GetBride Kuumat Taiwanin naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1627 Näkymät

Kuumat Taiwanin naiset

Taiwan on yksi länsimaisimmista maista Itä-Aasiassa. Viimeisen vuosikymmenen aikana siitä on tullut suosittu turistikohde. Yhä useammat ulkomaalaiset päättävät viettää lomansa täällä.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1587 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Taiwanin naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2493 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2292 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1676 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1702 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2646 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Epävakaasta poliittisesta ja sosiaalisesta tilanteesta huolimatta Taiwan on onnistunut säilyttämään kulttuurisen monimuotoisuuden. 23 miljoonan asukkaan joukosta löydät taiwanilaisia, kiinalaisia, vietnamilaisia ja japanilaisia. Aasian veren sekoitus auttoi paikallisten ihmisten kauniiden piirteiden muodostumisessa. Tämä pätee erityisesti kuumiin taiwanilaisiin naisiin. Ne ovat viehättäviä, älykkäitä ja ystävällisiä samanaikaisesti. Ei ihme, että ne näyttävät niin houkuttelevilta länsimaisille miehille, jotka ovat kyllästyneitä feministisiin naisiin, jotka maalaavat heidät kohtuuttomasti pahoiksi. Jos harkitset treffit yhden taiwanilaisen vauvan kanssa, varmista, että tiedät lisätietoja heistä.

Miksi taiwanilaiset tytöt ovat niin kuumia?

Tiedätkö kuinka seksikkäitä taiwanilaisia tyttöjä ovat? Jos ei, sinun pitäisi tehdä jotain sen kanssa. Näillä kauneuksilla on monia asioita tarjottavaa potentiaalisille kumppaneille. Lue alla olevat tiedot tietääksesi mitä heiltä voidaan odottaa.

kauneus

Taiwanilaisia naisia pidetään aasialaisten kauneimpana. Äiti Luonto oli heille erittäin antelias. Mutta tällä on jotain tekemistä myös eri veren seoksen kanssa. Loppujen lopuksi Taiwan oli Kiinan hallinnassa monien vuosien ajan. Näin ollen keskimääräisellä paikallisella tytöllä on yhdistelmä taiwanilaisia, kiinalaisia ja jopa japanilaisia piirteitä. Nämä ovat suhteellisen vaaleaa ihon sävyä, pienet pyöreät silmät, turvonneet huulet ja pitkät mustat hiukset. Paikalliset tytöt näyttävät melko nuorilta, jopa 40- tai 50-vuotiailta.

Taiwanilaiset naiset eivät tarvitse meikkiä tai seksikkäitä vaatteita näyttääkseen kuumalta. Mutta jos he pukeutuvat meikkiin, ne näyttävät Hollywood-tähdiltä. Tällainen ulkonäkö tekee niistä uskomattoman houkuttelevia, etenkin länsimaisille miehille.

Fyysiset ominaisuudet

Seksikkäät taiwanilaiset naiset ovat pitempiä kuin useimmat aasialaiset. Ne ovat melko hoikka, hyvin nuoren, jopa lapsellisen ihon. Samanaikaisesti et voi sanoa, että taiwanilaiset naiset ovat urheilullisia. Näyttää siltä, että heidän ruumiinsa ovat pikemminkin geneettisen arpajaisen positiivinen tulos kuin kovan työn tulos. Joten jos luulet, että taiwanilaiset kumppanisi käyvät läpi tiettyjä muutoksia parissa vuodessa, olet väärässä. Ne pysyvät hoikkaina kypsään ikään asti.

kulttuuri

eniten Taiwanilaiset morsiamet kasvatettiin perinteisessä ympäristössä, jossa miehet olivat perheen päämiehiä. Siksi he tottelevat miehiä ja kunnioittavat heitä. Mutta he odottavat samaa miehiltä. Konservatiivinen kasvatus vaikuttaa väistämättä heidän käyttäytymiseen. Kuumat taiwanilaiset naiset tietävät omavaraisuutensa antamatta kenenkään loukkaa heitä. Älä usko, että pystyt kohtelemaan heitä kuin tyhmiä nukkeja.

Taiwanilaiset tytöt haaveilevat onnellisesta perheestä, mutta he eivät myöskään luopu urasuunnitelmistaan. Jopa kun heillä on vauva, he yrittävät yhdistää perheensä ja ammatilliset velvollisuutensa. Useimmissa tapauksissa he ovat tässä melko hyviä.

Miesten suosio

Jos asut Yhdysvalloissa tai Euroopassa, tiedät kuinka feministiset paikalliset naiset ovat. He rakentavat uransa, luopuvat lasten saamisesta, maksavat aterioistaan ja osoittavat joitain muita eleitä, jotka väittävät olevansa itsenäisiä. Taiwanilaiset naiset eivät ole tällaisia. Ja tämä tekee heistä niin houkuttelevia länsimaisille miehille. Kun lähestyt kuumimpia taiwanilaisia tyttöjä treffailussa, sinun on pidettävä mielessä, että herrasmies on välttämätöntä. He voivat loukkaantua, jos et täytä hänen “ mies ” -rooliaan päivämäärän aikana.

Kuumat Taiwanin naiset ovat täällä oikea valinta

Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

15 parasta kuumin taiwanilainen tyttö

Taiwan on rikas kauniista ja älykkäistä naisista. Jos haluat tietää miltä ne näyttävät, sinun tulee tarkistaa 15 kuumin taiwanilainen nainen. Aloitetaan!

1. Lin Chi-ling

Lin Chi-ling

29. marraskuuta 1974

Malli ja näyttelijä

Lin Chi-ling aloitti uransa mallina TV-mainoksessa Hongkongissa. Silloin televisiotuottaja Ge Hongfu tarjosi hänelle tulla Shanghain itämaisen television muotiohjelman emäntäksi. Vuodesta 2004 Chi-lingin kasvot on asetettu jättiläisille julisteille, mainostauluille ja televisiomainoksille paitsi Taiwanissa, myös Kiinassa ja Japanissa. Lopulta hän alkoi esiintyä TV-projekteissa kuten Punainen kallio, kuun ystävät, tämä ei ole mitä odotin, ja Minun geenini kasvot. Hän isännöi myös TVBS-G LA Mode News -tapahtumaa, TVBS-G Fashion Track -palkintoa, Golden Melody Awards -palkintoa ja Kiinan suosituimpia musiikkikarttapalkintoja vuonna 2005.

2. Joe Chen

Joe Chen

4. huhtikuuta 1979

Näyttelijä, laulaja ja malli

Joe Chen oli taiwanilaisen ryhmän 7 Flowers johtava ääni sekä lahjakkuusviraston Jungieryn ensimmäinen naisjäsen. Lopulta hän keskittyi tärkeimpiin kiinnostuksenkohteisiinsa – näyttelemiseen ja kirjoittamiseen. Hän sai roolit Prinssi, joka kääntyy sammakkoon ja Sugo, joka toi hänelle julkisen suosion. Vuonna 2008 hän esiintyi draamaelokuvassa Rakastunut rakastamaan sinua, josta tuli menestys lipputuloksissa. Vuonna 2013 hänen persoonallisuutensa tuli tunnetuksi Kiinassa esiintymisen jälkeen miekkamies kuten Dongfang Bubai.

3. Kelly Lin

Kelly Lin

29. lokakuuta 1972

Näyttelijä ja malli

Kelly Lin päätti jatkaa uraa show-liiketoiminnassa. Alun perin hän aikoi tulla laulajaksi, mutta hänen todellinen tapaan tähtiin alkoi mallinnuksesta. Hänelle tarjottiin osallistumista useisiin televisio- ja painetut mainokset. Hänen kasvonsa löytyvät useista lehdistä Hongkongissa, Taiwanissa ja Kiinassa. Vuonna 2002 hän sai FHM: ltä otsikon “ Aasian seksikkäin nainen ”. Vuonna 1999 Lin aloitti näyttelijäuransa. Hänen nykyiseen filmografiaan sisältyy muun muassa Conmen Vegasissa, vain pahoille pojille, ja Sisäänkäyntiportti. Hän näytteli myös elokuvan franchising-kolmiossa, joka näytettiin Cannesin elokuvafestivaalin keskiyön näytöksessä.

4. Bianca Bai

Bianca Bai

23. lokakuuta 1982

Malli ja näyttelijä

Bianca Bai aloitti uransa mallina. Yhteistyössä Catwalk Modeling Agencyn kanssa hän sai tilaisuuden kokeilla toimintamahdollisuuksiaan. Hänen ensimmäiset roolinsa televisiossa olivat elokuvissa Se alkoi suukolla, enkeli rakastajalla, ja Ohita Beat. Hänen esiintymisensä suurella näytöllä olivat menestyviä. Tähän sisältyy roolit Kuninkaan isä, rakas Stitt, ja Ace of Sales. Lapsen synnytyksen jälkeen Bai päätti pitää tauon urallaan.

5. Qi Shu

Qi Shu

16. huhtikuuta 1977

Näyttelijä ja malli

Qi Shu nähtiin ensimmäisen kerran Derek Yeen vuoden 1996 elokuvassa Viva Erotica. Hänen debyyttiesityksensä ansaitsi hänelle parhaan tukevan näyttelijäpalkinnon 16. Hongkongin elokuvapalkinnossa vuonna 1997. Siitä lähtien hän on esiintynyt Hongkongin elokuvissa, kuten Portland Street Blues, Gorgeous ja The Island Tales. Vuonna 2004 häntä kutsuttiin Taiwanin rikkaimmaksi näyttelijäksi. Lopulta hän yritti onneaan Yhdysvalloissa esiintymällä Kuljettaja ja New York, rakastan sinua. Lisäksi Shu on ollut kauneuden suurlähettiläs monille tuotemerkeille, kuten Bulgari ja Kenzo Takada.

6. Cheryl Yang

Cheryl Yang

12. joulukuuta 1977

Näyttelijä

Cheryl Yang liittyi viihdeteollisuuteen 14-vuotiaana. Hän esiintyi ensimmäisessä kaupallisessa kampanjassaan paikalliselle muotimerkille. Vuonna 2001 hänelle tarjottiin You Mein rooli Huono prinssi sarja. Hän nousi näkyvyyteen, kun hän kuvaa My Queen -sarjassa vuonna 2009. Hän sai jopa arvostetun nimityksen 44. Golden Bell Awards -palkinnosta tästä roolista. Hänen lisäesityksensä Ripaus vihreää, rock-levyä rakkaudessa – Uusi ikuinen rakkaus, ja Peili toi hänelle jalustan.

7. Hannah Quinlivan

Hannah Quinlivan

12. elokuuta 1993

Näyttelijä ja malli

Hannah Quinlivan nousi tähtiin esiintymällä Blackien Teenage Clubissa vuonna 2008. Hänestä tuli myös isäntä TV-ohjelmassa I Love The Man vuonna 2011. Hänen näyttelijä debyytti tapahtui vuonna Ti Amo suklaa, joka toi hänelle kriittisen ja julkisen suosion. Hänen esiintymisensä elokuvissa Astu takaisin kunniaan ja Amour et Pâtisserie olivat myös uskomattoman menestyviä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8846
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
9023
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9472
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

8. Amber Kuo

Amber Kuo

19. helmikuuta 1986

Laulaja ja näyttelijä

Amber Kuo aloitti uransa soololaulajana. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa “ Invisible Superman ” näki maailman vuonna 2007. Tähän mennessä Kuo on levyttänyt viisi soloalbumia, jotka kaikki saivat kultaisen aseman Taiwanissa. Vuonna 2010 hän päätti valloittaa elokuvateollisuuden. Debyyttielokuvastaan, Au Revoir Taipei ansaitsi hänelle ehdokkaan 45. Golden Bell Awards -palkinnosta. Hän sai myös parhaan uuden lahjakkuuden tittelin 12. Taipein elokuvajuhlilla. Hänen filmografia sisältää myös sellaisia hittejä kuin Tiny Times, Pariisin loma, Pimeyden pitäjä, ja L.O.R.D: Legenda raivoavista dynastioista. Hänen esiintyminen TV-projekteissa oli myös melko onnistunut. Hänen roolinsa sarjassa, kuten Rakkaus eteenpäin, suuret odotukset, ja Suudella rakkautta ja makua kasvatti hänen suosiotaan nuorten keskuudessa. Tunnustettuna näyttelijänä hän esiintyi usein kuuluisten lehtien, kuten Vogue, Bazar, Cosmopolitan ja Chick, kansissa.

9. Rainie Yang

Rainie Yang

4. kesäkuuta 1984

Laulaja ja näyttelijä

Rainie Yang tunnetaan alun perin taiwanilaisen tyttöryhmän 4 jäsenenä rakkaudessa. Vuonna 2002 Yang päätti jatkaa uransa TV-isäntänä Guess-ohjelmassa. Joissain vaiheissa hän aloitti näyttelijäuransa pelaamalla tukirooleja sarjassa taiwanilaisia TV-draamoja Huomenna, paholainen vieressäsi, ja Miksi rakastaa. Samaan aikaan Yang ei luopunut laulamisesta. Vuonna 2005 hän julkaisi debyytinsä My Intuition. Pääkappaleesta “ Intuition ” tuli Ideal Lover -elokuvan teemalaulu. Vuoteen 2021 mennessä hän on levyttänyt 12 albumia.

10. Ella Chen

Ella Chen

18. kesäkuuta 1981

Laulaja

Ella Chen osallistui “ Universal 2000 Talent and Beauty Girl Contest ” -kilpailuun, jossa hän teki vaikutuksen tuomaristoon vahvalla ja kauniilla äänellä. Lopulta hän allekirjoitti sopimuksen HIM: n uusimman tyttöryhmän, S.H.E. Yleisö ihaili Chenia maanläheisestä asenteestaan kaikkeen. Vuonna 2005 hän aloitti elokuvansa Tähtien saavuttaminen, joka oli valtava menestys. Hän osoitti pystyvänsä toimimaan erittäin hyvin, joten hänet nimitettiin jopa parhaaksi näyttelijäksi 41. Golden Bell -palkinnossa. Hänen suosionsa ylitti rajan saavuttamalla muita Aasian maita, kuten Kiina, Hong Kong, Singapore, Malesia. Vuonna 2012 Ella esiintyi suurella näytöllä ensimmäisessä suuressa elokuvassaan Uusi täydellinen, yhtä hyvin kuin Pahat tytöt, ja Mike Hän. Chenistä tuli laulu-ohjaaja Produce 101 China -sarjassa ja lauluvalmentaja Idol Producer Season 3 -sarjassa. Tällä tytöllä näyttää olevan paljon työtä tekemistä.

11. Constance Wu

Constance Wu

22. maaliskuuta 1982

Näyttelijä

Constance Wu debytoi näyttelemällä elokuvassa Stephanie Daley. Myöhemmin hän sai tukiroolit vuonna Kalan vuosi ja Arkkitehti. Kun esiintynyt joissakin jaksoissa Laki ja järjestys: Erityinen uhrien yksikkö, taskulamppu, ja Suojatut asiat, hän muutti Los Angelesiin. Hän esiintyi Jessica Huangina ABC-televisiosarjassa Tuore veneestä (2015 – 2020), joka sai hänet tunnustetuksi Hollywoodissa. Hänet nimitettiin jopa kahdelle TCA-palkinnolle ja neljälle kriitikolle ’ Choice Television Awards. Hänen esiintymisensä vuoden 2018 elokuvassa Hullu rikas aasialainen, hänet nimitettiin parhaan näyttelijän Golden Globe -palkinnolle. Vuonna 2017 Wu luokiteltiin yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

12. Gwei Lun-Mei

Gwei Lun-Mei

25. joulukuuta 1983

Näyttelijä ja laulaja

Gwei Lun-Mei aloitti näyttelijäuransa elokuvan kanssa Sininen portti ylitys. Mutta hänen läpimurtoroolinsa oli Jakkarakyyhkynen joka toi hänelle ehdokkaat arvovaltaisista palkinnoista. Lohikäärmeportin lentävät miekat ja Musta hiili, ohut jää vahvisti hänen asemaansa elokuvateollisuudessa. Hänen lauluuransa on myös melko onnistunut. Hän nauhoitti kahdeksan albumia, jotka yleisö otti hyvin vastaan. Lisäksi Lun Mei esiintyy usein muotilehtien kansissa. Mallin ulkonäön ansiosta hänet kutsutaan usein osallistumaan markkinointikampanjoihin eri tuotemerkeille, kuten Kenzo.

13. Barbie Hsu

Barbie Hsu

6. lokakuuta 1976

Näyttelijä ja laulaja

Barbie Hsu oli musiikkiduo ASOS: n jäsen siskonsa Dee Hsu: n kanssa. Vuosina 1994-2001 heidän laulunsa olivat uskomattoman suosittuja nuorten keskuudessa. Lopulta Barbie keskittyi näyttelijäuransa. Ensin hän esiintyi TV-sarjoissa kuten Meteor Garden I ja II, Apinakuningas, Mars, ja Kulma rakkaudella. Lopulta hän muutti suurelle näytölle esiintymällä Silkki, kuumat kesäpäivät, ja Kuninkaan seikkailu. Hän asetti näyttelijäuransa pidätykseen naimisiin ja synnyttäen kaksi lasta. Viehättävän ulkonäkönsä ansiosta hän onnistui palaamaan tehtäviinsä lyhyessä ajassa. Kahden viime vuoden aikana hän aloitti esiintymisen mallintamiskampanjoissa ja erilaisissa näyttelyissä, kuten Miss Beauty.

14. Ariel Lin

Ariel Lin

29. lokakuuta 1982

Näyttelijä ja laulaja

Ariel Lin nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan taiwanilaiseen kauneuskilpailuun. Tuottajat, jotka kutsuivat hänet televisiodraamaan, huomasivat hänen kauniit kasvot Todellinen rakkaus 18 ja elokuva Rakasta minua, jos pystyt vuonna 2004. Hänen debyyttiroolinsa ansiosta hänet nimitettiin parhaaksi näyttelijäksi 40. Golden Horse Awards -palkinnossa. Linistä tuli vielä suositumpi esiintyessään draamasarjassa Salainen puutarhani II ja Se alkoi suudelmalla. Vuonna 2007 häntä kutsuttiin TV: n eniten palkattuksi näyttelijäksi. Viimeisen vuosikymmenen aikana Lin keskittyi kuvaamisuransa. Hän näytteli Makea Alibis, Go Lala Go 2 ja Salaperäinen perhe. Kriitikot ja fanit arvioivat hänen näyttelijäkykyään useita kertoja.

15. Kup Bea-ting

Kup Bea-ting

16. tammikuuta 1984

Näyttelijä ja malli

Kup Bea-ting, joka tunnetaan myös nimellä Bea Hayden, tuli tunnetuksi mallina vuonna 2002. Hän esiintyi useiden taiwanilaisten muotilehtien kansissa. Nyt hänet tunnetaan parhaiten esiintymisestään Pieni aika elokuvasarja. Siitä huolimatta hänen roolit televisiossa leimasivat myös valtavalla menestyksellä. Linjaromanssi, Tähtitaivainen yö, Tähtimeri, ja Vihreä ovi ovat myös hänen suosittuja teoksiaan.

päätelmä

Taiwanissa on tietysti paljon enemmän viehättäviä naisia. Tämä artikkeli on vain pieni yritys esitellä kuumia taiwanilaisia tyttöjä paikallisesta show-liiketoiminnasta. Kun olet tarkistanut yllä olevan luettelon, huomaat miksi näitä kaunottareita niin ihaillaan. Ne sattuvat olemaan loistava yhdistelmä erinomaisia fyysisiä ominaisuuksia ja älykkyyttä. Ja voit nähdä yhden heistä tyttöystäväsi tai vaimosi.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet