kausi esitettiin Hang Meas HDTV: ssä, Nisa oli valmentaja näyttelyssä.

Keskimääräinen Sonyta

Keskimääräinen Sonyta

Keskimääräinen Sonyta syntyi 10. helmikuuta 1990. Sonyta on näyttelijä ja malli, jonka debyytti kauneusalalla tapahtui paikallisen kauneuskilpailun Freshie Girls & Boys (kauden 8) 2009 kautta. Sonyta tuli kilpailussa kolmanneksi ja pussitti itselleen myös suositun Miss-tittelin. Hän liittyi elokuvateollisuuteen muoti- ja kauneusmaailmasta ja oli tähti debyyttielokuvassaan, Puolustajan sydän. Muita hänen esiintymiään ovat BBC Media Action Cambodian Loy9- ja Love9-elokuvien sarjat.

Berenice Marlohe

Berenice Marlohe

Berenice Marhole syntyi 19. toukokuuta 1979. Berenicen isä on osa kambodžalaista ja kiinalaista, jotka muuttivat Kambodžasta Ranskaan. Yhtenä kuumimmista kambodžalaisista naisista hän esitti vaikuttavasti sankaritar Bond-tytön Sévérinen 21. James Bond -elokuvassa Skyfall. Muut hänen luotonsa elokuvat ovat  Père et MaireFemmes de loi, ja Equipe médicale d’urgence. Berenice oli osallistunut näyttelijä Sophie Marceaun rinnalla ranskalaiseen komediaan Happiness Never Comes Alone.

Tämä hieno näyttelijä debytoi elokuvassaan ranskalaisessa T.V.-elokuvassa nimeltä Le kyyhkynen. Hänen roolinsa kuitenkin Skyfall on ansainnut hänelle eniten tunnustusta. Vuonna 2013 hänet nimitettiin parhaiten tukevaksi näyttelijäksi “ Skyfall ” -palkinnossa National Film Society -palkinnoissa. Ennen sitä, vuonna 2012 hänet valittiin vuoden parhaaksi t & a-palkinnoksi Golden Schmoes -palkinnoissa. Vaikka Berenice hylättiin alun perin roolistaan “ Skyfall ”, koska hänellä ei ollut ranskalaista ilmettä, Berenice otti haasteen vastaan ja osoitti olevansa tehtävän arvoinen. Berenice on esiintynyt myös TV-sarjoissa, kuten Femmes de Loi, R.I.S. Poliisin tiede ja Pere ET Maire.

Tämä kuuma kambodžalainen nainen on myös Omega-kellojen tuotemerkin suurlähettiläs. Mielenkiintoista on, että Berenicen lapsuuden unelma oli olla pianisti. Hän osallistui arvostettuun Conservatoire de Paris Arts Schooliin Ranskassa kymmenen vuoden ajan 18-vuotiaana.

Berenice ei ole kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Silti hänellä on monia muita yrityksiä, joita hän johtaa menestyksekkäästi, ja hän on arvoinen olla yksi kuumimmista kambodžalaisista naisista tässä luettelossa.

Herttua Lida

Herttua Lida

Duch Lida syntyi 23. helmikuuta 1991. Tämä kambodžalainen näyttelijä tunnetaan rooleistaan Jailbreak (2017), Snea Svaikun 4 (2017), ja Metsä kuiskaa (2016).

Lida aloitti matkansa viihdeteollisuudessa 19-vuotiaana mallinnusuralla Plusmax Studiossa. Myöhemmin hän kilpaili kambodžalaisessa kauneushaastajassa Spy SuperModelissa. Vaikka Duch ei voittanut näyttelijää, se tarjosi hänelle kaivatun alustan aloittaakseen uran elokuvateollisuudessa.

Ensimmäinen onnistunut elokuvan rooli hänellä oli vuoden 2015 toimintaelokuvassa Sbek Kong. Myöhemmin, vuonna 2017, näyttelijä voitti ‘ parhaan näyttelijän ’ gongin Kambodžan kansainvälisellä elokuvafestivaalilla. Duch Lida on kuuluisa epätavallisista elokuvarooleistaan. Hän kuvaa usein naishahmoja, jotka eroavat perinteisistä kambodžalaisista normeista. Lida on esiintynyt myös joissain khmeeri-TV-draamoissa, mukaan lukien Älykäs tyttö ja Domrey Morakot.

Keo Pich Pisey

Keo Pich Pisey

Keo Pich Pisey syntyi 17. toukokuuta 1982. Keo on näyttelijä, malli ja entinen tanssija, joka nousi kuuluisuuteen seuraten rooliaan San Chhay F4-kambodžalaisessa elokuvasarjassa. Keoa kutsutaan yhdeksi Kambodzan tunnetuimmista nykyajan näyttelijöistä. Joitakin elokuvia, joissa hän on nähnyt, ovat Tokchet Ovpuk, Ath Bey, Kong Kam Kong Keo, Samoth Tok Sap, Ros Cheat Chivit, Domnok Cheam Chong Krouy, ja äskettäin Pka Thkol Sor ja Sromol Krom Pnek.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Mikä on postimyynnissä morsian? - kuva
07.03.2023
8788
Mikä on postimyynnissä morsian?
Mikä tahansa on valintasi naisten suhteen, voit varmasti saada sen postimyynnissä morsian. Internet on täynnä upeita postimyynnissä morsian -palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään tyttösi. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää suositusta postimyynnissä morsian ja mistä ne löytyvät.
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
07.03.2023
9369
Ovatko postimyynnissä morsian laiton?
postimyynnissä morsian -palveluista on tullut helppo tapa päästä naisiin avioliittoon eri puolilta maailmaa. Se on verkkopalvelu, joka luetteloi miehiä ja naisia, jotka haluavat löytää puolisoja. Naiset ovat vuosien varrella käyttäneet Internetiä hyväkseen etsimällä miehiä alueensa ulkopuolelta avioliittoon useista syistä.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9274
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Kong Vongyaty

Kong Vongyaty

Kong Vongyaty syntyi vuonna 1993. Kongin ura teollisuudessa alkoi 17-vuotiaana. Sitten hän oli näyttelijä ja esiintyi päähenkilönä useissa TV-ohjelmissa. Kong Vongyaty tuli lopulta MC: ksi, ja sillä on nyt monia karaokemusiikkivideoita. Tämä upea nainen toimii MC: nä CTN TV: lle Reartry Comsan -ohjelmassa.

Mak Sensonita

Mak Sensonita

Mak Sensonita syntyi 16. maaliskuuta 1994 Kandalin maakunnassa. Menestyvänä näyttelijänä hän on esiintynyt useiden lehtien kansilehtenä viihdeteollisuuteen liittymisen jälkeen vuonna 2010. Mak on yksi Kandalin maakunnan rikkaimmista näyttelijöistä ja on miljoonien arvoinen näyttelijäuransa vuoksi.

Makin oli tarkoitus tähdellä TV-sarjassa, Kou Preng Chom Lek. Mutta kauppa kaatui, kun hallitus peruutti näyttelyn ja ilmaisi huolensa sen soveltuvuudesta kambodžalaiselle yleisölle. Mak on kuitenkin täysin uppoutunut mallinnuselämäänsä, ja kaikki hänen fanit ovat iloisia nähdessään hänen kasvavan.

Keo Nisa

Keo Nisa

Keo Nisa syntyi 23. joulukuuta 1985 Phnom Penhissä. Keo on suosittu näyttelijä ja malli, joka voitti monien fanien rakkauden rooliensa vuoksi Pommel Proleng ja Troung Meas Baksey Sneah. Keo debytoi viihdeteollisuudessa vuonna 2007 ja on sittemmin pysynyt Kambodžan valokeilassa. Hänellä on kandidaatin tutkinto englanniksi. Kaunis näyttelijä on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänellä on noin 130 000 Instagram-seuraajaa.

Rern Sinat

Rern Sinat

Rern Sinat syntyi 1. syyskuuta 1995. Hän on malli ja entinen kauneuskuningatar ja nousi voittajaksi Miss Cambodia 2017 -tapahtumassa, jonka avulla hän voi edustaa maataan Miss Universe 2018 -tapahtumassa.

Houkutteleva malli on toinen Miss Cambodia -voittaja, joka kilpailee Miss Universumin kruunusta sivuturnauksen historiassa. Sinat oli aiemmin DJ ABC Kambodžassa.

Rern on niin intohimoinen naisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseen. Hän on usein ilmaissut ihailuaan armeijan aatelisista toivoen voivansa olla yksi heistä jonain päivänä.

Sotheary by

Sotheary by

Sotheary By syntyi 3. huhtikuuta 1998. Sotheary on malli ja entinen kauneuskuningatar, joka kruunattiin Miss Cambodia 2016 -sarjaksi. Kambodžan edustajana Miss Universe 2017 -tapahtumassa hän oli ensimmäinen kambodžalainen Miss Universumin osallistuja. Sotheary osallistui Miss Southeast Asia 2014 -tapahtumaan ja oli toinen sija Supermodel International 2015 -tapahtumassa.

Denny Kwan

Denny Kwan

Denny Kwan syntyi 1. elokuuta 1975. Vaikka hän on kuuluisa näyttelijä, muusikko ja malli, hän on saavuttanut enemmän mainetta kiistojen takia. Maan kulttuuri- ja taideministeriö merkitsi hänet liian seksikkäksi.

Hän ansaitsi lempinimen “ Seksikäs kuningatar ”, ja hän on sittemmin käynyt läpi uudelleenkoulutusprosessin korkean sukupuolen vetoomuksensa ja ehdottavien mekkojensa vuoksi. Vaikka hän on luvannut tehdä joitain muutoksia, ei ole merkkejä siitä, että yksi kuumimmista kambodžalaisista naisista olisi kylmä milloin tahansa. Hallitus kielsi hänen toimintansa viihdeteollisuudessa vuodeksi. Silti hän on palannut ja pysyy valokeilassa.

Vuonna 2020 Denny Kwan laati luettelon kuumimmista khmeeri-tähdistä, kyltin, joka osoittaa jatkavansa näyttöjen räjäyttämistä vastustamattomalla kauneudellaan

Kouy Chandanich

Kouy Chandanich

Kouy Chandanich syntyi 17. lokakuuta 1988 Phnom Penhissä. Chandanich on seksikäs, pitkä, kaunis nainen, joka saa ihmiset ihmettelemään, kun hän on kiitotiellä. Hän on myös menestyvä liikenainen. Chandanich liittyi Kambodžan muotiteollisuuteen, kun hän oli vain nuori tyttö.

Siitä lähtien hän on esiintynyt monissa TV-mainoksissa, lehdissä ja kampanjoissa. Chandanich on alan vakaa ja oli osa ensimmäistä Kambodžan muotiviikkoa ja myöhemmin Australian kansainvälistä muotiviikkoa. Toinen mielenkiintoinen tosiasia hänestä on, että hän on vuodesta 2014 lähtien ollut Kambodžan Next Top Model -todellisuus-TV-sarjan isäntä.

Hin Channiroth

Hin Channiroth

Hin Channiroth syntyi 15. huhtikuuta 1990. Channiroth liittyi viihdemaailmaan 17-vuotiaana ja on sittemmin veistänyt itselleen markkinaraon. Channiroth on malli useille lehdille ja MC-ohjelmalle Cha Cha Cha -ohjelmasta Bayon TV: ssä.

17-vuotiaana hän voitti Freshie Girls & Boys -kilpailun palkinnon, ja se toi hänet valokeilaan. Menestyksensä perusteella hän on kerännyt massiivisen faneja esiintyessään MC: nä. Monet elokuvantuottajat ja muotikuvaajat haluavat hänen esiintyvän heidän projekteissaan. 30-vuotias on myös voittanut palkinnon suosituimmalle nais MC: lle, Anachak Dara 2012.

päätelmä

Kambodžalaisilla naisilla on niin paljon tarjottavaa todellisen rakkauden ja kauneuden suhteen. He pyrkivät olemaan parhaansa kaikilla elämän osa-alueilla ja ansaitsevat olla miesten kanssa, jotka todella arvostavat heidän hienoja ominaisuuksiaan.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet