GetBride Kuumat Panaman naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1274 Näkymät

Kuumat Panaman naiset

Panama on luultavasti yksi monimuotoisimmista maista Keski- ja Etelä-Amerikassa. Useiden etnisten ryhmien yhdistelmä vaikutti paikallisten ihmisten kauneuteen, avoimuuteen ja vieraanvaraisuuteen.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2273 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Panaman naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1513 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1687 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3513 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2263 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2282 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Tämä koskee erityisesti kuumia Panaman naiset. Nämä eksoottiset olennot ovat houkuttelevia ja viime kädessä mielenkiintoisia tutkia. Heidän sisäinen voimansa ja viehätys eivät jätä sinua skeptiseksi. Itse asiassa heillä on jotain ainutlaatuista, joka saa länsimaiset miehet hulluksi heistä. Jatka artikkelin lukemista saadaksesi selville koko totuus Panaman tytöistä.

Miksi Panaman tytöt ovat niin kuumia?

Keskimääräisellä panaman tyttöllä on virheetön ulkonäkö ja ystävällinen persoonallisuus. Kun katsot häntä, haluat hymyillä. Hän saa sinut tuntemaan optimistisen ja iloisen. Jos sinulla on tällainen nainen vierelläsi, se voi muuttaa elämääsi hyväksi. No, näistä eksoottisista poikasista on jotain mitä sinun pitäisi tietää.

kauneus

Seksikkäillä Panaman morsiameilla on silmiinpistäviä piirteitä. Tällä on jotain tekemistä veriseoksen kanssa. Loppujen lopuksi Panamassa ovat asuneet espanjalaiset ja afrikkalaiset. Geenien yhdistelmä johti niin loistavaan tulokseen. Panaman naisilla on tummat hiukset, parkittu iho, mustat tai ruskeat silmät ja herkät huulet. He osaavat korostaa parhaimpia ominaisuuksiaan asettamalla meikin ja pukemalla mukavia vaatteita. Länsimaiset miehet rakastavat heitä kuitenkin luonnollisesta kauneudestaan, mikä on itsessään melko ilmeikäs. Jos pidät tämän tyyppisestä naisesta, harkitse treffit naista tästä maasta. Kaikki ystäväsi kateuttavat sinua, koska sinulla on sellainen kauneus seisomassa vierelläsi.

Fyysiset ominaisuudet

Panaman naiset ovat melko pitkiä ja hoikkaita. Muihin latinalaisiin naisiin verrattuna he ovat vähemmän kurvikas. Siksi paikalliset naiset ovat hyviä mallintamaan. Virheettömien kappaleiden saamiseksi he pääsevät suurelta osin urheiluun. Sen lisäksi, että he haluavat pysyä kunnossa, he tekevät sen oman nautinnonsa vuoksi. Lisäksi he osaavat korostaa kehonsa parhaat osat trendikkäillä vaatteilla. Sen ei tarvitse olla jotain kallista. Panaman naiset osaavat näyttää tyylikkäältä kuluttamatta siihen omaisuutta.

kulttuuri

Panama on maa, jonka alueella asuu useita kansallisuuksia. Siitä huolimatta ihmiset, joilla on erilainen kulttuuritausta, ovat oppineet elämään yhdessä. Kun aloitat treffin yhden kuumien Panaman naisten kanssa, tiedät mielelläni, että hän on kristitty. Ainakaan sinulla ei ole ongelmia suhteesi uskonnollisessa näkökulmassa.

Panaman naiset ovat perhekeskeisiä olentoja, jotka etsivät todellista rakkautta. Jos olet valmis antamaan heille mitä he haluavat, saat uskollisimman ja välittävä kumppanin. Panamassa miestä pidetään perheen päämiehenä. Panaman naiset uskovat, että heidän perheenjäsentensä hoitaminen, aviomiesten tukeminen ja kasvavien lasten kasvattaminen ovat heidän elämäntavoitteitaan. Samalla he pyrkivät löytämään uusia näköaloja, olipa kyse sitten urasta tai matkustamisesta. He käyttävät jokaista mahdollisuutta itsensä kehittämiseen. Seikkailujen maku näyttää olevan kaikkien Panaman kansalaisten kansallinen piirre.

Miesten suosio

Panaman miehet eivät aina arvosta paikallisten naisten kauneutta ja älykkyyttä. Ei ihme, että kuumien panaman tyttöjen on etsittävä miehiä ulkomailta. Loppujen lopuksi länsimaisilla miehillä on enemmän asioita tarjota heille. Hämmästyneenä etuisuuksistaan, he haaveilevat näkevänsä yhden näistä eksoottisista kauneuksista vierekkäin. Eurooppalaiset ja amerikkalaiset miehet tietävät kuinka rakastavat ja välittävät Panaman naiset voivat olla. Nämä vauvat voivat pitää kipinän kahden välillä palavana. He ovat sängyssä hyviä varmistaen, että olet täysin tyytyväinen. Lisäksi he rakastavat huolehtia aviomiehistään ja lapsistaan.

Kuumat Panaman naiset ovat täällä oikea valinta

Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä

15 parasta kuumin Panaman tyttö

Ennen kuin vierailet Panamassa nähdäksesi kuumimmat Panaman naiset, voit tarkistaa kauneimmat naiskuuluisuudet. Ne antavat sinulle paremman käsityksen siitä, mitä paikallisilta vauvoilta voidaan odottaa. Aloitetaan!

1. Ingrid de Ycaza

Ingrid de Ycaza

12. helmikuuta 1980

Laulaja ja bloggaaja

Ingrid Deycaza nauhoitti paljon musiikkiteemoja, joihin kuuluvat “ Todo me recuerda a ti ”, “ Dime si me quieres ”, “ Volverte a ver ” ja “ Bienido a mi vida ”. Hän kirjoitti sanoituksia myös muille laulajille Latinalaisessa Amerikassa. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on keskittynyt televisiouransa. Vuonna 2014 hänestä tuli yksi NexTV: ssä lähetetyn suositun televisio-ohjelman “ Chollywood ” esiintyjistä. Myöhemmin hän muutti omaan televisio-ohjelmaansa “ Suelta el wichi ” TVMaxissa. Hänestä tuli maan suurin juoru tyttö puhumalla kuuluisuuksista ’ asuu ohjelmassaan. Tämän lisäksi Ingrid osallistui tuomarina TVN: n laulu-ohjelmaan “ Oye mi canto ”.

2. Neka Prila

Neka Prila

11. syyskuuta 1990

Blogger ja malli

Neka Prila aloitti uransa teini-ikäisenä. Instagramin suosimisen myötä hän päätti keskittyä bloggaamiseen. Nyt hänet tunnetaan pääasiassa yhtenä Panaman parhaista bloggaajista. Koska hänen tilillään oli lähes miljoona tilaajaa, hänet tunnustettiin virallisesti sosiaalisen median vaikuttajaksi. Hänen tilinsä sisältää muodin, uimapukujen ja elämäntavan sisällön. Tämän ansiosta hän allekirjoitti sopimuksen Puman kanssa urheiluvaatteiden mainostamisesta. Uskomattoman viettelevien kasvojen ja vartalon ominaisuuksien ansiosta hänet lisätään usein seksikkäiden Panaman tyttöjen luetteloihin.

3. Nichole Galicia

Nichole Galicia

27. maaliskuuta 1975

Näyttelijä ja malli

Nichole Galicia aloitti matkansa suurelle näytölle mallina eurooppalaisilla kävelykaduilla. Hänet on otettu hyvin vastaan muotiteollisuudessa, ja hänen valokuvansa ovat sivuilla Six, W ja muilla online-sivustoilla. Hän jopa kirjoitti taidekirjan, The Nichole Kent Collection, luomalla vaikuttavan pop-taidekokoelmansa. Lopulta hänelle tarjottiin tulla sisään L’amour n’a pas de prix ja Vääntömomentti, Joseph Kahnin reitti. Nähdessään hänen kauniit kasvot näytöllä, suosittu ohjaaja Quentin Tarantino kutsui Galician elokuvaansa, Django ketjuton. Hän päätti juhlia menestystä perustamalla oman hyväntekeväisyysjärjestön, Orchid-säätiön, jossa hän tarjoaa stipendejä tytöille Panamassa.

4. Daphne Rubin-Vega

Daphne Rubin-Vega

18. marraskuuta 1969

Tanssija, laulaja ja näyttelijä

Daphne Rubin-Vega aloitti tähtensä Jonathan Larsonin uuden musikaalin esiintymisestä. Hän sai Mimi Marquezin roolin Broadwayn musikaali Rent -elokuvalle, joka toi hänelle useita arvovaltaisia palkintoja, kuten Tony. Nopea menestys toi hänelle useita rooleja teatterinäytöksissä. Villit asiat, Anna tropiikissa, ja Streetcar nimeltään Desire toi hänelle ehdokkaat Independent Spirit Award- ja Outer Critics Circle Award -palkinnoista. Verrattuna moniin muihin näyttelijöihin, hän ei siirtynyt suurelle näytölle pysymällä uskollisena teatterille. Siitä huolimatta hän ei voinut vastustaa intohimoaan musiikkiin. Hän oli aiemmin päälaulaja Pajama Party Bandille, joka nauhoitti kolme kappaletta Billboard Hot 100: n päälle vuosina 1989 ja 1990. Soolouransa aikana hän saavutti ykkössijan Hot Dance Music / Club Play -taulukossa kappaleella “ I Found It. ”

5. Joseline Pinto

Joseline Pinto

Ei / ei

Blogger

Joseline Pinto aloitti uransa urheiluvaatteiden mallina. Hänen urheilullinen ruumiinsa antoi hänen esiintyä terveyslehtien kansissa. Jossain vaiheessa hän päätti kehittää Instagram-tiliään jakamalla henkilökohtaisia valokuvia ja jättämällä elämäntarinansa. Nyt hän on yksi Panaman suurimmista vaikuttajista. Hänen fanirakenteensa määrää lähes 300 seuraajaa. Joseline Pinosta on tullut kauneuden ja fyysisen etenemisen ruumiillistuma.

6. Rachel Ranee Smith

Rachel Ranee Smith

18. huhtikuuta 1985

Näyttelijä ja TV-isäntä

Rachel Ranee Smith liittyy laajasti kauneuskilpailuihin. Hän sai ensimmäisen tittelinsä Miss Tennessee Teen USA: na vuonna 2002. Hänen suurin maineensa nousu tapahtui vuonna 2007, kun hänet kruunattiin Miss Tennessee ja Miss USA. Samana vuonna hän edusti maata Miss Universumissa, missä hän eteni viiden parhaan joukkoon. Hän oli mukana useissa hyväntekeväisyystoiminnoissa, kuten Project Sunshine ja Macy’s Thanksgiving Day Parade. Hän oli aiemmin toimittaja E: lle! Tällä hetkellä hän isännöi ABC: n kansallisesti syndikoitua ohjelmaa OnTheRedCarpet ja työskentelee “ pop-uutiskirjeenvaihtajana Good Morning America -sivustolla.

7. Justine Pasek

Justine Pasek

27. elokuuta 1979

Malli

Justine Pasek aloitti mallimaailman valloittamisen voittamalla parhaan toimituksellisen mallin tittelin “ Chica Modelo ” -kilpailussa vuonna 1996. Seurauksena hänelle tarjottiin yhteistyötä suositun mallitoimiston Physical Modelos kanssa. Hän esiintyi kalentereissa ja mainoksissa sekä työskenteli lentoemäntänä erilaisissa tapahtumissa. Pasek esiintyi kansallisessa kilpailussa Señorita Panamá 2001, jossa hänet kruunattiin Señorita Panamá -universumiksi. Lopulta hän edusti Panamaa Miss Universe 2002 -kilpailussa, jossa hän sijoittui ensimmäiseksi toiseksi. Puolan ja Panaman ominaisuuksien vaarallinen yhdistelmä antoi Pasekin päästä ensimmäiseksi kakkonen. Tämä menestys sai hänen kasvonsa huomaamaan kansainväliset muotimerkit, kuten Christian Dior ja Valentino.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8978
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8804
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8651
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Ana - kuva
Ana, 26
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukkaita ravintoloita, ymmärrän kuinka tehdä heidän vatsa onnelliseksi. Rakastan paljon muutakin kuin syömistä, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja saatat pitkään harrastaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse olisi hämmentynyt kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikkia taitojani. Ymmärrän monia tapoja parantaa miehen sielua. Koska minun on kirjauduttava pois pieni mysteeri, en esitä tätä artikkelia henkilökohtaiseksi. Annan kuitenkin iloisesti tietää kaiken henkilökohtaisen kokemukseni yksityisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat keskustella pienistä aarteistani.

Rita - kuva
Rita, 27
Sijainti: Miami, Yhdysvallat
Ammatti: Toimittaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat mehukasta ruokailua, olen varma, että opit tekemään vatsasi ilahduttavaksi. Pidän todella ruoanlaitosta paljon enemmän kuin pelkästään ruokailua, se on henkilökohtainen intohimoni ja sinä pitkäaikaista harrastusta. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Tiedän erilaisia tapoja parantaa miesten henkeä. Koska minun pitäisi hypätä pieni palapeli, en esitä tätä viestiä sosiaalisessa muodossa. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille taitoni itsenäisesti. Joten tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos olet epätoivoisesti tutkimassa henkilökohtaisia mitään salaisuuksiani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

8. Lorna Zarina Aponte

Lorna Zarina Aponte

11. toukokuuta 1983

Reggaeton -taiteilija

Lorna Zarina Aponte, joka tunnetaan nimellä Lorna, aloitti musiikkiuransa 19-vuotiaana. Hän kokeili mahdollisuuksiaan uusien laulajien lahjakkuuskilpailussa, joka järjestettiin Panama Cityssä. Voittajana hänelle annettiin mahdollisuus nauhoittaa single. Seurauksena hänen kappaleensa “ Papi chulo… (te traigo el mmmm…) ” näki maailman. Sijalla 1 Ranskassa, 2 Italiassa ja 4 Alankomaissa, siitä on tullut valtava hitti. Pian sen jälkeen Lorna työskenteli parhaiden tuottajien, kuten El Chombon, kanssa. Hänen kasvonsa esiintyivät monissa aikakauslehtien kansissa Panamassa ja Yhdysvalloissa.

9. Jordana Brewster

Jordana Brewster

26. huhtikuuta 1980

Näyttelijä

Jordana Brewster tunnetaan alun perin päiväsaippuaooppereiden tähtiä, kuten Kaikki lapseni ja Kun maailma muuttuu. Sitten hän alkoi hitaasti siirtyä suurelle näytölle esiintymällä Robert Rodriguezin kauhuelokuvassa Tiedekunta ja itsenäinen draama Näkymätön sirkus. Brewsterin läpimurto tapahtui vuonna 2001, kun hän pelasi Mia Torettoa katukilpailussa Nopea ja raivoissaan. Brewster esiintyy jatkuvasti jokaisessa seuraavassa franchising-elokuvassa. Lisäksi hän esiintyi kauhuelokuvassa Texasin moottorisahan verilöyly: alku joka toi hänelle kaksi Choice Movie Awards -palkintoa. Vuonna 2012 hän näytteli Elena Ramos -roolia Dallas-sarjassa, joka sai kriitikkoilta liian positiivisen arvostelut. Näyttelijätaitojensa lisäksi Brewster lisättiin useita kertoja maailman kuumimpien naisnaisten luetteloon. Maxim Magazine antoi myös sijoituksensa vuotuisessa kuumassa listassa useita kertoja.

10. Nancy Ames

Nancy Ames

30. syyskuuta 1937

Kansanlaulaja ja lauluntekijä

Nancy Ames on Panaman entisen presidentin Ricardo Joaquín Alfaron tyttärentytär. Hän on rakentanut uransa menestyvänä kansanlaulajana osittain latinalaisilla ja englantilaisilla ohjelmistoilla. Hänen ensimmäinen albuminsa Cu Cu Cu Cu La Paloma ylitti Yhdysvaltojen kaavion kahdesti vuonna 1966. Kappaleista, kuten “ Ballad of the Green Berets ” ja “ Cry Softly ”, tuli myös suuria hittejä. Musiikkiuransa lisäksi hän osoitti yrittäjyyttään perustamalla oman yrityksen. Vuonna 1982 hän perusti Ward & Ames -palvelun, täyden palvelun erikoistilaisuusyrityksen. Ames ’ -kuva on aina liitetty seksuaalisuuteen. Hänen suuret kirkkaat silmänsä saivat miehet hulluksi. Jopa 80-vuotiaana, tämä nainen näyttää upealta.

11. Melissa De Sousa

Melissa De Sousa

25. syyskuuta 1967

Näyttelijä

Melissa De Sousa aloitti uransa johtavana tanssijana The Alvin Ailey American Dance Company -tapahtumassa. Myöhemmin hän päätti kehittää näyttelijäuransa. Hänen esiintymisensä Universal Studion franchising-ohjelmassa Paras mies ja Paras mies loma johti hänet näkyvyyteen. Hän sai NAACP Image Award -ehdokkaan suorituksestaan. Hän esiintyy tällä hetkellä Ana Lopezina Musta salama. Yleensä hänen filmografiaansa kuuluu yli 20 elokuvaa ja TV-sarjaa.

12. Tessa Thompson

Tessa Thompson

3. lokakuuta 1983

Näyttelijä ja laulaja

Tessa Thompson aloitti näyttelijäuransa esiintyessään näytelmissä Santa Monica Collegessa. Hän esiintyi The Tempest-, Romeo- ja Juliet-elokuvissa, jotka toivat hänelle NAACP Theatre Award -ehdokkaan. Hänen nousunsa tähtiin tuli johtaviin rooleihin elokuvissa, kuten Mississippi kirottu ja Värillisille tytöille. Hänen lisäroolinsa Rakkaat valkoiset ihmiset, Selma, ja Thor: Ragnarok vain vahvisti hänen asemaansa Hollywoodissa. Hänen näyttelijäkykynsä hyväksyttiin useilla palkintoilla, mukaan lukien kriitikot ’ Choice ja BAFTA. Hänen laulu- ja lauluntekotaidonsa saivat myös kriittisen suosiota sen jälkeen, kun Creedin ja Creed II: n ääniraidat esiteltiin yleisölle.

13. Lori Heuring

Lori Heuring

6. huhtikuuta 1973

Näyttelijä

Lori Heuring ei aio tulla näyttelijäksi. Mutta yksi Hollywood-agentteista huomasi hänen houkuttelevan ulkonäkönsä. Vuonna 1995 hänelle annettiin rooli Eläinhuone. Vaikka elokuvaa ei voida pitää suurena läpimurtona, se on tuonut hänelle tietyn suosion. Hänen lisäesityksensä Mene vain sen kanssa, nälkä, Prom Night, ja 8mm 2 olivat melko menestyviä. Hän esiintyi myös useissa paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien mainoksissa. 2000-luvulla hän esiintyi usein suosittujen lehtien kansissa.

14. Patricia de Leon

Patricia de Leon

2. tammikuuta 1978

Näyttelijä ja malli

De Leon osallistui Miss Panamassa, missä hän sijoittui kolmanneksi. Sitten hänet kruunattiin Miss Hispanidadiksi vuonna 1995. Hän aloitti uransa televisiossa tekemällä sääennusteen ja työskentelemällä toimittajana uutisohjelmassa Panama TVN-Channel2: ssa. Hän tuotti ja isännöi myös matkaohjelmaa RPC TV / MEDCOM: lle. Joissain vaiheissa hän aloitti roolien saamisen Hollywood-projekteissa, kuten Ghost Whisperer, ylittäen Jordanin, ja Lincoln Heights. Leio on yksi niistä latinalaisista näyttelijöistä, joka sopii täydellisesti latinalaisamerikkalaisiin ja amerikkalaisiin rooleihin. Viimeisen vuosikymmenen aikana hänen läsnäolonsa Yhdysvaltain televisiossa kasvaa jatkuvasti.

15. Margarita Henriquez

Margarita Henriquez

17. huhtikuuta 19991

Laulaja

Margarita Henriquez tunnetaan pääasiassa Latinalaisen Amerikan Idol 2008 -sarjan kolmannen kauden voittajana. Koska hän oli nuorin voittaja, hän sai rakkautta yleisöltä ympäri maata. Lopulta hän julkaisi ensimmäisen albuminsa Sony BMG -levyllä. Yleisö otti kaikki kuusi kappaletta hyvin vastaan. Hänen kappaleestaan “ Vuela ” tuli valtava hitti, kun taas muita videoleikkeitä, kuten Enamorada ja Cuando suba la marea, rakastivat myös nuoret Panaman alueella.

päätelmä

Kuumimmat panamanilaiset tytöt tunnetaan eksoottisista esiintymisistään ja länsimaisesta elämäntavastaan. Yllä oleva luettelo paikallisista kuuluisuuksista osoittaa, kuinka viehättävät ja menestyvät nämä vauvat voivat olla. Ei ole yllättävää, että ulkomaiset miehet kohtelevat heitä raikkaan ilman hengityksenä. Koska juuri nämä ovat!

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet