GetBride Kuumat Karibian naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1749 Näkymät

Kuumat Karibian naiset

Yli 44,42 miljoonalla ihmisellä vuodesta 2019 lähtien Karibialla on siunattu kauniita saaria, jännittäviä maisemia ja upeita naisia. Heidän mukaansa vaihtelu on elämän mauste, eikä Karibia ole jätetty pois.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2445 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Karibian naiset

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1640 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2956 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2098 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1501 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1419 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Karibia on yksi maailman ihanteellisimmista purjehduspaikoista, joka sijaitsee Amerikan alueella, joka yhdistää Karibianmeren ja sen vierekkäiset vesitasot ja saaret. Sen alue sijaitsee Kaakkois-Meksikossa ja Pohjois-Amerikan mantereella, Keski-Amerikan itäpuolella ja Etelä-Amerikan pohjoispuolella. Karibia on tunnettu taloudellisesta lujuudestaan, suuresta ylpeydestä kulttuurisesta pippinessistä ja ilmiömäisistä naisista. Jokaisella Karibian tytöllä on ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka sinun on oltava perehtyneitä, jos haluat olla intiimi. Tämä artikkeli paljastaa joitain tärkeitä huomioitavia kohtia kuumista Karibian naisista.

Kun kyse on Karibian naisista, mieleen tulee kuva hämmästyttävän viehättävästä naisesta, jolla on erinomainen persoonallisuus ja lähestymistapa elämään. Karibialaiset ovat vieraanvaraisia ihmisiä ja ovat yhtä vieraanvaraisia kuin saaret kauniilla, henkeäsalpaavilla maisemilla.

Karibian poikaset rakastavat jokaista sielunsa kuitua ja ovat uskomattoman ahkera. Kuuman Karibian naisen treffailu on suhteellisen helppoa, koska he tekevät heidän rakastamisestaan erittäin helppoa, etenkin ulkomaalaisille. Ja he nauttivat tapaamisesta ja jakamisesta osan elämästään ulkomaalaisten kanssa – mikä on kaunista. Karibian naiset ovat maailman kuumimpia naisia, mikä tekee monista ihmisistä uteliaita persoonallisuuksistaan. Mieti keskeisiä syitä, miksi Karibian naisia pidetään maailman kuumimpien naisten joukossa.

Miksi seksikkäiden Karibian naisten uskotaan olevan kuumia

Epäilemättä Karibian naiset ovat aistillisia sanan kaikissa merkityksissä eivätkä ole kuin kaikki muut siellä olevat naiset, koska he elävät tavalla, joka näyttää täydelliseltä.

Niissä oleva kauneus on sähköistävä. On melkein mahdotonta tavata seksikäs Karibian tyttö eikä halua enemmän hänestä. He herättävät luokkaa, luottamusta, arkuutta ja hyvää tahtoa. Heidän aksentti on myös erinomainen. Rehellisesti, olet varmasti nauttinut kuuman Karibian tytön puhetavasta.

kauneus

Seksikkäitä Karibian naisia koristavat ainutlaatuisesti. Afrikkalaisen ja eurooppalaisen ulkonäön välillä on ainutlaatuinen fuusio. Karibian naisilla on erityinen ihonväri, joka erottaa heidät muista.

Mielenkiintoista on, että karibialaisilla on yhdistelmä ihotyyppejä, jotka vaihtelevat erittäin tummista vaaleisiin sävyihin. Tapaamalla kuumaa Karibian tyttöä, ensimmäinen asia, jonka saatat huomata, on hänen melaniinin popping iho. Kauniilla rikkailla afro-tummilla hiuksilla – joita ei ole helppo tulla nykyään, nämä naiset näyttävät hienostuneelta. Jos olet afro-hiusten rakastaja, rakastat seksikästä Karibian tyttöä.

Kuumat Karibian naiset eivät ole vain kauniita kasvohoidossa, vaan ovat koko paketti. Kun sinulla on yksi elämässäsi, olet ylpeä siitä, että olet hänen vierelläsi.

Fyysiset ominaisuudet

Kaikki ihailevat Karibian naisia fyysisten ominaisuuksien, kuten upea fysiikka, kaunis ihonväri, hienot hampaat, söpöt silmät, pehmeät tummat hiukset ja herkkä iho, takia. Kuumin Karibian naiset ovat niitä, joita on siunattu kaikilla näillä ominaisuuksilla ja muulla. Kuumilla Karibian tytöillä on tyylikäs fysiikka, sellainen, että jotkut naiset käyttävät paljon rahaa saadakseen, ja he tekevät kaikkensa ylläpitääkseen tätä lukua.

Karibian tytöt saattavat näyttää feistyltä ensimmäisessä tapaamisessa heidän kanssaan, mutta he eivät ole villejä. Totta, monilla heistä voi olla tatuointeja koko kehossaan, ja heidän aggressiivinen viestintätapansa voi maalata väärän kuvan heidän persoonallisuudestaan. Silti he ovat maanläheisiä.

Kuumimmat Karibian tytöt ovat muodikkaita hulluilla tavoilla; he luovat tyylinsä tekemällä heistä ainutlaatuisia ja haluavat miehiä, joilla on hyvä muotitaju.

Kaikki Karibian naisesta on kiehtovaa. Jos puolustat ilmausta ‘ Näyttää ensin ennen kaikkea muuta, ’, sinun pitäisi katsoa niitä seksikkäitä Karibian naisia.

kulttuuri

Karibialaiset ovat uskomattomia ihmisiä; he ovat erittäin empattisia ja mukautuvia, mutta heillä on aggressiivinen viestintätyyli. Seksikkäät Karibian tytöt voivat olla yksi helvetti pähkinän murtumaan. He ovat erittäin arvostettuja ja voivat joskus olla hieman surkeita. Jokainen ihminen on puutteellinen, mutta tavoitteena on, että täydellisyytemme ohittavat puutteemme. Joten, Karibian naiset ovat epätäydellisiä, mutta he odottavat sinun ymmärtävän heitä ja auttavan heitä muuttamaan asiaa.

Kauniit Karibian naiset ovat myös hyviä kokkeja. Heidän kulinaarinen taiteensa on huipputasoa. Karibialaiset tunnetaan antavan vierailijoilleen herkkuja herkuillaan.

Karibialaiset rakastavat naisiaan, ja samaa odotetaan jokaiselta mieheltä, joka haluaa olla läheisessä suhteessa naisiinsa. Jotta ylläpidettäisiin terveitä suhteita Karibian naiseen, sinun on arvostettava ja kunnioitettava hänen perhettään yhtä paljon kuin hän. Karibian tytöt ovat niin kiinni perheissään, ja siksi et voi saada heitä rakastamaan sinua kokonaan, jos et arvosta perhettä yhtä paljon kuin he.

Miesten suosio

Karibian naiset näyttävät varastaneen ulkomaisten miesten sydämet; heidän kulttuurinsa monimuotoisuus lievittää heidän välistä vetovoimaa. Länsimaiset haluavat tuntea, miltä tuntuu olla ulkomaisen naisen kanssa. Useimmat Karibian naiset arvostavat ryhmätyötä. He tarvitsevat kumppanin, joka muodostaisi joukkueen auttamaan toisiaan parantamaan, jota he eivät näytä saavan paikallisilta miehiltä.

Karibian naiset ovat kauniita, lahjakkaita ja uskollisia. Jos pysyt uskollisena yhdelle, suhteesi hänen kanssaan kukkii odotuksesi yli.

Avioliiton suhteen karibialaiset pyrkivät muodostamaan avioliittoyhdistykset ulkomaalaisten kanssa, joiden taloudellinen asema on korkeampi kuin heidän. Ulkomaisilla miehillä on kuitenkin todennäköisemmin avioliitto-suhteet keskitason ja ylemmän luokan Karibian naisten kanssa.

Karibian naiset rakastavat edelleen itsenäisyyttään ja naimisiin sen sijaan rakkaudesta kuin taloudellisista syistä. Seurauksena on, että monet heistä työskentelevät ahkerasti parantaakseen taloudellista asemaansa, jolloin heillä on varaa haluamiinsa romanttisiin suhteisiin.

Melko kourallinen on saavuttanut valtavan menestyksen ja maineen teollisuutensa seurauksena. Tätä silmällä pitäen tässä on luettelo seksikkäistä Karibian naisista, jotka ovat jättäneet pysyvän jäljen ympäri maailmaa.

Kuumat Karibian naiset ovat täällä oikea valinta

Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei

15 parasta tunnettua Karibian naista

Yendi Phillipps (Malli, TV-juontaja ja kauneuskuningatar)

Yendi Phillipps

Yendi Phillipps syntyi 8. syyskuuta 1985, ja hän on indo- ja afrokaribialaista. Hän on Miss Jamaica World 2007 ja Miss Jamaica Universe 2010 kauneushaastajat. Tämä kauneuskuningatar teki myös Miss World 2007 -sarjan 16 parhaan joukon.

Mallissa hän on työskennellyt tuotemerkkien vaikuttajana yrityksille, kuten Toyota ja Pepsi.

Phillippsillä on maisterin tutkinto vapaa-ajan ja vapaa-ajan johtamisesta sekä taiteiden kandidaatin tutkinto tanssimajorina Brockportin yliopistossa, New Yorkin osavaltion yliopistossa. Hän on esiintynyt myös useissa lehdissä, kuten Skywritings aikakauslehti, Caribbean Beat -lehti, Woman & Home, Fair Lady, Buzz, Collage, Soul, Basia ja Ocean.

Phillipps on myös isännöinyt paikallista kykynäyttelyä Digicel nousevat tähdet Jamaikalla. Tämän kauniin Karibian äidin mielestä on aina välttämätöntä tunnustaa myöhäinen äitinsä luottamuksen ja korkean joustavuuden lähteenä.

Naomi Campbell (Malli ja näyttelijä)

Naomi Campbell

Naomi Campbell on tunnetun jamaikalaisen syntyneen tanssijan Valerie Morrisin tytär.  Hän on myös Afro Jamaica -sukupolvi ja syntyi 22. toukokuuta 1970 Strathamissa, Lontoossa, Englannissa.

Campbell esiintyi ensimmäisen kerran elokuvassa Quest for fire. Erinomaisena näyttelijänä ja jatkuvasti voittavana mallina Campbell nousi parrasvaloon. Tämä taitava sankaritar aloitti uransa 7-vuotiaana nuorena, esiintyen myöhäisessä reggae-kuvakkeessa Bob Nesta Marleyn videossa kappaleelle, Onko tämä rakkaus. Vaikka hän alun perin halusi olla ammattitanssija, hänen urapolunsa kääntyi toiseen käänteeseen vuonna 1986, kun hänet partioi Synchro Modeling Agencyn johtaja Beth Boldt. 16-vuotiaana hän oli jo työskennellyt Elle aikakauslehti. ’ 90-luvun lopulla Campbell oli jo saanut supermallin aseman.

Naomi uskalsi myös musiikkiin. Vuonna 1994 hän vapautti Vauva nainen, mutta albumi ei houkutellut toivottua menestystä, koska se jäi Yhdistyneen kuningaskunnan top 75 -listalle. Kuitenkin, Rakkaus ja kyyneleet, albumin ainoa single, saavutti no. 40.

Naomi on saavuttanut suuria menestyskorkeuksia elämässään. Hän on epäilemättä yksi historian menestyneimmistä malleista. Viime aikoina hän on aktivisti ja harjoittaa myös hyväntekeväisyystyötä.

Kerry Washington (Näyttelijä, elokuvan ohjaaja ja aktivisti)

Kerry Washington

Kerry Marisa Washington, jonka äiti on jamaikalainen, syntyi 31. tammikuuta 1977 New Yorkissa, ja hän on ylpeä kahden äiti. Kerry on entinen Yhdysvaltain ulkoministeri, Colin Powellin serkku Jamaikan syntyperää.

Kerry tunnetaan parhaiten roolistaan “ Olivia Pope ” ABC-hitti-näyttelyssä Scandal. Hänellä on kaksi ehdokkuutta Primetime Emmy -palkinnolle Drama-sarjan erinomaisesta päänäyttelijästä ja Golden Globe -palkinnosta parhaasta näyttelijä-televisiosarjan draamasta. 44-vuotias on myös esiintynyt Django ketjuttamaton, herra ja rouva Smith, fantastinen neljä, ja Tallenna viimeinen tanssi. Koska hän oli ollut suuri näyttelijä vuosien varrella, hänen kuuluisuutensa nousu oli vain ajan kysymys.

Hän on myös elokuvan tuottaja ja ohjaaja. Vuonna 2019 Washington ohjasi Showtime’sin kauden 2, jakson 7 SMILF. Aktivistina Washington ja jotkut kuuluisuudet kokoontuivat vuonna 2007 osoittamaan tukeaan viihdeteollisuuden säätiön naisten syöpäohjelmille Lee National Denim -päivänä.

Alicia Augello Cook (Laulaja ja lauluntekijä)

Alicia Augello Cook

Alicia Augello Cook syntyi 25. tammikuuta 1981. Hänet tunnetaan musiikkimaailmassa nimellä Alicia Keys ja hän on tunnettu amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, jolla on Jamaikan juuret. Alicia Keys on klassisesti koulutettu pianisti, joka aloitti kappaleiden säveltämisen nuorena ja Columbia Records huomasi hänet 15-vuotiaana. Alician taito soittaa pianoa on vienyt hänet suuriin korkeuksiin. Hän allekirjoitti myös sopimuksen Arista Recordsin kanssa ja julkaisi myöhemmin debyyttialbuminsa Songs in A Minor J Recordsin kanssa vuonna 2001.

Robyn Rihanna Fenty (Laulaja / lauluntekijä / tuottaja)

Robyn Rihanna Fenty

Rihanna on syntynyt 20. helmikuuta 1988 Barbadosissa. Hän on tunnettu laulaja, näyttelijä, muotisuunnittelija ja liikenainen. Amerikkalainen levy-tuottaja Evan Rogers löysi hänet.

Hän sai tunnustusta laultuaan Def Jamin kanssa vuonna 2005. Hänen albumiinsa kuuluvat Music of the Sun (2005) ja A Girl kuten Me (2006), joihin vaikutti Karibian musiikki ja jotka olivat huipussaan Yhdysvaltain Billboard 200 -taulukon kymmenen parhaan joukossa. Vuonna 2017 hän perusti muotitalon, Fenty sen taiteelliseksi johtajaksi. Hänestä tuli ensimmäinen musta nainen, joka johti luksusbrändiä LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) -tuotteelle.

Anya Ayoung-Chee (Malli)

Anya Ayoung-Chee

Anya syntyi 17. lokakuuta 1981. Kaunis Trinidadian malli on muotisuunnittelija ja televisio-isäntä.

Hän nousi voittajaksi Miss Trinidad & Tobago Universe 2008 -tapahtumassa ja kilpaili Miss Universe 2008 -sarjassa. Anya voitti myös Project Runwayn (kauden 9) vuonna 2011 ja omisti kaksi muotilinjaa Anya de Rouge ja Pilar.

Heather Headley (Laulaja ja lauluntekijä)

Heather Headley

Heather Headley syntyi 5. lokakuuta 1974. Hän on trinidadilainen laulaja, lauluntekijä, levy-tuottaja ja näyttelijä.

Headley voitti vuoden 2000 Tony-palkinnon musikaalin parhaasta näyttelijästä Aidan nimellisestä roolista. Hän voitti myös vuoden 2010 Grammy-palkinnon parhaasta nykyaikaisesta R&B Gospel -albumista albumistaan Audience of One. Vuonna 2018 Headley voitti Gwen Garrettin roolin NBC: n lääketieteellisissä draamatelevisiosarjoissa Chicagossa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Mikä on postimyynnissä morsian? - kuva
07.03.2023
8779
Mikä on postimyynnissä morsian?
Mikä tahansa on valintasi naisten suhteen, voit varmasti saada sen postimyynnissä morsian. Internet on täynnä upeita postimyynnissä morsian -palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään tyttösi. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää suositusta postimyynnissä morsian ja mistä ne löytyvät.
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8938
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8890
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Melissa - kuva
Melissa, 33
Sijainti: Meksikon kaupunki, Meksiko
Ammatti: Mainostaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruuasta, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Nautin ruoanlaitosta jopa muutakin kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja voit kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvi, rapea peruna, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakkuja – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia taitojani. Olen tietoinen erilaisista tavoista kasvattaa ihmisen sielua. Koska kirjaudun pois pienestä palapelistä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia sosiaaliseen. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta tiedostani itsenäisesti. Hyvin tekstiviesti minulle aina, kun olet epätoivoisesti tutkimassa mitään salaisuuksiani.

Karla - kuva
Karla, 26
Sijainti: Montevideo, Uruguay
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät mehukas syömisestä, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on vetovoimani ja pitkäaikainen intohimo. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt kulinaaristen mestariteosteni takia. Mutta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Olen tietoinen eri tavoista lisätä henkeä. Koska minulla on pieni salaisuus, en aio perustaa tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikille henkilökohtaisista tiedoistani yksityisesti. Tekstoi siis henkilökohtaisesti, kun haluat mainita ehdottomasti mitään lahjojani.

Cindy Breakspeare (Malli)

Cindy Breakspeare

Tämä hämmästyttävä nainen syntyi Torontossa kanadalaiselle äidille ja jamaikalaiselle isälle. Cindy muutti Kingstoniin 4-vuotiaana ja piti itseään jamaikalaisena.

Hän osallistui katoliseen kouluun Immaculate Conception. Vanhempiensa eronneen vuonna 1975 hän muutti asuntoon 56 Hope Roadilla. Hän tuli romanttisesti yhteydessä toisen kuuluisan asukkaan, laulajan nimeltä Bob Marley. Heidän suhteensa tuotti lapsen, tunnetun reggae-taiteilijan Damian Marleyn.

Cindyn kauneus ansaitsi Miss World-tittelin Jamaikalle vuonna 1976.

Jamie Alleyne-Morris (Blogger)

Jamie Alleyne-Morris

Jamie Alleyne, joka tunnetaan nimellä Jay siunattu, on alun perin karibialainen nainen. Hän on uutisblogin viihdyttäjä ja toimittaja. Jamie on erittäin omistautunut ja ahkera ihminen.

Jay muutti New Yorkiin Trinidadista, kun hän oli vasta 18-vuotias. Hän aloitti bloginsa vuonna 2011. Hänen sivustonsa välittää nyt uutisia, haastattelee kuuluisuuksia ja toimii äänenä Karibian LGBTQ + -yhteisölle.

Candice Vernon (Ohjaaja / tuottaja)

Candice Vernon

Hän on 39-vuotias jamaikalainen, joka on ohjaaja ja tuottaja. Hänen nettovarallisuutensa on kasvanut huomattavasti vuodesta 2018. Candice Vernon tuli kuuluisaksi palkittuun ohjaajaan ja tuottajaan. Candice kehittää parhaillaan ensimmäistä elokuvaaan, Elävä, ja kirjoittamalla vuoden 2006 ensimmäisen kauden Löytäminen Jane, web-sarja.

Kimelia Weathers (Malli)

Kimelia Weathers

Kimelia Weathers syntyi 5. tammikuuta 1984 Jamaikalla Kimelia Tamara Kaye Weathers -tapahtumana. Hän on ylpeä Karibian seksikäs malli, joka tuli kuuluisaksi roolistaan Helvetin keittiössä (2005) ja Veep (2012). Weathers nousi myös Project Runway -voittajaksi vuonna 2004. Hän on tällä hetkellä tuotantoyhtiön Kim For The Winin toimitusjohtaja.

Selita Ebanks (Muotimalli)

Selita Ebanks

Selita syntyi 17. helmikuuta 1983. Selita on suosittu kaymanilainen malli ja näyttelijä. Selita Ebanks on työskennellyt korkean muodin tuotemerkeillä, kuten Neiman Marcus, Ralph Lauren, ja esiintynyt lehdissä, kuten Sports Illustrated Swimsuit Issue, Vogue ja Glamour. Silti hänet tunnetaan parhaiten työstään Victoria’s Secret -yrityksen kanssa yhtenä brändin “ enkeleistä ” vuonna 2005.

Sanya Hughes (Näyttelijä ja malli)

Sanya Hughes

Sanya syntyi 3. lokakuuta 1982 Kingstonissa, Jamaika, Sanya Rachel Hughes. Hän on näyttelijä ja on voittanut monia palkintoja näyttelijäuransa aloittamisen jälkeen. Hän on niin uskomaton näyttelijä, tunnetuin roolistaan vuoden 2011 elokuvassa Karibian merirosvot: muukalaisilla vuorovesillä.

Chase Carter (Muotimalli)

Chase Carter

Chase syntyi 10. kesäkuuta 1997 Nassaussa, Bahamassa. Hänet on siunattu kauniilla vaaleilla hiuksilla ja söpöillä sinisillä silmillä. Chase Carter (tunnetaan paremmin nimellä lil ’ babycheezus sosiaalisessa mediassa) on malli. Hän on tällä hetkellä IMG-malleja. Viimeksi hänet valittiin Sports Illustrated -uimapukujen uimapukumalliksi.

Hänet partioitiin ensimmäisen kerran 13-vuotiaana. Mallinnusagentti esitteli hänet viidelle erilaiselle mallitoimistolle New Yorkissa, ja hänen matkansa kuuluisuuteen alkoi.

Sarah Jane Waddell (Kauneushaastajan otsikko)

Sarah Jane Waddel

Sarah on trinidadilainen, joka syntyi 21. kesäkuuta 1989. Tämä kaunis nainen tuli voittajaksi Miss Trinidadissa ja Tobagossa 2014, ja hän jatkoi edustamaan maataan Miss World -kauneusnäyttelyssä samana vuonna. Hän on melko onnistunut, koska hänet luetellaan yhtenä rikkaimmista kilpailijoista, joiden nettoarvo on noin $ 1,5 miljoonaa.

päätelmä

Karibian naiset ovat upeita naisia. Niiden rakastaminen on helppoa, jos ymmärrät heidän persoonallisuutensa. Yritä tietää heidän kulttuurinsa ja arvostaa sitä. Se on ensimmäinen askel ja varmasti paras.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet