GetBride Kuumat kolumbialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1108 Näkymät

Kuumin kolumbialainen nainen

Kolumbialaisilla naisilla on hyvä asenne, tyylikkyys ja kaunis fysiikka, kantaen itsensä ylpeänä. Heillä on myös upea pukeutumistunne. Useat seksikkäät kolumbialaiset naiset ovat malleja, koska he rakastavat muotia ja ovat siunattuja sopivilla vartaloilla. Naiset pitävät suhteitaan ja perhettään niin rakkaina ja he ovat täynnä toivoa suuresta tulevaisuudesta.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2876 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumin kolumbialainen nainen

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3241 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2059 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2568 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3257 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1910 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Miksi Kolumbian tytöt näyttävät niin kuumalta?

Jokainen nainen on kaunis oikeassaan, mutta kolumbialaiset naiset ovat erityisiä. Tyttöjen houkuttelevuudesta on vähän kiistelyä. Tyypillinen kolumbialainen tyttö näyttää eurooppalaiselta, mutta seksikkäämmällä kosketuksella siihen – käyrät, leveät lonkat ja litteät tummit saavat sinut nyökkäämään ihailussa. Kuka ei haluaisi kaunista kolumbialaista naista vierellään joka päivä?

Saatat etsiä kumppania tai päivämäärää — joku viettääksesi ihanalla illalla rannalle, tai saatat ihmetellä mitä Kolumbialaiset naiset ovat kuin lähellä. Tämä artikkeli keskittyy kaksikymmentä Kolumbian kuuminta naista, heidän urapolkujaan ja saavutuksiaan. Mutta ensin harkitse seksikkäiden kolumbialaisten naisten miellyttäviä näkökohtia.

Miksi Kolumbian tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Muistuttaen kuumien kolumbialaisten tyttöjen kauneudesta, olisi nautittavaa puhua siitä joka kerta. Nämä kauneudet eivät näytä ikääntyvän. Soittaako Shakira kelloa? Jo 50- ja 60-luvuillaan he näyttävät silti nuorekkaalta. Jos olet suoraviivainen henkilö, kuuma kolumbialainen nainen on mitä tarvitset elämässäsi. Kolumbialaiset naiset tietävät mitä haluavat ja pyytävät sitä, koska ansaitsevat sen.

Fyysiset ominaisuudet

Hienoksi veistetyt kasvot, luonnollisesti kiharat hiukset, ruskeat silmät, täydet jalat, hyvä korkeus ja ohuet vyötäröt, jotka istuvat leveillä lantioilla, ovat sataprosenttinen kuvaus useimmista Kolumbian chicistä. Nämä ovat leukaa pudottavia fyysisiä ominaisuuksia, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta se ei ole vain ulkopuolella. Näillä latinalaisilla on kaunis sydän ja ne ovat kiistatta kohteliaampia kuin länsimaiset kollegansa. Oletko koskaan kuvitellut olevansa kauniin, seksikäs, rauhaa rakastavan, nöyrän, välittävä, kohtuullisen ja dynaamisen naisen kanssa? Siinä tapauksessa kolumbialainen tyttö on yksi.

kulttuuri

Kolumbialaisen naisen saaminen kumppaniksi on upeaa. Maa on rauhallisempi viime aikoina, joten sinulla olisi hauskaa käydä siellä. Kolumbian morsiamen saaminen kumppanina takaa, että lapsesi kasvavat oikealla äidillisellä vaikutuksella. Naisilla on oikea moraali ja kulttuuri, jonka kuka tahansa haluaisi olla kumppanissa. Kolumbialaisiin perinteisiin kuuluu natillan ja buñuelosin valmistelu, jotka ovat osa pääruokaa juhlakaudella, osallistuminen Aguinaldosin novenaan, perherukoukset ja laulaminen yhdessä. Columbian naiset ottavat terveyden ja hyvinvoinnin vakavasti. Huolimatta kiireisestä aikataulusta, heillä on vielä aikaa liikkua ja pysyä kunnossa.

Miesten suosio

Yksi asia, jota rakastaa kolumbialaisista naisista, on, että he voivat stimuloida. He rakastavat tapaamista, naimisiin menemistä ja treffailua ulkomaalaisilla yhtä paljon kuin paikalliset miehet, paitsi että ulkomaalaiset innostavat heitä hieman enemmän. Kolumbialaiset naiset menestyvät myös hoidossa ja kiintymyksessä. Koska miehet länsiosista maailmaa ja Euroopasta tarjoavat sen hyvin, he ovat aina valmiita viettämään aikaa tällaisten naisten kanssa. Näin ollen monet latinalaiset ovat suhteissa ulkomaisiin miehiin. Ulkomaalaiset puolestaan pitävät heistä, koska he ovat jännittäviä ja tekevät hyviä tyttöystäviä tai puolisoita.

Internet on tarjonnut sopivan välineen ulkomaalaisille ottaa yhteyttä kolumbialaisiin tyttöihin käymättä maassa. Joten monet muut kolumbialaiset naiset tapaavat nykyään länsimaisia, eurooppalaisia ja itäisiä miehiä. Siksi, jos haaveilet treffailusta tai naimisiin ihanan kuuman kolumbialaisen kauneuden kanssa, mahdollisuutesi kasvavat, kun tarkistat Kolumbian treffisivustot. Näin tekemällä saat paljon seksikkäitä kuumia naisia innostuneena tapaamaan sinua. Voit olla ulkomaalainen, ja parisuhteessa oleminen voi olla haastavaa, jos kielieste on olemassa tai et asu maassa. Kolumbialaiset kumppanit yrittävät kuitenkin aina saada sen toimimaan.

On paljon kolumbialaisia naisia, jotka ovat myös merkittäviä kuuluisuuksia. Tässä on luettelo maailman 20 kuumimmasta kauniista kolumbialaisesta naisesta.

Kuumat kolumbialaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei

20 parasta kuumin Kolumbian tyttöä

Carla Ossa (Malli)

Carla Ossa

Carla on kuuluisa kolumbialainen malli, syntynyt 28. kesäkuuta 1985 Medellínissä, Kolumbiassa. Hän aloitti mallinnuksen lapsena, mutta joutui lopettamaan 12-vuotiaana, kun hän ei enää voinut mahtua lasten malleille tarkoitettuihin vaatteisiin. Hän palasi kuitenkin mallintamiseen ja on sittemmin mallinnut Venus Swimwearille ja erilaisille muotiyrityksille. 35-vuotias on esiintynyt paljon lehtien etukansissa, mukaan lukien Ocala, Vanidades ja Veintitantos.

Danna García (Näyttelijä, malli)

Danna García

Danna on syntynyt 4. helmikuuta 1978, ja se on malli ja taitava näyttelijä. Hän on ollut läsnä näyttelijäteollisuudessa vuodesta 1987. 43-vuotias oli hahmon Barbien ääni espanjalaisessa lehdessä Lelutarina 3. Tämä kaunis yhden äiti nimitettiin vuonna 2013 ‘ -palkinnon parhaaksi näyttelijäksi ’ -palkinnolle.

Ana Lucia Domingues (Malli, näyttelijä)

Ana Lucia Domingues

Ana on suosittu tv-näyttelijä ja malli, joka syntyi 2. joulukuuta 1983 Bogotassa, Kolumbiassa. Hän opiskeli puhetta, näyttelemistä ja kehon kieltä Kolumbiassa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan 2003 telenovelassa Piilotettu intohimo. Esiintymiset elokuvissa, kuten Gringo-häät ja Maku hunajaa teki hänestä kuuluisan. Hän pelaa myös hahmo Sofiaa vuoden 2021 Netflix-sarjassa Kuka tappoi Saran.

Lucia Aldana (Malli)

Lucia Aldana

Carmen Lucía Aldana Roldán syntyi 9. maaliskuuta 1992. Cali-kolumbialainen syntymästään Lucia kruunattiin Miss Kolumbiaksi vuonna 2012. Tämä kaunis malli edusti Kolumbiaa toisen kerran vuonna 2013 Venäjällä, mutta ei päässyt puolifinaaliin. Koska hän on käyttänyt mallia, hän on melko kuuluisa, koska hänellä on yli 134 000 seuraajaa Instagramissa.

Carmen Villalobos (Näyttelijä)

Carmen Villalobos

Yorley del Carmen Villalobos Barrios on suosittu TV-sarjan näyttelijä. Hän syntyi 13. heinäkuuta 1983 ja on naimisissa suositun näyttelijän Sebastian Caicedon kanssa. Carmen on menestynyt urallaan. Hän on voittanut joitain palkintoja, kuten ‘ Täydellinen pari ’ ja ‘ Paras suudelma ’ Your World Awards 2012 -palkinnossa, ja suosikki päänäyttelijä 2014 hänen roolistaan amerikkalaisessa telenovela El Señor de Los Cielosissa.

Angie Cepeda (Näyttelijä, TV-tähti)

Angie Cepeda

Angélica María Cepeda Jiménez on elokuvanäyttelijä ja tv-tähti. Hän syntyi 2. elokuuta 1974. Angie Cepeda tähdet useissa telenoveloissa. Hän on kuuluisa roolistaan telenovela Pobre Diablo -elokuvassa. Hänet tunnetaan myös julkisesti rooleistaan erityispalveluissa ja rakkaudessa Choleran aikana, kapteeni Pantoja ja useita muita telenoveloja. Lorna Paz on hänen vanhempi sisarensa.

Sofía Vergara (Näyttelijä, malli, TV-esiintyjä)

Sofía Vergara

Sofia on malli ja näyttelijä. Hän syntyi 10. heinäkuuta 1972 Cartagena de Indiasissa, Kolumbiassa. Sofía on julkkis, televisiotuottaja ja esiintyjä. Hän on ollut yksi televisiossa eniten palkattuja näyttelijöitä noin seitsemän vuotta peräkkäin.

Vuonna 1998 hän voitti Kolumbian televisiopalkinnon parhaasta näyttelijästä Cartagenan elokuvafestivaalilla roolistaan Las Juanas -sarjassa. Vuonna 2007 hänet nimitettiin parhaaksi näyttelijäksi The Platino Awards -palkinnossa Iberoamerican Cinema -elokuvalle. Hänellä on lapsi ja adoptoitu sisko Sandra Vergara.

Shakira (Laulaja ja lauluntekijä)

Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll on kiistatta suosituin julkkis ja kuuluisa kansainvälinen poplaulaja, joka on peräisin Kolumbiasta. Ikuinen vihreä laulaja syntyi 2. helmikuuta 1977 Barranquillassa. Shakira on seksikäs kolumbialainen naisen todellinen ruumiillistuma, ja hän on erittäin hyvä vatsatanssissa. Monet pitävät häntä seksisymbolina, vaikka hän ei näe itseään yhtenä.

Shakiraa on kutsuttu asianmukaisesti latinalaisen musiikin kuningattareksi. Hän on aika lahjakas musiikkiesityksissään. Kahden äiti debytoi musiikissaan Sony Musicin kautta 13-vuotiaana. Hänen kaksi ensimmäistä albumiaan floppasi, mutta hänestä tuli melko näkyvä latinalaisamerikkalaisissa maissa seuraavilla albumeillaan.

Tämä lahjakas tanssija murtautui englanninkieliseen kohtaukseen käyttämällä Pesulapalvelu -albumiaan. Hänellä oli ykkössijoita kyseisestä albumista, mikä auttoi häntä menestymään crossover-taiteilijana. Maailmanlaajuinen hitti Waka oli teemalaulu vuoden 2010 FIFA: n maailmancupille Etelä-Afrikassa. Neljäkymmentä neljä-vuotias on ollut suhteessa Barcelona FC -pelaajaan Gerard Piquéen jo vuosia. Hänellä on kaksi upeaa poikaa.

Diana Patricia Hoyos (Näyttelijä, laulaja)

Diana Patricia Hoyos

Diana on syntynyt 22. huhtikuuta 1985 Cali, Kolumbia. Hän on vauras näyttelijä. Kolmekymmentäkaksi vuotta vanha laulaja tunnetaan julkisesti roolistaan Caracol Televisión telenovelassa Oye Bonita. Hän näytteli myös elokuvissa kuten Sinú, Río de Pasiones, Amar y Timer, El Chivo ja Diana Hoyos vuonna 2016.

Zulay Henao (Näyttelijä, tuottaja)

Zulay Henao

Zulayn perhe syntyi 29. toukokuuta 1979 Medellinissä, Kolumbiassa. Hän muutti Yhdysvaltoihin Kolumbiasta. Näyttelijä on kuuluisa roolistaan elokuvissa Poika ihme, taistelu ja takerit. Mielenkiintoista on, että kaunis näyttelijä aloitti näyttelijäuransa viettäessään kolme vuotta Yhdysvaltain armeijassa. Hän rakastaa perhettään kovasti ja oli aiemmin kihloissa kuuluisan Hollywood-näyttelijän Terrence Howardin kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9259
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8919
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8849
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Nicki - kuva
Nicki, 24
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän heidän vatsansa olevan tyytyväinen. Tykkään valmistaa jopa enemmän kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia kulinaarisia mestariteoksiani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on tarkoitus päästä pois pienestä salaisuudesta, en aio laatia tätä artikkelia henkilökohtaisesti. Ilmoitan kuitenkin mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle, kun huomaat innokkaasti puhua ehdottomasti mitään aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Barbara Turbay (Malli ja vaikuttaja)

Barbara Turbay

Barbara syntyi 15. elokuuta 1991 Bogotassa, Kolumbiassa. Hän on kolumbialainen julkkiskilpailija, jolla on Miss Bogotá 2011 ja Nuestra Belleza Latina 2013. Hän edusti Kolumbiaa Miss World -kilpailussa vuonna 2012.

Margarita Rosa De Francisco (Näyttelijä, malli, laulaja)

Margarita Rosa De Francisco

La Mancha, kuten hänet tunnettiin yleisesti, syntyi 8. elokuuta 1965. Koska se on seksikäs kolumbialainen nainen takaisin päivällä, kolumbialainen televisio-ohjaaja ja elokuvanäyttelijä tekee tämän luettelon poikkeuksellisen kauneutensa ja äänensä vuoksi. Hänen esityksiinsä kuuluvat Fusion, Bossa nova ja Latin Pop. Hän on ollut aktiivinen vuodesta 1985.

Paola Turbay (Malli)

Paola Turbay

Paola, joka on seksikäs diva ja menestyvä malli, syntyi 29. marraskuuta 1970 Miss Kolumbiassa vuonna 1991. Hän on myös tunnettu televisio-ohjaaja ja näyttelijä joissakin amerikkalaisissa elokuvissa. Hän on ollut aktiivinen urallaan vuodesta 1994. Kahden lapsen synnytyksen jälkeen Sexy Paula ylläpitää edelleen kauniita käyriä ja sopivaa vartaloaan. Hänellä on kauniit ruskeat hiukset ja vihreät silmät. Hän oli Miss Universe -sarjan ensimmäinen sija vuonna 1992.

Taliana Vargas (Näyttelijä, malli ja TV-persoonallisuus)

Taliana Vargas

Taliana on tv-persoonallisuus, malli ja näyttelijä, syntynyt 20. joulukuuta 1987 Santa Martassa, Kolumbiassa. Hänellä on kauniit tummanruskeat hiukset, tummanruskeat silmät ja hänestä tuli Miss Kolumbia vuonna 2007. Pitkä näyttelijä, joka on 1,83 metriä korkea, on journalismin opiskelija. Taliana on kuuluisa roolistaan elokuvissa Narcos ja Rakkaus ja kahvi.

Maria Helena Doering (Näyttelijä ja malli)

Maria Helena Doering

Maria on malli ja näyttelijä, syntynyt 16. marraskuuta 1962. Hän on edelleen yksi kuumimmista Kolumbian malleista. 50-vuotiaana Maria näyttää edelleen hurmaavalta. Tällä kauniilla mallilla on saksa-bolivialaiset juuret ja se puhuu sujuvasti neljää kieltä – englanti, ranska, italia ja espanja.

Vuonna 1986 työskennellessään yrityksen kääntäjänä luksusautotapahtumassa hän kiinnitti Alfa Romeon johtajan huomion, joka avasi mahdollisuuden liittyä Milanon muotimallien virastoon.

Mallinnusuransa aikana hän on esiintynyt Kolynosin hammastahnassa ja Coffee Delight -mainoksissa. Doehring on esiintynyt yli 65 TV-mainoksessa ja tehnyt työtä useissa Aasian ja Euroopan maissa, kuten Japanissa, Saksassa, Espanjassa ja Ranskassa. Vuonna 1993 hän näytteli Louisiana Maldicion del Paraisossa Kolumbiassa.

Hän haluaa lukea historiasta ja rakastaa ratsastusta vapaa-ajallaan. Tämä rakastettava kolumbialainen nainen ansaitsee paikkansa yhtenä seksikkäisenä vixeninä tässä luettelossa.

Eileen Moreno (Näyttelijä)

Eileen Moreno

Eileen on kuuluisa elokuva- ja TV-näyttelijä. Hän syntyi 5. joulukuuta 1984 Palmirassa, Kolumbiassa. Hän on esiintynyt joissakin Kolumbian televisiosarjoissa. Tämä kuuma kolumbialainen nainen on kuuluisa kotimaassaan roolistaan elokuvissa, kuten espanjalaisessa telenovelassa La Viuda Negra. Hän soitti Griselda Blancon hahmoa. Hän soitti myös hahmon Mariana El Chivo – elämäkerrallinen draamasarja. Hän on toiminut näyttelijäalalla vuodesta 2006.

Paola Andrea Ray (Näyttelijä ja malli)

Paola Andrea Ray

Paola Andrea Rey Arciniegas on hyvännäköinen nainen, syntynyt 19. joulukuuta 1979 Bucaramangassa, Santanderissa, Kolumbiassa. Tämä malli on esiintynyt useissa Kolumbian telenoveloissa, kuten Pasión de Gavilanes, La Baby Sister, ja La Mujer en El Espejo ja elokuvissa kuten Como El Gato y El Raton ja Pablo Escobarin yksityinen arkisto.

Mallissa hän on esiintynyt vuoden 2005 lehden kannessa Fuego aikakauslehti, ja on työskennellyt myös Neutrogenassa.

Michelle Rouillard (Malli)

Michelle Rouillard

Tämä malli syntyi 28. lokakuuta 1986 Popayanissa, Kolumbiassa. Hän nousi voittajaksi Miss Kolumbiassa 2008 ja oli seuraavan vuoden Kolumbian edustaja Miss Universe -tapahtumassa. Michelle on myös kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija Concordian yliopistossa, Kanada.

Tämä televisio-ohjaaja puhuu sujuvasti ranskaa, englantia ja espanjaa ja on kuuluisa roolistaan Telenovela-sarjassa Paroni. Hän soitti Marcela Jaramillon hahmoa. Vuodesta 2010 hän on työskennellyt edelleen esittelijänä, mallina ja näyttelijänä.

Sara Corrales (Näyttelijä)

Sara Corrales

Tämä kaunis ja seksikäs kolumbialainen näyttelijä syntyi 27. joulukuuta 1985. Hän on laulaja ja televisio-näyttelijä. Hän on kuuluisa esiintymisestään vuoden 2004 Telenovelassa Todos, jossa hän näytteli Catalina Osorio. Hänen näyttelijäkykynsä on ansainnut hänelle TV Novelas -palkinnot. Sara voitti TV y Novelas -palkinnon kahdesti ‘ Suosikki Villain ’ -palkinnosta ensin vuonna 2009 ja neljä vuotta myöhemmin vuonna 2013 roolistaan Vecinos ja El Señor de Los Cielos

Catalina Aristizabal (toimittaja, malli ja näyttelijä)

Catalina Aristizabal

Catalina on syntynyt 5. heinäkuuta 1978 Medellinissä, Kolumbiassa. Hän on menestyvä malli ja näyttelijä. Hän on ollut läsnä alallaan yli 20 vuotta. Hän on yksi ensimmäisistä liikenaisen, mallin ja juontajan Xiomara Xibillen serkkuista. Catalina on kuuluisa roolistaan Rosario Tijeras vuonna 2005 ja bluffi vuonna 2007.

päätelmä

Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, koska siellä on monia kauniita, seksikkäitä ja menestyviä kolumbialaisia naisia. Näiden naisten kauneus ja ominaisuudet ovat poikkeuksellisia.

Jos haluat seksikkäitä kolumbialaisia tyttöjä, tämä luettelo antaa sinulle katsauksen siihen, mitä odottaa siltä latinalaiselta, joka on kiinnittänyt huomionne. Nämä kauniit naiset ovat ehdottomasti vaivan arvoisia ja voivat tuoda sinulle onnea ja tyytyväisyyttä.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet