GetBride Kuumat malesialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1645 Näkymät

Kuumat malesialaiset naiset

Uusien kulttuurien ja ihmisten tunteminen on aina jännittävä kokemus: olet kiehtova, huolissasi, ja kiinnostunut tapaamaan ihmistä maapallon toiselta puolelta, josta voi tulla ystäväsi, rakastajasi tai kollegasi. Mutta ennen kuin matkustat uuteen maahan verkostoituakseen paikallisten ihmisten kanssa, sinun on selvitettävä kuka kuumimmista heistä on. Tätä silmällä pitäen päätimme saattaa päätökseen tämän arvostelu kuumimmista malesialaisista naisista. Nauttia!
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2434 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat malesialaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3050 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2030 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1752 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1600 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3040 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Miksi malesialaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Malesialaiset naiset ovat eräitä maapallon kauneimmista naisista syystä: he ovat pieniä, lempeitä ja houkuttelevia. Heillä on vähän naiivia kasvoominaisuuksia, siro vartalo, kädet ja jalat sekä pitkät paksut hiukset. Heidän kauneutensa ei rajoitu heidän fyysisiin ominaisuuksiinsa: he ovat myös erittäin houkuttelevia persoonallisuuksia luonteensa ystävällisyyden vuoksi. Tämän lisäksi he tietävät kaikki aasialaiset salaisuudet näyttää nuorilta 60-luvulle asti. Voitteko kuvitella treffailun sellaisella naisella?

Mitä tyyliin ja muotiin tulee, kuuma Malesialaiset morsiamet mieluummin naisellinen ja romanttinen vaatteet kuin maskuliininen. He käyttävät mekkoja, hameita, polo-t-paitoja ja lenkkarit päivällä sekä cocktailmekkoja ja korkokenkiä, kun he lähtevät yöllä. Suurin osa malesialaisista tytöistä seuraa muotisuuntauksia, mutta he eivät koskaan käytä asioita, jotka eivät sovi heidän ruumiilleen tai persoonallisuuksilleen, vaikka ne olisivat trendikkäitä. Tätä silmällä pitäen voidaan sanoa, että seksikkäät malesialaiset tytöt mieluummin iankaikkista tyyliä kuin nopeaa muotia.

Fyysiset ominaisuudet

Malesialaiset naiset ovat aitoja

Ensimmäinen asia, jonka haluamme korostaa näissä tytöissä, on heidän vilpittömyytensä. Jopa kuumimmat malesialaiset tytöt ovat ystävällisiä ja suoraviivaisia muille: sinun ei tarvitse arvata tyttöystäväsi sisäisiä tunteita ja ajatuksia, koska hän on kuin avoin kirja. Vaikka joskus heidän reaktionsa ovat arvaamattomia ja epätavallisia länsimaisille miehille, seksikkäiden malesialaisten tyttöjen kanssa on helppo kommunikoida.

Ne ovat sopivia

Itsehoitokäytännöt ovat erittäin suosittuja etenkin Aasiassa ja Malesiassa. Paikalliset naiset osaavat pitää ihonsa joustavana ja näyttävät raikkaalta pitkien vuosien ajan. He ovat myös tietoisia ruokavalioon ja liikuntaan liittyvistä kauneuden salaisuuksista pysyäkseen paitsi nuorina ja kauniina myös terveinä. Siksi, jos aloitat suhteen malesialaisen tytön kanssa, myös elämäntyyliisi tulee todennäköisesti sopivampi ja terveellisempi.

He eivät vaadi

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on se, että malesialaisilla tytöillä ei ole vaatimuksia. Heidän ei tarvitse paljon ollakseen onnellinen, ja siksi he eivät odota kumppaniensa tulevan ja antavan heille kaiken mitä haluavat. Voimme sanoa, että kuumat malesialaiset tytöt ovat minimalisteja: he tarvitsevat vain muutamia laadukkaita asioita tehdäkseen asuintilansa mukavaksi, joten et koskaan huomaa, että heillä on monia turhia huonekalukappaleita, lehdet, joita he eivät lue, vaatteet, joita he eivät käytä, jne.

kulttuuri

Kuumat malesialaiset tytöt ovat ujoja

Jos kuvailisimme Malesian morsiamet ’ kulttuurisia erityispiirteitä, sanoisimme, että ne eroavat muista aasialaisista ujouden tasonsa perusteella. Nämä tytöt eivät pelkää kommunikoida muiden ihmisten kanssa: lisäksi he ovat hauskoja ja humoristisia ystäviensä ja perheensä kanssa. Mutta jos puhumme vuorovaikutuksesta muukalaisten kanssa, voimme sanoa, että malesialaiset tytöt ovat ujoja. He eivät ole valmiita antamaan puhelinnumeronsa juuri tavanneille miehille, sitoutuvat viettämään aikaa yhdessä yökerhossa jne.

He ovat fiksuja

Malesialaisessa yhteiskunnassa älykkyyttä ja koulutusta arvostetaan paljon. Siksi perheet yrittävät parhaansa tarjotakseen lapsilleen parhaat koulutusmahdollisuudet. He viettävät myös paljon aikaa opettamalla pieniä lapsiaan lukemaan, analysoimaan asioita ja ymmärtämään tapahtumien välisiä syy-seurausyhteyksiä. Tämän seurauksena malesialaisista tytöistä kasvaa ja tulee älykkäitä henkilöitä, joilla on hyvin kehittynyt kriittisen ajattelun taito. Joten jos et ole kiinnostunut treffailusta malesialaisten kanssa, mutta haluat löytää liikekumppaneita Malesiasta, et menetä.

He ovat kuuliaisia

Lopuksi, seksikkäät malesialaiset naiset ovat yhtä kuuliaisia kuin suurin osa aasialaisista. He eivät taistele kumppaneidensa kanssa, he eivät koskaan väitä tai epäile aviomiehensä ’ päätöksiä. Sen sijaan malesialaiset naiset tukevat miehiään heidän halussaan luoda parempi elämä perheilleen. Voimme sanoa, että Malesian morsiamet ovat eräitä kiitollisimpia naisia maailmassa suhteiden suhteen. He ovat myös ymmärtäviä, uskollisia ja luotettavia.

Miesten suosio

On muutamia syitä, miksi miehet ympäri maailmaa haluavat tavata seksikkäitä malesialaisia naisia. Ne ovat seuraavat:

Malesialaiset tytöt suhtautuvat suhteisiin vakavasti

Todennäköisesti edelliset kappaleet ovat osoittaneet seksikkäiden malesialaisten tyttöjen luotettavuuden suhteissa. Malesian tytöt harkitsevat olevansa suhteessa ensimmäisestä päivästä lähtien, joten sitoutuminen on heille helppoa ja luonnollista. Heidän odotuksensa miehistä ovat kohtuulliset: he haluavat löytää kumppaneita, jotka arvostavat heitä ja ovat uskollisia myös heille.

Suhde malesialaiseen naiseen voi olla miellyttävä ja vakaa vain, jos molemmat osapuolet ymmärtävät, että heidän ei pidä flirttailla tai viettää aikaa muiden miesten tai naisten kanssa, kun he alkavat treffailla jonkun kanssa. Jos olet valmis antamaan tällaisen sitoutumisen tason, sinulla ei ole ongelmia kuumimpien malesialaisten naisten kanssa.

He eivät ole kiinnostuneita lyhytaikaisista asioista

Treffit ovat prosessi, jolla paljastetaan persoonallisuudet ja heidän keskinäiset tunteensa toisilleen Malesiassa. Siksi paikalliset ihmiset eivät ole kiinnostuneita yhden yön seisontapaikoista, nopeista koukkuista, huijaamisesta ja muista epäilyttävistä suhteista. Paikalliset naiset arvostavat itseään paljon tullakseen hienovaraisiksi rakastajiksi naimisissa oleville miehille. He pyrkivät vain onnelliseen suhteeseen, jossa molemmat kumppanit kunnioittavat toisiaan ja haluavat perustaa perheen tulevaisuudessa, joten jos et ole kiinnostunut perheen luomisesta pian, älä yritä vietellä seksikkäitä malesialaisia naisia.

He treffoivat verkossa jopa enemmän kuin offline-tilassa

Online-treffikulttuuri on hyvin kehittynyttä Malesiassa. Paikalliset ihmiset, sekä miehet että naiset, haluavat viettää aikaa treffisovelluksissa ja verkkosivustoilla löytääkseen kumppaninsa. He ajattelevat, että tutustuminen sosiaalisen median kautta on turvallisempaa kuin edes kadulla, joten ota se huomioon rakentaessasi treffistrategiaasi.

Kuumat malesialaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

15 parasta kuumin malesialaista tyttöä

Salome Das

Salome Das

Aloitamme luettelon kuumimmista malesialaisista naisista Salome Dasin kanssa, joka on uskomaton kauneus Malesian syntyperää. Hän syntyi saksalaisen isän ja intialaisen äidin perheelle, joten voit vain kuvitella naisen kauneuden, jolla on tällainen sekoitus eri kansallisuuksia. Hänen korkeat poskiluut ja leveät kulmakarvat sekä parkittu iho ja syvät silmät jättävät miehet sanattomiksi, ja meistä tuntuu myös: tämän tytön tunnelma on taikuutta.

Hannah Tan

Hannah Tan

Seuraava persoonallisuus, jonka esittelemme kuumimpien malesialaisten tyttöjen luettelossa, on Hannah Tan. Hän syntyi Malesiassa vuonna 1981. Tällä hetkellä hänen ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiinsa kuuluu näyttelijä, laulaminen ja laulun kirjoittaminen, vaikka maailma tuntee hänet ensisijaisesti näyttelijänä. Hän debytoi näytöllä pelaamalla pääroolia Bezanya Cinta -sarjassa. Toinen kuuluisa hänen teoksensa on My Spy, jossa hän soitti Interpol-agenttia.

Carmen Soo

Carmen Soo 

Kolmas kauneus luettelossamme on malesialainen malli Carmen Soo ja näyttelijä. Hän syntyi Kuala-Lumpurissa. Hänen mallinnusuransa alkoi seitsemäntoistavuotiaana, ja myöhemmin hän muutti Hongkongiin laajentaakseen ammatillisia mahdollisuuksiaan. Siellä hän sai selville, että hänen petite-korkeutensa ei riitä catwalk-mallinnukseen, joten hän jatkoi tuotemerkkien kaupallisia valokuvia. Huolimatta ennusteista epäonnistumisesta mallinnuksessa, hän onnistui pääsemään V Mag-, New Tide Glam- ja New Man -lehtien kansiin.

Atikah Karim

Atikah Karim

Atikah on yksi seksikkäiden malesialaisten naisluettelomme kirkkaimmista kauneuksista. Tämä johtuu hänen epätavallisesta ulkonäöstä, joka selittyy hänen alkuperästään: hän syntyi Malesiassa Bajau-Bruneian vanhemmille. Hänen kovat kasvoominaisuudet, terävät silmät ja parkittu iho ovat ominaisuuksia, jotka saavat hänet erottumaan joukosta. Tämän lisäksi hän on myös pitkä (5’9 jalkaa) ja menestyvä catwalk-mallinnuksessa. Kuuluisimmat tuotemerkit, joiden kanssa hän teki yhteistyötä, ovat Nike, & Other Stories, Arket jne.

Nur Fazura

Nur Fazura

Toinen merkittävä malesialainen nainen, Nur Fazura on näyttelijä, TV-isäntä, malli, VJ ja yrittäjä. Hän syntyi vuonna 1983 Pekangissa, Malesiassa. Hänen uransa alkoi isännöimällä muutamia ohjelmia Malesian televisiossa, mukaan lukien Teens World. Myöhemmin hän päätti aloittaa näyttelijöiden elokuvissa. Nur Fazuran teoksiin kuuluivat Bicara Hati, Scenario XX, Buli Balik ja monet muut. Mainittujen elokuvien roolit ansaitsivat Nurille muutaman palkinnon parhaana näyttelijänä.

Sheena Liam

Sheena Liam

Sheena on yksi niistä malleista, jotka yhtäkkiä herättivät kuuluisan eräänä aamuna. Näin tapahtui, kun Sheena voitti Aasian Next Top Model -näyttelyn: hän alkoi saada tarjouksia yhteistyöhön eri tuotemerkkien ja suunnittelijoiden kanssa. Tällä hetkellä hän matkustaa miehensä kanssa ympäri maailmaa edistääkseen intohimoaan: kirjontaa ja mallintamista.

Julie Woon

Julie Woon

Julie syntyi vuonna 1985 ja tunnetaan näyttelijänä ja TV-isäntänä. Hän on kuuluisa paitsi isännöinti- ja näyttelytaitoistaan myös koko maan rakastamasta kauneudesta. Hän soitti muutamassa TV-sarjassa ja isännöi useita ohjelmia (8TVQuickie, NTV7 Ota minut pois). Hän osallistui myös mainoskampanjoihin Bayerin ja Watsonsin kanssa. Viime vuosina hän on Puman brändin suurlähettiläs.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8821
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8794
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9262
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Angie Ng

Angie Ng

Angie on yksi herkän näköisistä malleista nykyaikaisessa Malesiassa. Vaikka hän muutti Hongkongiin kymmenen vuotta sitten, hän on tunnistettavissa ja rakastettu maassaan paljon. Mallinnuksen lisäksi tällä upealla naisella on oikeustieteen tutkinto ja hän rakastaa nyrkkeilyä vapaa-ajallaan. Haluatko sellaisen naisen vierelläsi?

Belinda Chee

Belinda Chee

Belinda syntyi vuonna 1982 Malesiassa. Hän on TV-isäntä, näyttelijä ja malli. Belinda osoitti nuoresta iästä lähtien rakkautta esittävään taiteeseen. Myöhemmin hän löysi urheilun ja rakastui uintiin. Hän oli ammattimainen uimari yli 8 vuotta, mutta sitten hän päätti siirtyä opiskeluun. Hänellä on media- ja viestintätutkinto. Hänen tärkeimpiin TV-teoksiinsa kuuluivat seuraavat ohjelmat: Teman 2, The Ultimate Prom Night, 8TV: n Rocking Birthday -konsertti.

Lisa Surihani

Lisa Surihani

Lisa syntyi vuonna 1986 Malesiassa. Hän on kaupallinen malli, näyttelijä ja TV-isäntä. Hänen uransa alkoi, kun hän oli vain yksitoista vuotta vanha: tuolloin hän esiintyi TV1-Malesian kanavalla. Myöhemmin hän soitti hyvissä pojissa, en ole sinkku, Ular ja Kappoww! elokuvia. Hänen näyttelijäkykynsä sai parhaan näyttelijän tittelin, jota hän arvosti suuresti, koska hän ei ole ammattinäyttelijä (Lisalla on oikeustieteen tutkinto). Hän on ollut naimisissa vuodesta 2012 ja hänellä on kaksi lasta.

Gwen Lu

Gwen Lu

Gwen Lu on yksi Malesian tunnetuimmista malleista, ja se on tunnettu viimeisen 15 vuoden aikana mallina, jolla on epätavallinen kauneus. Hänen hoikka figuuri, pitkät jalat ja muukalaiset kasvot saavat kaikki suunnittelijat haluamaan palkata hänet näyttelyihinsä. Uransa aikana hän osallistui muotinäytöksiin ja kävelykaduihin New York Fashion Week -tapahtumassa ja esiintyi L’Officiel Malesian, Elle Vietnamin kansissa ja muissa lehdissä.

Nora Tanskan Hanif

Nora Tanskan Hanif

Nora Danish syntyi vuonna 1982 Terengganussa, Malesiassa. Hänellä on myös arabimaiden ja burman juuret, jotka vaikuttivat hänen ulkonäkönsä: hänellä on suklaalla varjostettu iho, paksut kulmakarvat, pyöreä kasvot ja pienet silmät. Noran ura alkoi osallistumalla Hotlink Mysterious Girl -mainokseen. Sen jälkeen hän soitti komedia-sitcomissa Malesian televisiossa ja muutamissa elokuvissa (Mencari Cinta & 2 Kalimah). Hänellä on kolme lasta ja hän oli naimisissa kaksi kertaa.

Maya Karin

Maya Karin

Maya Karin syntyi vuonna 1990 ja on monipuolisen lahjakkuuden nainen: hän löysi itsensä TV-isännöinnistä, näyttelijästä ja laulamisesta. Lapsuudesta lähtien hän osoitti kiinnostusta mallintamiseen ja teatteriin, joten hänen vanhempansa tekivät parhaansa auttaakseen häntä seuraamaan unelmiaan tulla näyttelijäksi. Hän osallistui moniin näyttelyihin teini-ikäistensä aikana. 17-vuotiaana hän muutti Indonesiasta Malesiaan opiskelemaan mediaa ja markkinointia. Sen jälkeen hänen televisiouransa alkoi: ensin hän oli isäntä TV3-kanavalla, sitten hän pelasi erittäin menestyneessä elokuvassa ‘ Pontianak Harum Sundal Malam ’. Hänen lahjakkuutensa leimasi parhaan näyttelijän palkinto tämän elokuvan roolista, ja siitä lähtien hänestä tuli melko vaativa näyttelijä.

Diana Danielle

Diana Danielle

Diana syntyi vuonna 1991 Houstonissa, Texasissa. Hän on malesialainen näyttelijä, joka muutti äitinsä isänmaalle vanhempiensa erottua. Hänet kasvatettiin malesialaisten perinteiden mukaisesti, joten hän pitää itseään malesialaisena, ei amerikkalaisena naisena. Hänen uransa alkoi kehittyä, kun hän soitti TV3-sarjassa Air Mata Maria. Nyt hän on erittäin suosittu näyttelijä, joka vaatii osallistumista kaupallisiin mainoksiin, lauluesityksiin ja mallintamiseen.

Juliana Evans

Juliana Evans

Viimeinen kauneus, jonka esittelemme kuumien malesialaisten naisten luettelossa, on Juliana Evans. Hän syntyi vuonna 1989 ja on näyttelijä. Hän esiintyi näytöllä ensimmäistä kertaa, kun hän oli kaksitoistavuotias, ja siitä lähtien hän on isännöinyt muutamia ohjelmia Malesian televisiossa. Hänen näyttelijäuransa alkoi vuonna 2008 KAMI The Movie -teipillä ja jatkuu tähän asti. Hänellä on FHM 100 eniten etsimää naista maailmassa 2010 -palkinto.

päätelmä

Malesialaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, ja monilla on sekoitus Kaakkois-Aasian, Kiinan ja Intian piirteitä. Heillä on myös tummat hiukset ja silmät. Malesialaiset naiset tunnetaan vieraanvaraisuudestaan ja ystävällisistä persoonallisuuksistaan. He arvostavat perhettä ja yhteisöä, ja niitä kuvataan usein lämpiminä ja vieraanvaraisina.

Muodin suhteen malesialaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä, kirkkain värein ja koristeellisin kuvioin, jotka heijastavat maan monipuolista kulttuuriperintöä. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella. On myös tärkeää kunnioittaa ja arvostaa Malesian kulttuurista monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta, maata, jolla on rikas historia ja monimuotoinen väestö.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet