GetBride Kuumat puolalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1168 Näkymät

Miksi puolalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Puolalaiset ovat venäläisten jälkeen toiseksi suurin slaavilainen kansakunta. Puola on eurooppalainen maa, jonka väkiluku on noin 37 miljoonaa ihmistä. Lisäksi muissa maissa asuu noin 20 miljoonaa etnistä puolalaista. Muutama erillinen etnografinen ryhmä, esimerkiksi kashubit ja sleesialaiset, joilla on omat kielensä, asuvat myös Puolan alueella. Tämä maa on jo pitkään ollut kuuluisa viehättävistä ja hienoilta näyttävistä naisistaan. Yksi heistä, Maria Walewska, voitti jopa Napoleon Bonaparten sydämen.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
2046 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Miksi puolalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3625 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3543 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2693 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3215 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3522 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Seksikkäät puolalaiset naiset ovat erittäin itsevarmoja ja kunnianhimoisia. Lisäksi he pitävät itseään erittäin vastustamattomana ja houkuttelevana. Heidän kauniisti levitetyt hartiat ja suora selkä ovat silmiinpistäviä. Ylpeä ryhti ja sileä kävely ovat ominaisia puolalaisille naisille. He onnistuvat aina näyttämään fantastiselta ja luonnolliselta samanaikaisesti. Eri kansallisuuksiin kuuluvien ihmisten seurassa kuumat puolalaiset naiset erottuvat. Henkilökohtaisessa viestinnässä he kykenevät esittämään itsensä siten, että kaikki heidän puutteensa muuttuvat eduiksi nykyisten miesten silmissä.

Nuoret ja kuumat puolalaiset tytöt tietävät, mitä tarkoittaa olla naisia, koska heidät kasvatetaan tällä tavalla. Heidän vilpittömät hymynsä, mukavat hiukset, ovela ulkonäkö sekä lyhyet, mutta sopivat lauseet voivat valloittaa minkä tahansa ihmisen. Seksikkäät puolalaiset naiset osaavat myös näyttää itsensä käyttämällä hienotunteisuuttaan ja spontaanisuuttaan ilmaista tunteita. Mutta samaan aikaan he eivät koskaan salli itsensä ekstrat muukalaisten kanssa eivätkä aseta ketään epämiellyttävään tilanteeseen.

kauneus

Kuuma Puolalaiset morsiamet löytyvät kaikkien slaavilaisten kansojen kauneimpien naisten yläluettelosta. Monet pitävät kauneuttaan epätavallisena, ainutlaatuisena ja viehättävänä. Ne ovat luonnonkauneutta ja pitävät itseään “ femmes fatales. ” Puolalaiset naiset ovat monessa suhteessa samanlaisia kuin ukrainalaiset, venäläiset ja valkovenäläiset naiset. Seksikkäät puolalaiset tytöt ovat kuitenkin hieman tyylikkäämpiä, hienoja ja hienostuneita. Yhteydenpidossa heidän kanssaan voidaan havaita paljon enemmän eroja. Kuumat puolalaiset naiset ottavat nopeasti yhteyttä muihin ihmisiin ja tekevät vaikutuksen kenelle tahansa hyvällä tavalla.

Heistä tuskin löytyy tyttöjä, joilla on aggressiivinen meikki, Botox-pumpputut huulet, paksut keinotekoiset ripset ja provosoivat asut. Kuumat puolalaiset tytöt lähtevät harvoin ulos suojaamatta herkkää vaaleaa ihoaan aggressiiviselta ulkoiselta ympäristöltä. Kohtalainen ilmasto ja kosteus myötävaikuttavat siihen, että seksikkäillä puolalaisilla naisilla on hyvin hoidettu kasvojen ja vartalon iho. Sekä manikyyri että pedikyyri ovat heidän tavanomaisia päivittäisiä menettelytapojaan. Heidän kylpyhuoneet ja turhamaisuuspöydät on aina varustettu erilaisilla kauneustuotteilla.

Fyysiset ominaisuudet

Seksikkäillä puolalaisilla naisilla on säännölliset kasvoominaisuudet, siro kaulakäyrä ja hyvin oikeutetut vartalo. Heidän pyöristetyt, mutta kapeat lantionsa ja pienet rinnat ajavat miehet hulluksi. Pienten poskiluiden ansiosta puolalaisten kaunottareiden kasvot vaikuttavat erittäin siistiltä ja houkuttelevilta. Huulikiilto on trendikäs kuumien puolalaisten tyttöjen keskuudessa, ja se on melkein kokonaan korvannut perinteisen huulipunan. Hienot huulet, joilla on tällainen kiilto, luovat raikkauden ja luonnollisuuden tunteen. Hyvän hajusteen vaatimaton meikki ja hienovarainen tuoksu erottavat kuumat puolalaiset naiset muista naaraista.

Kuumat puolalaiset naiset pukeutuvat enimmäkseen hienovaraisesti, mieluummin mukavia arkipäivän asioita. Muodottomat urheiluvaatteet ovat melko suosittuja nuorten tyttöjen keskuudessa. Se piilottaa kuitenkin heidän naishahmojensa kaikki edut. Korkokengän tyttöjä voidaan harvoin nähdä kaduilla. Vanhemmat puolalaiset naiset osaavat myös pukeutua tyylikkäästi. He eivät koskaan käytä sopimattomia esineitä riippumatta siitä, kuinka muodikkaita ne ovat. Seksikkäät puolalaiset naiset käyttävät yksinkertaisimpia asioita niin arvokkaasti, että jopa fashionistit voivat kateuttaa heitä.

Puolalaisten naisten kulttuuri

Syvä uskonnollisuus on yleistä melkein kaikille puolalaisille, ja nuoret eivät ole poikkeus. Puolassa uskonto on eräänlainen kansallinen idea. Uskonnollisia vapaapäiviä vietetään täällä kaikkialla ja pakollisia. Avioliittoja pidetään myös enimmäkseen kirkoissa. Voit usein nähdä nuoria poikia ja kuumia puolalaisia tyttöjä rukoilemassa katolisissa kirkoissa tai tunnustamassa papin. Jos puolalainen tyttö kiertää velvollisuuksiaan kirkkoon, naapurinsa voivat puhaltaa pillin papille, mikä voi johtaa ongelmiin työssä tai koulussa.

Nykyinen suuntaus kuumille puolalaisille tytöille on ulkoilua. Tätä varten maassa on luotu erinomainen infrastruktuuri, ja jokaiselle maulle on monia erikoistarjouksia. Yksinkertaisesti aurinkoa rannalla ei ole enää suosittu Puolassa. Kuumien puolalaisten naisten suosikki harrastus on hiihto, vuorikiipeily ja purjehdus. Kaikki tämä voidaan harjoittaa poistumatta maasta. Aktiivisia virkistyskeskuksia, huvipuistoja, golfkenttiä, maisemapuistoja sekä pyörä- ja hevospolkuja löytyy melkein kaikkialta maasta.

Kuumat puolalaiset tytöt osaavat tanssia ja rakastaa tangoa, foxtrot- ja polka-aineita ennen kaikkea. Kuinka muuten voisi olla maassa, jossa kansallislaulu alun perin sävellettiin kuuluisalle mazurka-tanssille? Monet nuoret Puolassa tanssivat poskea poskelle diskoissa ja yökerhoissa. Muinainen ja tyylikäs puolalainen perinne on, kun mies suutelee naisen kättä kokouksessa. Tämä tapa on kuitenkin hitaasti katoamassa nyt, ja vanhempien naisten läsnäollessa on helpompaa osoittaa kunnioitusta.

Miesten suosio

Kauan on sanottu, että puolalainen nainen on halutuin nainen jokaiselle miehelle. Ymmärtääksesi, miksi kuumat puolalaiset naiset ovat niin suosittuja muiden maiden miesten keskuudessa, sinun on kiinnitettävä huomiota kolmeen olennaiseen ominaisuuteen — heidän ulkonäkönsä, luonteensa ja tyylikkään ulkonäkönsä. Lisäksi puolalaiset vaimonsa ovat suuria kodinhoitajia. He osaavat luoda lämpimän ilmapiirin, mukavuuden ja harmonian koteihinsa. He kunnioittavat myös aviomiehiään ja rakastavat lapsia.

Tällaisia ominaisuuksia ei löydy usein muista maista tulevista naisista. Siksi monet yksinäiset miehet, pääasiassa Länsi-Euroopasta, haluavat tavata seksikkäitä puolalaisia naisia. Näiden ylpeiden, riippumattomien ja kuumien puolalaisten naisten suosion voittaminen voi kuitenkin olla haastavaa. He ovat yleensä hyvin koulutettuja ja puhuvat useita kieliä, joten he tietävät arvonsa. Vastoin nykyisiä suuntauksia, seksikkäät puolalaiset tytöt suostuvat harvoin siviili-avioliittoon. Ne ovat melko perinteisiä tässä asiassa ja mieluummin suhteiden virallista rekisteröintiä.

Kuumat puolalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Moskova, Venäjä
Ei
Ternopil, Ukraina
kyllä
Odessa, Ukraina
Ei
Nastya, 23
Verkossa
Lviv, Ukraina
Ei

15 kuumin puolalaista tyttöä

Toisin kuin länsimaisessa yhteiskunnassa, ura-ammattilaisia ja työnarkomaalaisia ei kunnioiteta Puolassa kovinkaan hyvin. Paikalliset miehet suosivat niitä naisia, jotka pystyvät johtamaan taloa, keittämään hyvin ja kasvattamaan lapsia. Seksikkäistä puolalaisista naisista tulee kuitenkin usein menestyviä valtavien kykyjensä ja silmiinpistävän ulkonäkönsä vuoksi. Näistä nuorista naisista löydät tunnettuja näyttelijöitä, malleja, poliitikkoja ja laulajia. Katso luettelo 15 kuumimmasta puolalaisesta naisesta heidän kansalaisuudestaan ja syntymäpaikastaan riippumatta.

1. Agata Szewioła

Agata Szewioła

Agata Szewioła (syntynyt vuonna 1989) on yksi kuumimmista puolalaisista tytöistä. Ensin hänestä tuli kotialueensa Lubuskien Miss Teenager vuonna 2007. Samana vuonna hän päsi kymmenen parhaan Miss Poland Teen 2007 -kilpailun joukkoon. Vuonna 2010 Agata sai osallistua Miss Poland 2010 -kilpailuun ja sai siinä kruunun. Sitten hän edusti maataan kansainvälisissä kauneuskilpailuissa, mukaan lukien Miss World 2010 Kiinassa. Lisäksi hän sai Miss Poland -nimikkeen Polsat TV -katsojien ’ lausunnon mukaan vuonna 2010.

2. Anna Jamroz

Anna Jamroz

Anna Jamroz (syntynyt vuonna 1988) on puolalainen malli, joka voitti Miss Poland 2009, Miss Pomerania 2009 ja Miss Open Hair. Hän pääsi myös Miss World 2009: n 16 parhaan joukkoon ja Miss Oriental Tourism 2012: n kymmenen parhaan joukkoon. Lisäksi hän sai Ford Ka Grand Prix -palkinnon. Anna on valmistunut Gdanskin yliopiston oikeustieteellisestä ja hallinnollisesta tiedekunnasta. Vuonna 2012 hän aloitti poliittisen uran. Anna tuli siten Wejherowon alueen neuvonantajaksi ja valittiin uudelleen vuosina 2014 ja 2018.

3. Francys Sudnicka

Francys Sudnicka

Francys Sudnicka (syntynyt vuonna 1979) on puolalaista alkuperää oleva venezuelalainen malli. Hän syntyi Venezuelassa, mutta vietti lapsuutensa ja murrosiänsä Puolassa. Mallinnusuransa alussa Francys osallistui epäonnistuneesti Miss Venezuela -kilpailuun. Sitten, muistaen puolalaiset juurensa, hän osallistui Miss Poland 2006 -tapahtumaan. Hän pääsi semifinaaliin ja sai kunnianosoituksen edustaa maataan seuraavissa Miss Universe- ja Miss Earth -kauneushaastajissa.

4. Joanna Opozda

Joanna Opozda

Joanna Opozda (syntynyt vuonna 1988) on lahjakas puolalainen näyttelijä ja malli. Hän valmistui Krakovan osavaltion korkeakoulusta vuonna 2015. Hänen roolinsa ensimmäisessä rakkaussarjassa (2011 – 2014) toi hänelle suuren suosion, koska hän herätti monia sosiaalisia ongelmia, kuten huumeiden väärinkäyttö, keskenmeno, syöpäsairaus ja naisten häirintä. Tällä hetkellä Joanna työskentelee TV-isäntänä ja -esittäjänä sekä osallistuu elokuvaprojekteihin. Joannalla on useita tilejä sosiaalisessa mediassa ja henkilökohtainen verkkosivusto, jossa on tuhansia tilaajia.

5. Karolina Wydra

Karolina Wydra

Karolina Wydra (syntynyt vuonna 1981) on malli ja näyttelijä Puolasta. Kun hän oli 11-vuotias, hänen perheensä muutti Yhdysvaltoihin. Muutamaa vuotta myöhemmin yksi agentti huomasi Karolinan ja tarjosi hänelle osallistumisen mallinnusvaluun. Sitten hänet kutsuttiin työskentelemään Japaniin. Palattuaan Yhdysvaltoihin Karolina lopetti opintonsa ja palasi mallinnusliiketoimintaan 19-vuotiaana. Hän työskenteli New Yorkissa ja mainosti tunnettuja tuotemerkkejä ja esiintyi ELLE-lehden saksankielisen version kannessa. Näyttelijänä hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Dr. Talosarja.

6. Katarzyna Krzeszowska

Katarzyna Krzeszowska

Katarzyna Krzeszowska (syntynyt vuonna 1990) on upea puolalainen malli ja Miss Poland 2012 -sarjan voittaja. Siksi hänellä oli oikeus osallistua Miss World 2013 -tapahtumaan. Valitettavasti hän ei esiintynyt siellä hyvin, mutta hänestä tuli Miss Supranational 2014 -sarjan 4. varapuhemies. Miss Poland 2020 -kilpailussa Katarzyna oli tuomaristossa yhdessä muiden kuuluisten persoonallisuuksien kanssa. Nyt tämä kaunis tyttö on edelleen erittäin aktiivinen sosiaalisissa verkostoissa, ylläpitää putiikkiaan Varsovassa ja osallistuu liiketoimintatapahtumien mallintamiseen.

 7. Katarzyna Maciąg

Katarzyna Maciąg

Katarzyna Maciąg (syntynyt vuonna 1982) on puolalainen teatteri-, elokuva- ja TV-sarjanäyttelijä. Hän on valmistunut Krakovan dramaattisten taiteiden akatemiasta ja Varsovan yliopiston nykyaikaisten kielten tiedekunnasta. Tuolloin hän soitti monissa teatterinäytöksissä Krakovan vanhassa teatterissa ja kansallisessa televisiossa. Hänen roolinsa Teraz Albo Nigdy -sarjassa, joka lähetettiin vuosina 2008-2009, antoi hänelle merkittävimmän tunnustuksen. Äskettäin näyttelijä osallistui Your Face Sounds Familiar -näyttelyn kymmenenteen julkaisuun. Katarzyna uskoo, että hänen elämänsä tulisi olla sopusoinnussa luonnon kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9626
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
07.03.2023
9344
Ovatko postimyynnissä morsian laiton?
postimyynnissä morsian -palveluista on tullut helppo tapa päästä naisiin avioliittoon eri puolilta maailmaa. Se on verkkopalvelu, joka luetteloi miehiä ja naisia, jotka haluavat löytää puolisoja. Naiset ovat vuosien varrella käyttäneet Internetiä hyväkseen etsimällä miehiä alueensa ulkopuolelta avioliittoon useista syistä.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9464
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Alina - kuva
Alina, 24
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka huutaa näkemyksensä melodramien aikana ja nauraa lasten sarjakuvista. Voin olla psykologisin tai erittäin henkinen molemmat – Olen havainnut haastavan pitää yllä yhden normaalisuuden tason, jonka omat naapuruushalumme kohtaavat. Olen viime aikoina täysin olemassa, nautin suosimastani ja seuraan henkilökohtaisia tavoitteiani. Nautin ihmisistä ja voit uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin naiset. Koska olen epävarma lahjaideoista, jotka ovat poissa tulevaisuudesta, Olen täällä ottamassa asioita kohti omaa kättäni ja nähdäkseni ihmisen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä hänen kanssaan.

Ella - kuva
Ella, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sijoittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Slava - kuva
Slava, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sisustussuunnittelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa näkemyksensä syrjään melodramien aikana ja tehdä hauskaa lapsen sarjakuvien aikana. Minusta tulee hyvin tunnepitoinen tai erittäin psykologinen molemmat –. Minusta on ollut vaikeaa ylläpitää normaalisuuden tasoa, jonka omat ihmiset haluavat löytää. Asun äskettäin elämää maksimissaan, saan hyötyä asioista, joista pidän todella, ja seuraan haluani. Pidän miehistä ja uskon, että kaikki olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olen aamulla epävarma tulevaisuuden lahjoista, olen täällä ottamassa asioita omaan käsiini ja saatat tyydyttää kaverin nauttimaan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Nina - kuva
Nina, 29
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Luova johtaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.

8. Katarzyna Smutn

Katarzyna Smutn

Katarzyna Smutniak (syntynyt vuonna 1979) tunnetaan myös nimellä Kasia Smutniak. Hän on puolalais-italialainen elokuva- ja tv-näyttelijä. 15-vuotiaana hän sijoittui toiseksi Varsovan vuoden Look-kilpailussa. Sitten hän työskenteli ja opiskeli mallintamista Japanissa. Hän sai kuitenkin suosion mallina Italiassa. Katarzynaa kutsutaan joskus Monica Bellucci -sisareksi dramaattisista ja komediaesityksistään. Hän on myös vahvasti sitoutunut auttamaan Nepalin kansaa. Hän perusti Pietro Taricone -säätiön ja aloitti koulujen rakentamisen tähän maahan.

9. Marcelina Zawadzka

Marcelina Zawadzka

Marcelina Zawadzka (syntynyt vuonna 1989) on tunnettu puolalainen malli, joka voitti Miss Poland 2011 -sarjan. Sitten hän edusti maata Miss Universe 2012 -tapahtumassa, missä hän pääsi 16 parhaan joukkoon. Se oli Puolan osallistujien korkein sijoitus vuodesta 1989. Marcelina osallistui myös Dancing with the Stars -sarjan 15. kauteen Puolassa. Vuonna 2020 hän debytoi Afrikan ekokilpailussa kuorma-autojen kuljettajana ja sijoittui 11. sijalle 41 osallistujasta.

10. Mia Wasikowska

Mia Wasikowska

Mia Wasikowska (syntynyt vuonna 1989) on australialainen näyttelijä, jolla on puolalaiset juuret. Hänen isänsä on australialainen ja äitinsä on puolalainen. Mia pitää itseään puolalaisena naisena ja kantaa äitinsä sukunimeä. Hän debytoi Australian TV-draamassa All Saints (2004), jota seurasi Suburban Mayhem (2006) -elokuva. Mia nimitettiin Spirit Award -palkinnolle parhaan tukevan naisroolin kategoriassa Ilta-aurinko-elokuvassa (2009). Sitten hän sai kansainvälisen maineen Alice in Wonderland -elokuvan (2010) jälkeen, jossa hänellä oli keskeinen rooli.

11. Monika Jagaciak

Monika Jagaciak

Monika “ Jac ” Jagaciak (syntynyt vuonna 1994) on tunnustettu puolalainen malli. Hän aloitti uransa vuonna 2007, kun hän allekirjoitti sopimuksen IMG Modelsin kanssa ja esiintyi ranskalaisen Jalouse-lehden kannessa. Sen jälkeen Monika osallistui Hermèsin mainoskampanjaan ja ampui Elle-lehden kannen. Vuonna 2008 hänen kasvonsa ilmestyivät Harperin basaarin ja japanilaisen Spurin kansiin. Vuosina 2013, 2014 ja 2015 hänet kutsuttiin osallistumaan Victoria’s Secret -sarjan viimeiseen näyttelyyn. Vuodesta 2015 vuoteen 2016 hän oli Victoria’s Secret Angel.

12. Monika Lewczuk

Monika Lewczuk

Monika Lewczuk on puolalainen laulaja ja lauluntekijä. Mallissa hän osallistui moniin kauneuskilpailuihin, kuten Miss Poland ja Miss Globe International 2009. Monika tunnetaan Miss Supranational 2011 -kauneuskilpailun voittajana. Vuonna 2014 hän osallistui The Voice of Poland -sarjan 15. kauteen. Pian sen jälkeen hän allekirjoitti sopimuksen Universal Musicin kanssa. Hänen kappaleistaan tuli suosittu, ja hän julkaisi ensimmäisen studioalbumin vuonna 2016. Hänet nimitettiin Eska Music Award -palkinnolle parhaassa radiodebyytti-kategoriassa. Sitten hänen laulunsa yhteistyössä espanjalaisen laulajan Alvaro Solerin kanssa kärjistyivät puolalaisissa listoissa.

13. Monika Mielnik

Monika Mielnik

Monika Mielnik (syntynyt vuonna 1990) on nykyaikainen puolalainen näyttelijä, joka on edelleen pääosissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Säveltäjänä hänet tunnetaan sellaisista kappaleista kuin Varsova by Night (2015), Czulosc (2016) ja Komisarz Alex (2012). Vuonna 2015 Monika houkutteli kriitikkoja ja yleisöä Varsova by Night -elokuvan ensi-illan jälkeen. Tuolloin hän aloitti myös mallinnusuran. Muotisuunnittelijat arvostivat hänen vaikuttavaa 178 cm korkeuttaan. Siksi hän osallistui moniin kävelykaduihin muotikuvaajien linssin edessä. Hänen filosofiansa on elää ihmisten keskuudessa, ei arvioida heitä, vaan ymmärtää heitä.

14. Natalia Siwiec

Natalia Siwiec

Natalia Siwiec (syntynyt vuonna 1983) on glamourimalli Puolasta. Hänestä tuli laajalti tunnetuksi UEFA: n vuoden 2012 jalkapallon EM-kisojen jälkeen Varsovassa, kun hän herätti valokuvaajien huomion. Siksi hän sai Miss Euro 2012 -mestarin ja seksikkäimmän puolalaisen jalkapallofanin. Googlen vuosittaisen Zeitgeist-raportin mukaan Nataliaa pidetään yhtenä lupaavimmista puolalaisista malleista, joiden korkeus on 170 cm ja kehon parametrit 87-59-89. Näyttelijänä hän aloitti uransa vuonna 2019 ja jatkaa näyttelemistä TV-sarjoissa ja elokuvissa.

15. Paulina Krupinska

Paulina Krupinska

Paulina Krupinska (syntynyt vuonna 1987) on kaunis puolalainen malli. Hän voitti Photo Models Poland -kilpailun vuonna 2004 ja sai Miss Mazovia-tittelin vuonna 2012. Sitten Paulina tuli voittajaksi Miss Poland 2012 -kilpailussa, jonka ansiosta hänellä oli oikeus edustaa maataan Miss Universe 2013 -tapahtumassa Moskovassa. Vaikka häntä pidettiin suosikkina, hän ei onnistunut voittamaan semifinaalissa. Hänet nimitettiin kuitenkin Miss Photogenic -luokkaan. Tytön korkeus on 178 cm ja hänen ruumiinparametrit ovat 86-63-91.

päätelmä

Puolalaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on vaalea iho, vaaleat silmät ja sekoitus slaavilaisia ja eurooppalaisia piirteitä. Puolalaiset naiset tunnetaan myös vahvoista persoonallisuuksistaan ja itsenäisyydestään. He arvostavat koulutusta ja uraa, ja niitä kuvataan usein älykkäiksi ja ahkeraksi.

Muodin suhteen puolalaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä tyylikkäillä ja hienostuneilla vaatteilla, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Puola on monimuotoinen maa, jolla on pitkä historia ja monimutkainen poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa puolalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet