GetBride Kuumat vietnamilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 07 maalis 2023
1815 Näkymät

Kuumat vietnamilaiset naiset

Vietnam on Aasian maa, joka sijaitsee Aasian kaakkoiskulmassa. Vietnamilaiset tunnetaan moitteettomasta nöyryyden, uskollisuuden ja vieraanvaraisuuden hengestä. Maa on erinomainen kohde turisteille. Siunattu kauniilla luonnolla, kauniilla rannoilla, poikkeuksellisella kulttuurillisella sukututkimuksella, maukkaita ruokia, kahvia ja pagodeja, Vietnam on todellakin paikka, johon haluat käydä. Vietnamilla on varmasti jotain varastossa jokaiselle turistille.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1842 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat vietnamilaiset naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1661 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2159 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3600 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1717 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2986 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Ja siellä on vielä enemmän syytä, miksi Vietnam on houkutteleva; sen naiset. Vietnamissa on runsaasti upeita kuumia naisia. Leuka-ilmeensä lisäksi heillä on myös rakastettavia ominaisuuksia jokaisen ihmisen iloksi. Kuumat vietnamilaiset poikaset ovat huipputasoa kauneuden ja viehätysvoiman suhteen, ja heitä on melko paljon, joiden kauneus ja teollisuus ovat ajaneet heidät kuuluisuuteen ja menestykseen. Ensinnäkin tarkastellaan näiden naisten kauniita ominaisuuksia.

Mikä on kuumien vietnamilaisten tyttöjen ydin?

Kuumat vietnamilaiset naiset ovat kuin makuja; he maustavat elämää. Pelkkä kosketus heihin kumoaa kaiken sinusta. He herättävät erityistä kuumuutta, joka voi saada miehet putoamaan itsensä yli. Vietnamilaiset naiset ovat pääosin hoikkarakenteisia, mutta kauniisti varustettuja. Vietnamilaiset kuumat tytöt ovat paras valinta, jos etsit kuumuutta, tyylikkyyttä ja luokkaa yhdessä naisessa.

Vietnamista tulevat tytöt ovat melko luotettavia, kodikas, kunnioittava ja pysyvät uskollisina terveellisissä suhteissa. Kuumat vietnamilaiset tytöt tuskin tupakoivat tottumustensa suhteen, vaikka se ei millään tavoin vaikuta heidän käsitykseensä miehistä, jotka tekevät. Ja he ovat myös trendikkäitä, etenkin tytöissä suurissa kaupungeissa, kuten Saigon ja Hanoi. Nämä chikit rakastavat miehiä ainutlaatuisella ja kunnollisella pukeutumistyylillä.

Miksi seksikkäiden vietnamilaisten naisten katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kiitokset Vietnamilaiset morsiamet ovat kaikkien huulilla, ja se johtuu siitä, että he ovat sen arvoisia. He ovat ansainneet sen löytämällä tasapainon elämässään, mikä on helppoa miehille, joilla on erilaisia rakkausfilosofioita, treffata heitä.

Aito kuumuus on sekoitus kauneutta, älykkyyttä, uskollisuutta ja näyttäviä seksuaalisia kykyjä – hienoja ominaisuuksia, joita ei ole riittävästi näiden poikasten kanssa.

kauneus

Jokainen nainen on omalla tavallaan kaunis, mutta naiset tästä Kaakkois-Aasian maasta ovat parhaimpia. Jos olet pakkomielle kauniista naisista, vietnamilaisten naisten pitäisi olla luettelon kärjessä. Nämä naiset ovat täysin loistavia ja luonnollisesti pehmeitä; armoitettu virheetöntä ihoa ja viattomia kasvoja. Epäilemättä kauneutta ei voida määritellä onnistuneesti mainitsematta vietnamilaisia naisia. He ovat kaikkea mitä aatelismies vaatii naiseltaan. Jos sinut houkuttelevat ensisijaisesti kasvotusten kauniit naiset, mene seksikäs vietnamilainen tyttö. Vietnamista tulevat tytöt ovat vieraanvaraisia, ja tämä lisää heidän lämpimää vetovoimaansa. Ulkomaalaiset rakastavat heitä vieraanvaraisen asenteensa vuoksi. Ja kun he puhuvat, he puhuvat armoa, kauneutta ja tyylikkyyttä. Oletko tavannut nuorekkaan tytön Vietnamista? Hän todennäköisesti osoittaa puhtautta hyvin täytetyssä mekossa ja siistillä kampauksilla. Vietnamista tulevat naiset ovat todellakin olennainen esitys nykyaikaisista naisista.

Fyysiset ominaisuudet

Miehet välittävät enemmän naisen fyysisestä kuin mistään muusta. Vietnamista tulevat naiset ovat siro, naisellinen, mutta suloinen. Heidän pukeutumisensa on hämmästyttävä, mikä tekee heistä kuumin muun muassa. Vietnamilaiset naiset rakastavat romanttista miestä, joka arvostaisi heidän fyysisiä piirteitään ja enemmän. Halutuimmilla naisilla on pieni vyötärö, söpöt pienet huulet ja suorat jalat. Vietnamilaisia tyttöjä pidetään seksikkäimmin, koska he ovat kevyempiä kuin Filippiinit ja Thaimaasta tulevat naiset. Vietnamilaisilla tytöillä on todellakin ainutlaatuisia fyysisiä piirteitä, jotka ovat erottaneet heidät naapurimaistaan tulevista tytöistä. Jotkut heidän fyysisistä ominaisuuksistaan ovat:

Täydelliset kulmakarvat

Jokaisella Vietnamin naisella on täydellinen ja kihara kulmakarva, joka lisää kauneutta hänen kasvonsa.

Litteät vatsat

Jopa paksuilla vietnamilaisilla naisilla on erittäin litteä vatsa, mikä tekee heistä sopivia mihin tahansa haluamaansa mekkoon ja näyttävät raivoisalta.

Kaunis kävelytapa

Kuumat vietnamilaiset naiset kävelevät armollisesti, kuten kuningattaret. Joten jos olet mies, joka etsii naista, jolla on erinomainen askel, kokeile kuumia vietnamilaisia tyttöjä.

kulttuuri

On joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen seksikkäiden vietnamilaisten tyttöjen treffailua. Niihin kuuluvat:

  • Kunnioitus perhepiiriä kohtaan, koska he välittävät enemmän perheistään kuin itsestään.
  • Vietnamilaiset tytöt ovat ahkera ja itsenäinen; heidän kasvun ei tarvitse tuntea olevansa uhattuna.
  • Kuumimmissa vietnamilaisissa tytöissä on suosittu pukeutumistyyli. Ei ole mukavaa manipuloida heitä pukeutumaan tapaan, jolla he eivät ole tottuneet.

Vietnamilainen rakastaa ja välittää naisista, ja samaa odotetaan jokaiselta mieheltä, joka haluaa kuuman vietnamilaisen naisen morsiamena. Monet suhteet Vietnamissa johtuvat vanhempien välisistä neuvotteluista, jotka saadaan päätökseen, kun tyttö on vielä hyvin nuori. Miehelle kihlatulla nuorella vietnamilaisella naisella ei voi olla suhdetta tai suhdetta muihin miehiin, elleivät molemmat osapuolet suostu jakamaan tapoja – mikä ei aina ole helppoa.

Seksikäs vietnamilainen nainen etsivänä ulkomaalaisena sinun on noudatettava asianmukaisia menettelytapoja; tutustua tytön perheeseen ja olla varma, ettei häntä kihlattu toiselle miehelle. Vietnamilaisilla on suuri nöyryys, ja se on emuloinnin arvoinen. Kulttuuri ja arvot ovat syvästi upotettuina yhteiskunnan rakenteeseen.

Miesten suosio

Länsimaiset, eurooppalaiset ja itäiset miehet ovat erittäin kiinnostuneita seksikkäistä vietnamilaisista naisista. On kourallinen kuuluisia, jotka ovat naimisissa tai ovat suhteissa amerikkalaisiin miehiin. Suurin osa vietnamilaisiin naisiin houkuttelevista miehistä todistaa heidän lämpimän, ystävällisen asenteensa ja ainutlaatuisen aasialaisen ulkonäkönsä. Vuoden 2014 julkisen turvallisuuden ministeriön raportin mukaan noin 18 000 Vietnamin kansalaista ilmoittautuu naimisiin ulkomaalaisten kanssa vuosittain. Myös Vietnamin merentakaisten maiden komitea ja Vietnamin naisliitto ilmoittavat, että yli 300 000 naista solmittiin avioliitossa ulkomaalaisten kanssa vuosina 2008-2010. Amerikkalaiset miehet sijoittuivat neljänneksi ulkomaalaisten ’ -luettelossa kolmen Aasian maan jälkeen: Taiwan, Kiina ja Etelä-Korea.

Monet miehet etsivät seksikkäitä vietnamilaisia naisia, joilla on ihanat ominaisuudet. Kaikki haluavat todellista rakkautta. Kuumimpien Vietnamin tyttöjen perusteellisen tutkimuksen jälkeen nämä miehet näyttävät houkuttelevan enemmän vietnamilaisia naisia. Vietnamilaiset naiset ovat parempia, koska he ovat uskollisia, vieraanvaraisia, anteliaita ja ahkera. Vietnamilaista morsiamaa etsivänä ulkomaalaisena sinun pitäisi olla innokas oppimaan ja arvostamaan vietnamilaista kulttuuria. Se tekee suhteistasi naisiin hallittavissa ja tyydyttävämpiä.

Vietnamilaiset naiset ovat hulluja länsimaisten miesten suhteen, koska heidän treffailu antaa heille vapauden, jota he eivät välttämättä saa paikallisilta miehiltä. Hyvä joukko heistä pyrkii muuttamaan ulkomaille etsimään suurempia mahdollisuuksia ja parempaa elämää. Seuraava on luettelo 15 kuumimmasta vietnamilaisesta naisesta, jotka ovat vuosien varrella saavuttaneet mainetta ja menestystä urallaan.

Kuumat vietnamilaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

15 kuumin vietnamilainen nainen

Chu Thi Thanh Ha

Chu Thi Thanh Ha

Ensimmäinen on Chu Thi Thanh Ha. Tämä hämmästyttävä vietnamilainen nainen syntyi vuonna 1974. Hän on nainen, jonka aviomies Le The Hung on yksi maailmanlaajuisesti johtavan teknologia- ja IT-yrityksen FPT Software perustajista. Chu Thi Thanh Ha on FPT Telecomin puheenjohtaja, joka on FPT-ohjelmiston alaosa. Vuodesta 2016 FPT Telecomin liikevaihto oli yli 6,15 biljoonaa VND ($ 268,4 miljoonaa)

Alex Tran

Alex Tran 

Alex Tran syntyi Tran Thanh Thuy vuonna 1987 Nha Trangissa.  Hän oli malli, joka voitti Miss Vietnam Globalin vuonna 2009. Ennen sitä hän oli saavuttanut kymmenen parhaan joukon Vietnam Globalin vuoden 2007 painoksessa.

Tranilla on kauniit kasvoominaisuudet, terävä nenä ja ruskeat hiukset. Hänellä on biokemian tutkinto Rice Universitystä, Houston, Texas. Hänen esiintyminen Vietnamin kasvona toi hänelle mainetta. Hän rakastaa tekemään parhaansa hyväntekeväisyyteen, koska hän pitää kaikkia hänen ympärillään onnelliseksi.

Helen Thanh Dào

Helen Thanh Dào

Tämä kuuma vietnamilainen nainen on kuuluisa näyttelijä / näyttelijä. Hän esiintyi taiwanilaisissa televisiodraamoissa alun perin Vietnamissa ja muutti sitten Taipeissa, Taiwanissa, muutamaa vuotta myöhemmin. Helen syntyi 23. syyskuuta 1977 Vietnamissa Nguyen Thanh Daona. 42-vuotias esiintyy myös elokuvissa, kuten  Pikku hunajakuuni (2012), rakas kiilloni (2012), ja TV-sarja Morsiamet naimisissa täällä (2016).

Tiffany Dang

Tiffany Dang

Tiffany syntyi 11. elokuuta 1968 Saigonissa, Vietnamissa. Hän on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut monia kauniita käsikirjoituksia / käsikirjoituksia. Yksi hänen lukuisista töistään on revitty vuoden 1998 elokuva. Tiffany Dang on upea kirjailija, ja hän on saanut nimensä itselleen kirjoittamalla. Suurin osa hänen teoksistaan ilmoitti hänelle maailmalle ja avasi hänelle lisää ovia menestykseen.

Anh Minh

Anh Minh 

Anh Minh on syntynyt 16. toukokuuta 1985, ja se on ulkomailla toimiva vietnamilainen amerikkalainen laulaja, jolla on kaunis ääni. Hän on myös malli ja näyttelijä, joka on erittäin hyvä tekemässään. Anh oli ryhmän jäsen nimeltä Puriti ennen kuin hän meni yksin. Hänen musiikkiuransa avasi hänelle kuuluisuuden oven ja on tehnyt hänestä kuuluisamman kuin koskaan kuvitellut.

Tammy Nguyen

Tammy Nguyen

Vietnamilainen amerikkalainen nainen Tammy on kuuluisa näyttelijä, joka esiintyi elokuvassa (Prison Break). Hän syntyi 24. maaliskuuta 1978 Saigonissa. 43-vuotias on Aasian amerikkalaisten ja vähemmistötaiteilijoiden sekä viihteen äänien puolestapuhuja.

Tammy sai hänen B.A. elokuvateatterissa Etelä-metodistisessa yliopistossa ja meni pidemmälle tekemään tuottajaohjelmaansa. Hän on monipuolinen ja intohimoinen elokuvantekijä, jonka kokemus kattaa ohjaamisen, tuottamisen, näyttelemisen, kirjoittamisen ja mallinnuksen. Horne-virasto edustaa tällä hetkellä tätä vietnamilaista amerikkalaista naista Dallasissa, Texasissa ja kaupallista kykyä Los Angelesissa.

Navia Nguyen

Navia on seksikäs vietnamilainen nainen, joka syntyi vuonna 1973 Saigonissa, Vietnamissa. Hänet esiintyi elokuvassa Memoirs of Geisha vuonna 2005, The Quiet American vuonna 2002 ja Hitch vuonna 2005. Nämä elokuvat tekivät hänestä kuuluisan, koska hän oli poikkeuksellinen näyttelijä pääministerissään.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ovatko postimyynnissä morsian laiton? - kuva
07.03.2023
9368
Ovatko postimyynnissä morsian laiton?
postimyynnissä morsian -palveluista on tullut helppo tapa päästä naisiin avioliittoon eri puolilta maailmaa. Se on verkkopalvelu, joka luetteloi miehiä ja naisia, jotka haluavat löytää puolisoja. Naiset ovat vuosien varrella käyttäneet Internetiä hyväkseen etsimällä miehiä alueensa ulkopuolelta avioliittoon useista syistä.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8900
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.
Ukrainan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8984
Ukrainan treffisivusto
Nykyään yhä suositumpi ja tehokkaampi tapa löytää sielunkumppaninsa on rekisteröityminen treffisivustolle, mistä löydät vakavia suhteita aivan kuten tosielämässä, mutta vain paljon nopeammin ja helpommin. Ukrainan treffisivustot antavat eri maiden miehille mahdollisuuden päästä eroon yksinäisyydestä ja löytää kumppanin viehättävien ukrainalaisten tyttöjen joukosta.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Lana Condor

Lana Condor

Condor syntyi 11. toukokuuta 1997 Vietnamissa, ja hänen adoptoivat hänen amerikkalaiset vanhempansa Mary Carol (Haubold) ja toimittaja Robert Condor. Hän on upea vietnamilainen näyttelijä, joka esiintyy monissa elokuvissa, mukaan lukien elokuva, Kaikille pojille, joita olen koskaan rakastanut. 

Hän esiintyi ensimmäisen kerran elokuvassa X-Men: Apocalypse (2016), esittäen Jubilation Lee / Jubilee.  Condor vietti varhaisvuotensa Chicagossa, Illinoisissa. Hän aloitti tanssimisen seitsemän vuotiaana ottaen ensimmäiset tanssituntinsa Washingtonissa.

Pham Thi Huan

Pham Thi Huan

Pham syntyi vuonna 1954 pienituloiseen perheeseen Long Anin maakunnassa. Hänen läsnäolonsa tässä luettelossa on ainutlaatuinen, koska hän on erinomainen esimerkki siitä, mitä tarkoittaa siirtyminen rievusta rikkauteen. Hänen piti lopettaa koulunsa ansaitakseen elantonsa myymällä munia 16-vuotiaana.

Huan perusti Ba Huan Co., Ltd., joka myy nyt munia yli 1000 myyntipisteessä ja jakelijassa ja jonka osuus Ho Chi Minhin kaupungin munamarkkinoista on 50 prosenttia. Viime syyskuussa FAO tunnusti hänet “ -mallin viljelijäksi. ” Yhtiöllä on tällä hetkellä 18 hehtaarin maatila, jossa on miljoona kanaa, 20 tonnin tunnissa oleva rehutehdas Binh Duongissa, 2 hehtaarin munanjalostuslaitos, jonka kapasiteetti on 185 000.

Thai Huong

Thai Huong 

Thai Huong on syntynyt vuonna 1958 Vietnamissa. Hän on TH-osakeyhtiön puheenjohtaja ja Bac A -osakepankin varapuheenjohtaja ja pääjohtaja. TH-ryhmä on MILK-tuotemerkki, joka toimii tällä hetkellä maataloudessa, metsätaloudessa ja koulutuksessa.  TH-ryhmä vihki TH-koulujärjestelmänsä helmikuussa Hanoissa. Vuonna 2016 se jatkoi myös globaalia laajentumissuunnitelmaansa rakentamalla $ 2,7 miljardin huipputeknologian keskittyneen meijerin ja tuoreen maidontuotantolaitoksen Venäjälle. Thai Huong on kohtelias liikenainen, joka on menestynyt niin hyvin itselleen ja maalleen.

Truong Ngoc Anh

Truong Ngoc Anh

TNA, kuten hänet tunnetaan yleisesti, on yrittäjä ja filantropisti. Hän syntyi 12. marraskuuta 1976 Hanoissa, ja aloitti mallinnuksen 16-vuotiaana. Hänestä tuli edelleen yksi taitavimmista näyttelijöistä, joita Vietnam on koskaan tuottanut.

Tämä kaunis nainen on kuuluisa rooleistaan elokuvien tuotannossa, kuten Valkoinen silkkimekko (2006), nousu (2014), jäljittäjä (2016) ja sieppaukset (2019). TNA oli myös isäntä TV-sarjassa Vietnamin seuraava huippumalli.

Nguyen Thi Thanh Nhan

Nguyen Thi Thanh Nhan

Vuonna 1952 syntynyt Nguyen on AIC-ryhmän puheenjohtaja ja pääjohtaja. Tämä upea vietnamilainen nainen sai kunnianosoituksen korkeimmista akateemisista saavutuksistaan vuosina 2004–2014. Venäjän kansainvälinen järjestelmätutkimusakatemia “ IASS ” sai hänelle (Vernadski Star) vuonna 2015, ja Forbesin mukaan hän on yksi 20 vaikutusvaltaisimmasta liikenaisesta.

Ngô Thanh Vân

Ngô Thanh Vân

Van, syntynyt 26. helmikuuta 1979, on malli, näyttelijä ja laulaja. Veronica Ngô, kuten häntä vaihtoehtoisesti kutsutaan, esiintyi ensimmäisenä näyttelijänä TV-sarjassa Rouge. Hänen roolinsa sarjassa teki hänestä kuuluisan Aasiassa ja Australiassa. Tämä seksikäs vietnamilainen näyttelijä nousi pian kuuluisuuteen.

Vuonna 2006 laulaja nauhoitti tanssihymnilevyn. Hän ensi-iltansa uuden kappaleensa: En lopeta rakastaa sinua, 21st Century Woman -tapahtuman viimeisessä jaksossa, joka esitettiin Vietnamin televisiossa.

Mielenkiintoista on, että Vân esiintyi Hollywood-elokuvassa The Last Jedi, joka pelasi Paige Ticon hahmoa. Hän on taitava näyttelijä, jolla on yli 18 elokuvaa ja 5 televisio-ohjelmaa saavutuksistaan 19 vuodessa.

Kiêu Chinh

Kiêu Chinh

Kiêu Chinh on humanitaarinen, luennoitsija ja legendaarinen näyttelijä.  Hän syntyi Nguyễn Thị Chinh 3. heinäkuuta 1937 Hanoissa, Pohjois-Vietnamissa. 80-vuotias on mainitsemisen arvoinen, koska hänellä on kauniita edistysaskeleita viihdeteollisuudessa yli kuusikymmentä vuotta.

Chinh on ylpeä Emmy-palkinnon voittaja. Hän aloitti näyttelijäuransa roolilla Hồi Chuông Thiên Mụ (Thien Mu -temppelin kellot) vuonna 1957 ja nousivat pian kuuluisuuteen ainutlaatuisella kauneudellaan ja korotetuilla poskipäällä ja hyvin veistetyllä nenällä. Hänen hyvin toimitettu esitys Người Tình Không Chân Dung (Warrior, Who are You, 1971) ja elokuva A Shapeless Lover toivat hänet parrasvaloon.

Hyväntekeväisyyshenkilönä Kiều Chinh on Vietnamin lastenrahaston perustaja, ja se osallistuu huomattavasti lasten koulutukseen Vietnamissa.

Vu Ngoc Anh

Vu Ngoc Anh

Vuonna 1990 syntynyt upea nainen on menestyvä malli, joka on voittanut Ao DAi Beauty -palkinnon ja tehnyt viiden parhaan Miss Vietnamin vuosina 2007 ja 2012. Vu: lla on myös näyttelijä. Anh oli pääroolissa elokuvassa Quyen (2015). Hänen osallistuminen Miss Vietnamiin toi hänet parrasvaloon, koska hänen ainutlaatuinen kauneutensa ei jäänyt huomaamatta. Ngoc Anh on valmistunut Hanoi Banking Academy -tapahtumasta.

päätelmä

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksikäs vietnamilainen tyttö on niin kaunis kokemus. Tietenkin, se tulee monien etuisuuksiensa kanssa. Tämä kuuluisten naisten luettelo antaa kuvan siitä, mistä vietnamilaisista naisista tehdään. Vietnamia on siunattu monilla kuumilla ja kauniilla naisilla. Yhden tapaaminen tarjoaa sinulle varmasti seikkailun, jota et olisi koskaan voinut kuvitella.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet