GetBride Kuumat latinalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1402 Näkymät

Kuumat latinalaiset naiset

Kuumia latinalaisia naisia löytyy eri Latinalaisen Amerikan maista, kuten Kolumbiasta, Brasiliasta, Argentiinasta, Venezuelasta, Perusta, Meksikosta ja Chilestä. Ja muut kuumat latinalaiset tytöt asuvat muualla maailmassa. Nämä naiset ovat tunnettuja hämmästyttävästä kauneudestaan. Miehillä ympäri maailmaa voi olla erilaisia uskomuksia, perinteitä ja puhua jopa täysin eri kieliä.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2715 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat latinalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1415 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3138 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3287 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3524 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2410 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Yksi asia, josta he ovat suurelta osin yhtä mieltä, on seksikkäiden latinalaisten naisten tulinen kauneus. Eleganssin lisäksi heidän päihdyttävä persoonallisuutensa kiehtoo nopeasti minkä tahansa miehen sydämen. Olemme laatineet luettelon parhaista latinalaisista kauneuksista iloksi ja arvioimiseksi. Nämä naiset eivät ole vain seksikkäitä ja houkuttelevia, mutta heistä on tullut myös kuuluisia uransa hyväksikäytön vuoksi.

Miksi latinalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

On paljon ominaisuuksia, jotka saavat miehet putoamaan pään yli kantapään kuumana Latinalaiset naiset. Seuraavat ovat vain muutamia niistä:

kauneus

Seksikkäillä latinalaisilla tytöillä on erilainen ilme kuin länsimaisilla naisilla. He perivät vanhemmiltaan parhaat geenit täyshiuksistaan pitkiin jalkoihin. Jokainen kuva latinalaisesta naisesta on vaikuttava ja houkutteleva. Ei tarvitse epäillä, että kun otetaan huomioon monet kuumat latinalaiset naiset, jotka arvostavat näytöitämme, kuten Jenifer Lopez ja Shakira. Latina-naiset ovat eksoottisia ja niin viehättäviä, että suurin osa kuumimmista latinalaisista naisista on kiitotien kuningattaret. Vaikka kauniita naisia on runsaasti maailmanlaajuisesti, latinaa pidetään korkeampana. Ihon, lasisten silmien ja loistavien vartalokäyrien ansiosta heillä on todennäköisesti pieni reuna muihin naisiin nähden.

Keskimääräinen latinalainen nainen on viehättävä ja suloinen. Latinalaiset morsiamet ovat luonnostaan kurvikas eivätkä tarvitse plastiikkakirurgiaa näyttääkseen seksikkäiltä. Naisilla on tarvittavat taidot houkutella miehiä ja ylläpitää heidän upeaa kauneuttaan.

Fyysiset ominaisuudet

Vaikka kiitämme latinalaisten naisten kauneutta, on hyvä korostaa piirteitä, jotka tekevät heistä fyysisesti houkuttelevia. Kuumat latinalaiset naiset rakastavat muotityylejä, jotka korostavat heidän käyriä ja parantavat heidän ruumiillisia piirteitään. Sekagenetiikan takia voi olla korkeita, lyhyitä, hoikkaita ja pullea tyttöjä. Ihon ihonväri vaihtelee vaaleasta parkittuun. Naisilla on sopivan näköinen vartalo, ja riippumatta mieltymyksestäsi löydät tyytyväisyyttä latinalaisiin naisiin.

Latinalaiset tytöt ovat kuntoharrastajia kehon koosta riippumatta. Naiset pitävät hyvää huolta ruumiistaan. Ja he rakastavat tanssia ja liikuntaa varmistaakseen, että heidän kauneutensa ei vähene ihmisten silmissä. Ja työskenneltyään niin kovasti näiden uskomattomien kappaleiden saavuttamiseksi, naiset eivät jätä heitä houkuttelemaan seksikkäissä mekkoissa. Seksikkäiden latinalaisten tyttöjen ulkonäkö ajaa monet miehet hulluksi, koska he ovat vastustamattomia.

kulttuuri

Miehet mieluummin ovat latinalaisten kanssa, koska heillä on jännittävä ja intohimoinen kulttuuri, joka on aivan erilainen kuin mitä lännessä on saatavissa. Vaikka he puhuvat espanjaa ja harjoittavat roomalaiskatolista uskoa, kulttuurin muut osat, kuten musiikki, ruoka, sankarit ja espanjalaiset murteet, ovat ainutlaatuisia. Se on niin jännittävää useimmille miehille, jotka rakastavat tutkia maailmaa.

Latinalaiset nauttivat hyvän ruoan syömisestä, ja he voivat keittää suussa sulavia herkullisia aterioita poistamalla pikaruoan tarpeen. Heidän kulttuurissaan seksi ei ole myöskään iso juttu, eivätkä he ole ujoja keskustelemaan siitä. Yleensä kuumat latinalaiset naiset ovat innostuneita olemaan, joten kiire heille.

Miesten suosio

Latina-naisten viehätys pakottaa miehet lännestä, etenkin Yhdysvalloista, aloittamaan treffin. Amerikkalaiset kaverit eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka haluavat löytää kuumia latinalaisia naisia, koska myös miehet Euroopasta ja idästä ovat hulluja heistä. Koska nämä miehet voivat saada kumppanuutta latinalaisilta naisilta ja kommunikoida yhtä paljon kuin länsimaiset naiset käsittelemättä länsimaisten naisten vähenevää naisellisuutta, se tekee heistä suositun valinnan. Latinalaiset naiset ovat kunnioittavia, viisaita ja rakastavia, ja tämä selittää heidän haluaan.

Monet ihmiset ihmettelevät, kun ymmärtävät, kuinka paljon huomiota latinalaiset naiset saavat eri kansallisuuksien miehiltä. Ulkomaalaiset mieluummin ovat latinalaisten naisten kanssa, koska he ovat perhekeskeisiä ja ovat niin rakastuneita kasvattamaan lapsia ja omaa perhettään. He ovat myös sitoutuneet naisiin, jotka voivat olla erittäin uskollisia.

Kuumat latinalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Charlotte, Yhdysvallat
Ei

15 kuumin latinalaista tyttöä

Tarkastele luetteloamme kuuluisista ja kuumimmista latinalaisista tytöistä, jotka ovat tuoneet ilahdutuksensa maailmalle hämmästyttävän kauneudellaan ja kyvyllään.

Anllela Sagra

Anllela Sagra

Anllela Sagra syntyi 6. lokakuuta 1993. Hän on yksi Kolumbian kauneimmista kuntomalleista, ja hän on aktiivisesti läsnä erilaisissa sosiaalisen median alustoissa, kuten Instagram, Twitter jne. Hän on kerännyt myös monia faneja Instagram-tilinsä ollessa noin 11 miljoonaa seuraajaa. Anllela Sagra jakaa päivittäisen rutiininsä ja joitain leikkeitä päivittäisestä toiminnastaan Instagram-sivullaan.

Entinen muotisuunnittelun opiskelija ja malli, Sagra oli intohimoinen kauniisiin mallipositioihin. Mutta hän löysi pian uuden intohimon kuntomaailmassa ja on sittemmin osoittanut sitoutuneensa elämään terveellisesti. Sagra voitti kolmannen sijan ensimmäisessä kuntokilpailussa, johon hän osallistui.

Claudia Sampedro

Claudia Sampedro

Claudia syntyi 27. lokakuuta 1989 Havannassa, Kuubassa. Kuuden vuoden ikäisenä hän muutti sieltä Floridaan. Vuosikymmenen kuluttua John Casablancas huomasi hänet ja aloitti mallinnusuran. 31-vuotiaalla on monia seuraajia sosiaalisessa mediassa, ja hänellä on yli miljoona seuraajaa Instagramissa. Tuotemerkit, joissa hän on työskennellyt uransa aikana mallina, sisältävät Kasvokkain aikakauslehti ja Sekoitettu. Opiskellessaan yliopistossa Claudia opiskeli kosmetologiaa ja on ilmoittanut haluavansa kokeilla hoitotyön ammattia joskus.

WAGS Miamissa esiintyneen äidin äiti pyrkii esittelemään näyttelötaidonsa.

Cindy Prado

Cindy Prado

Cindyllä, listallamme seuraavalla kuumalla latinalaisella, joka syntyi 20. tammikuuta 1992, on yli 2,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Vaikka hän syntyi Floridassa, hänen espanjalaiset ja kuubalaiset esi-isänsä tekevät hänestä latinalaisen poikasen läpi ja läpi. Cindy aloitti mallinnuksen 15-vuotiaana erilaisille lehdille ja luetteloille. Maxim ja FHM esitteli hänet valtavasti aiemmin, kun Maxim viittasi häneen kotikaupunkiin Hottie.

Hänen lähettämissään kuvissa ja sisällössä on paljon erilaisia. Joskus Cindy lataa makeita ja seksikkäitä juttuja kuten muut kuumat latinalaiset naiset. Muina päivinä hän jakaa kuitenkin erilaisia eksoottisia ruokia ja kuumia tacoja. Tämä kuuma malli on jännittävä ja viihdyttävä ja on hänen läsnäolonsa arvoinen tässä kuumimpien latinalaisten tyttöjen luettelossa.

Catalina Otalvaro

Catalina Otalvaro

Catalina syntyi 15. joulukuuta 1991, on kolumbialainen Cali-näyttelijä ja -malli. Hoikka näköinen kauneus on saavuttanut mainetta erilaisista pyrkimyksistä. Suuri osa hänen suosionsa johtuu esiintymisistä, joita hän on tehnyt aikakauslehtien kansissa, kuten Host, Soho ja Don Juan. Hänen äänisen kolumbialaisen ulkonäkönsä ja silmiinpistäviä sinisiä silmiään on vaikea sivuuttaa.

Catalinan ura ei lopu mallintamiseen. Näyttelijä on myös osa hänen taitojaan, ja hän on tutkinut sitä suuressa määrin esiintyessään elokuvissa, kuten Código Sombra ja Latín Angels. Lisäksi hän on menestyvä DJ ja hallinnoi omia SoundCloud- ja Spotify-tilejään. Catalinan Instagram on vetänyt melko paljon väkijoukkoja, koska hänellä on noin 400 000 seuraajaa pelkästään tällä alustalla.

Carla Ossa

Carla Ossa

Carla syntyi 18. kesäkuuta 1985 Medellinissä, Kolumbiassa. Ossa aloitti mallinnuksen lapsena. Mallinnusura oli hänelle menestyvä, koska hän esiintyi monissa muotilehdissä Kolumbiassa ja Saksassa. Joitakin Carlan kattamia lehtiä ovat Freundin, Venus uimapuvut, Cubavera, Für Sie ja Veintitantos. 35-vuotias on myös tehnyt mainos- ja promokampanjoita tuotemerkeille, kuten Nair ja Burger King.

Äitiys ei ole estänyt uhkeata Carlaa tunnustamasta yhdeksi kuumimmista latinalaisista naisista. Hänen Instagram-seuraajansa leijuvat noin 20 000.

Karen Carreño

Karen Carreño

Karen syntyi 27. syyskuuta 1987. Tämä Kolumbian malli on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja sillä on yli 90 000 seuraajaa Instagramissa. Tämän kauniin naisen hymy on lämmin ja enemmän kuin tarpeeksi laskeutuakseen hänelle asemaan yhtenä suosituista kuumista latinalaisista naisista.

Kompleksia lukeneet ihmiset voivat muistaa, että vuonna 2011 Carreño listattiin Kolumbian 4. kuumimmaksi naiseksi. Se ei kuitenkaan tuonut häntä valokeilaan. Karen osui peliin yhdeksän vuotta aiemmin, kun hän esiintyi Juanes ’ -videossa A Dios le Pido.

Myöhemmin hänet peitettiin Kolumbian Next Top Model -mallissa ja hän teki myös mallin GUESS-mallille. Jos olet kiinnostunut herkullisesta Karenista, lue kuinka voittaa hänen sydämensä haastattelusta, jonka hän oli tehnyt GQ-lehden kanssa vuonna 2014. Hän esiintyi sarjassa Maxim paljastettu! Vol. 2.

Camila ja Mariana Davalos

Camila ja Mariana Davalos

Davalos-kaksoset, Camila ja Mariana syntyivät 8. syyskuuta 1988 Kentuckyssa. Nämä kuumat latinalaiset naiset ovat upea ja kaksinkertaistava jännitys ja jännitys, ja ne ovat esimerkki siitä, kuinka houkutteleva latina voi olla.

Vain kymmenen vuoden ikäisenä kaksoset alkoivat mallintaa, vaikka se oli vain harrastus. Nykyään he ovat erittäin kuuluisia, ja heillä on yli 200 000 ihmisen online-fani yksin Facebookissa. Kaksoset eivät saaneet kaikkea mainetta sosiaalisen median läsnäolostaan. He molemmat pääsivät Complex Magazine -kokoelmaan, joka koostui 50 kuumimmasta kolumbialaisesta naisesta vuonna 2011. He olivat myös kerran tähtiä Rumbas De La Ciudad, Kolumbian show.

Kaksosiinsa verrattuna Camila on ilmeisempi ja lähtevämpi. Samaan aikaan Mariana on sosiaalisen median taitavampi erittäin aktiivisella Instagram-sivulla.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
07.03.2023
9371
Ovatko postimyynnissä morsian laiton?
postimyynnissä morsian -palveluista on tullut helppo tapa päästä naisiin avioliittoon eri puolilta maailmaa. Se on verkkopalvelu, joka luetteloi miehiä ja naisia, jotka haluavat löytää puolisoja. Naiset ovat vuosien varrella käyttäneet Internetiä hyväkseen etsimällä miehiä alueensa ulkopuolelta avioliittoon useista syistä.
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9262
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8949
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Nicki - kuva
Nicki, 24
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän heidän vatsansa olevan tyytyväinen. Tykkään valmistaa jopa enemmän kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia kulinaarisia mestariteoksiani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on tarkoitus päästä pois pienestä salaisuudesta, en aio laatia tätä artikkelia henkilökohtaisesti. Ilmoitan kuitenkin mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle, kun huomaat innokkaasti puhua ehdottomasti mitään aarteistani.

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Morena - kuva
Morena, 32
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Kosmetologiklinikan omistaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Kannatan ruoanlaittoa paljon enemmän kuin ruokaa, se on intohimoni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole suurin osa henkilökohtaisista vahvuuksistani. Olen tietoinen monista tavoista kasvattaa kaverin sielua. Koska minulla on pieni mysteeri, en esittele tätä lyhyttä artikkelia kohti yhteiskunnallista. ei, ilmoitan mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, kun olet innokas keskustelemaan pienistä salaisuuksista.

Sandra Valencia

Sandra Valencia

Sandra syntyi 11. huhtikuuta 1986 Medellinissä, Kolumbiassa. Hänen hoikka ja kauniisti muotoiltu vartalo luokittelee hänet yhdeksi kuumimmista latinalaisista naisista maassaan. 19-vuotiaana Sandra oli jo kokenut huippumalli. Hän teki yleensä haute couture -kävelykatuja monille johtaville suunnittelijoille.

Sandra on samassa liigassa kuin Victoria’s Secret -mallit, kuten hän on mallinnut Besame Lingerie -mallille. Tällä hetkellä hän on poissa yleisön silmistä henkilökohtaisista syistä. Mutta mallinnuksen aikana Sandra oli upea kauneus.

Gaby Espino

Gaby Espino

Gaby syntyi 15. marraskuuta 1977 Maracayssa, Venezuelassa. Vaikka ihmiset saattavat olettaa, että maa on vaarallinen, syy rajoittuu ihmisten elämäntapaan tai naisten kuumuuteen. Venezuelan naiset ovat kuumimpia latinalaisia naisia. Gabyn alkuperäinen unelma oli olla eläinlääkäri.

Suoritettuaan muutaman mallikeikan suurille tuotemerkeille, kuten Elle, Maxim ja Cosmopolitan, Gaby morphed elokuvatähteeksi. Vaikka Gaby on nyt saanut lapsia, Gaby on edelleen yksi kuumista latinalaisista naisista kotimaassaan.

Dania Ramirez

Dania Ramirez

Dania syntyi 8. marraskuuta 1979. Huhut ovat levinneet, että hän on todennäköisesti Latinalaisen Amerikan valittu korvaamaan J’Lo ja Jessica Alba. Dania on Dominikaanisessa tasavallassa syntynyt Latina, joka on alkanut monissa hittielokuvissa.

Elokuvien lisäksi hänellä oli rooli myös TV-hittiohjelmassa The Sopranos ja muissa ohjelmissa. Kaunis näyttelijä listattiin yhdeksi vuoden seksikkäimmistä naisista. Hänen esiintymisensä elokuvateatterissa X-miehet: Viimeinen jalusta, jossa hän soitti hahmoa Callistoa, on työntänyt hänet parrasvaloon.

Dania ilmaisi myös Red Velvet ja Scandal Savage animaatio-TV-sarjoissa Oikeusliiton toiminta ja Itsemurhajoukko: Helvetti maksaa, vastaavasti.

Fernanda Tavares

Fernanda Tavares

Fernanda syntyi 22. syyskuuta 1980 Natalissa, Rio Granden osavaltiossa, Norte, Brasilia. Seistellen 5’10 ”: n korkeudella, hän ansaitsee erittäin hyvin olla malli hämmästyttävän kauneutensa vuoksi. Hän on armellut parhaiden lehtien kansia kuten Vogue, kosmopoliittinen, urheilukuvio: uimapuku-ongelma ja Elle erilaisissa silmiinpistävissä asennoissa.

Mariam Habach

Mariam Habach

Mariam syntyi 26. tammikuuta 1996. Hän voitti Miss Venezuelan vuonna 2015 ja toimii tällä hetkellä mallina. Tämän nuoren mallin intohimo ylittää kiitotien ja sivistymisen, koska hän on myös hammaslääketieteen opiskelija.

Mariam on polyglotti, joka osaa sujuvasti arabiaa, espanjaa, englantia ja italiaa. Miss Venezuelana hän edusti maataan vuoden 2016 Miss Universe -tapahtumassa.

Jessica Cediel

Jessica Cediel

Jessica syntyi 4. huhtikuuta 1982 Bogotassa. Jessica on televisio-ohjaaja, malli ja toimittaja. Valmistuttuaan toimittajaksi hän aloitti kauneushaastajauransa osallistumalla miss Bogota -kilpailuun.

Vuonna 2007 hän uskalsi televisioon, mikä toi hänelle enemmän mainetta. Jessica isännöi näyttelyä El Gordo y la Franca. Muutettuaan Miamiin hänen uransa esti hieman hajanainen kosmeettinen toimenpide, mutta hän säilytti silti maineensa.

Maricris Rubio

Maricris Rubio

Maricris syntyi vuonna 1978 Trujillossa, Perussa. Maine koputti hänen ovelleen voitettuaan “ kevään kuningatar ” -mestarin kuuluisassa paikallisessa näyttelijässä. Sen jälkeen hän voitti useita muita kauneuskilpailuja ja ajoi itsensä entistä suurempiin korkeuksiin voittamalla Miss Libertadin.

Maricris, joka on nyt malli, on pitänyt upeaa hahmoa vuosien varrella. Huolimatta siitä, että hän on yli 40-vuotias, hän on edelleen suosituimpien kuumien latinalaisten naisten joukossa.

Marthina Brandt

Marthina Brandt

Martina syntyi 31. tammikuuta 1992. Vuoden 2014 FIFA: n maailmancupissa Brasiliassa jotkut tytöt erottuivat kaiken kannesta, ja Marthina oli yksi. Marthina voitti Miss Brazil -kauneuskilpailun vuonna 2015.

Kaunis blondi jatkoi kilpailuaan Brasilian edustajana Miss Universe -kilpailussa. Marthina yhdisti struttin korkokengillä ja kävelyteillä antaen hienoja esityksiä opinnoissaan lakiopiskelijana.

päätelmä

Koko luettelo on loputon, koska Latinalaisesta Amerikasta ei ole koskaan pulaa kauniista naisista, joilla on henkeäsalpaava ulkonäkö. Jos olet kiinnostunut latinalaisista naisista, sinulla on varmasti hyvä maku. Joten käytä mahdollisuuttasi löytää rakkaus elämääsi viehätysvoiman ja karisman avulla.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet