GetBride Kuumat Venezuelan naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1570 Näkymät

Kuumat Venezuelan naiset

Venezuela tai Venezuelan Bolivian tasavalta sijaitsee Guyanan, Kolumbian ja Brasilian välillä Etelä-Amerikan pohjoisosassa. Sitä pestään Karibianmeren ja Atlantin valtameren lämpimillä vesillä. Tämä maa on nimetty Venetsian, eurooppalaisen kaupungin, mukaan. Kun Firenzen navigaattori Amerigo Vespucci saapui ensimmäistä kertaa tälle alueelle 1500-luvun lopulla, puikkoihin rakennetut intialaiset mökit muistuttivat häntä Venetsiasta. Kuuluisa löytäjä nimitti siis uudet maat tämän italialaisen kaupungin kunniaksi.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1952 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Venezuelan naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2780 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2221 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3141 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2347 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2630 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Venezuelassa on fantastinen villieläimet, kuuma ilmasto ja varakkaat öljykentät. Monille muista maista tuleville seksikkäille venezuelalaisille naisille on tämän maan konkreettinen symboli. Venezuelan tytöt ovat kuuluisia ympäri maailmaa ainutlaatuisesta kauneudestaan ja houkuttelevuudestaan. Kuumat venezuelalaiset naiset ovat saaneet eniten nimikkeitä Big Four International Beauty Contests -kilpailuissa. Tähän mennessä tämä maa antoi maailmalle 23 kauneuskuningattarta. Epäilemättä tämän maan kauneuksien ja voittajien luettelo kasvaa jatkossakin.

Miksi Venezuelan tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Venezuelassa jokaisella naisella on täydelliset kehon muodot ja houkuttelevat kasvoominaisuudet. Voimme liioittelematta todeta, että osallistumisesta kaikenlaisiin kauneuskilpailuihin on tullut kansallinen harrastus kuumille venezuelalaisille naisille. Kauneuskilpailujen tuomaristo arvioi naispuolisia osallistujia ulkoisten ominaisuuksiensa suhteen. Heidän eleganssilla, itseluottamuksella ja hyvällä fyysisellä kunnolla on kuitenkin merkitystä. Näiden näyttelijöiden aikana tyttöjen on osoitettava yksilöllisyytensä ja älykkyytensä sekä kykynsä osallistua keskusteluihin.

Kuumat venezuelalaiset naiset erottuvat tasapainoisesta luonteestaan, omavaraisuudestaan ja kristittyjen arvojen noudattamisesta. Huolimatta maan monista taloudellisista ongelmista seksikkäät venezuelalaiset naiset ovat ennakkoluulottomia, iloisia ja optimistisia. Lisäksi kaikki venezuelalaiset naiset ovat erittäin tunnepitoisia ja rakastavat katsomassa TV-sarjoja ja saippuaooppereita kahden sukupuolen välisistä suhteista. Samanaikaisesti he ottavat perheen perustamisen erittäin vakavasti ja heistä tulee esimerkillisiä vaimoja, ahkeroita kotiäitiä ja välittävä äiti.

kauneus

Todennäköisesti naiset kiinnittävät niin paljon huomiota kauneuteensa missään muussa maailman maassa. Kuumat venezuelalaiset tytöt alkavat huolehtia ulkonäöltään lapsuudesta lähtien ja haaveilla tulla kauneuskuningattareiksi. Lisäksi he oppivat esittämään itsensä ja tuottamaan hyvän vaikutelman miehistä. Jos kävelet Caracasin tai muun Venezuelan kaupungin kaduilla, näet täydellisesti coiffured, manicured ja moitteettomasti valmis naiset. Seksikkäät venezuelalaiset naiset katsovat aina peiliin tunteakseen olonsa onnelliseksi ja tyytyväiseksi ulkonäöltään.

Kuten tiedämme, kauneus vaatii uhrauksia, myös aineellisessa mielessä. Ei ole yllättävää, että seksikäs Venezuelan morsiamet sijoittuu ensimmäiseksi maailmassa erilaisten kosmetiikan ostojen ja plastiikkaleikkausten määrän suhteen. Vanhempien suosituinta lahjaa tytön 16. syntymäpäivää varten on pitkään pidetty nenän tai rinnan korjaamisen leikkauksena. Useimmat nykyajan venezuelalaiset naiset ovat jo parantaneet ulkonäköään tavalla tai toisella. Lisäksi tällaiset kirurgiset toimenpiteet eivät ole niin kalliita kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Fyysiset ominaisuudet

Kuumat venezuelalaiset naiset ovat yleensä korkeita ja siroja. Heillä on oliivin iho, säännölliset kasvoominaisuudet, viehättävät hymyjä ja seksikkäitä kehon muotoja. Venezuelassa ns. Kuubalainen tyyli, jossa on kurvikas kehon muoto, on trendikäs. Nämä naiset pitävät pakaransa olevan suuria ja selvästi erottuvia. Naispuolista ihonväriä ei pidetä haittana tässä maassa. Päinvastoin, se kertoo naisen aineellisesta vauraudesta. Seksikkäät venezuelalaiset tytöt pyrkivät myös laajentuneisiin rintakuviin.

Upeat ja kuumat venezuelalaiset tytöt ovat hienoa fysiikkaa. Kaikista latinalaisista seksikkäitä venezuelalaisia naisia pidetään houkuttelevimpana ja viettelevimpänä naisena. Heidän geeninsä sisältävät parhaat ominaisuudet, jotka on peritty useista rodusta. Suurin osa näistä naisista on espanjalaisten uudisasukkaiden jälkeläisiä. Maan vähemmistön muodostavat mestizos, mulattot ja tummannahkaiset naiset, joilla on afrikkalaiset juuret.

Enimmäkseen nämä ovat brunetteja tai ruskeakarvaisia naaraita, joilla on hassel- tai vihreät silmät. Monet Venezuelassa asuvat nykyajan tytöt kääntävät kuitenkin blondit yhteisten suuntausten vaikutuksen alaisena. Tässä maassa voit tavata naisia, joilla on vaaleat, tummat, kermaiset ja ruskeat ihonvärit. Kuumilla venezuelalaisilla tytöillä on yleensä suorat ja kauniit kasvoominaisuudet, kapeat poskiluut, rapeat huulet, pystyssä olevat nenät sekä paksut ja pitkät hiukset.

kulttuuri

Venezuela on katolinen maa, joten monet paikalliset perinteet perustuvat kristillisiin käyttäytymisnormeihin. Kirkko on poliittisen, kulttuurisen ja henkisen elämän keskus. Pappeja kunnioitetaan suuresti, ja heillä on kiistaton auktoriteetti yhteiskunnassa. Kristittyjen uskontojen ohella paikalliset ihmiset harjoittavat myös rituaaleja, jotka perustuvat muinaisiin pakanallisiin uskomuksiin. Venezuelassa espanjaa puhutaan laajasti, ja englantia käytetään paljon vähemmän. Monet nuoret ja kuumat venezuelalaiset naiset ovat kuitenkin hyvin koulutettuja ja puhuvat sujuvasti englantia.

Seksikkäät venezuelalaiset naiset rakastavat pitää hauskaa, tanssia ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Venezuelan tytöt hymyilevät aina, ja heidän hymynsä ovat vilpittömiä. He rakastavat vitsejä ja ovat valmiita nauramaan sydämellisesti. Nämä tytöt ovat miellyttäviä viestinnässä. Kohteliaisuutta pidetään heidän kansallisen luonteensa tunnusmerkkinä. Kuumat venezuelalaiset naiset ovat myös erittäin suvaitsevaisia kulttuuri- ja rotuerojen suhteen. Venezuelan tytöt ovat kohteliaita ja ystävällisiä paitsi tuntemattomien ihmisten lisäksi myös ulkomaalaisista eri maista.

Jokaisen venezuelalaisen naisen elämä pyörii perheensä ympärillä. Kuumat venezuelalaiset tytöt naimisiin yleensä varhain, mutta aikaisempi avioliitto ei estä heitä opiskelemasta, työskentelemästä ja rakentamasta uraa. Perheen vuoksi venezuelalaiset naiset voivat helposti luopua harrastuksistaan ja tottumuksistaan. Samanaikaisesti nämä naiset vaativat aviomiehiään olemaan uskollisia ja täyttämään velvollisuutensa tarjota taloudellista tukea perheille.

Miesten suosio

Seksikkäät venezuelalaiset naiset houkuttelevat miehiä länsimaista enimmäkseen ulkonäkönsä perusteella. Näiden naisten kauneus on yksi syy siihen, miksi amerikkalaiset ja eurooppalaiset miehet haluavat mennä naimisiin. Erinomaisen fysiikan lisäksi kuumilla venezuelalaisilla naisilla on paljon hienoja luonteenpiirteitä. Venezuelan naiset ovat edelleen perinteisiä monilta osin. He yrittävät organisoida elämänsä ja suhteensa korkeiden moraalisten periaatteiden mukaisesti.

Maan vaikeuksista huolimatta kaikki venezuelalaiset tytöt eivät halua poistua kotimaastaan. Naimisiin ulkomaalaisen kanssa on kuitenkin laajalle levinnyt taipumus nuorten ja kuumien venezuelalaisten naisten keskuudessa. He haluavat vain tavata herroja, jotka kohtelevat heitä rakkaudella ja kunnioituksella. Toisin kuin muiden kehitysmaiden morsiamet, venezuelalaisia tyttöjä ei ohjata aineellisista syistä. Koska nämä naiset ovat luonteeltaan seikkailunhaluisia ja riskialttiita, he seuraavat usein sydäntään ja tunteitaan.

Kuumat venezuelalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä

15 kuumin Venezuelan tyttö

Useimmat nykyajan naiset, jotka asuvat Venezuelassa, ovat onnellinen. He uskovat maansa valoisaan tulevaisuuteen. Kuumilla venezuelalaisilla tytöillä on monia mahdollisuuksia hyvään koulutukseen ja itsensä kehittämiseen. Monet heistä onnistuvat saavuttamaan suurta menestystä sekä kotimaassaan että ulkomailla luonnollisen kauneutensa, lahjakkuutensa, kovan työnsä ja omistautumisensa ansiosta. Katso seuraava luettelo 15 kuumimmasta venezuelalaisesta naisesta, joista tuli kuuluisia ja trendikkäitä malleja, näyttelijöitä, laulajia ja TV-tähtiä.

1. Aida Yespica

Aida Yespica

Aida Maria Yespica Jaime (syntynyt vuonna 1982) on venezuelalainen malli- ja TV-persoonallisuus. Hän osallistui Miss Venezuelan kauneushaastajaan vuonna 2002. Vaikka hän ei voittanut tapahtumaa, hänen seksikkäät vartalokäyränsä kiinnittivät yleisön huomion ja lehdistön. Sitten Aida muutti Milanoon, missä hänestä tuli mallinnustähti. Hän esiintyi sekä GQ- että Maxim-lehtien kansissa. Hän näytti säännöllisesti muoti-TV: ssä ja RAI: ssä. Aida näytteli myös sekä italian että espanjan kielellä useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.

2. Claudia Moreno

Claudia Moreno

Claudia Cristina Moreno Gonzalez (syntynyt vuonna 1977) on näyttelijä ja Venezuelan kauneuskilpailun otsikko. Hänestä tuli puolivälierä Miss Venezuela 1999 -sarjassa. Sitten hän oli Venezuelan virallinen edustaja Miss Universe 2000 -sarjassa. Samana vuonna Claudia kilpaili myös pienemmässä Miss Universe -kilpailussa Kyproksessa ja sijoittui ensimmäiseksi sijalle. Vuosina 2006-2007 hän osallistui näyttelijäkursseille. Siitä lähtien Claudia on esiintynyt kymmenissä telenoveloissa ja TV-sarjoissa.

3. Daniela Kosan

Daniela Kosan

Venezuelan malli- ja televisio-ohjaaja Daniela Kosan Montcourt syntyi vuonna 1974. Hän oli kilpailija Miss Venezuela -kilpailussa vuonna 1997 ja hänestä tuli yksi kauneuden kuningatar kruunun tärkeimmistä suosikkeista. Daniela sijoittui viimeisellä kierroksella kolmanneksi. Tapahtuman jälkeen hän edusti Venezuelaa Nuestra Belleza Internacional -kilpailussa ja tuli sen voittajaksi. Daniela edusti myös Venezuelaa Miss International 1998 -sarjassa ja sijoittui toiseksi. Sitten hän aloitti uransa TV-isäntänä. Hän oli säätyttö Venevision-uutisnäyttelyissä ja emäntä Televenissä.

4. Dayana Mendoza

Dayana Mendoza

Dayana Sabrina Mendoza Moncada (syntynyt vuonna 1986) on kuuluisa venezuelalainen malli. Hän voitti lukuisia kauneuskilpailuja. Dayana sai nimikkeet Miss Venezuela 2007 ja Miss Universe 2008. Ennen näitä saavutuksia hän työskenteli Elite Model Management -yrityksessä ja oli finalisti Elite Model Look International -tapahtumassa vuonna 2001. Vuosien ajan hän teki yhteistyötä monien tunnettujen tuotemerkkien ja valokuvaajien kanssa. Hän asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Dayana osaa sujuvasti espanjaa, englantia ja italiaa.

5. Elian Herrera

Elian Herrera

Yksi kuumimmista venezuelalaisista tytöistä, Elian Herrera syntyi vuonna 1991. Hän on venezuelalainen malli, kauneushaastajan tittelin haltija ja lentopalloilija. Elian osallistui Miss Venezuela 2012 -kilpailuun. Hänen hahmonsa parametrit ovat 89-62-93. Hän sijoittui ensimmäiseksi toiseksi ja sai Miss Venezuela Internationalin kruunun. Sitten hän edusti Venezuelaa Miss International 2013 -kilpailussa. Valitettavasti häntä ei sijoitettu välierässä. Hän sai kuitenkin kolmannen sijan ja nimettiin Miss Internetiksi verkkokyselyssä.

6. Gabriela Isler

Gabriela Isler

Maria Gabriela de Jesus Isler Morales (syntynyt vuonna 1988) on venezuelalainen malli ja TV-isäntä. Gabrielalla on sveitsiläiset ja saksalaiset juuret. Hänen isoisänsä on kotoisin Sveitsistä. Hän muutti Venezuelaan ja meni naimisiin paikallisen saksalaisen naisen kanssa. Gabriela Isler edusti Venezuelaa Miss Universe 2013 -sarjassa ja sai kauneimman tytön kruunun. Tällä tavalla hänestä tuli Venezuelan seitsemäs Miss Universe. Hänen korkeus on 181 cm ja mitat ovat 90-60-90.

7. Gaby Espino

Gaby Espino

Kuuluisa venezuelalainen näyttelijä, malli ja TV-juontaja Gaby Espino (Maria Gabriela Espino Ruguero) syntyi vuonna 1976. Häntä pidetään kaikkien aikojen kuumimpana venezuelalaisena naisena. Ensinnäkin hän halusi tulla eläinlääkäriksi, hammaslääkäriksi tai PR-asiantuntijaksi. Elokuvan rakkaus osoittautui kuitenkin vahvemmaksi. Hänet tunnetaan energisista rooleistaan Venezuelan telenoveloissa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran lastenäyttelyssä Nubeluz vuonna 1995. Sitten Gaby suoritti näyttelijäkurssit ja näytteli monissa elokuvissa ja TV-romaaneissa Venezuelassa, Perussa ja Meksikossa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8867
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8783
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8459
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Ana - kuva
Ana, 26
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukkaita ravintoloita, ymmärrän kuinka tehdä heidän vatsa onnelliseksi. Rakastan paljon muutakin kuin syömistä, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja saatat pitkään harrastaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse olisi hämmentynyt kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole kaikkia taitojani. Ymmärrän monia tapoja parantaa miehen sielua. Koska minun on kirjauduttava pois pieni mysteeri, en esitä tätä artikkelia henkilökohtaiseksi. Annan kuitenkin iloisesti tietää kaiken henkilökohtaisen kokemukseni yksityisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat keskustella pienistä aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

8. Karla Lopez

Karla Lopez

Karla Lopez (syntynyt vuonna 1987), joka tunnetaan myös nimellä Nany Tovar, on venezuelalainen tv-näyttelijä ja malli. Yksi agentti näki hänet uima-altaassa ja tarjosi hänelle välittömästi sopimuksen työskennellä La Zona Modelos -yrityksessä. Vuonna 2007 Karla nimitettiin Venezuelan parhaaksi ei-alastomaksi malliksi. Vuonna 2010 meksikolainen Playboy-lehden painos käynnisti kilpailun Cyber Girl Playboy Mexico -valinnasta. Karlasta tuli yksi kymmenestä kauneimmasta osallistujasta 130 tytön joukossa. Siitä lähtien hän on julkaissut uusia alastonkuvia joka perjantai sosiaalisessa mediassa.

9. Ligia Hernandez

Ligia Hernandez

Ligia Elena Hernandez Frias (syntynyt vuonna 1985) on venezuelalainen malli ja sivunimikkeen haltija. Epäilemättä hän on yksi kuumimmista venezuelalaisista tytöistä. Hän osallistui Miss Venezuela 2008 -tapahtumaan ja sijoitettiin kymmenen semifinaalin joukkoon. Vuonna 2008 hän edusti kotimaataan Reina HispanoAmericana -kilpailussa Boliviassa ja tuli 4. sijalle. Samanaikaisesti hänelle myönnettiin myös Miss Photogenic- ja Miss Elegance -palkinnot.

10. Ly Jonaitis

Ly Jonaitis

Lydimar Carolina Jonaitis Escalona (syntynyt vuonna 1982) on venezuelalainen malli ja näyttelijä. Lyllä on venäläisiä ja liettualaisia esi-isiä. Hän voitti kauneuskuningatar-tittelin Miss Venezuela 2006 -kilpailussa. Sitten Ly muutti Meksikoon edustamaan maataan Miss Universe 2007 -tapahtumassa, jossa hänestä tuli toinen sija. Hän työskenteli Metropolitan Models ja Christian Dior Ranskassa. Näyttelijänä hänet on tunnettu rooleista useissa elokuvissa vuodesta 2009 ja tähän asti.

11. Maria Gabriela Paez

Maria Gabriela Paez

Venezuelan näyttelijä, TV-isäntä ja toimittaja Maria Gabriela Paez syntyi vuonna 1980. Hänestä tuli kuuluisa malli sen jälkeen, kun hänen valokuvauksensa ilmestyivät useissa painoksissa, mukaan lukien arvostettu Urbe Bikini -lehti Venezuelassa. Hän osallistui myös Sun Travel and Tourism Channel -televisio-ohjelmiin. Maria oli Venezuelan kanavan VeneVisionin esiintyjä sekä oman uutisohjelmansa toimittaja. Näyttelijänä hänet tunnetaan sellaisista elokuvista kuin Así Es La Vida (1998), La Calle De Los Sueños (1999) ja Sábado En La Noche (2007).

12. Mariangel Ruiz

Mariangel Ruiz

Mariangel Ruiz Torrealba (syntynyt vuonna 1980) on yksi kuumimmista venezuelalaisista tytöistä. Hän teki uransa mallina ja näyttelijänä. Mariangel tunnetaan myös Portada-aamu-TV-sarjan isäntänä. Mallissa hän osallistui erilaisiin kauneuskilpailuihin. Hänestä tuli esimerkiksi neiti Aragua vuonna 2002. Myöhemmin hänet nimitettiin Miss Universe 2003 -sarjan toiseksi parhaaksi. Mariangel on tunnustettu 2000-luvun julkisimmaksi Miss Venezuelaksi. Vuodesta 2010 hän on jatkanut näyttelijäuransa ja pääosissa useissa TV-sarjoissa.

13. Monica Spear

Monica Spear

Yksi Venezuelan menestyneimmistä näyttelijöistä ja malleista, Monica Spear Mootz syntyi vuonna 1984. Hänet kruunattiin Miss Venezuelan kauneushaastajaan vuonna 2004. Sitten hän edusti maataan Miss Universe 2005 -sarjassa ja sai mallinnussopimuksen kilpailun järjestäjien kanssa. Tämän sopimuksen päätyttyä Monica opiskeli esittävää taidetta Keski-Floridan yliopistossa. Hän debytoi televisiossa vuonna 2007. Sen jälkeen hän näytteli menestyksekkäästi kymmenissä televisio-ohjelmissa ja elokuvissa.

14. Norelys Rodriguez

Norelys Rodriguez

Maria Norelys Rodriguez Guillen (syntynyt vuonna 1977) on venezuelalainen malli ja TV-isäntä. Hän osallistui Miss Venezuelan kauneushaastatteluun vuonna 2001, tuli palkinnon voittajaksi ja sai Miss Personality-, Miss Sympathy- ja Miss Photogenic -nimikkeet. Norelys meni myös Miss South America -sarjan finaaliin. Vuonna 2007 hänestä tuli malli Polarista, joka on Venezuelan suosituin olutmerkki. Sitten Norelys oli Wild On -nimisen näyttelyn isäntä ja yksi pääpuhujista.

15. Sabrina Seara

Sabrina Seara

Venezuelan näyttelijä ja malli, Sabrina Seara syntyi vuonna 1985. Sabrina on nuoresta iästä lähtien osoittanut kiinnostusta näyttelemiseen ja mallintamiseen. Näyttelijäkurssien jälkeen hänelle tarjottiin päärooli Guayoyo Express -sarjassa. Sen jälkeen hän pelasi onnistuneesti useita rooleja Venezuelan TV-sarjoissa ja telenovelasissa. Vuonna 2012 hän allekirjoitti yksinoikeussopimuksen Telemundo-verkon kanssa ja muutti Yhdysvaltoihin osallistuakseen Telemundon Pasion Prohibidaan. Hän palasi Venezuelaan ja toimii nyt edelleen Meksikon, Amerikan ja Venezuelan televisio-ohjelmissa.

päätelmä

Venezuelan naisia kiitetään usein kauneudestaan, sillä monilla on oliivin iho, tummat hiukset ja sekoitus eurooppalaisia, afrikkalaisia ja alkuperäiskansojen piirteitä. Venezuelan naiset tunnetaan myös lämmöstään ja ystävällisyydestään, ja heitä kuvataan usein lähteviksi ja intohimoisiksi. He arvostavat perhettä ja yhteisöä sekä nauttivat seurustelusta ja viettämisestä ulkona.

Muodin suhteen venezuelalaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä, joissa on eloisat värit ja rohkeat kuviot, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Venezuela on monimuotoinen maa, jolla on monimutkainen historia ja poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa Venezuelan kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet