GetBride Kuumat turkkilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1014 Näkymät

Kuumat turkkilaiset naiset

Turkki on yksi kiehtovimmista paikoista Euroopassa. Euroopan ja arabialaisen maailman risteyksessä sijaitsevalla maalla on rikas historia, joka on täynnä ylä- ja alamäkiä, ja kulttuuri, jonka kanssa mikään muu maa ei voi kilpailla.
Best of month - DateRussianGirl
Kuukauden paras
DateRussianGirl
9.4/10
2510 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat turkkilaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2813 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2340 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3605 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3359 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1727 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Turkki on yksi kiehtovimmista paikoista Euroopassa. Euroopan ja arabialaisen maailman risteyksessä sijaitsevalla maalla on rikas historia, joka on täynnä ylä- ja alamäkiä, ja kulttuuri, jonka kanssa mikään muu maa ei voi kilpailla. Silti sen maukas ruoka, alkuperäiset tavat ja suuret arkkitehtoniset muistomerkit eivät ole ainoita asioita, joita Turkilla on tarjota: sillä on myös joitain maailman kauneimmista naisista. Jos haluat selvittää heidän piirteensä, kulttuuritaustansa ja ymmärtää kuka he ovat, lue vapaasti arvostelu kuumimmista turkkilaisista naisista.

Miksi turkkilaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

kauneus

Kuumimpien turkkilaisten tyttöjen kauneus voidaan selittää yhdistämällä siihen vaikuttaneet asiat: luonnollinen houkuttelevuus, itsehoitotavat ja tyylitaju. Alla voit lukea lisää heidän ulkonäkönsä jokaisesta komponentista.

Ulkoinen houkuttelevuus

Jokainen turkkilainen morsian on luonnollisesti kaunis hienojen geenien ja kansallisten ulkonäön erityispiirteiden vuoksi. Turkkilaisilla naisilla on sileä parkittu iho, syvänruskeat, hassel- ja mustat silmät, paksut ja kiharat hiukset (, jotka usein suoristavat), ja huomattavat ripset ja kulmakarvat. Ne ovat luonnollisesti kurvikas ja keskipitkä, vaikka voit tavata korkeita naisia myös Turkissa. Heidän muodonsa ovat seksikkäitä ja ikimuistoisia kaikille miehille, jotka tapaavat heidät, ei vain länsimaisille.

Sovita elämäntapa ja omahoito

Jotta heidän ruumiinsa näyttäisivät ohuemmilta, monet turkkilaiset morsiamet käyvät kuntosalilla tai tekevät kotiharjoittelua. He kiinnittävät myös erityistä huomiota syömiinsä ruokiin: heidän ruokavaliossaan on usein mausteisia ruokia ja paljon vettä ja teetä vesitasapainon ylläpitämiseksi korkealla tasolla. He viettävät myös melko paljon aikaa hius- ja ihonhoito-rituaaleihin näyttääkseen nuorilta ja raikkailta pidempään. Jopa seksikkäät turkkilaiset naiset eivät koskaan tupakoi tai juo, ja huonojen tapojen puuttuminen myötävaikuttaa myös heidän ulkonäkönsä.

muoti

Tyylikäsityksen suhteen turkkilaisilla naisilla on ainutlaatuiset taidot pukeutua. Heidän vaatteensa eivät ole koskaan mautonta tai liian avointa, koska maa, jossa he asuvat, on muslimi, mutta he osaavat korostaa vahvoja puoliaan: he käyttävät tyylikkäitä koruja ja asusteita, he valitsevat muotoihinsa sopivat oikeat värit ja tekevät kampauksia kiinnittääkseen huomion miltä ne näyttävät. Kuten huomaat, turkkilainen kauneus ei ole asia, jonka antaa vain luonto, vaan myös joitain ponnisteluja, jotka kuumat turkkilaiset naiset tekevät itseensä.

Fyysiset ominaisuudet

luotettavuus

Turkkilaiset naiset voivat kantaa paljon elämänvaikeuksien ja suhteiden haasteiden suhteen. Samaan aikaan he eivät koskaan valita, mutta pitävät lupauksensa ja pitävät kiinni tekemistään valinnoista. Siksi sinun ei pitäisi huolehtia elämästäsi seksikkäiden turkkilaisten naisten kanssa: jos he lupaavat muuttaa kanssasi uudessa maassa, he tekevät sen hinnalla millä hyvänsä, oppivat kielen, ja yritä sopeutua yhteiskuntaan, jossa he alkavat elää. Samanaikaisesti he eivät usko, että heidän on tehtävä kaikki yksin, joten tuki ja opas arvostetaan suuresti.

alistuvuus

Yksi kuumimpien turkkilaisten tyttöjen ominaisuuksista on heidän alistumisensa miehilleen, olivatpa he sitten poikaystäviä, aviomiehiä tai isiä. Turkkilainen yhteiskunta on melko konservatiivinen ja muslimi, joten paikalliset perheet ovat perinteisiä merkityksiä. Miehet ovat suhteiden johtajia, jotka vastaavat kaikista elämää muuttavista päätöksistä perhe-elämässä. Naiset Turkissa ovat asuneet tällaisissa olosuhteissa melko pitkään, joten tällainen roolijako on heille luonnollista.

Stamina

Turkkilaisten naisten elämä patriarkaalisessa yhteiskunnassa ei ole koskaan ollut helppoa, joten heidän piti sopeutua siihen ja elää elämäänsä niin vastuullisesti kuin mahdollista. He jopa nauttivat siitä jossain vaiheessa. Kuten olet ehkä arvata, näiden naisten luonne on vahva ja tuskin murtuva, vaikka he näyttävät olevan ensi silmäyksellä erittäin hauraita. Jos etsit – vahvaa kumppania, joka voi käydä läpi paljon kanssasi –, sinun on kokeiltava treffailua kuumien turkkilaisten tyttöjen kanssa.

kulttuuri

naisellisuus

Jos haluat luoda perinteisen perheen, kumppani Turkista on hyvä vaihtoehto sinulle. Tämä johtuu siitä, että kuumat turkkilaiset naiset omaksuvat naisellisuutensa eivätkä yritä rakentaa uraa sen sijaan, että olisivat aviomies ja lapset. He ovat melko mukavia konservatiivisissa sukupuolirooleissa ja pitävät itseään onnelliseksi, kun heillä on oma perhe, josta huolehtia.

Perhearvot

Kuten olet huomannut muutamasta edellisestä kappaleesta, perhe on turkkilaisten morsiamen ’ -arvojen kärjessä. He ymmärtävät äidin ja isän merkityksen lasten elämässä ja odottavat vanhempiensa luovan samanlaisen perheen tulevaisuudessa. He myös ymmärtävät, että onnelliset suhteet tarkoittavat yhden kumppanin saamista pitkään, joten heidän ei ole tarkoitus treffata muutamaa miestä kerrallaan ja harjoittaa lupaavia kohtaamisia. Jos se on mitä etsit naisesta, harkitse saapumista Turkkiin tutustumaan yhteen kuumimmista turkkilaisista tytöistä.

Rakkaus lapsille

Suhteet lapsiin ovat hyvin erityisiä ja tärkeitä turkkilaisille naisille. Tämä johtuu siitä, että hänet kasvatetaan perheissä, joissa on paljon sisaruksia, joissa jokainen turkkilainen tyttö auttaa äitiään huolehtimaan nuoremmista lapsista. Viestintä vauvojen ja lasten kanssa antaa turkkilaisille tytöille energiaa ja positiivisen tunnelman, joten he rakastavat viettää aikaa heidän kanssaan ja haaveilevat omien vauvojensa saamisesta tulevaisuudessa.

Kunnioitus miehen ja hänen perheensä kanssa

Viimeinkin jokainen turkkilainen morsian kasvatetaan suhteessa muihin miehiin. Ensinnäkin he sisältävät hänen isänsä ja veljensä. Myöhemmin hän tutustuu poikaystävänsä perheeseen ja pitää yhteyttä heihin: hänen käyttäytymisensä on virheetöntä, hän on aina kohtelias ja tottelevainen. Jos se on mitä odotat unelmiesi naiselta, aloita vaimosi etsiminen Turkista.

Miesten suosio

Turkkilaiset naiset ovat tottelevaisimpia vaimoja

Monet miehet etsivät vaimoja, jotka hyväksyvät näkemyksensä ja uskomuksensa keskustelematta ja taistelematta; kuitenkin vain harvat heistä tietävät mistä löytää tällaisia naisia. Seksikkäät turkkilaiset tytöt ovat juuri sellaisia: he ovat harkittuja, viisaita ja melko hiljaisia, kun on kyse reaktiosta heidän miestensä tahtoon. He eivät yritä todistaa mielipiteitään oikein, ja ne olisi pantava täytäntöön aviomiehensä ’ -päätösten sijasta, eivätkä he osoita kunnioitusta heitä kohtaan julkisesti. Kuten huomaat, turkkilaiset morsiamet ovat täydellinen vaimomateriaali kaikille, jotka haluavat olla tukipartnerin vierellään.

He etsivät ulkomaisia aviomiehiä

Yllättynyt? Odotimme sitä. Paikallisten miesten vakavuuden vuoksi kuumat turkkilaiset tytöt etsivät aviomiehiä Länsi-Euroopan maista sekä Yhdysvalloista tai Kanadasta. He tekevät niin eri syistä: toiset haluavat liberaalin kumppanin, toisilla oli negatiivinen treffikokemus turkkilaisten miesten kanssa tai eivät halua huijata uudestaan jne. Siksi, jos olet nöyrä henkilö, joka on valmis sitoutumaan turkkilaiseen tyttöystävään, sinulla on suuret mahdollisuudet löytää kumppanisi tästä maasta.

He ovat valmiita muuttamaan kumppaninsa tilaan

Jos haluat saada turkkilaisen vaimon, mutta et halua asua Turkissa, tämä ei ole ongelma. Turkkilaiset naiset tuntevat olonsa mukavaksi muuttaa maastaan asuakseen kumppaninsa kanssa ulkomailla. He eivät pelkää muutoksia ja ovat valmiita kohtaamaan heidät aviomiehensä kanssa. Siksi, jos sinusta tuntuu, että haluat viedä turkkilaisen tyttöystäväsi Turkista, harkitse sen tekemistä hänelle selväksi.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Varsova, Puola
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei

15 parasta kuuminta turkkilaista tyttöä

Melisa Asli Pamuk

Melisa Asli Pamuk

Ensimmäinen nainen, jonka haluaisimme esiintyä arvostelu -sarjassa, on Mesli Asli Pamuk. Hän syntyi vuonna 1991 Alankomaissa, ja hänellä on turkkilainen ja hollantilainen alkuperä. Hänestä tuli suosittu voitettuaan Miss Turkey 2011 -kauneuskilpailun. Saatuaan otsikon ja kruunun hänet kutsuttiin pelaamaan muutamassa turkkilaisessa TV-sarjassa, joka toi hänen maineensa ja rakkautensa turkkilaisiin. Melisa puhuu viittä kieltä ja on tällä hetkellä yksi Turkin rakastetuimmista näyttelijöistä.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Meryem on luultavasti nykyään tunnetuin turkkilainen näyttelijä, koska hän on pelannut Hurremin roolia ‘ The Magnificent Century ’ -sarjassa. Hän syntyi vuonna 1983 Kasselissa, Saksassa, ja hän on saksalaista ja turkkilaista alkuperää. Hänen alkuperä selittää epätavallisen kauneutensa: hän on vaalea sinisilmäinen nainen, jolla on turkkilaiset kasvoominaisuudet.

Mainittujen TV-sarjojen lisäksi hän soitti ‘ The Line ’, ‘ Rakastajan opas ’, ‘ Annemin Yarasi ’, ‘ Öteki Taraf ’. Hänen kykynsä palkittiin ‘ Beirutin kansainvälisen palkintofestivaalin 2016 ’ palkinnolla.

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande syntyi vuonna 1993 Turkissa. Hän on yksi maan kauneimmista naisista vuonna 2012 voittamansa ‘ Miss Turkey ’ kauneuskilpailun mukaan. Hän näyttää suurimmalta osaltaan turkkilaisista naisista: hänellä on tummat suorat hiukset, parkittu iho, ruskeat silmät ja istuvuus.

Hän sai mainetta pelatessaan elokuvissa ‘ You Knock On My Door ’ ja ‘ The Ring ’. Vuonna 2016 hänestä tuli L’Oreal Paris -brändin suurlähettiläs.

Öykü Karayel

Öykü Karayel

Oyku syntyi vuonna 1990 Istanbulissa, Turkin pääkaupungissa. Hän on toinen kuuluisa näyttelijä ja malli, joka pelasi seuraavissa elokuvissa: ‘ Bulanti ’, ‘ Koyu Sari: Toz ’, ‘ Kalp Atisi ’. Hän opiskeli arvostetussa teatterissa teini-ikäisille ja tytöille ’ lukiossa ‘ Chemberitas ’ ja jatkoi sitten opintojaan Istanbulin osavaltion yliopistossa teatteriosastolla. Tällainen onnistunut elämän alku selittää hänen nykyisen suosionsa Turkissa ja sen ulkopuolella.

Buse Iskenderoglu

Buse Iskenderoglu

Buse syntyi vuonna 1997 ja on yksi kuumimmista turkkilaisista tytöistä, koska hän voitti Miss Turkey World 2016 -mestarin. Tämän lisäksi hän soitti “ Hemen Doneriz ’ -elokuvassa. Tällä hetkellä hän työskentelee TV-isäntänä Show TV -kanavalla.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Tuba syntyi vuonna 1982 Istanbulissa. Hän valmistui Dogus-koulusta ja jatkoi sitten koulutustaan Kuvataideyliopistossa. Hän halusi tulla pukujen ja koristeiden suunnittelijaksi. Opintojensa aikana hän osallistui Pantenen, Molpedin ja muiden tuotemerkkien mainoskampanjoihin. Sen jälkeen hänelle tarjottiin pelata TV-sarjassa ‘ Sultan Mukamy ’, joka toi hänen maineensa koko maassa. Vuodesta 2015 hän on toiminut UNICEFin hyvän tahdon suurlähettiläänä.

Atiye Deniz

Atiye Deniz

Ensimmäinen laulaja luettelossamme on Atiye Deniz, joka syntyi vuonna 1988 Bremenissä. Hän on saksalaista ja turkkilaista alkuperää. Hän oli haaveillut laulajaksi lapsuudestaan asti, joten hän aloitti kilpailun lasten musiikkikilpailuissa nuoresta iästä lähtien. Laulamisen lisäksi hän voi soittaa pianoa, tanssia ammattimaisesti ja luoda koreografiaa lauluesityksilleen lavalla. Hän oli sidoksissa Sony Music Entertainment -levy-yhtiöön, joka nauhoitti toisen albuminsa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8830
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8495
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
9028
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Tina - kuva
Tina, 24
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä vatsasi onnelliseksi. Tykkään valmistaa paljon muutakin kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja pitkäaikaiset käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa ihmisen sydäntä. Koska haluaisin poistua pienestä palapelistä, en paljasta näitä tietoja sosiaalisesti. Vaikka ei, annan mielelläni tietää kaiken henkilökohtaisen tietoni yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua pienistä aarteistani.

Kendra - kuva
Kendra, 28
Sijainti: Toronto, Kanada
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat mehukkaita ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan ilahduttamiseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ruokaa, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja saatat pitkään kiinnostaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi hämmentää ruoanlaitto-mestariteoksiani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki kykyjäni. Ymmärrän lukuisia tapoja kasvattaa ihmisen sielua. Koska haluan aina hypätä pienen salaisuuden, en esittele tätä artikkelia yleisölle. Kerron kuitenkin mielelläni kaikesta tapahtumastani yksityisesti. Siksi tekstiviesti itse, kun olet innokas puhumaan ehdottomasti mitään aarteistani.

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Berguzar Korel

Berguzar Korel

Berguzar syntyi vuonna 1982 näyttelijöiden perheessä, joten hänen kiinnostuksensa näyttelemiseen oli ilmeinen, vaikka se ei ilmennyt lapsuudessa. Teini-ikäisenä hän rakasti lentopallojen pelaamista, mutta päätti sitten siirtyä teatterikasvatukseen. Hänen ensimmäinen roolinsa oli ‘ Broken Life ’ -sarjassa, mutta suosio tuli hänelle pelatessaan ‘ The Wolves Valley: Iraque ’ -elokuvassa.

Burcu Biricik

Burcu Biricik

Burcu on turkkilainen näyttelijä, joka syntyi vuonna 1989 Elmalissa, Turkissa. Hänen ensimmäinen TV-roolinsa oli Macolar-ohjelmassa vuonna 2007. Vaikka hän ei ole kovin suosittu näyttelijä, hänet tunnustettiin yhdeksi kuumimmista turkkilaisista naisista, koska hän hallitsi Akdenizin kauneusotsikkoa vuonna 2006.

Simge Tertemiz

Simge Tertemiz

Simge syntyi vuonna 1988 Turkissa, ja hän on malli ja näyttelijä. Ei ole yllättävää, että hänet nimitettiin Turkin parhaaksi malliksi vuonna 2002, koska hänen kauneutensa on hyvin epätavallista turkkilaisille: hän on vaalea nainen, jolla on vihreät silmät ja vaalea iho. Lisäksi hän on pitkä ja hoikka, mikä tekee hänestä melko kilpailukykyisen nykypäivän muotimarkkinoilla.

Leyla Lidia Tugutlu

Leyla Lidia Tugutlu

Leyla syntyi vuonna 1989 Saksassa ja hän on merkittävä näyttelijä ja laulaja. Hänet nimitettiin Miss Turkiksi vuonna 2008. Hänen turkkilainen ja saksalainen syntyperä vaikutti hänen persoonallisuuteensa paljon: hänet kasvatettiin Turkissa, mutta hän on valinnut saksan kielen ja kirjallisuuden pääainekseen yliopistossa. Hänen muihin nimikkeisiinsa kuuluvat ‘ paras lupaava malli ’ -otsikko ‘ Turkin parhaan mallin ’ kauneuskilpailussa ja ‘ kansainvälisen prinsessan ’ otsikko ‘ Miss Tourism Queen International ’ -kilpailussa. >.

Kaivos Tugay

Kaivos Tugay

Kaivos Tugay syntyi vuonna 1978 Turkissa. Vaikka hän ei saanut yhtään kauneustunnusta uransa aikana, kukaan ei voi sanoa, että hän ei ole yksi kuumimmista turkkilaisista naisista. Hän aloitti näyttelijäuransa vuonna 1997 roolissa ‘ Bear with Big Ears ’ -pelissä. Myöhemmin hänet hyväksyttiin Turkin teatterin konservatorion näyttelijäosastoon. Sen jälkeen hän soitti useissa TV-sarjoissa kansallisessa televisiossa. Hänellä on muutama palkinto parhaista naisrooleista, joita hän on pelannut elokuvissa.

Berrin Keklikler

Berrin Keklikler

Berrin syntyi vuonna 1994 ja on saksalaista ja turkkilaista alkuperää. Hän on kuuluisa osallistumisestaan Miss Turkey World 2013 -tapahtumaan ja voittaneen tittelin. Hän aloitti musiikkiuransa vuonna 2019 ensimmäisellä singlellään ‘ Havaya ’. Tällä hetkellä hän opiskelee yliopistossa Gelsenkirchenissä, Saksassa.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Fahriye on todennäköisesti Turkin suosituin näyttelijä tällä hetkellä ja ehdottomasti yksi kuumimmista turkkilaisista tytöistä. Hän syntyi turkkilaisten ja saksalaisten vanhempien sekaperheessä, ja siksi hänen ulkonäkönsä on niin houkutteleva miehille ympäri maailmaa. Fahriye puhuu kolmea kieltä ja soittaa useissa elokuvissa, mukaan lukien ‘ Love Looks Like You ’, ‘ Korolek – lintulaulu ’ ja muut. Hän on naimisissa turkkilaisen näyttelijän Burak Ozchivitin kanssa. Fahriye valmistui Bogazicin yliopistosta.

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Viimeistelemme seksikkäiden turkkilaisten naisten luettelon turkkilaisen näyttelijän Hande Ataizin kanssa. Hän syntyi vuonna 1973 Turkissa. Hänen näyttelijäuransa alkoi Kenter Theatressa. Hänen näyttelijäkykynsä palkittiin Golden Orange -palkinnoilla vuonna 1996, jolloin hänet nimitettiin parhaaksi näyttelijäksi roolista ‘ Kynttiläkeskeisissä naisissa ’. Hän oli naimisissa kahdesti ja molemmat avioliitot epäonnistuivat.

päätelmä

Turkkilaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on oliivin iho, tummat hiukset ja sekoitus eurooppalaisia ja Lähi-idän piirteitä.  Turkkilaiset naiset tunnetaan myös vahvoista persoonallisuuksistaan ja itsenäisyydestään. He arvostavat koulutusta ja uraa, ja niitä kuvataan usein itsevarmoina ja vakuuttavina.

Muodin suhteen turkkilaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä värikkäillä ja koristeellisilla vaatteilla, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Turkki on monimuotoinen maa, jolla on pitkä historia ja monimutkainen poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa turkkilaisen kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet