GetBride Kuumat tšekkiläiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1101 Näkymät

Kuumat tšekkiläiset naiset

Tšekin tasavalta on kaunis, erottuva ja vieraanvarainen maa, jota löytyy Keski-Euroopasta. Tämä on maa, jolla on ainutlaatuinen arkkitehtuuri, herkullisia ruokia ja muinaisia perinteitä. Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi tämä maa on ollut tienhaara monille eri kansoille koko historiansa ajan.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
3529 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat tšekkiläiset naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3191 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1463 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1633 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2176 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2707 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Seksikkäät tšekkiläiset naiset ovat slaavia alkuperältään, ja tämä tosiasia ilmenee heidän pehmeistä kasvoominaisuuksistaan. Samanaikaisesti heidän mentaliteettinsa on lähellä länsieurooppalaisia. Luonteeltaan ja elämänasenteeltaan kuumat tšekkiläiset naiset ovat enemmän samanlaisia kuin saksalaiset naiset kuin itäslaavit.

Miksi tšekkiläisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Seksikkäät tšekkiläiset tytöt ovat eräitä kauneimmista eurooppalaisista naisista, joilla on upeat fysiikat ja kasvojen piirteet, jotka saavat miehet huimaamaan kadulla tapaamisessa. Tšekkiläisten naisten itsenäisyys, omistautuminen ja kova työ eivät estä heitä olemasta naisellinen. Ne ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka feminismi ja naisellisuus voivat kulkea käsi kädessä. Kuuma Tšekin morsiamet ovat viehättäviä, tyylikkäitä ja tyylikkäitä. He eivät kuitenkaan luota ensimmäiseen tapaamaansa, ja ystävyys heidän kanssaan muodostuu vähitellen.

Nämä tytöt näyttävät todella kirkkaalta ja houkuttelevalta, ja heidän esimerkillään he osoittavat koko maailmalle, kuinka kuumat tšekkiläiset naiset voivat olla. Naisten lempeys ja herkkyys ilmaistaan tietyssä mielessä paremmin Tšekin tasavallassa kuin muissa Euroopan maissa. Seksikkäät tšekkiläiset naiset vapautetaan henkilökohtaisissa suhteissa ja käyttäytyvät miesten kanssa ilman teeskentelyä ja piilotettua leikkiä. He eivät teeskentele olevansa pahoja tai hyviä tyttöjä. Nämä kaunottaret eivät flirttaile, mutta he vetävät miehiä kuin magneetteja.

Tšekin naisten kauneus

Kuuluisan National Geographic -lehden tutkimuksen mukaan 2000 miestä 80 maasta Prahassa asuvia naisia pidetään maailman kauneimpana Tel Avivissa asuvien israelilaisten naisten jälkeen. Voit todellakin tavata monia kauniita tyttöjä Tšekin tasavallassa. Näillä naisilla on yleensä kauniit kasvot, joilla on säännölliset ominaisuudet. Toisin kuin muut slaavilaiset tytöt, seksikkäät tšekkiläiset naiset eivät usein käytä meikkiä eivätkä koskaan väärinkäytä sitä. Kuumat tšekkiläiset naiset haluavat olla luonnollisia piilottamatta pieniä puutteita.

Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että tšekkiläiset tytöt eivät käytä kosmetiikkaa, koska ovat laiskoja, mutta näin ei ole. Seksikkäiden tšekkiläisten tyttöjen luonnollinen kauneus yhdessä heidän itseluottamuksensa kanssa antaa heille mahdollisuuden nauttia naisellisuudestaan ja saada voittoa eduistaan. Tšekkiläisillä naisilla on hyvin erilaisia ja joskus yhteensopimattomia piirteitä, jotka ovat perineet eri kansoilta. Heidän luonnollinen kauneutensa, ystävällisyytensä ja avoimuutensa yhdistyvät itsepäisyyteen, pysyvyyteen sekä itsenäisyys- ja vapaushaluun.

Fyysiset ominaisuudet

Seksikkäillä tšekkiläisillä naisilla on houkutteleva ulkonäkö, joissa yhdistyvät germaaninen hienostuneisuus ja kasvojen piirteiden terävyys slaavilaiseen leikkaukseen ja pehmeyteen. Monilla tšekkiläisillä naisilla on vihreät tai siniset silmät. Heidän nenänsä ovat yleensä pieniä ja pienellä kypärällä. Kuumilla tšekkiläisillä tytöillä on täydet huulet, vaalean sävyinen iho sekä hieman aaltoilevat ruskeat tai tummat vaaleat olkapäät. Luonnollisia blondeja ei ole Tšekin tasavallassa niin paljon kuin monet ihmiset ajattelevat. Esimerkiksi monet tummannahkaiset brunetit asuvat Etelä-Määrin ja muiden maiden alueilla.

Voit tavata myös brunetteja, joilla on ilmeisesti mustalaiset juuret. Kuumat tšekkiläiset tytöt värjäävät hiuksensa harvoin mieluummin luonnollisella värillään. Naisten monimutkaisia kampauksia ei hyväksytä Tšekin tasavallassa. Nämä naiset antavat hiuksilleen maksimaalisen vapauden näyttäen samalla luonnolliselta ja houkuttelevalta. Tšekkiläiset tytöt ovat korkeita, hoikkaita ja siroja. Yleensä heillä on pitkät jalat ja suuret rinnat. Seksikkäillä tšekkiläisillä naisilla on hyvät kehon muodot genetiikan, terveellisen ruoan ja lauhkean ilmaston vuoksi.

Tšekin tasavallan naiset mieluummin pukeutuvat yksinkertaisesti, tyylikkäästi ja käytännössä. He eivät käytä korkokenkiä, koska pitävät niitä epäterveellisinä ja epämiellyttävinä. Kuumat tšekkiläiset tytöt käyttävät harvoin hameita ja mekkoja, etenkin liian lyhyitä. He ovat myös vieraita intohimolle turkiksille ja kimalteluille. Seksikkäiden tšekkiläisten tyttöjen perinteinen asu sisältää farkut, mukavat lenkkarit ja T-paidat.

Tšekkiläiset naiset ostavat vaatteita yleensä ei kalliissa putiikkeissa, vaan kaupoissa, joissa on kohtuuhintaisia hintoja. Yleensä he tuntevat häpeällistä osoittaa korkeita tuloja ja ylpeillä kuuluisten tuotemerkkien asioista. Yksilöllisyyden ja naisellisuuden korostamiseksi kuumat tšekkiläiset naiset käyttävät tyylikkäitä lisävarusteita, kuten huiveja ja edullisia koruja. Siitä huolimatta heillä on pehmeä paikka alkuperäisille ja kalliille hajusteille.

Kulttuurinen tausta

Perinteinen kulttuuri säilyy jossain määrin edelleen tässä maassa useiden vuosikymmenien sosialismin jälkeen. Kuumat tšekkiläiset naiset pitävät itseään yhtä arvokkaana sosiaalisessa mielessä kuin miehet. He uskovat, että sekä aviomiehen että vaimon tulisi harjoittaa liiketoimintaa ja pitää kotitöitä, koska tšekkiläisten perheiden ei ole tapana palkata kotityöntekijöitä. Kuumat tšekkiläiset naiset ovat hyvin perhekeskeisiä riippumatta siitä, onko heillä lapsia vai ei. Kun he päättävät saada lapsen, he eivät koskaan viettä paljon aikaa äitiyslomalla. Heidän joukossaan ei käytännössä ole kotiäitiä.

Monet kuumat tšekkiläiset naiset elävät aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Monet heistä seuraavat erityisruokavalioita ja käyvät säännöllisesti kuntosaleissa. Jokaisessa kaupunginosassa on paikkoja puistoissa ja puutarhoissa, jotka on erityisesti varustettu urheilutoimintaan. Riippumatta siitä kuinka vanhat he ovat, tšekkiläiset naiset rakastavat matkustaa, mennä ulkona viikonloppuisin ja ottaa aurinkoa suosittujen lomakohteiden rannoilla. Suurin osa tämän maan suurissa kaupungeissa asuvista nuorista tytöistä puhuu englantia hyvin. Lisäksi he osaavat usein saksaa, venäjää tai slovakia.

Heidän suosionsa miesten keskuudessa

Kaikki parhaat ominaisuudet tekevät seksikkäistä tšekkiläisistä tytöistä erittäin suosittuja eri maiden miesten keskuudessa. Länsimaiset miehet kutsuvat kuitenkin tšekkiläisiä tyttöjä “ lumikuningattareiksi. ” Vaikka kuumat tšekkiläiset naiset pyrkivät olemaan itsenäisiä ja omavaraisia, rakkaus on olennainen osa heidän elämäänsä. Ulkomaisen miehen ei kuitenkaan pitäisi odottaa tšekkiläisen tytön jatkavan häntä voittamaan suosionsa. Kuumat tšekkiläiset tytöt voivat olla ylimielisiä, kylmiä ja tavoittamattomia. Voittaakseen sydämensä jokaisen ihmisen on osoitettava jotain muuta kuin fyysisen läheisyyden halua.

Kuumat tšekkiläiset tytöt ovat hyvin koulutettuja ja monipuolisia henkilöitä, joten amerikkalaiset, saksalaiset tai ranskalaiset miehet löytävät helposti yhteisen kannan heidän kanssaan. Useimmiten he valitsevat rodun ja uskon miehet. Nämä naiset ovat hyvätapaisia ja pyrkivät keskinäiseen kunnioitukseen perustuviin suhteisiin. Siksi he mieluummin miehiä, jotka voisivat tukea heitä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Näennäisesti tavoittamattoman kuoren alla he ovat lempeitä ja suloisia naisia. Syvällä sisällä monet kuumat tšekkiläiset tytöt odottavat jonkun varastavan sydämensä.

Kuumat tšekkiläiset naiset ovat täällä oikea valinta

Lilya, 25
Verkossa
Rivne, Ukraina
Ei
Darina, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Alina, 24
Verkossa
Pietari, Venäjä
Ei
Ternopil, Ukraina
kyllä
Karina, 26
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä

15 kuumin tšekkiläinen tyttö

Monet kuumat tšekkiläiset naiset haluavat tulla itsenäisiksi ja menestyviksi lapsuudestaan asti. Nämä tytöt ovat tietoisia elämänsä ja liiketoiminnan tavoitteista ja työskentelevät ahkerasti saavuttaakseen ne. Seksikkäät tšekkiläiset tytöt tunnustetaan maailmanlaajuisesti luonnollisen kauneutensa, harmoniansa ja siroutensa vuoksi. Monet maailman johtavista huippumalleista, kuuluisista näyttelijöistä, lahjakkaista laulajista ja televisiotähdistä ovat kotoisin Tšekin tasavallasta. Täällä voit nähdä kokoelman 15 kuumimmasta tšekkiläisestä naisesta, jotka näyttävät hyvältä ja ovat onnistuneet tulemaan todellisiksi kuuluisuuksiksi.

1. Alena Šeredová

Alena Šeredová

Alena Šeredová (syntynyt vuonna 1978) on suosittu tšekkiläinen malli. 15-vuotiaasta lähtien hänestä on tullut kysyntä johtavien mallitoimistojen ja maailmankadwallien keskuudessa. Vuonna 1998 Alena kruunattiin Miss Tšekin tasavallan kauneuskilpailuun, ja samana vuonna hän sijoittui 4. sijalle Miss Worldissä, missä hän edusti kotimaahansa. Sen jälkeen hän työskenteli kuuluisimpien couturierien kanssa ja esiintyi johtavien muotilehtien kansissa. Hän asuu tällä hetkellä Italiassa, missä hän työskentelee televisio-ohjaajana ja toimii teatterinäytöksissä.

2. Daniela Peštová

Daniela Peštová

Daniela Peštová (syntynyt vuonna 1970) on yksi kuumimmista tšekkiläisistä naisista ja suosittu malli. Madison Modeling Agencyn edustaja löysi hänet. Voitettuaan mallikilpailun hän allekirjoitti sopimuksen tämän viraston kanssa ja muutti Pariisiin. Sitten hänelle tarjottiin työpaikka New Yorkissa. Daniela esiintyi Marie Clairen, GQ: n, Glamourin, Ellen ja Cosmopolitanin kansissa. Lisäksi hän mallitsi L’Oréal ja Victoria’s Secret. Alkuperäisen tšekin lisäksi Daniela puhuu sujuvasti venäjää, englantia, italiaa ja ranskaa.

3. Denisa Dvoráková

Denisa Dvoráková

Denisa Dvoráková (syntynyt vuonna 1989) on yksi kuumimmista tšekkiläisistä tytöistä ja supermalli. Vuonna 2006 hänestä tuli voittaja kuuluisassa Elite Model Look -kilpailussa. Kilpailun jälkeen hän alkoi esiintyä erilaisissa lehdissä, esimerkiksi Vogue Italian ja Dazed & Confused kansissa. Mallissa hän työskenteli kuuluisissa muotitaloissa, kuten Versace, Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Dior, John Galliano ja Valentino. Denisa kutsuttiin Dolce & Gabbana, Versace Farkut ja Chloé kasvoiksi.

4. Hana Soukupová

Hana Soukupová

Hana Soukupová (syntynyt vuonna 1985) tunnettu tšekkiläinen malli ja upea nainen. Korkeutensa (1,85 cm) ansiosta hän pelasi onnistuneesti koripalloa. Hän allekirjoitti ensimmäisen mallisopimuksen Carolina Herreran kanssa 15-vuotiaana. Kaiken kaikkiaan Hana osallistui yli 500 muotinäytökseen, mukaan lukien Victoria’s Secret -esitykset. Lisäksi hänen valokuvansa ilmestyivät yli 100 lehden kansiin yhteistyön ansiosta tunnetuimpien valokuvaajien kanssa.

5. Hana Svobodová

Hana Svobodová

Hana Svobodová (syntynyt vuonna 1988) on tunnustettu malli ja yksi kuumimmista tšekkiläisistä naisista. Hän oli kolmen voittajan joukossa tšekkiläisessä Mississä ja sai oikeuden edustaa maataan Miss Universumin, Miss Earthin ja Miss Intercontinentalin kauneuskilpailuissa. Sivun alkuunpanijana Hana osallistui Miss Earth 2008 -tapahtuman maailmanlaajuiseen hakuun ja valittiin. Kilpailussa hän päättyi yhdeksi 16 parhaan semifinaalin joukosta. Hana opiskeli julkista hallintoa Masarykin yliopistossa Brnossa.

6. Helena Houdová

Helena Houdová

Helena Houdová (syntynyt vuonna 1979) on kuuluisa tšekkiläinen malli ja humanitaarinen. Vuonna 1999 voitettuaan Miss Czech Republic -kilpailun hänet havaittiin ja kutsuttiin Milanoon. Rakentaessaan mallinnusuraa hän harjoitti liikettä ympäristön ja eläinten suojelemiseksi. Vuonna 2000 Helena loi säätiön orvojen ja tarvitsevien lasten auttamiseksi. FHM: n mukaan Helena on yksi maailman 100 kauneimmasta naisesta. Siksi hänestä tuli yksi johtavista malleista jättämättä hyväntekeväisyystoimintaa.

7. Karolína Kurková

Karolína Kurková

Karolína Kurková (syntynyt vuonna 1984) on tšekkiläinen supermalli, näyttelijä ja TV-isäntä. Vuonna 2002 Vogue Fashion Awards valitsi hänet vuoden malliksi. Lisäksi hänet nimitettiin seksikkäimmäksi blondiksi Euroopassa vuonna 2007. Sitten Karolína sijoittui ensimmäiseksi maailman seksikkäimpien naisten luettelossa, jonka E laatii vuosittain! Televisiokanava. Vuonna 2013 Karolina avasi oman kosmetiikkalinjansa yhteistyössä LR Health & Beauty Systemsin kanssa ja nimitettiin Duftstar-palkinnoille uusien tuotteiden – elämäntapa (Naiset) -kategoriassa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8909
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9117
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8806
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Mary - kuva
Mary, 30
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tohtori
Lapset: kyllä
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka huutavat sen visiota melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Minusta tulee erittäin tunteellinen tai liian psykologinen mahdollisesti – Minusta on haastavaa ylläpitää sitä normaalisuutta, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa löytää. Asun vain elämää kohti täyteintä, nautin yhdestä asiasta, jota rakastan, ja voit noudattaa henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja voit uskoa, että te olette paljon kylmiä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska minulla on epäilyksiä lahjoista, jotka ovat poissa kohtalosta, olen täällä ottamassa asioita antamani ja tapaat ihmisen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Tonya - kuva
Tonya, 31
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi tietty tyttö, joka huutaa vision melodramoissa ja voit tehdä hauskaa lasten sarjakuvissa. Voisin olla erittäin tunteellinen tai liian tunnepitoinen joko – Olen havainnut haastavan pitää tämän normaalisuuden tason, jonka kaikki ihmiset todella haluavat valita. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyötyen kaikesta, mitä rakastan, ja seuraat vaatimuksiani. Pidän miehistä ja voit todella uskoa, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olin epäilevä tulevaisuutta koskevissa lahjaehdotuksissa, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiisi ja saatat nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Vika - kuva
Vika, 28
Sijainti: Odessa, Ukraina
Ammatti: NAIL-PÄÄTÄJÄ
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka itkee näkemyksensä melodrameista ja saatat hauskaa lasten sarjakuvia. Loppujen lopuksi olen erittäin psykologinen tai erittäin henkinen usein – Minusta on haastavaa pitää sinut ehdottomasti normaalitilassa, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa nähdä. Asun vain elämää maksimissaan, hyödynnän jotain, jota rakastan, ja seuraan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Rakastan kavereita ja saatat uskoa, että teillä on taipumus olla kylmiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä kohtalotuotteista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista henkilökohtaiseen käsiin ja voit tyydyttää yhden nauttiaksesi elämän kauneudesta yhdessä.

Kate - kuva
Kate, 29
Sijainti: Zhytomyr, Ukraina
Ammatti: koreografi
Lapset: kyllä
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka huutavat näkemyksensä melodramoissa, ja sinä naurat lapsen sarjakuvien aikana. Voin lopulta olla erittäin tunnepitoinen, muuten liian henkinen mahdollisesti – Olen löytänyt haastavan pitää sinut ehdottomasti normaalisuuden suhteen, jonka omat ihmiset haluavat valita. Asun äskettäin elämää maksimissaan, hyödynnän asioita, joista pidän todella, ja voit toteuttaa tavoitteeni. Suosin miehiä ja voit uskoa, että kaikki olette paljon viileämpiä kuin naiset. Koska olen suhtautunut skeptisesti kohtaloon liittyviin tavaroihin, olen täällä ottamassa asioita käsiini ja saatat tyydyttää kaverin nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.

8. Kateřina Netolická

Kateřina Netolická

Kateřina Netolická (syntynyt vuonna 1988) oli tšekkiläinen valokuvamalli ja potkuri K-1-luokassa. Vuodesta 2004 hän on toiminut kansainvälisenä mallina. Nimittäin hän oli Elle- ja Harper’s Bazaar -lehtien kansi tyttö. Hänellä oli myös sopimuksia Pradan, H&M: n, L’Oréalin ja muiden kunniallisten versioiden kanssa. Vuonna 2014 Kateřina tuli Tšekin mestari potkunyrkkeilyssä. Valitettavasti hänet löydettiin kuolleena kotinsa kylpyammeesta vuonna 2014. Virallisen version mukaan se oli sydänkohtaus.

9. Lucie Kovandová

Lucie Kovandová

Lucie Kovandová (syntynyt vuonna 1993) on trendikäs tšekkiläinen malli ja kilpailija Miss World 2013 -tapahtumassa. Hän opiskeli Brnon yritysakatemiassa. Sen jälkeen hän omistautui mallinnukseen ja osallistui useisiin kauneuskilpailuihin. Suurimmassa osassa hänet asetettiin ylimpiin tehtäviin. Esimerkiksi Lucie sai Miss Sympathy -nimikkeet Miss Mirror 2011 -tapahtumassa, Miss Internet Miss Face 2012 -tapahtumassa ja tšekkiläinen Miss World – Tšekin Miss 2013 -sarjassa. Hänen korkeus on 176 cm ja kehon parametrit ovat 90-62-90.

10. Markéta Jánská

Markéta Jánská

Markéta Jánská (syntynyt vuonna 1981) on seksikäs tšekkiläinen malli, näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa mallina 15-vuotiaana voittamalla tšekkiläisen muotikilpailun. Vuonna 2001 Markéta muutti Yhdysvaltoihin ja hänestä tuli kuukauden Playboy Playmate kesäkuussa 2003. Hän poseeraa myös vuoden 2005 Playboy Mansion -uimapukukalenterissa. Laulajana hän on levyttänyt yhden EP: n, jonka otsikko oli How to Stay True. Hän esiintyi myös useissa TV-mainoksissa ja useissa elokuvissa. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

11. Petra Němcová

Petra Němcová

 

Petra Němcová (syntynyt vuonna 1979) on tšekkiläinen malli, televisio-ohjaaja ja yksi kuumimmista tšekkiläisistä naisista. Hänet tunnetaan myös filantropistina ja hyväntekeväisyysjärjestön Happy Hearts Fund omistajana. Hän perusti sen vuonna 2005, vuosi Thaimaan tsunamikatastrofin jälkeen. Hän loukkaantui maan vuorovesi-aaltojen aikana. Pitkän kuntoutuksensa jälkeen Glamor-lehti myönsi Petra Survivor -palkinnon. Monet painokset korostivat hänen palaamista mallintamiseen. Hän esiintyi brittiläisessä FHM-kalenterissa Miss May- ja A Model Life -televisio-ohjelmina.

12. Simona Krainová

Simona Krainová

Simona Krainová (syntynyt vuonna 1973) on tunnettu tšekkiläinen supermalli ja TV-juontaja. Vuonna 1989 hän osallistui menestyksekkäästi Madison-mallitoimiston järjestämään näyttelyyn ja matkusti Pariisiin orastavana mallina. Hänen kasvonsa ilmestyivät monien arvostettujen lehtien kansiin. Muoti- ja viihdekanavat valitsivat hänet moderoimaan ohjelmiaan. Näyttelijänä Simona näytteli useissa tšekkiläisissä elokuvissa. Hän puhuu sujuvasti englantia, ranskaa, puolaa ja slovakia.

13. Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová (syntynyt vuonna 1977) on tšekkiläinen malli. Etnisenä slovakkina hänelle myönnettiin Miss Tšekin tasavallan titteli. Sitten Tatjana tuli Tšekin tasavallan ainoa edustaja, joka voitti Miss World 2006 -kauneushaastattelussa. Hänet tunnetaan kilpailun historian nuorimpana voittajana, koska hän oli vasta 18-vuotias. Taťánalla on vaaleat hiukset ja siniset silmät, hänen korkeus on 177 cm ja kehon mittasuhteet ovat 88-63-90. Vuonna 2008 hän perusti Help to Beauty -järjestön tukemaan apua tarvitsevia ihmisiä.

14. Tereza Fajksová

Tereza Fajksová

Tereza Fajksová (syntynyt vuonna 1989) on tšekkiläinen malli- ja kauneuskuningatar, joka voitti Miss Earth 2012 -tapahtuman. Tereza on ensimmäinen kilpailija Tšekin tasavallasta, joka sai Miss Earth-tittelin. Hän on luonnollinen blondi sinisillä silmillä. Kun Tereza oli lentopallojoukkueen kapteeni, hän loukkaantui vakavasti ja päätti mennä mallintamiseen. Vuonna 2009 hänestä tuli finalisti Miss Tšekin tasavallan näyttelijässä. Lisäksi hän sijoittui toiseksi Miss Tourism Queen of the Year -kilpailussa vuonna 2010 ja löydettiin 24 parhaan joukosta Miss Bikini International -tapahtumassa vuonna 2011.

15. Veronika Vařeková

Veronika Vařeková

 

Veronika Vařeková (syntynyt vuonna 1977) on tšekkiläinen malli. 19-vuotiaana hän muutti New Yorkiin opiskelemaan Parsonsin suunnittelukoulussa. Veronika esiintyi useiden kiiltävien lehtien kansissa ja osallistui kuuluisten valokuvaajien valokuviin. Hänen kuvat julkaistiin myös Sports Illustrated -lehdessä kahdeksan kertaa. Vuonna 2008 hän kiipesi Kilimanjaron vuorelle. Afrikassa oleskelunsa aikana hänestä tuli Afrikan villieläinsäätiön hyvän tahdon suurlähettiläs.

päätelmä

Tšekkiläisten naisten kuvataan usein olevan luonnonkauneutta ja tyylikäs, klassinen tyyli. Heillä on usein vaalea iho, vaaleat silmät ja vaaleat tai vaaleanruskeat hiukset. Tšekkiläiset naiset tunnetaan myös älykkyydestään ja vahvasta työetiikastaan. Monet tšekkiläiset naiset ovat saavuttaneet menestystä esimerkiksi liiketalouden, tieteen ja politiikan aloilla.

Persoonallisuuden kannalta tšekkiläisiä naisia kuvataan usein itsenäisiksi, itsevarmoiksi ja suoriksi. He arvostavat rehellisyyttä ja suoraviivaisuutta eivätkä uskalla puhua mieltään. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet