GetBride Kuumat meksikolaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1377 Näkymät

20 kuuluisaa kuumaa meksikolaista naista

Meksiko houkuttelee tuhansia turisteja uskomattomilla rannoillaan, monipuolisella kulttuurilla, kauniilla arkkitehtuurilla ja historiallisella perinnöllä. Meksiko tunnetaan myös huumeiden sodasta, joka vaikuttaa paljon maan maineeseen.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2212 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

20 kuuluisaa kuumaa meksikolaista naista

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1949 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1649 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1693 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2810 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2510 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Johtavat naiset: Meksikon parhaiden naisten saavuttajien juhlitseminen

Mutta tänään keskitymme alueen toiseen osaan. Tiesitkö sen Meksikolaiset naiset ovat uskomattoman kauniita ja muodostavat paikallisen ylpeyden? Heillä on kauniit kasvot ja fantastiset muodot, jotka saavat miehet kääntämään päänsä ohi. Lisäksi paikalliset naiset ovat lahjakkaita ja tavoitteellisia, joten kuumimpien meksikolaisten kuuluisuuksien löytäminen ei ollut vaikeaa. Tässä on luettelomme tunnetuimmista kuumista meksikolaisista naisista, jotka sinun pitäisi tietää:

Salma Hayek

Salma Hayek

Tämä kaunis meksikolainen morsian on tunnettu ympäri maailmaa. Salma Hayek on yksi kuumimmista meksikolaisista naisista ja lahjakas näyttelijä. Näyttelijänä hänet nimitettiin BAFTA-palkinnolle, näyttelijöiden kiltapalkinnolle, akatemiapalkinnolle ja Golden Globe -palkinnolle roolistaan elokuvassa “Frida.” Hollywood-toimittaja nimitti Salma Hayekin yhdeksi Hollywoodin latinalaisen yhteisön vaikutusvaltaisimmista jäsenistä ja sijoittui neljänneksi heidän luettelossaan. Glamour nimitti hänet vuoden naiseksi 2001, kun taas Harvardin säätiö nimitti hänet vuoden taiteilijaksi vuonna 2006. Salma Hayek sai myös Franca Sozzani -palkinnon Venetsiassa 2018.

Salma Hayek syntyi syyskuussa 2, 1966 Meksikossa. Hän aloitti näyttelijäuransa kotimaassaan. Salma debytoi TV-sarjassa “Teresa.” Sitten hän muutti Los Angelesiin saadakseen lisää mahdollisuuksia elokuvanteollisuuteen ja opiskelemaan näyttelemistä. Hänestä tuli menestyvä näyttelijä ja hän näytteli lukuisissa elokuvissa koko uransa ajan. Hänen valitsemansa filmografia sisältää “ Frida, ” “ Hämärästä Dawniin, ” “ Dogma, ” “ Villi villi länsi, ” “ Desperado, ” ja “ Lonely Hearts.

Jessica Alba

Jessica Alba

Vaikka Jessica Alba syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, lisäämme hänet kuumien meksikolaisten naisten luetteloon, koska hänellä on meksikolaiset juuret. Tämä kaunis tyttö, jolla on söpö hymy, on menestyvä näyttelijä.  Maxim sisällytti hänet useita kertoja kuumimpien kuuluisuuksien luetteloon. People-lehti nimitti hänet yhdeksi kauneimmista ihmisistä 2005 ja 2007. FHM sisällytti hänet seksikkäimpien naisten luetteloon. Miesten terveys- ja imperiumilehti nimitti hänet myös yhdeksi toivotuimmista kuuluisuuksista.

Jessica Alba syntyi huhtikuussa 28, 1981. Hän alkoi osoittaa kiinnostusta näyttelijäurasta, kun hän oli viisi vuotta vanha. Jessica debytoi elokuvassa vuonna 1994. Hänellä oli pieni rooli “: ssäLeiri missään.” Todellinen menestys ja kuuluisuus tulivat hänelle 2003 sen jälkeen kun hän näytteli elokuvassa “hunaja.” Hän esiintyi uransa aikana monissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Joten jos haluat nauttia tämän upean tytön lahjakkuudesta ja kauneudesta, voit katsella “ Fantastinen neljä, ” “ Fantastinen neljä: hopean surffaajan nousu, ” “ Sinikaupunki, ” “ Silmä, ” “ Machete,” tai “Tumma enkeli.”

Ana Claudia Talancon

Ana Claudia Talancon

Ana Claudia Talankon on kuuluisa meksikolainen näyttelijä, malli, laulaja ja TV-isäntä. Hänen ensimmäinen roolinsa antoi hänelle nimityksen Ariel-palkinnosta luokassa “Paras uusi näyttelijä.” Hän voitti parhaan uuden näyttelijäpalkinnon Sol de Oro -seremoniassa vuonna 2006 1999. Mallissa Ana Claudia teki yhteistyötä Intimissimin ja GQ: n kanssa.

Ana Claudia Talankon syntyi toukokuussa 1, 1980 Meksikossa. Hänen debyyttiroolinsa oli elokuvassa “El Cometa. ” Ana Claudia Talankon näytteli seuraavissa elokuvissa: “Rakkaus Choleran aikana, ” “ El Crimen del Padre Amaro, ” “ Yksi vastaamaton puhelu, ” ja “vihan päivät.”

Ximena Navarrete

Ximena Navarrete

Ximena Navarrete on toinen kaunis kukka luettelossamme. Ximena on meksikolainen malli, näyttelijä ja TV-isäntä. Hän voitti kauneuskilpailun Nuestra Belleza Mexico vuonna 2009 ja tuli Miss Universe sisään 2010. Ximena oli toinen meksikolainen tyttö, joka voitti Miss Universumin.

Ximena Navarrete syntyi helmikuussa 22 sisään 1988. Hänestä tuli malli ollessaan 16 vuotta vanha. Ximena työskenteli mallinnusuransa aikana kuuluisille tuotemerkeille, mukaan lukien Old Navy ja L’Oreal Paris. Tämä upea nainen esiintyi myös kahdessa telenovelassa – “La tempestad” ja “108 Costuras.” Joten voit katsella muutamia sarjoja vain katsoaksesi Ximenaa.

Eiza Gonzalez

Eiza Gonzalez

Eiza Gonzalez syntyi tammikuussa 30, 1990. Hän opiskeli näyttelemistä Televisan ja M & M-studion perustamassa näyttelijäkoulussa uransa alussa. Lola Valenten rooli tv-sarjassa “Lola, poista una vez” toi hänelle menestyksen ja tunnustuksen. Sisään 2013, Eiza muutti Yhdysvaltoihin yrittääkseen saada rooleja Hollywood-elokuvissa. Hän ilmestyi “ Hämärästä aamunkoittoon: Sarja, ” “ Vauvan kuljettaja, ” “ Hobbs & Shaw, ” “ Alita: Battle Angel, ” “ Bloodshot,” ja muut elokuvat.

Elsa Benitez

Elsa Benitez

Elsa Benitez on yksi seksikkäimmistä meksikolaisista malleista. Hän esiintyi suosittujen aikakauslehtien kansissa, mukaan lukien Sports Illustrated Swimsuit Issue, Vogue, Mademoiselle, Elle, Harper’s Bazaar, Glamour ja Marie Claire. Jos haluat tietää kuinka kuumat meksikolaiset naiset näyttävät, katso vain Elsan valokuvia.

Syntynyt huhtikuussa 11, 1970, Elsa Benitezistä tuli malli voitettuaan mallikilpailun vuonna 1995. Hän osallistui huippumerkkien, kuten Dolce & Gabbana, Chanel, Versace, Carolina Herrera, Anna Sui, MaxMara, Valentino, Christian Dior ja Massimo Dutti, muotinäytöksiin. Elsa esiintyi myös musiikkivideossa “Rakkaus nähdä sinut itkemään” Enrique Iglesiasille.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria on toinen viehättävä nainen, jolla on meksikolaiset juuret. Gabrielle Solisin rooli tv-sarjassa “Epätoivoiset kotiäidit” oli todellinen läpimurto Evalle. Hän voitti useita palkintoja yhdessä TV-sarjan näyttelijöiden kanssa ja yksin. Ne sisältävät palkinnot Teen Choice Awards -palkinnoissa, People’s Choice Awards -palkinnoissa, Bambi Awards-palkinnoissa ja Screen Actors Guild -seremonioissa. Ihmiset ja ihmiset en Español nimittivät hänet yhdeksi Hollywoodin kauneimmista naisista.

Evan Longoria syntyi maaliskuussa 15, 1975. Hän debytoi jaksossa suositusta TV-sarjasta “Beverly Hills, 90210.” Eva näytteli monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Voit katsella “ Epätoivoiset kotiäidit, ” “ Frontera, ” “ Tumma totuus, ” “ Suurelle kunnialle, ” ja “ Matalampi oppiminen ” nauttia hänen lahjakkuudestaan ja kauneudestaan. Eva esiintyi Harperin basaarin, Vogue ja Marie Claire kansissa. Muuten, Eva Longoria on mukana hyväntekeväisyydessä. Sisään 2009, Hollywood-toimittaja nimitti hänet vuoden filantropistiksi.

Camila Sodi

Camila Sodi

Niiden, jotka pyrkivät löytämään seksikkäitä meksikolaisia naisia, tulisi katsoa Camila Sodia, koska tämä tyttö on kiehtova. Hän on menestyvä malli, näyttelijä ja laulaja. Camilalla oli päärooli vuonna “ Niñkuten Mal, ” “ Kuinka hajottaa Douchebagisi kanssa, ” “ Luis Miguel, ” ja “Rubi.

Camila Sodi syntyi toukokuussa 14, 1986. Hän työskenteli mallina ennen näyttelijäuransa aloittamista. Camila isännöi meksikolaista musiikkitelevisio-ohjelmaa “Telehit.” “Inocente de Ti” oli ensimmäinen TV-sarja, jossa hän esiintyi, ja “Yö Buffalo” oli hänen ensimmäinen elokuvansa. Laulajana Camila julkaisi yhden albumin nimeltä “Ella & El Muerto.”

Thalia

Thalia

Tämä eksoottinen kukka on yksi kuumimmista meksikolaisista tytöistä ja laulajista. On todennäköistä, että olet kuullut joitain hänen kappaleistaan 1990-luvulla ja 2000s koska hän oli Latinalaisen popin kuningatar. Thalia myi enemmän kuin 20 miljoona CD-levyä ja siitä tuli kaikkien aikojen menestyneimpiä latinalaisia laulajia. Hän voitti Billboard Latin Music Awards, Premios Juventud Awards, Lo Nuestro Awards ja Latin Grammy Awards. Lisäksi Thalia on myös menestyvä meksikolainen telenovela-näyttelijä. Joukkotiedotusvälineet nimittivät hänet Telenovelasin kuningattareksi. Hänestä tuli yksi maailman tunnetuimmista latinalaisista saippuanäyttelijöistä.

Syntynyt elokuussa 26, 1971, Thalia esitteli ensimmäisen kaupallisen videonsa, kun hän oli vain vuoden ikäinen. Thalia julkaisi yleensä 16 studioalbumit musiikkiuransa aikana ja pääosissa 7 telenovelas näyttelijänä. Hän esiintyi myös muutamassa elokuvassa.

Paulina Rubio

Paulina Rubio

Paulina Rubio kuuluu tunnetuimpiin meksikolaisiin kuuluisuuksiin. Tämä upea nainen on kuuluisa laulaja, lauluntekijä, liikenainen ja malli. Hän myi enemmän kuin 15 miljoonaa albumia ja siitä tuli kaikkien aikojen menestyneimpiä latinalaisia esiintyjiä. Hänen kappaleensa saavuttivat useita kertoja eri musiikkikalenterien kärjessä. Paulina voitti Billboard Latin Music Awards-, Lo Nuestro Awards-, MTV Latinoamerica Awards- ja Telehit Awards -palkinnot.

Paulina Rubio syntyi kesäkuussa 17 sisään 1971. Laulajana hän aloitti uransa yhtyeessä “Timbiriche.” Hän lähti ryhmästä keskittyäkseen soolouransa vuonna 1991. Paulina nauhoitti 11 studioalbumit. Lisäksi hän näytteli muutamassa elokuvassa ja osallistui lahjakkuusnäyttelyihin valmentajana.

Mariana Bayon

Mariana Bayon

Jos olet seksikkäiden meksikolaisten tyttöjen fani, tunnet ehdottomasti Mariana Bayonin. Tämä hellä kauneus on kuuluisa malli. Hän voitti Meksikon Next Top Model -televisio-ohjelman.

Mariana Bayon syntyi helmikuussa 14 sisään 1991. Menestys Meksikon huippumallissa toi hänelle kutsun työskennellä kuuluisassa mallitoimistossa Shock Modeling. Mariana oli Meksikon Mercedes Benz Fashion -kasvot 2010. Hän teki myös yhteistyötä Alejandro Fernandezin kanssa ja esiintyi hänen musiikkivideossaan.

Martha Higareda

Martha Higareda

Martha Higareda on toinen toivottava ja lahjakas meksikolainen tyttö luettelossamme. Hän on kuuluisa näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja. Martha sai Mayahuel-palkinnon Guadalajaran kansainvälisellä elokuvafestivaalilla.

Syntynyt elokuussa 24 sisään 1983, Martha aloitti toimintansa lapsena. Hän debytoi televisiossa emäntänä Zapping Zone -kadulla Disney Channelilla. Hän sai ensimmäisen pääroolinsa elokuvassa “Amarte Duele” sisään 2002. Martha näytteli monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Voit nauttia tämän kauneuden näyttelijäkyvystä katsomalla “3 idioottia, ” “ Mene sisarille, ” “ McFarland, ” “ Street Kings, ” “ Hello Herman,” ja “Mariachi Gringo.

Maite Perroni

Maite Perroni

On helppo rakastua tähän kauniiseen tyttöyn. Maite Perroni tunnetaan laulajana, lauluntekijänä, näyttelijänä ja tuottajana. Hän sai Premios TVYNovelas -palkinnon parhaana näyttelijänä vuonna 2006 2006. Univision nimitti hänet “Telenovelan uusi kuningatar.”

Maite Perroni syntyi maaliskuussa 9 sisään 1983. Maite alkoi esiintyä erilaisissa mainoksissa ja musiikkivideoissa lapsena. Tämä upea tyttö oli menestyvän musiikkibändin RBD jäsen. Sooloartistina hän julkaisi muutaman albumin, josta tuli suosittu. Rooli telenovelassa “Rebelde” oli hänen näyttelijädebyytinsä. Maite sai lukuisia palkintoja koko näyttelijäuransa ajan. Lisäksi Maite teki yhteistyötä NYX Cosmeticsin, Pepsin, Pantenen ja Teletonin kanssa. Hänen Barbie-nukkeversio luotiin 2007.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9271
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
9029
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9288
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Melissa - kuva
Melissa, 33
Sijainti: Meksikon kaupunki, Meksiko
Ammatti: Mainostaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruuasta, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Nautin ruoanlaitosta jopa muutakin kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja voit kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvi, rapea peruna, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakkuja – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia taitojani. Olen tietoinen erilaisista tavoista kasvattaa ihmisen sielua. Koska kirjaudun pois pienestä palapelistä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia sosiaaliseen. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta tiedostani itsenäisesti. Hyvin tekstiviesti minulle aina, kun olet epätoivoisesti tutkimassa mitään salaisuuksiani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Daniela de Jesus Cosio

Daniela de Jesus Cosio

Daniela on meksikolainen malli, joka esiintyi parhaiden lehtien kansissa, mukaan lukien Vogue, Balance, Maxim, Palm Beach Illustrated, Grazia ja Beauty Forum. Hän osallistui kauneuskilpailuun Nuestra Belleza Mexico vuonna 2005 ja tuli toiseksi.

Tämä kuuma meksikolainen tyttö syntyi tammikuussa 11, 1986. Hän aloitti mallina työskentelynsä osallistuttuaan kauneuskilpailuun. Daniela esiintyi kuuluisten tuotemerkkien ja suunnittelijoiden, kuten Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Chado Ralph Rucci, Marchesa ja Guess, muotinäytöksissä. Hänet esiteltiin myös Victoria’s Secret-, L’Oreal-, Express-, Clarins- ja Lorimar-mainoksissa.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez on toinen toivottava tyttö, jonka meksikolaiset juuret ovat luettelossamme. Olet ehdottomasti kuullut yhden hänen kappaleistaan, koska hän on kuuluisa laulaja. Musiikkiuransa lisäksi Selena esiintyy myös elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Billboard nimitti hänet vuoden naiseksi 2017. Selena tekee yhteistyötä myös erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Hänestä tuli UNICEFin suurlähettiläs ollessaan 17.

Selena syntyi heinäkuussa 22 sisään 1992. Näyttelijäuransa lähtökohta oli rooli TV-sarjassa “Barney ja ystävät.” Hän näytteli lukuisissa elokuvissa, kuten “ Toinen Cinderella Story, ” “ Monte Carlo, ” “ Getaway, ” ja “Sateinen päivä New Yorkissa.” Soololaulajana hän julkaisi kolme albumia. Kuten huomaat, kuten monilla muilla kuumilla meksikolaisilla naisilla, Selenalla on useita kykyjä.

Altair Jarabo

Altair Jarabo

Altair Jarabo on toinen seksikäs telenovela-tähti luettelossamme. Hän voitti parhaan näyttelijän ilmoituksen palkinnon Premios Diosas de Platassa. Sinun tulisi huomata, että tämä kaunis tyttö on myös kuuluisa malli.

Tämä hämmästyttävä nainen, jolla on kauniit kasvot ja täydelliset muodot, syntyi elokuussa 7 sisään 1986. Altair sai ensimmäisen roolinsa telenovelassa “El Peñón del Amaranto” sisään 1993. Hänen filmografiaansa kuuluu monia meksikolaisia telenoveloja, joten on todennäköistä, että tunnet tämän kauneuden, jos katsot koskaan Meksikon TV-sarjoja.

Fernanda Romero

Fernanda Romero

Fernanda Romero on kaunis meksikolainen kukka, joka tekee elokuvien ja musiikkiteollisuuden kirkkaammaksi. Hän sai myös suosiota mallina, kun hän teki yhteistyötä Pepsin, Clean & Clearin, Applen, Rock & Republicin ja J.C. Penney. Löydät Fernandan GQ: n, Reforma: n, Ok Magazine Espanolin ja ELLE: n sivuilta.

Lahjakas tyttö syntyi lokakuussa 4 sisään 1983. Hän debytoi televisiossa TV-sarjan isäntänä “Ohjaus.” “Silmä” on elokuva, joka toi hänelle toivotun tunnustuksen, menestyksen ja uudet Hollywood-roolit. Hän osoitti näyttelijäkykynsä vuonna “ 400 päivää, ” “ Vedä minut helvettiin, ” “ Valmis tai ei, ” ja muut elokuvat.

Anahi

Anahi

Anahi on suosittu meksikolainen laulaja ja näyttelijä. Hän on suositun RBD-yhtyeen entinen jäsen. Anahin soloalbumi “Mi Delirio ” toi hänelle maailmanlaajuisen suosion. Hän myi ympäri 500,000 kopioi ja saavutti huippunumerot eri musiikkikalentereissa. Hänen toinen albuminsa “Inesperado” tuli numero yksi Billboard-taulukossa Brasiliassa.

Anahi syntyi toukokuussa 14, 1983. Hän alkoi esiintyä televisiossa varhaisessa iässä, kun hän oli vain kaksi vuotta vanha. Anahi näytteli monissa suosituissa telenoveloissa, mukaan lukien “ Dos Hogares, ” “ Rebelde, ” “ Alondra, ” ja “ lause 406. ” Soololaulajana hän myi yli viisi miljoonaa CD-levyä ja hänestä tuli myydyin entinen RBD-jäsen Yhdysvalloissa.

Adriana Fonseca

Adriana Fonseca

Adriana Fonseca on toinen viehättävä edustaja seksikkäistä meksikolaisista tytöistä. Emme voi uskoa, että tämä kaunis nainen syntyi 1977 koska hän näyttää fantastiselta. Adriana on kuuluisa meksikolainen tanssija ja näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan erilaisissa telenoveloissa.

Adriana Fonseca debytoi televisiossa paikallisen televisio-ohjelman jäsenenä. “La Usurpadora” oli ensimmäinen telenovela, jossa hän esiintyi. Hänestä tuli kuuluisa saippuaoopperoiden rooliensa ansiosta. Joten sinun pitäisi katsoa yhtä näistä telenoveloista nauttiaksesi hänen kauneudestaan, vaikka et pidä sellaisista TV-sarjoista: “ Rosalinda, ” “ Mariana de la Noche, ” ja “Corazon Valiente.”

Sandra Echeverria

Sandra Echeverria

Sandra Echeverria on lahjakas laulaja ja näyttelijä. Hän aloitti musiikkiuransa Perfiles-yhtyeen jäsenenä ollessaan 14. Tämä bändi tunnetaan myös nimellä Crush, koska jäsenet muuttivat nimen. Sandra julkaisi kaksi albumia ja antoi 200 konsertteja tämän ryhmän kanssa. Hän nauhoitti myös kaksi albumia sooloartistina.

Sandra syntyi joulukuussa 11, 1984. Hän näytteli monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa koko näyttelijäuransa ajan. Ne sisältävät “2033, ” “ Casa de Mi Padre,” ja “Silta.

Pohjaviiva

Kaikki tämän luettelon naiset ovat kauniita ja lahjakkaita. Tietenkin, siellä on paljon kuumia meksikolaisia naisia, mutta valitsimme huipun 20 kaikkien aikojen toivotut naiset. He ovat seksikkäitä, fiksuja ja menestyviä. Fanien armeija rakastaa kaikkia näitä uskomattomia meksikolaisia naisia, ja syy on ilmeinen.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet