GetBride Kuumat thaimaalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1024 Näkymät

Kuumat thaimaalaiset naiset

Thaimaalaiset naiset ovat maailman rakastetuimpia. Kotoisin maasta, jolla on monia nähtävyyksiä, kuumat thaimaalaiset naiset ovat ihana näky kipeälle silmälle. Ja vaikka ihmiset kiehtovat Thaimaan hienostuneista rakenteista ja monimuotoisesta kulttuurista, näiden kuumien naisten suosio kasvaa edelleen vuosien varrella heidän kauniin ja viehättävän luonteensa vuoksi.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2266 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat thaimaalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2267 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3304 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3565 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2238 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3403 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Miksi thaimaalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

On monia syitä arvioida kuumia thaimaalaisia tyttöjä niin korkeasti houkuttelevuuden suhteen. Tarkastellaan joitain heidän erinomaisista ominaisuuksistaan:

kauneus

Thaimaalaiset naiset ovat oletuksena houkuttelevia, ja heillä on ohuet vartalo ja perinteiset aasialaiset piirteet, jotka saavat ihmiset tuijottamaan. Seksikkäät thaimaalaiset naiset eivät tarvitse keinotekoisia parannuksia tai meikkiä, koska heidän luonnollinen ulkonäkönsä tekee heistä näyttämään hienoilta. Heille ikääntyminen on myytti, koska he näyttävät aina nuorekkaalta ja kauniilta jopa vuosikymmenien jälkeen. Liioittelematta keskimääräinen thaimaalainen nainen on kaunis ja kääntäjä; kaikki haluavat olla hänen kanssaan.

Fyysiset ominaisuudet

Seksikkäiden kauneudesta Thai morsiamet, huomattavia ominaisuuksia ovat niiden silkkiset mustat hiukset, hehkuva iho ja täydellisesti taltut kasvot. Tämän hienon ilmeen ylläpitämiseen pyritään paljon. Thaimaalaiset naiset ovat luoneet erottuvan aasialaisen kauneusstandardin hienostuneilla ja posh-fyysisillä ominaisuuksillaan. Näillä naisilla on surrealistiset silmät. Thaimaan naiset ovat usein siro, pitkät suorat jalat. Heidän terveelliset elämäntapansa parantavat näitä upeita ilmeitä.

kulttuuri

Thaimaan kulttuuri on monimuotoista. Ja vaikka jotkut ovat kiehtovia ja jännittäviä, toiset saattavat tuntua joillekin hieman omituisilta. Mutta jopa kuumimmat thaimaalaiset naiset tuntevat kulttuurinsa ja pyrkivät jatkuvasti ylläpitämään sitä. Thaimaan kulttuurissa äänesi nostaminen ei ole viileää, ja naiset ovat erittäin pehmeäpuheisia ja rauhallisia. Naiset kunnioittavat ikääntyneitä ihmisiä samoin kuin kulttuuri vaatii. Perhe on heidän yhteiskunnassaan ensisijainen tavoite, ja naisten odotetaan ylläpitävän näitä arvoja ja vaaliakseen heitä.

Miesten suosio

Thaimaalaisista naisista on tullut kohtuudella tunnettuja eri puolilla maailmaa. Globalisaation vuoksi he ovat tietoisia muista tapoista kuin heidän. Siksi miehet länsimaisesta, itäisestä ja eurooppalaisesta maailmanosasta rakastavat olla heidän kanssaan.

Thaimaalaisten naisten kyky sopeutua uuteen kulttuuriin ja perinteisiin on kiitettävä. Tämä sopeutumiskyky on voittanut länsimaisten miesten sydämen ajan myötä. Useimmat miehet rakastavat sitä, kun heidän ulkomaiset tyttöystävänsä ovat fiksuja ja helposti ymmärrettäviä elämäntapaansa. Thaimaalaiset naiset ovat melko suosittuja länsimaissa. Euroopassa on kasvava thaimaalais-eurooppalaisten kansainvälisten parien väestö, etenkin varakkaiden keskuudessa. Samaa ei kuitenkaan voida sanoa taloudellisesti heikommassa asemassa olevista.

Yleensä jotkut kauniit thaimaalaiset naiset ovat tehneet jälkensä ja heistä on tullut melko kuuluisia urallaan.

Kuumat thaimaalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei

15 parasta kuumin thaimaalaista tyttöä

Tässä on luettelo 15 kuumimmasta thaimaalaisesta tytöstä, jotka ovat kuuluisia viehätyksestään Thaimaassa ja maailmanlaajuisesti.

Mookda Narinrak

Mookda Narinrak

Mookda Narinak syntyi 26. heinäkuuta 1996. Hän on malli, näyttelijä ja tanssija, joka kotoisin Ranong Thaimaasta, syntynyt puutalokauppiaiden perheelle. Mookdan kauneus tuli ilmeiseksi, kun hän aloitti mallinnuksen nuorena ja voitti Miss Teen Thailand -tapahtuman vuonna 2011.

25-vuotias menee lempinimellä Mook ja hänen valokuvissaan on nähty harvinainen ja houkutteleva tyylikkyys. Hän kantaa itseään taiteellisesti tanssijan vartaloonsa voittaen useita tanssikilpailuja, kuten “ To Be Number One Idol, ” jonka hän voitti vuonna 2012.

Yksi Thaimaan kuumimmista naisista ei ole estänyt häntä olemasta innovatiivista henkilöä. Mook pussitti viestinnän BA: n Thaimaan kauppakamarin yliopistosta ja on tehnyt hänen näyttelijänsä näyttelijäksi. Mielenkiintoista on, että Mookdalla on tunnelma maalaamiseen.

Nuttanicha Dungwattanawanich (Nychaa Nuttanicha)

Nuttanicha Dungwattanawanich (Nychaa Nuttanicha)

Nuttanicha Dungwattanawanich syntyi 12. huhtikuuta 1996. Mallissa ja näyttelijänä hän esiintyy TV-draamassa Plerng Prang Tian, näytetään kanavalla 3. Nychaa, kuten häntä kutsutaan, on seksikäs thaimaalainen tyttö, joka rakastaa musiikkia, tanssia ja maalausta.

Nychaa debytoi Thaimaan viihdeteollisuudessa vuonna 2013, kun hän esiintyi TV-draamassa Thong Nuea Kao, joka oli tuolloin iso hitti. Siitä lähtien hän on ottanut erilaisia tukirooleja. Ollessaan mukana johtajana Sam Bai Mai Thaossa, Cubicissa, Sam Bai Mai Thaossa, Luerad Mungkorn: Raedissa, Sapai Jaoon.

Ensimmäinen päärooli, jonka hän näytti, oli vuoden 2016 TV-draamassa Nang Si. Nychaan tuttu rooli on viereinen tyttö, joka vastaa hänen rauhallista ulkonäköään ja makeaa ulkonäköään. Hänellä on kuitenkin mahdollisuuksia parantaa valikoimaansa tulevina vuosina.

Namtan Tipnaree

Namtan Tipnaree

Tipnaree Weerawatnodom tai Namtan syntyi Phra Nakhon Si Ayutthayan maakunnassa Thaimaassa 1. heinäkuuta 1996 Narumon Weerawatnodomina. Namtan liittyi viihdeteollisuuteen säännöllisen näyttelyn, Strawberry Krubcake, isäntänä vuonna 2013, jossa hän teki yhteistyötä muiden GMMTV-taiteilijoiden Vachirawit Chiva-areen ja Pronpiphat Pattanasettanonin kanssa. Sen jälkeen hän esiintyi tähdellä U-Prince-sarja (2016 – 2017), Slam Dance (2017), Rakas häviäjäni (2017), ja Rakkaus yli rajan.

Namtanin viimeaikaisiin elokuvarooleihin kuuluu  Meen ja mieli kuka olet (2020) ja toisti hänen roolinsa Puomi ystävävyöhykkeellä 2: Vaarallinen alue (2020). Hänen odotetaan soittavan hahmo Pon tulevassa tv-sarjassa Romanttinen sininen: Sarja.

Namtanilla on Kuvataide BA Srinakharinwirot-yliopistosta. Hänen fantastinen esitys Kuka olet (2020) ansaitsi hänelle nimityksen 25. vuosittaisessa “ Aasian televisiopalkinnossa ” “ parhaalle näyttelijälle johtavassa asemassa. ” Näiden lisäksi hänellä on verkkokauppa, joka myy Nam-Prik-Ta-Lood -nimistä kala-chili-pastaa.

Paweensuda Drouin

Paweensuda Drouin

Fahsai tai Jennifer Paweensuda Saetan-Drouin syntyi Thaimaassa 12. lokakuuta 1993 Jennifer Paweensuda Saetan-Drouin -nimellä. Fahsai, kuten hänelle suositaan, on TV-isäntä ja DJ. Hän osallistui kauneuskilpailuihin ja jatkoi viiden parhaan finalistin joukkoon vuoden 2019 Miss Universe -tapahtumassa. Paweensuda voitti Miss Universe Thaimaan vuonna 2019,

Fahsai on syntynyt thaimaalaiselle äidille ja kanadalaiselle isälle. Hänellä on monipuolinen etnisyys, joka koostuu thaimaalaisesta, ranskalaisesta, englantilaisesta ja kiinalaisesta perinnöstä. Tämä 5’10-kauneus on edelleen yksi kuumien thaimaalaisten naisten luettelosta.

Tämä kuuma thaimaalainen nainen päätti lukion ja jatkoi Calgaryn yliopistoon Calgaryssa, Albertassa, missä hän pussitti summa cum laude -tutkinnon kinesiologiassa vuonna 2017. Sen jälkeen hän palasi Bangkokiin harjoittelemaan DJ: nä.

Khemanit Jamikorn

Khemanit Jamikorn

Kuten hänelle viitataan, Pancake syntyi 27. toukokuuta 1988. Hän sai suuren tauon viihdeteollisuudessa vuonna 2004, kun hän voitti Thai Supermodel -kilpailu ja Mmaailman haju Kiinassa.

Hänen siirtyminen ammattinäyttelyyn alkoi roolista thaimaalaisessa saippuaoopperassa Thoe Kap Khao Lae Rak Khong Rao, joka vaikutti katsojiin. Hän siirtyi muihin televisio-ohjelmiin kuten Tawnee Phop, Prik Gub Khur ja Rak Rae siitä roolista. Näyttelijäksi tultuaan hän on voittanut useita palkintoja, joista viimeisin on vuoden 2006 paras nouseva näyttelijä.

Chalita Suansane

Chalita Suansane

Chalita syntyi 24. joulukuuta 1994 Nonthaburissa, Thaimaassa. Tämä kaunis nainen on yksi kuumimmista thaimaalaisista naisista, koska hän on voittanut Miss Universe Thailand 2016 -tapahtuman ja faniäänestyksen Miss Universe 2016 -tapahtumasta.

Pageantry ajoi hänet uraan elokuvissa ja televisiossa. Chalita esiintyy elokuvissa, kuten Sarb Krasue, Pah Rak Chang, Preng Lap Lae, salaisuus ja Tawan Tok Din. Ihmiset ihailevat hänen väärentämätöntä kauneuttaan ja karismaa. Hänellä on hyvä seuranta Instagramissa, jossa hän on melko aktiivinen ja jolla on yli 852 tuhatta fania.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9247
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8968
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.
Mikä on postimyynnissä morsian? - kuva
07.03.2023
8776
Mikä on postimyynnissä morsian?
Mikä tahansa on valintasi naisten suhteen, voit varmasti saada sen postimyynnissä morsian. Internet on täynnä upeita postimyynnissä morsian -palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään tyttösi. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää suositusta postimyynnissä morsian ja mistä ne löytyvät.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Praya Lundberg

Praya Lundberg

Nataya Lundberg on yksi kuumista thaimaalaisista naisista, joilla on useampi kuin yksi alias, Praya Lundberg tai Praya Suandokmai. Prayas-fanit kutsuvat häntä Pu: ksi. Hän syntyi 28. maaliskuuta 1989 ruotsalaiselle isälle ja thaimaalaiselle äidille. Pu meni show biziin debyyttiroolilla kuuluisassa näyttelyssä Rak Dai Mai Thar Hua Jai Mai Pean. Komediassa hän on esiintynyt myös Maassa Kap Phra (2006) ja toinen toimintaelokuva Bangkok Adrenaline (2009).

Ennen kuin hänestä tuli näyttelijä, hän oli menestyvä malli ja liittyi lux-tuotemerkkiin 15-vuotiaana. Siitä lähtien hän on esiintynyt tunnettujen aikakauslehtien, kuten Vogue, Cosmopolitan, L’Officiel ja Grazia, kannessa.

Kimberley Anne Tiamsiri Woltemas

Kimberley Anne Tiamsiri Woltemas

Kimberley Anne Woltemas, joka myös nimeltään Kimmy, syntyi 22. tammikuuta 1992. Hänellä on kaksoiskansalaisuus, joka on osittain saksalainen. Kimmy liittyi alaan näyttelijäksi ja malliksi aloittaen sarjasta 4 Hua Jai Haeng Koon Kao, Nam, ystävällinen lääkäri.

Siitä lähtien hän on suorittanut useita muita rooleja. Kimberley ei ole vain yksi Thaimaan kuumimmista naisista, vaan myös Aasian parhaiden näyttelijöiden joukossa. Kimmyllä on rauhallinen persoonallisuus, söpö hymy ja lämmin, ystävällinen sydän.

Woonsen Virithipa

Woonsen Virithipa

Woonsen Virithipa syntyi 1. huhtikuuta 1981. Woonsen osallistui Channel Thailand -ohjelmaan, joka tunnetaan nimellä VN-hakukilpailu, minkä johdosta hän oli suuri viihdyttäjä.

Woonsen on sittemmin esiintynyt erilaisissa televisio-ohjelmissa, kuten Nang Tard, Waen Dok Mai ja Khun Por Jorm Sa. Lahjakkuutensa lisäksi hänet esiintyi myös vuoden 2010 FHM-luettelossa maailman seksikkäimmistä naisista. Woonsen on Instagram-kuuluisa yli 7 miljoonalla seuraajalla. Hän kirjoittaa viestejä, joissa kerrotaan ruoasta, matkoista, urasta, lataamalla erilaisia kauniita valokuvia faneilleen.

Nittha Jirayungyurn

Nittha Jirayungyurn

Nittha Jirayungyurn syntyi 21. syyskuuta 1990 Bangkokissa, Thaimaassa, missä hänet kasvatettiin. Tämä kuuma thaimaalainen näyttelijä liittyi viihdeteollisuuteen vuonna 2013 ja pelasi tuolloin vain vähäisiä rooleja. Vuonna 2016 hänen iso tauonsa tuli, kun hän pelasi päähahmoa Yksi päivä. Toimiminen ei ole rajoittanut nittaa, koska hän on sittemmin siirtynyt tekemään muita asioita.

Nittha on pakattu eri nimitykset vuodesta 2013 lähtien palkintoihin, kuten 25. Bangkokin kriitikkojen edustajakokouksen palkinnot ja 6. Thaimaan vuoden henkilö -palkinnot. Hänen kiireinen aikataulu ei ole estänyt häntä toimimasta, koska hänellä on vielä aikaa tv-ohjelmistaan ja elokuvistaan. Kuten häntä usein kutsutaan, Mew jakaa toimintansa Instagramissa yli 3 miljoonan seuraajan kanssa.

Pimchanok Luevisadpaibul

Pimchanok Luevisadpaibul

Pimchanok Luevisadpaibul syntyi 30. syyskuuta 1992 Thaimaassa. Malli ja näyttelijä on yksi kuumimmista thaimaalaisista naisista ja tunnetaan klassisesta kauneudestaan. Ihmiset tutustuivat häneen, kun hän esiintyi elokuvassa Crazy Little Thing Called Love. Tämä debyytti ajoi hänet muihin elokuviin, tv-ohjelmiin ja musiikkivideoihin, jotka kaikki lisäsivät hänen mainetta.

Pimchanokin kauneus on toinen syy siihen, että ihmiset houkuttelevat häntä, joten hänen läsnäolonsa kuumien thaimaalaisten naisten luettelossa. Hänen Instagram-tilillään on noin 4 miljoonaa seuraajaa, joissa hän julkaisee syötteitä elämästään ja muista jännittävistä projekteista. Vaikka hän on taitava näyttelijä, monet ihmiset saattavat ajatella, että hän kompastui näyttelijäteollisuuteen. Mutta Pimchanok on valmistunut Srinakharinwirot-yliopistosta näyttelijäksi. Siksi hänen menestyksensä johtuu sekä lahjakkuudestaan että kovasta työstään.

Supaksorn Chaimongkol

Supaksorn Chaimongkol

Supaksorn Chaimongkol syntyi 2. joulukuuta 1982 Thaimaassa. Tämä kuuma nainen ei ole muukalainen kuumimpien thaimaalaisten naisten luettelossa. Supaksom toimii mallina tai näyttelijänä ja on toiminut Thaimaan elokuvateollisuudessa vuodesta 2002. Vaikka hänen maineensa ei ole globaalia, monet Thaimaassa rakastavat häntä hienoista ulkonäöistään ja elokuvarooleistaan.

Hänen kaltaisia kasvojaan ja hahmoja ei unohdeta helposti, ja hänen fanit kutsuvat häntä Krataeksi. Supaksom pussitti tutkinnon journalismista, ja hänen harrastuksiinsa kuuluu autokilpailu. Melko merkittävä, kyllä. Jollekin niin seksikäs ja hauras näköinen kuin hän on, autokilpailu saattaa tuntua liian työläältä tehtävältä, mutta hänen nopea ajotaitonsa ovat fantastisia. Useat lehdet ovat esitelleet Supaksomin kauneutta, kun hän on esiintynyt FHM: n ja MARS: n miesten lehdissä.

Farung Yuthithum

Farung Yuthithum

Farung Yuthithum syntyi 6. huhtikuuta 1987 ja on yksi kauneimmista naisista maailmassa. Farung aloitti kilpailun yliopisto-näyttelijässä vuonna 2006. Sen jälkeen hänestä tuli Miss Thailand Universe vuonna 2007. Samana vuonna Farung osallistui Miss Universe -kilpailuun ja oli yksi korkeimmista osallistujista.

Upealla 5’11 korkeudella hänen läsnäolonsa oli melko havaittavissa. Saavuttuaan finaaliin hänestä tuli toinen thaimaalainen kilpailija, joka pääsi finaaliin kilpailussa. Sivun lisäksi hän on tehnyt töitä televisiossa ja mallinnuksessa. Farung on myös kansi malli HuG: n kaltaisille lehdille ja on myös tehnyt joitain mainoksia.

Cindy Burbridge

Cindy Burbridge

Cindy Burbridge syntyi 30. joulukuuta 1978 amerikkalaiselle isälle ja britti-thai-intialaiselle äidille. Cindy aloitti mallinnuksen tekemällä joitain mainoksia sukellusvälinekauppaan. Hänen saavuttamansa menestys ajoi hänet pian mallintamiseen.

Myöhemmin hän oli Thaimaan edustaja vuoden 1996 Miss World Pageant -tapahtumassa. Hänen ulkonäkönsä herätti kiistaa hänen sekalaisesta etnisyydestään. Monet ihmiset eivät olleet tyytyväisiä hänen anglosaksi-ilmeeseen. Koska rohkea nainen, Cindy ei vältellä, koska hänen oikeudenmukainen ihonsa ja siniset silmänsä eivät ole samat kuin perinteiset thaimaalaiset naiset. Silti hän väittää olevansa oikeutettu kilpailemaan, koska hän on thaimaalainen nainen, joka on syntynyt ja kasvanut Thaimaassa.  Kiista ei estänyt Cindyä mallinnuksesta, toimimisesta ja olemisesta VJ: ksi. Hän esiintyi joissakin elokuvissa ja mainoskampanjoissa. Jonkin ajan kuluttua parrasvalossa hän aloitti yrityksen, joka omistaa tähän mennessä käynnissä olevan japanilaisen ravintolan. Tämä upea näyttelijä on myös sertifioitu sukeltaja.

Matika Arthakornsiripho

Matika Arthakornsiripho

Matika Arthakornsiripho syntyi 9. toukokuuta 1986. Nimimerkki Bee, hän aloitti toimintansa suositun kysynnän perusteella. Bee aloitti työskentelyn hyvin nuorena vuonna 1995. Yli vuosikymmenen ajan hän on esiintynyt yli seitsemässä elokuvassa. Bee aloitti mallinnusuran vuonna 2006. Hän debytoi useiden lehtien kansilehtenä ja on suosikki Thaimaassa. Huolimatta siitä, että Thaimaan ihmiset eivät vielä mene globaaliksi, rakastavat häntä edelleen. Hän on edelleen yksi kuumimmista thaimaalaisista naisista maassa. Matika on sittemmin jatkanut näyttelijäuransa.

päätelmä

Thaimaalaiset naiset ovat ainutlaatuisia, ja kourallinen heistä on palvellut näytöt Thaimaassa ja kansainvälisesti. Joten sinun tulee aina ottaa aikaa arvioida näiden aasialaisten tyttöjen loistava kauneus.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet