GetBride Kuumat serbialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1083 Näkymät

Kuumat serbialaiset naiset

Länsi-Euroopan kaakkoisosassa sijaitseva Serbian osavaltio on eräänlainen silta Keski-Euroopan ja Balkanin niemimaan välillä. Serbia oli osa useita valtakuntia satojen vuosien ajan ja saavutti itsenäisyyden vasta vuonna 1878. Se on maa, jolla on myrskyisä ja usein traaginen historia. Tämän maan ihmisten piti käydä läpi monia vaikeita aikoja. Ehkä siksi he osaavat arvostaa elämää ja esiintyä lisääntyneellä emotionaalisuudella ja herkkyydellä.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
2279 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat serbialaiset naiset

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1747 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3632 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1909 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2361 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1622 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Serbia on pieni, mutta upea ja ainutlaatuinen maa. Vaikka sillä ei ole pääsyä merelle, sillä on fantastisia vuoristoisia ja matalia maisemia. Lisäksi se on fantastinen maa paitsi luonteeltaan myös ihmisten toimesta. Kuumat serbialaiset naiset ovat monella tapaa samanlaisia kuin maansa viehättävä luonne —. He ovat yhtä kukkivia, kirkkaita ja aurinkoisia. Monet uskovat, että Serbia on ehdoton johtaja Euroopassa, kun otetaan huomioon kauniiden naisten lukumäärä 9 miljoonaa väestöä kohti.

Miksi serbialaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kuumien serbialaisten naisten ulkonäkö on täynnä viehätysvoimaa ja ilmaisua. He voivat kokea voimakkaita tunteita eivätkä uskalla ilmaista niitä. Seksikkäät serbialaiset naiset erottuvat aristokratiasta ja itsetunnoista. Nämä rohkeat ja itsenäiset naiset omaksuvat yhä enemmän eurooppalaisia arvoja ja eurooppalaisten naisten käyttäytymistä. Mielenkiintoista on, että useimmat nykyajan serbialaiset naiset eivät pidä itseään eurooppalaisina.

Seksikkäät serbialaiset tytöt näyttävät ylellisiltä. He ovat varmoja vastustamattomuudestaan ja osaavat käyttää sitä. He osaavat yhdistää henkilökohtaisen elämänsä ja ammatilliset tavoitteensa syntymättömän älykkyyden vuoksi. Samalla he ovat rentouttavia ja vilpittömiä viestinnässä. Heillä on myös hyvä huumorintaju, ja heidän hauskat vitsinsä, jotka lausutaan matalalla äänellä, ovat yleensä sopivia ja loukkaamattomia. Lisäksi kuumat serbialaiset naiset pitävät iloisista ja kevyistä miehistä.

kauneus

Maailman ja Länsi-Euroopan standardien mukaan monet serbialaiset naiset ovat upeita ja viehättäviä. Kuumat serbialaiset naiset ovat kuuluisia houkuttelevasta naisellinen kauneudestaan ja seksuaalisuudestaan. Heidän kauneutensa on elinvoimaista, ilmeikästä ja ainutlaatuista. Se voi lyödä ketään ensi silmäyksellä ja jättää eläviä ja pitkäaikaisia vaikutelmia. Seksikkäät serbialaiset naiset ovat niin houkuttelevia lähinnä genetiikan takia, koska eri kansoja on sekoitettu tällä alueella vuosisatojen ajan.

Jopa suuri määrä kosmetiikkaa ei voi pilata Serbian morsiamet. Meikillä tai ilman, kuumat serbialaiset naiset ovat todella kauniita. On kauan tunnustettu tosiasia, että kuumilla serbialaisilla tytöillä on täydellinen joukko kaikkea mitä tarvitaan kauniiksi. Näyttääkseen houkuttelevalta ja seksikkältä, serbialaisten tyttöjen ei tarvitse kiduttaa itseään tiukkojen ruokavalioiden, plastiikkakirurgian sekä kalliiden ja usein tuskallisten kosmeettisten toimenpiteiden avulla. He säilyttävät luonnollisen kauneutensa ilman asiantuntijoiden lisäponnisteluja tai puuttumista asiaan.

Fyysiset ominaisuudet

Serbian naiset yhdistävät sekä slaavilaisia että Välimeren naisia, ja tämä tekee heistä erityisiä. Suurimmalla osalla heistä on tummat hiukset, ruskeat silmät ja oliivin iho. Tässä maassa voit kuitenkin tavata myös hämmästyttävän yhdistelmän tummia hiuksia ja lumivalkoista ihoa, joka näyttää erittäin aristokraattiselta. Kuumien serbialaisten tyttöjen kasvojen piirteet ovat selkeät ja ilmeikkäät. Voit nähdä, kuinka kauniisti monien serbialaisten tyttöjen kasvot yhdistävät puhtaat eurooppalaiset ja tyypilliset aasialaiset kasvoominaisuudet. Sekä nuoret tytöt että kypsät naiset yrittävät korostaa houkuttelevan ulkonäkönsä kaikkia parhaita piirteitä.

Itse asiassa seksikkäät serbialaiset tytöt eroavat hiukan muiden maiden laihoista malleista. Vaikka serbialaisilla naisilla on korkea koko, pieni paino ja ampiais vyötärö, heillä on houkuttelevat pehmeät kaarevuudet sopivissa osissa. Tällaiset piirteet voivat välittömästi kiinnittää miesten huomion näihin naisiin. He käyttävät melko avoimia ja provosoivia vaatteita paitsi lomalla myös jokapäiväisessä elämässä. Kansallisten suuntausten ansiosta nämä naiset voivat luoda erilaisia kuvia tiukasta ja liike-elämästä tyylikkäisiin ja romanttisiin.

kulttuuri

Suurissa kaupungeissa asuvat modernit serbialaiset tytöt pyrkivät saamaan hyvän koulutuksen ja vaaditun erikoisuuden. Urheilu on erityinen paikka heidän elämässään. Nuoret serbialaiset tytöt ja naiset yrittävät johtaa terveellistä elämäntapaa. He seuraavat ravitsemustaan ja tekevät harjoituksia joka aamu. Yhä useammat kuntoklubit, kuntosalit ja leikkikentät ovat nousussa ympäri maata. Fyysisen toiminnan ansiosta seksikkäät serbialaiset tytöt onnistuvat pitämään hyvän kunto-muodon ja hitauden. He pitävät myös ulkoiluaktiviteetteista ja vierailusta kauniissa paikoissa.

Paikallisilla naisilla on yleensä lepo yli kupillinen kahvia. Tämä juoma on erittäin suosittu Balkanilla. Kahvia tarjotaan kaikkialla, missä tahansa olosuhteissa ja suuressa määrin. Kuumat serbialaiset naiset ovat erittäin vieraanvaraisia. Kun vieraat tulevat, emäntä rakastaa kohtelemaan kaikkia herkullisilla ruoilla. Kun kaikki ovat täynnä, on tapana vitsailla ja laulaa kappaleita pöydässä. Kaikkia merkittäviä tapahtumia Serbiassa seuraa musiikki ja kappaleet. Serbialaiset naiset laulavat häissä, syntymäpäivinä ja jopa hautajaisissa. Kaikki Serbian juhlat kestävät pitkään ilon tai surun viimeiseen tippaan asti.

Maan kansallinen kieli on serbia, mutta vielä 12 eurooppalaista kieltä käytetään virallisesti alueellisella ja paikallisella tasolla samalla tavalla kuin se. Maan hallitseva uskonto on kristillinen ortodoksisuus. Tämä uskonto jättää merkittävän jäljen serbialaisten naisten elämään. Tämän vuoksi monet heistä ovat melko konservatiivisia. Hääseremoniat voivat tapahtua vain kirkoissa. Kuumat serbialaiset naiset juhlivat kaikkia uskonnollisia vapaapäiviä, tarkkailevat paastoa ja käyvät usein kirkoissa. Jopa siellä voit usein nähdä seksikkäitä serbialaisia tyttöjä, jotka ovat pukeutuneet minihameisiin ja puseroihin, joilla on syvä pääntie.

Suosio miesten keskuudessa

Seksikkäät serbialaiset tytöt eivät kysy liikaa paitsi aitoa rakkautta, hoitoa ja luottamusta. Ulkomaisten miesten on kuunneltava kuumia serbialaisia tyttöjä ja kunnioitettava heidän kulttuuriaan ja perinteitään. Vastineeksi serbialaisista naisista voi tulla lähimpiä henkilöitä, joita koskaan on tavannut. Ensinnäkin muiden maiden yksinäiset miehet arvostavat serbialaisten naisten avoimuutta ja vilpittömyyttä. Nämä naiset eivät teeskentele ja pelaa rooleja, mikä on tyypillistä esimerkiksi monille amerikkalaisille naisille. Lisäksi melko hyvä kukkaro ei ole sitä mitä he etsivät onnelliseksi.

Kuumat serbialaiset naiset houkuttelevat länsieurooppalaisia perinteisillä näkemyksillään ympäröivästä elämästä. Nämä naiset todellakin tasapainottavat henkilökohtaisten tarpeidensa ja patriarkaalisen yhteiskunnan normien välillä. Hyvin usein serbialaiset naiset suosivat terveitä ja vakaita suhteita, perheitä ja lapsia. Siitä huolimatta seksikkäät serbialaiset tytöt rakastavat pitää hauskaa ja viettää aikaa yökerhoissa. Nämä naaraat tupakoivat usein savukkeita ja juovat rakijaa, kuuluisaa hedelmistä valmistettua kansallista juomaa.

Nykyajan Serbiassa paikalliset tytöt eivät aina löydä kunnollisia miehiä, jotka vastaisivat heidän ihanteitaan. Siksi muiden maiden houkuttelevilla ja karismaattisilla miehillä on kaikki mahdollisuudet voittaa yhden kuumimpien serbialaisten tyttöjen sydän. Serbialaiset tytöt uskovat kuitenkin, että miehen on ylläpidettävä naista ja perhettä. Samanaikaisesti seksikkäät serbialaiset naiset voivat olla epäjohdonmukaisia ja erittäin arvaamattomia. Noina hetkinä heistä tulee lyhytaikaisten tunteidensa alaisia.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Odessa, Ukraina
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Ternopil, Ukraina
kyllä
Nadya, 31
Verkossa
Pietari, Venäjä
kyllä
Galina, 34
Verkossa
Kiova, Ukraina
kyllä
Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä

15 kuumin serbialaista tyttöä

Kauniit ja tyylikkäät serbialaiset tytöt edustavat usein maataan kansainvälisissä kauneuskilpailuissa. Se, että heidän joukossaan on niin paljon näyttäviä malleja, on todiste siitä, että seksikkäiden serbialaisten naisten ulkonäkö ei voi jättää ketään välinpitämättömäksi. Seksikkäistä serbialaisista naisista löytyy myös monia urheilijoita, jotka ovat saavuttaneet maailman maineen, ja näyttelijöitä, jotka ovat voittaneet yleisön sydämet. Alla olevasta luettelosta saat lisätietoja menestyneimmistä ja kuumimmista serbialaisista naisista.

1. Aleksandra Vuković

Aleksandra Vuković

Aleksandra Vuković (syntynyt vuonna 1983) on kuuma serbialainen malli. Hänet sijoitettiin toiseksi Elite Model Look International 1999 -sarjassa ja hän tarjosi useita tuottoisia sopimuksia muotijärjestöjen kanssa. Hän työskenteli Elite Model (USA), Next Model (Ranska), München Models (Saksa), Premier Model Management (Lontoo) ja Fashion Model Management (Italia). Aleksandra osallistui Anti-Flirtin, FCUK Fragrancesin, Nivea Beautén, Palmersin, Rebecca Taylorin ja Unnon menekinedistämiskampanjoihin. Hänet kutsuttiin myös Guccin ja Rocco Baroccon muotinäytöksiin.

2. Ana Ivanović

Ana Ivanović

Ana Ivanović (, syntynyt vuonna 1987) on yksi kuumimmista serbialaisista naisista ja entinen serbialainen ammatillinen tennispelaaja. Hän voitti Grand Slam -turnauksen (French Open 2008), maailman ensimmäisen mailan singleissä, voittajan 15 WTA-singleturnausta, sekä finalisti sekä Federation Cup (2012) että Hopman Cup (2013). Hänestä tuli myös juniori Grand Slam -turnauksen finalisti singleissä (Wimbledon 2004).

3. Barbara Tatalović

Barbara Tatalović

Barbara Tatalović (syntynyt vuonna 1996) on tunnettu serbialainen näyttelijä ja malli. Hän voitti Elite Model Look Serbia -kilpailun vuonna 2011. Hänen valokuvansa esiintyivät monien muotilehtien kansissa. Hänet tunnetaan paitsi kotimaassaan myös kaukana Serbian rajojen ulkopuolella. Tämä tummakarvainen kauneus käveli Milanon, Pariisin ja Shanghain palkintokorokkeilla. Hänen ensimmäinen elokuvateoksensa oli pieni rooli sarjassa, joka koski Neuvostoliiton laulajaa Magomajevia (2019). Tällä hetkellä Barbara jatkaa elokuvien toimintaa ja mallinnusliiketoiminnan johtamista.

4. Bojana Panić

Bojana Panić

Bojana Panić (syntynyt vuonna 1985) on menestyvä serbialainen malli ja näyttelijä. Hän aloitti mallinnusuransa Milanossa sen jälkeen, kun Nimet-virasto löysi hänet. Sitten hän teki yhteistyötä useiden kuuluisten pariisilaisten couturierien, nimittäin Diorin ja Chanelin kanssa. Hän oli kosmetiikkayrityksen Schwarzkopf GLISS KUR virallinen kasvo. Hän näytteli myös sellaisissa elokuvissa kuin Laurent Boutonnatin Jacquou Le Croquant, Largo Winch: The Beginning, Liberté ja muut.

5. Danina Jeftić

Danina Jeftić

Danina Jeftić (syntynyt vuonna 1986) on serbialainen näyttelijä ja urheilija. Käsipalloilijana hän oli osa Australian nuorten naisjoukkuetta. Vuonna 2008 hänelle tarjottiin yksi johtavista rooleista RTV Pink -sarjassa Money or Life. Hän herätti kuitenkin sekä yleisön että kriitikkojen huomion Montevideossa, Jumala siunatkoon sinua! elokuva (2010) elokuva Dragan Bjelogrlić. Danina opiskeli dramaattisten taiteiden yliopistossa Belgradissa. Hän osaa sujuvasti serbia, venäjää ja englantia.

6. Elena Gavrilović

Elena Gavrilović

Elena Gavrilović (syntynyt vuonna 1983) on lahjakas serbialainen näyttelijä. Hän aloitti näyttelijäuransa Serbian kansallisteatterissa Novi Sadissa, Serbiassa. Belgradissa näyttelijä näytteli pääasiassa musikaaleissa. Elena työskenteli myös televisiossa ja osallistui erilaisiin elokuvaprojekteihin. Jotkut hänen kanssaan mukana olevat elokuvat kiellettiin monissa maissa väkivaltaisten ja selkeiden kohtausten vuoksi. Siitä huolimatta kriitikot ennustavat hänen suurta tulevaisuuttaan elokuvassa. Monet uskovat, että näyttelijän kauneus ja arkuus yhdistyvät vahvaan hahmoon.

7. Milena Radulović

Milena Radulović

Milena Radulović (syntynyt vuonna 1995) on hyvin nuori, mutta trendikäs serbialainen näyttelijä. Vuonna 2017 hän valmistui Belgradin osavaltion yliopiston dramaattisten taiteiden tiedekunnasta. Hän debytoi näyttelijänä One Summer Night -sarjassa (2015). Välittömästi sen jälkeen hänelle tarjottiin rooli RTS: n tuottamassa lasten sarjassa Space Princess. Opintojensa päätyttyä hän näytteli monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, mukaan lukien venäläisen ja serbian elokuva Balkan Border.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8839
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8487
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8898
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Mary - kuva
Mary, 30
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tohtori
Lapset: kyllä
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka huutavat sen visiota melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Minusta tulee erittäin tunteellinen tai liian psykologinen mahdollisesti – Minusta on haastavaa ylläpitää sitä normaalisuutta, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa löytää. Asun vain elämää kohti täyteintä, nautin yhdestä asiasta, jota rakastan, ja voit noudattaa henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja voit uskoa, että te olette paljon kylmiä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska minulla on epäilyksiä lahjoista, jotka ovat poissa kohtalosta, olen täällä ottamassa asioita antamani ja tapaat ihmisen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Galina - kuva
Galina, 34
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Ravintolakriitikko
Lapset: kyllä
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka itkevät näkemyksensä melodramoissa, ja saatat nauraa lapsen sarjakuvissa. Pystyn tuntemaan todella emotionaalisen, muuten erittäin tunnepitoisen joko –. Minun on vaikea pysyä normaalisuuden tasolla, jota naapurimaissamme todella haluaa etsiä. Asun vain elämää täysimääräisesti, saan hyötyä jostakin suosimastani asiasta ja ymmärrän vaatimukseni. Rakastan miehiä ja voit todella uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin vain ihmiset. Koska olen epävarma lahjaehdotuksista, jotka eivät ole kohtaloita, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaiseen antamiseen ja saatat tyydyttää kaverin rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Kate - kuva
Kate, 29
Sijainti: Zhytomyr, Ukraina
Ammatti: koreografi
Lapset: kyllä
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka huutavat näkemyksensä melodramoissa, ja sinä naurat lapsen sarjakuvien aikana. Voin lopulta olla erittäin tunnepitoinen, muuten liian henkinen mahdollisesti – Olen löytänyt haastavan pitää sinut ehdottomasti normaalisuuden suhteen, jonka omat ihmiset haluavat valita. Asun äskettäin elämää maksimissaan, hyödynnän asioita, joista pidän todella, ja voit toteuttaa tavoitteeni. Suosin miehiä ja voit uskoa, että kaikki olette paljon viileämpiä kuin naiset. Koska olen suhtautunut skeptisesti kohtaloon liittyviin tavaroihin, olen täällä ottamassa asioita käsiini ja saatat tyydyttää kaverin nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.

Ella - kuva
Ella, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sijoittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

8. Nataša Petrović

Nataša Petrović

Nataša (Natasha) Petrović (syntynyt vuonna 1988) on makedonialainen näyttelijä, joka on syntynyt serbiaksi. Hän debytoi näytöllä Milčo Mančevskin makedonialaisessa elokuvassa Shadows (2007). Sitten hänestä tuli maailmanlaajuisesti tunnettu roolistaan elokuvassa If I Am Not There, joka valittiin parhaaksi vieraiden kielten elokuvaksi 84. akatemiapalkinnossa. Lisäksi hän sai parhaan näyttelijän palkinnon Seattlen kansainvälisellä elokuvafestivaalilla, Irlannin elokuvan ja television parhaan kansainvälisen näyttelijäpalkinnon, ja Milanon kansainvälisen elokuvafestivaalin palkinto parhaasta näyttelijästä naisnimityksessä.

9. Nina Janković

Nina Janković

Nina Janković (syntynyt vuonna 1988) on serbialainen näyttelijä teatterista, elokuvasta ja televisiosta. Valmistuttuaan lukion hän jatkoi opintojaan Belgradin dramaattisten taiteiden tiedekunnassa. Hän debytoi Montevideossa, Jumala siunatkoon sinua! elokuva, jossa Nina riisui alasti. Tästä roolista hän voitti MTV Movie Award -palkinnon parhaan näyttelijän kategoriassa. Tällä hetkellä Ninaa pidetään yhtenä nuoremman sukupolven lahjakkaimmista serbialaisista näyttelijöistä. Monien mukaan hän on yksi kauneimmista serbialaisista naisista.

10. Olya Ivanisević

Olya Ivanisević

Olya Ivanisević (syntynyt vuonna 1988) on menestyvä serbialainen malli. Hän esiintyi kiiltävien muotilehtien, kuten Flair (2008), Marie Claire (2008), Velvet (2009), kannessa ja serbialainen Elle (2010). Hän työskenteli sellaisissa lahjakkuustoimistoissa kuin Women Direct (New York), Modelwerk (Hampuri) ja Premier Model Management (Lontoo). Olyan korkeus on 1,79 m (5 ’10’). Hän on myös yksi rikkaimmista malleista, jotka syntyivät Serbiassa.

11. Sanja Papić

Sanja Papić

Sanja Papić (syntynyt vuonna 1984) on tunnettu malli, joka edusti Serbiaa ja Montenegroa Miss Universe 2003 -tapahtumassa, jossa hän sijoittui 3. sijalle. Seuraavassa Miss Europe 2003 -kauneusnäyttelyssä Pariisissa hänestä tuli toinen sija. Sitten hän muutti New Yorkiin työskentelemään Roberto Cavalli -brändin palveluksessa. Lisäksi Sanja allekirjoitti sopimuksen Omegan kanssa ja hänestä tuli Omega Watches -lähettiläs. Hän esiintyi myös Ice Tea- ja Winsenia Cream -mainoksissa.

12. Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović Ćetković (syntynyt vuonna 1981) on tunnustettu serbialainen näyttelijä. Lapsena hän haaveili oopperalaulajaksi tulemisesta ja opiskeli laulutunteja. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan Zona Zamfirova -komedia-draamaelokuvassa ja useissa sarjoissa kansallisessa televisiossa. Joistakin näistä elokuvista tuli kaikkien aikojen katsotuin serbialainen televisiosarja. Vuonna 2009 Sloboda sai Serbian Oscar-suosion vuoden naisnäyttelijä -kategoriassa.

13. Sofija Milošević

Sofija Milošević

Sofija Milošević (syntynyt vuonna 1991) on upea serbialainen malli. Hän aloitti mallinnusuransa nuorena. Sofija käsitteli tunnettuja serbialaisia muotisuunnittelijoita ja useita kuuluisia tuotemerkkejä, kuten Diesel, Calvin Klein, Ralph Lauren ja Jeremy Scott New Yorkissa ja Milanossa. Hän opiskeli liikkeenjohtoa, ja se auttoi häntä lanseeraamaan oman vaatemerkin, nimeltään Sofi Milo. Sofija uskoi aina, että menestys vaatii unelmaa, halua ja vaivaa.

14. Sonja Kolacarić

Sonja Kolacarić

Sonja Kolacarić (syntynyt vuonna 1980) on kaunis serbialainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten päärooleistaan sellaisissa elokuvissa kuin Tears for Sale, Jadnici ja Urnebesna Tragedija. Sonja debytoi elokuvassa Sky Hook (1999), joka nimitettiin Oscariksi parhaan elokuvan kategoriassa englanninkielisen maailman ulkopuolella. Sitten hän näytteli lukuisissa draamissa, komedioissa ja romanttisissa TV-sarjoissa. Hän opiskeli näyttelemistä Belgradin dramaattisten taiteiden tiedekunnassa.

15. Stana Katić

Stana Katić

Stana Katić (syntynyt vuonna 1978) on kanadalainen näyttelijä, jolla on serbia ja kroatia. Hänet tunnetaan Kate Beckettin roolista etsiväelokuvassa Castle ja Emily Byrne TV-sarjassa Amnesia. Hän myös äänesti tietokonepelejä. Vuosina 2000-2004 Stana opiskeli Toronton yliopistossa ja DePaul-teatterikoulussa, joka tunnetaan myös nimellä Goodman-draamakoulu. Hän puhuu sujuvasti englannin, serbian, slovenian, ranskan ja italian kieliä.

päätelmä

Serbialaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on vaalea iho, tummat hiukset ja sekoitus slaavilaisia ja välimerellisiä piirteitä. Serbialaiset naiset tunnetaan myös vahvuudestaan ja kestävyydestään, koska he ovat kokeneet poliittisen ja taloudellisen murron maassaan. He arvostavat koulutusta ja henkilökohtaista kasvua, ja niitä kuvataan usein itsenäisiksi ja kunnianhimoisiksi.

Muodin suhteen serbialaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä tyylikkäillä ja naisellinen vaatteilla, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Serbia on monimuotoinen maa, jolla on monimutkainen historia ja poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa serbian kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet