GetBride Kuumat unkarilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
875 Näkymät

Kuumat unkarilaiset naiset

Useimmat ihmiset tietävät vähän Unkarista. Useimmiten he muistavat Rubikin kuution, kuuluisan Balaton-järven, makean Tokaj-viinin ja herkullisen liharuoan, nimeltään guljašin, keksijän.
Best of month - DateRussianGirl
Kuukauden paras
DateRussianGirl
9.4/10
3431 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat unkarilaiset naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2299 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3136 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2837 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2416 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2386 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Unkarin kansa kohtasi historiallisia kukoistuksia, vallankumouksia ja sisällissotia. Nyt Unkari on turvallinen ja vauras maa, jonka väkiluku on lähes 10 miljoonaa ihmistä ja osallistuu aktiivisesti Euroopan unionin kehitykseen. Myös muissa maissa on suuria unkarilaisia diasporaa.

Unkari on maa, jossa sininen Tonava roiskuu ja josta löytyy lukuisia kylpyläkeskuksia ja muinaisia linnoja. Se on myös Keski-Euroopan aurinkoisin maa, jossa on leuto ilmasto — aurinko paistaa siellä yli 200 päivää vuodessa. Kun puhutaan tästä maasta, on mahdotonta puhumattakaan kauniista naisista, joiden suonissa suomalais-ugrilainen veri virtaa. Puhutaanpa kuumista unkarilaisista naisista, jotka ovat aiemmin kunnioittaneet kotimaahansa ja voittavat edelleen miesten sydämiä tänään.

Miksi unkarilaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kuumat unkarilaiset tytöt ovat ainutlaatuisia, siro ja viehättäviä. Nämä naaraat tekevät parhaansa pitääkseen itsensä kunnossa ja näyttääkseen hoidetulta ja tyylikkäältä kaikissa elämän olosuhteissa. He ovat usein erittäin ystävällisiä ja kommunikoivia läheisten ihmisten kanssa. Kuumat unkarilaiset naiset voivat olla kylmiä muukalaisten kanssa, mutta jos he pitävät joku, he suojelevat ja hoitavat kyseistä henkilöä säästämättä terveyttä ja vaivaa. Ennen kaikkea he haluavat hemmotella miehiään ja odottaa ihailua ja kunnioitusta vastineeksi.

Kuumat unkarilaiset naiset ovat seksikkäitä, älykkäitä ja omavaraisia. Houkuttelevat unkarilaiset tytöt tunnetaan kuumista temperamenteistaan. He tietävät kuitenkin, kuinka käyttäytyä yhdessä muiden ihmisten kanssa. Nämä naiset ovat tunnepitoisia, mutta samalla he ovat rauhallisia ja tasapainoisia. He tekevät yleensä päätöksiä päättelyn perusteella antamatta tunteitaan hallita. Feminismi Unkarissa ei ole vahva ominaisuus, koska sekä naiset että miehet ymmärtävät selvästi sukupuoliroolinsa.

kauneus

Miesten maailmaa kiehtovat kuumat unkarilaiset naiset, koska jälkimmäiset ovat eräitä maailman kauneimmista naisista. Siksi monet yksinäiset miehet haluavat tavata unkarilaisia morsiamet. Unkarissa armo ja kauneus ovat aina olleet luontaisia sekä aristokraattisille naisille että tavallisille myyntinaisille paikallisilla markkinoilla. Nämä eivät ole rapeita ja heikkoja naaraita, vaan voiman ja terveyden ruumiillistumia. Hauskanpito on myös kauniiden ja kuumien unkarilaisten tyttöjen tunnusmerkki.

Unkari otti perinteen kauneuskilpailujen järjestämisestä jo vuonna 1925, kun kaunein tyttö valittiin Keszthely-kaupunkiin ensimmäistä kertaa maassa. Pian sen jälkeen pidettiin Balatonin kauneuskilpailu. Ensimmäinen kauneushaastaja, nimeltään Miss Hungary, järjestettiin tammikuussa 1929 teatraalisen elämän painoksella. Kauneuden kruunun hakijoista ensimmäisellä kierroksella valittiin 35 kuumaa unkarilaista tyttöä, ja toisella kierroksella heitä oli vain neljä.

Voittaja oli Boeshka (Erzhibet) Shimon, joka tunnetaan jo aikaisemmista voitoistaan tällaisissa kilpailuissa. Juutalaisen lääkärin vaatimattomasta tytärstä tuli hetkessä maan tunnetuin henkilö. Se oli todellinen voitto! Sekä toimittajat että poliitikot kutsuivat tytön voittoa vähintään kansalliseksi saavutukseksi, joka mursi Euroopan vieraantumisen jään Unkarin osallistumisen ja tappion jälkeen ensimmäisessä maailmansodassa Saksan.

Fyysiset ominaisuudet

Vaikka seksikkäiden unkarilaisten naisten ulkonäkö voi olla erilainen, he eivät näytä ulkoisesti muilta eurooppalaisilta. Ystävät väittävät, että kuumilla unkarilaisilla naisilla on kauneimmat kasvot Euroopassa. Yleensä heidän kasvonsa, joilla on säännöllisiä piirteitä, ovat oliivin sävyisiä. Heidän eriväriset silmänsä ovat suuret ja kiiltävät. Seksikkäät unkarilaiset tytöt kykenevät kiehtomaan kaikki miehet viehättävällä ulkonäöllään. Voidaan sanoa, että heidän kasvojensa piirteet ja figuurivi ovat samanlaisia kuin klassisen kreikkalaisen patsaan.

Fyysisestä voimastaan huolimatta heillä on ohuet raajat ja hienot jalat. Olkapäät kallistetaan täydellisesti, vartalokäyrät eivät ole liioiteltuja, ja kaikki niissä on verrannollista. Seksikkäät unkarilaiset naiset ovat naisellinen ja viettävät paljon aikaa luonnollisen kauneutensa ylläpitämiseen. He pitävät suurta huolta ulkonäöltään ja ruumiistaan. Sen lisäksi, että he ovat söpöjä, he haluavat pukeutua tavalla, joka osoittaa seksikkäitä vartalojaan. Muoti, kosmetiikka ja urheilu ovat erittäin tärkeitä monille unkarilaisille naisille.

kulttuuri

Kuumien unkarilaisten naisten koko elämä pyörii heidän perheidensä ympärillä. He nauttivat rakkaistaan ja perheenjäsenistään. Unkarin mentaliteetin sekä politiikan ja lainsäädännön tavoitteena on varmistaa, että ihmiset naimisiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Unkarissa kaikki kohtelevat rakkaussuhteita rauhallisesti, ja lain mukaan läheisyys pakollisella yhteisellä suostumuksella on sallittua jo nuoresta iästä lähtien. Unkarissa lähes 90 sadasta unkarilaisesta tytöstä on virallisesti naimisissa 20 vuoden iän jälkeen.

Seksikkäät unkarilaiset naiset ovat yleensä täynnä elinvoimaa. Heillä on terve ihonväri, hyvin hoidetut hiukset, leveät hymyillen ja hyväntahtoiset hahmot. Heillä ei ole taipumusta migreeniin ja hermostohyökkäyksiin. Nämä naiset käyttäytyvät aina luonnollisesti ja yksinkertaisesti. Kuumilla unkarilaisilla tytöillä on paljon harrastuksia. Suurin osa heistä tanssii, laulaa, ui ja ratsastaa hevosia täydellisesti. Älykäs ja koulutettu voi helposti puhua monista aiheista ja sanoa mitä ajattelevat ilman kohtuuttomia rajoituksia.

Säännöllinen uiminen lämpökylpyissä on osa unkarilaista kulttuuria. Unkarin lämpökylpylät ovat maailmankuulu nähtävyys. On tapana olla uimatta ulkouima-altaissa, mutta istua ja rentoutua. Kuumat unkarilaiset naiset menevät kylpyihin pesemättä, mutta löytääkseen mukavuutta ja lievittääkseen stressiä. Lämpöveden parantavilla ominaisuuksilla on myönteinen vaikutus ihoon ja niveliin, mutta unkarilaisille, se on ennen kaikkea loistava tilaisuus viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa viikonloppuisin.

Suurin osa maan väestöstä puhuu vain unkarin kieltä. Ne, jotka ovat yrittäneet hallita tätä kieltä, tietävät ensin, kuinka haastavaa on oppia. Unkarin kieltä on melko vaikea ymmärtää korvan kautta, ja se vaatii monen vuoden opiskelua. Suomi ja viro ovat kaukana toisiinsa liittyvistä kielistä, mutta näiden kielten puhujat eivät pysty ymmärtämään unkarilaisia. Kielen este ei kuitenkaan millään tavoin ole este viestinnälle asukkaiden kanssa. Monet seksikkäät unkarilaiset tytöt sujuvat sekä saksaksi että englanniksi.

Miesten suosio

Kuumat unkarilaiset naiset ovat erittäin suosittuja itävaltalaisten ja saksalaisten miesten keskuudessa pääasiassa siksi, että tämä maa oli pitkään osa Itä-Unkarin valtakuntaa ja saksan kieli on siellä edelleen hyvin yleinen. Jos puhumme itäeurooppalaisista miehistä, ensinnäkin venäläisistä, seksikkäät unkarilaiset tytöt ovat jonkin verran varovaisia näiden miesten arvaamattomuuden ja ilmaisukyvyn vuoksi. Sitä vastoin unkarilaisilla naisilla on tietty hitaus tehdä mitään.

Kuumat unkarilaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Varsova, Puola
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei

15 kuumin unkarilainen tyttö

Seksikkäiden unkarilaisten tyttöjen kauneus tunnetaan kaukana tämän pienen Euroopan valtion rajojen ulkopuolella. Unkarilaiset naiset eivät ole vain kauniita, vaan myös täynnä innostusta ja kunnianhimoa. He voivat asettaa tavoitteita itselleen ja siirtyä kohti elämäntapojaan vuosien ajan. Katso 15 suosituinta unkarilaisten naisten luetteloa ja ole varma heidän upeasta ulkonäöltään. Tämä sijoitus esittelee kauneimpia ja tunnetuimpia unkarilaisia malleja, näyttelijöitä ja TV-tähtiä.

1. Agnes Dobo

Agnes Dobo

Agnes Dobo (, syntynyt vuonna 1988), voitti Unkarin Miss World 2010 -valinnan Kiinassa. Hän ei kuitenkaan pystynyt osallistumaan tähän kauneushaastajaan murtuneen käsivarren takia. Se, että hän jäi kilpailusta, ei kuitenkaan estänyt häntä tulemasta menestyväksi persoonallisuudeksi muilla aloilla. Vuonna 2013 hän sai oikeustieteen tutkinnon Debrecenin yliopistossa. Hänen ensimmäinen YouTube-videonsa julkaistiin vuonna 2016. Tällä hetkellä hänen elämäntapaansa YouTubessa on yli 40 000 tilaajaa ja 6 miljoonaa katselua.

2. Andrea Osvart

Andrea Osvart

Andrea Osvart (syntynyt vuonna 1979) on unkarilainen näyttelijä ja malli. 16-vuotiaana hän aloitti mallina. Hän näytteli mainoksissa ja pystyi saavuttamaan jonkin verran menestystä sarjassa. Vuonna 1996 hän sijoittui toiseksi Unkarin mallikilpailussa Vuoden ilme. Sitten hänen kansainvälinen mallinnusuransa alkoi. Hän osallistui muotinäytöksiin ympäri maailmaa ja näytteli samalla mainoksia. 2000-luvun alkupuolella Andrea yritti itseään näyttelijänä, pelaten pienen roolin Spy Games -elokuvassa. Nykyään Andrea on edelleen tekemisissä monien kansallisten ja eurooppalaisten elokuvan ohjaajien kanssa.

3. Annamária Rákosi

Annamária Rákosi

Annamária Rákosi (syntynyt vuonna 1992) on yksi kuumimmista unkarilaisista tytöistä ja tunnustettu malli. Hän osallistui kansalliseen kauneushaastajaan vuonna 2013 ja sijoittui toiseksi Miss Sports -kategoriassa. Tällä tavalla hänestä tuli haastaja Miss World -kilpailussa. Ennen sitä hän on harjoittanut aerobicia noin 12 vuotta. Valitettavasti Annamáriaa ei valittu Miss World -kilpailun finaaliin. Sen jälkeen hän suoritti koulutuksensa ja tuli apteekkihenkilöksi.

4. Anett Szigethy

Anett Szigethy

Anett Szigethy (syntynyt vuonna 1994) on unkarilainen kunto-urheilija ja malli. Hän on pelannut urheilua 3-vuotiaana ja harjoittanut kuntoa 10-vuotiaana. Kun Anett oli 18-vuotias, hän päätti osallistua kansallisiin Beauty Queen -kilpailuihin. Vaikka hän ei onnistunut voittamaan kruunua, hänelle myönnettiin Miss Supranational Hungary 2013 -titteli muutamaa kuukautta myöhemmin. Sitten hän edusti maataan Miss Supranational 2013 -tapahtumassa Minskissä, Valkovenäjä, mutta valitettavasti häntä ei sisällytetty kahdenkymmenen parhaan joukkoon.

5. Anita Hudáček

Anita Hudáček

Anita Hudáček (syntynyt vuonna 1976), joka tunnetaan myös nimellä Anita Blond, on unkarilainen näyttelijä ja malli. Hän aloitti näyttelijäuransa Penthouse-mallina vuonna 1995. Vuosina 1995-2001 hän näytteli yli 100 aikuiselokuvassa. Vuonna 1999 hän esiintyi ensimmäisen kerran taideteoksessa Le Vent de la Nuit, jossa pääroolin oli Catherine Deneuve. Hänet tunnetaan myös rooleistaan Pier Francesco Pingitoren italialaisessa elokuvassa Vita Da Paparazzo (2008) ja Christian Vuissan draamassa The Errand of Angels (2008). Anitan korkeus on 172 cm ja kehon parametrit ovat 92-59-92.

6. Balogh Edina

Balogh Edina

Balogh Edina (syntynyt vuonna 1984) on yksi kuumimmista unkarilaisista naisista. Hän on näyttelijä, malli ja yritysjohtaja. Vuodesta 1998 hän aloitti näyttelijäuransa Kinga Nádorin roolissa TV-sarjassa Barátok Közt (Ystävien keskuudessa). Vuonna 2004 julkaistiin elokuvakauppias hänen kanssaan. Vuonna 2003 hänestä tuli Miss Unkarin kansallisen kauneushaastajan voittaja ja hän alkoi esiintyä kiiltävien lehtien kansissa. Vuonna 2008 hän voitti Zenith-palkinnon suosituimpana näyttelijänä.

7. Barbara Palvin

Barbara Palvin

Barbara Palvin (syntynyt vuonna 1993) on unkarilainen huippumalli ja näyttelijä. Hänen mallinnusuransa alkoi vuonna 2006, kun hän oli 13-vuotias. Vuonna 2006 hän allekirjoitti sopimuksen ja muutti työskentelemään mallina Aasian maissa. Erityisesti japanilainen Spur-lehti lähetti valokuvausistunnonsa. Vuonna 2009 Barbara aloitti yhteistyön suurimman kansainvälisen mallitoimiston IMG: n kanssa, ja hänen uransa alkoi saada vauhtia. Hänen valokuvansa esiintyivät Jalouse-, Vogue- ja L’Officiel-lehtien kansissa. Barbaran korkeus on 175 cm ja hänen ruumiinparametrit ovat 81-66-95.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Mikä on postimyynnissä morsian? - kuva
07.03.2023
8782
Mikä on postimyynnissä morsian?
Mikä tahansa on valintasi naisten suhteen, voit varmasti saada sen postimyynnissä morsian. Internet on täynnä upeita postimyynnissä morsian -palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään tyttösi. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää suositusta postimyynnissä morsian ja mistä ne löytyvät.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8487
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8895
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Tina - kuva
Tina, 24
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä vatsasi onnelliseksi. Tykkään valmistaa paljon muutakin kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja pitkäaikaiset käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa ihmisen sydäntä. Koska haluaisin poistua pienestä palapelistä, en paljasta näitä tietoja sosiaalisesti. Vaikka ei, annan mielelläni tietää kaiken henkilökohtaisen tietoni yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua pienistä aarteistani.

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Joanna - kuva
Joanna, 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, jos sinulla on suuri paska aika. Henkilö, joka yleensä piristää sinua, kun asiat näkevät hulluja. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei jaa blogejasi määränpäähän, laittaa aina kun olemme reaaliaikaisesti samassa katossa. Olen kotiäiti, ripaus perfektionistia ja rakastan puhtautta. Valmistettu tekemään sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa olevat ja omistautuneet suurten suhteiden rakentamiseen. En kuitenkaan ehkä aio kiirehtiä yhtä asiaa ja että en perääntyisi, vaan rakennan todella nimiä tuleville ihmisillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain keskustelemaan vähän.

8. Beres Evelin

Beres Evelin

Beres Evelin (syntynyt vuonna 1990) on unkarilainen malli. Hän työskenteli mallina My77: ssä. Hän edusti myös Unkaria Miss World 2011 -kilpailussa. Keväällä 2014 hän valmistui Budapestin kauppakorkeakoulusta PR-johtamisen tutkinnon. Hän on nyt onnellisesti naimisissa ja hänellä on pieni tyttö ja poika. Siksi hän muutti väliaikaisesti muotiliiketoiminnasta huolehtiakseen perheestään. Monet hänen faneistaan toivovat kuitenkin näkevänsä hänet katunalossa ja kauneuslehtien kansissa.

9. Claudia Kozma

Claudia Kozma

Claudia Kozma (syntynyt vuonna 1993) on unkarilainen malli, TV-juontaja ja tanssija. Vuonna 2012 hän haki Miss International -kauneuskilpailuun, jossa hänestä tuli osa 20 parasta finalistia. Finaalissa hänet valittiin Miss International Unkarin kauneuskuningattareksi ja hän sijoittui 20. sijalle yli 70 maasta. Vuonna 2016 hän osallistui Miss Balatonin kauneushaastajaan, jossa hän oli 16 kauneimman tytön joukossa. Samana vuonna hän osallistui Miss Universe Hungary -kilpailuun. Ammattimaisen tuomariston päätöksen perusteella hänet valittiin ensimmäiseksi naiseksi koko kruunaamisen ajan Unkarissa.

10. Eniko Mihalik

Eniko Mihalik

Eniko Mihalik (syntynyt vuonna 1987) on unkarilainen huippumalli. Vuonna 2002 hän voitti Unkarin Elite Model Look -kilpailun. Sen jälkeen hän päätti mennä kansainväliselle tasolle ja osallistui kauneuskilpailuun Tunisiassa, missä hänet sijoitettiin finaaliin 4. sijalle. Vuonna 2006 Eniko debytoi Chanel Haute Couture Showssa. Sitten hän teki yhteistyötä yli 50 tuotemerkin kanssa, mukaan lukien Givenchy, Blumarine, Moschino, Versace ja Diane von Furstenberg. Vuonna 2009 hänet kutsuttiin Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumaan New Yorkissa. Hänen korkeus on 179 cm ja kehon parametrit ovat 84-61-87.

11. Huszar Zsofia

Huszar Zsofia

Huszar Zsofia on yksi kuumimmista unkarilaisista tytöistä. Hän on malli uskomattomasta kauneudesta. Hänestä tuli Miss Hungary 2010 -sarjan finalisti. Mielenkiintoista on, että hänen päätoimintansa liittyi pääasiassa tanssimiseen, ei mallintamiseen. Malli ei ole ollut paljon tiedotusvälineissä hänen voitonsa jälkeen. Huszar oli melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja osoitti usein täydelliset kehon muodot lukuisille faneille Instagramissa. Hänen täydellisen ulkonäkönsä salaisuus perustui koviin harjoituksiin, terveelliseen elämäntapaan, tiukkaan ruokavalioon ja erinomaiseen tahdonvoimaan.

12. Katalin Koller

Katalin Koller

Katalin Koller (syntynyt vuonna 1983) on unkarilainen malli, näyttelijä, tanssija ja tapahtuman järjestäjä. Hän on myös entinen Miss Hungary 2007. Tanssijana hän saavutti erinomaiset tulokset, koska hän oli kuusi kertaa Unkarin kansallinen mestari, nelinkertainen Euroopan mestari, kolminkertainen maailmanmestari ja kerran maailman hopeamitalisti. Näyttelijänä hänet tunnetaan rooleistaan useissa musiikki-, komedia-, melodrama-elokuvissa. Hänen merkittävimmät teoksensa vuodesta 2009 ovat Álom.net (2009), Starfactory (2014) ja StarDust Musical Show (2012) elokuvissa. Valitettavasti hän kuoli rintasyövän takia 34-vuotiaana.

13. Linda Szunai

Linda Szunai

Linda Szunai (syntynyt vuonna 1993) on unkarilainen malli. Lapsena hän osallistui aktiivisesti teini-ikäisten kauneuskilpailuihin. 18-vuotiaana hänestä tuli kansallisen kilpailun Miss World Hungary 2011 voittaja, jossa hän voitti timanttikruunun. Valitettavasti hän ei ottanut palkintoja seuraavissa kansainvälisissä kilpailuissa. Kauneuskilpailujen lisäksi tämä viehättävä hymyinen tyttö osallistui näyttelijöihin unelmoimalla elokuvateatterista. Kauneushaastajan voittaminen teki hänen unelmansa totta. Tällä hetkellä hän toimii elokuvissa ja TV-ohjelmissa sekä osallistuu valokuvauksiin ja mainostaa johtavia kosmetiikkabrändejä.

14. Monika Kocso

Monika Kocso

Monika Kocso (syntynyt vuonna 1989) on unkarilainen malli. Hän yritti voittaa Miss Hungary-tittelin vuonna 2010 ja pääsi finaaliin. Seuraavassa kauneushaastajassa Miss International Hungary 2014 hänestä tuli välierä, joka antoi hänen edustaa maataan Tokion kansainvälisessä kauneushaastattelussa. Hän osallistui myös Miss Universe Hungary 2015 -tapahtumaan. Tällä hetkellä Monika on aktiivinen sosiaalisissa verkostoissa ja julkaisee hänestä monia kuvia.

15. Reka Ebergenyi

Reka Ebergenyi

Reka Ebergenyi (syntynyt vuonna 1982) on unkarilainen kauneus ja malli. Hän on työskennellyt kuuluisten tuotemerkkien, kuten Marie Claire, Victoria’s Secret, Elle ja Sports Illustrated Swimsuit, kanssa. Reka poseeraa monille johtaville muotiyrityksille. Tämä tyttö, jolla oli tummanruskeat hiukset ja siniset silmät, tuli myös Lancômen kasvoiksi ja mainosti sellaisia globaaleja tuotemerkkejä kuin Armani, Gap ja Rolex catwalkilla. Monet fanit odottavat hänen seuraavia valokuvauksia uimapukuissa. Korkeudella 178 cm hänen ruumiinparametrit ovat 89-59-89.

päätelmä

Unkarilaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on vaalea iho, vaaleat silmät ja sekoitus Itä-Euroopan ja Keski-Aasian piirteitä. Unkarilaiset naiset tunnetaan myös älykkyydestään ja vahvoista persoonallisuuksistaan. He arvostavat koulutusta, kulttuuria ja historiaa, ja niitä kuvataan usein itsenäisinä ja päättäväisinä.

Muodin suhteen unkarilaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä, ja tyylikkäät ja tyylikkäät vaatteet heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet